Nya plastikkirurger och ingrepp

Innehållsförteckning: Nya plastikkirurger och ingrepp

Vi har nu bott in oss i våra nya lokaler i Hammarby Sjöstad och denna höst har vi haft fullt upp på Plastkikkirurgen Stockholm. Vi har nyligen anställt två mycket välrenommerade plastikkiruger till vår växande verksamhet. Vi är också stolta över att nu även kunna erbjuda flera operationer inom intimkirurgi. Populära ingrepp som Buccal Fat borttagning och Mommy Makeover erbjuds nu även på kliniken.

Två nya plastikkirurger och intimkirurgi

Då vi växer kraftigt är vi oerhört glada och tacksamma att kunna välkomna två mycket erfarna plastikkirurger till vårt team.

Plastikkirurg Daniel Saiepour

Daniel Saiepour är medicine doktor och plastikkirurg med drygt 10 års erfarenhet inom plastikkirurgi. Daniel har arbetat på Akademiska Sjukhuset i Uppsala och kommer närmast från en privatklinik i Stockholm. Daniel är en mycket uppskattad och kompetent plastikkirurg med ett mycket gott renommé bland tidigare patienter. Hans specialområden är främst inom bröstkirurgi.

plastikkirurg Kostas Georgas

Vår nye plastikkirurg, specialist inom intimkirurg är Konstantinos Georgas, eller Kostas som han föredrar att kallas. Fler och fler kvinnor i Sverige väljer att genomgå intimkirurgi. Anledningarna kan variera men kan exempelvis bero på besvär efter en förlossning. Det är inte alltför många kliniker i Sverige som erbjuder intimkirurgi varför det är extra roligt att nu kunna erbjuda bland annat blygdläppsplastik, klitorislyft samt fettsugning av venusberget. Kostas är mycket noggrann och har stor erfarenhet inom sitt specialistområde vilket gör att du alltid kan känna dig trygg vid ett besök hos oss.

Ytterligare två nya ingrepp

Då vi nu har anställt ytterligare plastikkirurger är vi mycket glada över att kunna utöka vårt kunderbjudande med ytterligare två populära operationer.

Mommy Makeover

Många har hört av sig till oss och frågat om vi erbjuder Mommy Makeover och vi har lyssnat på era önskemål. Mommy Makeover ger dig möjlighet att återställa din kropp efter en eller flera graviditeter. För många är att bli mamma det mest fantastiska och viktigaste som händer i livet. Men graviditet och amning lämnar ofta spår på kroppen som är svåra att bli av med, oavsett diet eller träning. Ingreppet kan innebära en bukplastik där eventuella magmuskler sys ihop eller en bröstförstoring med bröstlyft som kombineras med andra ingrepp. Tanken med en Mommy Makeover är att ge dig möjligheten att återigen känna dig attraktiv och självsäker. Naturligtvis bestämmer du själv vilka ingrepp du vill genomgå när du diskuterar tillsammans med vår plastikkirurg.

Buccal Fat borttagning

Buccal Fat borttagning innebär en effektiv ansiktsskulptering. Denna populära behandling är vi nu stolta över att kunna erbjuda våra kunder. Buccal Fat Pad borttagning eller bichectomi är ett efterfrågat ingrepp där fettkuddar i kinderna avlägsnas med ett litet snitt på insidan av kinden och genomförs oftast under lokalbedövning. Eftersom ingreppet görs via insidan av munnen lämnas inga synliga ärr och stygnen försvinner av sig själv.

Det kan vara mycket svårt att bli av med oönskad fettvävnad i ansiktet enbart genom kost och träning, därför kan bichectomi vara en lösning. Eftersom man tar bort fettet i den nedre delen av kinden, erhåller man ett mer skulpterat utseende av kindregionen. Effekten av en bichectomi är permanent, men ansiktets form påverkas även fortsättningsvis av andra faktorer samt din livsstil.