Plastikkirurgi för män

Allt fler män väljer att genomgå estetisk plastikkirurgi och behandlingar. Att som man vara missnöjd med någonting i sitt utseende är vanligt. Många mår bättre när de justerat eller förbättrat någonting med sitt utseende eller kropp.

Estetisk plastikkirurgi för män

Många män lider av utseende- och kroppskomplex i hemlighet. Det är inte bra för varken det psykiska måendet eller självkänslan. Allt fler män vänder sig dock till en plastikkirurg för att få hjälp i form av olika estetiska kirurgiska behandlingar. Det är ingenting att skämmas över men kan däremot förbättra livskvalitén avsevärt. Vi tycker att alla förtjänar att må bra i sin egen kropp och välkomnar varmt dig som har frågor kring plastikkirurgi för män.

Vi har lång erfarenhet av plastikkirurgi för män. Våra skickliga plastikkirurger hjälper dig under hela resan från konsultation till färdigt resultat. Vi förstår att det kan kännas läskigt att ta kontakt med en klinik, men hos oss är du i goda händer oavsett vilken behandling du är intresserad av. Är du man och funderar på att genomgå estetisk plastikkirurgi? Hör av dig till oss så bokar vi in dig på en konsultation med en av våra kompetenta kirurger.

Plastikkirurgi för män

Våra skönhetsingrepp för män

Vi utför flera typer av operationer och behandlingar för män och har lång erfarenhet på området. Vår största prioritering är att du känner dig trygg och därför ger vi dig alltid svar på alla dina funderingar under din konsultation. Vi vet att många män skäms över att de mår dåligt över något i sitt utseende, men genom att ta hjälp i form av plastikkirurgi mår många bättre. Våra plastikkirurger har lång erfarenhet och hjälper dig med dina besvär. Nedan går vi igenom våra vanligaste ingrepp när det kommer till plastikkirurgi för män.

Gynekomasti

Vissa män utvecklar bröstkörtelvävnad som en följd av exempelvis hormonförändringar eller viktuppgång. Vid en manlig bröstförminskning, så kallad gynekomastioperation, avlägsnar man bröstvävnad och vid behov även överskottshud. Snitten är diskreta och sitter vanligtvis vid vårtgården. Efter ett ingrepp är bröstkorgen betydligt plattare. Läs mer om gynekomasti.

gynekomasti bröstreduktion för män
fettsugning man

Fettsugning

Att på ett eller flera områden ha oönskade fettdepåer är väldigt vanligt. En fettsugning innebär att fett från ett visst område avlägsnas. Fettsugning bör inte ses som ett alternativ till viktnedgång utan hjälper istället till med att skulptera din kropp. Genom en fettsugning kan muskler bli tydligare eller exempelvis midjan minskas. Här läser du mer om fettsugning.

Ögonlocksplastik

Att få rynkor runt ögonen och hängande ögonlock är ett resultat av åldrande. Många män upplever dock att de ser trötta ut och att de inte är lika nöjda med sitt utseende som de en gång var. Med en ögonlocksplastik avlägsnas överskottshud runt ögonen och resultatet blir ett piggare utseende. Läs mer om ögonlocksplastik.

Ögonlocksplastik man
Öronplastik man

Öronplastik

Att ha utstående öron är någonting som besvärar många män, och fler än vad man tror har genomgått en öronplastik. Med en öronplastik får du ett resultat där dina öron är mindre utstående. Operationen är okomplicerad och ärren av en öronplastik sitter bakom öronen vilket gör att de är mycket diskreta. Mer om öronplastik.

Näsplastik

Att ha en näsa du inte är nöjd med är påfrestande. Att genomgå en näsoperation är ett av de vanligaste estetiska skönhetsingreppen i världen och kan förbättra och förändra utseendet mycket. Inför en näsoperation går vi igenom dina behov och önskemål och visar upp vilket resultat du kan förvänta dig. Ta reda på mer om näsplastik.

Näsplastik man
Bukplastik man

Bukplastik

Om du genomgått en stor viktnedgång är det vanligt att huden inte hänger med vilket resulterar i överskottshud. Denna hud återfinns ofta runt buken och kan göra det svårt att trivas i sin kropp, även om man nått sin målvikt. Med en bukplastik avlägsnas överbliven hud. Läs mer om bukplastik.

Ansiktslyft

Att när man åldras få rynkor och linjer i ansiktet är naturligt. Hur mycket rynkor du får beror på olika faktorer. Rynkor kan dock leda till att du inte känner igen sig i ditt eget utseende och att du mår dåligt. Med ett ansiktslyft stramas huden upp och linjer i ansiktet minskar. Läs mer om ansiktslyft.

Ansiktslyft man
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.