Bröstlyft

Har du funderingar på bröstlyft? Vår överläkare Leif Gylbert är specialist inom bröstoperationer. Läs mer om ingreppet nedan och boka en konsultation.

Bröstlyft med pris från: 58 000 kr

Delbetala räntefritt från 2 417 kr/mån via Svea Ekonomi.

Tid på kliniken: 3-6 timmar

Operationstid: 60-120 minuter

Ingår i priset: Se lista

Narkos och Lokalbedövning: Ja

Sjukskrivning: 1-3 veckor

Börja träna: 4 veckor

Kvinna täcker för bysten och visar resultat efter ett bröstlyft

Bröstlyft hos Plastikkirurgen Stockholm

Är du intresserad av att genomgå ett bröstlyft? Tveka inte att kontakta oss på Plastikkirurgen Stockholm. Legitimerade läkare Dr Leif Gylbert är vår framstående specialist i plastikkirurgi som mellan 1995 och 2020 drev en framgångsrik plastikkirurgisk klinik vid Sophiahemmet i Stockholm med fokus på estetiska samt rekonstruktiva operationer. Leif Gylbert är nu överläkare på Plastikkirurgen Stockholms nya plastikkirurgklinik i Hammarby Sjöstad.

Varför bröstlyft?

Bröst tenderar att sjunka med åren. Detta är vanligen en långsam process som dessutom är individuell beroende på bröststorlek, elasticitet i hud och stödjevävnader etc. Det är viktigt att en tung byst under exempelvis amningsperiod har ett bra stöd för att därigenom minska risken för permanent slapphet.

Du undrar säkert hur ditt resultat skulle kunna se ut, läs mer om 3D-simulering här eller läs mer om ingreppet nedan.

Före- och efterbilder på Bröstlyft

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat av bröstlyft pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

Before Image After Image
Before Image After Image
Patientomdömen
Marlena Berg
Marlena Berg
07:12 23 Aug 21
Tack Marta för ett så trevligt bemötande på telefon
Carl Sandberg
Carl Sandberg
08:09 18 May 21
Stort tack, ni är ytterst professionella!
Maja Nilsson
Maja Nilsson
15:09 10 May 21
jag fick svar mina tusen frågor på telefon, toppen. tack!! vilken service!!!!
Lisen Bergman
Lisen Bergman
10:54 26 Apr 21
Det märks att er personal trivs på jobbet! Stort tack!!
Cissi Högberg
Cissi Högberg
11:31 23 Mar 21
Tack för ett fint bemötande!
Oscar Hellström
Oscar Hellström
08:51 15 Mar 21
Väldigt trevlig personal och fina lokaler!
anna-maria mendez
anna-maria mendez
14:18 14 Mar 21
Tack för ett trevligt bemötande!/A
Viktor Morin
Viktor Morin
10:48 08 Mar 21
Underbar personal och välkomnande! Helt klart Stockholms professionellaste plastikkirurgi!
Ioana Filip
Ioana Filip
10:12 08 Mar 21
Rekommenderar starkt plastikkirurgen Leif Gylbert och hela personalstyrkan på Plastikkirurgen Stockholm på grund av fantastiskt bemötande, kompetens och service.Gjorde min konsultation hos Leif i deras nya och mysiga lokaler i Hammarby Sjöstad. Kan bara säga WOW, längtar att få komma tillbaka igen:)TACK Plastikkirurgen Stockholm!
Caroline Lindman
Caroline Lindman
10:04 08 Mar 21
Bukplastik hos Leif Gylbert då två graviditeter hade ändrat min kropp fullständigt. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet. Kan verkligen rekommendera kliniken i Hammarby Sjöstad och hela personalen som arbetar där! Med vänlig hälsning, Carro
Camilla H
Camilla H
11:12 03 Mar 21
Supernöjd med trevligt bemötande på kliniken vid konsulationen. Kommer boka ögonlocksplastik inom kort!
Annica Bylund
Annica Bylund
11:07 03 Mar 21
Gjorde min operation på deras helt nya klinik i Hammarby Sjöstad, Plastikkirurgen Stockholm.Opererade bort mina proteser som var på 400+350 gram. Samtidigt lyfte jag brösten.Allt gick bra och all personal var fantastisk!snack med sköterskor, narkospersonal och plastikkirurgen Leif som målar på en och förklarar.Nervöst, men det spelar tydligen ingen roll hur många gånger jag varit sövd så är jag nervös inför varje gång!Jag åkte hem på eftermidddagen då allt verkade bra. Rekommenderas
Beston kidir
Beston kidir
20:26 02 Jul 19
Bästa läkare jag har treffat och jag är jätte nöjd med honom när man är med honom i opraskon rummet han gör ett jobb det är trygg och finnt tacksam över jag har treffat dig väntar på nästa opraskon värmt kram tillDr.Leif Gylbert från Lana Amin
Fler recensioneryH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7

Så går ett bröstlyft till

Vi börjar alltid med en konsultation när du kommer till oss. Under konsultationen pratar vi om ingreppet och din önskan om att genomföra ett bröstlyft. Du får ställa alla dina frågor och vi pratar om vad du kan förvänta dig för resultat utifrån dina önskemål och förutsättningar. Vi pratar även om priset och när det finns operationstid om så önskas.

Innan ditt bröstlyft

Innan du träffar din plastikkirurg fyller du i en hälsodeklaration där frågor kring din hälsa och eventuella sjukdomar finns. Din kirurg visar via 3D-simulering hur dina bröst kommer se ut efter bröstlyftet. Du kan få all information hur det går till rent praktiskt från en av våra sjuksköterskor. Vi skickar alltid information kring hur du ska förbereda dig inför en operation när du väljer att gå vidare och genomföra ett bröstlyft.

Bild tagen på kvinna inför ett bröstlyft
Lyft av brösten på en kvinna

Under själva operationen

Det finns olika typer av bröstlyft beroende på hur mycket brösten har sjunkit ned.

Den minsta åtgärden kallas för vårtlyft då hud tas bort runt vårtgården, framförallt på ovansidan. Ärr blir det endast runt vårtgården.

Den mest omfattande åtgärden är samma operation som vid en bröstreduktion men alla körtlar och fettvävnad lämnas kvar. Ärret blir som ett ankare.

Mindre bröstlyft görs under lokalbedövning, större utförs under narkos.

Efter avslutad operation

Sårdränage appliceras på vardera sidor efter operation. Dessa tas bort efter några timmar och i sällsynta fall nästa dag. Du åker hem samma dag. Värken efter operationen är vanligtvis ringa. Vid behov använd dina värktabletter enligt ordination. Du kan börja duscha efter 3 dygn. Du börjar då använda en stadig sport-bh dygnet runt i två veckor därefter endast dagtid i två veckor.

Känseln i brösten kan minska framför allt i det nedre partiet. Oftast sker en normalisering successivt under 12 – 18 månader.

Amningsförmågan påverkas som regel ej.

Följande ingår i priset

Om du genomgår ditt bröstlyft hos Plastikkirurgen Stockholm ingår följande i priset.

 Narkos

Lokalbedövning

Återbesök

Måltider

Hotellövernattning

 

FAQ - Bröstlyft

Vanliga frågor och svar rörande Bröstlyft. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!
Beroende på vilket slutresultat du önskar anpassar vi hur stor del av bröstvävnaden som tas bort. Lyftet och flytt av bröstvårta/vårtgård anpassas helt utifrån dina önskemål.
Saknar ditt naturliga bröst volym kan ett alternativ vara att även lägga i bröstimplantat. Detta är något som diskuteras under konsultationen och tillsammans med dig tar vi fram ett alternativ som passar dig och dina förutsättningar.
Vid all typ av kirurgi är risker som blödning och infektion vanligast. Till skillnad från en vanlig bröstförstoring kan ett lyft medföra vissa ökad risk för försvårad läkningsprocess. För att ge en optimal sårläkningsprocess rekommenderas du alltid att använda bh utan direkt tryck på operationssår direkt efter.
Ärren efter ett bröstlyft är mer framträdande än vid en bröstförstoring. Första tiden syns ärren. Vi råder alltid att tejpa över ärren första tiden samt att undvika sol. Ärren kommer med tiden inte vara lika framträdande.
martha plastikkirurgen stockholm

Vad är 3D-simulering?

3D-simulering innebär att din kirurg i förväg kan visa hur exempelvis dina bröst kan se ut med olika implantat eller hur din kropp kan se ut efter en fettsugning. En 3D-bild tas fram på ett par sekunder.

Se resultatet i förväg – i 3D

Du undrar säkert över resultatet av din plastikoperation, hur det kommer att se ut. Vad kan jag förvänta mig efter operation? Gå inte och jämför dig med andra personer som genomgått en operation. Då vi alla är unika är våra kroppar också det. Det innebär alla resultat blir unika.

Vi använder oss av den senaste 3D-tekniken

Vår kamerautrustning är den allra senaste från Crisalix. Vi visar dig via 3D-simulering exempel på hur din operation kommer se ut just för dig vare sig det gäller näsplastik eller bröstförstoring. En trygghet för dig.

plastikkirurg forbereder patient infor brostforstoring
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Läs mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Ansvarsförsäkring

På Plastikkirurgen Stockholm ska du som kund alltid känna dig både trygg och säker. Vi erbjuder därför alla av våra kunder en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Denna tjänst är helt kostnadsfri och gäller så fort du kliver in genom dörren på vår klinik.

Relaterade bröstbehandlingar

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Bröstlyft.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din månadskostnad med delbetalning

Låna: 31 000 kr

Betala: 1 292 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.