Bröstlyft Stockholm

Har du funderingar på bröstlyft? Våra kirurger är specialister inom bröstoperationer. Läs mer om ingreppet nedan och boka en konsultation.

Prislista Bröstlyft

  • Bröstlyft
    Pris: 62 000 kr / Delbetalning: 2 583 kr/mån

Snabbfakta

  • Tid på kliniken: 6-8 timmar
  • Operationstid: 2-3 timmar
  • Börja träna: 4-6 veckor
  • Narkos: Ja
  • Sjukskrivning: 1-4 veckor
  • Ingår i priset: Se lista
Kvinna täcker för bysten och visar resultat efter ett bröstlyft

Bröstlyft hos Plastikkirurgen Stockholm

Är du intresserad av att genomgå ett bröstlyft? Tveka inte att kontakta oss på Plastikkirurgen Stockholm. Legitimerade läkare doktor Daniel Saiepour och Örjan Gribbe är våra framstående specialister inom bröstplastikkirurgi.  Plastikkirurgen Stockholms nya plastikkirurgklinik hittar du i Hammarby Sjöstad.

Vanliga anledningar till övervägande av bröstlyft

Med åren kan brösten förlora sin form och elasticitet, påverkade av naturliga förändringar, genetik, livsstilsförhållanden, graviditet och amning. Signifikant viktminskning kan också leda till hängande bröst. Ett bröstlyft kan vara en lösning, syftande till att återställa bröstens ursprungliga utseende genom att ta bort överflödig hud, omforma bröstvävnaden och i vissa fall flytta bröstvårtan till en högre position. Resultatet blir mer fasta och proportionerliga bröst.

Före- och efterbilder på Bröstlyft

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.
bröstlyft bukplastik före bröstlyft bukplastik efter
Bröstlyft bukplastik före Bröstlyft bukplastik efter
Bröstlyft före Bröstlyft efter
Bröstlyft 3 före Bröstlyft 3 efter
Bröstlyft före Bröstlyft efter
Bröstlyft före Bröstlyft efter
Bröstlyft före Bröstlyft efter
Bröstförstoring med bröstlyft före Bröstförstoring med bröstlyft efter
Bröstlyft före Bröstlyft efter
Bröstförstoring med bröstlyft före Bröstförstoring med bröstlyft efter
Bröstlyft före Bröstlyft efter
Bröstlyft 2 före Bröstlyft 2 efter
Bröstförstoring före Bröstförstoring 13 efter
Bröstlyft före Bröstlyft efter
Bröstlyft 1 före Bröstlyft 1 efter
Bröstlyft före Bröstlyft efter
Bröstlyft 1 före Bröstlyft 1 efter
Bröstlyft 2 före Bröstlyft 2 efter
Patientomdömen
BERHANE GEBRE
BERHANE GEBRE
1695279279
Jättefint service av alla personal, ni är väldigt proffsiga ert arbete!!Även om det är tidigt för mig att se resultatet men det känns bra och nöjd.Tack för er 💐
Otroligt proffsiga och så fint omhändertagnde från alla på kliniken! Rekommenderar starkt!
Shene Lee
Shene Lee
1695216042
Jag är sååååå nöjd med min behandling. Jättetrevliga personal
Daniel Saiepour är klart den bästa kirurgen jag besökt. Jag har varit hos flera olika kirurger för konsultation men D tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor, han var grym på att förklara allt i minsta detalj.
Har verkligen inte ett enda dåligt ord att säga om den här kliniken.Alla var helt fantastiska. Verkligen varenda en.Det är lagom litet med en otrolig familjär känsla. Man känner sig så extremt omhändertagen och ompysslad och alla är otroligt jordnära och varma.Det är mysigt att vakna upp tillsammans med andra patienter och prata och ställa frågor. Dela erfarenheter och lyssna på allt och inget.Narkosläkare och narkossjuksköterska pratade på om allt och ingenting och man glömde helt bort vad som skulle hända. Poff så sov en gott.Dessutom berömmer de varandra vilket jag tycker är otroligt viktigt för arbetsmiljön och bra arbetsrelationer vilket i sig bidrar till den goda atmosfären.Ja alltså, jag har somsagt verkligen inget negativt att säga.Stort tack till allihopa!
Super trevlig personal och väldigt omhändertagande! Är Super nöjd och kan varmt rekommendera denna klinik!
Marwa AlOuda
Marwa AlOuda
1693566089
Jag hade nyligen förmånen att genomgå plastikkirurgi hos Örjan Gribbe, och jag kan med glädje säga att min upplevelse har varit helt fantastisk. Från första konsultationen till min operation dag har jag känt mig i trygga och professionella händer.Dr. Örjan Gribbe och hela hans team är oerhört kunniga och engagerade. De tog sig tid att förstå mina önskemål och att svara på alla mina frågor, vilket gav mig den tillit jag behövde för att gå igenom proceduren.Resultatet av min plastikkirurgi överträffade mina förväntningar. Det är naturligt, symmetriskt och harmoniskt. Jag känner mig inte bara nöjd med mitt utseende, utan också med den ökade självkänslan det har gett mig.Jag rekommenderar varmt Dr. Örjan Gribbe till alla som letar efter en skicklig och empatisk plastikkirurg. Tack, Dr. Örjan Gribbe, för att du har förändrat mitt liv på ett så positivt sätt och för att du ha varit så lugnande och stöttande under hela processen. Din förmåga att skapa en känsla av trygghet och tillit gjorde hela upplevelsen ännu mer positiv. Jag är djupt tacksam för din professionalism och medkänsla. 🙂
Kan inte tänka mig en bättre start på mitt nya liv med ny byst. Plastikkirurgen är allt och lite till. Örjan, du överträffade mina förväntningar och har givit mig ett sånt lugn från start till mål. Proffsigare och varmare person hittar ni inte!Jossan, klinikens otroliga receptionist, du har varit ett helt fantastiskt stöd för mig och min oroliga själ ❤️ Alltid med ett leende på läpparna.Bemötandet idag på min op.dag går inte att beskriva med ord. Så varm, fin, genuin, gullig och trygg personal. Kändes som att bo på hotell och konstant övervakning på uppvaket.Jag är sååå förväntansfull på mitt slutgiltiga resultat! 🥹Ångrar mig inte EN sekund över detta beslut och val av klinik. GÅ HIT ❤️
Susanna Öhman
Susanna Öhman
1693238830
Mycket fint och familjärt bemötande, proffsigt och tryggt team.
Fantastiskt!Ni var så gulliga och omhändertagande, riktigt mysig och familjär känsla har ni på kliniken! 🙏🏼🥰Precis innan jag skulle somna på operationsbordet smekte narkosläkaren mig på kinden och sa mjukt; ”vi tar hand om dig”. I princip all ångest försvann där! ♥️Mackan, frukten, yoghurten, juicen och godiset vid uppvaket, var så fräscht och gott också! 🤤Sen Örjans professionalitet! Den är svår att mäta sig med! Han är så lugn och självsäker, det smittade av sig! 🙏🏼 Kände mig så trygg efter vårt samtal! 🙏🏼🥰Tusen tack för en något smärtsam (🤪) men fantastisk upplevelse, ni är bäst! ♥️
tack så mycket till doktor Örjan för de perfekta brösten, även tack till all personal på kliniken är jag mycket nöjd
Jennie Olsson
Jennie Olsson
1689273172
Helt fantastiska människor och klinik.Från att man kliver in första gången på konsultation. Josephine i receptionen ger all information man behöver, glad och otroligt trevlig!Örjan Gribbe som gjorde min operation, kunde inte vara mer nöjd med val utav klinik och kirurg. Fantastiskt bemötande från start, operation och efterkontroll. Gör ett magiskt jobb och är ärlig, rak och gav mig en trygghet. Narkosläkaren och sköterskorna. Tack alla ni!
Otroligt nöjd med min vistelse på Plastikkirurgen. Väl omhändertagen av alla. Kändes tryggt och är glad att jag valde att göra en bröstförstoring hos er.
I had breast surgery on May 22nd. Everything perfect in every way! I was operated on by Dr. Örjan, who dispelled all my doubts, explained everything to me very thoroughly, and answered all my questions. Nurses and all staff at a very high level. The result is what I dreamed of. Thank you !
Samt Selman
Samt Selman
1686665035
Fantastiskt från första steget innanför dörren till uppvak. Alla på den här kliniken är otroligt kompetenta och varma, man känner sig lyssnad på och väl mottagen. Jossan är en solstråle så hon får ett stort plus. Örjan har varit lyhörd och proffesionell i sitt bemötande och förklarat allt väldigt väl. Stor ros till Lisa som tog hand om mig på uppvaket. Narkosansvariga var väldigt informativa och pedagogiska och stillade min oro för att bli sövd. Jag är mycket nöjd med hela upplevelsen och rekommenderar starkt!
Johanna Berger
Johanna Berger
1686664956
Superbra bemötande från konsultation till operation och vård efter operation. Hade fullt förtroende för Örjan och kom till Plastikkirurgen pga av personliga rekommendationer. Gjorde bröstoperationen igår, än så länge känns allt bra!
Linda Stenlund
Linda Stenlund
1686603931
Jag är så tacksam för all personal som jobbar där. Alla är så trevliga och omtänksamma. Daniel överträffar som vanligt mina förväntningar. Tack bästa Ni! Rätt personer på rätt plats!
heeelda
heeelda
1686263867
Super nöjd med allt. Från konsultation till operation och återbesök. Bemötandet har varit på topp. Tack för allt och stort tack till Josephine som löser med tider trots mitt omständiga schema.
Elin Ronnerberg
Elin Ronnerberg
1685027634
Så nöjd, Daniel samt all annan personal är så proffsiga och trygga, Väl bemötande!
Zina Hassan
Zina Hassan
1685023438
Jag tackar för er tjänst för den va otroligt bra. Jag tackar även dockorn av operationen. Och alla som jobbade där. Jag rekommenderar starkt för er som vill hitta en bra plastikkirurgi i Stockholm ta denna!
Donia Hassan
Donia Hassan
1684752657
Jag vill sända mitt varmaste tack och kommer ge mina starkaste rekommendationer till Er för utförande och mottagande under min operation. Läkare, nattsköterska och övrig personal var fantastiska.Med vänlig hälsning,Donia
Sånt otroligt team och sån underbar service! Alla är otroligt omtänksamma där. Även efter operationen var alla lika trevliga och brydda. Ord kan inte beskriva hur nöjd jag är med Örjan och vilket fantastiskt resultat jag fått... Örjan var verkligen grym, skötte hela processen proffesionellt och lyssnade verkligen på mina önskemål, det blev precis som jag hade tänkt mig! Tack till hela teamet och Dr. Örjan Gribbe, ni är fantastiska!
Fler recensionerjs_loader

Så går ett bröstlyft till

Ett bröstlyft går ut på att lyfta och forma brösten genom att ta bort överflödig hud och strama åt det omgivande vävnaden. Vi gör detta genom olika tekniker som väljs utifrån dina specifika behov.

Innan ditt bröstlyft

Innan du träffar din plastikkirurg fyller du i en hälsodeklaration där frågor kring din hälsa och eventuella sjukdomar finns. Du får all information hur det går till rent praktiskt av din kirurg. Information kring hur du ska förbereda dig inför en operation när du väljer att gå vidare och genomföra ett bröstlyft får du på kliniken.

Den initiala konsultationen

Du bokar en konsultation med våra erfarna plastikkirurger för att diskutera din situation och dina förväntningar. Vi kommer att gå igenom alla aspekter av ingreppet, inklusive hur du förbereder dig inför operationen och vad du kan förvänta dig under återhämtningsprocessen. Detta är din tid att ställa alla frågor du kan ha om bröstlyft.
Bild tagen på kvinna inför ett bröstlyft
Lyft av brösten på en kvinna

Under själva operationen

Det finns olika typer av bröstlyft beroende på hur mycket brösten har sjunkit ned.

Den minsta åtgärden kallas för vårtlyft då hud tas bort runt vårtgården, framförallt på ovansidan. Ärr blir det endast runt vårtgården.

Den mest omfattande åtgärden är samma operation som vid en bröstreduktion men alla körtlar och fettvävnad lämnas kvar. Ärret blir som ett ankare.

Efter avslutad operation

Du åker hem samma dag. Värken efter operationen är vanligtvis ringa. Vid behov använd dina värktabletter enligt ordination. Du kan börja duscha efter 2 dygn. Du använder den läknings-bh du får av oss under första läkningsperioden. 

Känseln i brösten kan minska framför allt i det nedre partiet. Oftast sker en normalisering successivt under 12 – 18 månader.

Amningsförmågan påverkas som regel ej.

Följande ingår i priset

Om du genomgår ditt bröstlyft hos Plastikkirurgen Stockholm ingår följande i priset.

 Narkos

Lokalbedövning

Återbesök

Måltider

Hotellövernattning

 

FAQ - Bröstlyft

Vanliga frågor och svar rörande Bröstlyft. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!
Ett bröstlyft hos Plastikkirurgen kostar 62 000 kronor. Boka en kostnadsfri konsultation för att se hur vi, med lång erfarenhet, kan hjälpa dig med dina önskemål.
Resultaten av ett bröstlyft är långvariga, men ingreppet stoppar inte effekterna av åldrande och gravitation. Dina bröst kommer fortfarande att förändras över tiden.
Ja, det är möjligt att genomföra ett bröstlyft utan att använda implantat. Detta kallas för ett naturligt bröstlyft, där endast hud tas bort och bröstvävnaden omformas för att ge brösten ett mer lyft och ungdomligt utseende.
Ärren efter ett bröstlyft är mer framträdande än vid en bröstförstoring. Första tiden syns ärren. Vi råder alltid att tejpa över ärren första tiden samt att undvika sol. Ärren kommer med tiden inte vara lika framträdande.
plastikkirurg örjan gribbe

Vad är 3D-simulering?

3D-simulering innebär att din kirurg i förväg kan visa hur exempelvis dina bröst kan se ut med olika implantat eller hur din kropp kan se ut efter en fettsugning. En 3D-bild tas fram på ett par sekunder.

Se resultatet i förväg – i 3D

Du undrar säkert över resultatet av din plastikoperation, hur det kommer att se ut. Vad kan jag förvänta mig efter operation? Gå inte och jämför dig med andra personer som genomgått en operation. Då vi alla är unika är våra kroppar också det. Det innebär alla resultat blir unika.

Vi använder oss av den senaste 3D-tekniken

Vår kamerautrustning är den allra senaste från Crisalix. Vi visar dig via 3D-simulering exempel på hur din operation kommer se ut just för dig vare sig det gäller näsplastik eller bröstförstoring. En trygghet för dig.

plastikkirurg forbereder patient infor brostforstoring scaled
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Läs mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Ansvarsförsäkring

På Plastikkirurgen Stockholm ska du som kund alltid känna dig både trygg och säker. Vi erbjuder därför alla av våra kunder en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Denna tjänst är helt kostnadsfri och gäller så fort du kliver in genom dörren på vår klinik.

Relaterade bröstbehandlingar

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Bröstlyft.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.