Bröstlyft Stockholm

Har du funderingar på bröstlyft? Våra kirurger är specialister inom bröstoperationer. Läs mer om ingreppet nedan och boka en konsultation.

Prislista Bröstlyft Stockholm

  • Bröstlyft
    Pris: 62 000 kr / Delbetalning: 2 583 kr/mån

Snabbfakta

  • Tid på kliniken: 6-8 timmar
  • Operationstid: 2-3 timmar
  • Börja träna: 4-6 veckor
  • Narkos: Ja
  • Sjukskrivning: 1-4 veckor
  • Ingår i priset: Se lista
Kvinna täcker för bysten och visar resultat efter ett bröstlyft

Bröstlyft hos Plastikkirurgen Stockholm

Är du intresserad av ett bröstlyft? Av många anledningar kan ett bröstlyft vara att överväga. Det kan vara anledningar som att du upplever smärta i rygg och axlar, känner obehag och att brösten är i vägen när man tränar, bristande självförtroende och mycket mer.

Kontakta oss på Plastikkirurgen Stockholm. Våra framstående specialister, doktor Daniel Saiepour och Örjan Gribbe, är legitimerade läkare med expertis inom bröstplastikkirurgi. Du hittar vår moderna klinik i Hammarby Sjöstad.

Vanliga anledningar för att överväga bröstlyft

Naturliga åldersförändringar

Över tid, när vi åldras, kan brösten förlora sin spänst och form. Det är en naturlig del av åldringsprocessen vilket innebär att huden förlorar sin elasticitet och gravitationen gör sitt. Under din konsultation med din plastikkirurg diskuterar ni förutsättningarna samt möjligheterna med ett bröstlyft för att uppnå ett resultat du är nöjd med.

Genetiska faktorer

Vissa individer kan ha en genetisk benägenhet som gör att brösten förlorar sin form tidigt i livet. Detta kan orsakas av brist på stödjande vävnad eller kvaliteten på brösthuden. I dessa fall kan ett bröstlyft vara ett effektivt sätt att förbättra bröstens form och kontur.

Graviditet och amning

Graviditet och amning är två av de vanligaste anledningarna till att kvinnor överväger ett bröstlyft. Under graviditeten expanderar brösten, vilket kan leda till töjning av huden. Efter amning kan brösten ofta minska i storlek, men huden återtar inte alltid sin tidigare form. Ett bröstlyft kan hjälpa till att återställa bröstens tidigare spänst och placering.

Betydande viktminskning

Efter att ha gått ner mycket i vikt kan huden på brösten bli slapp och hängande, eftersom den inte drar ihop sig helt efter viktminskningen. Ett bröstlyft kan avlägsna överflödig hud och även ge brösten en mer välproportionerad och upplyftande form.

Före- och efterbilder på Bröstlyft Stockholm

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.
bröstlyft bukplastik före bröstlyft bukplastik efter
Bröstlyft bukplastik före Bröstlyft bukplastik efter
Bröstlyft före Bröstlyft efter
Bröstlyft 3 före Bröstlyft 3 efter
Bröstlyft före Bröstlyft efter
Bröstlyft före Bröstlyft efter
Bröstförstoring med bröstlyft före Bröstförstoring med bröstlyft efter
Bröstlyft före Bröstlyft efter
Före Mommy makeover med bröstförstoring, bröstlyft samt bukplastik med fettsugning Efter Mommy makeover med bröstförstoring, bröstlyft samt bukplastik med fettsugning
Bröstförstoring med bröstlyft före Bröstförstoring med bröstlyft efter
Bröstlyft före Bröstlyft efter
Bröstlyft 2 före Bröstlyft 2 efter
Bröstförstoring före Bröstförstoring 13 efter
Bröstlyft före Bröstlyft efter
Bröstlyft 1 före Bröstlyft 1 efter
Bröstlyft före Bröstlyft efter
Bröstlyft 1 före Bröstlyft 1 efter
Bröstlyft 2 före Bröstlyft 2 efter
Patientomdömen
Jag opererades i maj och var väldigt nervös inför det. Har opererat mig på två kliniker tidigare, men kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig varit så nöjd som på Plastikkirurgen Sthlm. Fick ett så fint bemötande från konsultation fram till operationsdagen då jag blev omhändertagen av fantastisk personal. Kände mig hundra procent trygg. Och jag kan varmt rekommendera Daniel som kirurg! 10 av 10.
Pierre Westén
Pierre Westén
1716916145
Jag är mycket nöjd med kirurg Daniel och personalen som var mycket omhänderta-gande. Väldigt nöjd med resultatet!! Tack till Er!!
Milica
Milica
1715851642
HejJag vill dela med min upplevelse på plastikkirurgi.Tack snälla till er i personalen för ni är så omhändertagen och gör ett så professionell mottagande .Jag gjorde en bröst förstoring och lyft. Jag har tidigare haft silikon inlägg.Men nu va det dags att byta och lyfta efter 13 år. Med de gamla inlägget,När jag kom till kliniken för konsultation möter jag Daniel som ska utföra min operation. Efter att vi har gått igenom de som ska göras och hur och allt vi pratade om så kände jag att jag va i trygga händer. Jag vill rekommendera plastikkirurgi och skulle jag göra någonting igen så väljer jag plastikkirurgi igen.Den familjär känsla och stämningen jag fick den dag jag gjorde operationen fick mig att bli lugn. Och när personalen innan jag fick narkosen skoja med mig fick mig att känna att jag är i trygga händer.Tack 🙏Till er alla på plastikkirurgi StockholmNi är så grymt duktig 🤩🙏🙏🙏
Anna
Anna
1712668609
Hade gått ner massa i vikt så fixade både magmusklerna, överskottet av huden som var på magen och bröstförstoring. All personal är väldigt lugna och trevliga. Örjan som var min kirurg rekommenderar jag verkligen att gå till. Sålde inte på mig något utan gav mig en rekommendation av storlek på cc men jag ville ha lite större vilket han sa också skulle funka bra till min kroppsform. Väldigt proffsiga och omhändertagande
Tania
Tania
1710422578
2 veckors sedan jag opererades, är super nöjd med dr Daniel Saiepour, han sprider ett lugn och är otroligt proffsig. Vill också passa på att ge beröm till Jossan som alltid har ett glatt humör samt sköterskorna Emma och Evelina som pysslar om en.
julia Neumann
julia Neumann
1709704586
Jag rekommenderar denna klinik av hela mitt hjärta. De tog hand om mig från det att jag kom in, jag kände att jag visste vad de gjorde och förklarade allt steg för steg vad som skulle hända. Kirurgen Daniel och hela personalen är professionella och gjorde operationen snabb och den postoperativa smärtan uthärdlig. Tack alla ❤️
Diana Pascu
Diana Pascu
1708195791
🏆Bästa teamet!!! Tackar alla ! Rekommenderar Örjan G till alla😎The best team ever! Thank you 💐
Ninni Eriksson
Ninni Eriksson
1708023861
Jag opererades för en vecka sedan av Örjan på Plastikkirurgen och kan inte ha bett om en bättre upplevelse. Bemötandet från reception, narkos - och operationssköterskor, personal på uppvaket och givetvis Örjan var fantastiskt. Samtliga förmedlade en lugn, positiv och familjär stämning som definitivt behövs inför, under och efter en operation.Vill även tillägga att stödet efter operationen även det har varit långt över förväntan med snabba svar på diverse frågor och funderingar. Tack snälla till alla på Plastikkirurgen för den här gången - om jag opererar mig igen kommer jag definitivt att göra det hos er!
Örjan Gribbe, en stjärna som verkligen lyssnar på ens önskemål. Operationssköterskan, narkosläkare, receptionist, alla var så tillmötesgående! Kände mig inte det minsta stressad eller nervös i deras händer!Allt ifrån att jag togs emot till uppvaket och omhändertagandet efteråt var så underbart, ville knappt åka hem! 🥹Jag är SUPERnöjd med allt hos de! ❤️
Iryna Gasanova
Iryna Gasanova
1706439592
Amazing and very professional team ❤️Thanks a looooooot
Monica Samie
Monica Samie
1705494957
Bästa kliniken och bästa upplevelsen någon kan önska sig.Alla på kliniken är varma, omhändertagande och proffsiga. Daniel är en kirurg som är proffsig och har ett lugn som smittar av sig.Vart ända person jag har varit i kontakt med på denna klinik har behandlat mig med sån värme och varit så proffsiga så all oro eller tvivel man kanske har bara försvunnit.Tack för att ni gjorde min bukplastik upplevelse till något så underbart och att ni fortfarande finns där och stöttar och kontrollerar och ger mig den trygghet jag behövd..
Ayesha
Ayesha
1705087491
Jag rekommenderar stark denna underbara klinik, Örjan Gribbe är en Stjärna, kan ej med ord beskriva vilken fin människa han är , detsamma till Underbara Jossan🥹❤️ Örjan är väldigt duktig på det han gör, han gör ett så fint jobb, han är skicklig, kunnig samt proffesionellt på högsta nivå samt ärlig, han är omtänksam lyssnar på en, skulle jag fortsätta skriva så kommer jag fortfarande inte med ord kunna beskriva hur bra Örjan är. Jag är så tacksam, Örjan Gribbe⭐️ och tack till er alla på kliniken😊
Sophia Larsson
Sophia Larsson
1704779906
Så bra bemötande av all personal. Var på fler konsultationer men fick så bra intryck av Örjan att jag valde denna klinik ändå. Man kände sig väl omhändertagen och uppassad på. De var lugna och pedagogiska när de förklarade vad som skulle ske och hur. Allt var toppen!
Fantastiskt personal, kändes proffsigt och familjärt på samma gång. Blev väl omhändertagen, kände mig som en drottning. Fräscha lokaler, underbar frukostbricka. Allt gick så smidigt, från konsultation till operation och kontakt efter. Örjan är ett superproffs, han får mig att känna mig otroligt trygg. Rekommenderas varmt, bästa kliniken! (Gjorde bröstförstoring)Tillägg till ursprunglig recension;Nu har det gått 4 v sedan operationen. Allt har gått över förväntan och jag är otroligt nöjd med mina nya bröst! 😍 Örjan är väldigt lyhörd, känner att han lyssnade och förstod mina önskemål och levererade exakt det jag ville ha.Örjan, vilken stjärna du är, jag är så tacksam över det fantastiska jobb du gjort!Bifogar ett par bilder.
Mandy Karlsson
Mandy Karlsson
1703427929
Är väldigt nöjd med resultatet! Haft kontakt efteråt & fått bra bemötande. Rekommenderas starkt. ♥️
Kunde inte haft en bättre upplevelse, all personal var helt underbara från att jag kom dit tills det var dags att åka hem, och man kände sig väl omhändertagen på plats. Kan verkligen lämna mina varmaste rekommendera för Plastikkirurgen Stockholm.
Jättebra kirurg och personal. Är jättenöjd med resultatet.
Fler recensionerjs_loader

Hur går ett bröstlyft till?

Ett bröstlyft är ett kiruriskt ingrepp som som går ut på att höja och forma brösten genom att avlägsna överflödig hud och även strama åt den omkringliggande vävnaden. Vi på Plastikkirurgen Stockholm använder olika tekniker beroende på hur mycket de hänger, som anpassas efter dina individuella behov.

Innan ditt bröstlyft

Innan din konsultation hos plastikkirurgen kommer du att fylla i en hälsodeklaration som innefattar frågor om din hälsa och eventuella sjukdomar. Din kirurg kommer att ge dig allt detta samt all praktisk information om proceduren. När du sen beslutar dig för att genomföra ett bröstlyft i Stockholm, kommer du att få utförliga förberedelseinstruktioner på kliniken.

Konsultation hos Plastikkirurgen

Boka en konsultation med våra erfarna plastikkirurger för att diskutera dina önskemål och förväntningar. Under mötet med dig går vi igenom hela ingreppet, från förberedelser till återhämtningsprocessen. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig att ställa alla dina frågor om bröstlyft.

Bild tagen på kvinna inför ett bröstlyft
Lyft av brösten på en kvinna

Under själva operationen

Beroende på hur mycket brösten har sänkt sig finns det olika metoder för bröstlyft.

Det mest diskreta ingreppet benämns “vårtlyft”. Här avlägsnas överflödig hud främst runt och ovanför vårtgården, vilket resulterar i ett ärr enbart kring vårtgården.

Det mest omfattande ingreppet liknar tekniken för bröstreduktion. Skillnaden ligger i att körtel- och fettvävnad bibehålls. Efter detta ingrepp har ärret en form som påminner om ett ankare.

Efter bröstlyft operation

Operationen tar cirka 2-3 timmar och efter den kan du i princip gå hem direkt. Många upplever endast mild smärta postoperativt, men om nödvändigt bör du ta värktabletter som föreskrivits. Efter två dagar kan du duscha igen. Under den första läkningsfasen bör du bära den stödbh, likt en sport bh som vi tillhandahåller, dygnet runt.

Det kan hända att du upplever nedsatt känsel i brösten efter operationen, särskilt i den nedre delen. Känseln brukar dock gradvis återkomma under en period av 12 till 18 månader.

Det är viktigt att du kontaktar oss om du skulle uppleva symptom som undviker eller oroar dig efter operationen.

Operationen påverkar vanligtvis inte din förmåga att amma.

Följande ingår i priset

Om du genomgår ditt bröstlyft hos Plastikkirurgen Stockholm ingår följande i priset.

 Narkos

Lokalbedövning

Återbesök

Måltider

Hotellövernattning

 

FAQ - Bröstlyft

Vanliga frågor och svar rörande Bröstlyft. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!
Resultaten av ett bröstlyft är långvariga, men ingreppet stoppar inte effekterna av åldrande och gravitation. Dina bröst kommer fortfarande att förändras över tiden.
Ja, det är möjligt att genomföra ett bröstlyft utan att använda implantat. Detta kallas för ett naturligt bröstlyft, där endast hud tas bort och bröstvävnaden omformas för att ge brösten ett mer lyft och ungdomligt utseende.

Hos oss arbetar två av Sveriges skickligaste och populäraste plastikkirurger, Örjan Gribbe och Daniel Saiepour. De har tillsammans utfört över 10.000 bröstoperationer.

Efter ett bröstlyft bör du vänta med träning tills du har återhämtat dig ordentligt, vanligtvis några veckor för lättare aktiviteter och fyra-sex veckor upp till tre månader för ansträngande träning. Följ din kirurgs specifika råd och konsultera dem innan du återupptar träning för att undvika komplikationer.

För att få en indikation om vad ett bröstlyft kan kosta har vi sammanställt ungefärliga priser här. Du är även varmt välkommen att kontakta oss på mail eller telefon så besvarar vi dina frågor därifrån.

plastikkirurg örjan gribbe

Vad är 3D-simulering?

3D-simulering innebär att din kirurg i förväg kan visa hur exempelvis dina bröst kan se ut med olika implantat eller hur din kropp kan se ut efter en fettsugning. En 3D-bild tas fram på ett par sekunder.

Se resultatet i förväg – i 3D

Du undrar säkert över resultatet av din plastikoperation, hur det kommer att se ut. Vad kan jag förvänta mig efter operation? Gå inte och jämför dig med andra personer som genomgått en operation. Då vi alla är unika är våra kroppar också det. Det innebär alla resultat blir unika.

Vi använder oss av den senaste 3D-tekniken

Vår kamerautrustning är den allra senaste från Crisalix. Vi visar dig via 3D-simulering exempel på hur din operation kommer se ut just för dig vare sig det gäller näsplastik eller bröstförstoring. En trygghet för dig.

plastikkirurg forbereder patient infor brostforstoring scaled
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Läs mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Ansvarsförsäkring

På Plastikkirurgen Stockholm ska du som kund alltid känna dig både trygg och säker. Vi erbjuder därför alla av våra kunder en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Denna tjänst är helt kostnadsfri och gäller så fort du kliver in genom dörren på vår klinik.

Relaterade bröstbehandlingar

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Bröstlyft.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.