Brazilian Butt Lift (BBL) / Rumpförstoring Stockholm

Funderat på att genomgå ett Brazilian Butt Lift? Vi erbjuder BBL för de som önskar öka sin rumpas volym och göra den mer fyllig och rund.

Prislista Brazilian Butt Lift (BBL)

 • Brazilian Butt Lift (BBL)
  Pris: 90 000 kr / Delbetalning: 3 750 kr/mån

Snabbfakta

  • Tid på kliniken: Varierar
  • Operationstid: 2 timmar
  • Sjukskrivning: Ja
 • Börja träna: 4-6 veckor
 • Narkos: Ja
 • Ingår i priset: Se lista

Före- och efterbilder

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat efter att ha genomgått ett BBL pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

Bröstförstoring maskerad 5 före 1 Bröstförstoring maskerad 5 efter 1
brostforminskning fore nr4 brostforminskning efter nr4
Patientomdömen
Diana Pascu
Diana Pascu
1708195791
🏆Bästa teamet!!! Tackar alla ! Rekommenderar Örjan G till alla😎The best team ever! Thank you 💐
Ninni Eriksson
Ninni Eriksson
1708023861
Jag opererades för en vecka sedan av Örjan på Plastikkirurgen och kan inte ha bett om en bättre upplevelse. Bemötandet från reception, narkos - och operationssköterskor, personal på uppvaket och givetvis Örjan var fantastiskt. Samtliga förmedlade en lugn, positiv och familjär stämning som definitivt behövs inför, under och efter en operation.Vill även tillägga att stödet efter operationen även det har varit långt över förväntan med snabba svar på diverse frågor och funderingar. Tack snälla till alla på Plastikkirurgen för den här gången - om jag opererar mig igen kommer jag definitivt att göra det hos er!
Örjan Gribbe, en stjärna som verkligen lyssnar på ens önskemål. Operationssköterskan, narkosläkare, receptionist, alla var så tillmötesgående! Kände mig inte det minsta stressad eller nervös i deras händer!Allt ifrån att jag togs emot till uppvaket och omhändertagandet efteråt var så underbart, ville knappt åka hem! 🥹Jag är SUPERnöjd med allt hos de! ❤️
Sas Mos
Sas Mos
1706868137
Hade min bröst operation igår, kände ingen smärta alls. Är väldigt nöjd och rekommenderar verkligen kirurgen Daniel. Alla inblandade var väldigt proffsiga.
Iryna Gasanova
Iryna Gasanova
1706439592
Amazing and very professional team ❤️Thanks a looooooot
Monica Samie
Monica Samie
1705494957
Bästa kliniken och bästa upplevelsen någon kan önska sig.Alla på kliniken är varma, omhändertagande och proffsiga. Daniel är en kirurg som är proffsig och har ett lugn som smittar av sig.Vart ända person jag har varit i kontakt med på denna klinik har behandlat mig med sån värme och varit så proffsiga så all oro eller tvivel man kanske har bara försvunnit.Tack för att ni gjorde min bukplastik upplevelse till något så underbart och att ni fortfarande finns där och stöttar och kontrollerar och ger mig den trygghet jag behövd..
Ayesha
Ayesha
1705087491
Jag rekommenderar stark denna underbara klinik, Örjan Gribbe är en Stjärna, kan ej med ord beskriva vilken fin människa han är , detsamma till Underbara Jossan🥹❤️ Örjan är väldigt duktig på det han gör, han gör ett så fint jobb, han är skicklig, kunnig samt proffesionellt på högsta nivå samt ärlig, han är omtänksam lyssnar på en, skulle jag fortsätta skriva så kommer jag fortfarande inte med ord kunna beskriva hur bra Örjan är. Jag är så tacksam, Örjan Gribbe⭐️ och tack till er alla på kliniken😊
Sophia Larsson
Sophia Larsson
1704779906
Så bra bemötande av all personal. Var på fler konsultationer men fick så bra intryck av Örjan att jag valde denna klinik ändå. Man kände sig väl omhändertagen och uppassad på. De var lugna och pedagogiska när de förklarade vad som skulle ske och hur. Allt var toppen!
Fantastiskt personal, kändes proffsigt och familjärt på samma gång. Blev väl omhändertagen, kände mig som en drottning. Fräscha lokaler, underbar frukostbricka. Allt gick så smidigt, från konsultation till operation och kontakt efter. Örjan är ett superproffs, han får mig att känna mig otroligt trygg. Rekommenderas varmt, bästa kliniken! (Gjorde bröstförstoring)Tillägg till ursprunglig recension;Nu har det gått 4 v sedan operationen. Allt har gått över förväntan och jag är otroligt nöjd med mina nya bröst! 😍 Örjan är väldigt lyhörd, känner att han lyssnade och förstod mina önskemål och levererade exakt det jag ville ha.Örjan, vilken stjärna du är, jag är så tacksam över det fantastiska jobb du gjort!Bifogar ett par bilder.
Mandy Karlsson
Mandy Karlsson
1703427929
Är väldigt nöjd med resultatet! Haft kontakt efteråt & fått bra bemötande. Rekommenderas starkt. ♥️
Kunde inte haft en bättre upplevelse, all personal var helt underbara från att jag kom dit tills det var dags att åka hem, och man kände sig väl omhändertagen på plats. Kan verkligen lämna mina varmaste rekommendera för Plastikkirurgen Stockholm.
Jättebra kirurg och personal. Är jättenöjd med resultatet.
Sanna Johansson
Sanna Johansson
1701775480
Så välkomnande ödmjuka allihopa :)Örjan är bäst på att få en trygg och att jag kunde ställa många frågor som man är osäker på.Tar sin tid att lyssna och sin tid att svara. .Efter op finns han tillgänglig och känner mig inte jobbig . Under konsultation sa jag att jag litar på honom och då svarar han , du ska lita på oss :)vi gör det här tillsammans , tycker jag var väldigt fint sagt. Sen har vi Jossan drottningen i repan. Som fixar allt . Rolig , proffesionell.
Elena Svensson
Elena Svensson
1701187441
Jag är väldigt tacksam för fina bemötanden från all personal och den bästa läkaren Örjan som hade mycket självförtroende och gav mig den tryggheten jag behövde, samt narkos läkaren, sjuksköterskan och receptionisten, de är ett fantastiskt gäng. Jag rekommenderar de 100%
kristina melin
kristina melin
1701187416
Jag kan verkligen rekommendera det här stället! Så enormt härlig och varm personal. Mysiga lokaler. Resultatet vet jag inte ännu eftersom jag opererades igår. Men allt känns bra🌺
Ronja Oderstad
Ronja Oderstad
1700765914
Fantastisk, trevlig och varm personal! Kände mig otroligt bra omhändertagen 😃
Michaela Quick
Michaela Quick
1700666970
Jag kan verkligen rekommendera denna klinik. Att mötas av Josephine i receptionen och att ha Daniel som kirurg är som en dröm! Hela teamet tillsammans med narkosläkare och sköterskor har verkligen gjort att jag känt mig väl omhändertagen hela dygnet. Och att inte minst nämna resultatet av operationen som överträffat mina förväntningar med råge!
BITA VOSOGHIYAN
BITA VOSOGHIYAN
1699878959
Jag rekomendera stark Dr Örjan,han är väldigt duktigt. Har gjort bröstförstoring 2 veckor sen hos honom och jag är super nöjd.
Marlene Lauren
Marlene Lauren
1699518521
Ett professionellt och tryggt bemötande från konsultation till OperationÖrjan är trygg och lugn med ett öga för det estetiskaPersonalen på plats vid operationen och i anslutning var varma mjuka och trygga och fick mig att känna lugn genom hela processen
Therese
Therese
1699518430
Så proffsiga, snälla och omhändertagande. Hade en väldigt bra upplevelse!
Fler recensionerjs_loader

Vad är Brazilian Butt Lift?

Brazilian Butt Lift är ett plastikkirurgiskt ingrepp som syftar till att öka rumpans volym och att göra den mer fyllig och rund i formen. Man använder sig av fett från andra delar av kroppen där fettet är oönskat, flyttar det och fyller ut rumpan med fett från till exempel insida låren, kärlekshandtagen eller andra delar av kroppen.

På Plastikkirurgen Stockholm använder vi varken fillers eller implantat utan förflyttar istället kroppens egna fettdepåer. På så sätt kan vi skulptera din kropp genom att ta bort fett från oönskade platser och placera det på rumpan.

En Brazilian Butt Lift innebär alltså att man dels gör ett rumplyft och en fettreducering. De fettdepåer man använder i ingreppet plockas från kroppen och återinjiceras i rumpan.

Att tänka på inför ett BBL

För att kunna genomföra en Brazilian Butt Lift bör man ha ett normalt BMI med tillräckliga fettdepåer som kan användas under operationen. Inför ingreppet är det fördelaktigt att du ligger på din målvikt.

Fördelar med att göra sitt rumplyft hos oss

Vår personal är yrkesskickliga och professionella. Vi är experter inom plastikkirurgi och håller alltid en hög nivå. All personal är givetvis legitimerade inom sina områden. Hos oss är det viktigt att det känns tryggt och säkert att utföra plastikkirurgi och operation.

Alla våra behandlingar börjar med en konsultation där vi tillsammans med dig går igenom hur vi kan hjälpa dig och vilka förväntningar som föreligger.

Vi använder oss av den senaste tekniken i världsklass. Vid en BBL hos oss används MicroAire PAL-system som i kliniska studier visat på en ökad volym och samtidigt kortare operationstid jämfört med traditionella tekniker. MicroAire PAL-systemet skapar naturliga resultat i världsklass.

Hör av dig om du vill ha mer information om hur vi kan hjälpa dig med brazilian butt lift.

En fördel med brazilian butt lift är att man använder kroppens eget fett och flyttar på det. Det minskar risken att kroppen avvisar fettet på det nya området. Med BBL förstorar man inte endast rumpan utan skulpterar även om underkroppens former såsom midja och lår.

Brazilian Butt Lift skapar ett naturligt utseende med fina proportioner. Midjan förminskas, låren blir slankare och rumpan formas med fettransplantationen.

Intresset har växt alltmer på senare år och likt många väljer att operera mage eller brösten är det nu allt fler som gör brazilian butt lift.

Brazilian Butt Lift skapar ett naturligt utseende med fina proportioner. Midjan förminskas, låren blir slankare och rumpan formas med fettransplantationen.

Intresset har växt alltmer på senare år och likt många väljer att operera mage eller brösten är det nu allt fler som gör ett kirurgiskt rumplyft.

De första veckorna efter ett brazilian butt lift är området svullet och cirka 50 % av volymen som uppstår direkt efter förstoringen blir bestående. Den volym som är kvar efter cirka två månader efter operationen är det bestående resultatet. I vissa fall upp till sex månader.

Det flyttade fettet beter sig dock precis som annat fett på kroppen – ökar din vikt kommer din rumpa att öka i volym och tvärtom.

Illustration av ett Brazilian Butt Lift, även kallat BBL

För vem passar ingreppet?

Att göra ett brazilian butt lift passar den som är ute efter en kurvigare kropp och en rumpa med mer volym. Hur just din kropp ser ut påverkas av många faktorer – ålder, graviditet, arvsanlag, viktnedgång eller viktuppgång.

Genom att göra en BBL kan din rumpa lyftas och få ny volym.

Innan din operation

Innan operation genomförs en konsultation med kirurgen med viktig information. Under konsultationen diskuterar vi kring dina förväntningar och önskat resultat, hur själva ingreppet går till och vad som kan vara bra att tänka på. Vi pratar också om eventuella risker med brazilian butt lift och vad du ska tänka på inför samt efter ingreppet.

Inför operationen är det viktigt att du ligger på (eller så nära som möjligt) din målvikt.

En kvinnas rumpa före operationen: BBL

Under operation

Under din operation är du under narkos och den tar sedan cirka två timmar. Vid en brazilian butt lift-operation görs en fettsugning av områden kring rumpan. Fettet läggs in i den övre delen av rumpan och ibland ut på sidorna för att forma rumpan som önskat.

På Plastikkirurgen Stockholm använder vi MicroAire PAL-system. Första steget är att fettsuga och forma de områden man vill förminska. Därefter prepareras de fettceller som sugits ut och förbereds för transplantation. Därpå injiceras fettcellerna på olika platser i rumpan för att uppnå önskat resultat.

Efter operationen

Efter en operation som innebär dels fettsugning och fettransplantation blir det ett antal mindre ärr på cirka 3–4 mm. Efter operationen placeras ett specialförband som ger tryck på de fettsugna områdena. Det är viktigt att detta förband därefter används dag och natt i fyra veckor. De första två veckorna ska belastning av de transplanterade områden undvikas vilket innebär att du ska undvika att sitta och endast ligga på sidan.

Efter cirka 1–2 månader följer en slutkontroll på kliniken. Under denna slutkontroll diskuterar vi hur det känns, eventuella känningar och hur resultatet hittills upplevs.

Du kommer att vara trött efter operationen då den genomförs under narkos. Det kan därför vara lämpligt att någon i din närhet kan hjälpa dig hem efter du har genomgått en brazilian but lift operation.

Följande ingår i priset

Om du vill genomgå din Brazilian Butt Lift (BBL) på vår klinik i Stockholm ingår följande i priset:

 Narkos

Återbesök

Ansvarsförsäkring

Våra patienter ska alltid kunna känna sig både trygga och säkra. Därför ingår alltid en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Försäkringen är kostnadsfri och gäller så fort du kliver in på kliniken. Läs mer om vår ansvarsförsäkring.

Vanliga frågor & svar om BBL

Nedan finner du svar på de vanligaste frågorna om Brazilian Butt Lift och mer information om ingreppet. Vi finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och funderingar.

Både fettsugning och fettransplantation innebär små risker för komplikationer eller biverkningar. Största risken vid en BBL är att patienten i fråga inte blir helt nöjd med resultatet.

Kontakta oss för en konsultation där vi pratar närmare om själva ingreppet, vad det innebär och vad priset hamnar på.

Det kan vara högst individuellt men framför allt ska du de första två veckorna undvika att belasta området där transplantationen gjorts. Du kan ha en rullad handduk eller liknande att lägga under sittbenen så du inte belastar området.

Det kan vara svårt att förbättra specifika områden med endast träning om man vill ha en fylligare rumpa. Med ett rumplyft kan du få en mer fyllig och rundare rumpa.

Det är ett bra alternativ för dig som önskar mer kurvor. Proceduren innebär att fylla rumpan, lyfta den och förbättra konturerna.

Man gör en rumpförstoring genom att flytta fettceller från en annan del av kroppen. Fettet transplanteras för att förbättra och förändra form och volym i rumpan.

Brazilian butt lift innebär att man gör både en rumpförstoring och en fettsugning. En BBL innebär kortfattat att man optimerar rumpans former genom att ta bort och flytta på fettceller.

Hos oss på Plastikkirurgen i Stockholm använder vi inte fillers inom ingreppet för brazilian butt lift. Istället förflyttar vi kroppens egna fettceller från oönskade platser till önskade platser. Det minskar eventuell risk för att kroppen stöter bort fettet som injiceras.

Eftersom man använder kroppens egna fettdepåer blir resultatet mer naturligt.

martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Du kan läsa mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade ingrepp för kroppen

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Mommy Makeover.

Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.