Brazilian Butt Lift (BBL) Stockholm

Funderat på att genomgå ett Brazilian Butt Lift? Vi erbjuder BBL för de som önskar öka sin rumpas volym och göra den mer fyllig och rund.

Prislista Brazilian Butt Lift (BBL)

 • Brazilian Butt Lift (BBL)
  Pris: 90 000 kr / Delbetalning: 3 750 kr/mån

Snabbfakta

  • Tid på kliniken: Varierar
  • Operationstid: 2 timmar
  • Sjukskrivning: Ja
 • Börja träna: 4-6 veckor
 • Narkos: Ja
 • Ingår i priset: Se lista

Före- och efterbilder

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat efter att ha genomgått ett BBL pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

Bröstförstoring maskerad 5 före 1 Bröstförstoring maskerad 5 efter 1
brostforminskning fore nr4 brostforminskning efter nr4
Patientomdömen
BERHANE GEBRE
BERHANE GEBRE
1695279279
Jättefint service av alla personal, ni är väldigt proffsiga ert arbete!!Även om det är tidigt för mig att se resultatet men det känns bra och nöjd.Tack för er 💐
Otroligt proffsiga och så fint omhändertagnde från alla på kliniken! Rekommenderar starkt!
Shene Lee
Shene Lee
1695216042
Jag är sååååå nöjd med min behandling. Jättetrevliga personal
Daniel Saiepour är klart den bästa kirurgen jag besökt. Jag har varit hos flera olika kirurger för konsultation men D tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor, han var grym på att förklara allt i minsta detalj.
Har verkligen inte ett enda dåligt ord att säga om den här kliniken.Alla var helt fantastiska. Verkligen varenda en.Det är lagom litet med en otrolig familjär känsla. Man känner sig så extremt omhändertagen och ompysslad och alla är otroligt jordnära och varma.Det är mysigt att vakna upp tillsammans med andra patienter och prata och ställa frågor. Dela erfarenheter och lyssna på allt och inget.Narkosläkare och narkossjuksköterska pratade på om allt och ingenting och man glömde helt bort vad som skulle hända. Poff så sov en gott.Dessutom berömmer de varandra vilket jag tycker är otroligt viktigt för arbetsmiljön och bra arbetsrelationer vilket i sig bidrar till den goda atmosfären.Ja alltså, jag har somsagt verkligen inget negativt att säga.Stort tack till allihopa!
Super trevlig personal och väldigt omhändertagande! Är Super nöjd och kan varmt rekommendera denna klinik!
Marwa AlOuda
Marwa AlOuda
1693566089
Jag hade nyligen förmånen att genomgå plastikkirurgi hos Örjan Gribbe, och jag kan med glädje säga att min upplevelse har varit helt fantastisk. Från första konsultationen till min operation dag har jag känt mig i trygga och professionella händer.Dr. Örjan Gribbe och hela hans team är oerhört kunniga och engagerade. De tog sig tid att förstå mina önskemål och att svara på alla mina frågor, vilket gav mig den tillit jag behövde för att gå igenom proceduren.Resultatet av min plastikkirurgi överträffade mina förväntningar. Det är naturligt, symmetriskt och harmoniskt. Jag känner mig inte bara nöjd med mitt utseende, utan också med den ökade självkänslan det har gett mig.Jag rekommenderar varmt Dr. Örjan Gribbe till alla som letar efter en skicklig och empatisk plastikkirurg. Tack, Dr. Örjan Gribbe, för att du har förändrat mitt liv på ett så positivt sätt och för att du ha varit så lugnande och stöttande under hela processen. Din förmåga att skapa en känsla av trygghet och tillit gjorde hela upplevelsen ännu mer positiv. Jag är djupt tacksam för din professionalism och medkänsla. 🙂
Kan inte tänka mig en bättre start på mitt nya liv med ny byst. Plastikkirurgen är allt och lite till. Örjan, du överträffade mina förväntningar och har givit mig ett sånt lugn från start till mål. Proffsigare och varmare person hittar ni inte!Jossan, klinikens otroliga receptionist, du har varit ett helt fantastiskt stöd för mig och min oroliga själ ❤️ Alltid med ett leende på läpparna.Bemötandet idag på min op.dag går inte att beskriva med ord. Så varm, fin, genuin, gullig och trygg personal. Kändes som att bo på hotell och konstant övervakning på uppvaket.Jag är sååå förväntansfull på mitt slutgiltiga resultat! 🥹Ångrar mig inte EN sekund över detta beslut och val av klinik. GÅ HIT ❤️
Susanna Öhman
Susanna Öhman
1693238830
Mycket fint och familjärt bemötande, proffsigt och tryggt team.
Fantastiskt!Ni var så gulliga och omhändertagande, riktigt mysig och familjär känsla har ni på kliniken! 🙏🏼🥰Precis innan jag skulle somna på operationsbordet smekte narkosläkaren mig på kinden och sa mjukt; ”vi tar hand om dig”. I princip all ångest försvann där! ♥️Mackan, frukten, yoghurten, juicen och godiset vid uppvaket, var så fräscht och gott också! 🤤Sen Örjans professionalitet! Den är svår att mäta sig med! Han är så lugn och självsäker, det smittade av sig! 🙏🏼 Kände mig så trygg efter vårt samtal! 🙏🏼🥰Tusen tack för en något smärtsam (🤪) men fantastisk upplevelse, ni är bäst! ♥️
tack så mycket till doktor Örjan för de perfekta brösten, även tack till all personal på kliniken är jag mycket nöjd
Jennie Olsson
Jennie Olsson
1689273172
Helt fantastiska människor och klinik.Från att man kliver in första gången på konsultation. Josephine i receptionen ger all information man behöver, glad och otroligt trevlig!Örjan Gribbe som gjorde min operation, kunde inte vara mer nöjd med val utav klinik och kirurg. Fantastiskt bemötande från start, operation och efterkontroll. Gör ett magiskt jobb och är ärlig, rak och gav mig en trygghet. Narkosläkaren och sköterskorna. Tack alla ni!
Otroligt nöjd med min vistelse på Plastikkirurgen. Väl omhändertagen av alla. Kändes tryggt och är glad att jag valde att göra en bröstförstoring hos er.
I had breast surgery on May 22nd. Everything perfect in every way! I was operated on by Dr. Örjan, who dispelled all my doubts, explained everything to me very thoroughly, and answered all my questions. Nurses and all staff at a very high level. The result is what I dreamed of. Thank you !
Samt Selman
Samt Selman
1686665035
Fantastiskt från första steget innanför dörren till uppvak. Alla på den här kliniken är otroligt kompetenta och varma, man känner sig lyssnad på och väl mottagen. Jossan är en solstråle så hon får ett stort plus. Örjan har varit lyhörd och proffesionell i sitt bemötande och förklarat allt väldigt väl. Stor ros till Lisa som tog hand om mig på uppvaket. Narkosansvariga var väldigt informativa och pedagogiska och stillade min oro för att bli sövd. Jag är mycket nöjd med hela upplevelsen och rekommenderar starkt!
Johanna Berger
Johanna Berger
1686664956
Superbra bemötande från konsultation till operation och vård efter operation. Hade fullt förtroende för Örjan och kom till Plastikkirurgen pga av personliga rekommendationer. Gjorde bröstoperationen igår, än så länge känns allt bra!
Linda Stenlund
Linda Stenlund
1686603931
Jag är så tacksam för all personal som jobbar där. Alla är så trevliga och omtänksamma. Daniel överträffar som vanligt mina förväntningar. Tack bästa Ni! Rätt personer på rätt plats!
heeelda
heeelda
1686263867
Super nöjd med allt. Från konsultation till operation och återbesök. Bemötandet har varit på topp. Tack för allt och stort tack till Josephine som löser med tider trots mitt omständiga schema.
Elin Ronnerberg
Elin Ronnerberg
1685027634
Så nöjd, Daniel samt all annan personal är så proffsiga och trygga, Väl bemötande!
Zina Hassan
Zina Hassan
1685023438
Jag tackar för er tjänst för den va otroligt bra. Jag tackar även dockorn av operationen. Och alla som jobbade där. Jag rekommenderar starkt för er som vill hitta en bra plastikkirurgi i Stockholm ta denna!
Donia Hassan
Donia Hassan
1684752657
Jag vill sända mitt varmaste tack och kommer ge mina starkaste rekommendationer till Er för utförande och mottagande under min operation. Läkare, nattsköterska och övrig personal var fantastiska.Med vänlig hälsning,Donia
Sånt otroligt team och sån underbar service! Alla är otroligt omtänksamma där. Även efter operationen var alla lika trevliga och brydda. Ord kan inte beskriva hur nöjd jag är med Örjan och vilket fantastiskt resultat jag fått... Örjan var verkligen grym, skötte hela processen proffesionellt och lyssnade verkligen på mina önskemål, det blev precis som jag hade tänkt mig! Tack till hela teamet och Dr. Örjan Gribbe, ni är fantastiska!
Fler recensionerjs_loader

Vad är Brazilian Butt Lift?

Brazilian Butt Lift är ett plastikkirurgiskt ingrepp som syftar till att öka rumpans volym och att göra den mer fyllig och rund i formen. Man använder sig av fett från andra delar av kroppen där fettet är oönskat, flyttar det och fyller ut rumpan med fett från till exempel insida låren, kärlekshandtagen eller andra delar av kroppen.

På Plastikkirurgen Stockholm använder vi varken fillers eller implantat utan förflyttar istället kroppens egna fettdepåer. På så sätt kan vi skulptera din kropp genom att ta bort fett från oönskade platser och placera det på rumpan.

En Brazilian Butt Lift innebär alltså att man dels gör ett rumplyft och en fettreducering. De fettdepåer man använder i ingreppet plockas från kroppen och återinjiceras i rumpan.

Att tänka på inför ett BBL

För att kunna genomföra en Brazilian Butt Lift bör man ha ett normalt BMI med tillräckliga fettdepåer som kan användas under operationen. Inför ingreppet är det fördelaktigt att du ligger på din målvikt.

Fördelar med att göra sitt rumplyft hos oss

Vår personal är yrkesskickliga och professionella. Vi är experter inom plastikkirurgi och håller alltid en hög nivå. All personal är givetvis legitimerade inom sina områden. Hos oss är det viktigt att det känns tryggt och säkert att utföra plastikkirurgi och operation.

Alla våra behandlingar börjar med en konsultation där vi tillsammans med dig går igenom hur vi kan hjälpa dig och vilka förväntningar som föreligger.

Vi använder oss av den senaste tekniken i världsklass. Vid en BBL hos oss används MicroAire PAL-system som i kliniska studier visat på en ökad volym och samtidigt kortare operationstid jämfört med traditionella tekniker. MicroAire PAL-systemet skapar naturliga resultat i världsklass.

Hör av dig om du vill ha mer information om hur vi kan hjälpa dig.

En fördel med denna typ av operation är att man använder kroppens eget fett och flyttar på det. Det minskar risken att kroppen avvisar fettet på det nya området. Med BBL förstorar man inte endast rumpan utan skulpterar även om underkroppens former såsom midja och lår.

Brazilian Butt Lift skapar ett naturligt utseende med fina proportioner. Midjan förminskas, låren blir slankare och rumpan formas med fettransplantationen.

Intresset har växt alltmer på senare år och likt många väljer att operera mage eller brösten är det nu allt fler som gör ett kirurgiskt rumplyft.

De första veckorna efter ingreppet är området svullet och cirka 50 % av volymen som uppstår direkt efter förstoringen blir bestående. Den volym som är kvar efter cirka två månader efter operationen är det bestående resultatet. I vissa fall upp till sex månader.

Det flyttade fettet beter sig dock precis som annat fett på kroppen – ökar din vikt kommer din rumpa att öka i volym och tvärtom.

Illustration av ett Brazilian Butt Lift, även kallat BBL

För vem passar ingreppet?

Att göra en BBL passar den som är ute efter en kurvigare kropp och en rumpa med mer volym. Hur just din kropp ser ut påverkas av många faktorer – ålder, graviditet, arvsanlag, viktnedgång eller viktuppgång.

Genom att göra en BBL kan din rumpa lyftas och få ny volym.

Innan din operation

Innan operation genomförs en konsultation med kirurgen med viktig information. Under konsultationen diskuterar vi kring dina förväntningar och önskat resultat, hur själva ingreppet går till och vad som kan vara bra att tänka på. Vi pratar också om eventuella risker och vad du ska tänka på inför samt efter ingreppet.

Inför operationen är det viktigt att du ligger på (eller så nära som möjligt) din målvikt.

En kvinnas rumpa före operationen: BBL

Under operation

Under din operation är du under narkos och den tar sedan cirka två timmar. Vid en Brazilian Butt Lift-operation görs en fettsugning av områden kring rumpan. Fettet läggs in i den övre delen av rumpan och ibland ut på sidorna för att forma rumpan som önskat.


På Plastikkirurgen Stockholm använder vi MicroAire PAL-system. Första steget är att fettsuga och forma de områden man vill förminska. Därefter prepareras de fettceller som sugits ut och förbereds för transplantation. Därpå injiceras fettcellerna på olika platser i rumpan för att uppnå önskat resultat.

Efter operationen

Efter en operation som innebär dels fettsugning och fettransplantation blir det ett antal mindre ärr på cirka 3–4 mm. Efter operationen placeras ett specialförband som ger tryck på de fettsugna områdena. Det är viktigt att detta förband därefter används dag och natt i fyra veckor. De första två veckorna ska belastning av de transplanterade områden undvikas vilket innebär att du ska undvika att sitta och endast ligga på sidan.

Efter cirka 1–2 månader följer en slutkontroll på kliniken. Under denna slutkontroll diskuterar vi hur det känns, eventuella känningar och hur resultatet hittills upplevs.

Du kommer att vara trött efter operationen då den genomförs under narkos. Det kan därför vara lämpligt att någon i din närhet kan hjälpa dig hem efteråt.

Följande ingår i priset

Om du vill genomgå din Brazilian Butt Lift (BBL) på vår klinik i Stockholm ingår följande i priset:

 Narkos

Återbesök

Ansvarsförsäkring

Våra patienter ska alltid kunna känna sig både trygga och säkra. Därför ingår alltid en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Försäkringen är kostnadsfri och gäller så fort du kliver in på kliniken. Läs mer om vår ansvarsförsäkring.

Vanliga frågor & svar om BBL

Nedan finner du svar på de vanligaste frågorna om Brazilian Butt Lift och mer information om ingreppet. Vi finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och funderingar.

Både fettsugning och fettransplantation innebär små risker för komplikationer eller biverkningar. Största risken vid en BBL är att patienten i fråga inte blir helt nöjd med resultatet.

Kontakta oss för en konsultation där vi pratar närmare om själva ingreppet, vad det innebär och vad priset hamnar på.

Det kan vara högst individuellt men framför allt ska du de första två veckorna undvika att belasta området där transplantationen gjorts. Du kan ha en rullad handduk eller liknande att lägga under sittbenen så du inte belastar området.

Det kan vara svårt att förbättra specifika områden med endast träning om man vill ha en fylligare rumpa. Med ett rumplyft kan du få en mer fyllig och rundare rumpa.

Det är ett bra alternativ för dig som önskar mer kurvor. Proceduren innebär att fylla rumpan, lyfta den och förbättra konturerna.

Man gör en rumpförstoring genom att flytta fettceller från en annan del av kroppen. Fettet transplanteras för att förbättra och förändra form och volym i rumpan.

En BBL innebär att man gör både en rumpförstoring och en fettsugning. En BBL innebär kortfattat att man optimerar rumpans former genom att ta bort och flytta på fettceller.

Hos oss på Plastikkirurgen i Stockholm använder vi inte fillers inom ingreppet för BBL. Istället förflyttar vi kroppens egna fettceller från oönskade platser till önskade platser. Det minskar eventuell risk för att kroppen stöter bort fettet som injiceras.

Eftersom man använder kroppens egna fettdepåer blir resultatet mer naturligt.

martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Du kan läsa mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade ingrepp för kroppen

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Mommy Makeover.

Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.