Brazilian Butt Lift (BBL) Stockholm

Funderat på att genomgå ett Brazilian Butt Lift? Vi erbjuder BBL för de som önskar öka sin rumpas volym och göra den mer fyllig och rund.

Prislista Brazilian Butt Lift (BBL)

 • Brazilian Butt Lift (BBL)
  Pris: 90 000 kr / Delbetalning: 3 750 kr/mån

Snabbfakta

  • Tid på kliniken: Övernattning
  • Operationstid: 2 timmar
  • Sjukskrivning: Ja
 • Börja träna: 4-6 veckor
 • Narkos: Ja
 • Ingår i priset: Se lista

Före- och efterbilder

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat efter att ha genomgått ett BBL pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

Bröstförstoring maskerad 5 före 1 Bröstförstoring maskerad 5 efter 1
brostforminskning fore nr4 brostforminskning efter nr4
Patientomdömen
Katherine Alcantara
Katherine Alcantara
15:01 17 Oct 22
Nu stämmer proportionerna! Mer än nöjd⚘️
Clara Eriksson
Clara Eriksson
07:42 13 Oct 22
Jag vill bara säga hur duktiga ni alla var och tog hand om mig så bra och tack Daniel för bra operation, verkligen bästa kliniken ni är bäst 💓🙂
Helene Moberg
Helene Moberg
04:47 06 Oct 22
Vill med varmaste rekommenderar Plastikkirurgen Stockholm då jag har gjort en bröstreduktion där.Blev rekommenderad av min väninna som hade varit hos Leif Gilbertsom gjort samma ingrepp.Jag är så otroligt Super nöjd.Vill även tacka Camilla och Josepine för fantastiskt bemötande och hjälp.//Helene
Malin M
Malin M
08:47 23 Sep 22
Gjort mina bröst hos Daniel. Valet av kirurg kan jag inte vara nöjdare med! Tog mentor 275HP. Drömlikt resultat, mycket bättre än föreställt✨
Linnea Hedberg
Linnea Hedberg
19:02 20 Sep 22
Blev bra bemött, brösten blev som ja ville, bra hjälp när ja behövt de, tack så jätte mkt! Kan varmt rekommendera Daniel 👌
Petra Fahlen
Petra Fahlen
18:32 15 Sep 22
Blev väldigt bra bemött. Kände mig trygg. Vaknade pigg och glad efter operationen.
Camilla Eriksson
Camilla Eriksson
20:06 10 Sep 22
Very happy with dr Gilbert’s result of the “tune up.”.
Lotta Thörnberg
Lotta Thörnberg
15:23 06 Sep 22
Jag rekommenderar varmt Plastikkirurgen Stockholm. Gjorde en bröstförtoring i april och är nu 6 mån senare så nöjd med resultatet. Varmt omhändertagande både före och efter op. Stort tack till kirurgen Daniel Saiepour för ditt proffsiga utförande 👍🌷Mvh Charlotte
Anna Andersson
Anna Andersson
17:52 31 Aug 22
Daniel är en magiker som skapar perfektion om och om igen. Har gjort både bröst och bukplastik hos honom och har 43 år gammal fått min drömkropp. Är så otroligt nöjd och kan bara ge mina absolut varmaste rekommendationer♥️
Magdalena Zboś
Magdalena Zboś
11:02 30 Aug 22
Jag är supernöjd med resultatet mitt bröstförstoring hos dr.Daniel bästa läkare 👌.Verkligen rekommendera Plastikkirurgen Hammarby Sjöstad Stockholm fina ,mysiga lokaler, professionell och trevliga personalen.Stort tack 🤗
Gunilla Klevhamre
Gunilla Klevhamre
16:21 23 Aug 22
Helnöjd! Fantastiskt bemötande , men framförallt en skicklig kirurg.
Madeleine Aldborg
Madeleine Aldborg
08:32 23 Aug 22
Fint mottagande och underbart resultat! 🤩😍👍
sara thuressson
sara thuressson
09:49 16 Aug 22
Omtänksam personal som tar hand om sina kunder på bästa sätt. Kunde inte vara annat än nöjd med mitt resultat. Rekommenderar varmt till andra för naturliga och fina resultat!
Hanan Ennjmaouy
Hanan Ennjmaouy
13:22 20 Jun 22
Toppen bemötande. Professional läkare. Ser framemot min bokade tid.
Elisabeth Ljungqvist
Elisabeth Ljungqvist
15:39 16 Jun 22
Jag kan varmt rekommendera Plastikkirurgen Sthlm och Dr Daniel. Jag är så nöjd med mitt resultat och blev så väl om omhändertagen av hela proffsiga gänget. Tack!!!
Cecilia Eidin
Cecilia Eidin
10:46 18 May 22
Mycket nöjd, stort tack till hela personalen som alla är så fina och omtänksamma 🌸
Pia Hansson
Pia Hansson
09:54 17 Feb 22
Genomgick brötlyft och implantat hos Daniel. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet av hela personalen!
Carina Morssing
Carina Morssing
18:48 03 Feb 22
Är otroligt nöjd med resultatet, kan bara ösa lovord‼️
miranda Kidir
miranda Kidir
06:44 06 Oct 21
Jag är så himla tacksam över dr.jobb han är väldigt duktig 💜🙏
Jag är OTROLIGT nöjd med mitt besök hos Plastikkirurgen. Jag gjorde idag en bröstförstoring med 355 cc i vänstra bröstet samt 375 cc i högra.All personal har verkligen tagit hand om mig, jag kände mig jättetrygg. Vill även tillägga att jag berätta detta så fort jag prata med dem efter uppvaket, och jag berätta även att jag inte alltid i mitt liv haft bra erfarenheter av vård och sjukhus.Jättefräscha lokaler och allt som allt var det en toppen upplevelse!!Rekommenderar starkt! Även väldigt duktig kirurg och jag är jättenöjd med det första resultatet!
Maja Nilsson
Maja Nilsson
15:09 10 May 21
jag fick svar mina tusen frågor på telefon, toppen. tack!! vilken service!!!!
Lisen Bergman
Lisen Bergman
10:54 26 Apr 21
Det märks att er personal trivs på jobbet! Stort tack!!
Cissi Högberg
Cissi Högberg
11:31 23 Mar 21
Tack för ett fint bemötande!
Oscar Hellström
Oscar Hellström
08:51 15 Mar 21
Väldigt trevlig personal och fina lokaler!
Viktor Morin
Viktor Morin
10:48 08 Mar 21
Underbar personal och välkomnande! Helt klart Stockholms professionellaste plastikkirurgi!
Ioana Filip
Ioana Filip
10:12 08 Mar 21
Rekommenderar starkt plastikkirurgen Leif Gylbert och hela personalstyrkan på Plastikkirurgen Stockholm på grund av fantastiskt bemötande, kompetens och service.Gjorde min konsultation hos Leif i deras nya och mysiga lokaler i Hammarby Sjöstad. Kan bara säga WOW, längtar att få komma tillbaka igen:)TACK Plastikkirurgen Stockholm!
Caroline Lindman
Caroline Lindman
10:04 08 Mar 21
Bukplastik hos Leif Gylbert då två graviditeter hade ändrat min kropp fullständigt. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet. Kan verkligen rekommendera kliniken i Hammarby Sjöstad och hela personalen som arbetar där! Med vänlig hälsning, Carro
Camilla H
Camilla H
11:12 03 Mar 21
Supernöjd med trevligt bemötande på kliniken vid konsulationen. Kommer boka ögonlocksplastik inom kort!
Annica Bylund
Annica Bylund
11:07 03 Mar 21
Gjorde min operation på deras helt nya klinik i Hammarby Sjöstad, Plastikkirurgen Stockholm.Opererade bort mina proteser som var på 400+350 gram. Samtidigt lyfte jag brösten.Allt gick bra och all personal var fantastisk!snack med sköterskor, narkospersonal och plastikkirurgen Leif som målar på en och förklarar.Nervöst, men det spelar tydligen ingen roll hur många gånger jag varit sövd så är jag nervös inför varje gång!Jag åkte hem på eftermidddagen då allt verkade bra. Rekommenderas
Beston kidir
Beston kidir
20:26 02 Jul 19
Bästa läkare jag har treffat och jag är jätte nöjd med honom när man är med honom i opraskon rummet han gör ett jobb det är trygg och finnt tacksam över jag har treffat dig väntar på nästa opraskon värmt kram tillDr.Leif Gylbert från Lana Amin
Fler recensionerjs_loader

Vad är Brazilian Butt Lift?

Brazilian Butt Lift är ett plastikkirurgiskt ingrepp som syftar till att öka rumpans volym och att göra den mer fyllig och rund i formen. Man använder sig av fett från andra delar av kroppen där fettet är oönskat, flyttar det och fyller ut rumpan med fett från till exempel insida låren, kärlekshandtagen eller andra delar av kroppen.

På Plastikkirurgen Stockholm använder vi varken fillers eller implantat utan förflyttar istället kroppens egna fettdepåer. På så sätt kan vi skulptera din kropp genom att ta bort fett från oönskade platser och placera det på rumpan.

En Brazilian Butt Lift innebär alltså att man dels gör ett rumplyft och en fettreducering. De fettdepåer man använder i ingreppet plockas från kroppen och återinjiceras i rumpan.

Att tänka på inför ett BBL

För att kunna genomföra en Brazilian Butt Lift bör man ha ett normalt BMI med tillräckliga fettdepåer som kan användas under operationen. Inför ingreppet är det fördelaktigt att du ligger på din målvikt.

Fördelar med att göra sitt rumplyft hos oss

Vår personal är yrkesskickliga och professionella. Vi är experter inom plastikkirurgi och håller alltid en hög nivå. All personal är givetvis legitimerade inom sina områden. Hos oss är det viktigt att det känns tryggt och säkert att utföra plastikkirurgi och operation.

Alla våra behandlingar börjar med en konsultation där vi tillsammans med dig går igenom hur vi kan hjälpa dig och vilka förväntningar som föreligger.

Vi använder oss av den senaste tekniken i världsklass. Vid en BBL hos oss används MicroAire PAL-system som i kliniska studier visat på en ökad volym och samtidigt kortare operationstid jämfört med traditionella tekniker. MicroAire PAL-systemet skapar naturliga resultat i världsklass.

Hör av dig om du vill ha mer information om hur vi kan hjälpa dig.

En fördel med denna typ av operation är att man använder kroppens eget fett och flyttar på det. Det minskar risken att kroppen avvisar fettet på det nya området. Med BBL förstorar man inte endast rumpan utan skulpterar även om underkroppens former såsom midja och lår.

Brazilian Butt Lift skapar ett naturligt utseende med fina proportioner. Midjan förminskas, låren blir slankare och rumpan formas med fettransplantationen.

Intresset har växt alltmer på senare år och likt många väljer att operera mage eller brösten är det nu allt fler som gör ett kirurgiskt rumplyft.

De första veckorna efter ingreppet är området svullet och cirka 50 % av volymen som uppstår direkt efter förstoringen blir bestående. Den volym som är kvar efter cirka två månader efter operationen är det bestående resultatet. I vissa fall upp till sex månader.

Det flyttade fettet beter sig dock precis som annat fett på kroppen – ökar din vikt kommer din rumpa att öka i volym och tvärtom.

Illustration av ett Brazilian Butt Lift, även kallat BBL

För vem passar ingreppet?

Att göra en BBL passar den som är ute efter en kurvigare kropp och en rumpa med mer volym. Hur just din kropp ser ut påverkas av många faktorer – ålder, graviditet, arvsanlag, viktnedgång eller viktuppgång.

Genom att göra en BBL kan din rumpa lyftas och få ny volym.

Innan din operation

Innan operation genomförs en konsultation med kirurgen med viktig information. Under konsultationen diskuterar vi kring dina förväntningar och önskat resultat, hur själva ingreppet går till och vad som kan vara bra att tänka på. Vi pratar också om eventuella risker och vad du ska tänka på inför samt efter ingreppet.

Inför operationen är det viktigt att du ligger på (eller så nära som möjligt) din målvikt.

En kvinnas rumpa före operationen: BBL

Under operation

Under din operation är du under narkos och den tar sedan cirka två timmar. Vid en Brazilian Butt Lift-operation görs en fettsugning av områden kring rumpan. Fettet läggs in i den övre delen av rumpan och ibland ut på sidorna för att forma rumpan som önskat.


På Plastikkirurgen Stockholm använder vi MicroAire PAL-system. Första steget är att fettsuga och forma de områden man vill förminska. Därefter prepareras de fettceller som sugits ut och förbereds för transplantation. Därpå injiceras fettcellerna på olika platser i rumpan för att uppnå önskat resultat.

Efter operationen

Efter en operation som innebär dels fettsugning och fettransplantation blir det ett antal mindre ärr på cirka 3–4 mm. Efter operationen placeras ett specialförband som ger tryck på de fettsugna områdena. Det är viktigt att detta förband därefter används dag och natt i fyra veckor. De första två veckorna ska belastning av de transplanterade områden undvikas vilket innebär att du ska undvika att sitta och endast ligga på sidan.

Efter cirka 1–2 månader följer en slutkontroll på kliniken. Under denna slutkontroll diskuterar vi hur det känns, eventuella känningar och hur resultatet hittills upplevs.

Du kommer att vara trött efter operationen då den genomförs under narkos. Det kan därför vara lämpligt att någon i din närhet kan hjälpa dig hem efteråt.

Följande ingår i priset

Om du vill genomgå din Brazilian Butt Lift (BBL) på vår klinik i Stockholm ingår följande i priset:

 Narkos

Återbesök

Ansvarsförsäkring

Våra patienter ska alltid kunna känna sig både trygga och säkra. Därför ingår alltid en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Försäkringen är kostnadsfri och gäller så fort du kliver in på kliniken. Läs mer om vår ansvarsförsäkring.

Vanliga frågor & svar om BBL

Nedan finner du svar på de vanligaste frågorna om Brazilian Butt Lift och mer information om ingreppet. Vi finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och funderingar.

Både fettsugning och fettransplantation innebär små risker för komplikationer eller biverkningar. Största risken vid en BBL är att patienten i fråga inte blir helt nöjd med resultatet.

Kontakta oss för en konsultation där vi pratar närmare om själva ingreppet, vad det innebär och vad priset hamnar på.

Det kan vara högst individuellt men framför allt ska du de första två veckorna undvika att belasta området där transplantationen gjorts. Du kan ha en rullad handduk eller liknande att lägga under sittbenen så du inte belastar området.

Det kan vara svårt att förbättra specifika områden med endast träning om man vill ha en fylligare rumpa. Med ett rumplyft kan du få en mer fyllig och rundare rumpa.

Det är ett bra alternativ för dig som önskar mer kurvor. Proceduren innebär att fylla rumpan, lyfta den och förbättra konturerna.

Man gör en rumpförstoring genom att flytta fettceller från en annan del av kroppen. Fettet transplanteras för att förbättra och förändra form och volym i rumpan.

En BBL innebär att man gör både en rumpförstoring och en fettsugning. En BBL innebär kortfattat att man optimerar rumpans former genom att ta bort och flytta på fettceller.

Hos oss på Plastikkirurgen i Stockholm använder vi inte fillers inom ingreppet för BBL. Istället förflyttar vi kroppens egna fettceller från oönskade platser till önskade platser. Det minskar eventuell risk för att kroppen stöter bort fettet som injiceras.

Eftersom man använder kroppens egna fettdepåer blir resultatet mer naturligt.

martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Du kan läsa mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade ingrepp för kroppen

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Mommy Makeover.

Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din månadskostnad med delbetalning

Låna: 31 000 kr

Betala: 1 292 kr /mån

1 000 kr100 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.