Fillers Stockholm

Är det dags att utforska fillers i Stockholm? Våra certifierade injektionsbehandlare är specialister på fillersbehandling. Fortsätt att läsa för mer information om denna behandling.

Prislista Fillers

 • Fillers Läppar 0,5 ml
  Pris: 2 800 kr / Delbetalning: 117 kr/mån
 • Fillers Läppar 1 ml
  Pris: 3 900 kr / Delbetalning: 163 kr/mån
 • Fillers Tear trough 1 ml
  Pris: 3 900 kr / Delbetalning: 163 kr/mån
 • Fillers Profilho
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Fillers Profilho 2 behandlingar
  Pris: 6 400 kr / Delbetalning: 267 kr/mån
 • Fillers Skulptering näsa 1 ml
  Pris: 3 900 kr / Delbetalning: 163 kr/mån
 • Fillers Nasolabiala veck 1 ml
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Fillers Marionette
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Fillers Haka/Kindben/Käklinje
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Fillers Hals/Händer
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Fillers Tinningar
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Borttagning av filler med Hyalase
  Pris: 2 500 kr / Delbetalning: 104 kr/mån
 • Fillers Panna
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 146 kr/mån
 • Fillers Näsa
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Skinbooster
  Pris: 2 500 kr / Delbetalning: 104 kr/mån
 • Sunekos 200
  Pris: 2 500 kr / Delbetalning: 104 kr/mån

Snabbfakta

 • Behandlingstid: 30-60 minuter
 • Hållbarhet: 4-12 månader

Före- och efterbilder på Fillers

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.
fillers läppar före fillers läppar efter
Fillers läppar före Fillers läppar efter
Fillers läppar före Fillers läppar efter
Patientomdömen
Jag opererades i maj och var väldigt nervös inför det. Har opererat mig på två kliniker tidigare, men kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig varit så nöjd som på Plastikkirurgen Sthlm. Fick ett så fint bemötande från konsultation fram till operationsdagen då jag blev omhändertagen av fantastisk personal. Kände mig hundra procent trygg. Och jag kan varmt rekommendera Daniel som kirurg! 10 av 10.
Pierre Westén
Pierre Westén
1716916145
Jag är mycket nöjd med kirurg Daniel och personalen som var mycket omhänderta-gande. Väldigt nöjd med resultatet!! Tack till Er!!
Milica
Milica
1715851642
HejJag vill dela med min upplevelse på plastikkirurgi.Tack snälla till er i personalen för ni är så omhändertagen och gör ett så professionell mottagande .Jag gjorde en bröst förstoring och lyft. Jag har tidigare haft silikon inlägg.Men nu va det dags att byta och lyfta efter 13 år. Med de gamla inlägget,När jag kom till kliniken för konsultation möter jag Daniel som ska utföra min operation. Efter att vi har gått igenom de som ska göras och hur och allt vi pratade om så kände jag att jag va i trygga händer. Jag vill rekommendera plastikkirurgi och skulle jag göra någonting igen så väljer jag plastikkirurgi igen.Den familjär känsla och stämningen jag fick den dag jag gjorde operationen fick mig att bli lugn. Och när personalen innan jag fick narkosen skoja med mig fick mig att känna att jag är i trygga händer.Tack 🙏Till er alla på plastikkirurgi StockholmNi är så grymt duktig 🤩🙏🙏🙏
Anna
Anna
1712668609
Hade gått ner massa i vikt så fixade både magmusklerna, överskottet av huden som var på magen och bröstförstoring. All personal är väldigt lugna och trevliga. Örjan som var min kirurg rekommenderar jag verkligen att gå till. Sålde inte på mig något utan gav mig en rekommendation av storlek på cc men jag ville ha lite större vilket han sa också skulle funka bra till min kroppsform. Väldigt proffsiga och omhändertagande
Tania
Tania
1710422578
2 veckors sedan jag opererades, är super nöjd med dr Daniel Saiepour, han sprider ett lugn och är otroligt proffsig. Vill också passa på att ge beröm till Jossan som alltid har ett glatt humör samt sköterskorna Emma och Evelina som pysslar om en.
julia Neumann
julia Neumann
1709704586
Jag rekommenderar denna klinik av hela mitt hjärta. De tog hand om mig från det att jag kom in, jag kände att jag visste vad de gjorde och förklarade allt steg för steg vad som skulle hända. Kirurgen Daniel och hela personalen är professionella och gjorde operationen snabb och den postoperativa smärtan uthärdlig. Tack alla ❤️
Diana Pascu
Diana Pascu
1708195791
🏆Bästa teamet!!! Tackar alla ! Rekommenderar Örjan G till alla😎The best team ever! Thank you 💐
Ninni Eriksson
Ninni Eriksson
1708023861
Jag opererades för en vecka sedan av Örjan på Plastikkirurgen och kan inte ha bett om en bättre upplevelse. Bemötandet från reception, narkos - och operationssköterskor, personal på uppvaket och givetvis Örjan var fantastiskt. Samtliga förmedlade en lugn, positiv och familjär stämning som definitivt behövs inför, under och efter en operation.Vill även tillägga att stödet efter operationen även det har varit långt över förväntan med snabba svar på diverse frågor och funderingar. Tack snälla till alla på Plastikkirurgen för den här gången - om jag opererar mig igen kommer jag definitivt att göra det hos er!
Örjan Gribbe, en stjärna som verkligen lyssnar på ens önskemål. Operationssköterskan, narkosläkare, receptionist, alla var så tillmötesgående! Kände mig inte det minsta stressad eller nervös i deras händer!Allt ifrån att jag togs emot till uppvaket och omhändertagandet efteråt var så underbart, ville knappt åka hem! 🥹Jag är SUPERnöjd med allt hos de! ❤️
Iryna Gasanova
Iryna Gasanova
1706439592
Amazing and very professional team ❤️Thanks a looooooot
Monica Samie
Monica Samie
1705494957
Bästa kliniken och bästa upplevelsen någon kan önska sig.Alla på kliniken är varma, omhändertagande och proffsiga. Daniel är en kirurg som är proffsig och har ett lugn som smittar av sig.Vart ända person jag har varit i kontakt med på denna klinik har behandlat mig med sån värme och varit så proffsiga så all oro eller tvivel man kanske har bara försvunnit.Tack för att ni gjorde min bukplastik upplevelse till något så underbart och att ni fortfarande finns där och stöttar och kontrollerar och ger mig den trygghet jag behövd..
Ayesha
Ayesha
1705087491
Jag rekommenderar stark denna underbara klinik, Örjan Gribbe är en Stjärna, kan ej med ord beskriva vilken fin människa han är , detsamma till Underbara Jossan🥹❤️ Örjan är väldigt duktig på det han gör, han gör ett så fint jobb, han är skicklig, kunnig samt proffesionellt på högsta nivå samt ärlig, han är omtänksam lyssnar på en, skulle jag fortsätta skriva så kommer jag fortfarande inte med ord kunna beskriva hur bra Örjan är. Jag är så tacksam, Örjan Gribbe⭐️ och tack till er alla på kliniken😊
Sophia Larsson
Sophia Larsson
1704779906
Så bra bemötande av all personal. Var på fler konsultationer men fick så bra intryck av Örjan att jag valde denna klinik ändå. Man kände sig väl omhändertagen och uppassad på. De var lugna och pedagogiska när de förklarade vad som skulle ske och hur. Allt var toppen!
Fantastiskt personal, kändes proffsigt och familjärt på samma gång. Blev väl omhändertagen, kände mig som en drottning. Fräscha lokaler, underbar frukostbricka. Allt gick så smidigt, från konsultation till operation och kontakt efter. Örjan är ett superproffs, han får mig att känna mig otroligt trygg. Rekommenderas varmt, bästa kliniken! (Gjorde bröstförstoring)Tillägg till ursprunglig recension;Nu har det gått 4 v sedan operationen. Allt har gått över förväntan och jag är otroligt nöjd med mina nya bröst! 😍 Örjan är väldigt lyhörd, känner att han lyssnade och förstod mina önskemål och levererade exakt det jag ville ha.Örjan, vilken stjärna du är, jag är så tacksam över det fantastiska jobb du gjort!Bifogar ett par bilder.
Mandy Karlsson
Mandy Karlsson
1703427929
Är väldigt nöjd med resultatet! Haft kontakt efteråt & fått bra bemötande. Rekommenderas starkt. ♥️
Kunde inte haft en bättre upplevelse, all personal var helt underbara från att jag kom dit tills det var dags att åka hem, och man kände sig väl omhändertagen på plats. Kan verkligen lämna mina varmaste rekommendera för Plastikkirurgen Stockholm.
Jättebra kirurg och personal. Är jättenöjd med resultatet.
Fler recensionerjs_loader
Mats von Wachenfeldt

Vi utför fillers i Stockholm

Fillers har blivit en populär metod för att framhäva ansiktskonturer och framträdande drag. Har du något i ditt ansikte som du vill förbättra, justera eller förändra? På vår klinik i Stockholm arbetar vi endast med legitimerade läkare och sjuksköterskor som utför behandlingen på ett både säkert och professionellt vis.

Vi har stor erfarenhet av att utföra fillerbehandlingar. Vi besvarar alltid alla dina frågor och funderingar och går noggrant igenom dina önskemål samt dina individuella förutsättningar för att kunna skapa naturliga och tilltalande resultat.

När du besöker oss kan du känna dig trygg. Våra injektionsbehandlare är naturligtvis certifierade. Du är varmt välkommen till vår klinik i Stockholm.

Vad är fillers?

Fillern som vi använder innehåller hyaluronsyra, ett ämne som naturligt finns i kroppen och bidrar till hudens spänstighet. Fillers används för att tillföra volym samt för att återfukta huden, och kan injiceras i olika delar av ansiktet. Fillers försvinner naturligt från kroppen och resultatet varar vanligtvis mellan 4 till 12 månader. Efter detta kan du återvända till vår klinik i Stockholm för att bibehålla ditt utseende genom en ny behandling.

Varför fillers?

Det finns många anledningar till att man kan tänka sig fillers. De kan användas på en mängd olika områden, inklusive näsa, kindben, läppar och andra kroppsområden. Med filler kan du öka volymen på olika ställen i ansiktet och även minska rynkor och ärr.

Läpparna är ett populärt område för fillers och behandlingen kallas ofta för läppförstoring. Med tiden kan läpparna förlora volym, och en filler kan hjälpa till att återskapa den volym som tidigare fanns. Självklart kan du också välja att göra en behandling oavsett hur fylliga dina läppar är från början.

Varaktigheten av resultatet från en fillersbehandling varierar beroende på din huds individuella förutsättningar, men vanligtvis håller effekten i 4-12 månader.

Fillers kan vara ett utmärkt val om du vill reducera fina linjer, korrigera en ojämnhet på näsan eller få mer markerade kindben. Vi kan skulptera, förbättra och återställa ditt utseende.

fillers läppar

Före behandling med fillers - konsultation

Innan du genomgår en fillersbehandling börjar vi alltid med en konsultation. Under denna konsultation träffar du en av våra injektionsbehandlare och diskuterar dina förväntningar, önskemål och förutsättningar. Vi går också igenom vilka resultat och effekter du kan förvänta dig av behandlingen.

Vi lägger stor vikt vid att du ska känna dig trygg inför din behandling. Under konsultationen går vi igenom hela behandlingsprocessen och du får möjlighet att ställa alla dina frågor till injektionsbehandlaren.

Under konsultationen diskuterar vi också vilket område du önskar behandla, och vi går igenom vilka produkter vi kommer att använda. Om du bestämmer dig för att genomgå behandlingen bokar vi en tid för dig på kliniken.

Är du redo att boka en tid för konsultation hos oss? Du är varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Alice Liljesand
fillers läppar

Under behandling med fillers

När det blir dags för din behandling kommer du till vår klinik i Stockholm vid den inbokade tiden. Där träffar du injektionsbehandlaren som kommer att utföra behandlingen.

Fillerbehandlingen utförs med en trubbig nål för att minimera risken för svullnad och blåmärken. Men vi anpassar alltid tekniken efter de områden som ska behandlas.

Själva behandlingen tar mellan 30 till 60 minuter, och du kommer att se naturliga resultat direkt. Dock kan du initialt uppleva svullnad och vissa blåmärken.

Efter behandling med fillers

Efter behandlingen kan du gå hem direkt, du behöver inte stanna kvar på kliniken. Slutresultatet blir synligt några dagar efter behandlingen. Effekten av fillers varar vanligtvis mellan 4 och 12 månader. Om du önskar behålla resultatet, gör vi en ny behandling när din filler börjar försvinna.

Det är vanligt att uppleva svullnad och ibland blåmärken efter behandlingen, men dessa symptom bör avta efter några dagar.

Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen

Fillern vi använder innehåller hyaluronsyra, ett ämne som naturligt finns i kroppen. Hyaluronsyra bidrar till att återfukta huden och ger den spänst. En filler innehåller också ämnet BDDE, vilket förhindrar att hyaluronsyra bryts ner för snabbt. Hyaluronsyra är ett ämne som kroppen naturligt bryter ner. Eftersom kroppens naturliga hyaluronsyra minskar med åldern, kan fillers med hyaluronsyra vara ett utmärkt alternativ för att återställa volym och spänst.

Har du några frågor om fillers innehåll? Tveka inte att kontakta oss eller prata med din injektionsbehandlare under konsultationen.

under en behandling med fillers
En man får en behandling med Profhilo

Behandla olika områden med fillers

Fillers kan användas på en rad olika områden i ansiktet. Detta inkluderar att förstora läppar, markera kindben mer distinkt, eller återställa volym i pannan.

En filler kan också användas för att minska mörka ringar under ögonen samt göra ärr eller andra indrag mindre synliga.

Fillerbehandlingar är mycket populära eftersom resultatet oftast blir jämnt och naturligt. Dessutom ger fillers ingen permanent förändring av ditt utseende eftersom effekten endast varar en viss tid. På så vis kan du fylla på med ny filler när du vill och du får möjligheten att avgöra vilken mängd filler som passar dig bäst.

Vi erbjuder ett brett utbud av fillerbehandlingar. Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Kontakta oss gärna!

Läppförstoring

Har du önskan om att öka volymen i dina läppar? Genom en behandling med fillers kan du få ett naturligt resultat som varar upp till 12 månader. Läppförstoring är ett vanligt behandlingsområde eftersom resultatet blir jämnt och estetiskt tilltalande, oavsett om syftet är att återställa, justera eller förbättra.

Före behandlingen av dina läppar tar vi fotografier och applicerar en bedövningskräm. Nålen införs strax under huden, och på så sätt skapas skarpare konturer och mer volym.

En läppförstoring håller mellan 4 och 12 månader. Om du vill bibehålla resultatet är du välkommen tillbaka till vår klinik för en uppföljande behandling.

Behandling - kindben och kinder

Vid behandling av kindben eller kinder med filler ökar volymen i området, vilket gör att ansiktets konturer blir mer distinkta och dina naturliga drag framhävs.

Innan behandlingen diskuterar du tillsammans med din injektionsbehandlare dina önskemål och förväntningar. Du får också information om vilket resultat och vilken effekt du kan förvänta dig baserat på dina unika förutsättningar.

Behandling - näsa

Har du en oönskad inbuktning på din näsa? Med fillers kan vi förbättra näsans utseende utan att du behöver genomgå en operation. En grop eller en ojämnhet kan reduceras till den grad att den knappt är synlig.

Vi använder alltid högkvalitativa produkter som ger ett jämnt, naturligt slutresultat.

Behandling - käke och haka

Önskar du en mer markerad käke eller haka? Med fillers går det att skapa en skarpare käkvinkel. Behandlingen tar mellan 30-60 minuter och under konsultationen pratar vi om vilken av våra behandlingar som är bäst beroende på dina önskemål.

Behandling - mörka ringar under ögonen

Plågas du av envisa, mörka ringar under ögonen? Påsar eller mörka ringar kan ge ett trött utseende och kan vara svåra att dölja med kosmetika. Mörka ringar är ofta ett resultat av hudens medfödda förutsättningar, vilket innebär att vissa har dem och andra inte.

En behandling med fillers är ett effektivt sätt att reducera mörka ringar. Resultatet blir ett piggare utseende och en jämnare hudton.

Boka konsultation för fillers Stockholm

Boka tid för fillers Stockholm

Är du intresserad av att utföra en fillerbehandling i Stockholm? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi kommer att boka in dig för en konsultation där vi diskuterar dina förutsättningar, önskemål och det potentiella slutresultatet.

Eftersom fillers bryts ner naturligt, kan du vid behov kontakta oss när effekten börjar avta. Vi kommer då att återuppliva det område du önskar behandla.

Vi som utför fillerbehandlingar i Stockholm är alla certifierade injektionsbehandlare. Oavsett om du önskar få behandling runt ögonen, i pannan eller i läpparna, är vi här för att hjälpa dig. Vi erbjuder enastående service, fantastiska slutresultat och pålitlig personal.

Varmt välkommen att kontakta oss. Vi är kliniken som erbjuder den bästa fillersbehandlingen Stockholm har att erbjuda.

under en behandling med fillers

Vi svarar på dina frågor

Vi som arbetar och utför fillersbehandlingar i Stockholm är samtliga certifierade och har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika typer av behandlingar och fillers. Om du är osäker på vilken behandling du bör välja utifrån dina önskemål om slutresultat, svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Vi kan rekommendera vilken av våra behandlingar som passar just dig bäst. Det är oerhört viktigt för oss att du känner dig trygg när du besöker vår klinik i Stockholm. Därför träffar du alltid en certifierad injektionsbehandlare, eller vid behov en läkare, innan din fillerbehandling.

Har du frågor till oss? Kontakta oss gärna, så svarar vi på dem!

FAQ - Fillers

Här är några vanliga frågor och svar om fillers. Om din fråga inte finns med i listan, tveka inte att kontakta oss!

Det beror helt på dina individuella förutsättningar hur stor effekt 1 ml filler ger. Vanligtvis räcker dock 1 ml för att göra en synlig skillnad vid en läppförstoring. Om du bara önskar en liten ökning av läppvolymen, rekommenderar vi vanligtvis 0,5 ml filler. Innan din behandling diskuterar vi självklart dina behov för att säkerställa att du får det resultat och den effekt du önskar.

När du vill öka volymen och få mer markerade konturer på dina läppar använder vi en filler som heter Restylane. Den innehåller hyaluronsyra och ger ett fint, naturligt resultat. Restylane är en mycket populär och välbeprövad typ av filler.

Efter din behandling rekommenderar vi att du avstår från träning, alkohol och flygresor i två dagar.

Innan din behandling bör du undvika ibuprofen och andra läkemedel som kan öka risken för blödning. Dessa bör du undvika i cirka 10 dagar. Du bör också avstå från alkohol dagen före din fillerbehandling. Kom ihåg att inte använda smink på det område som ska behandlas dagen för din behandling.

Hur länge effekten av en fillerbehandling varar är individuellt och beror på dina personliga förutsättningar. Du kan räkna med att resultatet varar i 4-12 månader. Om du önskar återuppliva effekten av fillers är du alltid välkommen att kontakta oss på kliniken och boka en ny tid.

Känslan under behandlingen varierar beroende på vilket område som behandlas. Vi erbjuder alltid en bedövningskräm innan vi påbörjar fillerbehandlingen.

Liksom med andra injicerade ämnen kan fillers ge vissa biverkningar. De vanligaste biverkningarna är svullnad och blåmärken, som vanligtvis avtar efter några dagar.

Vi använder endast högkvalitativa, välbeprövade produkter. Vi anpassar alltid våra produkter efter våra olika behandlingar och det specifika behandlingsområdet.

Absolut. Mörka ringar eller påsar under ögonen kan effektivt behandlas med fillers.

Fillers bryts ner naturligt i kroppen, vilket många finner betryggande eftersom det inte ger permanenta resultat. På detta sätt kan du prova behandlingen och också lära dig hur mycket fillers som passar dina specifika behov bäst.

Med åldern förlorar huden sin elasticitet och oönskade rynkor eller ojämnheter kan uppstå. Rynkor i ansiktet kan effektivt behandlas med fillers, vilket ger huden ett vackert, återfuktat och slätt utseende.

Vår moderna klinik är belägen i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

ogonlocksplastik ritade lappar kvinna
Kliniken hos Plastikkirurgen Stockholm

Läs mer om våra behandlingar

På vår klinik i Stockholm erbjuder vi många typer av behandlingar för huden men också andra typer av behandlingar.

Utefter dina behov rekommenderar vi den mest optimala för just dig och före din behandling, oavsett vilken du väljer, kommer du alltid på en konsultation hos oss. Vi använder endast de senaste, mest beprövade produkterna och metoderna.

Hos oss är du i trygga händer. Läs mer om vår rynkbehandling här.

Relaterade behandlingar

Andra behandlingar som är relaterade till just Fillers.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.