Fillers Stockholm

Är det dags att utforska fillers i Stockholm? Våra certifierade injektionsbehandlare är specialister på fillersbehandling. Fortsätt att läsa för mer information om denna behandling.

Prislista Fillers

 • Fillers Läppar 0,5 ml
  Pris: 2 800 kr / Delbetalning: 117 kr/mån
 • Fillers Läppar 1 ml
  Pris: 3 900 kr / Delbetalning: 163 kr/mån
 • Fillers Tear trough 1 ml
  Pris: 3 900 kr / Delbetalning: 163 kr/mån
 • Fillers Profilho
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Fillers Profilho 2 behandlingar
  Pris: 6 400 kr / Delbetalning: 267 kr/mån
 • Fillers Skulptering näsa 1 ml
  Pris: 3 900 kr / Delbetalning: 163 kr/mån
 • Fillers Nasolabiala veck 1 ml
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Fillers Marionette
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Fillers Haka/Kindben/Käklinje
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Fillers Hals/Händer
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Fillers Tinningar
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Borttagning av filler med Hyalase
  Pris: 2 500 kr / Delbetalning: 104 kr/mån
 • Fillers Panna
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 146 kr/mån
 • Fillers Näsa
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Skinbooster
  Pris: 2 500 kr / Delbetalning: 104 kr/mån
 • Sunekos 200
  Pris: 2 500 kr / Delbetalning: 104 kr/mån

Snabbfakta

 • Behandlingstid: 30-60 minuter
 • Hållbarhet: 4-12 månader

Före- och efterbilder på Fillers

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.
fillers läppar före fillers läppar efter
Fillers läppar före Fillers läppar efter
Fillers läppar före Fillers läppar efter
Patientomdömen
Elin Ronnerberg
Elin Ronnerberg
1685027634
Så nöjd, Daniel samt all annan personal är så proffsiga och trygga, Väl bemötande!
Zina Hassan
Zina Hassan
1685023438
Jag tackar för er tjänst för den va otroligt bra. Jag tackar även dockorn av operationen. Och alla som jobbade där. Jag rekommenderar starkt för er som vill hitta en bra plastikkirurgi i Stockholm ta denna!
Donia Hassan
Donia Hassan
1684752657
Jag vill sända mitt varmaste tack och kommer ge mina starkaste rekommendationer till Er för utförande och mottagande under min operation. Läkare, nattsköterska och övrig personal var fantastiska.Med vänlig hälsning,Donia
Sånt otroligt team och sån underbar service! Alla är otroligt omtänksamma där. Även efter operationen var alla lika trevliga och brydda. Ord kan inte beskriva hur nöjd jag är med Örjan och vilket fantastiskt resultat jag fått... Örjan var verkligen grym, skötte hela processen proffesionellt och lyssnade verkligen på mina önskemål, det blev precis som jag hade tänkt mig! Tack till hela teamet och Dr. Örjan Gribbe, ni är fantastiska!
Underbar service och underbart bemötande. Resultatet var exakt så som jag hade tänkt mig, extremt nöjd! Örjan lyssnade verkligen på mina önskemål och gjorde ett fantastiskt jobb. Rekommenderar detta ställe överlag då alla var underbara. Rekommenderar Örjan starkt då han är grym!!!!
Annika Boström
Annika Boström
1683469306
Bemötande i världsklass!Kan varmt rekommendera Örjan och hans team.
Johana Moreno
Johana Moreno
1681301959
Alla är väldigt vänliga, från läkarna till receptionisten, jag kände mig väldigt väl omhändertagen av alla.
Ja är mycket nöjd, och rekommenderar.
Rekommenderar varmt!
lena almousavi
lena almousavi
1680256216
Ohört tacksam av kirurgen Örjan och de fina personal. Fick mina drömbröst och skulle inte välja någon annan klinik änn Plastikkirurg hoppas han jobbar kvar bara om 10-15 år då jag ska göra om dom ♥️♥️
Kryptonista
Kryptonista
1680187189
Mycket professionellt bemötande och utförande. Helnöjd. 100% rekommendation.
Sandra Olsson
Sandra Olsson
1680186381
Helt underbar personal och underbar läkare som förstår en 😘
Amanda Berg
Amanda Berg
1680175741
Nöjd med omhändertagandet på kliniken, sov där en natt. Allt har gått jättebra! Glad över att jag valde att göra operationen hos plastikkirurgen STHLM. väldigt kunnig och trevlig personal.
Så omhändertagande och gulliga genuint intresserade av ens mående.
Jag var väldigt nervös innan dels över att bli sövd samt smärtan som skulle vänta men allt har gått så bra och är så glad att jag gjort detta hos plastikkirurgen Stockholm. Har blivit otroligt bra bemött och omhändertagen.
Shene Mohammad
Shene Mohammad
1679603301
Bästa och träligaste och duktigaste personalen i plastikkirurge Stockholm…⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kristina
Kristina
1679379115
Nöjd från första mötet till slutresultatet 😊
Jättefin service av all personal! Josefine i receptionen hjälper med alla frågor och funderingar (så tryggt) när man är så tankspridd inför en operation.Örjan Gibbe kom med väldigt bra råd för min behandling under konsultationen! Väl på plats för operation får man träffa alla läkare osv som ska ta hand om en, alla var superfina och omhändertagande!Örjan har ögon för bröstförstoring och jag fick verkligen ett önskat resultat, för mig var det viktigt att förstoringen skulle vara proportionerlig med min kropp, det såg Örjan verkligen till att det blev, supernöjd.Kommer utan tvekan gå hit igen om jag skulle ha funderingar över en annan behandling och kan starkt rekommendera denna klinik.
jenny Brickner
jenny Brickner
1677581986
Supernöjd med denna fantastiska kliniks proffessionalitet och bemötande. Rekommenderas!
Ida Sselle
Ida Sselle
1677335483
Jag gjorde min första operation på denna proffsiga klinik.Jag hade redan från början mycket höga förväntningar, och väldigt tydliga bilder av hur jag ville att mitt resultat skulle bli. Men trots mina redan mycket höga förväntningar så lyckades Dr Daniel på något magiskt sätt att överträffa mina förväntningar med hästlängder, och jag hade inte kunnat bli mer nöjd! Jag älskar resultatet.Daniel är superduktig, och väldigt proffsig. Han lyssnade noga på mina önskningar, gav egna förslag, och skapade perfektion efter det.Han är otroligt lyhörd och lyssnar verkligen på dig som kund, men är också noga med att berätta vad han kan göra för dig utefter dina egna förutsättningar. Han gjorde med andra ord precis allt rätt man kan göra som kirurg och gav mig mer än jag önskade.Från det att man tar kontakt med kliniken, tills man kommer på återbesök efter sin operation så blir man välinformerad om hur allting ska gå till, och de svarar snällt på alla frågor man kan tänkas ha, både före och efter op.För mig är det ett klart beslut att återvända till denna klinik ifall jag ska operera mig igen. Vilket jag planerar att göra framåt. Jag har varit på många konsultationer, på flera olika kliniker där magkänslan aldrig känts så bra och rätt som här. Det här är enligt mig en klinik i toppklass.
En fantastisk klinik med ett mycket proffsig team, med hög kvalitet och bästa resultat o dessutom utmärkt service.Rekommenderar varm kliniken! Bästa kliniken o jag är mycket nöjd med valet.
Hedda Remmereit
Hedda Remmereit
1676989143
Så otroligt glad med mitt val av klinik. Jag gjorde bröstförstoring hos Örjan och skulle rekommendera han till alla. Så proffsig noggrann och duktig. Vill också tagga Roger på uppvaket som var så otroligt givmild och trevlig. Det är nu 2 v efter Op och har inget negativt att säga❤️
Ioana Filip
Ioana Filip
1676569837
Tack för en fantastisk upplevelse och service i världsklass Dr. Saiepour och övrig personal. Ett extra tack till Josephine för snabb återkoppling och engagemang. Ni är bäst! Kommer definitivt att rekommendera er till alla jag känner.
Sandra Norling
Sandra Norling
1676569656
Bra bemötande bra personal
An He
An He
1675891647
När man som kund väljer att komma tillbaka, jamen de måste väl ändå säga endel om kliniken och dess medarbetare. Från dag ett i kontakten med kliniken så infann sig ett lugn hos mig som kund. Fantastiska Dr Daniel, samt övrig personal, fick mitt första dygn på kliniken att kännas som en "dans på rosor". Trots att jag gjorde en stor bukplastik blev vare sig värken eller oron nämnvärd. Precis all personal, från kirurg till sköteska till kordinator, visar på stor proffsigt bemötande såväl kunskapsmässigt som medmänsklighet. De ger ett lugn hos mig som patient att känna hur alla runt mig kan sitt yrke, såväl när allt går som planerat eller om min kropp på något vis skulle protestera under min vård där.Nu är jag enbart ca 4 v in i min läkning, men ser redan fram emot mina kommande operationer på kliniken, bröstreduktion/lyft samt fettsugning lår..Jag följde magkänslan i valet av Plastikkirurgen Stockholm. Gör det du med..
Blev super nöjd med min mammy makeover. Daniel saiepour är så otroligt duktig på det han gör.
Emma
Emma
1675877441
Fantastisk personal. Jättenöjd med allt. Rekommenderar verkligen +++++
Sofie Stålemar
Sofie Stålemar
1675489827
Jag kan verkligen rekommendera Plastikkirurgen I Stockholm.Vilket otroligt bra bemötande, från det att jag tog kontakt med kliniken, till operationen och tiden efter.Jag opererades av Örjan, och är så himla nöjd!Han är lugn och realistisk, och är den jag kommer ringa till om jag kommer på att göra någon fler operation.Narkosläkarna där måste vara bland de bästa som finns, man blev verkligen omhändertagen ❤Är så glad att jag valde just denna klinik.
florence farfan
florence farfan
1675262390
Really good experience!! I’m so happy with the results! Highly recommend this place
Var hos er i måndags och gjorde min bröst operation hos Örjan. Vill bara säga att ni är ett fantastiskt team hela gänget jag träffade. Kände mig väl omhändertagen. Kan varmt rekommendera er ❤️
Väldigt proffesionella och hade verkligen valt Plastikkirurgen Stockholm igen! Alla frågor är välkomna såväl före som efter operation. Man känner sig väl ompysslad efter operationen och de är bra på att informera. Kan verkligen rekommendera dem! Gjorde stor bukplastik och bröstlyft utan implantat (mommy makeover) hos Daniel och är verkligen nöjd!
Sonia Rickne
Sonia Rickne
1674649753
Professionell och respektfull plastkirurg , trevlig och omhändertagande personal från receptionen till operation kan varmt rekommendera.
Anna Linder
Anna Linder
1674229395
En dröm blev till verklighet!! Vilket otroligt fint bemötande från denna klinik! Allt från receptionen, narkos, sköterskor och bästa Örjan. Kan bara varmt rekommendera denna klinik. Tack mina hjältar!!!
Amanda Edlund
Amanda Edlund
1671626882
Älskar stället & människorna! Daniel fick mig att känna mig lugn från start
Sarah
Sarah
1671099533
Då flera skrivit om sina operationer gått så skriver jag om min erfarenhet av tiden efter mina operationer. För 25 år sedan gjorde jag en bröstförstoring med hjälp av Dr Gylbert. Protesen lades under muskeln och allt gick bra. Ammat två barn efter det och mina bröst ser fortfarande fantastiska ut. Jag är så nöjd med formen, anatomiska som jag valde, samt storleken. Gjorde sedan en näsplastik hos samma läkare med utmärkt resultat. Tipsade min väninna som också gjorde näsplastik. Jag rekommenderar verkligen denna trygga kompetenta läkare.
Bästa kliniken och Daniel gör underverk.
Clara Eriksson
Clara Eriksson
1665646921
Jag vill bara säga hur duktiga ni alla var och tog hand om mig så bra och tack Daniel för bra operation, verkligen bästa kliniken ni är bäst 💓🙂
Helene Moberg
Helene Moberg
1665031663
Vill med varmaste rekommenderar Plastikkirurgen Stockholm då jag har gjort en bröstreduktion där.Blev rekommenderad av min väninna som hade varit hos Leif Gilbertsom gjort samma ingrepp.Jag är så otroligt Super nöjd.Vill även tacka Camilla och Josepine för fantastiskt bemötande och hjälp.//Helene
Malin M
Malin M
1663922857
Gjort mina bröst hos Daniel. Valet av kirurg kan jag inte vara nöjdare med! Tog mentor 275HP. Drömlikt resultat, mycket bättre än föreställt✨
Linnea Hedberg
Linnea Hedberg
1663700573
Blev bra bemött, brösten blev som ja ville, bra hjälp när ja behövt de, tack så jätte mkt! Kan varmt rekommendera Daniel 👌
Petra Fahlen
Petra Fahlen
1663266730
Blev väldigt bra bemött. Kände mig trygg. Vaknade pigg och glad efter operationen.
Very happy with dr Gilbert’s result of the “tune up.”.
Jag rekommenderar varmt Plastikkirurgen Stockholm. Gjorde en bröstförtoring i april och är nu 6 mån senare så nöjd med resultatet. Varmt omhändertagande både före och efter op. Stort tack till kirurgen Daniel Saiepour för ditt proffsiga utförande 👍🌷Mvh Charlotte
Anna Andersson
Anna Andersson
1661968375
Daniel är en magiker som skapar perfektion om och om igen. Har gjort både bröst och bukplastik hos honom och har 43 år gammal fått min drömkropp. Är så otroligt nöjd och kan bara ge mina absolut varmaste rekommendationer♥️
Magdalena Zboś
Magdalena Zboś
1661857370
Jag är supernöjd med resultatet mitt bröstförstoring hos dr.Daniel bästa läkare 👌.Verkligen rekommendera Plastikkirurgen Hammarby Sjöstad Stockholm fina ,mysiga lokaler, professionell och trevliga personalen.Stort tack 🤗
Helnöjd! Fantastiskt bemötande , men framförallt en skicklig kirurg.
Fint mottagande och underbart resultat! 🤩😍👍
sara thuressson
sara thuressson
1660643393
Omtänksam personal som tar hand om sina kunder på bästa sätt. Kunde inte vara annat än nöjd med mitt resultat. Rekommenderar varmt till andra för naturliga och fina resultat!
Hanan Ennjmaouy
Hanan Ennjmaouy
1655731351
Toppen bemötande. Professional läkare. Ser framemot min bokade tid.
Jag kan varmt rekommendera Plastikkirurgen Sthlm och Dr Daniel. Jag är så nöjd med mitt resultat och blev så väl om omhändertagen av hela proffsiga gänget. Tack!!!
Cecilia Eidin
Cecilia Eidin
1652870818
Mycket nöjd, stort tack till hela personalen som alla är så fina och omtänksamma 🌸
Pia Hansson
Pia Hansson
1645091658
Genomgick brötlyft och implantat hos Daniel. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet av hela personalen!
Carina Morssing
Carina Morssing
1643914117
Är otroligt nöjd med resultatet, kan bara ösa lovord‼️
miranda Kidir
miranda Kidir
1633502699
Jag är så himla tacksam över dr.jobb han är väldigt duktig 💜🙏
Jag är OTROLIGT nöjd med mitt besök hos Plastikkirurgen. Jag gjorde idag en bröstförstoring med 355 cc i vänstra bröstet samt 375 cc i högra.All personal har verkligen tagit hand om mig, jag kände mig jättetrygg. Vill även tillägga att jag berätta detta så fort jag prata med dem efter uppvaket, och jag berätta även att jag inte alltid i mitt liv haft bra erfarenheter av vård och sjukhus.Jättefräscha lokaler och allt som allt var det en toppen upplevelse!!Rekommenderar starkt! Även väldigt duktig kirurg och jag är jättenöjd med det första resultatet!
Maja Nilsson
Maja Nilsson
1620659352
jag fick svar mina tusen frågor på telefon, toppen. tack!! vilken service!!!!
Lisen Bergman
Lisen Bergman
1619434446
Det märks att er personal trivs på jobbet! Stort tack!!
Cissi Högberg
Cissi Högberg
1616499061
Tack för ett fint bemötande!
Väldigt trevlig personal och fina lokaler!
Viktor Morin
Viktor Morin
1615200524
Underbar personal och välkomnande! Helt klart Stockholms professionellaste plastikkirurgi!
Bukplastik hos Leif Gylbert då två graviditeter hade ändrat min kropp fullständigt. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet. Kan verkligen rekommendera kliniken i Hammarby Sjöstad och hela personalen som arbetar där! Med vänlig hälsning, Carro
Camilla H
Camilla H
1614769970
Supernöjd med trevligt bemötande på kliniken vid konsulationen. Kommer boka ögonlocksplastik inom kort!
Annica Bylund
Annica Bylund
1614769632
Gjorde min operation på deras helt nya klinik i Hammarby Sjöstad, Plastikkirurgen Stockholm.Opererade bort mina proteser som var på 400+350 gram. Samtidigt lyfte jag brösten.Allt gick bra och all personal var fantastisk!snack med sköterskor, narkospersonal och plastikkirurgen Leif som målar på en och förklarar.Nervöst, men det spelar tydligen ingen roll hur många gånger jag varit sövd så är jag nervös inför varje gång!Jag åkte hem på eftermidddagen då allt verkade bra. Rekommenderas
Beston kidir
Beston kidir
1562099202
Bästa läkare jag har treffat och jag är jätte nöjd med honom när man är med honom i opraskon rummet han gör ett jobb det är trygg och finnt tacksam över jag har treffat dig väntar på nästa opraskon värmt kram tillDr.Leif Gylbert från Lana Amin
Fler recensionerjs_loader
ioana filip

Vi utför fillers i Stockholm

Fillers har blivit en populär metod för att framhäva ansiktskonturer och framträdande drag. Har du något i ditt ansikte som du vill förbättra, justera eller förändra? På vår klinik i Stockholm arbetar vi endast med legitimerade läkare och sjuksköterskor som utför behandlingen på ett både säkert och professionellt vis.

Vi har stor erfarenhet av att utföra fillerbehandlingar. Vi besvarar alltid alla dina frågor och funderingar och går noggrant igenom dina önskemål samt dina individuella förutsättningar för att kunna skapa naturliga och tilltalande resultat.

När du besöker oss kan du känna dig trygg. Våra injektionsbehandlare är naturligtvis certifierade. Du är varmt välkommen till vår klinik i Stockholm.

Vad är fillers?

Fillern som vi använder innehåller hyaluronsyra, ett ämne som naturligt finns i kroppen och bidrar till hudens spänstighet. Fillers används för att tillföra volym samt för att återfukta huden, och kan injiceras i olika delar av ansiktet. Fillers försvinner naturligt från kroppen och resultatet varar vanligtvis mellan 4 till 12 månader. Efter detta kan du återvända till vår klinik i Stockholm för att bibehålla ditt utseende genom en ny behandling.

Varför fillers?

Det finns många anledningar till att man kan tänka sig fillers. De kan användas på en mängd olika områden, inklusive näsa, kindben, läppar och andra kroppsområden. Med filler kan du öka volymen på olika ställen i ansiktet och även minska rynkor och ärr.

Läpparna är ett populärt område för fillers och behandlingen kallas ofta för läppförstoring. Med tiden kan läpparna förlora volym, och en filler kan hjälpa till att återskapa den volym som tidigare fanns. Självklart kan du också välja att göra en behandling oavsett hur fylliga dina läppar är från början.

Varaktigheten av resultatet från en fillersbehandling varierar beroende på din huds individuella förutsättningar, men vanligtvis håller effekten i 4-12 månader.

Fillers kan vara ett utmärkt val om du vill reducera fina linjer, korrigera en ojämnhet på näsan eller få mer markerade kindben. Vi kan skulptera, förbättra och återställa ditt utseende.

fillers läppar

Före behandling med fillers - konsultation

Innan du genomgår en fillersbehandling börjar vi alltid med en konsultation. Under denna konsultation träffar du en av våra injektionsbehandlare och diskuterar dina förväntningar, önskemål och förutsättningar. Vi går också igenom vilka resultat och effekter du kan förvänta dig av behandlingen.

Vi lägger stor vikt vid att du ska känna dig trygg inför din behandling. Under konsultationen går vi igenom hela behandlingsprocessen och du får möjlighet att ställa alla dina frågor till injektionsbehandlaren.

Under konsultationen diskuterar vi också vilket område du önskar behandla, och vi går igenom vilka produkter vi kommer att använda. Om du bestämmer dig för att genomgå behandlingen bokar vi en tid för dig på kliniken.

Är du redo att boka en tid för konsultation hos oss? Du är varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Alice Liljesand
fillers läppar

Under behandling med fillers

När det blir dags för din behandling kommer du till vår klinik i Stockholm vid den inbokade tiden. Där träffar du injektionsbehandlaren som kommer att utföra behandlingen.

Fillerbehandlingen utförs med en trubbig nål för att minimera risken för svullnad och blåmärken. Men vi anpassar alltid tekniken efter de områden som ska behandlas.

Själva behandlingen tar mellan 30 till 60 minuter, och du kommer att se naturliga resultat direkt. Dock kan du initialt uppleva svullnad och vissa blåmärken.

Efter behandling med fillers

Efter behandlingen kan du gå hem direkt, du behöver inte stanna kvar på kliniken. Slutresultatet blir synligt några dagar efter behandlingen. Effekten av fillers varar vanligtvis mellan 4 och 12 månader. Om du önskar behålla resultatet, gör vi en ny behandling när din filler börjar försvinna.

Det är vanligt att uppleva svullnad och ibland blåmärken efter behandlingen, men dessa symptom bör avta efter några dagar.

Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen

Fillern vi använder innehåller hyaluronsyra, ett ämne som naturligt finns i kroppen. Hyaluronsyra bidrar till att återfukta huden och ger den spänst. En filler innehåller också ämnet BDDE, vilket förhindrar att hyaluronsyra bryts ner för snabbt. Hyaluronsyra är ett ämne som kroppen naturligt bryter ner. Eftersom kroppens naturliga hyaluronsyra minskar med åldern, kan fillers med hyaluronsyra vara ett utmärkt alternativ för att återställa volym och spänst.

Har du några frågor om fillers innehåll? Tveka inte att kontakta oss eller prata med din injektionsbehandlare under konsultationen.

ung spanstig hud fran hyaluronsyra
En man får en behandling med Profhilo

Behandla olika områden med fillers

Fillers kan användas på en rad olika områden i ansiktet. Detta inkluderar att förstora läppar, markera kindben mer distinkt, eller återställa volym i pannan.

En filler kan också användas för att minska mörka ringar under ögonen samt göra ärr eller andra indrag mindre synliga.

Fillerbehandlingar är mycket populära eftersom resultatet oftast blir jämnt och naturligt. Dessutom ger fillers ingen permanent förändring av ditt utseende eftersom effekten endast varar en viss tid. På så vis kan du fylla på med ny filler när du vill och du får möjligheten att avgöra vilken mängd filler som passar dig bäst.

Vi erbjuder ett brett utbud av fillerbehandlingar. Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Kontakta oss gärna!

Läppförstoring

Har du önskan om att öka volymen i dina läppar? Genom en behandling med fillers kan du få ett naturligt resultat som varar upp till 12 månader. Läppförstoring är ett vanligt behandlingsområde eftersom resultatet blir jämnt och estetiskt tilltalande, oavsett om syftet är att återställa, justera eller förbättra.

Före behandlingen av dina läppar tar vi fotografier och applicerar en bedövningskräm. Nålen införs strax under huden, och på så sätt skapas skarpare konturer och mer volym.

En läppförstoring håller mellan 4 och 12 månader. Om du vill bibehålla resultatet är du välkommen tillbaka till vår klinik för en uppföljande behandling.

Behandling - kindben och kinder

Vid behandling av kindben eller kinder med filler ökar volymen i området, vilket gör att ansiktets konturer blir mer distinkta och dina naturliga drag framhävs.

Innan behandlingen diskuterar du tillsammans med din injektionsbehandlare dina önskemål och förväntningar. Du får också information om vilket resultat och vilken effekt du kan förvänta dig baserat på dina unika förutsättningar.

Behandling - näsa

Har du en oönskad inbuktning på din näsa? Med fillers kan vi förbättra näsans utseende utan att du behöver genomgå en operation. En grop eller en ojämnhet kan reduceras till den grad att den knappt är synlig.

Vi använder alltid högkvalitativa produkter som ger ett jämnt, naturligt slutresultat.

Behandling - käke och haka

Önskar du en mer markerad käke eller haka? Med fillers går det att skapa en skarpare käkvinkel. Behandlingen tar mellan 30-60 minuter och under konsultationen pratar vi om vilken av våra behandlingar som är bäst beroende på dina önskemål.

Behandling - mörka ringar under ögonen

Plågas du av envisa, mörka ringar under ögonen? Påsar eller mörka ringar kan ge ett trött utseende och kan vara svåra att dölja med kosmetika. Mörka ringar är ofta ett resultat av hudens medfödda förutsättningar, vilket innebär att vissa har dem och andra inte.

En behandling med fillers är ett effektivt sätt att reducera mörka ringar. Resultatet blir ett piggare utseende och en jämnare hudton.

Boka konsultation för fillers Stockholm

Boka tid för fillers Stockholm

Är du intresserad av att utföra en fillerbehandling i Stockholm? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi kommer att boka in dig för en konsultation där vi diskuterar dina förutsättningar, önskemål och det potentiella slutresultatet.

Eftersom fillers bryts ner naturligt, kan du vid behov kontakta oss när effekten börjar avta. Vi kommer då att återuppliva det område du önskar behandla.

Vi som utför fillerbehandlingar i Stockholm är alla certifierade injektionsbehandlare. Oavsett om du önskar få behandling runt ögonen, i pannan eller i läpparna, är vi här för att hjälpa dig. Vi erbjuder enastående service, fantastiska slutresultat och pålitlig personal.

Varmt välkommen att kontakta oss. Vi är kliniken som erbjuder den bästa fillersbehandlingen Stockholm har att erbjuda.

under en behandling med fillers

Vi svarar på dina frågor

Vi som arbetar och utför fillersbehandlingar i Stockholm är samtliga certifierade och har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika typer av behandlingar och fillers. Om du är osäker på vilken behandling du bör välja utifrån dina önskemål om slutresultat, svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Vi kan rekommendera vilken av våra behandlingar som passar just dig bäst. Det är oerhört viktigt för oss att du känner dig trygg när du besöker vår klinik i Stockholm. Därför träffar du alltid en certifierad injektionsbehandlare, eller vid behov en läkare, innan din fillerbehandling.

Har du frågor till oss? Kontakta oss gärna, så svarar vi på dem!

FAQ - Fillers

Här är några vanliga frågor och svar om fillers. Om din fråga inte finns med i listan, tveka inte att kontakta oss!

Det beror helt på dina individuella förutsättningar hur stor effekt 1 ml filler ger. Vanligtvis räcker dock 1 ml för att göra en synlig skillnad vid en läppförstoring. Om du bara önskar en liten ökning av läppvolymen, rekommenderar vi vanligtvis 0,5 ml filler. Innan din behandling diskuterar vi självklart dina behov för att säkerställa att du får det resultat och den effekt du önskar.

När du vill öka volymen och få mer markerade konturer på dina läppar använder vi en filler som heter Restylane. Den innehåller hyaluronsyra och ger ett fint, naturligt resultat. Restylane är en mycket populär och välbeprövad typ av filler.

Efter din behandling rekommenderar vi att du avstår från träning, alkohol och flygresor i två dagar.

Innan din behandling bör du undvika ibuprofen och andra läkemedel som kan öka risken för blödning. Dessa bör du undvika i cirka 10 dagar. Du bör också avstå från alkohol dagen före din fillerbehandling. Kom ihåg att inte använda smink på det område som ska behandlas dagen för din behandling.

Hur länge effekten av en fillerbehandling varar är individuellt och beror på dina personliga förutsättningar. Du kan räkna med att resultatet varar i 4-12 månader. Om du önskar återuppliva effekten av fillers är du alltid välkommen att kontakta oss på kliniken och boka en ny tid.

Känslan under behandlingen varierar beroende på vilket område som behandlas. Vi erbjuder alltid en bedövningskräm innan vi påbörjar fillerbehandlingen.

Liksom med andra injicerade ämnen kan fillers ge vissa biverkningar. De vanligaste biverkningarna är svullnad och blåmärken, som vanligtvis avtar efter några dagar.

Vi använder endast högkvalitativa, välbeprövade produkter. Vi anpassar alltid våra produkter efter våra olika behandlingar och det specifika behandlingsområdet.

Absolut. Mörka ringar eller påsar under ögonen kan effektivt behandlas med fillers.

Fillers bryts ner naturligt i kroppen, vilket många finner betryggande eftersom det inte ger permanenta resultat. På detta sätt kan du prova behandlingen och också lära dig hur mycket fillers som passar dina specifika behov bäst.

Med åldern förlorar huden sin elasticitet och oönskade rynkor eller ojämnheter kan uppstå. Rynkor i ansiktet kan effektivt behandlas med fillers, vilket ger huden ett vackert, återfuktat och slätt utseende.

Vår moderna klinik är belägen i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

ogonlocksplastik ritade lappar kvinna
Kliniken hos Plastikkirurgen Stockholm

Läs mer om våra behandlingar

På vår klinik i Stockholm erbjuder vi många typer av behandlingar för huden men också andra typer av behandlingar.

Utefter dina behov rekommenderar vi den mest optimala för just dig och före din behandling, oavsett vilken du väljer, kommer du alltid på en konsultation hos oss. Vi använder endast de senaste, mest beprövade produkterna och metoderna.

Hos oss är du i trygga händer. Läs mer om vår rynkbehandling här.

Relaterade behandlingar

Andra behandlingar som är relaterade till just Fillers.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.