Fillers Stockholm

Dags att ordna fillers i Stockholm? Våra certifierade injektionsbehandlare är specialister inom behandling av filler. Läs mer om behandlingen nedan.

Fillers med pris från: 2 800 kr

Delbetala räntefritt från 117 kr/mån via Svea Ekonomi.

  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 4-12 månader
  • Ingår i priset: Se lista

Före- och efterbilder på Fillers

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat av behandling med fillers pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

Before Image After Image
Before Image After Image
Patientomdömen
Marlena Berg
Marlena Berg
07:12 23 Aug 21
Tack Marta för ett så trevligt bemötande på telefon
Carl Sandberg
Carl Sandberg
08:09 18 May 21
Stort tack, ni är ytterst professionella!
Maja Nilsson
Maja Nilsson
15:09 10 May 21
jag fick svar mina tusen frågor på telefon, toppen. tack!! vilken service!!!!
Lisen Bergman
Lisen Bergman
10:54 26 Apr 21
Det märks att er personal trivs på jobbet! Stort tack!!
Cissi Högberg
Cissi Högberg
11:31 23 Mar 21
Tack för ett fint bemötande!
Oscar Hellström
Oscar Hellström
08:51 15 Mar 21
Väldigt trevlig personal och fina lokaler!
anna-maria mendez
anna-maria mendez
14:18 14 Mar 21
Tack för ett trevligt bemötande!/A
Viktor Morin
Viktor Morin
10:48 08 Mar 21
Underbar personal och välkomnande! Helt klart Stockholms professionellaste plastikkirurgi!
Ioana Filip
Ioana Filip
10:12 08 Mar 21
Rekommenderar starkt plastikkirurgen Leif Gylbert och hela personalstyrkan på Plastikkirurgen Stockholm på grund av fantastiskt bemötande, kompetens och service.Gjorde min konsultation hos Leif i deras nya och mysiga lokaler i Hammarby Sjöstad. Kan bara säga WOW, längtar att få komma tillbaka igen:)TACK Plastikkirurgen Stockholm!
Caroline Lindman
Caroline Lindman
10:04 08 Mar 21
Bukplastik hos Leif Gylbert då två graviditeter hade ändrat min kropp fullständigt. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet. Kan verkligen rekommendera kliniken i Hammarby Sjöstad och hela personalen som arbetar där! Med vänlig hälsning, Carro
Camilla H
Camilla H
11:12 03 Mar 21
Supernöjd med trevligt bemötande på kliniken vid konsulationen. Kommer boka ögonlocksplastik inom kort!
Annica Bylund
Annica Bylund
11:07 03 Mar 21
Gjorde min operation på deras helt nya klinik i Hammarby Sjöstad, Plastikkirurgen Stockholm.Opererade bort mina proteser som var på 400+350 gram. Samtidigt lyfte jag brösten.Allt gick bra och all personal var fantastisk!snack med sköterskor, narkospersonal och plastikkirurgen Leif som målar på en och förklarar.Nervöst, men det spelar tydligen ingen roll hur många gånger jag varit sövd så är jag nervös inför varje gång!Jag åkte hem på eftermidddagen då allt verkade bra. Rekommenderas
Beston kidir
Beston kidir
20:26 02 Jul 19
Bästa läkare jag har treffat och jag är jätte nöjd med honom när man är med honom i opraskon rummet han gör ett jobb det är trygg och finnt tacksam över jag har treffat dig väntar på nästa opraskon värmt kram tillDr.Leif Gylbert från Lana Amin
Fler recensioneryH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7
Injektionsbehandlare utför behandling med fillers

Vi utför fillers i Stockholm

Fillers är ett mycket populärt sätt att skapa konturer i ansiktet och framhäva drag. Vill du förbättra, justera eller förändra någonting i ditt ansikte? På vår klinik i Stockholm arbetar enbart legitimerade läkare och sjuksköterskor som utför behandlingen på ett säkert och professionellt sätt.

Vi har många års erfarenhet av att utföra behandlingar med fillers. Vi svarar alltid på alla dina frågor och funderingar och går noggrant igenom dina önskemål och förutsättningar för att kunna skapa bra och naturliga resultat.

Hos oss är du alltid i trygga händer och våra injektionsbehandlare är givetvis certifierade. Varmt välkommen till vår klinik i Stockholm.

Vad är fillers?

Den filler som används av oss innehåller hyaluronsyra. Hyaluronsyra är ett ämne som finns naturligt i kroppen och ökar spänstigheten i huden. Fillers används för att skapa volym och återfukta och går att injicera i flera olika delar av ansiktet. Fillers försvinner naturligt ur kroppen och resultatet håller runt 4-12 månader. Därefter kan du återkomma till kliniken i Stockholm och göra en ny behandling för att bibehålla resultatet.

Varför fillers?

Det finns flera anledningar till att man önskar fillers. Fillers kan nämligen användas på en rad olika områden som bland annat näsa, kindben, läppar och övriga ställen på kroppen. Med hjälp av fillers kan man öka volym i olika delar av ansiktet och man kan även reducera t.ex. rynkor och ärr.

Läpparna är ett populärt område att behandla. Läpparna tappar med åldern en del av sin volym och med fillers går det att återskapa den volym som en gång fanns. Däremot går det givetvis bra att göra en behandling oavsett hur fylliga läppar man har.

Hur länge resultatet av en fillerbehandling kvarstår beror på hudens förutsättningar. Men i regel består resultatet i 4-12 månader.

Fillers är ett mycket bra alternativ om du har oönskade fina linjer, en ojämnhet på näsan eller önskar mer markerade kindben. Med fillers kan vi skulptera, förbättra och återställa.

forklaring av varfor fillers

Före behandling med fillers - konsultation

Innan du genomgår en behandling med fillers börjar vi alltid med en konsultation hos oss. Under konsultationen får du träffa en injektionsbehandlare och tillsammans pratar ni om dina förväntningar, önskemål och förutsättningar. Ni pratar även om effekten samt vilket resultat och effekt du kan förvänta dig av behandlingen.

Vi värderar att du som besöker oss ska känna dig helt trygg inför din behandling. Under konsultationen pratar vi igenom hela behandlingen och du får ställa alla dina frågor till din injektionsbehandlare.

Under konsultationen pratar ni även om vilket område du önskar behandla och vi går även igenom vilka produkter vi kommer att använda. Om du önskar genomgå behandlingen bokar vi in dig för en tid på kliniken.

Vill du boka en tid för konsultation hos oss? Varmt välkommen att ta kontakt med oss redan idag!

Konsultation innan fillerbehandling
injektionsbehandling

Under behandling med fillers

När det är dags för din behandling kommer du till vår klinik i Stockholm på den tid vi bokat in. Därefter får du träffa din injektionsbehandlare som ska utföra behandlingen.

Behandlingen med fillers utförs med en trubbig nål, detta för att minska risken för svullnad samt blåmärken. Däremot anpassar vi alltid tekniken utifrån de områden som ska behandlas.

Behandlingen med fillers tar runt 30-60 minuter och du kan se naturliga resultat direkt. Däremot är du till en början svullen och kan uppleva viss blånad.

Efter behandling med fillers

Efter behandlingen kan du åka hem och behöver inte vara kvar på kliniken. Några dagar efter din behandling ser du slutresultat. Effekten av fillers håller i 4-12 månader. Om du vill bibehålla resultatet gör vi en ny behandling när din filler börjat försvinna.

Efter din behandling kan du uppleva svullnad och i vissa fall blåmärken. Svullnaden och blåmärkena lägger sig efter några dagar.

Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen

Det ämne som finns i den filler som används av oss heter hyaluronsyra och finns naturligt i våra kroppar. Hyaluronsyra bidrar till att återfukta huden och ger spänst. I fillers finns även ämnet BDDE. BDDE finns i fillers för att förhindra att den bryts ner för snabbt. Hyaluronsyra är nämligen ett ämne som kroppen naturligt bryter ner. Den hyaluronsyra som finns i kroppen från början har en effekt där den minskar drastiskt vid stigande ålder och då är fillers med hyaluronsyra ett utmärkt alternativ för att återställa volym och spänst.

Om du har några frågor kring fillers innehåll är det bara att höra av dig till oss eller prata med din injektionsbehandlare under konsultationen.

ung spanstig hud fran hyaluronsyra
Visar olika behandlingsområden för fillers

Behandla olika områden med fillers

Fillers kan användas på olika områden i ansiktet. Bland annat till att göra en läppförstoring, skapa mer markerade kindben eller återställa volym i panna.

Fillers kan även användas för att reducera mörka ringar under ögonen och göra ärr eller andra insjunkningar mindre synliga.

Behandlingar med fillers är mycket populära tack vare att resultatet blir jämnt och ser naturligt ut. Dessutom gör fillers ingen permanent förändring av ditt utseende eftersom det håller en viss tid. På så sätt kan du fylla på med ny filler när du önskar men också lära känna hur mycket filler som passar dig.

Vi erbjuder flera typer av behandlingar med filler. Önskar du veta mer om vad vi kan göra för dig? Hör av dig till oss!

Behandling - läppar

Önskar du öka volymen i dina läppar? Genom en behandling med fillers kan du få ett naturligt resultat som håller i upp till 12 månader. Läppförstoring är ett vanligt behandlingsområde eftersom resultatet blir jämnt och snyggt. Oavsett om du bestämmer dig för behandlingen för att återställa, justera eller förbättra.

Innan dina läppar behandlas tar vi bilder samt lägger en bedövningskräm. Nålen sticks in strax under huden och skarpare konturer och mer volym skapas.

Fillers i läpparna håller mellan 4-12 månader. Om du önskar bibehålla resultatet är du välkommen till vår klinik för en ny behandling.

Behandling - kindben och kinder

När kindben eller kinder behandlas med fillers ökar volymen i området. Det gör att konturerna i ansiktet blir skarpare och att dina naturliga drag framhävs.

Före din behandling pratar du tillsammans med din injektionsbehandlare igenom dina önskemål och förväntningar. Du får även veta vilket resultat och effekt du kan förvänta dig beroende på just dina förutsättningar.

Behandling - näsa

Har du en oönskad inbuktning på din näsa? Med hjälp av fillers kan vi förbättra näsans utseende utan att du behöver genomgå en operation. En grop, eller en kan ojämnhet reduceras till den grad att den knappt syns.

Vi använder alltid högkvalitativa produkter som ger ett jämnt, naturligt slutresultat.

Behandling - käke och haka

Önskar du en mer markerad käke eller haka? Med fillers går det att skapa en skarpare käkvinkel. Behandlingen tar mellan 30-60 minuter och under konsultationen pratar vi om vilken av våra behandlingar som är bäst beroende på dina önskemål.

Behandling - mörka ringar under ögonen

Besväras du av envisa, mörka ringar under ögonen? Påsar eller mörka ringar kan göra att man ser trött ut, de kan även vara svåra att dölja med kosmetika. Mörka ringar beror på hudens medfödda förutsättningar, vilket betyder att vissa har dem, andra inte.

En behandling med fillers är ett effektivt sätt att reducera de mörka ringarna. Du får ett piggare utseende samt ett jämnt resultat.

Boka konsultation för fillers Stockholm

Boka tid för fillers Stockholm

Är du intresserad av att göra fillers Stockholm? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi bokar då in dig för en konsultation där vi pratar om dina förutsättningar, önskemål och vilket slutresultat du kan förvänta dig.

Fillers bryts ner naturligt och om du vill bibehålla effekten är det bara att kontakta oss när fillern börja försvinna. Vi fyller då på det område du önskar behandla.

Vi som utför fillers i Stockholm är certifierade injektionsbehandlare. Oavsett om du önskar göra fillers runt t.ex. ögonen, i pannan eller i läpparna hjälper vi dig. Vi erbjuder fantastisk service, fina slutresultat samt trygg personal.

Varmt välkommen att kontakta oss. Kliniken med bäst behandling av fillers Stockholm har att erbjuda.

Följande ingår i priset

Paragraf

Ingår

Ingår

Ingår

Ingår

Ingår

Ingår

Injektionsbehandlare på Plastikkirurgen Stockholm svarar på frågor om fillers

Vi svarar på dina frågor

Vi som arbetar och utför fillers i Stockholm är samtliga certifierade och har en gedigen erfarenhet av att arbeta med olika typer av behandlingar och fillers. Om du är osäker på vilken behandling du bör välja utefter dina önskemål kring slutresultat svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Vi kan rekommendera dig vilken av våra behandlingar som passar dig allra bäst. Det är oerhört viktigt att du känner dig trygg när du besöker kliniken i Stockholm. Därför får du alltid träffa en certifierad injektionsbehandlare eller vid behov läkare innan din fillerbehandling.

Har du frågor till oss? Kontakta oss så besvarar vi dem!

FAQ - Fillers

Vanliga frågor och svar rörande Fillers. Är inte din fråga med i listan? I så fall, tveka inte att kontakta oss!
Hur långt 1 ml filler räcker, det vill säga, hur stor effekten av det blir beror helt på just din kropps förutsättningar. Däremot brukar 1 ml filler vara tillräckligt för att det ska bli en synlig skillnad vid exempelvis en läppförstoring. Om du endast önskar öka volymen i dina läppar lite, brukar vi rekommendera 0,5 ml filler. Men innan din fillerbehandling pratar vi givetvis igenom dina behov för att helt kunna ge dig det resultat och den effekt du önskar.
När du vill öka volymen och få mer markerade konturer på dina läppar använder vi en filler som heter Restylane. Restylane innehåller hyaluronsyra och ger ett fint, naturligt resultat. Läs mer om hyaluronsyra. Restylane är en mycket populär typ av filler och givetvis även välbeprövad.
Efter din behandling rekommenderar vi att du inte tränar, dricker alkohol eller flyger på två dygn.
Innan det är dags för din behandling bör du undvika ibuprofen och andra läkemedel som ökar risken för blödning. Dessa läkemedel bör du undvika i cirka 10 dagar. Du bör även undvika att dricka alkohol dygnet innan din fillerbehandling. Tänk också på att smink inte används på det området som ska behandlas dagen för din behandling.
Hur länge effekten av en fillerbehandling håller är individuellt och beror på just din kropps förutsättningar. Du kan räkna med att resultatet kommer att hålla i 4-12 månader. Om du önskar fylla på med fillers är du alltid varmt välkommen att ta kontakt med oss kliniken och boka en ny tid hos oss.
Behandlingen känns olika mycket beroende på vilket område som behandlas. Vi erbjuder alltid en bedövningssalva innan vi påbörjar fillerbehandlingen.
Fillers kan, som andra ämnen som injiceras, ge vissa biverkningar. De vanligaste biverkningarna är svullnad och blåmärken. Någonting som lägger sig efter ett par dagar.
Vi använder endast högkvalitativa produkter som är välbeprövade. Vi anpassar alltid våra produkter efter våra olika behandlingar och vilken behandling som ska genomföras.
Definitivt. Mörka ringar eller påsar under ögonen behandlas effektivt med fillers.
Fillers bryts ner naturligt i kroppen. Någonting som många tycker är betryggande eftersom det inte ger permanenta resultat. På så sätt kan man testa behandlingen men även lära känna hur mycket fillers som passar just dina behov allra bäst.
Med åren blir huden mindre elastisk och oönskade rynkor eller ojämnheter kan uppstå. Rynkor i ansiktet behandlas effektivt med fillers och ger huden ett vackert, återfuktande och slätt utseende.
Du hittar den nybyggda kliniken i Hammarby Sjöstad i Stockholm.
ogonlocksplastik ritade lappar kvinna
Kliniken hos Plastikkirurgen Stockholm

Läs mer om våra behandlingar

På vår klinik i Stockholm erbjuder vi många typer av behandlingar för huden men också andra typer av behandlingar.

Utefter dina behov rekommenderar vi den mest optimala för just dig och före din behandling, oavsett vilken du väljer, kommer du alltid på en konsultation hos oss. Vi använder endast de senaste, mest beprövade produkterna och metoderna.

Hos oss är du i trygga händer. Läs mer om vår rynkbehandling här.

Relaterade behandlingar

Andra behandlingar som är relaterade till just Fillers.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din månadskostnad med delbetalning

Låna: 31 000 kr

Betala: 1 292 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.