Fillers Stockholm

Är det dags att utforska fillers i Stockholm? Våra certifierade injektionsbehandlare är specialister på fillersbehandling. Fortsätt att läsa för mer information om denna behandling.

Prislista Fillers

 • Fillers Läppar 0,5 ml
  Pris: 2 800 kr / Delbetalning: 117 kr/mån
 • Fillers Läppar 1 ml
  Pris: 3 900 kr / Delbetalning: 163 kr/mån
 • Fillers Tear trough 1 ml
  Pris: 3 900 kr / Delbetalning: 163 kr/mån
 • Fillers Profilho
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Fillers Profilho 2 behandlingar
  Pris: 6 400 kr / Delbetalning: 267 kr/mån
 • Fillers Skulptering näsa 1 ml
  Pris: 3 900 kr / Delbetalning: 163 kr/mån
 • Fillers Nasolabiala veck 1 ml
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Fillers Marionette
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Fillers Haka/Kindben/Käklinje
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Fillers Hals/Händer
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Fillers Tinningar
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Borttagning av filler med Hyalase
  Pris: 2 500 kr / Delbetalning: 104 kr/mån
 • Fillers Panna
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 146 kr/mån
 • Fillers Näsa
  Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån
 • Skinbooster
  Pris: 2 500 kr / Delbetalning: 104 kr/mån
 • Sunekos 200
  Pris: 2 500 kr / Delbetalning: 104 kr/mån

Snabbfakta

 • Behandlingstid: 30-60 minuter
 • Hållbarhet: 4-12 månader

Före- och efterbilder på Fillers

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.
fillers läppar före fillers läppar efter
Fillers läppar före Fillers läppar efter
Fillers läppar före Fillers läppar efter
Patientomdömen
Sanna Johansson
Sanna Johansson
1701775480
Så välkomnande ödmjuka allihopa :)Örjan är bäst på att få en trygg och att jag kunde ställa många frågor som man är osäker på.Tar sin tid att lyssna och sin tid att svara. .Efter op finns han tillgänglig och känner mig inte jobbig . Under konsultation sa jag att jag litar på honom och då svarar han , du ska lita på oss :)vi gör det här tillsammans , tycker jag var väldigt fint sagt. Sen har vi Jossan drottningen i repan. Som fixar allt . Rolig , proffesionell.
Elena Svensson
Elena Svensson
1701187441
Jag är väldigt tacksam för fina bemötanden från all personal och den bästa läkaren Örjan som hade mycket självförtroende och gav mig den tryggheten jag behövde, samt narkos läkaren, sjuksköterskan och receptionisten, de är ett fantastiskt gäng. Jag rekommenderar de 100%
kristina melin
kristina melin
1701187416
Jag kan verkligen rekommendera det här stället! Så enormt härlig och varm personal. Mysiga lokaler. Resultatet vet jag inte ännu eftersom jag opererades igår. Men allt känns bra🌺
Ronja Oderstad
Ronja Oderstad
1700765914
Fantastisk, trevlig och varm personal! Kände mig otroligt bra omhändertagen 😃
Michaela Quick
Michaela Quick
1700666970
Jag kan verkligen rekommendera denna klinik. Att mötas av Josephine i receptionen och att ha Daniel som kirurg är som en dröm! Hela teamet tillsammans med narkosläkare och sköterskor har verkligen gjort att jag känt mig väl omhändertagen hela dygnet. Och att inte minst nämna resultatet av operationen som överträffat mina förväntningar med råge!
BITA VOSOGHIYAN
BITA VOSOGHIYAN
1699878959
Jag rekomendera stark Dr Örjan,han är väldigt duktigt. Har gjort bröstförstoring 2 veckor sen hos honom och jag är super nöjd.
Marlene Lauren
Marlene Lauren
1699518521
Ett professionellt och tryggt bemötande från konsultation till OperationÖrjan är trygg och lugn med ett öga för det estetiskaPersonalen på plats vid operationen och i anslutning var varma mjuka och trygga och fick mig att känna lugn genom hela processen
Therese
Therese
1699518430
Så proffsiga, snälla och omhändertagande. Hade en väldigt bra upplevelse!
Katlen Saliba
Katlen Saliba
1698060952
Vill varmt rekommendera plastikkirurgen Stockholm ❤️och tacka alla för ett professionellt bemötande och professionellt utförande av operation. Ni har ett super bra team som tog hand om mig före och under operationen och uppvaknande. Så stort tack till er. Bra jobbat alla.
Jag opererades idag och är så nöjd med mottagandet och bemötandet från alla på kliniken. Så tryggt på alla sätt. Kan verkligen rekommendera!!
Sabina Subasic
Sabina Subasic
1697729081
Otroligt professionell klinik. Inget, verkligen inget finns att klaga på.Vilket bemötande från inskrivning till utskrivning man fick! 10/10Ni är helt underbara, fortsätt med det ni gör 🫶Jossan i receptionen ❤️ du är en ⭐️Rekommenderar val av klinik!!!
Maria J
Maria J
1697556491
Fantastiska! Josephine roddade ihop allt och fort gick det. Tack Örjan, Josephine alla andra. Är så otroligt nöjd med precis allt.Tack ännu en gång. Kommer med all säkerhet tillbaka till er igen ❤️
Ida Fromm
Ida Fromm
1697118241
Så hiiiiiimla nöjd med service o mottagande från att man kom till man åkte hem. Så familjärt,så varmt och trevligt. En hemma känsla atmosfär. Verkligen toppen personal och toppen ställe. Jag är jättenöjd tack så mycket hörni 🙏😍 kunde jag ge fler stjärnor skulle jag de.Kram Ida Fromm-Brinck
Bella Jansson
Bella Jansson
1696955331
Fantastiskt bra bemötande och omhändertagande utav alla som jobbar här, och jag är så himla nöjd med resultatet utav ingreppet gjort av Örjan! Kan varmt rekommendera!
BERHANE GEBRE
BERHANE GEBRE
1695279279
Jättefint service av alla personal, ni är väldigt proffsiga ert arbete!!Även om det är tidigt för mig att se resultatet men det känns bra och nöjd.Tack för er 💐
Otroligt proffsiga och så fint omhändertagnde från alla på kliniken! Rekommenderar starkt!
Shene Lee
Shene Lee
1695216042
Jag är sååååå nöjd med min behandling. Jättetrevliga personal
Daniel Saiepour är klart den bästa kirurgen jag besökt. Jag har varit hos flera olika kirurger för konsultation men D tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor, han var grym på att förklara allt i minsta detalj.
Har verkligen inte ett enda dåligt ord att säga om den här kliniken.Alla var helt fantastiska. Verkligen varenda en.Det är lagom litet med en otrolig familjär känsla. Man känner sig så extremt omhändertagen och ompysslad och alla är otroligt jordnära och varma.Det är mysigt att vakna upp tillsammans med andra patienter och prata och ställa frågor. Dela erfarenheter och lyssna på allt och inget.Narkosläkare och narkossjuksköterska pratade på om allt och ingenting och man glömde helt bort vad som skulle hända. Poff så sov en gott.Dessutom berömmer de varandra vilket jag tycker är otroligt viktigt för arbetsmiljön och bra arbetsrelationer vilket i sig bidrar till den goda atmosfären.Ja alltså, jag har somsagt verkligen inget negativt att säga.Stort tack till allihopa!
Super trevlig personal och väldigt omhändertagande! Är Super nöjd och kan varmt rekommendera denna klinik!
Fler recensionerjs_loader
ioana filip

Vi utför fillers i Stockholm

Fillers har blivit en populär metod för att framhäva ansiktskonturer och framträdande drag. Har du något i ditt ansikte som du vill förbättra, justera eller förändra? På vår klinik i Stockholm arbetar vi endast med legitimerade läkare och sjuksköterskor som utför behandlingen på ett både säkert och professionellt vis.

Vi har stor erfarenhet av att utföra fillerbehandlingar. Vi besvarar alltid alla dina frågor och funderingar och går noggrant igenom dina önskemål samt dina individuella förutsättningar för att kunna skapa naturliga och tilltalande resultat.

När du besöker oss kan du känna dig trygg. Våra injektionsbehandlare är naturligtvis certifierade. Du är varmt välkommen till vår klinik i Stockholm.

Vad är fillers?

Fillern som vi använder innehåller hyaluronsyra, ett ämne som naturligt finns i kroppen och bidrar till hudens spänstighet. Fillers används för att tillföra volym samt för att återfukta huden, och kan injiceras i olika delar av ansiktet. Fillers försvinner naturligt från kroppen och resultatet varar vanligtvis mellan 4 till 12 månader. Efter detta kan du återvända till vår klinik i Stockholm för att bibehålla ditt utseende genom en ny behandling.

Varför fillers?

Det finns många anledningar till att man kan tänka sig fillers. De kan användas på en mängd olika områden, inklusive näsa, kindben, läppar och andra kroppsområden. Med filler kan du öka volymen på olika ställen i ansiktet och även minska rynkor och ärr.

Läpparna är ett populärt område för fillers och behandlingen kallas ofta för läppförstoring. Med tiden kan läpparna förlora volym, och en filler kan hjälpa till att återskapa den volym som tidigare fanns. Självklart kan du också välja att göra en behandling oavsett hur fylliga dina läppar är från början.

Varaktigheten av resultatet från en fillersbehandling varierar beroende på din huds individuella förutsättningar, men vanligtvis håller effekten i 4-12 månader.

Fillers kan vara ett utmärkt val om du vill reducera fina linjer, korrigera en ojämnhet på näsan eller få mer markerade kindben. Vi kan skulptera, förbättra och återställa ditt utseende.

fillers läppar

Före behandling med fillers - konsultation

Innan du genomgår en fillersbehandling börjar vi alltid med en konsultation. Under denna konsultation träffar du en av våra injektionsbehandlare och diskuterar dina förväntningar, önskemål och förutsättningar. Vi går också igenom vilka resultat och effekter du kan förvänta dig av behandlingen.

Vi lägger stor vikt vid att du ska känna dig trygg inför din behandling. Under konsultationen går vi igenom hela behandlingsprocessen och du får möjlighet att ställa alla dina frågor till injektionsbehandlaren.

Under konsultationen diskuterar vi också vilket område du önskar behandla, och vi går igenom vilka produkter vi kommer att använda. Om du bestämmer dig för att genomgå behandlingen bokar vi en tid för dig på kliniken.

Är du redo att boka en tid för konsultation hos oss? Du är varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Alice Liljesand
fillers läppar

Under behandling med fillers

När det blir dags för din behandling kommer du till vår klinik i Stockholm vid den inbokade tiden. Där träffar du injektionsbehandlaren som kommer att utföra behandlingen.

Fillerbehandlingen utförs med en trubbig nål för att minimera risken för svullnad och blåmärken. Men vi anpassar alltid tekniken efter de områden som ska behandlas.

Själva behandlingen tar mellan 30 till 60 minuter, och du kommer att se naturliga resultat direkt. Dock kan du initialt uppleva svullnad och vissa blåmärken.

Efter behandling med fillers

Efter behandlingen kan du gå hem direkt, du behöver inte stanna kvar på kliniken. Slutresultatet blir synligt några dagar efter behandlingen. Effekten av fillers varar vanligtvis mellan 4 och 12 månader. Om du önskar behålla resultatet, gör vi en ny behandling när din filler börjar försvinna.

Det är vanligt att uppleva svullnad och ibland blåmärken efter behandlingen, men dessa symptom bör avta efter några dagar.

Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen

Fillern vi använder innehåller hyaluronsyra, ett ämne som naturligt finns i kroppen. Hyaluronsyra bidrar till att återfukta huden och ger den spänst. En filler innehåller också ämnet BDDE, vilket förhindrar att hyaluronsyra bryts ner för snabbt. Hyaluronsyra är ett ämne som kroppen naturligt bryter ner. Eftersom kroppens naturliga hyaluronsyra minskar med åldern, kan fillers med hyaluronsyra vara ett utmärkt alternativ för att återställa volym och spänst.

Har du några frågor om fillers innehåll? Tveka inte att kontakta oss eller prata med din injektionsbehandlare under konsultationen.

ung spanstig hud fran hyaluronsyra
En man får en behandling med Profhilo

Behandla olika områden med fillers

Fillers kan användas på en rad olika områden i ansiktet. Detta inkluderar att förstora läppar, markera kindben mer distinkt, eller återställa volym i pannan.

En filler kan också användas för att minska mörka ringar under ögonen samt göra ärr eller andra indrag mindre synliga.

Fillerbehandlingar är mycket populära eftersom resultatet oftast blir jämnt och naturligt. Dessutom ger fillers ingen permanent förändring av ditt utseende eftersom effekten endast varar en viss tid. På så vis kan du fylla på med ny filler när du vill och du får möjligheten att avgöra vilken mängd filler som passar dig bäst.

Vi erbjuder ett brett utbud av fillerbehandlingar. Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Kontakta oss gärna!

Läppförstoring

Har du önskan om att öka volymen i dina läppar? Genom en behandling med fillers kan du få ett naturligt resultat som varar upp till 12 månader. Läppförstoring är ett vanligt behandlingsområde eftersom resultatet blir jämnt och estetiskt tilltalande, oavsett om syftet är att återställa, justera eller förbättra.

Före behandlingen av dina läppar tar vi fotografier och applicerar en bedövningskräm. Nålen införs strax under huden, och på så sätt skapas skarpare konturer och mer volym.

En läppförstoring håller mellan 4 och 12 månader. Om du vill bibehålla resultatet är du välkommen tillbaka till vår klinik för en uppföljande behandling.

Behandling - kindben och kinder

Vid behandling av kindben eller kinder med filler ökar volymen i området, vilket gör att ansiktets konturer blir mer distinkta och dina naturliga drag framhävs.

Innan behandlingen diskuterar du tillsammans med din injektionsbehandlare dina önskemål och förväntningar. Du får också information om vilket resultat och vilken effekt du kan förvänta dig baserat på dina unika förutsättningar.

Behandling - näsa

Har du en oönskad inbuktning på din näsa? Med fillers kan vi förbättra näsans utseende utan att du behöver genomgå en operation. En grop eller en ojämnhet kan reduceras till den grad att den knappt är synlig.

Vi använder alltid högkvalitativa produkter som ger ett jämnt, naturligt slutresultat.

Behandling - käke och haka

Önskar du en mer markerad käke eller haka? Med fillers går det att skapa en skarpare käkvinkel. Behandlingen tar mellan 30-60 minuter och under konsultationen pratar vi om vilken av våra behandlingar som är bäst beroende på dina önskemål.

Behandling - mörka ringar under ögonen

Plågas du av envisa, mörka ringar under ögonen? Påsar eller mörka ringar kan ge ett trött utseende och kan vara svåra att dölja med kosmetika. Mörka ringar är ofta ett resultat av hudens medfödda förutsättningar, vilket innebär att vissa har dem och andra inte.

En behandling med fillers är ett effektivt sätt att reducera mörka ringar. Resultatet blir ett piggare utseende och en jämnare hudton.

Boka konsultation för fillers Stockholm

Boka tid för fillers Stockholm

Är du intresserad av att utföra en fillerbehandling i Stockholm? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi kommer att boka in dig för en konsultation där vi diskuterar dina förutsättningar, önskemål och det potentiella slutresultatet.

Eftersom fillers bryts ner naturligt, kan du vid behov kontakta oss när effekten börjar avta. Vi kommer då att återuppliva det område du önskar behandla.

Vi som utför fillerbehandlingar i Stockholm är alla certifierade injektionsbehandlare. Oavsett om du önskar få behandling runt ögonen, i pannan eller i läpparna, är vi här för att hjälpa dig. Vi erbjuder enastående service, fantastiska slutresultat och pålitlig personal.

Varmt välkommen att kontakta oss. Vi är kliniken som erbjuder den bästa fillersbehandlingen Stockholm har att erbjuda.

under en behandling med fillers

Vi svarar på dina frågor

Vi som arbetar och utför fillersbehandlingar i Stockholm är samtliga certifierade och har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika typer av behandlingar och fillers. Om du är osäker på vilken behandling du bör välja utifrån dina önskemål om slutresultat, svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Vi kan rekommendera vilken av våra behandlingar som passar just dig bäst. Det är oerhört viktigt för oss att du känner dig trygg när du besöker vår klinik i Stockholm. Därför träffar du alltid en certifierad injektionsbehandlare, eller vid behov en läkare, innan din fillerbehandling.

Har du frågor till oss? Kontakta oss gärna, så svarar vi på dem!

FAQ - Fillers

Här är några vanliga frågor och svar om fillers. Om din fråga inte finns med i listan, tveka inte att kontakta oss!

Det beror helt på dina individuella förutsättningar hur stor effekt 1 ml filler ger. Vanligtvis räcker dock 1 ml för att göra en synlig skillnad vid en läppförstoring. Om du bara önskar en liten ökning av läppvolymen, rekommenderar vi vanligtvis 0,5 ml filler. Innan din behandling diskuterar vi självklart dina behov för att säkerställa att du får det resultat och den effekt du önskar.

När du vill öka volymen och få mer markerade konturer på dina läppar använder vi en filler som heter Restylane. Den innehåller hyaluronsyra och ger ett fint, naturligt resultat. Restylane är en mycket populär och välbeprövad typ av filler.

Efter din behandling rekommenderar vi att du avstår från träning, alkohol och flygresor i två dagar.

Innan din behandling bör du undvika ibuprofen och andra läkemedel som kan öka risken för blödning. Dessa bör du undvika i cirka 10 dagar. Du bör också avstå från alkohol dagen före din fillerbehandling. Kom ihåg att inte använda smink på det område som ska behandlas dagen för din behandling.

Hur länge effekten av en fillerbehandling varar är individuellt och beror på dina personliga förutsättningar. Du kan räkna med att resultatet varar i 4-12 månader. Om du önskar återuppliva effekten av fillers är du alltid välkommen att kontakta oss på kliniken och boka en ny tid.

Känslan under behandlingen varierar beroende på vilket område som behandlas. Vi erbjuder alltid en bedövningskräm innan vi påbörjar fillerbehandlingen.

Liksom med andra injicerade ämnen kan fillers ge vissa biverkningar. De vanligaste biverkningarna är svullnad och blåmärken, som vanligtvis avtar efter några dagar.

Vi använder endast högkvalitativa, välbeprövade produkter. Vi anpassar alltid våra produkter efter våra olika behandlingar och det specifika behandlingsområdet.

Absolut. Mörka ringar eller påsar under ögonen kan effektivt behandlas med fillers.

Fillers bryts ner naturligt i kroppen, vilket många finner betryggande eftersom det inte ger permanenta resultat. På detta sätt kan du prova behandlingen och också lära dig hur mycket fillers som passar dina specifika behov bäst.

Med åldern förlorar huden sin elasticitet och oönskade rynkor eller ojämnheter kan uppstå. Rynkor i ansiktet kan effektivt behandlas med fillers, vilket ger huden ett vackert, återfuktat och slätt utseende.

Vår moderna klinik är belägen i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

ogonlocksplastik ritade lappar kvinna
Kliniken hos Plastikkirurgen Stockholm

Läs mer om våra behandlingar

På vår klinik i Stockholm erbjuder vi många typer av behandlingar för huden men också andra typer av behandlingar.

Utefter dina behov rekommenderar vi den mest optimala för just dig och före din behandling, oavsett vilken du väljer, kommer du alltid på en konsultation hos oss. Vi använder endast de senaste, mest beprövade produkterna och metoderna.

Hos oss är du i trygga händer. Läs mer om vår rynkbehandling här.

Relaterade behandlingar

Andra behandlingar som är relaterade till just Fillers.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.