Armplastik Stockholm

Har du tröttnat på ditt "gäddhäng"? Funderar du på att genomgå armplastik? Våra kirurger är specialister inom plastikkirurgi. Läs mer om ingreppet nedan och boka en konsultation.

Prislista Armplastik

  • Överarmsplastik
    Pris: 58 000 kr / Delbetalning: 2 416 kr/mån

Snabbfakta

  • Tid på kliniken: 4-8 timmar
  • Operationstid: 60-120 minuter
  • Sjukskrivning: 1-3 veckor
  • Börja träna: 4-6 veckor
  • Narkos: Ja
  • Ingår i priset: Se lista
Överviktig kvinna Innan en operation av arm

Armplastik på Plastikkirurgen Stockholm

Är du trött på att känna dig obekväm med överbliven hud på insidan av överarmen? Drömmer du om att återfå elasticiteten i huden och forma dina armar till att passa resten av din kropp? Tveka då inte att kontakta oss på Plastikkirugen Stockholm för armplastik. Legitimerade läkare doktor Daniel Saiepour och Örjan Gribbe är våra framstående specialister inom plastikkirurgi med fokus på estetiska samt rekonstruktiva operationer. Upptäck fördelarna med armplastik nedan och boka din konsultation redan idag. Plastikkirurgen Stockholm finns i moderna, nya lokaler i Hammarby Sjöstad. Läs mer om ingreppet nedan.

Varför armplastik?

Armplastik innebär att överskottshud på överarmarna tas bort, vilket kommer göra underverk för din självkänsla och kroppskontur. Oavsett om “gäddhänget” är resultatet av åldrande eller viktnedgång genom till exempel gastric-bypass, så erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att passa dina behov och önskemål.

Armarna är ett utsatt område vid viktminskning och därför är det vanligt att många önskar att armarna bättre harmoniserar med resten av kroppen. Ingreppet innebär att överflödig hud tas bort och vi hjälper dig att forma dina armar så att de harmonierar med resten av din kropp. På vissa yngre patientgrupper kan elasticiteten fortfarande vara tillräckligt bra för att en fettsugning räcker, i andra fall krävs det även reduktion av hud.

Före- och efterbilder på Armplastik

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat av armplastik pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

placeholder fore operation placeholder efter operation
placeholder fore operation placeholder efter operation
Patientomdömen
Diana Pascu
Diana Pascu
1708195791
🏆Bästa teamet!!! Tackar alla ! Rekommenderar Örjan G till alla😎The best team ever! Thank you 💐
Ninni Eriksson
Ninni Eriksson
1708023861
Jag opererades för en vecka sedan av Örjan på Plastikkirurgen och kan inte ha bett om en bättre upplevelse. Bemötandet från reception, narkos - och operationssköterskor, personal på uppvaket och givetvis Örjan var fantastiskt. Samtliga förmedlade en lugn, positiv och familjär stämning som definitivt behövs inför, under och efter en operation.Vill även tillägga att stödet efter operationen även det har varit långt över förväntan med snabba svar på diverse frågor och funderingar. Tack snälla till alla på Plastikkirurgen för den här gången - om jag opererar mig igen kommer jag definitivt att göra det hos er!
Örjan Gribbe, en stjärna som verkligen lyssnar på ens önskemål. Operationssköterskan, narkosläkare, receptionist, alla var så tillmötesgående! Kände mig inte det minsta stressad eller nervös i deras händer!Allt ifrån att jag togs emot till uppvaket och omhändertagandet efteråt var så underbart, ville knappt åka hem! 🥹Jag är SUPERnöjd med allt hos de! ❤️
Sas Mos
Sas Mos
1706868137
Hade min bröst operation igår, kände ingen smärta alls. Är väldigt nöjd och rekommenderar verkligen kirurgen Daniel. Alla inblandade var väldigt proffsiga.
Iryna Gasanova
Iryna Gasanova
1706439592
Amazing and very professional team ❤️Thanks a looooooot
Monica Samie
Monica Samie
1705494957
Bästa kliniken och bästa upplevelsen någon kan önska sig.Alla på kliniken är varma, omhändertagande och proffsiga. Daniel är en kirurg som är proffsig och har ett lugn som smittar av sig.Vart ända person jag har varit i kontakt med på denna klinik har behandlat mig med sån värme och varit så proffsiga så all oro eller tvivel man kanske har bara försvunnit.Tack för att ni gjorde min bukplastik upplevelse till något så underbart och att ni fortfarande finns där och stöttar och kontrollerar och ger mig den trygghet jag behövd..
Ayesha
Ayesha
1705087491
Jag rekommenderar stark denna underbara klinik, Örjan Gribbe är en Stjärna, kan ej med ord beskriva vilken fin människa han är , detsamma till Underbara Jossan🥹❤️ Örjan är väldigt duktig på det han gör, han gör ett så fint jobb, han är skicklig, kunnig samt proffesionellt på högsta nivå samt ärlig, han är omtänksam lyssnar på en, skulle jag fortsätta skriva så kommer jag fortfarande inte med ord kunna beskriva hur bra Örjan är. Jag är så tacksam, Örjan Gribbe⭐️ och tack till er alla på kliniken😊
Sophia Larsson
Sophia Larsson
1704779906
Så bra bemötande av all personal. Var på fler konsultationer men fick så bra intryck av Örjan att jag valde denna klinik ändå. Man kände sig väl omhändertagen och uppassad på. De var lugna och pedagogiska när de förklarade vad som skulle ske och hur. Allt var toppen!
Fantastiskt personal, kändes proffsigt och familjärt på samma gång. Blev väl omhändertagen, kände mig som en drottning. Fräscha lokaler, underbar frukostbricka. Allt gick så smidigt, från konsultation till operation och kontakt efter. Örjan är ett superproffs, han får mig att känna mig otroligt trygg. Rekommenderas varmt, bästa kliniken! (Gjorde bröstförstoring)Tillägg till ursprunglig recension;Nu har det gått 4 v sedan operationen. Allt har gått över förväntan och jag är otroligt nöjd med mina nya bröst! 😍 Örjan är väldigt lyhörd, känner att han lyssnade och förstod mina önskemål och levererade exakt det jag ville ha.Örjan, vilken stjärna du är, jag är så tacksam över det fantastiska jobb du gjort!Bifogar ett par bilder.
Mandy Karlsson
Mandy Karlsson
1703427929
Är väldigt nöjd med resultatet! Haft kontakt efteråt & fått bra bemötande. Rekommenderas starkt. ♥️
Kunde inte haft en bättre upplevelse, all personal var helt underbara från att jag kom dit tills det var dags att åka hem, och man kände sig väl omhändertagen på plats. Kan verkligen lämna mina varmaste rekommendera för Plastikkirurgen Stockholm.
Jättebra kirurg och personal. Är jättenöjd med resultatet.
Sanna Johansson
Sanna Johansson
1701775480
Så välkomnande ödmjuka allihopa :)Örjan är bäst på att få en trygg och att jag kunde ställa många frågor som man är osäker på.Tar sin tid att lyssna och sin tid att svara. .Efter op finns han tillgänglig och känner mig inte jobbig . Under konsultation sa jag att jag litar på honom och då svarar han , du ska lita på oss :)vi gör det här tillsammans , tycker jag var väldigt fint sagt. Sen har vi Jossan drottningen i repan. Som fixar allt . Rolig , proffesionell.
Elena Svensson
Elena Svensson
1701187441
Jag är väldigt tacksam för fina bemötanden från all personal och den bästa läkaren Örjan som hade mycket självförtroende och gav mig den tryggheten jag behövde, samt narkos läkaren, sjuksköterskan och receptionisten, de är ett fantastiskt gäng. Jag rekommenderar de 100%
kristina melin
kristina melin
1701187416
Jag kan verkligen rekommendera det här stället! Så enormt härlig och varm personal. Mysiga lokaler. Resultatet vet jag inte ännu eftersom jag opererades igår. Men allt känns bra🌺
Ronja Oderstad
Ronja Oderstad
1700765914
Fantastisk, trevlig och varm personal! Kände mig otroligt bra omhändertagen 😃
Michaela Quick
Michaela Quick
1700666970
Jag kan verkligen rekommendera denna klinik. Att mötas av Josephine i receptionen och att ha Daniel som kirurg är som en dröm! Hela teamet tillsammans med narkosläkare och sköterskor har verkligen gjort att jag känt mig väl omhändertagen hela dygnet. Och att inte minst nämna resultatet av operationen som överträffat mina förväntningar med råge!
BITA VOSOGHIYAN
BITA VOSOGHIYAN
1699878959
Jag rekomendera stark Dr Örjan,han är väldigt duktigt. Har gjort bröstförstoring 2 veckor sen hos honom och jag är super nöjd.
Marlene Lauren
Marlene Lauren
1699518521
Ett professionellt och tryggt bemötande från konsultation till OperationÖrjan är trygg och lugn med ett öga för det estetiskaPersonalen på plats vid operationen och i anslutning var varma mjuka och trygga och fick mig att känna lugn genom hela processen
Therese
Therese
1699518430
Så proffsiga, snälla och omhändertagande. Hade en väldigt bra upplevelse!
Fler recensionerjs_loader

Armplastik innebär förbättrade former på dina armar

Armplastik är en avancerad plastikkirurgisk process som syftar till att ta bort överskottshud och forma överarmarna. Genom noggrann kirurgi avlägsnas överflödig hud, ofta i kombination med fettsugning, för att skapa en smickrande kontur. Resultatet är inte bara en förändrad kroppsuppfattning, utan även ett förnyat självförtroende. För att lära dig mer om hur överarmsplastik går till, steg för steg, är du välkommen att läsa vidare nedan. Vår erfarna personal och expertkirurger är här för att guida dig genom hela processen och skapa dina önskade resultat.

Innan operationen

Vi börjar alltid med en personlig konsultation där vi lyssnar till dina önskemål och mål med operationen. Våra erfarna kirurger svarar på alla dina frågor och diskuterar förväntade resultat samt ger dig en tydlig bild av hela processen. Priset och tillgängliga tider för operation presenteras, och du får även fylla i en hälsodeklaration där frågor kring din hälsa och eventuella sjukdomar finns. Inför din armplastik utförs kan du få detaljerad information om hur det går till rent praktiskt för operationen från en av våra sjuksköterskor. Vi skickar alltid information kring hur du ska förbereda dig före en operation när du väljer att gå vidare och genomföra din armplastik.
Armplastik hos Plastikkirurgen Stockholm
efter en armplastiksoperation

Under operationen

Din operation genomförs under noggrann övervakning av vårt erfarna medicinska team. Genom plastikkirurgi tas överflödig hud bort på överarmarna, ofta kompletterat med fettsugning, strävar vi efter att forma dina armar på ett sätt som framhäver din naturliga skönhet. Detta ingrepp utförs under narkos för att säkerställa din komfort och trygghet. Efter genomförd operation kommer du att uppleva minimal påverkan på insidan av dina överarmar. Placeringen av snitten är viktig för att minimera risker och skapa ett så diskret ärr som möjligt. Ärret, som sträcker sig från armbåge till armhåla, är placerat på ett sätt som gör det både diskret och knappt märkbart. Våra skickliga kirurger är engagerade i att under ingreppet uppnå en estetiskt tilltalande finish som får patienterna att känna sig bekväma och självsäkra i sin nya kropp. Denna metod bidrar också till att minska synligheten av ärren och ger dig möjligheten att glädjas åt dina förändringar utan oro över ärren. Komplikationer är sällsynta men kan förekomma, och därför är våra skickliga kirurger dedikerade till att hantera och minimera eventuella risker. Vårt främsta mål är att säkerställa att våra patienter känner sig trygga och nöjda med resultatet av ingreppet.

Efter avslutad operation

Efter operationen är det viktigt att ge din kropp tid att läka. Överskottshud tas bort under operationen och såret sys noggrant. Förbandet består av tejp, kompresser och lindor. Du kan normalt åka hem samma dag, men vi rekommenderar vila och avstånd från fysisk ansträngning de första 4 veckorna. Smärta och svullnad är vanligt efter operationen några dygn efter operationen. Använd vid behov värktabletter enligt ordination. Dina händer kan svullna något efter operationen, men det går över efter några dagar.

Återskapa hudens elasticitet på insidan av överarmen

Överarmsplastik innebär att överskottshud tas bort och återskapar hudens elasticitet på insidan av överarmen. Det är inte bara en fysisk förändring, det är en återgivning av självförtroende och vitalitet. Hos Plastikkirurgen Stockholm förstår vi att skönhet handlar om mer än yta – det handlar om att känna sig bekväm i sin egen kropp och att omfamna förändringens möjligheter.

Varför välja Plastikkirurgen Stockholm för armplastik?

Vi på Plastikkirurgen Stockholm förstår att varje patient är unik. När du väljer armplastik hos Plastikkirurgen Stockholm väljer du en klinik som sätter din hälsa och ditt välbefinnande i första rummet. Våra kirurger är ledande inom plastikkirurgi och har den expertis som krävs för att leverera enastående resultat. Vi arbetar med modern utrustning och genomför våra ingrepp med högsta säkerhetsstandard. Välkommen till Plastikkirurgen Stockholm – där du kan omdefiniera din skönhet och skapa en ny, självsäker version av dig själv.

Upptäck möjligheterna med armplastik

Kontakta oss på Plastikkirurgen Stockholm och ta det första steget mot en förbättrad självkänsla och harmoni i din kropp med armplastik. Med armplastik kan du säga farväl till “gäddhänget” och välkomna en ny, självsäker version av dig själv. Våra erfarna kirurger vägleder dig genom hela processen och skapar resultat som får dig att se och må bättre än någonsin. Välkommen till oss för en konsultation som kan förändra ditt liv!

Följande ingår i priset

Om du genomgår armplastik hos Plastikkirurgen Stockholm ingår följande i priset.

Narkos

 Återbesök

Måltider

Gratis Wi-Fi

Hotellövernattning

 

FAQ - Armplastik

Vanliga frågor och svar rörande Armplastik. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!
Vid armplastik där överflödig hud från överarmen tas bort blir ärret längs insidan av armen. Ärrets längd styrs då utifrån hur mycket hud som avlägsnas. Vi erbjuder eftervård som minskar ärrets synlighet. Fråga mer om detta på din konsultation.
Då armplastik innebär att du efter operation har ett operationssår längs armen kan viss aktivitet vara svår att utföra. Därför råder vi dig att avstå från kraftansträngning 14 dagar efter din operation.
Ja, du kan duscha efter operation. Kirurgisktejp som placerats längs operationssåret lämnas kvar en vecka men tål att duschas på.
En armplastik är ett relativt lindrigt ingrepp och så snart svullnaden börjar lägga sig brukar smärtan även gå över. Många patienter upplever sig smärtfria redan efter tre dagar.
Josephine entre 1481

Vad är 3D-simulering?

3D-simulering innebär att din kirurg i förväg kan visa hur exempelvis dina bröst kan se ut med olika implantat eller hur din kropp kan se ut efter en fettsugning. En 3D-bild tas fram på ett par sekunder.

Se resultatet i förväg – i 3D

Du undrar säkert över resultatet av din plastikoperation, hur det kommer att se ut. Vad kan jag förvänta mig efter operation? Gå inte och jämför dig med andra personer som genomgått en operation. Då vi alla är unika är våra kroppar också det. Det innebär alla resultat blir unika.

Vi använder oss av den senaste 3D-tekniken

Vår kamerautrustning är den allra senaste från Crisalix. Vi visar dig via 3D-simulering exempel på hur din operation kommer se ut just för dig vare sig det gäller näsplastik eller bröstförstoring. En trygghet för dig.

plastikkirurg forbereder patient infor brostforstoring scaled
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Läs mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Ansvarsförsäkring

På Plastikkirurgen Stockholm ska du som kund alltid känna dig både trygg och säker. Vi erbjuder därför alla av våra kunder en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Denna tjänst är helt kostnadsfri och gäller så fort du kliver in genom dörren på vår klinik.

Relaterade ingrepp för kroppen

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Armplastik.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.