Armplastik Stockholm

Har du tröttnat på ditt "gäddhäng"? Funderar du på att genomgå armplastik? Våra kirurger är specialister inom plastikkirurgi. Läs mer om ingreppet nedan och boka en konsultation.

Armplastik pris: 58 000 kr

Delbetala räntefritt 2 416 kr/mån via Svea Ekonomi.

Tid på kliniken: 4-8 timmar

Operationstid: 60-120 minuter

Ingår i priset: Se lista

Narkos: Ja

Sjukskrivning: 1-3 veckor

Börja träna: 4 veckor

Överviktig kvinna Innan en operation av arm

Armplastik på Plastikkirurgen Stockholm

Är du intresserad av armplastik? Tveka då inte att kontakta oss på Plastikkirurgen Stockholm. Legitimerade läkare Dr Leif Gylbert är vår framstående specialist i plastikkirurgi som mellan 1995 och 2020 drev en framgångsrik plastikkirurgisk klinik vid Sophiahemmet i Stockholm med fokus på estetiska samt rekonstruktiva operationer. Leif Gylbert är nu överläkare på Plastikkirurgen Stockholms nya plastikkirurgklinik i Hammarby Sjöstad. Läs mer om ingreppet nedan.

Varför armplastik?

Skälen till att genomföra överarmsplastik kan vara att överblivet skinn hänger från armarna, så kallat “gäddhäng”. Detta kan vara åldersrelaterat eller ha att göra med att du genomgått en kraftig viktnedgång genom till exempel gastric-bypass.

Armarna är ett utsatt område vid viktminskning och därför är det vanligt att många vill uppleva att armarna passar övriga kroppen bättre. På vissa yngre patientgrupper kan elasticiteten fortfarande vara tillräckligt bra för att en fettsugning räcker, i andra fall krävs det även reduktion av hud.

Du undrar säkert hur ditt operationsresultat skulle kunna se ut, läs mer om 3D-simulering här.

Före- och efterbilder på Armplastik

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat av armplastik pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

Before Image After Image
Before Image After Image
Patientomdömen
Dusja Dragomir
Dusja Dragomir
11:07 06 Dec 21
Fantastiskt nöjd 💕😊
Siw Malm
Siw Malm
11:18 16 Nov 21
Fina lokaler, trevlig personal!!!
Gunta G
Gunta G
13:35 08 Nov 21
Är glad jag gjorde gynekomasti!
Håkan B
Håkan B
10:52 02 Nov 21
Tack Camilla!
miranda Kidir
miranda Kidir
06:44 06 Oct 21
Jag är så himla tacksam över dr.jobb han är väldigt duktig 💜🙏
Jag är OTROLIGT nöjd med mitt besök hos Plastikkirurgen. Jag gjorde idag en bröstförstoring med 355 cc i vänstra bröstet samt 375 cc i högra.All personal har verkligen tagit hand om mig, jag kände mig jättetrygg. Vill även tillägga att jag berätta detta så fort jag prata med dem efter uppvaket, och jag berätta även att jag inte alltid i mitt liv haft bra erfarenheter av vård och sjukhus.Jättefräscha lokaler och allt som allt var det en toppen upplevelse!!Rekommenderar starkt! Även väldigt duktig kirurg och jag är jättenöjd med det första resultatet!
Marlena Berg
Marlena Berg
07:12 23 Aug 21
Tack Marta för ett så trevligt bemötande på telefon
Carl Sandberg
Carl Sandberg
08:09 18 May 21
Stort tack, ni är ytterst professionella!
Maja Nilsson
Maja Nilsson
15:09 10 May 21
jag fick svar mina tusen frågor på telefon, toppen. tack!! vilken service!!!!
Lisen Bergman
Lisen Bergman
10:54 26 Apr 21
Det märks att er personal trivs på jobbet! Stort tack!!
Cissi Högberg
Cissi Högberg
11:31 23 Mar 21
Tack för ett fint bemötande!
Oscar Hellström
Oscar Hellström
08:51 15 Mar 21
Väldigt trevlig personal och fina lokaler!
anna-maria mendez
anna-maria mendez
14:18 14 Mar 21
Tack för ett trevligt bemötande!/A
Viktor Morin
Viktor Morin
10:48 08 Mar 21
Underbar personal och välkomnande! Helt klart Stockholms professionellaste plastikkirurgi!
Ioana Filip
Ioana Filip
10:12 08 Mar 21
Rekommenderar starkt plastikkirurgen Leif Gylbert och hela personalstyrkan på Plastikkirurgen Stockholm på grund av fantastiskt bemötande, kompetens och service.Gjorde min konsultation hos Leif i deras nya och mysiga lokaler i Hammarby Sjöstad. Kan bara säga WOW, längtar att få komma tillbaka igen:)TACK Plastikkirurgen Stockholm!
Caroline Lindman
Caroline Lindman
10:04 08 Mar 21
Bukplastik hos Leif Gylbert då två graviditeter hade ändrat min kropp fullständigt. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet. Kan verkligen rekommendera kliniken i Hammarby Sjöstad och hela personalen som arbetar där! Med vänlig hälsning, Carro
Camilla H
Camilla H
11:12 03 Mar 21
Supernöjd med trevligt bemötande på kliniken vid konsulationen. Kommer boka ögonlocksplastik inom kort!
Annica Bylund
Annica Bylund
11:07 03 Mar 21
Gjorde min operation på deras helt nya klinik i Hammarby Sjöstad, Plastikkirurgen Stockholm.Opererade bort mina proteser som var på 400+350 gram. Samtidigt lyfte jag brösten.Allt gick bra och all personal var fantastisk!snack med sköterskor, narkospersonal och plastikkirurgen Leif som målar på en och förklarar.Nervöst, men det spelar tydligen ingen roll hur många gånger jag varit sövd så är jag nervös inför varje gång!Jag åkte hem på eftermidddagen då allt verkade bra. Rekommenderas
Beston kidir
Beston kidir
20:26 02 Jul 19
Bästa läkare jag har treffat och jag är jätte nöjd med honom när man är med honom i opraskon rummet han gör ett jobb det är trygg och finnt tacksam över jag har treffat dig väntar på nästa opraskon värmt kram tillDr.Leif Gylbert från Lana Amin
Fler recensionerjs_loader

Innan operationen

Vi börjar alltid med en konsultation när du kommer till oss. Under konsultationen pratar vi om ingreppet och din önskan om att genomföra armplastik. Du får ställa alla dina frågor och vi pratar om vad du kan förvänta dig för resultat utifrån dina önskemål. Vi talar även om priset och när det finns operationstid. Innan du träffar din plastikkirurg fyller du i en hälsodeklaration där frågor kring din hälsa och eventuella sjukdomar finns.

Du kan få all information hur det går till rent praktiskt från en av våra sjuksköterskor. Vi skickar alltid information kring hur du ska förbereda dig inför en operation när du väljer att gå vidare och genomföra din armplastik.

Armplastik hos Plastikkirurgen Stockholm
efter en armplastiksoperation

Under operationen

Överarmsplastik som utförs under narkos innebär att överskottet tas bort kirurgiskt, oftast kompletterat med fettsugning. Ärret går från armbåge till armhåla på insidan av överarmen. Ärren, ett eller två, blir mycket små och diskreta.

Efter avslutad operation

Överskottshud tas bort under operationen och såret sys noggrant. Förbandet består av tejp, kompresser och lindor. Du kan åka hem samma dag. Det är mycket viktigt att ta det lugnt efter operationen. Undvik att lyfta tungt samt avstå från fysisk ansträngning under 4 veckor.

Viss smärta och svullnad är vanligt några dygn efter operationen. Använd vid behov värktabletter enligt ordination. Dina händer kan svullna något efter operationen, men det går över efter några dagar.

Följande ingår i priset

Om du genomgår armplastik hos Plastikkirurgen Stockholm ingår följande i priset.

Narkos

 Återbesök

Måltider

Gratis Wi-Fi

Hotellövernattning

 

FAQ - Armplastik

Vanliga frågor och svar rörande Armplastik. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!
Vid armplastik där överflödig hud från överarmen tas bort blir ärret längs insidan av armen. Ärrets längd styrs då utifrån hur mycket hud som avlägsnas. Vi erbjuder eftervård som minskar ärrets synlighet. Fråga mer om detta på din konsultation.
Då armplastik innebär att du efter operation har ett operationssår längs armen kan viss aktivitet vara svår att utföra. Därför råder vi dig att avstå från kraftansträngning 14 dagar efter din operation.
Ja, du kan duscha efter operation. Kirurgisktejp som placerats längs operationssåret lämnas kvar en vecka men tål att duschas på.
En armplastik är ett relativt lindrigt ingrepp och så snart svullnaden börjar lägga sig brukar smärtan även gå över. Många patienter upplever sig smärtfria redan efter tre dagar.
martha plastikkirurgen stockholm

Vad är 3D-simulering?

3D-simulering innebär att din kirurg i förväg kan visa hur exempelvis dina bröst kan se ut med olika implantat eller hur din kropp kan se ut efter en fettsugning. En 3D-bild tas fram på ett par sekunder.

Se resultatet i förväg – i 3D

Du undrar säkert över resultatet av din plastikoperation, hur det kommer att se ut. Vad kan jag förvänta mig efter operation? Gå inte och jämför dig med andra personer som genomgått en operation. Då vi alla är unika är våra kroppar också det. Det innebär alla resultat blir unika.

Vi använder oss av den senaste 3D-tekniken

Vår kamerautrustning är den allra senaste från Crisalix. Vi visar dig via 3D-simulering exempel på hur din operation kommer se ut just för dig vare sig det gäller näsplastik eller bröstförstoring. En trygghet för dig.

plastikkirurg forbereder patient infor brostforstoring
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Läs mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Ansvarsförsäkring

På Plastikkirurgen Stockholm ska du som kund alltid känna dig både trygg och säker. Vi erbjuder därför alla av våra kunder en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Denna tjänst är helt kostnadsfri och gäller så fort du kliver in genom dörren på vår klinik.

Relaterade ingrepp för kroppen

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Armplastik.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din månadskostnad med delbetalning

Låna: 31 000 kr

Betala: 1 292 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.