Armplastik Stockholm

Har du tröttnat på ditt "gäddhäng"? Funderar du på att genomgå armplastik? Våra kirurger är specialister inom plastikkirurgi. Läs mer om ingreppet nedan och boka en konsultation.

Prislista Armplastik

  • Överarmsplastik
    Pris: 58 000 kr / Delbetalning: 2 416 kr/mån

Snabbfakta

  • Tid på kliniken: 4-8 timmar
  • Operationstid: 60-120 minuter
  • Sjukskrivning: 1-3 veckor
  • Börja träna: 4-6 veckor
  • Narkos: Ja
  • Ingår i priset: Se lista
Överviktig kvinna Innan en operation av arm

Armplastik på Plastikkirurgen Stockholm

Är du trött på att känna dig obekväm med överbliven hud på insidan av överarmen? Drömmer du om att återfå elasticiteten i huden och forma dina armar till att passa resten av din kropp? Tveka då inte att kontakta oss på Plastikkirugen Stockholm för armplastik. Legitimerade läkare doktor Daniel Saiepour och Örjan Gribbe är våra framstående specialister inom plastikkirurgi med fokus på estetiska samt rekonstruktiva operationer. Upptäck fördelarna med armplastik nedan och boka din konsultation redan idag. Plastikkirurgen Stockholm finns i moderna, nya lokaler i Hammarby Sjöstad. Läs mer om ingreppet nedan.

Varför armplastik?

Armplastik innebär att överskottshud på överarmarna tas bort, vilket kommer göra underverk för din självkänsla och kroppskontur. Oavsett om “gäddhänget” är resultatet av åldrande eller viktnedgång genom till exempel gastric-bypass, så erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att passa dina behov och önskemål.

Armarna är ett utsatt område vid viktminskning och därför är det vanligt att många önskar att armarna bättre harmoniserar med resten av kroppen. Ingreppet innebär att överflödig hud tas bort och vi hjälper dig att forma dina armar så att de harmonierar med resten av din kropp. På vissa yngre patientgrupper kan elasticiteten fortfarande vara tillräckligt bra för att en fettsugning räcker, i andra fall krävs det även reduktion av hud.

Före- och efterbilder på Armplastik

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat av armplastik pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

placeholder fore operation placeholder efter operation
placeholder fore operation placeholder efter operation
Patientomdömen
BERHANE GEBRE
BERHANE GEBRE
1695279279
Jättefint service av alla personal, ni är väldigt proffsiga ert arbete!!Även om det är tidigt för mig att se resultatet men det känns bra och nöjd.Tack för er 💐
Otroligt proffsiga och så fint omhändertagnde från alla på kliniken! Rekommenderar starkt!
Shene Lee
Shene Lee
1695216042
Jag är sååååå nöjd med min behandling. Jättetrevliga personal
Daniel Saiepour är klart den bästa kirurgen jag besökt. Jag har varit hos flera olika kirurger för konsultation men D tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor, han var grym på att förklara allt i minsta detalj.
Har verkligen inte ett enda dåligt ord att säga om den här kliniken.Alla var helt fantastiska. Verkligen varenda en.Det är lagom litet med en otrolig familjär känsla. Man känner sig så extremt omhändertagen och ompysslad och alla är otroligt jordnära och varma.Det är mysigt att vakna upp tillsammans med andra patienter och prata och ställa frågor. Dela erfarenheter och lyssna på allt och inget.Narkosläkare och narkossjuksköterska pratade på om allt och ingenting och man glömde helt bort vad som skulle hända. Poff så sov en gott.Dessutom berömmer de varandra vilket jag tycker är otroligt viktigt för arbetsmiljön och bra arbetsrelationer vilket i sig bidrar till den goda atmosfären.Ja alltså, jag har somsagt verkligen inget negativt att säga.Stort tack till allihopa!
Super trevlig personal och väldigt omhändertagande! Är Super nöjd och kan varmt rekommendera denna klinik!
Marwa AlOuda
Marwa AlOuda
1693566089
Jag hade nyligen förmånen att genomgå plastikkirurgi hos Örjan Gribbe, och jag kan med glädje säga att min upplevelse har varit helt fantastisk. Från första konsultationen till min operation dag har jag känt mig i trygga och professionella händer.Dr. Örjan Gribbe och hela hans team är oerhört kunniga och engagerade. De tog sig tid att förstå mina önskemål och att svara på alla mina frågor, vilket gav mig den tillit jag behövde för att gå igenom proceduren.Resultatet av min plastikkirurgi överträffade mina förväntningar. Det är naturligt, symmetriskt och harmoniskt. Jag känner mig inte bara nöjd med mitt utseende, utan också med den ökade självkänslan det har gett mig.Jag rekommenderar varmt Dr. Örjan Gribbe till alla som letar efter en skicklig och empatisk plastikkirurg. Tack, Dr. Örjan Gribbe, för att du har förändrat mitt liv på ett så positivt sätt och för att du ha varit så lugnande och stöttande under hela processen. Din förmåga att skapa en känsla av trygghet och tillit gjorde hela upplevelsen ännu mer positiv. Jag är djupt tacksam för din professionalism och medkänsla. 🙂
Kan inte tänka mig en bättre start på mitt nya liv med ny byst. Plastikkirurgen är allt och lite till. Örjan, du överträffade mina förväntningar och har givit mig ett sånt lugn från start till mål. Proffsigare och varmare person hittar ni inte!Jossan, klinikens otroliga receptionist, du har varit ett helt fantastiskt stöd för mig och min oroliga själ ❤️ Alltid med ett leende på läpparna.Bemötandet idag på min op.dag går inte att beskriva med ord. Så varm, fin, genuin, gullig och trygg personal. Kändes som att bo på hotell och konstant övervakning på uppvaket.Jag är sååå förväntansfull på mitt slutgiltiga resultat! 🥹Ångrar mig inte EN sekund över detta beslut och val av klinik. GÅ HIT ❤️
Susanna Öhman
Susanna Öhman
1693238830
Mycket fint och familjärt bemötande, proffsigt och tryggt team.
Fantastiskt!Ni var så gulliga och omhändertagande, riktigt mysig och familjär känsla har ni på kliniken! 🙏🏼🥰Precis innan jag skulle somna på operationsbordet smekte narkosläkaren mig på kinden och sa mjukt; ”vi tar hand om dig”. I princip all ångest försvann där! ♥️Mackan, frukten, yoghurten, juicen och godiset vid uppvaket, var så fräscht och gott också! 🤤Sen Örjans professionalitet! Den är svår att mäta sig med! Han är så lugn och självsäker, det smittade av sig! 🙏🏼 Kände mig så trygg efter vårt samtal! 🙏🏼🥰Tusen tack för en något smärtsam (🤪) men fantastisk upplevelse, ni är bäst! ♥️
tack så mycket till doktor Örjan för de perfekta brösten, även tack till all personal på kliniken är jag mycket nöjd
Jennie Olsson
Jennie Olsson
1689273172
Helt fantastiska människor och klinik.Från att man kliver in första gången på konsultation. Josephine i receptionen ger all information man behöver, glad och otroligt trevlig!Örjan Gribbe som gjorde min operation, kunde inte vara mer nöjd med val utav klinik och kirurg. Fantastiskt bemötande från start, operation och efterkontroll. Gör ett magiskt jobb och är ärlig, rak och gav mig en trygghet. Narkosläkaren och sköterskorna. Tack alla ni!
Otroligt nöjd med min vistelse på Plastikkirurgen. Väl omhändertagen av alla. Kändes tryggt och är glad att jag valde att göra en bröstförstoring hos er.
I had breast surgery on May 22nd. Everything perfect in every way! I was operated on by Dr. Örjan, who dispelled all my doubts, explained everything to me very thoroughly, and answered all my questions. Nurses and all staff at a very high level. The result is what I dreamed of. Thank you !
Samt Selman
Samt Selman
1686665035
Fantastiskt från första steget innanför dörren till uppvak. Alla på den här kliniken är otroligt kompetenta och varma, man känner sig lyssnad på och väl mottagen. Jossan är en solstråle så hon får ett stort plus. Örjan har varit lyhörd och proffesionell i sitt bemötande och förklarat allt väldigt väl. Stor ros till Lisa som tog hand om mig på uppvaket. Narkosansvariga var väldigt informativa och pedagogiska och stillade min oro för att bli sövd. Jag är mycket nöjd med hela upplevelsen och rekommenderar starkt!
Johanna Berger
Johanna Berger
1686664956
Superbra bemötande från konsultation till operation och vård efter operation. Hade fullt förtroende för Örjan och kom till Plastikkirurgen pga av personliga rekommendationer. Gjorde bröstoperationen igår, än så länge känns allt bra!
Linda Stenlund
Linda Stenlund
1686603931
Jag är så tacksam för all personal som jobbar där. Alla är så trevliga och omtänksamma. Daniel överträffar som vanligt mina förväntningar. Tack bästa Ni! Rätt personer på rätt plats!
heeelda
heeelda
1686263867
Super nöjd med allt. Från konsultation till operation och återbesök. Bemötandet har varit på topp. Tack för allt och stort tack till Josephine som löser med tider trots mitt omständiga schema.
Elin Ronnerberg
Elin Ronnerberg
1685027634
Så nöjd, Daniel samt all annan personal är så proffsiga och trygga, Väl bemötande!
Zina Hassan
Zina Hassan
1685023438
Jag tackar för er tjänst för den va otroligt bra. Jag tackar även dockorn av operationen. Och alla som jobbade där. Jag rekommenderar starkt för er som vill hitta en bra plastikkirurgi i Stockholm ta denna!
Donia Hassan
Donia Hassan
1684752657
Jag vill sända mitt varmaste tack och kommer ge mina starkaste rekommendationer till Er för utförande och mottagande under min operation. Läkare, nattsköterska och övrig personal var fantastiska.Med vänlig hälsning,Donia
Sånt otroligt team och sån underbar service! Alla är otroligt omtänksamma där. Även efter operationen var alla lika trevliga och brydda. Ord kan inte beskriva hur nöjd jag är med Örjan och vilket fantastiskt resultat jag fått... Örjan var verkligen grym, skötte hela processen proffesionellt och lyssnade verkligen på mina önskemål, det blev precis som jag hade tänkt mig! Tack till hela teamet och Dr. Örjan Gribbe, ni är fantastiska!
Fler recensionerjs_loader

Armplastik innebär förbättrade former på dina armar

Armplastik är en avancerad plastikkirurgisk process som syftar till att ta bort överskottshud och forma överarmarna. Genom noggrann kirurgi avlägsnas överflödig hud, ofta i kombination med fettsugning, för att skapa en smickrande kontur. Resultatet är inte bara en förändrad kroppsuppfattning, utan även ett förnyat självförtroende. För att lära dig mer om hur överarmsplastik går till, steg för steg, är du välkommen att läsa vidare nedan. Vår erfarna personal och expertkirurger är här för att guida dig genom hela processen och skapa dina önskade resultat.

Innan operationen

Vi börjar alltid med en personlig konsultation där vi lyssnar till dina önskemål och mål med operationen. Våra erfarna kirurger svarar på alla dina frågor och diskuterar förväntade resultat samt ger dig en tydlig bild av hela processen. Priset och tillgängliga tider för operation presenteras, och du får även fylla i en hälsodeklaration där frågor kring din hälsa och eventuella sjukdomar finns. Inför din armplastik utförs kan du få detaljerad information om hur det går till rent praktiskt för operationen från en av våra sjuksköterskor. Vi skickar alltid information kring hur du ska förbereda dig före en operation när du väljer att gå vidare och genomföra din armplastik.
Armplastik hos Plastikkirurgen Stockholm
efter en armplastiksoperation

Under operationen

Din operation genomförs under noggrann övervakning av vårt erfarna medicinska team. Genom plastikkirurgi tas överflödig hud bort på överarmarna, ofta kompletterat med fettsugning, strävar vi efter att forma dina armar på ett sätt som framhäver din naturliga skönhet. Detta ingrepp utförs under narkos för att säkerställa din komfort och trygghet. Efter genomförd operation kommer du att uppleva minimal påverkan på insidan av dina överarmar. Placeringen av snitten är viktig för att minimera risker och skapa ett så diskret ärr som möjligt. Ärret, som sträcker sig från armbåge till armhåla, är placerat på ett sätt som gör det både diskret och knappt märkbart. Våra skickliga kirurger är engagerade i att under ingreppet uppnå en estetiskt tilltalande finish som får patienterna att känna sig bekväma och självsäkra i sin nya kropp. Denna metod bidrar också till att minska synligheten av ärren och ger dig möjligheten att glädjas åt dina förändringar utan oro över ärren. Komplikationer är sällsynta men kan förekomma, och därför är våra skickliga kirurger dedikerade till att hantera och minimera eventuella risker. Vårt främsta mål är att säkerställa att våra patienter känner sig trygga och nöjda med resultatet av ingreppet.

Efter avslutad operation

Efter operationen är det viktigt att ge din kropp tid att läka. Överskottshud tas bort under operationen och såret sys noggrant. Förbandet består av tejp, kompresser och lindor. Du kan normalt åka hem samma dag, men vi rekommenderar vila och avstånd från fysisk ansträngning de första 4 veckorna. Smärta och svullnad är vanligt efter operationen några dygn efter operationen. Använd vid behov värktabletter enligt ordination. Dina händer kan svullna något efter operationen, men det går över efter några dagar.

Återskapa hudens elasticitet på insidan av överarmen

Överarmsplastik innebär att överskottshud tas bort och återskapar hudens elasticitet på insidan av överarmen. Det är inte bara en fysisk förändring, det är en återgivning av självförtroende och vitalitet. Hos Plastikkirurgen Stockholm förstår vi att skönhet handlar om mer än yta – det handlar om att känna sig bekväm i sin egen kropp och att omfamna förändringens möjligheter.

Varför välja Plastikkirurgen Stockholm för armplastik?

Vi på Plastikkirurgen Stockholm förstår att varje patient är unik. När du väljer armplastik hos Plastikkirurgen Stockholm väljer du en klinik som sätter din hälsa och ditt välbefinnande i första rummet. Våra kirurger är ledande inom plastikkirurgi och har den expertis som krävs för att leverera enastående resultat. Vi arbetar med modern utrustning och genomför våra ingrepp med högsta säkerhetsstandard. Välkommen till Plastikkirurgen Stockholm – där du kan omdefiniera din skönhet och skapa en ny, självsäker version av dig själv.

Upptäck möjligheterna med armplastik

Kontakta oss på Plastikkirurgen Stockholm och ta det första steget mot en förbättrad självkänsla och harmoni i din kropp med armplastik. Med armplastik kan du säga farväl till “gäddhänget” och välkomna en ny, självsäker version av dig själv. Våra erfarna kirurger vägleder dig genom hela processen och skapar resultat som får dig att se och må bättre än någonsin. Välkommen till oss för en konsultation som kan förändra ditt liv!

Följande ingår i priset

Om du genomgår armplastik hos Plastikkirurgen Stockholm ingår följande i priset.

Narkos

 Återbesök

Måltider

Gratis Wi-Fi

Hotellövernattning

 

FAQ - Armplastik

Vanliga frågor och svar rörande Armplastik. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!
Vid armplastik där överflödig hud från överarmen tas bort blir ärret längs insidan av armen. Ärrets längd styrs då utifrån hur mycket hud som avlägsnas. Vi erbjuder eftervård som minskar ärrets synlighet. Fråga mer om detta på din konsultation.
Då armplastik innebär att du efter operation har ett operationssår längs armen kan viss aktivitet vara svår att utföra. Därför råder vi dig att avstå från kraftansträngning 14 dagar efter din operation.
Ja, du kan duscha efter operation. Kirurgisktejp som placerats längs operationssåret lämnas kvar en vecka men tål att duschas på.
En armplastik är ett relativt lindrigt ingrepp och så snart svullnaden börjar lägga sig brukar smärtan även gå över. Många patienter upplever sig smärtfria redan efter tre dagar.
Josephine entre 1481

Vad är 3D-simulering?

3D-simulering innebär att din kirurg i förväg kan visa hur exempelvis dina bröst kan se ut med olika implantat eller hur din kropp kan se ut efter en fettsugning. En 3D-bild tas fram på ett par sekunder.

Se resultatet i förväg – i 3D

Du undrar säkert över resultatet av din plastikoperation, hur det kommer att se ut. Vad kan jag förvänta mig efter operation? Gå inte och jämför dig med andra personer som genomgått en operation. Då vi alla är unika är våra kroppar också det. Det innebär alla resultat blir unika.

Vi använder oss av den senaste 3D-tekniken

Vår kamerautrustning är den allra senaste från Crisalix. Vi visar dig via 3D-simulering exempel på hur din operation kommer se ut just för dig vare sig det gäller näsplastik eller bröstförstoring. En trygghet för dig.

plastikkirurg forbereder patient infor brostforstoring scaled
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Läs mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Ansvarsförsäkring

På Plastikkirurgen Stockholm ska du som kund alltid känna dig både trygg och säker. Vi erbjuder därför alla av våra kunder en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Denna tjänst är helt kostnadsfri och gäller så fort du kliver in genom dörren på vår klinik.

Relaterade ingrepp för kroppen

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Armplastik.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.