Läpplyft Stockholm

Har du funderingar på ett läpplyft? Läpplastik genomförs under lokalbedövning och tar bara 30 minuter. Läs mer nedan och boka en konsultation om du vill veta mer.

Prislista Läpplyft

  • Läpplyft
    Pris: 25 000 kr / Delbetalning: 1 042 kr/mån

Snabbfakta

  • Tid på kliniken: 1 timme
  • Operationstid: 30 minuter
  • Börja träna: 4-6 veckor
  • Narkos: Nej
  • Lokalbedövning: Ja
  • Ingår i priset: Se lista
Läpplyft på en medelålderskvinna

Läpplyft på Plastikkirurgen Stockholm

Är du intresserad av läpplastik? Boka en konsultation hos oss på Plastikkirurgen Stockholm. Våra framstående specialister ger dig råd och svarar på alla dina frågor. Våra erfarna plastikkirurger arbetar med fokus på estetiska samt rekonstruktiva operationer. Välkommen att besöka vår nya plastikkirurgklinik i Hammarby Sjöstad. 

Varför läpplyft?

Vissa personer har relativt stort avstånd mellan överläpp och näsa. Man kan då utföra ett läpplyft genom ett snitt precis under näsan som en måsvinge/buffalohorn. Ärret under näsan blir som regel mycket diskret. Framtänderna i överkäken blir något mer synliga. Operationen utförs under lokalbedövning och tar ca 30 minuter.

Läppförstoring

För att förstora läpparna används idag fillers vanligen hyaluronsyra. Den mängd filler som behövs är individuellt. Moderna fillers innehåller även lokalbedövning. Tidigare gjordes slemhinneplastik för att förstora läppar men den tekniken är idag mer sällsynt då resultatet av denna åtgärd var svårare att förutsäga.

Du undrar säkert hur ditt operationsresultat skulle kunna se ut, läs mer om 3D-simulering här eller läs mer om ingreppet nedan.

Före- och efterbilder på Läpplyft

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat av läpplyft pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

placeholder fore operation placeholder efter operation
placeholder fore operation placeholder efter operation
Patientomdömen
Diana Pascu
Diana Pascu
1708195791
🏆Bästa teamet!!! Tackar alla ! Rekommenderar Örjan G till alla😎The best team ever! Thank you 💐
Ninni Eriksson
Ninni Eriksson
1708023861
Jag opererades för en vecka sedan av Örjan på Plastikkirurgen och kan inte ha bett om en bättre upplevelse. Bemötandet från reception, narkos - och operationssköterskor, personal på uppvaket och givetvis Örjan var fantastiskt. Samtliga förmedlade en lugn, positiv och familjär stämning som definitivt behövs inför, under och efter en operation.Vill även tillägga att stödet efter operationen även det har varit långt över förväntan med snabba svar på diverse frågor och funderingar. Tack snälla till alla på Plastikkirurgen för den här gången - om jag opererar mig igen kommer jag definitivt att göra det hos er!
Örjan Gribbe, en stjärna som verkligen lyssnar på ens önskemål. Operationssköterskan, narkosläkare, receptionist, alla var så tillmötesgående! Kände mig inte det minsta stressad eller nervös i deras händer!Allt ifrån att jag togs emot till uppvaket och omhändertagandet efteråt var så underbart, ville knappt åka hem! 🥹Jag är SUPERnöjd med allt hos de! ❤️
Sas Mos
Sas Mos
1706868137
Hade min bröst operation igår, kände ingen smärta alls. Är väldigt nöjd och rekommenderar verkligen kirurgen Daniel. Alla inblandade var väldigt proffsiga.
Iryna Gasanova
Iryna Gasanova
1706439592
Amazing and very professional team ❤️Thanks a looooooot
Monica Samie
Monica Samie
1705494957
Bästa kliniken och bästa upplevelsen någon kan önska sig.Alla på kliniken är varma, omhändertagande och proffsiga. Daniel är en kirurg som är proffsig och har ett lugn som smittar av sig.Vart ända person jag har varit i kontakt med på denna klinik har behandlat mig med sån värme och varit så proffsiga så all oro eller tvivel man kanske har bara försvunnit.Tack för att ni gjorde min bukplastik upplevelse till något så underbart och att ni fortfarande finns där och stöttar och kontrollerar och ger mig den trygghet jag behövd..
Ayesha
Ayesha
1705087491
Jag rekommenderar stark denna underbara klinik, Örjan Gribbe är en Stjärna, kan ej med ord beskriva vilken fin människa han är , detsamma till Underbara Jossan🥹❤️ Örjan är väldigt duktig på det han gör, han gör ett så fint jobb, han är skicklig, kunnig samt proffesionellt på högsta nivå samt ärlig, han är omtänksam lyssnar på en, skulle jag fortsätta skriva så kommer jag fortfarande inte med ord kunna beskriva hur bra Örjan är. Jag är så tacksam, Örjan Gribbe⭐️ och tack till er alla på kliniken😊
Sophia Larsson
Sophia Larsson
1704779906
Så bra bemötande av all personal. Var på fler konsultationer men fick så bra intryck av Örjan att jag valde denna klinik ändå. Man kände sig väl omhändertagen och uppassad på. De var lugna och pedagogiska när de förklarade vad som skulle ske och hur. Allt var toppen!
Fantastiskt personal, kändes proffsigt och familjärt på samma gång. Blev väl omhändertagen, kände mig som en drottning. Fräscha lokaler, underbar frukostbricka. Allt gick så smidigt, från konsultation till operation och kontakt efter. Örjan är ett superproffs, han får mig att känna mig otroligt trygg. Rekommenderas varmt, bästa kliniken! (Gjorde bröstförstoring)Tillägg till ursprunglig recension;Nu har det gått 4 v sedan operationen. Allt har gått över förväntan och jag är otroligt nöjd med mina nya bröst! 😍 Örjan är väldigt lyhörd, känner att han lyssnade och förstod mina önskemål och levererade exakt det jag ville ha.Örjan, vilken stjärna du är, jag är så tacksam över det fantastiska jobb du gjort!Bifogar ett par bilder.
Mandy Karlsson
Mandy Karlsson
1703427929
Är väldigt nöjd med resultatet! Haft kontakt efteråt & fått bra bemötande. Rekommenderas starkt. ♥️
Kunde inte haft en bättre upplevelse, all personal var helt underbara från att jag kom dit tills det var dags att åka hem, och man kände sig väl omhändertagen på plats. Kan verkligen lämna mina varmaste rekommendera för Plastikkirurgen Stockholm.
Jättebra kirurg och personal. Är jättenöjd med resultatet.
Sanna Johansson
Sanna Johansson
1701775480
Så välkomnande ödmjuka allihopa :)Örjan är bäst på att få en trygg och att jag kunde ställa många frågor som man är osäker på.Tar sin tid att lyssna och sin tid att svara. .Efter op finns han tillgänglig och känner mig inte jobbig . Under konsultation sa jag att jag litar på honom och då svarar han , du ska lita på oss :)vi gör det här tillsammans , tycker jag var väldigt fint sagt. Sen har vi Jossan drottningen i repan. Som fixar allt . Rolig , proffesionell.
Elena Svensson
Elena Svensson
1701187441
Jag är väldigt tacksam för fina bemötanden från all personal och den bästa läkaren Örjan som hade mycket självförtroende och gav mig den tryggheten jag behövde, samt narkos läkaren, sjuksköterskan och receptionisten, de är ett fantastiskt gäng. Jag rekommenderar de 100%
kristina melin
kristina melin
1701187416
Jag kan verkligen rekommendera det här stället! Så enormt härlig och varm personal. Mysiga lokaler. Resultatet vet jag inte ännu eftersom jag opererades igår. Men allt känns bra🌺
Ronja Oderstad
Ronja Oderstad
1700765914
Fantastisk, trevlig och varm personal! Kände mig otroligt bra omhändertagen 😃
Michaela Quick
Michaela Quick
1700666970
Jag kan verkligen rekommendera denna klinik. Att mötas av Josephine i receptionen och att ha Daniel som kirurg är som en dröm! Hela teamet tillsammans med narkosläkare och sköterskor har verkligen gjort att jag känt mig väl omhändertagen hela dygnet. Och att inte minst nämna resultatet av operationen som överträffat mina förväntningar med råge!
BITA VOSOGHIYAN
BITA VOSOGHIYAN
1699878959
Jag rekomendera stark Dr Örjan,han är väldigt duktigt. Har gjort bröstförstoring 2 veckor sen hos honom och jag är super nöjd.
Marlene Lauren
Marlene Lauren
1699518521
Ett professionellt och tryggt bemötande från konsultation till OperationÖrjan är trygg och lugn med ett öga för det estetiskaPersonalen på plats vid operationen och i anslutning var varma mjuka och trygga och fick mig att känna lugn genom hela processen
Therese
Therese
1699518430
Så proffsiga, snälla och omhändertagande. Hade en väldigt bra upplevelse!
Fler recensionerjs_loader

Innan ditt läpplyft

Vi börjar alltid med en konsultation när du kommer till oss. Ett läpplyft kan genomföras genom att endast använda fillers och i vissa fall i kombination med ett mindre kirurgiskt ingrepp.

Under konsultationen så pratar vi om ingreppet och din önskan om att genomföra ett läpplyft. Du får ställa alla dina frågor och vi pratar om vad du kan förvänta dig för resultat utifrån dina önskemål. Vi talar även om priset beroende på hur mycket fillers som behövs. Ingreppet kan göras vid samma tillfälle som din konsultation.

Innan du träffar din plastikkirurg fyller du i en hälsodeklaration där frågor kring din hälsa och eventuella sjukdomar finns. 

Om det är ett läpplyft som ska genomföras så skickar vi alltid i god tid information kring hur du ska förbereda dig.

innan ett lapplyft
Ung kvinna efter ett läpplyft

Under operationen

Operationen utförs under lokalbedövning och tar ca 30 minuter. Du kan vid behov få en lugnande tablett före ingreppet. Området som ska åtgärdas markeras med bläck och därefter läggs bedövning. Snittet läggs precis under näsan.

Efter operationen

Du kan vanligtvis gå hem direkt efter operationen. Måttlig smärta och svullnad ett par dagar är vanligt. Använd dina värktabletter enligt ordination om du behöver. Det är mycket viktigt att ta det lugnt efter operationen.

Första veckan efter operationen ska du hålla huvudet upprätt samt sova med en extra huvudkudde. Undvik att lyfta tungt samt avstå från fysisk ansträngning under 4 veckor.

Efter en vecka tas stygnen bort på vår mottagning. Ärren är till början röda men bleknar successivt under första året.

Normalt svullnar man efter operationen och man kan bli lite blå. Dessa förändringar avklingar under de första två veckorna. Slutresultatet kan ses efter ca 6 månader.

Följande ingår i priset

Om du genomgår ett läpplyft hos Plastikkirurgen Stockholm ingår följande i priset.

 Lokalbedövning

Återbesök

Måltider

Gratis Wi-Fi

Hotellövernattning

 

FAQ - Läpplyft

Vanliga frågor och svar rörande Läpplyft. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!
Nej, du måste vänta tre månader innan du kan utföra operationen för att kirurgen ska kunna göra en så korrekt bedömning och för att resultatet ska bli så bra som möjligt.
Något generellt mått finns egentligen inte men man brukar säga runt 15 mm mellan läpp och näsa.
Hur mycket man lyfter läppen är individuellt och bedömningen görs vid konsultationen. Vanligtvis brukar det vara 4-6 mm som lyfts.
martha svarar på frågor

Vad är 3D-simulering?

3D-simulering innebär att din kirurg i förväg kan visa hur exempelvis dina bröst kan se ut med olika implantat eller hur din kropp kan se ut efter en fettsugning. En 3D-bild tas fram på ett par sekunder.

Se resultatet i förväg – i 3D

Du undrar säkert över resultatet av din plastikoperation, hur det kommer att se ut. Vad kan jag förvänta mig efter operation? Gå inte och jämför dig med andra personer som genomgått en operation. Då vi alla är unika är våra kroppar också det. Det innebär alla resultat blir unika.

Vi använder oss av den senaste 3D-tekniken

Vår kamerautrustning är den allra senaste från Crisalix. Vi visar dig via 3D-simulering exempel på hur din operation kommer se ut just för dig vare sig det gäller näsplastik eller bröstförstoring. En trygghet för dig.

plastikkirurg forbereder patient infor brostforstoring scaled
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Läs mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Ansvarsförsäkring

På Plastikkirurgen Stockholm ska du som kund alltid känna dig både trygg och säker. Vi erbjuder därför alla av våra kunder en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Denna tjänst är helt kostnadsfri och gäller så fort du kliver in genom dörren på vår klinik.

Relaterade ingrepp för ansiktet

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Läpplyft.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.