Läpplyft Stockholm

Har du funderingar på ett läpplyft? Läpplastik genomförs under lokalbedövning och tar bara 30 minuter. Läs mer nedan och boka en konsultation om du vill veta mer.

Läpplyft pris: 25 000 kr

Delbetala räntefritt: 1 042 kr/mån via Svea Ekonomi.

Tid på kliniken: 60 minuter

Operationstid: 30 minuter

Sjukskrivning: Inte nödvändigt

Ingår i priset: Se lista

Narkos: Nej

Lokalbedövning: Ja

Börja träna: 1 vecka

Läpplyft på en medelålderskvinna

Läpplyft på Plastikkirurgen Stockholm

Är du intresserad av läpplastik? Tveka inte att kontakta oss på Plastikkirurgen Stockholm. Legitimerade läkare Dr Leif Gylbert är vår framstående specialist i plastikkirurgi som mellan 1995 och 2021 drev en framgångsrik plastikkirurgisk klinik vid Sophiahemmet i Stockholm med fokus på estetiska samt rekonstruktiva operationer. Leif Gylbert är nu överläkare på Plastikkirurgen Stockholms nya plastikkirurgklinik i Hammarby Sjöstad. 

Varför läpplyft?

Vissa personer har relativt stort avstånd mellan överläpp och näsa. Man kan då utföra ett läpplyft genom ett snitt precis under näsan som en måsvinge/buffalohorn. Ärret under näsan blir som regel mycket diskret. Framtänderna i överkäken blir något mer synliga. Operationen utförs under lokalbedövning och tar ca 30 minuter.

Läppförstoring

För att förstora läpparna används idag fillers vanligen hyaluronsyra. Den mängd filler som behövs är individuellt. Moderna fillers innehåller även lokalbedövning. Tidigare gjordes slemhinneplastik för att förstora läppar men den tekniken är idag mer sällsynt då resultatet av denna åtgärd var svårare att förutsäga.

Du undrar säkert hur ditt operationsresultat skulle kunna se ut, läs mer om 3D-simulering här eller läs mer om ingreppet nedan.

Före- och efterbilder på Läpplyft

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat av läpplyft pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

Before Image After Image
Before Image After Image
Patientomdömen
Dusja Dragomir
Dusja Dragomir
11:07 06 Dec 21
Fantastiskt nöjd 💕😊
Siw Malm
Siw Malm
11:18 16 Nov 21
Fina lokaler, trevlig personal!!!
Gunta G
Gunta G
13:35 08 Nov 21
Är glad jag gjorde gynekomasti!
Håkan B
Håkan B
10:52 02 Nov 21
Tack Camilla!
miranda Kidir
miranda Kidir
06:44 06 Oct 21
Jag är så himla tacksam över dr.jobb han är väldigt duktig 💜🙏
Jag är OTROLIGT nöjd med mitt besök hos Plastikkirurgen. Jag gjorde idag en bröstförstoring med 355 cc i vänstra bröstet samt 375 cc i högra.All personal har verkligen tagit hand om mig, jag kände mig jättetrygg. Vill även tillägga att jag berätta detta så fort jag prata med dem efter uppvaket, och jag berätta även att jag inte alltid i mitt liv haft bra erfarenheter av vård och sjukhus.Jättefräscha lokaler och allt som allt var det en toppen upplevelse!!Rekommenderar starkt! Även väldigt duktig kirurg och jag är jättenöjd med det första resultatet!
Marlena Berg
Marlena Berg
07:12 23 Aug 21
Tack Marta för ett så trevligt bemötande på telefon
Carl Sandberg
Carl Sandberg
08:09 18 May 21
Stort tack, ni är ytterst professionella!
Maja Nilsson
Maja Nilsson
15:09 10 May 21
jag fick svar mina tusen frågor på telefon, toppen. tack!! vilken service!!!!
Lisen Bergman
Lisen Bergman
10:54 26 Apr 21
Det märks att er personal trivs på jobbet! Stort tack!!
Cissi Högberg
Cissi Högberg
11:31 23 Mar 21
Tack för ett fint bemötande!
Oscar Hellström
Oscar Hellström
08:51 15 Mar 21
Väldigt trevlig personal och fina lokaler!
anna-maria mendez
anna-maria mendez
14:18 14 Mar 21
Tack för ett trevligt bemötande!/A
Viktor Morin
Viktor Morin
10:48 08 Mar 21
Underbar personal och välkomnande! Helt klart Stockholms professionellaste plastikkirurgi!
Ioana Filip
Ioana Filip
10:12 08 Mar 21
Rekommenderar starkt plastikkirurgen Leif Gylbert och hela personalstyrkan på Plastikkirurgen Stockholm på grund av fantastiskt bemötande, kompetens och service.Gjorde min konsultation hos Leif i deras nya och mysiga lokaler i Hammarby Sjöstad. Kan bara säga WOW, längtar att få komma tillbaka igen:)TACK Plastikkirurgen Stockholm!
Caroline Lindman
Caroline Lindman
10:04 08 Mar 21
Bukplastik hos Leif Gylbert då två graviditeter hade ändrat min kropp fullständigt. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet. Kan verkligen rekommendera kliniken i Hammarby Sjöstad och hela personalen som arbetar där! Med vänlig hälsning, Carro
Camilla H
Camilla H
11:12 03 Mar 21
Supernöjd med trevligt bemötande på kliniken vid konsulationen. Kommer boka ögonlocksplastik inom kort!
Annica Bylund
Annica Bylund
11:07 03 Mar 21
Gjorde min operation på deras helt nya klinik i Hammarby Sjöstad, Plastikkirurgen Stockholm.Opererade bort mina proteser som var på 400+350 gram. Samtidigt lyfte jag brösten.Allt gick bra och all personal var fantastisk!snack med sköterskor, narkospersonal och plastikkirurgen Leif som målar på en och förklarar.Nervöst, men det spelar tydligen ingen roll hur många gånger jag varit sövd så är jag nervös inför varje gång!Jag åkte hem på eftermidddagen då allt verkade bra. Rekommenderas
Beston kidir
Beston kidir
20:26 02 Jul 19
Bästa läkare jag har treffat och jag är jätte nöjd med honom när man är med honom i opraskon rummet han gör ett jobb det är trygg och finnt tacksam över jag har treffat dig väntar på nästa opraskon värmt kram tillDr.Leif Gylbert från Lana Amin
Fler recensionerjs_loader

Innan ditt läpplyft

Vi börjar alltid med en konsultation när du kommer till oss. Ett läpplyft kan genomföras genom att endast använda fillers och i vissa fall i kombination med ett mindre kirurgiskt ingrepp.

Under konsultationen så pratar vi om ingreppet och din önskan om att genomföra ett läpplyft. Du får ställa alla dina frågor och vi pratar om vad du kan förvänta dig för resultat utifrån dina önskemål. Vi talar även om priset beroende på hur mycket fillers som behövs. Ingreppet kan göras vid samma tillfälle som din konsultation.

Innan du träffar din plastikkirurg fyller du i en hälsodeklaration där frågor kring din hälsa och eventuella sjukdomar finns. 

Om det är ett läpplyft som ska genomföras så skickar vi alltid i god tid information kring hur du ska förbereda dig.

innan ett lapplyft
Ung kvinna efter ett läpplyft

Under operationen

Operationen utförs under lokalbedövning och tar ca 30 minuter. Du kan vid behov få en lugnande tablett före ingreppet. Området som ska åtgärdas markeras med bläck och därefter läggs bedövning. Snittet läggs precis under näsan.

Efter operationen

Du kan vanligtvis gå hem direkt efter operationen. Måttlig smärta och svullnad ett par dagar är vanligt. Använd dina värktabletter enligt ordination om du behöver. Det är mycket viktigt att ta det lugnt efter operationen.

Första veckan efter operationen ska du hålla huvudet upprätt samt sova med en extra huvudkudde. Undvik att lyfta tungt samt avstå från fysisk ansträngning under 4 veckor.

Efter en vecka tas stygnen bort på vår mottagning. Ärren är till början röda men bleknar successivt under första året.

Normalt svullnar man efter operationen och man kan bli lite blå. Dessa förändringar avklingar under de första två veckorna. Slutresultatet kan ses efter ca 6 månader.

Följande ingår i priset

Om du genomgår ett läpplyft hos Plastikkirurgen Stockholm ingår följande i priset.

 Lokalbedövning

Återbesök

Måltider

Gratis Wi-Fi

Hotellövernattning

 

FAQ - Läpplyft

Vanliga frågor och svar rörande Läpplyft. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!
Nej, du måste vänta tre månader innan du kan utföra operationen för att kirurgen ska kunna göra en så korrekt bedömning och för att resultatet ska bli så bra som möjligt.
Något generellt mått finns egentligen inte men man brukar säga runt 15 mm mellan läpp och näsa.
Hur mycket man lyfter läppen är individuellt och bedömningen görs vid konsultationen. Vanligtvis brukar det vara 4-6 mm som lyfts.
martha svarar på frågor

Vad är 3D-simulering?

3D-simulering innebär att din kirurg i förväg kan visa hur exempelvis dina bröst kan se ut med olika implantat eller hur din kropp kan se ut efter en fettsugning. En 3D-bild tas fram på ett par sekunder.

Se resultatet i förväg – i 3D

Du undrar säkert över resultatet av din plastikoperation, hur det kommer att se ut. Vad kan jag förvänta mig efter operation? Gå inte och jämför dig med andra personer som genomgått en operation. Då vi alla är unika är våra kroppar också det. Det innebär alla resultat blir unika.

Vi använder oss av den senaste 3D-tekniken

Vår kamerautrustning är den allra senaste från Crisalix. Vi visar dig via 3D-simulering exempel på hur din operation kommer se ut just för dig vare sig det gäller näsplastik eller bröstförstoring. En trygghet för dig.

plastikkirurg forbereder patient infor brostforstoring
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Läs mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Ansvarsförsäkring

På Plastikkirurgen Stockholm ska du som kund alltid känna dig både trygg och säker. Vi erbjuder därför alla av våra kunder en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Denna tjänst är helt kostnadsfri och gäller så fort du kliver in genom dörren på vår klinik.

Relaterade ingrepp för ansiktet

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Läpplyft.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din månadskostnad med delbetalning

Låna: 31 000 kr

Betala: 1 292 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.