Profhilo Stockholm

Längtar du efter en återfuktad hud med glow? Då är kanske Profhilo något för dig. Profhilo är en estetisk injektionsbehandling som hjälper till att återställa spänst och lyster i din hud.

Prislista Profhilo

  • Profhilo
    Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån

Snabbfakta

  • Behandlingstid: 30 minuter
  • Hållbarhet: 6-12 månader

Före- och efterbilder på Profhilo

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat av behandling med profhilo pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

placeholder fore operation placeholder efter operation
placeholder fore operation placeholder efter operation
Patientomdömen
BERHANE GEBRE
BERHANE GEBRE
1695279279
Jättefint service av alla personal, ni är väldigt proffsiga ert arbete!!Även om det är tidigt för mig att se resultatet men det känns bra och nöjd.Tack för er 💐
Otroligt proffsiga och så fint omhändertagnde från alla på kliniken! Rekommenderar starkt!
Shene Lee
Shene Lee
1695216042
Jag är sååååå nöjd med min behandling. Jättetrevliga personal
Daniel Saiepour är klart den bästa kirurgen jag besökt. Jag har varit hos flera olika kirurger för konsultation men D tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor, han var grym på att förklara allt i minsta detalj.
Har verkligen inte ett enda dåligt ord att säga om den här kliniken.Alla var helt fantastiska. Verkligen varenda en.Det är lagom litet med en otrolig familjär känsla. Man känner sig så extremt omhändertagen och ompysslad och alla är otroligt jordnära och varma.Det är mysigt att vakna upp tillsammans med andra patienter och prata och ställa frågor. Dela erfarenheter och lyssna på allt och inget.Narkosläkare och narkossjuksköterska pratade på om allt och ingenting och man glömde helt bort vad som skulle hända. Poff så sov en gott.Dessutom berömmer de varandra vilket jag tycker är otroligt viktigt för arbetsmiljön och bra arbetsrelationer vilket i sig bidrar till den goda atmosfären.Ja alltså, jag har somsagt verkligen inget negativt att säga.Stort tack till allihopa!
Super trevlig personal och väldigt omhändertagande! Är Super nöjd och kan varmt rekommendera denna klinik!
Marwa AlOuda
Marwa AlOuda
1693566089
Jag hade nyligen förmånen att genomgå plastikkirurgi hos Örjan Gribbe, och jag kan med glädje säga att min upplevelse har varit helt fantastisk. Från första konsultationen till min operation dag har jag känt mig i trygga och professionella händer.Dr. Örjan Gribbe och hela hans team är oerhört kunniga och engagerade. De tog sig tid att förstå mina önskemål och att svara på alla mina frågor, vilket gav mig den tillit jag behövde för att gå igenom proceduren.Resultatet av min plastikkirurgi överträffade mina förväntningar. Det är naturligt, symmetriskt och harmoniskt. Jag känner mig inte bara nöjd med mitt utseende, utan också med den ökade självkänslan det har gett mig.Jag rekommenderar varmt Dr. Örjan Gribbe till alla som letar efter en skicklig och empatisk plastikkirurg. Tack, Dr. Örjan Gribbe, för att du har förändrat mitt liv på ett så positivt sätt och för att du ha varit så lugnande och stöttande under hela processen. Din förmåga att skapa en känsla av trygghet och tillit gjorde hela upplevelsen ännu mer positiv. Jag är djupt tacksam för din professionalism och medkänsla. 🙂
Kan inte tänka mig en bättre start på mitt nya liv med ny byst. Plastikkirurgen är allt och lite till. Örjan, du överträffade mina förväntningar och har givit mig ett sånt lugn från start till mål. Proffsigare och varmare person hittar ni inte!Jossan, klinikens otroliga receptionist, du har varit ett helt fantastiskt stöd för mig och min oroliga själ ❤️ Alltid med ett leende på läpparna.Bemötandet idag på min op.dag går inte att beskriva med ord. Så varm, fin, genuin, gullig och trygg personal. Kändes som att bo på hotell och konstant övervakning på uppvaket.Jag är sååå förväntansfull på mitt slutgiltiga resultat! 🥹Ångrar mig inte EN sekund över detta beslut och val av klinik. GÅ HIT ❤️
Susanna Öhman
Susanna Öhman
1693238830
Mycket fint och familjärt bemötande, proffsigt och tryggt team.
Fantastiskt!Ni var så gulliga och omhändertagande, riktigt mysig och familjär känsla har ni på kliniken! 🙏🏼🥰Precis innan jag skulle somna på operationsbordet smekte narkosläkaren mig på kinden och sa mjukt; ”vi tar hand om dig”. I princip all ångest försvann där! ♥️Mackan, frukten, yoghurten, juicen och godiset vid uppvaket, var så fräscht och gott också! 🤤Sen Örjans professionalitet! Den är svår att mäta sig med! Han är så lugn och självsäker, det smittade av sig! 🙏🏼 Kände mig så trygg efter vårt samtal! 🙏🏼🥰Tusen tack för en något smärtsam (🤪) men fantastisk upplevelse, ni är bäst! ♥️
tack så mycket till doktor Örjan för de perfekta brösten, även tack till all personal på kliniken är jag mycket nöjd
Jennie Olsson
Jennie Olsson
1689273172
Helt fantastiska människor och klinik.Från att man kliver in första gången på konsultation. Josephine i receptionen ger all information man behöver, glad och otroligt trevlig!Örjan Gribbe som gjorde min operation, kunde inte vara mer nöjd med val utav klinik och kirurg. Fantastiskt bemötande från start, operation och efterkontroll. Gör ett magiskt jobb och är ärlig, rak och gav mig en trygghet. Narkosläkaren och sköterskorna. Tack alla ni!
Otroligt nöjd med min vistelse på Plastikkirurgen. Väl omhändertagen av alla. Kändes tryggt och är glad att jag valde att göra en bröstförstoring hos er.
I had breast surgery on May 22nd. Everything perfect in every way! I was operated on by Dr. Örjan, who dispelled all my doubts, explained everything to me very thoroughly, and answered all my questions. Nurses and all staff at a very high level. The result is what I dreamed of. Thank you !
Samt Selman
Samt Selman
1686665035
Fantastiskt från första steget innanför dörren till uppvak. Alla på den här kliniken är otroligt kompetenta och varma, man känner sig lyssnad på och väl mottagen. Jossan är en solstråle så hon får ett stort plus. Örjan har varit lyhörd och proffesionell i sitt bemötande och förklarat allt väldigt väl. Stor ros till Lisa som tog hand om mig på uppvaket. Narkosansvariga var väldigt informativa och pedagogiska och stillade min oro för att bli sövd. Jag är mycket nöjd med hela upplevelsen och rekommenderar starkt!
Johanna Berger
Johanna Berger
1686664956
Superbra bemötande från konsultation till operation och vård efter operation. Hade fullt förtroende för Örjan och kom till Plastikkirurgen pga av personliga rekommendationer. Gjorde bröstoperationen igår, än så länge känns allt bra!
Linda Stenlund
Linda Stenlund
1686603931
Jag är så tacksam för all personal som jobbar där. Alla är så trevliga och omtänksamma. Daniel överträffar som vanligt mina förväntningar. Tack bästa Ni! Rätt personer på rätt plats!
heeelda
heeelda
1686263867
Super nöjd med allt. Från konsultation till operation och återbesök. Bemötandet har varit på topp. Tack för allt och stort tack till Josephine som löser med tider trots mitt omständiga schema.
Elin Ronnerberg
Elin Ronnerberg
1685027634
Så nöjd, Daniel samt all annan personal är så proffsiga och trygga, Väl bemötande!
Zina Hassan
Zina Hassan
1685023438
Jag tackar för er tjänst för den va otroligt bra. Jag tackar även dockorn av operationen. Och alla som jobbade där. Jag rekommenderar starkt för er som vill hitta en bra plastikkirurgi i Stockholm ta denna!
Donia Hassan
Donia Hassan
1684752657
Jag vill sända mitt varmaste tack och kommer ge mina starkaste rekommendationer till Er för utförande och mottagande under min operation. Läkare, nattsköterska och övrig personal var fantastiska.Med vänlig hälsning,Donia
Sånt otroligt team och sån underbar service! Alla är otroligt omtänksamma där. Även efter operationen var alla lika trevliga och brydda. Ord kan inte beskriva hur nöjd jag är med Örjan och vilket fantastiskt resultat jag fått... Örjan var verkligen grym, skötte hela processen proffesionellt och lyssnade verkligen på mina önskemål, det blev precis som jag hade tänkt mig! Tack till hela teamet och Dr. Örjan Gribbe, ni är fantastiska!
Fler recensionerjs_loader
En man får en behandling med Profhilo

Vad är Profhilo?

Profhilo, eller det flytande ansiktslyftet som det också kallas, är en populär behandling som tillhör kategorin bioremodellering. En naturlig och effektiv, flytande fillers som ger ett återfuktat och fräscht utseende.

Det räknas alltså varken som en fillersbehandling eller en skinbooster, utan en bioremodellering.

Profhilo är en estetisk injektionsbehandling, en typ av flytande fillers, som har bevisad effekt på hudens struktur och elasticitet. I en Profhilobehandling injiceras hyaluronsyra i din hud och därmed återfuktas och stärks huden inifrån. Hyaluronsyra finns naturligt i din kropp och absorberas därför naturligt av kroppen.

En behandling med Profhilo stimulerar även kroppens egna produktion av hyaluronsyra, som i sin tur startar en naturlig produktion av elastin och kollagen. Behandlingen återställer din fuktbalans och skapar ett ungt och fräscht resultat och motverkar eventuell slapphet som uppstått i huden.

Fördelar med att göra behandling med Profhilo hos Plastikkirurgen

Profhilo har en kliniskt bevisad effekt. Behandlingen, som utförs av certifierade behandlare hos Plastikkirurgen Stockholm, innehåller de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra på marknaden.

En Profhilobehandling ger både snabba och samtidigt långvariga resultat i ansikte, på händer, dekolletage och hals. Den ger även väldigt få biverkningar. Dess ökade popularitet är därför inte svår att förstå. Hos Plastikkirurgen Stockholm får du alltid hjälp av en erfaren behandlare som ger dig det bästa resultatet.

Om du har frågor eller funderingar kring hur en behandling med Profhilo går till – kontakta oss så hjälper vi dig.

Äldre kvinna genomgår behandling av Profhilo

Att tänka på inför en Profhilobehandling

Profhilo är en mycket skonsam behandling för huden och har väldigt få biverkningar. Men det är trots allt en injektionsbehandling, vilket innebär att du bör undvika bastu, bad och solande i åtminstone 48 timmar efter behandlingstillfället.

Det är även bra att inte träna allt för hårt under de första 72 timmarna. Detta för att minska risken för ytterligare svullnad på huden. Istället för att bada går det bra att tvätta sig i duschen.

En man efter att ha genomgått en behandling av Profhilo

Hur elasticitet och fuktbalans förbättras

Under en Profhilobehandling injiceras hyaluronsyra på flera punkter inom ditt valda behandlingsområde, strax under det yttersta hudlagret. Under den kommande månaden efter din behandling frisätts hyaluronsyran långsamt i huden. En process som kickar igång kroppens naturliga produktion av kollagen och elastin.

Detta innebär i sin tur att din hud återfuktas inifrån och fyller ut fina linjer, ger ett naturlig lyster och förbättrar hudens struktur och elasticitet för en fräschare och friskare look.

Finns det risker med en Profhilobehandling?

Som nämnt är Profhilo en väldigt skonsam behandling som är snäll mot huden. Det som kan uppstå efter injektionerna är en del svullnad och rodnad. Men det lägger sig vanligtvis inom ett par timmar efter behandlingen.

Profhilo lämpar sig för alla hudtyper och ger väldigt få biverkningar.

Ibland händer det att mindre blåmärken uppstår på huden efter behandling men inte heller det är farligt. Efter injektionerna tas du omhand av en av Plastikkirurgen Stockholms behandlare som inspekterar huden och ser till att du får bästa möjliga resultat.

Vanliga behandlingsområden för Profhilo

Profhilo är en kliniskt bevisad effektiv behandling för att återfukta och strama upp huden. Därför har den flera populära behandlingsområden som av naturliga skäl ofta tappar elasticitet. Du kan även välja fler av områdena samtidigt för att behandla med Profhilo.

Till vanliga områden tillhör; ansikte, armar, händer, dekolletage och hals.

Hur går behandlingen till?

En behandling med Profhilo tar vanligtvis cirka 30 minuter. Under behandlingstiden injiceras Profhilo på ett flertal ställen inom behandlingsområdet. Produkten sprider sig sedan i epidermis och återfuktar huden inifrån och triggar kroppens naturliga produktion av kollagen och elastin.

Vanligtvis genomgår man en Profhilobehandling 2-3 gånger med ungefär 4 veckors mellanrum. Sedan upprepar man behandlingen 2 gånger om året för ett bestående resultat. Men hållbarheten skiljer mellan individer och kan därför komma att variera.

Innan behandlingen

Innan en första behandling med Profhilo får du alltid genomgå en konsultation med Plastikkirurgen Stockholms behandlare. Tillsammans sätter ni en lämplig behandlingsplan för att nå dina önskade mål. Du bör själv se till att du är frisk och feberfri innan du ska genomgå behandlingen.

Om du är gravid eller ammar, eller om du har ett sår eller inflammation i behandlingsområdet genomförs inte en behandling.

Under behandlingen

En behandling tar cirka 30 minuter och vanligtvis görs den i 2-3 steg med ungefär 4 veckors mellanrum. Under behandlingen injiceras Profhilo under det yttersta hudlagret. Vid behandling i ansiktet görs totalt 5 injektioner i varje ansiktshalva.

Därefter sprider sig produkten av sig självt i din vävnad på ett kontrollerat sätt. Och produkten sätter sedan igång kroppens egna elastin och kollagen som i sin tur gör din hud fastare, jämnare och mer återfuktad.

Efter behandlingen

Efter en behandling med Profhilo kan du uppleva lite smärta, svullnad och blåmärken kring injektionsplatserna. Men det lägger sig inom några timmar. Direkt efter behandlingen inspekterar behandlaren din hud och sedan får du sitta kvar och vila en stund hos oss på Plastikkirurgen Stockholm.

En behandling med Profhilo är progressiv och resultatet kommer successivt under fler månader. Vanligtvis behövs 2-3 behandlingar för optimalt resultat sedan påfyllning en gång i halvåret.

FAQ - Profhilo

Vanliga frågor och svar rörande Profhilo. Är inte din fråga med i listan? I så fall, tveka inte att kontakta oss!

Profhilo har långvariga resultat men kräver oftast 2-3 behandlingar för att uppnå optimalt resultat. Påfyllning var sjätte månad är också positivt för ett ihållande resultat.

Kostnaden för en Profhilobehandling varierar beroende på antal estetiska behandlingar och vilket område du ska behandla. Men du får alltid ett pris av din behandlare efter att ni kommit överens om en behandlingsplan.

Profhilo har under den senaste tiden ökat enormt i popularitet. Detta på grund av få biverkningar, snabba och långvariga resultat.

Direkt efter behandlingen kan du uppleva svullnad och smärta kring injektionspunkterna. Detta lägger sig inom några timmar och dina resultat av behandlingen visar sig successivt de kommande månaderna. Ibland kan du även se blåmärken på huden men även de försvinner inom kort.

ogonlocksplastik ritade lappar kvinna
Kliniken hos Plastikkirurgen Stockholm

Läs mer om våra behandlingar

På vår klinik i Stockholm erbjuder vi många typer av behandlingar för huden men också andra typer av behandlingar.

Utefter dina behov rekommenderar vi den mest optimala för just dig och före din behandling, oavsett vilken du väljer, kommer du alltid på en konsultation hos oss. Vi använder endast de senaste, mest beprövade produkterna och metoderna.

Relaterade behandlingar

Andra behandlingar som är relaterade till just Profhilo.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.