Profhilo Stockholm

Längtar du efter en återfuktad hud med glow? Då är kanske Profhilo något för dig. Profhilo är en estetisk injektionsbehandling som hjälper till att återställa spänst och lyster i din hud.

Prislista Profhilo

  • Profhilo
    Pris: 3 600 kr / Delbetalning: 150 kr/mån

Snabbfakta

  • Behandlingstid: 30 minuter
  • Hållbarhet: 6-12 månader

Före- och efterbilder på Profhilo

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat av behandling med profhilo pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

placeholder fore operation placeholder efter operation
placeholder fore operation placeholder efter operation
Patientomdömen
Diana Pascu
Diana Pascu
1708195791
🏆Bästa teamet!!! Tackar alla ! Rekommenderar Örjan G till alla😎The best team ever! Thank you 💐
Ninni Eriksson
Ninni Eriksson
1708023861
Jag opererades för en vecka sedan av Örjan på Plastikkirurgen och kan inte ha bett om en bättre upplevelse. Bemötandet från reception, narkos - och operationssköterskor, personal på uppvaket och givetvis Örjan var fantastiskt. Samtliga förmedlade en lugn, positiv och familjär stämning som definitivt behövs inför, under och efter en operation.Vill även tillägga att stödet efter operationen även det har varit långt över förväntan med snabba svar på diverse frågor och funderingar. Tack snälla till alla på Plastikkirurgen för den här gången - om jag opererar mig igen kommer jag definitivt att göra det hos er!
Örjan Gribbe, en stjärna som verkligen lyssnar på ens önskemål. Operationssköterskan, narkosläkare, receptionist, alla var så tillmötesgående! Kände mig inte det minsta stressad eller nervös i deras händer!Allt ifrån att jag togs emot till uppvaket och omhändertagandet efteråt var så underbart, ville knappt åka hem! 🥹Jag är SUPERnöjd med allt hos de! ❤️
Sas Mos
Sas Mos
1706868137
Hade min bröst operation igår, kände ingen smärta alls. Är väldigt nöjd och rekommenderar verkligen kirurgen Daniel. Alla inblandade var väldigt proffsiga.
Iryna Gasanova
Iryna Gasanova
1706439592
Amazing and very professional team ❤️Thanks a looooooot
Monica Samie
Monica Samie
1705494957
Bästa kliniken och bästa upplevelsen någon kan önska sig.Alla på kliniken är varma, omhändertagande och proffsiga. Daniel är en kirurg som är proffsig och har ett lugn som smittar av sig.Vart ända person jag har varit i kontakt med på denna klinik har behandlat mig med sån värme och varit så proffsiga så all oro eller tvivel man kanske har bara försvunnit.Tack för att ni gjorde min bukplastik upplevelse till något så underbart och att ni fortfarande finns där och stöttar och kontrollerar och ger mig den trygghet jag behövd..
Ayesha
Ayesha
1705087491
Jag rekommenderar stark denna underbara klinik, Örjan Gribbe är en Stjärna, kan ej med ord beskriva vilken fin människa han är , detsamma till Underbara Jossan🥹❤️ Örjan är väldigt duktig på det han gör, han gör ett så fint jobb, han är skicklig, kunnig samt proffesionellt på högsta nivå samt ärlig, han är omtänksam lyssnar på en, skulle jag fortsätta skriva så kommer jag fortfarande inte med ord kunna beskriva hur bra Örjan är. Jag är så tacksam, Örjan Gribbe⭐️ och tack till er alla på kliniken😊
Sophia Larsson
Sophia Larsson
1704779906
Så bra bemötande av all personal. Var på fler konsultationer men fick så bra intryck av Örjan att jag valde denna klinik ändå. Man kände sig väl omhändertagen och uppassad på. De var lugna och pedagogiska när de förklarade vad som skulle ske och hur. Allt var toppen!
Fantastiskt personal, kändes proffsigt och familjärt på samma gång. Blev väl omhändertagen, kände mig som en drottning. Fräscha lokaler, underbar frukostbricka. Allt gick så smidigt, från konsultation till operation och kontakt efter. Örjan är ett superproffs, han får mig att känna mig otroligt trygg. Rekommenderas varmt, bästa kliniken! (Gjorde bröstförstoring)Tillägg till ursprunglig recension;Nu har det gått 4 v sedan operationen. Allt har gått över förväntan och jag är otroligt nöjd med mina nya bröst! 😍 Örjan är väldigt lyhörd, känner att han lyssnade och förstod mina önskemål och levererade exakt det jag ville ha.Örjan, vilken stjärna du är, jag är så tacksam över det fantastiska jobb du gjort!Bifogar ett par bilder.
Mandy Karlsson
Mandy Karlsson
1703427929
Är väldigt nöjd med resultatet! Haft kontakt efteråt & fått bra bemötande. Rekommenderas starkt. ♥️
Kunde inte haft en bättre upplevelse, all personal var helt underbara från att jag kom dit tills det var dags att åka hem, och man kände sig väl omhändertagen på plats. Kan verkligen lämna mina varmaste rekommendera för Plastikkirurgen Stockholm.
Jättebra kirurg och personal. Är jättenöjd med resultatet.
Sanna Johansson
Sanna Johansson
1701775480
Så välkomnande ödmjuka allihopa :)Örjan är bäst på att få en trygg och att jag kunde ställa många frågor som man är osäker på.Tar sin tid att lyssna och sin tid att svara. .Efter op finns han tillgänglig och känner mig inte jobbig . Under konsultation sa jag att jag litar på honom och då svarar han , du ska lita på oss :)vi gör det här tillsammans , tycker jag var väldigt fint sagt. Sen har vi Jossan drottningen i repan. Som fixar allt . Rolig , proffesionell.
Elena Svensson
Elena Svensson
1701187441
Jag är väldigt tacksam för fina bemötanden från all personal och den bästa läkaren Örjan som hade mycket självförtroende och gav mig den tryggheten jag behövde, samt narkos läkaren, sjuksköterskan och receptionisten, de är ett fantastiskt gäng. Jag rekommenderar de 100%
kristina melin
kristina melin
1701187416
Jag kan verkligen rekommendera det här stället! Så enormt härlig och varm personal. Mysiga lokaler. Resultatet vet jag inte ännu eftersom jag opererades igår. Men allt känns bra🌺
Ronja Oderstad
Ronja Oderstad
1700765914
Fantastisk, trevlig och varm personal! Kände mig otroligt bra omhändertagen 😃
Michaela Quick
Michaela Quick
1700666970
Jag kan verkligen rekommendera denna klinik. Att mötas av Josephine i receptionen och att ha Daniel som kirurg är som en dröm! Hela teamet tillsammans med narkosläkare och sköterskor har verkligen gjort att jag känt mig väl omhändertagen hela dygnet. Och att inte minst nämna resultatet av operationen som överträffat mina förväntningar med råge!
BITA VOSOGHIYAN
BITA VOSOGHIYAN
1699878959
Jag rekomendera stark Dr Örjan,han är väldigt duktigt. Har gjort bröstförstoring 2 veckor sen hos honom och jag är super nöjd.
Marlene Lauren
Marlene Lauren
1699518521
Ett professionellt och tryggt bemötande från konsultation till OperationÖrjan är trygg och lugn med ett öga för det estetiskaPersonalen på plats vid operationen och i anslutning var varma mjuka och trygga och fick mig att känna lugn genom hela processen
Therese
Therese
1699518430
Så proffsiga, snälla och omhändertagande. Hade en väldigt bra upplevelse!
Fler recensionerjs_loader
En man får en behandling med Profhilo

Vad är Profhilo?

Profhilo, eller det flytande ansiktslyftet som det också kallas, är en populär behandling som tillhör kategorin bioremodellering. En naturlig och effektiv, flytande fillers som ger ett återfuktat och fräscht utseende.

Det räknas alltså varken som en fillersbehandling eller en skinbooster, utan en bioremodellering.

Profhilo är en estetisk injektionsbehandling, en typ av flytande fillers, som har bevisad effekt på hudens struktur och elasticitet. I en Profhilobehandling injiceras hyaluronsyra i din hud och därmed återfuktas och stärks huden inifrån. Hyaluronsyra finns naturligt i din kropp och absorberas därför naturligt av kroppen.

En behandling med Profhilo stimulerar även kroppens egna produktion av hyaluronsyra, som i sin tur startar en naturlig produktion av elastin och kollagen. Behandlingen återställer din fuktbalans och skapar ett ungt och fräscht resultat och motverkar eventuell slapphet som uppstått i huden.

Fördelar med att göra behandling med Profhilo hos Plastikkirurgen

Profhilo har en kliniskt bevisad effekt. Behandlingen, som utförs av certifierade behandlare hos Plastikkirurgen Stockholm, innehåller de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra på marknaden.

En Profhilobehandling ger både snabba och samtidigt långvariga resultat i ansikte, på händer, dekolletage och hals. Den ger även väldigt få biverkningar. Dess ökade popularitet är därför inte svår att förstå. Hos Plastikkirurgen Stockholm får du alltid hjälp av en erfaren behandlare som ger dig det bästa resultatet.

Om du har frågor eller funderingar kring hur en behandling med Profhilo går till – kontakta oss så hjälper vi dig.

Äldre kvinna genomgår behandling av Profhilo

Att tänka på inför en Profhilobehandling

Profhilo är en mycket skonsam behandling för huden och har väldigt få biverkningar. Men det är trots allt en injektionsbehandling, vilket innebär att du bör undvika bastu, bad och solande i åtminstone 48 timmar efter behandlingstillfället.

Det är även bra att inte träna allt för hårt under de första 72 timmarna. Detta för att minska risken för ytterligare svullnad på huden. Istället för att bada går det bra att tvätta sig i duschen.

En man efter att ha genomgått en behandling av Profhilo

Hur elasticitet och fuktbalans förbättras

Under en Profhilobehandling injiceras hyaluronsyra på flera punkter inom ditt valda behandlingsområde, strax under det yttersta hudlagret. Under den kommande månaden efter din behandling frisätts hyaluronsyran långsamt i huden. En process som kickar igång kroppens naturliga produktion av kollagen och elastin.

Detta innebär i sin tur att din hud återfuktas inifrån och fyller ut fina linjer, ger ett naturlig lyster och förbättrar hudens struktur och elasticitet för en fräschare och friskare look.

Finns det risker med en Profhilobehandling?

Som nämnt är Profhilo en väldigt skonsam behandling som är snäll mot huden. Det som kan uppstå efter injektionerna är en del svullnad och rodnad. Men det lägger sig vanligtvis inom ett par timmar efter behandlingen.

Profhilo lämpar sig för alla hudtyper och ger väldigt få biverkningar.

Ibland händer det att mindre blåmärken uppstår på huden efter behandling men inte heller det är farligt. Efter injektionerna tas du omhand av en av Plastikkirurgen Stockholms behandlare som inspekterar huden och ser till att du får bästa möjliga resultat.

Vanliga behandlingsområden för Profhilo

Profhilo är en kliniskt bevisad effektiv behandling för att återfukta och strama upp huden. Därför har den flera populära behandlingsområden som av naturliga skäl ofta tappar elasticitet. Du kan även välja fler av områdena samtidigt för att behandla med Profhilo.

Till vanliga områden tillhör; ansikte, armar, händer, dekolletage och hals.

Hur går behandlingen till?

En behandling med Profhilo tar vanligtvis cirka 30 minuter. Under behandlingstiden injiceras Profhilo på ett flertal ställen inom behandlingsområdet. Produkten sprider sig sedan i epidermis och återfuktar huden inifrån och triggar kroppens naturliga produktion av kollagen och elastin.

Vanligtvis genomgår man en Profhilobehandling 2-3 gånger med ungefär 4 veckors mellanrum. Sedan upprepar man behandlingen 2 gånger om året för ett bestående resultat. Men hållbarheten skiljer mellan individer och kan därför komma att variera.

Innan behandlingen

Innan en första behandling med Profhilo får du alltid genomgå en konsultation med Plastikkirurgen Stockholms behandlare. Tillsammans sätter ni en lämplig behandlingsplan för att nå dina önskade mål. Du bör själv se till att du är frisk och feberfri innan du ska genomgå behandlingen.

Om du är gravid eller ammar, eller om du har ett sår eller inflammation i behandlingsområdet genomförs inte en behandling.

Under behandlingen

En behandling tar cirka 30 minuter och vanligtvis görs den i 2-3 steg med ungefär 4 veckors mellanrum. Under behandlingen injiceras Profhilo under det yttersta hudlagret. Vid behandling i ansiktet görs totalt 5 injektioner i varje ansiktshalva.

Därefter sprider sig produkten av sig självt i din vävnad på ett kontrollerat sätt. Och produkten sätter sedan igång kroppens egna elastin och kollagen som i sin tur gör din hud fastare, jämnare och mer återfuktad.

Efter behandlingen

Efter en behandling med Profhilo kan du uppleva lite smärta, svullnad och blåmärken kring injektionsplatserna. Men det lägger sig inom några timmar. Direkt efter behandlingen inspekterar behandlaren din hud och sedan får du sitta kvar och vila en stund hos oss på Plastikkirurgen Stockholm.

En behandling med Profhilo är progressiv och resultatet kommer successivt under fler månader. Vanligtvis behövs 2-3 behandlingar för optimalt resultat sedan påfyllning en gång i halvåret.

FAQ - Profhilo

Vanliga frågor och svar rörande Profhilo. Är inte din fråga med i listan? I så fall, tveka inte att kontakta oss!

Profhilo har långvariga resultat men kräver oftast 2-3 behandlingar för att uppnå optimalt resultat. Påfyllning var sjätte månad är också positivt för ett ihållande resultat.

Kostnaden för en Profhilobehandling varierar beroende på antal estetiska behandlingar och vilket område du ska behandla. Men du får alltid ett pris av din behandlare efter att ni kommit överens om en behandlingsplan.

Profhilo har under den senaste tiden ökat enormt i popularitet. Detta på grund av få biverkningar, snabba och långvariga resultat.

Direkt efter behandlingen kan du uppleva svullnad och smärta kring injektionspunkterna. Detta lägger sig inom några timmar och dina resultat av behandlingen visar sig successivt de kommande månaderna. Ibland kan du även se blåmärken på huden men även de försvinner inom kort.

ogonlocksplastik ritade lappar kvinna
Kliniken hos Plastikkirurgen Stockholm

Läs mer om våra behandlingar

På vår klinik i Stockholm erbjuder vi många typer av behandlingar för huden men också andra typer av behandlingar.

Utefter dina behov rekommenderar vi den mest optimala för just dig och före din behandling, oavsett vilken du väljer, kommer du alltid på en konsultation hos oss. Vi använder endast de senaste, mest beprövade produkterna och metoderna.

Relaterade behandlingar

Andra behandlingar som är relaterade till just Profhilo.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.