Trygghetsavtal vid bröstförstoring

En komplikation vid bröstförstoring är kapselkontraktur varvid bröstet, oftast bara ena, blir fastare än normalt och tenderar att sitta högre än på den andra sidan. Risken att drabbas av kapselkontraktur är mindre än 5 %. Orsaken till denna komplikation är inte känd. Det går ej heller att förutse vilka som drabbas.

Tillståndet är inte farligt men obekvämt och kan även vara ett estetiskt problem. I vissa fall är förändringen diskret och medför måttliga besvär. I andra fall är problemet mer uppenbart och bör därför behandlas kirurgiskt. Bedömningen om ny operation är motiverad görs i samråd med behandlande plastikkirurg.

Operationen utförs under narkos och tar ungefär lika lång tid som när proteserna lades in från början. Kapseln klyves för att skapa mer plats för protesen. Kostnaden för en kapseloperation ligger mellan 16 000 och 30 000 kr beroende på om endast det gäller det ena eller båda brösten samt om primäroperationen utfördes på vår klinik.

Du har möjlighet att teckna ett avtal som täcker alla normala kostnader i samband med en operation pga. kapselkontraktur. Avtalet gäller i 4 år räknat från operationsdatum och kostar 4 000 kr. Avtalet måste tecknas och betalas före operationen för att gälla.

Trygghetsavtalet täcker

  • Reoperation under narkos på grund av kapselkontraktur.
  • Täcker ej eventuellt byte av proteser.

Har du frågor om vårt trygghetsavtal?

Kontakta oss så berättar vi mer om trygghetsavtalet.
Du når oss via e-post: [email protected] och telefon: 08-21 01 01.

Reception

Populära behandlingar

Nedan finner du våra allra mest populära plastikkirurgiska ingrepp.

Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.