Injektionsbehandlingar Stockholm

Är du intresserad av att förbättra ditt utseende utan kirurgiska ingrepp? Injektionsbehandling erbjuder en mängd estetiska lösningar för både subtila och markanta förändringar. Denna skonsamma och effektiva behandlingen är en idealisk väg för dem som önskar en naturlig förnyelse. Utforska möjligheterna att uppnå en uppfräschad och föryngrad look med minimal återhämtningstid, här i Stockholm.

Våra injektionsbehandlingar

Mats von Wachenfeldt, Hammarby Sjöstad

Vad är en injektionsbehandling?

Injektionsbehandlingar har en mängd fördelar och en utav dessa är att de inte ger några ärr. Vid olika behandlingar används olika typer av injektionsmedel, men vi använder alltid det som passar dina behov allra bäst. Vi använder, och godkänner, endast högkvalitativa produkter som ger fina estetiska slutresultat.

Injektionsbehandlingar är ett utmärkt sätt att med små medel korrigera, förändra eller förbättra utseende.

Vanliga områden för injektionsbehandling

Injektionsbehandling används för att förbättra och försköna olika delar av ansiktet och kroppen. Här är några av de vanligaste områdena som behandlas med injektioner:

  • Panna och ögonbryn: För att minska horisontella linjer på pannan och rynkor mellan ögonbrynen. Rynkbehandling är särskilt effektivt här för att släta ut huden.
  • Ögonområdet: Behandling av kråksparkar och fina linjer runt ögonen. Rynkbehandling kan hjälpa till att mjuka upp dessa linjer.
  • Mun och mungipor: Fillers kan användas för att ge läpparna mer volym och definition samt för att minska linjer runt munnen eller uppnå ett lyft i nedhängande mungipor.
  • Kinder: Fillers kan användas för att skapa eller återställa volym i kinderna, vilket ger ett yngre och fräschare utseende.
  • Haka och käklinje: Fillers kan förbättra konturen och definitionen av hakan och käklinjen, skapa en mer balanserad profil och minska effekten av en ”dubbelhaka.”
  • Hals och dekolletage: Injektionsbehandlingar kan användas för att minska fina linjer och rynkor på halsen och i dekolletaget.
  • Näsa: Icke-kirurgisk näsformning med fillers kan användas för att korrigera mindre ojämnheter eller för att förändra näsans utseende.
  • Händer: Fillers kan också användas för att återskapa volym och minska synligheten av åldrande på händerna.

 

Det är viktigt att komma ihåg att varje individs behov är unika, och därför bör en konsultation med en kvalificerad specialist alltid genomföras för att skapa en personligt anpassad behandlingsplan för en injektionsbehandling.

Föryngra och försköna med injektionsbehandlingar

Våra injektionsbehandlingar är idealiska för att uppnå en mängd önskvärda estetiska korrigeringar. De kan användas för att elegant fylla ut läppar, framhäva kindben eller definiera haka. Dessutom är de effektiva för att minska synligheten av rynkor, fina linjer och ärr, vilket bidrar till en ungdomligare och fräschare look.

Fillers: En av våra mest populära injektionsbehandlingar

Fillers är en av våra mest populära injektioner och med god anledning. Denna mångsidiga behandling erbjuder en omedelbar förbättring av ditt utseende genom att återställa volym och fyllighet i ansiktet. Vare sig du vill ha fylligare läppar, skulpterade kindben eller en mer väldefinierad haka, gör fillers att du kan skapa dessa resultat med naturlighet och elegans.

Rynkbehandling: Effektivt mot fina linjer

Rynkbehandling är en annan välkänd injektionsbehandling som effektivt reducerar rynkor och fina linjer. Det är en muskelavslappnande behandling som är perfekt för att släta ut rynkor i pannan, runt ögonen och mellan ögonbrynen. Resultaten av rynkbehandling är temporära men kan ge en betydande förbättring av ditt utseende i flera månader.

fillers läppar
Mats von Wachenfeldt

Ny lag för estetiska behandlingar

Sedan den 1 juli 2021 finns det en ny lag som reglerar vem som får utföra estetiska behandlingar. Lagen innebär att injektionsbehandlingar endast får utföras av legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal. Alltså läkare, tandläkare och sjuksköterskor är de enda som får behandla rynkor med exempelvis filler och botulinumtoxin.

Hos oss på Plastikkirurgen Stockholm utförs alltid samtliga injektionsbehandlingar av legitimerad sjukvårdspersonal. Vi välkomnar därför den nya lagen med glädje och den ökade trygghet det kommer att innebära för branschen.

Konsultation

När du kontaktar oss för en injektionsbehandling börjar vi alltid med en konsultation. Under konsultationen pratar vi om dina förväntningar, önskemål samt vilket resultat du kommer att få av din behandling.

En konsultation görs alltid för att du ska få bästa möjliga förberedelse inför behandlingen. Du får ställa alla dina frågor och funderingar och om du önskar kan du även boka en tid för behandlingen. Oavsett om du är intresserad av att reducera rynkor eller göra dina kindben mer markerade finns vi här för dig. 

Önskar du boka tid? Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Reception
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.

Vilket resultat kan du förvänta dig?

Resultatet av din injektionsbehandling beror på vilken typ av behandling du väljer. Innan vi påbörjar behandlingen, tar vi oss tid att noggrant diskutera dina estetiska mål. Detta möjliggör för oss att tillsammans välja den mest passande behandlingen för att uppnå det önskade resultatet. Vårt team är dedikerat till att erbjuda en individanpassad upplevelse, där vi lyssnar på dina behov och förväntningar.

Vi använder endast produkter av högsta kvalitet för att säkerställa bästa möjliga resultat. Varje behandlingsplan är skräddarsydd, och vi strävar alltid efter att uppfylla dina önskemål och hjälpa dig att nå dina estetiska mål. Vårt mål är inte bara att förbättra ditt utseende utan också att öka ditt självförtroende och välbefinnande genom våra tjänster.

Alice Liljesand
fillers läppar

Olika typer av injektionsbehandlingar

På vår klinik erbjuder vi en rad injektionsbehandlingar anpassade för dina behov. Bland våra tjänster finner du fillers och rynkbehandlingar, var och en med sina unika egenskaper för att försköna och förnya. Fillers är utmärkta för att återställa volym och ge fyllighet, medan rynkbehandling effektivt minskar rynkor.

Fillers är en efterfrågad behandling som kan anpassas för olika ändamål, vare sig det gäller att framhäva vissa drag eller att korrigera och förfina. Våra rynkbehandlingar, erbjuder en mjukgörande effekt på rynkor, vilket ger en slätare och mer ungdomlig hud. Båda behandlingarna är populära val för de som önskar en förändring utan kirurgiska ingrepp.

FAQ - Injektionsbehandlingar

Här ha vi samlat vanliga frågor och svar som rör injektionsbehandlingar. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!

Kostnaden för injektioner varierar beroende på flera faktorer, såsom typen av injektion (till exempel fillers eller rynkbehandling), behandlingens omfattning, och vilken produkt som används. Priser kan också skilja sig åt beroende på klinikens läge och den behandlande specialistens erfarenhet. Det är bäst att kontakta vår klinik direkt för en exakt prisuppgift, eftersom vi erbjuder personligt anpassade behandlingar baserade på individuella behov och önskemål.

I Sverige måste den som utför injektioner av fillers ha lämplig medicinsk utbildning och vara legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal, till exempel läkare eller sjuksköterska. Dessutom är det viktigt att behandlaren har genomgått specifik utbildning i estetiska injektionsbehandlingar. Hos Plastikkirurgen garanterar vi att alla injektionsbehandlingar utförs av kvalificerade och erfarna medicinska professionella, för att säkerställa högsta möjliga standard på behandling och patientsäkerhet.

För att bli en injektionsbehandlare i Sverige krävs det i regel att personen har en medicinsk grundutbildning, såsom läkare eller sjuksköterska. Efter den grundläggande utbildningen behöver personen också genomgå speciell vidareutbildning inom estetisk medicin, som fokuserar på injektionsbehandlingar som fillers och rynkbehandling. Denna utbildning innefattar teoretiska kunskaper samt praktisk erfarenhet under övervakning. Kontinuerlig fortbildning är också viktig för att hålla sig uppdaterad med de senaste metoderna och säkerhetsstandarderna inom området.

Mats von Wachenfeldt