Injektionsbehandlingar Stockholm

Har du någon gång funderat på att göra en injektionsbehandling? Injektionsbehandlingar kan göras för en mängd olika önskvärda korrigeringar eller förbättringar.

Injektionsbehandlingar görs bland annat för att fylla ut läppar, kindben eller haka men kan också användas för att reducera rynkor eller ärr.

Injektionsbehandlingar är ett bra och modernt alternativ för dig som inte önskar genomgå ett kirurgiskt ingrepp men ändå vill få fina resultat.

Hos oss erbjuder vi flera olika typer av injektionsbehandlingar, däribland fillers som är en av våra absolut bästa och mest populära behandlingar.

Våra injektionsbehandlingar

Vi erbjuder även läpplyft genom kirurgi

injektionsbehandlingar

Vad är en injektionsbehandling?

Injektionsbehandlingar har en mängd fördelar och en utav dessa är att de inte ger några ärr. Vid olika behandlingar används olika typer av injektionsmedel, men vi använder alltid det som passar dina behov allra bäst. Vi använder, och godkänner, endast högkvalitativa produkter som ger fina estetiska slutresultat.

Injektionsbehandlingar är ett utmärkt sätt att med små medel korrigera, förändra eller förbättra utseende.

fillers läppar
ioana filip

Ny lag för estetiska behandlingar

Sedan den 1 juli 2021 finns det en ny lag som reglerar vem som får utföra estetiska behandlingar. Lagen innebär att injektionsbehandlingar endast får utföras av legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal. Alltså läkare, tandläkare och sjuksköterskor är de enda som får behandla rynkor med exempelvis filler och botulinumtoxin.

Hos oss på Plastikkirurgen Stockholm utförs alltid samtliga injektionsbehandlingar av legitimerad sjukvårdspersonal. Vi välkomnar därför den nya lagen med glädje och den ökade trygghet det kommer att innebära för branschen.

Konsultation

När du kontaktar oss för en injektionsbehandling börjar vi alltid med en konsultation. Under konsultationen pratar vi om dina förväntningar, önskemål samt vilket resultat du kommer att få av din behandling.

En konsultation görs alltid för att du ska få bästa möjliga förberedelse inför behandlingen. Du får ställa alla dina frågor och funderingar och om du önskar kan du även boka en tid för behandlingen. Oavsett om du är intresserad av att reducera rynkor eller göra dina kindben mer markerade finns vi här för dig. 

Önskar du boka tid? Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Reception
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.

Vilket resultat kan du förvänta dig?

Vilket slutresultat du kan förvänta dig av din eller dina behandlingar beror på vilken typ av injektionsbehandling du genomgår. Innan din behandling pratar vi alltid noggrant igenom dina estetiska förväntningar och därefter väljer vi tillsammans den injektionsbehandling som ger det resultat du är ute efter.

Vi använder endast högkvalitativa produkter och ser alltid till att ge dig den hjälp du vill ha utifrån dina önskemål med ditt utseende.

Alice Liljesand
fillers läppar

Olika typer av injektionsbehandlingar

Hos oss erbjuder vi olika typer av injektionsbehandlingar. Fillers, som är en mycket populär behandling kan användas för att få fylligare läppar eller mer markerade käkben men också för att återställa volym i kinderna. Fillers kan även användas för att minska synligheten av ärr eller andra skador.

Att använda fillers är ett populärt sätt att korrigera, förbättra eller förändra någonting i ditt utseende.