Rynkbehandling Stockholm

Dags att göra en rynkbehandling med muskelavslappnande medel i Stockholm? Våra certifierade injektionsbehandlare är specialister inom rynkbehandlingar. Läs mer om behandlingen nedan.

Prislista Rynkbehandling

 • Nefertiti halslyft
  Pris: 4 500 kr / Delbetalning: 188 kr/mån
 • Rynkbehandling 1 område
  Pris: 3 000 kr / Delbetalning: 125 kr/mån
 • Rynkbehandling 2 områden
  Pris: 3 500 kr / Delbetalning: 146 kr/mån
 • Rynkbehandling 3 områden
  Pris: 4 000 kr / Delbetalning: 167 kr/mån
 • Rynkbehandling 4 områden
  Pris: 4 500 kr / Delbetalning: 188 kr/mån
 • Svettbehandling Hyperhidros Armhålor
  Pris: 5 500 kr / Delbetalning: 229 kr/mån
 • Svettbehandling Hyperhidros Hårfäste
  Pris: 2 997 kr / Delbetalning: 125 kr/mån
 • Svettbehandling Hyperhidros Händer
  Pris: 5 500 kr / Delbetalning: 229 kr/mån
 • Svettbehandling Hyperhidros Fötter
  Pris: 5 500 kr / Delbetalning: 229 kr/mån
 • Tandgnissel 15 min
  Pris: 4 000 kr / Delbetalning: 167 kr/mån
 • Rynkbehandling Lipflip
  Pris: 2 000 kr / Delbetalning: 83 kr/mån

Snabbfakta

 • Behandlingstid: 30-45 minuter
 • Hållbarhet: 3-6 månader

Före- och efterbilder på Rynkbehandling

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat av rynkbehandlingar pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

placeholder fore operation placeholder efter operation
placeholder fore operation placeholder efter operation
Patientomdömen
BERHANE GEBRE
BERHANE GEBRE
1695279279
Jättefint service av alla personal, ni är väldigt proffsiga ert arbete!!Även om det är tidigt för mig att se resultatet men det känns bra och nöjd.Tack för er 💐
Otroligt proffsiga och så fint omhändertagnde från alla på kliniken! Rekommenderar starkt!
Shene Lee
Shene Lee
1695216042
Jag är sååååå nöjd med min behandling. Jättetrevliga personal
Daniel Saiepour är klart den bästa kirurgen jag besökt. Jag har varit hos flera olika kirurger för konsultation men D tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor, han var grym på att förklara allt i minsta detalj.
Har verkligen inte ett enda dåligt ord att säga om den här kliniken.Alla var helt fantastiska. Verkligen varenda en.Det är lagom litet med en otrolig familjär känsla. Man känner sig så extremt omhändertagen och ompysslad och alla är otroligt jordnära och varma.Det är mysigt att vakna upp tillsammans med andra patienter och prata och ställa frågor. Dela erfarenheter och lyssna på allt och inget.Narkosläkare och narkossjuksköterska pratade på om allt och ingenting och man glömde helt bort vad som skulle hända. Poff så sov en gott.Dessutom berömmer de varandra vilket jag tycker är otroligt viktigt för arbetsmiljön och bra arbetsrelationer vilket i sig bidrar till den goda atmosfären.Ja alltså, jag har somsagt verkligen inget negativt att säga.Stort tack till allihopa!
Super trevlig personal och väldigt omhändertagande! Är Super nöjd och kan varmt rekommendera denna klinik!
Marwa AlOuda
Marwa AlOuda
1693566089
Jag hade nyligen förmånen att genomgå plastikkirurgi hos Örjan Gribbe, och jag kan med glädje säga att min upplevelse har varit helt fantastisk. Från första konsultationen till min operation dag har jag känt mig i trygga och professionella händer.Dr. Örjan Gribbe och hela hans team är oerhört kunniga och engagerade. De tog sig tid att förstå mina önskemål och att svara på alla mina frågor, vilket gav mig den tillit jag behövde för att gå igenom proceduren.Resultatet av min plastikkirurgi överträffade mina förväntningar. Det är naturligt, symmetriskt och harmoniskt. Jag känner mig inte bara nöjd med mitt utseende, utan också med den ökade självkänslan det har gett mig.Jag rekommenderar varmt Dr. Örjan Gribbe till alla som letar efter en skicklig och empatisk plastikkirurg. Tack, Dr. Örjan Gribbe, för att du har förändrat mitt liv på ett så positivt sätt och för att du ha varit så lugnande och stöttande under hela processen. Din förmåga att skapa en känsla av trygghet och tillit gjorde hela upplevelsen ännu mer positiv. Jag är djupt tacksam för din professionalism och medkänsla. 🙂
Kan inte tänka mig en bättre start på mitt nya liv med ny byst. Plastikkirurgen är allt och lite till. Örjan, du överträffade mina förväntningar och har givit mig ett sånt lugn från start till mål. Proffsigare och varmare person hittar ni inte!Jossan, klinikens otroliga receptionist, du har varit ett helt fantastiskt stöd för mig och min oroliga själ ❤️ Alltid med ett leende på läpparna.Bemötandet idag på min op.dag går inte att beskriva med ord. Så varm, fin, genuin, gullig och trygg personal. Kändes som att bo på hotell och konstant övervakning på uppvaket.Jag är sååå förväntansfull på mitt slutgiltiga resultat! 🥹Ångrar mig inte EN sekund över detta beslut och val av klinik. GÅ HIT ❤️
Susanna Öhman
Susanna Öhman
1693238830
Mycket fint och familjärt bemötande, proffsigt och tryggt team.
Fantastiskt!Ni var så gulliga och omhändertagande, riktigt mysig och familjär känsla har ni på kliniken! 🙏🏼🥰Precis innan jag skulle somna på operationsbordet smekte narkosläkaren mig på kinden och sa mjukt; ”vi tar hand om dig”. I princip all ångest försvann där! ♥️Mackan, frukten, yoghurten, juicen och godiset vid uppvaket, var så fräscht och gott också! 🤤Sen Örjans professionalitet! Den är svår att mäta sig med! Han är så lugn och självsäker, det smittade av sig! 🙏🏼 Kände mig så trygg efter vårt samtal! 🙏🏼🥰Tusen tack för en något smärtsam (🤪) men fantastisk upplevelse, ni är bäst! ♥️
tack så mycket till doktor Örjan för de perfekta brösten, även tack till all personal på kliniken är jag mycket nöjd
Jennie Olsson
Jennie Olsson
1689273172
Helt fantastiska människor och klinik.Från att man kliver in första gången på konsultation. Josephine i receptionen ger all information man behöver, glad och otroligt trevlig!Örjan Gribbe som gjorde min operation, kunde inte vara mer nöjd med val utav klinik och kirurg. Fantastiskt bemötande från start, operation och efterkontroll. Gör ett magiskt jobb och är ärlig, rak och gav mig en trygghet. Narkosläkaren och sköterskorna. Tack alla ni!
Otroligt nöjd med min vistelse på Plastikkirurgen. Väl omhändertagen av alla. Kändes tryggt och är glad att jag valde att göra en bröstförstoring hos er.
I had breast surgery on May 22nd. Everything perfect in every way! I was operated on by Dr. Örjan, who dispelled all my doubts, explained everything to me very thoroughly, and answered all my questions. Nurses and all staff at a very high level. The result is what I dreamed of. Thank you !
Samt Selman
Samt Selman
1686665035
Fantastiskt från första steget innanför dörren till uppvak. Alla på den här kliniken är otroligt kompetenta och varma, man känner sig lyssnad på och väl mottagen. Jossan är en solstråle så hon får ett stort plus. Örjan har varit lyhörd och proffesionell i sitt bemötande och förklarat allt väldigt väl. Stor ros till Lisa som tog hand om mig på uppvaket. Narkosansvariga var väldigt informativa och pedagogiska och stillade min oro för att bli sövd. Jag är mycket nöjd med hela upplevelsen och rekommenderar starkt!
Johanna Berger
Johanna Berger
1686664956
Superbra bemötande från konsultation till operation och vård efter operation. Hade fullt förtroende för Örjan och kom till Plastikkirurgen pga av personliga rekommendationer. Gjorde bröstoperationen igår, än så länge känns allt bra!
Linda Stenlund
Linda Stenlund
1686603931
Jag är så tacksam för all personal som jobbar där. Alla är så trevliga och omtänksamma. Daniel överträffar som vanligt mina förväntningar. Tack bästa Ni! Rätt personer på rätt plats!
heeelda
heeelda
1686263867
Super nöjd med allt. Från konsultation till operation och återbesök. Bemötandet har varit på topp. Tack för allt och stort tack till Josephine som löser med tider trots mitt omständiga schema.
Elin Ronnerberg
Elin Ronnerberg
1685027634
Så nöjd, Daniel samt all annan personal är så proffsiga och trygga, Väl bemötande!
Zina Hassan
Zina Hassan
1685023438
Jag tackar för er tjänst för den va otroligt bra. Jag tackar även dockorn av operationen. Och alla som jobbade där. Jag rekommenderar starkt för er som vill hitta en bra plastikkirurgi i Stockholm ta denna!
Donia Hassan
Donia Hassan
1684752657
Jag vill sända mitt varmaste tack och kommer ge mina starkaste rekommendationer till Er för utförande och mottagande under min operation. Läkare, nattsköterska och övrig personal var fantastiska.Med vänlig hälsning,Donia
Sånt otroligt team och sån underbar service! Alla är otroligt omtänksamma där. Även efter operationen var alla lika trevliga och brydda. Ord kan inte beskriva hur nöjd jag är med Örjan och vilket fantastiskt resultat jag fått... Örjan var verkligen grym, skötte hela processen proffesionellt och lyssnade verkligen på mina önskemål, det blev precis som jag hade tänkt mig! Tack till hela teamet och Dr. Örjan Gribbe, ni är fantastiska!
Fler recensionerjs_loader
ioana filip

Rynkbehandling hos Plastikkirurgen Stockholm

Besväras du av rynkor eller veck i ansiktet eller har du kanske oönskade kråksparkar vid ögonen? Då kan en rynkbehandling hos oss vara någonting för dig. Vid behandlingen används ett muskelavslappnande medel som gör att rynkorna slätas ut. 

Metoden är välbeprövad och kan användas till såväl estetiska justeringar som besvär med migrän eller handsvettningar (hyperhidros). 

Vi finns i Stockholm och genomför rynkbehandlingar.

Varför rynkbehandling?

En rynkbehandling kan göras av flera olika skäl och vid flera olika behov. Kanske besväras du av rynkor i pannan eller så har du oönskade fina linjer vid dina läppar. 

Behandlingen sker via injektion och ger mycket fina resultat. Genom att genomgå en behandling ges du en tydlig hudföryngring som upplevs naturligt.

Hur utförs behandlingen?

När du bestämmer dig för att genomgå en rynkbehandling bokar vi in dig för en tid på vår klinik i Stockholm. När du kommer till vår klinik i Stockholm får du träffa den läkare eller sköterska som ska utföra behandlingen. 

Behandlingen tar inte särskilt lång tid och du kan åka hem samma dag. I de flesta fall är den smärta som kan uppstå högst hanterbar och i vissa fall känns behandlingen knappt.

Om du genomgår behandlingen av estetiska skäl, det vill säga för att reducera rynkor runt munnen, runt läpparna eller kanske i pannan upplever du ibland resultat direkt. Ditt färdiga slutresultat kan du se efter 3-5 dagar. 

ioana filip
konsultation

Före din behandling - konsultation

Om du är intresserad av att göra en rynkbehandling eller en annan behandling, exempelvis för att motverka migrän, är du varmt välkommen att kontakta oss. 

Före din behandling kommer på en konsultation på vår mottagning i Stockholm. På din konsultation träffar du en legitimerad läkare och tillsammans pratar ni om dina önskemål, förutsättningar och vilket resultat du kan förvänta dig av din behandling. 

Effekten varierar beroende på just dina förutsättningar men våra läkare och sjuksköterskor med stor expertis kommer alltid att berätta vilket slutresultat just du kan vänta dig. Vi går också igenom ifall du äter några läkemedel.

Under konsultationen som sker före din behandling får du ställa alla dina frågor, det viktigaste är att du känner dig helt trygg innan du genomför din injektionsbehandling. Om du bestämmer dig för att gå vidare tittar vi på en tid för behandlingen, om du önskar pratar vi även om pris. 

Före din behandling får du även all information om hur den kommer att gå till.

Under behandling

Du kommer till vår mottagning på avsatt tid. Därefter träffar du den som ska genomföra din behandling. Området behandlas med stick i områden du önskar. Vanliga områden som behandlas i ansiktet är pannan, vid läppar, runt ögonen, runt munnen, eller vid övriga linjer och rynkor. 

En behandling gör inte särskilt ont men vissa upplever en viss smärta och då är det bara att säga till så pausar vi en stund. Hos oss är du alltid i trygga händer.

Efter behandling

Efter din behandling kan du åka hem direkt. Resultat ser du i regel efter 3-5 dygn. Rynkor och veck kan reduceras till den nivån att de knappt är märkbara och du kommer att märka en tydlig hudföryngring i ditt ansikte. Resultatet är naturligt och effekten är att din hud blir mer jämn och slät. 

Om det uppstår några frågor efter din behandling är det bara att kontakta din läkare.

behandling

Ny lag för estetiska behandlingar för din trygghet

Sedan 1 juli 2021 regleras vem som får utföra estetiska behandlingar i en ny lag. Denna lag innebär att injektionsbehandlingar endast får utföras av legitimerad sjukvårds- och hälsopersonal. Endast sjuksköterskor, läkare och tandläkare får behandla rynkor med exempelvis botulinumtoxin eller filler. Hos oss på Plastikkirurgen Stockholm utförs alltid samtliga injektionsbehandlingar av legitimerad sjukvårdspersonal. Vi välkomnar den nya lagen och den ökade trygghet det kommer att innebära för dig som kund.

Glad kvinna innan sin radiesse-behandling

Olika behandlingar

Det finns även de som besväras av migrän eller handsvettningar (hyperhidros). Även då kan en injektionsbehandling med samma medel göras på de områden där du har besvär. 

Även här kan du förvänta dig bra slutresultat som minskar dina besvär.

Behandling av rynkor runt ögonen

Med åldern blir huden mindre elastisk och de allra flesta får som ett resultat av det rynkor omkring ögonen, så kallade kråksparkar. Dessa kråksparkar kan orsaka estetiska besvär men genom vår effektiva rynkbehandling kan de reduceras till den grad att dina kråksparkar nästan inte är synliga. 

Behandlingen går snabbt och efter några dagar kan du se slutresultat. För att bibehålla resultatet rekommenderar vi att du efter några månader kommer tillbaka för ytterligare en behandling.

Behandling runt munnen

Även vid behandling av rynkor omkring munnen är mycket effektiv. Om du besväras av fina linjer eller rynkor kan vi med små medel reducera dessa. 

Om huden också blivit något hängig kan vi öka volym på exempelvis hakan med hjälp av fillers. Fillers är mycket effektivt för att öka volym i och skulptera delar av ansiktet. Fillers kan användas för att exempelvis fylla ut läppar, kindben samt haka.

Behandling i pannan

Rynkor uppstår ofta först i pannan. Om du besväras av linjer eller djupare rynkor är vår injektionsbehandling mycket effektiv och du får en slät hud som gör att veck, små linjer samt andra ojämnheter reduceras. 

Före din behandling pratar vi igenom dina behov och på så sätt kan utföra behandlingen så att den passar dig och dina önskemål. Vid behov fyller vi på, detta görs vanligen efter cirka 6 månader.

Besväras du av migrän?

Migrän är en kronisk huvudvärk som kan vara otroligt svår att leva med. Vår behandling är emellertid ett mycket effektivt sätt att lindra migränanfall vilket i sin tur ökar livskvaliteten avsevärt. 

När man gör en behandling mot migrän injiceras ett muskelavslappnande medel i ett antal punkter i ansikte och nacke. Det muskelavslappnande medel som används har visat sig vara mycket effektivt mot migrän och redan efter 5-7 dagar bör du märka skillnad. 

Vill du veta mer om hur vi behandlar migrän? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Handsvettningar

Vissa människor lider av överdriven svettning, hyperhidros, i handflatorna. Det kan kännas genant och det kan vara jobbigt att ta andra personer i hand. Med hjälp av injektionsbehandling vi minska dina besvär drastiskt. 

Samma medel, som gör att dina muskler i händerna slappnar av, används när du behandlas mot handsvett.

Fönster kliniken

Boka din tid idag

Är du intresserad av att genomgå en rynkbehandling? Eller har du kanske frågor kring pris, resultat eller om du har rätt förutsättningar? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss så bokar vi en tid för konsultation på vår klinik i Stockholm.

Följande ingår i priset

Paragraf

Ingår

Ingår

Ingår

Ingår

Ingår

Ingår

FAQ - Rynkbehandling

Här nedan har vi samlar de allra vanligaste frågorna kring Rynkbehandling. Om du inte hittar din fråga är det bara att höra av dig till vår mottagning i Stockholm.
Pris för en rynkbehandling varierar beroende på vilket eller vilka områden du vill behandla. Under din konsultation hos oss diskuterar vi pris utefter just dina behov och önskemål.
Ja, en behandling runt ögonbrynen och ögonen kan lyfta ögonbrynen.
Det varierar beroende på hur omfattande behandling du ska genomgå är. Men ofta tar det inte särskilt lång tid.
Resultatet håller i cirka 3-6 månader. Därefter går det fint att återkomma till vår klinik i Stockholm. Då behandlas området igen.
Naturligtvis kan du genomgå båda behandlingar under samma dag, till och med vid samma tillfälle.
I regel är svaret ja även om du äter läkemedel, men i första mötet med din läkare pratar ni igenom vilken typ av läkemedel du äter och ifall det på något sätt kan göra att behandlingen inte är aktuell.
Nålen som används är liten och gör mycket små hål i huden. Ofta gör det inte ont alls. Många känner sticken men ingen smärta.
Efter cirka 3-5 dagar ser du effekten av din behandling.
På vår klinik i Stockholm använder vi även laser som en metod för att reducera linjer och rynkor. Vill du veta mer om laser? Kontakta oss så berättar vi mer!
Ju yngre du är när du genomgår en rynkbehandling för första gången desto större är chansen till att kunna motverka rynkor. Är du äldre bör rynkbehandlingen ses som ett justerande och inte en motverkande behandling.
För att motverka rynkor rekommenderar vi också hyaluronsyra. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen men minskar med åldern.
Ja, det går fint att behandla flera områden samtidigt.
Om du är osäker på huruvida du har rätt förutsättningar och önskemål för att genomgå en rynkbehandling är det bara att höra av dig till oss. Vi har många års erfarenhet och ger dig svar utifrån vår expertis.
Effekten av en migränbehandling märks ofta inom 5-7 dagar.
trygg hand
plastikkirurgen stockholm

Läs mer om injektionsbehandlingar

Vill du ha mer information om injektionsbehandlingar? Läs mer om injektionsbehandlingar.

Ansvarsförsäkring

På Plastikkirurgen Stockholm ska du som kund alltid känna dig både trygg och säker. Vi erbjuder därför alla av våra kunder en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Denna tjänst är helt kostnadsfri och gäller så fort du kliver in genom dörren på kliniken.

Relaterade behandlingar

Andra behandlingar som är relaterade till just Rynkbehandling.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.