Rynkbehandling Stockholm

Dags att göra en rynkbehandling med muskelavslappnande medel i Stockholm? Våra certifierade injektionsbehandlare är specialister inom rynkbehandlingar. Läs mer om behandlingen nedan.

Prislista Rynkbehandling

 • Nefertiti halslyft
  Pris: 4 500 kr / Delbetalning: 188 kr/mån
 • Rynkbehandling 1 område
  Pris: 3 000 kr / Delbetalning: 125 kr/mån
 • Rynkbehandling 2 områden
  Pris: 3 500 kr / Delbetalning: 146 kr/mån
 • Rynkbehandling 3 områden
  Pris: 4 000 kr / Delbetalning: 167 kr/mån
 • Rynkbehandling 4 områden
  Pris: 4 500 kr / Delbetalning: 188 kr/mån
 • Svettbehandling Hyperhidros Armhålor
  Pris: 5 500 kr / Delbetalning: 229 kr/mån
 • Svettbehandling Hyperhidros Hårfäste
  Pris: 2 997 kr / Delbetalning: 125 kr/mån
 • Svettbehandling Hyperhidros Händer
  Pris: 5 500 kr / Delbetalning: 229 kr/mån
 • Svettbehandling Hyperhidros Fötter
  Pris: 5 500 kr / Delbetalning: 229 kr/mån
 • Tandgnissel 15 min
  Pris: 4 000 kr / Delbetalning: 167 kr/mån
 • Rynkbehandling Lipflip
  Pris: 2 000 kr / Delbetalning: 83 kr/mån

Snabbfakta

 • Behandlingstid: 30-45 minuter
 • Hållbarhet: 3-6 månader

Före- och efterbilder på Rynkbehandling

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat av rynkbehandlingar pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

placeholder fore operation placeholder efter operation
placeholder fore operation placeholder efter operation
Patientomdömen
Diana Pascu
Diana Pascu
1708195791
🏆Bästa teamet!!! Tackar alla ! Rekommenderar Örjan G till alla😎The best team ever! Thank you 💐
Ninni Eriksson
Ninni Eriksson
1708023861
Jag opererades för en vecka sedan av Örjan på Plastikkirurgen och kan inte ha bett om en bättre upplevelse. Bemötandet från reception, narkos - och operationssköterskor, personal på uppvaket och givetvis Örjan var fantastiskt. Samtliga förmedlade en lugn, positiv och familjär stämning som definitivt behövs inför, under och efter en operation.Vill även tillägga att stödet efter operationen även det har varit långt över förväntan med snabba svar på diverse frågor och funderingar. Tack snälla till alla på Plastikkirurgen för den här gången - om jag opererar mig igen kommer jag definitivt att göra det hos er!
Örjan Gribbe, en stjärna som verkligen lyssnar på ens önskemål. Operationssköterskan, narkosläkare, receptionist, alla var så tillmötesgående! Kände mig inte det minsta stressad eller nervös i deras händer!Allt ifrån att jag togs emot till uppvaket och omhändertagandet efteråt var så underbart, ville knappt åka hem! 🥹Jag är SUPERnöjd med allt hos de! ❤️
Sas Mos
Sas Mos
1706868137
Hade min bröst operation igår, kände ingen smärta alls. Är väldigt nöjd och rekommenderar verkligen kirurgen Daniel. Alla inblandade var väldigt proffsiga.
Iryna Gasanova
Iryna Gasanova
1706439592
Amazing and very professional team ❤️Thanks a looooooot
Monica Samie
Monica Samie
1705494957
Bästa kliniken och bästa upplevelsen någon kan önska sig.Alla på kliniken är varma, omhändertagande och proffsiga. Daniel är en kirurg som är proffsig och har ett lugn som smittar av sig.Vart ända person jag har varit i kontakt med på denna klinik har behandlat mig med sån värme och varit så proffsiga så all oro eller tvivel man kanske har bara försvunnit.Tack för att ni gjorde min bukplastik upplevelse till något så underbart och att ni fortfarande finns där och stöttar och kontrollerar och ger mig den trygghet jag behövd..
Ayesha
Ayesha
1705087491
Jag rekommenderar stark denna underbara klinik, Örjan Gribbe är en Stjärna, kan ej med ord beskriva vilken fin människa han är , detsamma till Underbara Jossan🥹❤️ Örjan är väldigt duktig på det han gör, han gör ett så fint jobb, han är skicklig, kunnig samt proffesionellt på högsta nivå samt ärlig, han är omtänksam lyssnar på en, skulle jag fortsätta skriva så kommer jag fortfarande inte med ord kunna beskriva hur bra Örjan är. Jag är så tacksam, Örjan Gribbe⭐️ och tack till er alla på kliniken😊
Sophia Larsson
Sophia Larsson
1704779906
Så bra bemötande av all personal. Var på fler konsultationer men fick så bra intryck av Örjan att jag valde denna klinik ändå. Man kände sig väl omhändertagen och uppassad på. De var lugna och pedagogiska när de förklarade vad som skulle ske och hur. Allt var toppen!
Fantastiskt personal, kändes proffsigt och familjärt på samma gång. Blev väl omhändertagen, kände mig som en drottning. Fräscha lokaler, underbar frukostbricka. Allt gick så smidigt, från konsultation till operation och kontakt efter. Örjan är ett superproffs, han får mig att känna mig otroligt trygg. Rekommenderas varmt, bästa kliniken! (Gjorde bröstförstoring)Tillägg till ursprunglig recension;Nu har det gått 4 v sedan operationen. Allt har gått över förväntan och jag är otroligt nöjd med mina nya bröst! 😍 Örjan är väldigt lyhörd, känner att han lyssnade och förstod mina önskemål och levererade exakt det jag ville ha.Örjan, vilken stjärna du är, jag är så tacksam över det fantastiska jobb du gjort!Bifogar ett par bilder.
Mandy Karlsson
Mandy Karlsson
1703427929
Är väldigt nöjd med resultatet! Haft kontakt efteråt & fått bra bemötande. Rekommenderas starkt. ♥️
Kunde inte haft en bättre upplevelse, all personal var helt underbara från att jag kom dit tills det var dags att åka hem, och man kände sig väl omhändertagen på plats. Kan verkligen lämna mina varmaste rekommendera för Plastikkirurgen Stockholm.
Jättebra kirurg och personal. Är jättenöjd med resultatet.
Sanna Johansson
Sanna Johansson
1701775480
Så välkomnande ödmjuka allihopa :)Örjan är bäst på att få en trygg och att jag kunde ställa många frågor som man är osäker på.Tar sin tid att lyssna och sin tid att svara. .Efter op finns han tillgänglig och känner mig inte jobbig . Under konsultation sa jag att jag litar på honom och då svarar han , du ska lita på oss :)vi gör det här tillsammans , tycker jag var väldigt fint sagt. Sen har vi Jossan drottningen i repan. Som fixar allt . Rolig , proffesionell.
Elena Svensson
Elena Svensson
1701187441
Jag är väldigt tacksam för fina bemötanden från all personal och den bästa läkaren Örjan som hade mycket självförtroende och gav mig den tryggheten jag behövde, samt narkos läkaren, sjuksköterskan och receptionisten, de är ett fantastiskt gäng. Jag rekommenderar de 100%
kristina melin
kristina melin
1701187416
Jag kan verkligen rekommendera det här stället! Så enormt härlig och varm personal. Mysiga lokaler. Resultatet vet jag inte ännu eftersom jag opererades igår. Men allt känns bra🌺
Ronja Oderstad
Ronja Oderstad
1700765914
Fantastisk, trevlig och varm personal! Kände mig otroligt bra omhändertagen 😃
Michaela Quick
Michaela Quick
1700666970
Jag kan verkligen rekommendera denna klinik. Att mötas av Josephine i receptionen och att ha Daniel som kirurg är som en dröm! Hela teamet tillsammans med narkosläkare och sköterskor har verkligen gjort att jag känt mig väl omhändertagen hela dygnet. Och att inte minst nämna resultatet av operationen som överträffat mina förväntningar med råge!
BITA VOSOGHIYAN
BITA VOSOGHIYAN
1699878959
Jag rekomendera stark Dr Örjan,han är väldigt duktigt. Har gjort bröstförstoring 2 veckor sen hos honom och jag är super nöjd.
Marlene Lauren
Marlene Lauren
1699518521
Ett professionellt och tryggt bemötande från konsultation till OperationÖrjan är trygg och lugn med ett öga för det estetiskaPersonalen på plats vid operationen och i anslutning var varma mjuka och trygga och fick mig att känna lugn genom hela processen
Therese
Therese
1699518430
Så proffsiga, snälla och omhändertagande. Hade en väldigt bra upplevelse!
Fler recensionerjs_loader
ioana filip

Rynkbehandling hos Plastikkirurgen Stockholm

Besväras du av rynkor eller veck i ansiktet eller har du kanske oönskade kråksparkar vid ögonen? Då kan en rynkbehandling hos oss vara någonting för dig. Vid behandlingen används ett muskelavslappnande medel som gör att rynkorna slätas ut. 

Metoden är välbeprövad och kan användas till såväl estetiska justeringar som besvär med migrän eller handsvettningar (hyperhidros). 

Vi finns i Stockholm och genomför rynkbehandlingar.

Varför rynkbehandling?

En rynkbehandling kan göras av flera olika skäl och vid flera olika behov. Kanske besväras du av rynkor i pannan eller så har du oönskade fina linjer vid dina läppar. 

Behandlingen sker via injektion och ger mycket fina resultat. Genom att genomgå en behandling ges du en tydlig hudföryngring som upplevs naturligt.

Hur utförs behandlingen?

När du bestämmer dig för att genomgå en rynkbehandling bokar vi in dig för en tid på vår klinik i Stockholm. När du kommer till vår klinik i Stockholm får du träffa den läkare eller sköterska som ska utföra behandlingen. 

Behandlingen tar inte särskilt lång tid och du kan åka hem samma dag. I de flesta fall är den smärta som kan uppstå högst hanterbar och i vissa fall känns behandlingen knappt.

Om du genomgår behandlingen av estetiska skäl, det vill säga för att reducera rynkor runt munnen, runt läpparna eller kanske i pannan upplever du ibland resultat direkt. Ditt färdiga slutresultat kan du se efter 3-5 dagar. 

ioana filip
konsultation

Före din behandling - konsultation

Om du är intresserad av att göra en rynkbehandling eller en annan behandling, exempelvis för att motverka migrän, är du varmt välkommen att kontakta oss. 

Före din behandling kommer på en konsultation på vår mottagning i Stockholm. På din konsultation träffar du en legitimerad läkare och tillsammans pratar ni om dina önskemål, förutsättningar och vilket resultat du kan förvänta dig av din behandling. 

Effekten varierar beroende på just dina förutsättningar men våra läkare och sjuksköterskor med stor expertis kommer alltid att berätta vilket slutresultat just du kan vänta dig. Vi går också igenom ifall du äter några läkemedel.

Under konsultationen som sker före din behandling får du ställa alla dina frågor, det viktigaste är att du känner dig helt trygg innan du genomför din injektionsbehandling. Om du bestämmer dig för att gå vidare tittar vi på en tid för behandlingen, om du önskar pratar vi även om pris. 

Före din behandling får du även all information om hur den kommer att gå till.

Under behandling

Du kommer till vår mottagning på avsatt tid. Därefter träffar du den som ska genomföra din behandling. Området behandlas med stick i områden du önskar. Vanliga områden som behandlas i ansiktet är pannan, vid läppar, runt ögonen, runt munnen, eller vid övriga linjer och rynkor. 

En behandling gör inte särskilt ont men vissa upplever en viss smärta och då är det bara att säga till så pausar vi en stund. Hos oss är du alltid i trygga händer.

Efter behandling

Efter din behandling kan du åka hem direkt. Resultat ser du i regel efter 3-5 dygn. Rynkor och veck kan reduceras till den nivån att de knappt är märkbara och du kommer att märka en tydlig hudföryngring i ditt ansikte. Resultatet är naturligt och effekten är att din hud blir mer jämn och slät. 

Om det uppstår några frågor efter din behandling är det bara att kontakta din läkare.

behandling

Ny lag för estetiska behandlingar för din trygghet

Sedan 1 juli 2021 regleras vem som får utföra estetiska behandlingar i en ny lag. Denna lag innebär att injektionsbehandlingar endast får utföras av legitimerad sjukvårds- och hälsopersonal. Endast sjuksköterskor, läkare och tandläkare får behandla rynkor med exempelvis botulinumtoxin eller filler. Hos oss på Plastikkirurgen Stockholm utförs alltid samtliga injektionsbehandlingar av legitimerad sjukvårdspersonal. Vi välkomnar den nya lagen och den ökade trygghet det kommer att innebära för dig som kund.

Glad kvinna innan sin radiesse-behandling

Olika behandlingar

Det finns även de som besväras av migrän eller handsvettningar (hyperhidros). Även då kan en injektionsbehandling med samma medel göras på de områden där du har besvär. 

Även här kan du förvänta dig bra slutresultat som minskar dina besvär.

Behandling av rynkor runt ögonen

Med åldern blir huden mindre elastisk och de allra flesta får som ett resultat av det rynkor omkring ögonen, så kallade kråksparkar. Dessa kråksparkar kan orsaka estetiska besvär men genom vår effektiva rynkbehandling kan de reduceras till den grad att dina kråksparkar nästan inte är synliga. 

Behandlingen går snabbt och efter några dagar kan du se slutresultat. För att bibehålla resultatet rekommenderar vi att du efter några månader kommer tillbaka för ytterligare en behandling.

Behandling runt munnen

Även vid behandling av rynkor omkring munnen är mycket effektiv. Om du besväras av fina linjer eller rynkor kan vi med små medel reducera dessa. 

Om huden också blivit något hängig kan vi öka volym på exempelvis hakan med hjälp av fillers. Fillers är mycket effektivt för att öka volym i och skulptera delar av ansiktet. Fillers kan användas för att exempelvis fylla ut läppar, kindben samt haka.

Behandling i pannan

Rynkor uppstår ofta först i pannan. Om du besväras av linjer eller djupare rynkor är vår injektionsbehandling mycket effektiv och du får en slät hud som gör att veck, små linjer samt andra ojämnheter reduceras. 

Före din behandling pratar vi igenom dina behov och på så sätt kan utföra behandlingen så att den passar dig och dina önskemål. Vid behov fyller vi på, detta görs vanligen efter cirka 6 månader.

Besväras du av migrän?

Migrän är en kronisk huvudvärk som kan vara otroligt svår att leva med. Vår behandling är emellertid ett mycket effektivt sätt att lindra migränanfall vilket i sin tur ökar livskvaliteten avsevärt. 

När man gör en behandling mot migrän injiceras ett muskelavslappnande medel i ett antal punkter i ansikte och nacke. Det muskelavslappnande medel som används har visat sig vara mycket effektivt mot migrän och redan efter 5-7 dagar bör du märka skillnad. 

Vill du veta mer om hur vi behandlar migrän? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Handsvettningar

Vissa människor lider av överdriven svettning, hyperhidros, i handflatorna. Det kan kännas genant och det kan vara jobbigt att ta andra personer i hand. Med hjälp av injektionsbehandling vi minska dina besvär drastiskt. 

Samma medel, som gör att dina muskler i händerna slappnar av, används när du behandlas mot handsvett.

Fönster kliniken

Boka din tid idag

Är du intresserad av att genomgå en rynkbehandling? Eller har du kanske frågor kring pris, resultat eller om du har rätt förutsättningar? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss så bokar vi en tid för konsultation på vår klinik i Stockholm.

Följande ingår i priset

Paragraf

Ingår

Ingår

Ingår

Ingår

Ingår

Ingår

FAQ - Rynkbehandling

Här nedan har vi samlar de allra vanligaste frågorna kring Rynkbehandling. Om du inte hittar din fråga är det bara att höra av dig till vår mottagning i Stockholm.
Pris för en rynkbehandling varierar beroende på vilket eller vilka områden du vill behandla. Under din konsultation hos oss diskuterar vi pris utefter just dina behov och önskemål.
Ja, en behandling runt ögonbrynen och ögonen kan lyfta ögonbrynen.
Det varierar beroende på hur omfattande behandling du ska genomgå är. Men ofta tar det inte särskilt lång tid.
Resultatet håller i cirka 3-6 månader. Därefter går det fint att återkomma till vår klinik i Stockholm. Då behandlas området igen.
Naturligtvis kan du genomgå båda behandlingar under samma dag, till och med vid samma tillfälle.
I regel är svaret ja även om du äter läkemedel, men i första mötet med din läkare pratar ni igenom vilken typ av läkemedel du äter och ifall det på något sätt kan göra att behandlingen inte är aktuell.
Nålen som används är liten och gör mycket små hål i huden. Ofta gör det inte ont alls. Många känner sticken men ingen smärta.
Efter cirka 3-5 dagar ser du effekten av din behandling.
På vår klinik i Stockholm använder vi även laser som en metod för att reducera linjer och rynkor. Vill du veta mer om laser? Kontakta oss så berättar vi mer!
Ju yngre du är när du genomgår en rynkbehandling för första gången desto större är chansen till att kunna motverka rynkor. Är du äldre bör rynkbehandlingen ses som ett justerande och inte en motverkande behandling.
För att motverka rynkor rekommenderar vi också hyaluronsyra. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen men minskar med åldern.
Ja, det går fint att behandla flera områden samtidigt.
Om du är osäker på huruvida du har rätt förutsättningar och önskemål för att genomgå en rynkbehandling är det bara att höra av dig till oss. Vi har många års erfarenhet och ger dig svar utifrån vår expertis.
Effekten av en migränbehandling märks ofta inom 5-7 dagar.
trygg hand
plastikkirurgen stockholm

Läs mer om injektionsbehandlingar

Vill du ha mer information om injektionsbehandlingar? Läs mer om injektionsbehandlingar.

Ansvarsförsäkring

På Plastikkirurgen Stockholm ska du som kund alltid känna dig både trygg och säker. Vi erbjuder därför alla av våra kunder en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Denna tjänst är helt kostnadsfri och gäller så fort du kliver in genom dörren på kliniken.

Relaterade behandlingar

Andra behandlingar som är relaterade till just Rynkbehandling.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.