Rynkbehandling Stockholm

Dags att göra en rynkbehandling med muskelavslappnande medel i Stockholm? Våra certifierade injektionsbehandlare är specialister inom rynkbehandlingar. Läs mer om behandlingen nedan.

Prislista Rynkbehandling

 • Nefertiti halslyft
  Pris: 4 500 kr / Delbetalning: 188 kr/mån
 • Rynkbehandling 1 område
  Pris: 3 000 kr / Delbetalning: 125 kr/mån
 • Rynkbehandling 2 områden
  Pris: 3 500 kr / Delbetalning: 146 kr/mån
 • Rynkbehandling 3 områden
  Pris: 4 000 kr / Delbetalning: 167 kr/mån
 • Rynkbehandling 4 områden
  Pris: 4 500 kr / Delbetalning: 188 kr/mån
 • Svettbehandling Hyperhidros Armhålor
  Pris: 5 500 kr / Delbetalning: 229 kr/mån
 • Svettbehandling Hyperhidros Hårfäste
  Pris: 2 997 kr / Delbetalning: 125 kr/mån
 • Svettbehandling Hyperhidros Händer
  Pris: 5 500 kr / Delbetalning: 229 kr/mån
 • Svettbehandling Hyperhidros Fötter
  Pris: 5 500 kr / Delbetalning: 229 kr/mån
 • Tandgnissel 15 min
  Pris: 4 000 kr / Delbetalning: 167 kr/mån
 • Rynkbehandling Lipflip
  Pris: 2 000 kr / Delbetalning: 83 kr/mån

Snabbfakta

 • Behandlingstid: 30-45 minuter
 • Hållbarhet: 3-6 månader

Före- och efterbilder på Rynkbehandling

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat av rynkbehandlingar pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

placeholder fore operation placeholder efter operation
placeholder fore operation placeholder efter operation
Patientomdömen
lena almousavi
lena almousavi
09:50 31 Mar 23
Ohört tacksam av kirurgen Örjan och de fina personal. Fick mina drömbröst och skulle inte välja någon annan klinik änn Plastikkirurg hoppas han jobbar kvar bara om 10-15 år då jag ska göra om dom ♥️♥️
Kryptonista
Kryptonista
14:39 30 Mar 23
Mycket professionellt bemötande och utförande. Helnöjd. 100% rekommendation.
Sandra Olsson
Sandra Olsson
14:26 30 Mar 23
Helt underbar personal och underbar läkare som förstår en 😘
Amanda Berg
Amanda Berg
11:29 30 Mar 23
Nöjd med omhändertagandet på kliniken, sov där en natt. Allt har gått jättebra! Glad över att jag valde att göra operationen hos plastikkirurgen STHLM. väldigt kunnig och trevlig personal.
Nasrin Abu el-hawa
Nasrin Abu el-hawa
11:41 28 Mar 23
Så omhändertagande och gulliga genuint intresserade av ens mående.
Bianca Hedensjö
Bianca Hedensjö
08:26 28 Mar 23
Jag var väldigt nervös innan dels över att bli sövd samt smärtan som skulle vänta men allt har gått så bra och är så glad att jag gjort detta hos plastikkirurgen Stockholm. Har blivit otroligt bra bemött och omhändertagen.
Shene Mohammad
Shene Mohammad
20:28 23 Mar 23
Bästa och träligaste och duktigaste personalen i plastikkirurge Stockholm…⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kristina
Kristina
06:11 21 Mar 23
Nöjd från första mötet till slutresultatet 😊
Izabela Godlewska
Izabela Godlewska
06:44 17 Mar 23
Jättefin service av all personal! Josefine i receptionen hjälper med alla frågor och funderingar (så tryggt) när man är så tankspridd inför en operation.Örjan Gibbe kom med väldigt bra råd för min behandling under konsultationen! Väl på plats för operation får man träffa alla läkare osv som ska ta hand om en, alla var superfina och omhändertagande!Örjan har ögon för bröstförstoring och jag fick verkligen ett önskat resultat, för mig var det viktigt att förstoringen skulle vara proportionerlig med min kropp, det såg Örjan verkligen till att det blev, supernöjd.Kommer utan tvekan gå hit igen om jag skulle ha funderingar över en annan behandling och kan starkt rekommendera denna klinik.
jenny Brickner
jenny Brickner
10:59 28 Feb 23
Supernöjd med denna fantastiska kliniks proffessionalitet och bemötande. Rekommenderas!
Ida Sselle
Ida Sselle
14:31 25 Feb 23
Jag gjorde min första operation på denna proffsiga klinik.Jag hade redan från början mycket höga förväntningar, och väldigt tydliga bilder av hur jag ville att mitt resultat skulle bli. Men trots mina redan mycket höga förväntningar så lyckades Dr Daniel på något magiskt sätt att överträffa mina förväntningar med hästlängder, och jag hade inte kunnat bli mer nöjd! Jag älskar resultatet.Daniel är superduktig, och väldigt proffsig. Han lyssnade noga på mina önskningar, gav egna förslag, och skapade perfektion efter det.Han är otroligt lyhörd och lyssnar verkligen på dig som kund, men är också noga med att berätta vad han kan göra för dig utefter dina egna förutsättningar. Han gjorde med andra ord precis allt rätt man kan göra som kirurg och gav mig mer än jag önskade.Från det att man tar kontakt med kliniken, tills man kommer på återbesök efter sin operation så blir man välinformerad om hur allting ska gå till, och de svarar snällt på alla frågor man kan tänkas ha, både före och efter op.För mig är det ett klart beslut att återvända till denna klinik ifall jag ska operera mig igen. Vilket jag planerar att göra framåt. Jag har varit på många konsultationer, på flera olika kliniker där magkänslan aldrig känts så bra och rätt som här. Det här är enligt mig en klinik i toppklass.
Sandra Altamirano
Sandra Altamirano
09:46 23 Feb 23
En fantastisk klinik med ett mycket proffsig team, med hög kvalitet och bästa resultat o dessutom utmärkt service.Rekommenderar varm kliniken! Bästa kliniken o jag är mycket nöjd med valet.
Hedda Remmereit
Hedda Remmereit
14:19 21 Feb 23
Så otroligt glad med mitt val av klinik. Jag gjorde bröstförstoring hos Örjan och skulle rekommendera han till alla. Så proffsig noggrann och duktig. Vill också tagga Roger på uppvaket som var så otroligt givmild och trevlig. Det är nu 2 v efter Op och har inget negativt att säga❤️
Ioana Filip
Ioana Filip
17:50 16 Feb 23
Tack för en fantastisk upplevelse och service i världsklass Dr. Saiepour och övrig personal. Ett extra tack till Josephine för snabb återkoppling och engagemang. Ni är bäst! Kommer definitivt att rekommendera er till alla jag känner.
Sandra Norling
Sandra Norling
17:47 16 Feb 23
Bra bemötande bra personal
An He
An He
21:27 08 Feb 23
När man som kund väljer att komma tillbaka, jamen de måste väl ändå säga endel om kliniken och dess medarbetare. Från dag ett i kontakten med kliniken så infann sig ett lugn hos mig som kund. Fantastiska Dr Daniel, samt övrig personal, fick mitt första dygn på kliniken att kännas som en "dans på rosor". Trots att jag gjorde en stor bukplastik blev vare sig värken eller oron nämnvärd. Precis all personal, från kirurg till sköteska till kordinator, visar på stor proffsigt bemötande såväl kunskapsmässigt som medmänsklighet. De ger ett lugn hos mig som patient att känna hur alla runt mig kan sitt yrke, såväl när allt går som planerat eller om min kropp på något vis skulle protestera under min vård där.Nu är jag enbart ca 4 v in i min läkning, men ser redan fram emot mina kommande operationer på kliniken, bröstreduktion/lyft samt fettsugning lår..Jag följde magkänslan i valet av Plastikkirurgen Stockholm. Gör det du med..
Caroline Abu Sweid
Caroline Abu Sweid
18:01 08 Feb 23
Blev super nöjd med min mammy makeover. Daniel saiepour är så otroligt duktig på det han gör.
Emma
Emma
17:30 08 Feb 23
Fantastisk personal. Jättenöjd med allt. Rekommenderar verkligen +++++
Sofie Stålemar
Sofie Stålemar
05:50 04 Feb 23
Jag kan verkligen rekommendera Plastikkirurgen I Stockholm.Vilket otroligt bra bemötande, från det att jag tog kontakt med kliniken, till operationen och tiden efter.Jag opererades av Örjan, och är så himla nöjd!Han är lugn och realistisk, och är den jag kommer ringa till om jag kommer på att göra någon fler operation.Narkosläkarna där måste vara bland de bästa som finns, man blev verkligen omhändertagen ❤Är så glad att jag valde just denna klinik.
florence farfan
florence farfan
14:39 01 Feb 23
Really good experience!! I’m so happy with the results! Highly recommend this place
Petra Zetterberg
Petra Zetterberg
10:36 01 Feb 23
Var hos er i måndags och gjorde min bröst operation hos Örjan. Vill bara säga att ni är ett fantastiskt team hela gänget jag träffade. Kände mig väl omhändertagen. Kan varmt rekommendera er ❤️
Cecilia Axelsson
Cecilia Axelsson
06:40 30 Jan 23
Väldigt proffesionella och hade verkligen valt Plastikkirurgen Stockholm igen! Alla frågor är välkomna såväl före som efter operation. Man känner sig väl ompysslad efter operationen och de är bra på att informera. Kan verkligen rekommendera dem! Gjorde stor bukplastik och bröstlyft utan implantat (mommy makeover) hos Daniel och är verkligen nöjd!
Sonia Rickne
Sonia Rickne
12:29 25 Jan 23
Professionell och respektfull plastkirurg , trevlig och omhändertagande personal från receptionen till operation kan varmt rekommendera.
Anna Linder
Anna Linder
15:43 20 Jan 23
En dröm blev till verklighet!! Vilket otroligt fint bemötande från denna klinik! Allt från receptionen, narkos, sköterskor och bästa Örjan. Kan bara varmt rekommendera denna klinik. Tack mina hjältar!!!
Amanda Edlund
Amanda Edlund
12:48 21 Dec 22
Älskar stället & människorna! Daniel fick mig att känna mig lugn från start
Sarah
Sarah
10:18 15 Dec 22
Då flera skrivit om sina operationer gått så skriver jag om min erfarenhet av tiden efter mina operationer. För 25 år sedan gjorde jag en bröstförstoring med hjälp av Dr Gylbert. Protesen lades under muskeln och allt gick bra. Ammat två barn efter det och mina bröst ser fortfarande fantastiska ut. Jag är så nöjd med formen, anatomiska som jag valde, samt storleken. Gjorde sedan en näsplastik hos samma läkare med utmärkt resultat. Tipsade min väninna som också gjorde näsplastik. Jag rekommenderar verkligen denna trygga kompetenta läkare.
Pernilla Lagergren
Pernilla Lagergren
18:03 09 Dec 22
Bästa kliniken och Daniel gör underverk.
Katherine Alcantara
Katherine Alcantara
15:01 17 Oct 22
Nu stämmer proportionerna! Mer än nöjd⚘️
Clara Eriksson
Clara Eriksson
07:42 13 Oct 22
Jag vill bara säga hur duktiga ni alla var och tog hand om mig så bra och tack Daniel för bra operation, verkligen bästa kliniken ni är bäst 💓🙂
Helene Moberg
Helene Moberg
04:47 06 Oct 22
Vill med varmaste rekommenderar Plastikkirurgen Stockholm då jag har gjort en bröstreduktion där.Blev rekommenderad av min väninna som hade varit hos Leif Gilbertsom gjort samma ingrepp.Jag är så otroligt Super nöjd.Vill även tacka Camilla och Josepine för fantastiskt bemötande och hjälp.//Helene
Malin M
Malin M
08:47 23 Sep 22
Gjort mina bröst hos Daniel. Valet av kirurg kan jag inte vara nöjdare med! Tog mentor 275HP. Drömlikt resultat, mycket bättre än föreställt✨
Linnea Hedberg
Linnea Hedberg
19:02 20 Sep 22
Blev bra bemött, brösten blev som ja ville, bra hjälp när ja behövt de, tack så jätte mkt! Kan varmt rekommendera Daniel 👌
Petra Fahlen
Petra Fahlen
18:32 15 Sep 22
Blev väldigt bra bemött. Kände mig trygg. Vaknade pigg och glad efter operationen.
Camilla Eriksson
Camilla Eriksson
20:06 10 Sep 22
Very happy with dr Gilbert’s result of the “tune up.”.
Lotta Thörnberg
Lotta Thörnberg
15:23 06 Sep 22
Jag rekommenderar varmt Plastikkirurgen Stockholm. Gjorde en bröstförtoring i april och är nu 6 mån senare så nöjd med resultatet. Varmt omhändertagande både före och efter op. Stort tack till kirurgen Daniel Saiepour för ditt proffsiga utförande 👍🌷Mvh Charlotte
Anna Andersson
Anna Andersson
17:52 31 Aug 22
Daniel är en magiker som skapar perfektion om och om igen. Har gjort både bröst och bukplastik hos honom och har 43 år gammal fått min drömkropp. Är så otroligt nöjd och kan bara ge mina absolut varmaste rekommendationer♥️
Magdalena Zboś
Magdalena Zboś
11:02 30 Aug 22
Jag är supernöjd med resultatet mitt bröstförstoring hos dr.Daniel bästa läkare 👌.Verkligen rekommendera Plastikkirurgen Hammarby Sjöstad Stockholm fina ,mysiga lokaler, professionell och trevliga personalen.Stort tack 🤗
Gunilla Klevhamre
Gunilla Klevhamre
16:21 23 Aug 22
Helnöjd! Fantastiskt bemötande , men framförallt en skicklig kirurg.
Madeleine Aldborg
Madeleine Aldborg
08:32 23 Aug 22
Fint mottagande och underbart resultat! 🤩😍👍
sara thuressson
sara thuressson
09:49 16 Aug 22
Omtänksam personal som tar hand om sina kunder på bästa sätt. Kunde inte vara annat än nöjd med mitt resultat. Rekommenderar varmt till andra för naturliga och fina resultat!
Hanan Ennjmaouy
Hanan Ennjmaouy
13:22 20 Jun 22
Toppen bemötande. Professional läkare. Ser framemot min bokade tid.
Elisabeth Ljungqvist
Elisabeth Ljungqvist
15:39 16 Jun 22
Jag kan varmt rekommendera Plastikkirurgen Sthlm och Dr Daniel. Jag är så nöjd med mitt resultat och blev så väl om omhändertagen av hela proffsiga gänget. Tack!!!
Cecilia Eidin
Cecilia Eidin
10:46 18 May 22
Mycket nöjd, stort tack till hela personalen som alla är så fina och omtänksamma 🌸
Pia Hansson
Pia Hansson
09:54 17 Feb 22
Genomgick brötlyft och implantat hos Daniel. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet av hela personalen!
Carina Morssing
Carina Morssing
18:48 03 Feb 22
Är otroligt nöjd med resultatet, kan bara ösa lovord‼️
miranda Kidir
miranda Kidir
06:44 06 Oct 21
Jag är så himla tacksam över dr.jobb han är väldigt duktig 💜🙏
Jag är OTROLIGT nöjd med mitt besök hos Plastikkirurgen. Jag gjorde idag en bröstförstoring med 355 cc i vänstra bröstet samt 375 cc i högra.All personal har verkligen tagit hand om mig, jag kände mig jättetrygg. Vill även tillägga att jag berätta detta så fort jag prata med dem efter uppvaket, och jag berätta även att jag inte alltid i mitt liv haft bra erfarenheter av vård och sjukhus.Jättefräscha lokaler och allt som allt var det en toppen upplevelse!!Rekommenderar starkt! Även väldigt duktig kirurg och jag är jättenöjd med det första resultatet!
Maja Nilsson
Maja Nilsson
15:09 10 May 21
jag fick svar mina tusen frågor på telefon, toppen. tack!! vilken service!!!!
Lisen Bergman
Lisen Bergman
10:54 26 Apr 21
Det märks att er personal trivs på jobbet! Stort tack!!
Cissi Högberg
Cissi Högberg
11:31 23 Mar 21
Tack för ett fint bemötande!
Oscar Hellström
Oscar Hellström
08:51 15 Mar 21
Väldigt trevlig personal och fina lokaler!
Viktor Morin
Viktor Morin
10:48 08 Mar 21
Underbar personal och välkomnande! Helt klart Stockholms professionellaste plastikkirurgi!
Caroline Lindman
Caroline Lindman
10:04 08 Mar 21
Bukplastik hos Leif Gylbert då två graviditeter hade ändrat min kropp fullständigt. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet. Kan verkligen rekommendera kliniken i Hammarby Sjöstad och hela personalen som arbetar där! Med vänlig hälsning, Carro
Camilla H
Camilla H
11:12 03 Mar 21
Supernöjd med trevligt bemötande på kliniken vid konsulationen. Kommer boka ögonlocksplastik inom kort!
Annica Bylund
Annica Bylund
11:07 03 Mar 21
Gjorde min operation på deras helt nya klinik i Hammarby Sjöstad, Plastikkirurgen Stockholm.Opererade bort mina proteser som var på 400+350 gram. Samtidigt lyfte jag brösten.Allt gick bra och all personal var fantastisk!snack med sköterskor, narkospersonal och plastikkirurgen Leif som målar på en och förklarar.Nervöst, men det spelar tydligen ingen roll hur många gånger jag varit sövd så är jag nervös inför varje gång!Jag åkte hem på eftermidddagen då allt verkade bra. Rekommenderas
Beston kidir
Beston kidir
20:26 02 Jul 19
Bästa läkare jag har treffat och jag är jätte nöjd med honom när man är med honom i opraskon rummet han gör ett jobb det är trygg och finnt tacksam över jag har treffat dig väntar på nästa opraskon värmt kram tillDr.Leif Gylbert från Lana Amin
Fler recensionerjs_loader
ioana filip

Rynkbehandling hos Plastikkirurgen Stockholm

Besväras du av rynkor eller veck i ansiktet eller har du kanske oönskade kråksparkar vid ögonen? Då kan en rynkbehandling hos oss vara någonting för dig. Vid behandlingen används ett muskelavslappnande medel som gör att rynkorna slätas ut. 

Metoden är välbeprövad och kan användas till såväl estetiska justeringar som besvär med migrän eller handsvettningar (hyperhidros). 

Vi finns i Stockholm och genomför rynkbehandlingar.

Varför rynkbehandling?

En rynkbehandling kan göras av flera olika skäl och vid flera olika behov. Kanske besväras du av rynkor i pannan eller så har du oönskade fina linjer vid dina läppar. 

Behandlingen sker via injektion och ger mycket fina resultat. Genom att genomgå en behandling ges du en tydlig hudföryngring som upplevs naturligt.

Hur utförs behandlingen?

När du bestämmer dig för att genomgå en rynkbehandling bokar vi in dig för en tid på vår klinik i Stockholm. När du kommer till vår klinik i Stockholm får du träffa den läkare eller sköterska som ska utföra behandlingen. 

Behandlingen tar inte särskilt lång tid och du kan åka hem samma dag. I de flesta fall är den smärta som kan uppstå högst hanterbar och i vissa fall känns behandlingen knappt.

Om du genomgår behandlingen av estetiska skäl, det vill säga för att reducera rynkor runt munnen, runt läpparna eller kanske i pannan upplever du ibland resultat direkt. Ditt färdiga slutresultat kan du se efter 3-5 dagar. 

ioana filip
konsultation

Före din behandling - konsultation

Om du är intresserad av att göra en rynkbehandling eller en annan behandling, exempelvis för att motverka migrän, är du varmt välkommen att kontakta oss. 

Före din behandling kommer på en konsultation på vår mottagning i Stockholm. På din konsultation träffar du en legitimerad läkare och tillsammans pratar ni om dina önskemål, förutsättningar och vilket resultat du kan förvänta dig av din behandling. 

Effekten varierar beroende på just dina förutsättningar men våra läkare och sjuksköterskor med stor expertis kommer alltid att berätta vilket slutresultat just du kan vänta dig. Vi går också igenom ifall du äter några läkemedel.

Under konsultationen som sker före din behandling får du ställa alla dina frågor, det viktigaste är att du känner dig helt trygg innan du genomför din injektionsbehandling. Om du bestämmer dig för att gå vidare tittar vi på en tid för behandlingen, om du önskar pratar vi även om pris. 

Före din behandling får du även all information om hur den kommer att gå till.

Under behandling

Du kommer till vår mottagning på avsatt tid. Därefter träffar du den som ska genomföra din behandling. Området behandlas med stick i områden du önskar. Vanliga områden som behandlas i ansiktet är pannan, vid läppar, runt ögonen, runt munnen, eller vid övriga linjer och rynkor. 

En behandling gör inte särskilt ont men vissa upplever en viss smärta och då är det bara att säga till så pausar vi en stund. Hos oss är du alltid i trygga händer.

Efter behandling

Efter din behandling kan du åka hem direkt. Resultat ser du i regel efter 3-5 dygn. Rynkor och veck kan reduceras till den nivån att de knappt är märkbara och du kommer att märka en tydlig hudföryngring i ditt ansikte. Resultatet är naturligt och effekten är att din hud blir mer jämn och slät. 

Om det uppstår några frågor efter din behandling är det bara att kontakta din läkare.

behandling

Ny lag för estetiska behandlingar för din trygghet

Sedan 1 juli 2021 regleras vem som får utföra estetiska behandlingar i en ny lag. Denna lag innebär att injektionsbehandlingar endast får utföras av legitimerad sjukvårds- och hälsopersonal. Endast sjuksköterskor, läkare och tandläkare får behandla rynkor med exempelvis botulinumtoxin eller filler. Hos oss på Plastikkirurgen Stockholm utförs alltid samtliga injektionsbehandlingar av legitimerad sjukvårdspersonal. Vi välkomnar den nya lagen och den ökade trygghet det kommer att innebära för dig som kund.

Glad kvinna innan sin radiesse-behandling

Olika behandlingar

Det finns även de som besväras av migrän eller handsvettningar (hyperhidros). Även då kan en injektionsbehandling med samma medel göras på de områden där du har besvär. 

Även här kan du förvänta dig bra slutresultat som minskar dina besvär.

Behandling av rynkor runt ögonen

Med åldern blir huden mindre elastisk och de allra flesta får som ett resultat av det rynkor omkring ögonen, så kallade kråksparkar. Dessa kråksparkar kan orsaka estetiska besvär men genom vår effektiva rynkbehandling kan de reduceras till den grad att dina kråksparkar nästan inte är synliga. 

Behandlingen går snabbt och efter några dagar kan du se slutresultat. För att bibehålla resultatet rekommenderar vi att du efter några månader kommer tillbaka för ytterligare en behandling.

Behandling runt munnen

Även vid behandling av rynkor omkring munnen är mycket effektiv. Om du besväras av fina linjer eller rynkor kan vi med små medel reducera dessa. 

Om huden också blivit något hängig kan vi öka volym på exempelvis hakan med hjälp av fillers. Fillers är mycket effektivt för att öka volym i och skulptera delar av ansiktet. Fillers kan användas för att exempelvis fylla ut läppar, kindben samt haka.

Behandling i pannan

Rynkor uppstår ofta först i pannan. Om du besväras av linjer eller djupare rynkor är vår injektionsbehandling mycket effektiv och du får en slät hud som gör att veck, små linjer samt andra ojämnheter reduceras. 

Före din behandling pratar vi igenom dina behov och på så sätt kan utföra behandlingen så att den passar dig och dina önskemål. Vid behov fyller vi på, detta görs vanligen efter cirka 6 månader.

Besväras du av migrän?

Migrän är en kronisk huvudvärk som kan vara otroligt svår att leva med. Vår behandling är emellertid ett mycket effektivt sätt att lindra migränanfall vilket i sin tur ökar livskvaliteten avsevärt. 

När man gör en behandling mot migrän injiceras ett muskelavslappnande medel i ett antal punkter i ansikte och nacke. Det muskelavslappnande medel som används har visat sig vara mycket effektivt mot migrän och redan efter 5-7 dagar bör du märka skillnad. 

Vill du veta mer om hur vi behandlar migrän? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Handsvettningar

Vissa människor lider av överdriven svettning, hyperhidros, i handflatorna. Det kan kännas genant och det kan vara jobbigt att ta andra personer i hand. Med hjälp av injektionsbehandling vi minska dina besvär drastiskt. 

Samma medel, som gör att dina muskler i händerna slappnar av, används när du behandlas mot handsvett.

Fönster kliniken

Boka din tid idag

Är du intresserad av att genomgå en rynkbehandling? Eller har du kanske frågor kring pris, resultat eller om du har rätt förutsättningar? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss så bokar vi en tid för konsultation på vår klinik i Stockholm.

Följande ingår i priset

Paragraf

Ingår

Ingår

Ingår

Ingår

Ingår

Ingår

FAQ - Rynkbehandling

Här nedan har vi samlar de allra vanligaste frågorna kring Rynkbehandling. Om du inte hittar din fråga är det bara att höra av dig till vår mottagning i Stockholm.
Pris för en rynkbehandling varierar beroende på vilket eller vilka områden du vill behandla. Under din konsultation hos oss diskuterar vi pris utefter just dina behov och önskemål.
Ja, en behandling runt ögonbrynen och ögonen kan lyfta ögonbrynen.
Det varierar beroende på hur omfattande behandling du ska genomgå är. Men ofta tar det inte särskilt lång tid.
Resultatet håller i cirka 3-6 månader. Därefter går det fint att återkomma till vår klinik i Stockholm. Då behandlas området igen.
Naturligtvis kan du genomgå båda behandlingar under samma dag, till och med vid samma tillfälle.
I regel är svaret ja även om du äter läkemedel, men i första mötet med din läkare pratar ni igenom vilken typ av läkemedel du äter och ifall det på något sätt kan göra att behandlingen inte är aktuell.
Nålen som används är liten och gör mycket små hål i huden. Ofta gör det inte ont alls. Många känner sticken men ingen smärta.
Efter cirka 3-5 dagar ser du effekten av din behandling.
På vår klinik i Stockholm använder vi även laser som en metod för att reducera linjer och rynkor. Vill du veta mer om laser? Kontakta oss så berättar vi mer!
Ju yngre du är när du genomgår en rynkbehandling för första gången desto större är chansen till att kunna motverka rynkor. Är du äldre bör rynkbehandlingen ses som ett justerande och inte en motverkande behandling.
För att motverka rynkor rekommenderar vi också hyaluronsyra. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen men minskar med åldern.
Ja, det går fint att behandla flera områden samtidigt.
Om du är osäker på huruvida du har rätt förutsättningar och önskemål för att genomgå en rynkbehandling är det bara att höra av dig till oss. Vi har många års erfarenhet och ger dig svar utifrån vår expertis.
Effekten av en migränbehandling märks ofta inom 5-7 dagar.
trygg hand
plastikkirurgen stockholm

Läs mer om injektionsbehandlingar

Vill du ha mer information om injektionsbehandlingar? Läs mer om injektionsbehandlingar.

Ansvarsförsäkring

På Plastikkirurgen Stockholm ska du som kund alltid känna dig både trygg och säker. Vi erbjuder därför alla av våra kunder en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Denna tjänst är helt kostnadsfri och gäller så fort du kliver in genom dörren på kliniken.

Relaterade behandlingar

Andra behandlingar som är relaterade till just Rynkbehandling.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din månadskostnad med delbetalning

Låna: 75 000 kr

Betala: 3 125 kr /mån

1 000 kr150 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.