Öronplastik Stockholm

Öronens form utvecklas olika på alla människor. Har du funderat på en förändring och på att genomgå öronplastik? Vår överläkare Leif Gylbert är specialist inom plastikkirurgi. Läs mer om ingreppet nedan och boka en konsultation.

Öronplastik med pris från: 20 000 kr

Delbetala räntefritt från 833 kr/mån via Svea Ekonomi.

Tid på kliniken: 1,5-2 timmar

Operationstid: 45 minuter

Ingår i priset: Se lista

Narkos och Lokalbedövning: Nej/Ja

Börja träna: 3-4 veckor

Sjukskrivning: 1-2 veckor

Operation av öron

Öronplastik på Plastikkirurgen Stockholm

Är du intresserad av öronplastik? Tveka inte att kontakta oss på Plastikkirurgen Stockholm. Legitimerade läkare Dr Leif Gylbert är vår framstående specialist i plastikkirurgi som mellan 1995 och 2021 drev en framgångsrik plastikkirurgisk klinik vid Sophiahemmet i Stockholm med fokus på estetiska samt rekonstruktiva operationer. Leif Gylbert är nu överläkare på Plastikkirurgen Stockholms nya plastikkirurgklinik i Hammarby Sjöstad.

Varför öronplastik?

Öronen utvecklas olika hos olika personer framförallt av genetiska skäl. Hos en del blir öronen lite mer utstående vilket kan behandlas kirurgiskt. Kvinnor som bär tunga örhängen kan ibland få för stora hål i örsnibbarna. Behandlingen är operativ varvid det stora hålet excideras.

Du undrar säkert hur ditt operationsresultat skulle kunna se ut, läs mer om 3D-simulering här eller läs mer om ingreppet nedan.

Före- och efterbilder på Öronplastik

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.
Före- och efterbild på öronplastik
Before Image After Image
Before Image After Image
Patientomdömen
Marlena Berg
Marlena Berg
07:12 23 Aug 21
Tack Marta för ett så trevligt bemötande på telefon
Carl Sandberg
Carl Sandberg
08:09 18 May 21
Stort tack, ni är ytterst professionella!
Maja Nilsson
Maja Nilsson
15:09 10 May 21
jag fick svar mina tusen frågor på telefon, toppen. tack!! vilken service!!!!
Lisen Bergman
Lisen Bergman
10:54 26 Apr 21
Det märks att er personal trivs på jobbet! Stort tack!!
Cissi Högberg
Cissi Högberg
11:31 23 Mar 21
Tack för ett fint bemötande!
Oscar Hellström
Oscar Hellström
08:51 15 Mar 21
Väldigt trevlig personal och fina lokaler!
anna-maria mendez
anna-maria mendez
14:18 14 Mar 21
Tack för ett trevligt bemötande!/A
Viktor Morin
Viktor Morin
10:48 08 Mar 21
Underbar personal och välkomnande! Helt klart Stockholms professionellaste plastikkirurgi!
Ioana Filip
Ioana Filip
10:12 08 Mar 21
Rekommenderar starkt plastikkirurgen Leif Gylbert och hela personalstyrkan på Plastikkirurgen Stockholm på grund av fantastiskt bemötande, kompetens och service.Gjorde min konsultation hos Leif i deras nya och mysiga lokaler i Hammarby Sjöstad. Kan bara säga WOW, längtar att få komma tillbaka igen:)TACK Plastikkirurgen Stockholm!
Caroline Lindman
Caroline Lindman
10:04 08 Mar 21
Bukplastik hos Leif Gylbert då två graviditeter hade ändrat min kropp fullständigt. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet. Kan verkligen rekommendera kliniken i Hammarby Sjöstad och hela personalen som arbetar där! Med vänlig hälsning, Carro
Camilla H
Camilla H
11:12 03 Mar 21
Supernöjd med trevligt bemötande på kliniken vid konsulationen. Kommer boka ögonlocksplastik inom kort!
Annica Bylund
Annica Bylund
11:07 03 Mar 21
Gjorde min operation på deras helt nya klinik i Hammarby Sjöstad, Plastikkirurgen Stockholm.Opererade bort mina proteser som var på 400+350 gram. Samtidigt lyfte jag brösten.Allt gick bra och all personal var fantastisk!snack med sköterskor, narkospersonal och plastikkirurgen Leif som målar på en och förklarar.Nervöst, men det spelar tydligen ingen roll hur många gånger jag varit sövd så är jag nervös inför varje gång!Jag åkte hem på eftermidddagen då allt verkade bra. Rekommenderas
Beston kidir
Beston kidir
20:26 02 Jul 19
Bästa läkare jag har treffat och jag är jätte nöjd med honom när man är med honom i opraskon rummet han gör ett jobb det är trygg och finnt tacksam över jag har treffat dig väntar på nästa opraskon värmt kram tillDr.Leif Gylbert från Lana Amin
Fler recensioneryH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7

Innan operationen

Inför alla operativa ingrepp sker en konsultation dels hos en sköterska och dels hos plastikkirurgen då du får fylla i en hälsodeklaration och beskriva själva problemet. Du får en redogörelse hur operationen kommer att gå till och vad du kan förvänta dig för resultat.

Under operationen

Vid utstående öron görs ett snitt bakom örat i lokalbedövning. Brosket frias och trimmas så att örat fälls bakåt mot huvudet. Ärret kommer att ligga dolt bakom örat. Efter operationen, som tar ca 45 min, sätter man på ett bandage över panna och öron. Vid stort hål i örsnibben anpassas operationstekniken för att ge ett naturligt slutresultat. Ärret blir vanligen diskret centralt i örsnibben.

Efter avslutad operation

Du får du ett tryckförband runt huvudet och över öronen. Förbandet ska sitta kvar i en vecka och området får inte bli blött. Smärta efter operationen är ej ovanligt. Värktabletter tas efter behov och enligt ordination. Undvik att lyfta tungt samt avstå från fysisk ansträngning under 4 veckor.

Förbandet runt huvudet och stygnen som sitter på örats baksida tas bort efter en vecka och detta görs på mottagningen. Därefter ska pannband användas nattetid i ytterligare en vecka.

Efter öronoperation

Följande ingår i priset

Om du genomgår en öronoperation hos Plastikkirurgen Stockholm ingår följande i priset.

Lokalbedövning

Måltider

Återbesök

Gratis Wi-Fi

Hotellövernattning

 

FAQ - Öronplastik

Vanliga frågor och svar rörande Öronplastik. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!
Nej, då snittet läggs bakom örat döljs det väl och syns minimalt.
Det är inte ovanligt att man har rejält ont minst ett par dagar efter operationen, detta går att minska med hjälp av smärtlindring som du får på recept från oss.
martha plastikkirurgen stockholm

Vad är 3D-simulering?

3D-simulering innebär att din kirurg i förväg kan visa hur exempelvis dina bröst kan se ut med olika implantat eller hur din kropp kan se ut efter en fettsugning. En 3D-bild tas fram på ett par sekunder.

Se resultatet i förväg – i 3D

Du undrar säkert över resultatet av din plastikoperation, hur det kommer att se ut. Vad kan jag förvänta mig efter operation? Gå inte och jämför dig med andra personer som genomgått en operation. Då vi alla är unika är våra kroppar också det. Det innebär alla resultat blir unika.

Vi använder oss av den senaste 3D-tekniken

Vår kamerautrustning är den allra senaste från Crisalix. Vi visar dig via 3D-simulering exempel på hur din operation kommer se ut just för dig vare sig det gäller näsplastik eller bröstförstoring. En trygghet för dig.

plastikkirurg forbereder patient infor brostforstoring
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Läs mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Ansvarsförsäkring

På Plastikkirurgen Stockholm ska du som kund alltid känna dig både trygg och säker. Vi erbjuder därför alla av våra kunder en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Denna tjänst är helt kostnadsfri och gäller så fort du kliver in genom dörren på vår klinik.

Relaterade ingrepp för ansiktet

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Öronplastik.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din månadskostnad med delbetalning

Låna: 31 000 kr

Betala: 1 292 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.