Fettsugning Stockholm

Plastikkirurgen i Stockholm använder MicroAire PAL-systemet, den senaste och mest säkra metoden inom fettsugning på marknaden, för att uppnå bästa möjliga resultat.

Prislista Fettsugning

 • Fettsugning buk stor
  Pris: 52 000 kr / Delbetalning: 2 167 kr/mån
 • Fettsugning buk liten
  Pris: 42 000 kr / Delbetalning: 1 750 kr/mån
 • Fettsugning buk+flanker
  Pris: 58 000 kr / Delbetalning: 2 417 kr/mån
 • Fettsugning flanker
  Pris: 32 000 kr / Delbetalning: 1 333 kr/mån
 • Fettsugning buk+utsida lår
  Pris: 62 000 kr / Delbetalning: 2 583 kr/mån
 • Fettsugning insida lår
  Pris: 32 000 kr / Delbetalning: 1 333 kr/mån
 • Fettsugning utsida lår
  Pris: 48 000 kr / Delbetalning: 2 000 kr/mån
 • Fettsugning haka
  Pris: 30 000 kr / Delbetalning: 1 250 kr/mån

Snabbfakta

 • Tid på kliniken: 3-8 timmar
 • Operationstid: 30-120 minuter
 • Sjukskrivning: 0-7 dagar
 • Börja träna: 4-6 veckor
 • Narkos och Lokalbedövning: Ja
 • Ingår i priset: Se lista
kvinna på strand efter en lyckad fettsugning av venusberg

Fettsugning på Plastikkirurgen Stockholm

Plastikkirurgerna på Plastikkirurgen Stockholm har mycket lång erfarenhet och kunskap inom fettsugning. Vi säkerställer att vi arbetar med det senaste och mest säkra metoderna för att just säkerställa ditt resultat. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar därför arbetar vi med MicroAire Pal System. Pal System säkerställer att det blir minimal möjliga trauma för närliggande vävnad vid ingreppet. Detta medför mindre smärta efter operationen, snabbare återhämtning och bättre resultat än traditionell fettsugning. Boka din kostnadsfria konsultation idag.

Vi genomför alltid en grundlig konsultation

För att säkerställa att du får det bästa möjliga resultatet, börjar vi med en grundlig konsultation. Du och din plastikkirurg diskuterar då de område du vill ska behandlas med fettsugning, dina önskemål samt förväntningar av ingreppet. Om det är ett eller flera områden du önskar att fettsuga samtidigt, önskar du att transplantera fett till exempelvis bak eller utsida låren så kallad Hip dips. Hur länge du behöver vara hos oss och vad du ska tänka på innan och efter din operation.

Fettsugning av olika delar av kroppen

Fettsugning kan utföras på flera olika områden på kroppen. Vanligtvis riktas denna procedur mot områden där fett har en tendens att ansamlas, till exempel buken, höfterna, låren, överarmarna, ryggen och ibland även under hakan. Det är viktigt att notera att fettsugning inte är en viktminskningsmetod, utan snarare en kroppsformande behandling som är avsedd för att ta bort envisa fettdepåer som inte svarar på kost och motion. Varje individ är unik, så det bästa sättet att bestämma om fettsugning är rätt för dig är att boka in en konsultation hos en av våra konsulter.

Fettsugning haka - mer populärt än någonsin

Fettsugning av haka har blivit alltmer populärt i Stockholm. Denna procedur kan hjälpa till att skapa en mer definierad halslinje och ge ansiktet ett mer ungdomligt och harmoniskt utseende. Hos Plastikkirurgen utför vi regelbundet fettsugning av haka med fantastiska resultat.

Vem är lämplig för en Fettsugning?

Fettsugning kan vara ett bra alternativ för dig som har svårt att bli av med fett på vissa delar av kroppen trots regelbunden motion och hälsosam kost. Det är dock viktigt att ha realistiska förväntningar och att förstå att fettsugning inte är en viktnedgångsoperation, utan ett sätt att forma kroppen genom att reducera lokala fettdepåer.

Skillnaden på traditionell fettsugning och MicroAire Pal System

Traditionell fettsugning och MicroAire PAL (Power Assisted Liposuction) system är båda metoder för att utföra fettsugning, men det finns några nyckelskillnader mellan de två.

Traditionell fettsugning involverar att en kirurg manuellt manipulerar en kanyl (ett smalt rör) fram och tillbaka under huden för att bryta upp fettvävnaden, som sedan avlägsnas med hjälp av ett vakuum.

MicroAire PAL systemet är en uppgradering av den traditionella fettsugningsmetoden. Istället för att endast vara beroende av kirurgens fysiska arbete för att bryta upp fettvävnaden, använder MicroAire PAL en kanyl som snabbt vibrerar fram och tillbaka. Detta gör det möjligt att bryta upp fettet mer effektivt och försiktigt, vilket minskar trauma mot vävnaden och leder till mindre postoperativt obehag och svullnad.

Dessutom kan MicroAire PAL systemet ge mer exakt kontroll till kirurgen, vilket leder till mer jämna och estetiskt tilltalande resultat. Dess effektivitet kan också minska operationstiden jämfört med traditionell fettsugning.

Ärr och svullnad efter ingrepp

Efter en fettsugning hos Plastikkirurgen, kan det uppstå viss svullnad och mindre ärr. Svullnaden är helt normal och en del av kroppens naturliga läkningsprocess. Den minskar gradvis och bör vara borta inom några veckor till månader, beroende på hur stort området som behandlats är.

Ärrbildningen beror på var snitten för att införa fettsugningskanylerna har gjorts. Hos oss strävar vi alltid efter att placera dessa snitt så diskret som möjligt, ofta i naturliga hudveck eller områden som lätt kan döljas av kläder. Med tiden kommer dessa små ärr oftast att blekna och bli mindre synliga.

Det är dock viktigt att notera att varje individs kropp reagerar olika på operationen. Det innebär att svullnad och ärrbildning kan variera mellan olika personer. Genom att följa våra eftervårdsråd kan du dock bidra till att minimera dessa effekter och uppnå det bästa resultatet. Om du har några frågor eller bekymmer, är vi alltid tillgängliga för att ge stöd och vägledning.

pagande buccal fat pad borttagning
Receptionist på Plastikkirurgen Stockholm registrerar ny kund inför sin konsultation av bröstförstoring

Återhämtning efter ingreppet

Återhämtningsperioden efter en fettsugning varierar, men räkna med 1-2 veckor beroende på storleken på det behandlade området. Efter operationen kan du uppleva viss svullnad och obehag som successivt minskar.

De första dagarna bör du ta det lugnt och undvika intensiva aktiviteter. Efter 1-2 veckor kan du vanligtvis återuppta dina vanliga rutiner. Intensiv träning bör vänta till cirka 4-6 veckor efter ingreppet.

För att säkerställa bästa möjliga återhämtning och resultat, är det viktigt att följa alla eftervårdsinstruktioner vi ger dig. Fullständiga resultat syns efter några månader, men förbättringar bör märkas inom några veckor.

Vi på Plastikkirurgen finns här för att ge stöd och svar på dina frågor genom hela processen.

Boka din konsultation idag!

Om du är intresserad av att göra en fettsugning i Stockholm, boka en konsultation hos oss idag! Vi tar oss tid att svara på alla dina frågor och diskutera dina alternativ för att uppnå dina kosmetiska mål.

Före- och efterbilder på Fettsugning

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat av fettsugning pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

Implantat bukplastik före Implantat bukplastik efter
Implantat bukplastik före Implantat bukplastik efter
Implantat bukplastik före Implantat bukplastik efter
Patientomdömen
BERHANE GEBRE
BERHANE GEBRE
1695279279
Jättefint service av alla personal, ni är väldigt proffsiga ert arbete!!Även om det är tidigt för mig att se resultatet men det känns bra och nöjd.Tack för er 💐
Otroligt proffsiga och så fint omhändertagnde från alla på kliniken! Rekommenderar starkt!
Shene Lee
Shene Lee
1695216042
Jag är sååååå nöjd med min behandling. Jättetrevliga personal
Daniel Saiepour är klart den bästa kirurgen jag besökt. Jag har varit hos flera olika kirurger för konsultation men D tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor, han var grym på att förklara allt i minsta detalj.
Har verkligen inte ett enda dåligt ord att säga om den här kliniken.Alla var helt fantastiska. Verkligen varenda en.Det är lagom litet med en otrolig familjär känsla. Man känner sig så extremt omhändertagen och ompysslad och alla är otroligt jordnära och varma.Det är mysigt att vakna upp tillsammans med andra patienter och prata och ställa frågor. Dela erfarenheter och lyssna på allt och inget.Narkosläkare och narkossjuksköterska pratade på om allt och ingenting och man glömde helt bort vad som skulle hända. Poff så sov en gott.Dessutom berömmer de varandra vilket jag tycker är otroligt viktigt för arbetsmiljön och bra arbetsrelationer vilket i sig bidrar till den goda atmosfären.Ja alltså, jag har somsagt verkligen inget negativt att säga.Stort tack till allihopa!
Super trevlig personal och väldigt omhändertagande! Är Super nöjd och kan varmt rekommendera denna klinik!
Marwa AlOuda
Marwa AlOuda
1693566089
Jag hade nyligen förmånen att genomgå plastikkirurgi hos Örjan Gribbe, och jag kan med glädje säga att min upplevelse har varit helt fantastisk. Från första konsultationen till min operation dag har jag känt mig i trygga och professionella händer.Dr. Örjan Gribbe och hela hans team är oerhört kunniga och engagerade. De tog sig tid att förstå mina önskemål och att svara på alla mina frågor, vilket gav mig den tillit jag behövde för att gå igenom proceduren.Resultatet av min plastikkirurgi överträffade mina förväntningar. Det är naturligt, symmetriskt och harmoniskt. Jag känner mig inte bara nöjd med mitt utseende, utan också med den ökade självkänslan det har gett mig.Jag rekommenderar varmt Dr. Örjan Gribbe till alla som letar efter en skicklig och empatisk plastikkirurg. Tack, Dr. Örjan Gribbe, för att du har förändrat mitt liv på ett så positivt sätt och för att du ha varit så lugnande och stöttande under hela processen. Din förmåga att skapa en känsla av trygghet och tillit gjorde hela upplevelsen ännu mer positiv. Jag är djupt tacksam för din professionalism och medkänsla. 🙂
Kan inte tänka mig en bättre start på mitt nya liv med ny byst. Plastikkirurgen är allt och lite till. Örjan, du överträffade mina förväntningar och har givit mig ett sånt lugn från start till mål. Proffsigare och varmare person hittar ni inte!Jossan, klinikens otroliga receptionist, du har varit ett helt fantastiskt stöd för mig och min oroliga själ ❤️ Alltid med ett leende på läpparna.Bemötandet idag på min op.dag går inte att beskriva med ord. Så varm, fin, genuin, gullig och trygg personal. Kändes som att bo på hotell och konstant övervakning på uppvaket.Jag är sååå förväntansfull på mitt slutgiltiga resultat! 🥹Ångrar mig inte EN sekund över detta beslut och val av klinik. GÅ HIT ❤️
Susanna Öhman
Susanna Öhman
1693238830
Mycket fint och familjärt bemötande, proffsigt och tryggt team.
Fantastiskt!Ni var så gulliga och omhändertagande, riktigt mysig och familjär känsla har ni på kliniken! 🙏🏼🥰Precis innan jag skulle somna på operationsbordet smekte narkosläkaren mig på kinden och sa mjukt; ”vi tar hand om dig”. I princip all ångest försvann där! ♥️Mackan, frukten, yoghurten, juicen och godiset vid uppvaket, var så fräscht och gott också! 🤤Sen Örjans professionalitet! Den är svår att mäta sig med! Han är så lugn och självsäker, det smittade av sig! 🙏🏼 Kände mig så trygg efter vårt samtal! 🙏🏼🥰Tusen tack för en något smärtsam (🤪) men fantastisk upplevelse, ni är bäst! ♥️
tack så mycket till doktor Örjan för de perfekta brösten, även tack till all personal på kliniken är jag mycket nöjd
Jennie Olsson
Jennie Olsson
1689273172
Helt fantastiska människor och klinik.Från att man kliver in första gången på konsultation. Josephine i receptionen ger all information man behöver, glad och otroligt trevlig!Örjan Gribbe som gjorde min operation, kunde inte vara mer nöjd med val utav klinik och kirurg. Fantastiskt bemötande från start, operation och efterkontroll. Gör ett magiskt jobb och är ärlig, rak och gav mig en trygghet. Narkosläkaren och sköterskorna. Tack alla ni!
Otroligt nöjd med min vistelse på Plastikkirurgen. Väl omhändertagen av alla. Kändes tryggt och är glad att jag valde att göra en bröstförstoring hos er.
I had breast surgery on May 22nd. Everything perfect in every way! I was operated on by Dr. Örjan, who dispelled all my doubts, explained everything to me very thoroughly, and answered all my questions. Nurses and all staff at a very high level. The result is what I dreamed of. Thank you !
Samt Selman
Samt Selman
1686665035
Fantastiskt från första steget innanför dörren till uppvak. Alla på den här kliniken är otroligt kompetenta och varma, man känner sig lyssnad på och väl mottagen. Jossan är en solstråle så hon får ett stort plus. Örjan har varit lyhörd och proffesionell i sitt bemötande och förklarat allt väldigt väl. Stor ros till Lisa som tog hand om mig på uppvaket. Narkosansvariga var väldigt informativa och pedagogiska och stillade min oro för att bli sövd. Jag är mycket nöjd med hela upplevelsen och rekommenderar starkt!
Johanna Berger
Johanna Berger
1686664956
Superbra bemötande från konsultation till operation och vård efter operation. Hade fullt förtroende för Örjan och kom till Plastikkirurgen pga av personliga rekommendationer. Gjorde bröstoperationen igår, än så länge känns allt bra!
Linda Stenlund
Linda Stenlund
1686603931
Jag är så tacksam för all personal som jobbar där. Alla är så trevliga och omtänksamma. Daniel överträffar som vanligt mina förväntningar. Tack bästa Ni! Rätt personer på rätt plats!
heeelda
heeelda
1686263867
Super nöjd med allt. Från konsultation till operation och återbesök. Bemötandet har varit på topp. Tack för allt och stort tack till Josephine som löser med tider trots mitt omständiga schema.
Elin Ronnerberg
Elin Ronnerberg
1685027634
Så nöjd, Daniel samt all annan personal är så proffsiga och trygga, Väl bemötande!
Zina Hassan
Zina Hassan
1685023438
Jag tackar för er tjänst för den va otroligt bra. Jag tackar även dockorn av operationen. Och alla som jobbade där. Jag rekommenderar starkt för er som vill hitta en bra plastikkirurgi i Stockholm ta denna!
Donia Hassan
Donia Hassan
1684752657
Jag vill sända mitt varmaste tack och kommer ge mina starkaste rekommendationer till Er för utförande och mottagande under min operation. Läkare, nattsköterska och övrig personal var fantastiska.Med vänlig hälsning,Donia
Sånt otroligt team och sån underbar service! Alla är otroligt omtänksamma där. Även efter operationen var alla lika trevliga och brydda. Ord kan inte beskriva hur nöjd jag är med Örjan och vilket fantastiskt resultat jag fått... Örjan var verkligen grym, skötte hela processen proffesionellt och lyssnade verkligen på mina önskemål, det blev precis som jag hade tänkt mig! Tack till hela teamet och Dr. Örjan Gribbe, ni är fantastiska!
Fler recensionerjs_loader

Följande ingår i priset

Om du genomgår en fettsugning hos Plastikkirurgen Stockholm ingår följande i priset.

Narkos

Lokalbedövning

 Återbesök

Måltider

Hotellövernattning

 

FAQ - Fettsugning

Vanliga frågor och svar rörande Fettsugning. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!
Priset för fettsugning varierar beroende på området som behandlas och den specifika metoden som används. Hos Plastikkirurgen i Stockholm, kostar det från 30 000 kr för en fettsugning av haka, upp till 62 000 kr för en fettsugning av buk och utsida lår.
Fettsugning är ett kosmetiskt ingrepp och täcks därför oftast inte av försäkring. Men vi erbjuder olika finansieringsmöjligheter och betalningsplaner för att hjälpa dig att täcka kostnaderna för din fettsugning.
Mängden fett som kan tas bort genom fettsugning varierar beroende på flera faktorer, inklusive patientens hälsostatus och det specifika området som behandlas. Generellt sett är det säkert att ta bort upp till cirka 5 liter fett under ett ingrepp. Målet med fettsugning är dock inte att ta bort så mycket fett som möjligt, utan att förbättra kroppens konturer och proportioner.
Träning kan påbörjas efter 4-6 veckor. Mer information vad som gäller just dig får du av din kirurg vid din konsultation hos oss.
martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Läs mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade ingrepp för kroppen

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Fettsugning.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.