Fettsugning Stockholm

Plastikkirurgen i Stockholm använder MicroAire PAL-systemet, den senaste och mest säkra metoden inom fettsugning på marknaden, för att uppnå bästa möjliga resultat.

Prislista Fettsugning

 • Fettsugning buk stor
  Pris: 52 000 kr / Delbetalning: 2 167 kr/mån
 • Fettsugning buk liten
  Pris: 42 000 kr / Delbetalning: 1 750 kr/mån
 • Fettsugning buk+flanker
  Pris: 58 000 kr / Delbetalning: 2 417 kr/mån
 • Fettsugning flanker
  Pris: 32 000 kr / Delbetalning: 1 333 kr/mån
 • Fettsugning buk+utsida lår
  Pris: 62 000 kr / Delbetalning: 2 583 kr/mån
 • Fettsugning insida lår
  Pris: 32 000 kr / Delbetalning: 1 333 kr/mån
 • Fettsugning utsida lår
  Pris: 48 000 kr / Delbetalning: 2 000 kr/mån
 • Fettsugning haka
  Pris: 30 000 kr / Delbetalning: 1 250 kr/mån

Snabbfakta

 • Tid på kliniken: 3-8 timmar
 • Operationstid: 30-120 minuter
 • Sjukskrivning: 0-7 dagar
 • Börja träna: 4-6 veckor
 • Narkos och Lokalbedövning: Ja
 • Ingår i priset: Se lista
kvinna på strand efter en lyckad fettsugning av venusberg

Fettsugning på Plastikkirurgen Stockholm

På Plastikkirurgen Stockholm har våra plastikkirurger omfattande erfarenhet och expertis inom fettsugning. Vi engagerar oss i att använda de nyaste och säkraste metoderna för att garantera ditt önskade resultat.

Vårt mål är att överträffa dina förväntningar, och därför använder vi MicroAire Pal System. Denna teknik minimerar trauman för den omgivande vävnaden under ingreppet, vilket leder till mindre smärta postoperativt, snabbare återhämtning och överlägsna resultat jämfört med traditionell fettsugning.

Boka din kostnadsfria konsultation redan idag.

Vi genomför alltid en grundlig konsultation

För att garantera ett så bra resultat som möjligt inleder vi processen med en noggrann konsultation. Under detta möte kommer du och din plastikkirurg att diskutera de områden du önskar behandla med fettsugning, dina förhoppningar och förväntningar på ingreppet. Om du vill behandla flera områden samtidigt eller om du önskar transplantera fett till exempelvis bakdelen eller utsidan av låren för att åtgärda så kallade “hip dips“, kommer detta också att tas upp. Vi kommer också att informera dig om hur lång tid du förväntas vara hos oss och ge råd kring vad du bör tänka på före och efter operationen.

Fettsugning av olika delar av kroppen

Fettsugning kan genomföras på många delar av kroppen. Oftast behandlar man områden på kroppen där fett lätt samlas, som buken, höfterna, låren, överarmarna, ryggen och ibland under hakan. Det är essentiellt att förstå att fettsugning inte primärt är en metod för viktminskning. Istället handlar det om ett kirurgiskt ingrepp som utförs för att forma kroppen genom att ta bort envisa fettansamlingar på kroppen som inte svarar på kost och träning. Eftersom varje person är unik, rekommenderar vi att du bokar en konsultation med en av våra specialister för att avgöra om fettsugning är lämpligt för just dig.

Fettsugning haka - mer populärt än någonsin

Fettsugning av hakan har ökat i popularitet i Stockholm. Genom denna behandling kan man uppnå en skarpare halslinje och ge ansiktet ett yngre och mer balanserat intryck. På Plastikkirurgen utför vi denna procedur med imponerande resultat.

Vem är lämplig för en fettsugning?

Fettsugning kan vara lämpligt för dig som, trots regelbunden träning och en balanserad kost, har svårt att bli av med fett på specifika kroppsområden. Det är dock viktigt att ha realistiska förväntningar. Fettsugning syftar inte till viktnedgång utan till att forma kroppen genom att minska lokala fettansamlingar.

Skillnaden på traditionell fettsugning och MicroAire Pal System

Både traditionell fettsugning och MicroAire PAL (Power Assisted Liposuction) är metoder för fettsugning, men de skiljer sig åt på några viktiga punkter.

Traditionell fettsugning involverar att en kirurg manuellt manipulerar en kanyl (ett smalt rör) fram och tillbaka under huden för att bryta upp fettvävnaden, som sedan avlägsnas med hjälp av ett vakuum.

MicroAire PAL-systemet representerar en avancerad variant av den traditionella metoden. Istället för att helt lita på kirurgens manuella kraft, använder MicroAire PAL en kanyl som vibrerar snabbt. Detta tillvägagångssätt gör att fettet kan brytas upp mer effektivt och skonsamt, vilket minimerar skador på vävnaden och resulterar i mindre postoperativ smärta och svullnad.

Ytterligare en fördel med MicroAire PAL är att det ger kirurgen större precision, vilket bidrar till jämnare och mer estetiskt tillfredsställande resultat. Denna metod är dessutom ofta snabbare än den traditionella fettsugningen.

Ärr och svullnad efter ingrepp

Efter en fettsugning hos Plastikkirurgen kan du märka en viss svullnad och små ärr. Svullnaden är en del av kroppens läkningsprocess och borde avta successivt, vanligtvis inom några veckor till månader, beroende på storleken på det behandlade området.

Ärren uppstår från de små snitten som görs för att införa fettsugningskanylerna. Vi gör alltid vårt bästa för att placera dessa snitt diskret, ofta i hudens naturliga veck eller på ställen som lätt kan täckas av kläder. Över tid kommer dessa ärr i regel att blekna och bli mindre framträdande.

Det är viktigt att komma ihåg att varje persons kropp svarar unikt på ingreppet, vilket innebär att svullnad och ärrbildning kan variera och det tar olika långtid för huden att dra ihop sig. Genom att noggrant följa våra råd för eftervård kan du bidra till att optimera din läkningsprocess och uppnå bästa möjliga resultat. Har du några frågor eller funderingar, står vi alltid redo att assistera och vägleda dig.

Pågående operation
Receptionist på Plastikkirurgen Stockholm registrerar ny kund inför sin konsultation av bröstförstoring

Återhämtning efter ingreppet

Återhämtningen efter en fettsugning kan variera, men oftast behöver du 1-2 veckor, beroende på hur omfattande området som behandlats är. Svullnad och obehag kan förekomma efter operationen, men detta avtar vanligtvis med tiden.

Under de första dagarna rekommenderas det att du vilar och avstår från krävande aktiviteter. Efter cirka 1-2 veckor kan du i de flesta fall återgå till dina normala rutiner, men det är klokt att vänta med intensiv träning tills 4-6 veckor efter operationen.

För att uppnå det bästa resultatet och en smidig återhämtning är det av största vikt att du noga följer de eftervårdsråd vi förser dig med. Även om du kommer att märka förbättringar inom några veckor, kan de fullständiga resultaten visa sig efter några månader.

Hela vägen genom processen står vi på Plastikkirurgen till ditt förfogande, redo att erbjuda stöd och svara på dina frågor.

Boka din konsultation idag!

Om du är intresserad av att göra en fettsugning i Stockholm, boka en konsultation hos oss idag! Vi tar oss tid att svara på alla dina frågor och diskutera dina alternativ för att uppnå dina kosmetiska mål.

Före- och efterbilder på Fettsugning

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat av fettsugning pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

Implantat bukplastik före Implantat bukplastik efter
Implantat bukplastik före Implantat bukplastik efter
Före Mommy makeover med bröstförstoring, bröstlyft samt bukplastik med fettsugning Efter Mommy makeover med bröstförstoring, bröstlyft samt bukplastik med fettsugning
Implantat bukplastik före Implantat bukplastik efter
Patientomdömen
Jag opererades i maj och var väldigt nervös inför det. Har opererat mig på två kliniker tidigare, men kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig varit så nöjd som på Plastikkirurgen Sthlm. Fick ett så fint bemötande från konsultation fram till operationsdagen då jag blev omhändertagen av fantastisk personal. Kände mig hundra procent trygg. Och jag kan varmt rekommendera Daniel som kirurg! 10 av 10.
Pierre Westén
Pierre Westén
1716916145
Jag är mycket nöjd med kirurg Daniel och personalen som var mycket omhänderta-gande. Väldigt nöjd med resultatet!! Tack till Er!!
Milica
Milica
1715851642
HejJag vill dela med min upplevelse på plastikkirurgi.Tack snälla till er i personalen för ni är så omhändertagen och gör ett så professionell mottagande .Jag gjorde en bröst förstoring och lyft. Jag har tidigare haft silikon inlägg.Men nu va det dags att byta och lyfta efter 13 år. Med de gamla inlägget,När jag kom till kliniken för konsultation möter jag Daniel som ska utföra min operation. Efter att vi har gått igenom de som ska göras och hur och allt vi pratade om så kände jag att jag va i trygga händer. Jag vill rekommendera plastikkirurgi och skulle jag göra någonting igen så väljer jag plastikkirurgi igen.Den familjär känsla och stämningen jag fick den dag jag gjorde operationen fick mig att bli lugn. Och när personalen innan jag fick narkosen skoja med mig fick mig att känna att jag är i trygga händer.Tack 🙏Till er alla på plastikkirurgi StockholmNi är så grymt duktig 🤩🙏🙏🙏
Anna
Anna
1712668609
Hade gått ner massa i vikt så fixade både magmusklerna, överskottet av huden som var på magen och bröstförstoring. All personal är väldigt lugna och trevliga. Örjan som var min kirurg rekommenderar jag verkligen att gå till. Sålde inte på mig något utan gav mig en rekommendation av storlek på cc men jag ville ha lite större vilket han sa också skulle funka bra till min kroppsform. Väldigt proffsiga och omhändertagande
Tania
Tania
1710422578
2 veckors sedan jag opererades, är super nöjd med dr Daniel Saiepour, han sprider ett lugn och är otroligt proffsig. Vill också passa på att ge beröm till Jossan som alltid har ett glatt humör samt sköterskorna Emma och Evelina som pysslar om en.
julia Neumann
julia Neumann
1709704586
Jag rekommenderar denna klinik av hela mitt hjärta. De tog hand om mig från det att jag kom in, jag kände att jag visste vad de gjorde och förklarade allt steg för steg vad som skulle hända. Kirurgen Daniel och hela personalen är professionella och gjorde operationen snabb och den postoperativa smärtan uthärdlig. Tack alla ❤️
Diana Pascu
Diana Pascu
1708195791
🏆Bästa teamet!!! Tackar alla ! Rekommenderar Örjan G till alla😎The best team ever! Thank you 💐
Ninni Eriksson
Ninni Eriksson
1708023861
Jag opererades för en vecka sedan av Örjan på Plastikkirurgen och kan inte ha bett om en bättre upplevelse. Bemötandet från reception, narkos - och operationssköterskor, personal på uppvaket och givetvis Örjan var fantastiskt. Samtliga förmedlade en lugn, positiv och familjär stämning som definitivt behövs inför, under och efter en operation.Vill även tillägga att stödet efter operationen även det har varit långt över förväntan med snabba svar på diverse frågor och funderingar. Tack snälla till alla på Plastikkirurgen för den här gången - om jag opererar mig igen kommer jag definitivt att göra det hos er!
Örjan Gribbe, en stjärna som verkligen lyssnar på ens önskemål. Operationssköterskan, narkosläkare, receptionist, alla var så tillmötesgående! Kände mig inte det minsta stressad eller nervös i deras händer!Allt ifrån att jag togs emot till uppvaket och omhändertagandet efteråt var så underbart, ville knappt åka hem! 🥹Jag är SUPERnöjd med allt hos de! ❤️
Iryna Gasanova
Iryna Gasanova
1706439592
Amazing and very professional team ❤️Thanks a looooooot
Monica Samie
Monica Samie
1705494957
Bästa kliniken och bästa upplevelsen någon kan önska sig.Alla på kliniken är varma, omhändertagande och proffsiga. Daniel är en kirurg som är proffsig och har ett lugn som smittar av sig.Vart ända person jag har varit i kontakt med på denna klinik har behandlat mig med sån värme och varit så proffsiga så all oro eller tvivel man kanske har bara försvunnit.Tack för att ni gjorde min bukplastik upplevelse till något så underbart och att ni fortfarande finns där och stöttar och kontrollerar och ger mig den trygghet jag behövd..
Ayesha
Ayesha
1705087491
Jag rekommenderar stark denna underbara klinik, Örjan Gribbe är en Stjärna, kan ej med ord beskriva vilken fin människa han är , detsamma till Underbara Jossan🥹❤️ Örjan är väldigt duktig på det han gör, han gör ett så fint jobb, han är skicklig, kunnig samt proffesionellt på högsta nivå samt ärlig, han är omtänksam lyssnar på en, skulle jag fortsätta skriva så kommer jag fortfarande inte med ord kunna beskriva hur bra Örjan är. Jag är så tacksam, Örjan Gribbe⭐️ och tack till er alla på kliniken😊
Sophia Larsson
Sophia Larsson
1704779906
Så bra bemötande av all personal. Var på fler konsultationer men fick så bra intryck av Örjan att jag valde denna klinik ändå. Man kände sig väl omhändertagen och uppassad på. De var lugna och pedagogiska när de förklarade vad som skulle ske och hur. Allt var toppen!
Fantastiskt personal, kändes proffsigt och familjärt på samma gång. Blev väl omhändertagen, kände mig som en drottning. Fräscha lokaler, underbar frukostbricka. Allt gick så smidigt, från konsultation till operation och kontakt efter. Örjan är ett superproffs, han får mig att känna mig otroligt trygg. Rekommenderas varmt, bästa kliniken! (Gjorde bröstförstoring)Tillägg till ursprunglig recension;Nu har det gått 4 v sedan operationen. Allt har gått över förväntan och jag är otroligt nöjd med mina nya bröst! 😍 Örjan är väldigt lyhörd, känner att han lyssnade och förstod mina önskemål och levererade exakt det jag ville ha.Örjan, vilken stjärna du är, jag är så tacksam över det fantastiska jobb du gjort!Bifogar ett par bilder.
Mandy Karlsson
Mandy Karlsson
1703427929
Är väldigt nöjd med resultatet! Haft kontakt efteråt & fått bra bemötande. Rekommenderas starkt. ♥️
Kunde inte haft en bättre upplevelse, all personal var helt underbara från att jag kom dit tills det var dags att åka hem, och man kände sig väl omhändertagen på plats. Kan verkligen lämna mina varmaste rekommendera för Plastikkirurgen Stockholm.
Jättebra kirurg och personal. Är jättenöjd med resultatet.
Fler recensionerjs_loader

Följande ingår i priset

Om du genomgår en fettsugning hos Plastikkirurgen Stockholm ingår följande i priset.

Narkos

Lokalbedövning

 Återbesök

Måltider

Hotellövernattning

 

FAQ - Fettsugning

Vanliga frågor och svar rörande Fettsugning. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!
Priset för en fettsugning varierar beroende på hur stort området som behandlas är och den specifika metoden som används. Hos Plastikkirurgen i Stockholm, kostar det från 30 000 kr för en fettsugning av haka, upp till 62 000 kr för en fettsugning av buk och utsida lår.
Fettsugning är ett kosmetiskt ingrepp, vilket vanligtvis innebär att det inte omfattas av försäkring. Dock erbjuder vi flera finansieringsalternativ och betalningsplaner för att underlätta finansieringen av ditt ingrepp.
Mängden fett som kan avlägsnas med fettsugning beror på olika faktorer, bland annat patientens hälsa och det aktuella behandlingsområdet. Generellt kan man säkert avlägsna upp till cirka 5 liter fett under en session. Dock ligger fokus i fettsugning inte på att eliminera maximal mängd fett, utan snarare att förfinna kroppens form och skapa harmoniska proportioner.
Din kirurg kommer att ge dig specifika råd baserat på dina individuella förhållanden vid din konsultation hos oss, men vanligtvis kan du återuppta träningen efter cirka 4-6 veckor.
martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Läs mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade ingrepp för kroppen

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Fettsugning.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.