Lårplastik Stockholm

Upplever du dina lår som ojämna och slappa? Många bekymras av slapp hud och ojämnheter på låren. Detta kan tas bort kirurgiskt med hjälp av lårplastik på vår klinik i Stockholm. Läs mer om ingreppet nedan.

Prislista Lårplastik

 • Lårplastik
  Pris: 84 000 kr / Delbetalning: 3 500 kr/mån
 • Lårplastik + fettsugning lår
  Pris: 98 000 kr / Delbetalning: 4 083 kr/mån

Snabbfakta

 • Tid på kliniken: Ett dygn
 • Operationstid: 2-3 timmar
 • Sjukskrivning: Ja, om önskvärt
 • Börja träna: 4-6 veckor
 • Narkos: Ja
 • Ingår i priset: Se lista

Före- och efterbilder

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat efter lårplastik pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

placeholder fore operation placeholder efter operation
placeholder fore operation placeholder efter operation
Patientomdömen
Jag opererades i maj och var väldigt nervös inför det. Har opererat mig på två kliniker tidigare, men kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig varit så nöjd som på Plastikkirurgen Sthlm. Fick ett så fint bemötande från konsultation fram till operationsdagen då jag blev omhändertagen av fantastisk personal. Kände mig hundra procent trygg. Och jag kan varmt rekommendera Daniel som kirurg! 10 av 10.
Pierre Westén
Pierre Westén
1716916145
Jag är mycket nöjd med kirurg Daniel och personalen som var mycket omhänderta-gande. Väldigt nöjd med resultatet!! Tack till Er!!
Milica
Milica
1715851642
HejJag vill dela med min upplevelse på plastikkirurgi.Tack snälla till er i personalen för ni är så omhändertagen och gör ett så professionell mottagande .Jag gjorde en bröst förstoring och lyft. Jag har tidigare haft silikon inlägg.Men nu va det dags att byta och lyfta efter 13 år. Med de gamla inlägget,När jag kom till kliniken för konsultation möter jag Daniel som ska utföra min operation. Efter att vi har gått igenom de som ska göras och hur och allt vi pratade om så kände jag att jag va i trygga händer. Jag vill rekommendera plastikkirurgi och skulle jag göra någonting igen så väljer jag plastikkirurgi igen.Den familjär känsla och stämningen jag fick den dag jag gjorde operationen fick mig att bli lugn. Och när personalen innan jag fick narkosen skoja med mig fick mig att känna att jag är i trygga händer.Tack 🙏Till er alla på plastikkirurgi StockholmNi är så grymt duktig 🤩🙏🙏🙏
Anna
Anna
1712668609
Hade gått ner massa i vikt så fixade både magmusklerna, överskottet av huden som var på magen och bröstförstoring. All personal är väldigt lugna och trevliga. Örjan som var min kirurg rekommenderar jag verkligen att gå till. Sålde inte på mig något utan gav mig en rekommendation av storlek på cc men jag ville ha lite större vilket han sa också skulle funka bra till min kroppsform. Väldigt proffsiga och omhändertagande
Tania
Tania
1710422578
2 veckors sedan jag opererades, är super nöjd med dr Daniel Saiepour, han sprider ett lugn och är otroligt proffsig. Vill också passa på att ge beröm till Jossan som alltid har ett glatt humör samt sköterskorna Emma och Evelina som pysslar om en.
julia Neumann
julia Neumann
1709704586
Jag rekommenderar denna klinik av hela mitt hjärta. De tog hand om mig från det att jag kom in, jag kände att jag visste vad de gjorde och förklarade allt steg för steg vad som skulle hända. Kirurgen Daniel och hela personalen är professionella och gjorde operationen snabb och den postoperativa smärtan uthärdlig. Tack alla ❤️
Diana Pascu
Diana Pascu
1708195791
🏆Bästa teamet!!! Tackar alla ! Rekommenderar Örjan G till alla😎The best team ever! Thank you 💐
Ninni Eriksson
Ninni Eriksson
1708023861
Jag opererades för en vecka sedan av Örjan på Plastikkirurgen och kan inte ha bett om en bättre upplevelse. Bemötandet från reception, narkos - och operationssköterskor, personal på uppvaket och givetvis Örjan var fantastiskt. Samtliga förmedlade en lugn, positiv och familjär stämning som definitivt behövs inför, under och efter en operation.Vill även tillägga att stödet efter operationen även det har varit långt över förväntan med snabba svar på diverse frågor och funderingar. Tack snälla till alla på Plastikkirurgen för den här gången - om jag opererar mig igen kommer jag definitivt att göra det hos er!
Örjan Gribbe, en stjärna som verkligen lyssnar på ens önskemål. Operationssköterskan, narkosläkare, receptionist, alla var så tillmötesgående! Kände mig inte det minsta stressad eller nervös i deras händer!Allt ifrån att jag togs emot till uppvaket och omhändertagandet efteråt var så underbart, ville knappt åka hem! 🥹Jag är SUPERnöjd med allt hos de! ❤️
Iryna Gasanova
Iryna Gasanova
1706439592
Amazing and very professional team ❤️Thanks a looooooot
Monica Samie
Monica Samie
1705494957
Bästa kliniken och bästa upplevelsen någon kan önska sig.Alla på kliniken är varma, omhändertagande och proffsiga. Daniel är en kirurg som är proffsig och har ett lugn som smittar av sig.Vart ända person jag har varit i kontakt med på denna klinik har behandlat mig med sån värme och varit så proffsiga så all oro eller tvivel man kanske har bara försvunnit.Tack för att ni gjorde min bukplastik upplevelse till något så underbart och att ni fortfarande finns där och stöttar och kontrollerar och ger mig den trygghet jag behövd..
Ayesha
Ayesha
1705087491
Jag rekommenderar stark denna underbara klinik, Örjan Gribbe är en Stjärna, kan ej med ord beskriva vilken fin människa han är , detsamma till Underbara Jossan🥹❤️ Örjan är väldigt duktig på det han gör, han gör ett så fint jobb, han är skicklig, kunnig samt proffesionellt på högsta nivå samt ärlig, han är omtänksam lyssnar på en, skulle jag fortsätta skriva så kommer jag fortfarande inte med ord kunna beskriva hur bra Örjan är. Jag är så tacksam, Örjan Gribbe⭐️ och tack till er alla på kliniken😊
Sophia Larsson
Sophia Larsson
1704779906
Så bra bemötande av all personal. Var på fler konsultationer men fick så bra intryck av Örjan att jag valde denna klinik ändå. Man kände sig väl omhändertagen och uppassad på. De var lugna och pedagogiska när de förklarade vad som skulle ske och hur. Allt var toppen!
Fantastiskt personal, kändes proffsigt och familjärt på samma gång. Blev väl omhändertagen, kände mig som en drottning. Fräscha lokaler, underbar frukostbricka. Allt gick så smidigt, från konsultation till operation och kontakt efter. Örjan är ett superproffs, han får mig att känna mig otroligt trygg. Rekommenderas varmt, bästa kliniken! (Gjorde bröstförstoring)Tillägg till ursprunglig recension;Nu har det gått 4 v sedan operationen. Allt har gått över förväntan och jag är otroligt nöjd med mina nya bröst! 😍 Örjan är väldigt lyhörd, känner att han lyssnade och förstod mina önskemål och levererade exakt det jag ville ha.Örjan, vilken stjärna du är, jag är så tacksam över det fantastiska jobb du gjort!Bifogar ett par bilder.
Mandy Karlsson
Mandy Karlsson
1703427929
Är väldigt nöjd med resultatet! Haft kontakt efteråt & fått bra bemötande. Rekommenderas starkt. ♥️
Kunde inte haft en bättre upplevelse, all personal var helt underbara från att jag kom dit tills det var dags att åka hem, och man kände sig väl omhändertagen på plats. Kan verkligen lämna mina varmaste rekommendera för Plastikkirurgen Stockholm.
Jättebra kirurg och personal. Är jättenöjd med resultatet.
Fler recensionerjs_loader
Mats von Wachenfeldt, Hammarby Sjöstad

Vad är lårplastik?

Ett flertal människor bekymras av slapp hud och ojämnheter på låren som kan komma genom en kraftig viktnedgång eller en förändrad fettfördelning som kommer med åldern. Detta kan vara svårt att bli av med genom träning eller diet eftersom huden på insidan av låren ofta är väldigt tunn. Hos oss på Plastikkirurgen Stockholm kan du få hjälp med att åter känna dig mer bekväm i din kropp.

Genom ett lårlyft kan formen på låren förbättras genom uppstramning av huden då elasticiteten avtagit och istället anpassa sig mer proportionerligt till kroppen.

Förbättra formen på låren

Flera människor besväras av sin överskottshud på låren och upplever sina ben som så kallade ridbyxlår. En lårplastik tar bort överskottshud och ändrar formen på låren till en mer naturlig förbättring. För att uppnå bäst resultat rekommenderar vi en kombination med fettsugning. Det är vanligt och fördelaktigt för att återfå en mer slankare form på sina lår. Våra kirurger utformar en plan för att uppnå just ditt drömresultat.

Förbättra formen på låren

Flera människor upplever sina ben som så kallade ridbyxlår. En lårplastik tar bort överskottshud och ändrar formen på låren till en mer naturlig förbättring. För att uppnå bäst resultat rekommenderar vi en kombination med fettsugning. Det är vanligt och fördelaktigt för att återfå en mer slankare form på sina lår. Våra kirurger utformar en plan för att uppnå just ditt drömresultat.

Överskott av hud eller fett på insidan av låren

Många besväras av sin överskottshud på låren. Det kan framkalla problem med skav och irritation på huden. Dessutom kan det ge kroppskomplex och leda till psykologiska besvär. Att genomgå en lårplastik hjälper dig att ta bort hud och fett för betydligt smalare lår.

Överviktig kvinna som är missnöjd med formen på sina lår
Mats von Wachenfeldt

Hur går ingreppet till?

Alla våra ingrepp utförs av professionella kirurger med lång erfarenhet av olika behandlingar inom plastikkirurgi för att just du som patient ska känna dig trygg. I en konsultation tillsammans med din specialistkirurg går ni igenom dina önskemål och utformar en individuell plan över operationen. Lårplastik, kombinerat med eller utan fettsugning, är en stor operation som innebär att du är sövd under hela ingreppet.

Innan din operation

Under din konsultation innan din lårplastik bedöms din situation efter dina individuella förutsättningar och behov. Våra kirurger gör en bedömning av ditt fettskikt och din huds elasticitet inför din behandling. Sammantaget bestäms det hur mycket hud som ska stramas upp, om en fettsugning ska genomföras och planering av storleken som behövs på snitten vid ingreppet.

För att vi ska kunna genomföra din lårplastik behöver du vara frisk under operationsdagen och avstå från nikotin två veckor före och efter.

Under operationen

Vid en lårplastik lägger våra kirurger ett snitt på insidan av låret. Beroende på hudöverskottets omfattning utformas snittets storlek efter det. Ärren efter den här typen av plastikkirurgi kommer vara synliga, men vi gör vårt yttersta för att placera ärren så diskret som möjligt på både insidan av låren och baksidan av benen. Du kommer vara sövd under operationen då den utförs under narkos och hela ingreppet tar mellan 1-2 timmar.

Efter din operation

Vid en fettsugning är det vanligt att man är trött och öm i kroppen. Därför är det vanligt att patienter stannar över en natt och återhämtar sig på vår klinik samt tar det väldigt lugnt första veckan. Du förses med en gördel som ska bäras i minst två veckor efter operationen eftersom området har lätt till svullnad. Smärtan efter är individuell och beskrivs oftast som en stramande känsla. Vid lårplastik där fettsugning har kombinerats är det vanligt förekommande med blåmärken. Vi rekommenderar att du noga följer våra kirurgers information om skötselråd.

Följande ingår i priset

Om du vill genomgå lårplastik på vår klinik i Stockholm ingår följande i priset:

 Narkos

Återbesök

Ansvarsförsäkring

Våra patienter ska alltid kunna känna sig både trygga och säkra. Därför ingår alltid en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Försäkringen är kostnadsfri och gäller så fort du kliver in på kliniken. Läs mer om vår ansvarsförsäkring.

Vanliga frågor och svar om lårplastik

Vi har sammanställt svaren till vanliga frågor som ofta ställs om just lårplastik. Om du har en fråga om lårplastik som ej besvarats på denna sidan eller behöver ytterligare information om ingreppet är du varmt välkommen att kontakta vår klinik.

Under din konsultation kommer våra kirurger ta fram ett pris utifrån omfattningen av just din operation. Lårplastik varierar i pris beroende på om du kombinerar operationen med en fettsugning. Här hittar du vår prislista för lårplastik.

Det är vanligt att man är svullen efter stora operationer. Därför är det viktigt att du bär en gördel för att strama åt dina lår och hålla emot eventuell svullnad. En gördel fokuserar på de behandlade områdena där inga resårer stör och skaver mot sårbildningen under läkningsprocessen.

Som vid alla operationer finns alltid en risk för blödning och infektion under läkningstiden. Vi ger dig skötselråd och vägledning innan och efter din operation som du i lugn och ro kan läsa hemma.

Din kirurg kommer att gå igenom alla risker med dig under din konsultation inför ditt ingrepp. Du är välkommen att kontakta vår klinik vid minsta fundering.

martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Du kan läsa mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade ingrepp för kroppen

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just lårplastik.

Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.