Lårplastik Stockholm

Upplever du dina lår som ojämna och slappa? Många bekymras av slapp hud och ojämnheter på låren. Detta kan tas bort kirurgiskt med hjälp av lårplastik på vår klinik i Stockholm. Läs mer om ingreppet nedan.

Prislista Lårplastik

 • Lårplastik
  Pris: 84 000 kr / Delbetalning: 3 500 kr/mån
 • Lårplastik + fettsugning lår
  Pris: 98 000 kr / Delbetalning: 4 083 kr/mån

Snabbfakta

 • Tid på kliniken: Ett dygn
 • Operationstid: 2-3 timmar
 • Sjukskrivning: Ja, om önskvärt
 • Börja träna: 4-6 veckor
 • Narkos: Ja
 • Ingår i priset: Se lista

Före- och efterbilder

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat efter lårplastik pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

placeholder fore operation placeholder efter operation
placeholder fore operation placeholder efter operation
Patientomdömen
BERHANE GEBRE
BERHANE GEBRE
1695279279
Jättefint service av alla personal, ni är väldigt proffsiga ert arbete!!Även om det är tidigt för mig att se resultatet men det känns bra och nöjd.Tack för er 💐
Otroligt proffsiga och så fint omhändertagnde från alla på kliniken! Rekommenderar starkt!
Shene Lee
Shene Lee
1695216042
Jag är sååååå nöjd med min behandling. Jättetrevliga personal
Daniel Saiepour är klart den bästa kirurgen jag besökt. Jag har varit hos flera olika kirurger för konsultation men D tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor, han var grym på att förklara allt i minsta detalj.
Har verkligen inte ett enda dåligt ord att säga om den här kliniken.Alla var helt fantastiska. Verkligen varenda en.Det är lagom litet med en otrolig familjär känsla. Man känner sig så extremt omhändertagen och ompysslad och alla är otroligt jordnära och varma.Det är mysigt att vakna upp tillsammans med andra patienter och prata och ställa frågor. Dela erfarenheter och lyssna på allt och inget.Narkosläkare och narkossjuksköterska pratade på om allt och ingenting och man glömde helt bort vad som skulle hända. Poff så sov en gott.Dessutom berömmer de varandra vilket jag tycker är otroligt viktigt för arbetsmiljön och bra arbetsrelationer vilket i sig bidrar till den goda atmosfären.Ja alltså, jag har somsagt verkligen inget negativt att säga.Stort tack till allihopa!
Super trevlig personal och väldigt omhändertagande! Är Super nöjd och kan varmt rekommendera denna klinik!
Marwa AlOuda
Marwa AlOuda
1693566089
Jag hade nyligen förmånen att genomgå plastikkirurgi hos Örjan Gribbe, och jag kan med glädje säga att min upplevelse har varit helt fantastisk. Från första konsultationen till min operation dag har jag känt mig i trygga och professionella händer.Dr. Örjan Gribbe och hela hans team är oerhört kunniga och engagerade. De tog sig tid att förstå mina önskemål och att svara på alla mina frågor, vilket gav mig den tillit jag behövde för att gå igenom proceduren.Resultatet av min plastikkirurgi överträffade mina förväntningar. Det är naturligt, symmetriskt och harmoniskt. Jag känner mig inte bara nöjd med mitt utseende, utan också med den ökade självkänslan det har gett mig.Jag rekommenderar varmt Dr. Örjan Gribbe till alla som letar efter en skicklig och empatisk plastikkirurg. Tack, Dr. Örjan Gribbe, för att du har förändrat mitt liv på ett så positivt sätt och för att du ha varit så lugnande och stöttande under hela processen. Din förmåga att skapa en känsla av trygghet och tillit gjorde hela upplevelsen ännu mer positiv. Jag är djupt tacksam för din professionalism och medkänsla. 🙂
Kan inte tänka mig en bättre start på mitt nya liv med ny byst. Plastikkirurgen är allt och lite till. Örjan, du överträffade mina förväntningar och har givit mig ett sånt lugn från start till mål. Proffsigare och varmare person hittar ni inte!Jossan, klinikens otroliga receptionist, du har varit ett helt fantastiskt stöd för mig och min oroliga själ ❤️ Alltid med ett leende på läpparna.Bemötandet idag på min op.dag går inte att beskriva med ord. Så varm, fin, genuin, gullig och trygg personal. Kändes som att bo på hotell och konstant övervakning på uppvaket.Jag är sååå förväntansfull på mitt slutgiltiga resultat! 🥹Ångrar mig inte EN sekund över detta beslut och val av klinik. GÅ HIT ❤️
Susanna Öhman
Susanna Öhman
1693238830
Mycket fint och familjärt bemötande, proffsigt och tryggt team.
Fantastiskt!Ni var så gulliga och omhändertagande, riktigt mysig och familjär känsla har ni på kliniken! 🙏🏼🥰Precis innan jag skulle somna på operationsbordet smekte narkosläkaren mig på kinden och sa mjukt; ”vi tar hand om dig”. I princip all ångest försvann där! ♥️Mackan, frukten, yoghurten, juicen och godiset vid uppvaket, var så fräscht och gott också! 🤤Sen Örjans professionalitet! Den är svår att mäta sig med! Han är så lugn och självsäker, det smittade av sig! 🙏🏼 Kände mig så trygg efter vårt samtal! 🙏🏼🥰Tusen tack för en något smärtsam (🤪) men fantastisk upplevelse, ni är bäst! ♥️
tack så mycket till doktor Örjan för de perfekta brösten, även tack till all personal på kliniken är jag mycket nöjd
Jennie Olsson
Jennie Olsson
1689273172
Helt fantastiska människor och klinik.Från att man kliver in första gången på konsultation. Josephine i receptionen ger all information man behöver, glad och otroligt trevlig!Örjan Gribbe som gjorde min operation, kunde inte vara mer nöjd med val utav klinik och kirurg. Fantastiskt bemötande från start, operation och efterkontroll. Gör ett magiskt jobb och är ärlig, rak och gav mig en trygghet. Narkosläkaren och sköterskorna. Tack alla ni!
Otroligt nöjd med min vistelse på Plastikkirurgen. Väl omhändertagen av alla. Kändes tryggt och är glad att jag valde att göra en bröstförstoring hos er.
I had breast surgery on May 22nd. Everything perfect in every way! I was operated on by Dr. Örjan, who dispelled all my doubts, explained everything to me very thoroughly, and answered all my questions. Nurses and all staff at a very high level. The result is what I dreamed of. Thank you !
Samt Selman
Samt Selman
1686665035
Fantastiskt från första steget innanför dörren till uppvak. Alla på den här kliniken är otroligt kompetenta och varma, man känner sig lyssnad på och väl mottagen. Jossan är en solstråle så hon får ett stort plus. Örjan har varit lyhörd och proffesionell i sitt bemötande och förklarat allt väldigt väl. Stor ros till Lisa som tog hand om mig på uppvaket. Narkosansvariga var väldigt informativa och pedagogiska och stillade min oro för att bli sövd. Jag är mycket nöjd med hela upplevelsen och rekommenderar starkt!
Johanna Berger
Johanna Berger
1686664956
Superbra bemötande från konsultation till operation och vård efter operation. Hade fullt förtroende för Örjan och kom till Plastikkirurgen pga av personliga rekommendationer. Gjorde bröstoperationen igår, än så länge känns allt bra!
Linda Stenlund
Linda Stenlund
1686603931
Jag är så tacksam för all personal som jobbar där. Alla är så trevliga och omtänksamma. Daniel överträffar som vanligt mina förväntningar. Tack bästa Ni! Rätt personer på rätt plats!
heeelda
heeelda
1686263867
Super nöjd med allt. Från konsultation till operation och återbesök. Bemötandet har varit på topp. Tack för allt och stort tack till Josephine som löser med tider trots mitt omständiga schema.
Elin Ronnerberg
Elin Ronnerberg
1685027634
Så nöjd, Daniel samt all annan personal är så proffsiga och trygga, Väl bemötande!
Zina Hassan
Zina Hassan
1685023438
Jag tackar för er tjänst för den va otroligt bra. Jag tackar även dockorn av operationen. Och alla som jobbade där. Jag rekommenderar starkt för er som vill hitta en bra plastikkirurgi i Stockholm ta denna!
Donia Hassan
Donia Hassan
1684752657
Jag vill sända mitt varmaste tack och kommer ge mina starkaste rekommendationer till Er för utförande och mottagande under min operation. Läkare, nattsköterska och övrig personal var fantastiska.Med vänlig hälsning,Donia
Sånt otroligt team och sån underbar service! Alla är otroligt omtänksamma där. Även efter operationen var alla lika trevliga och brydda. Ord kan inte beskriva hur nöjd jag är med Örjan och vilket fantastiskt resultat jag fått... Örjan var verkligen grym, skötte hela processen proffesionellt och lyssnade verkligen på mina önskemål, det blev precis som jag hade tänkt mig! Tack till hela teamet och Dr. Örjan Gribbe, ni är fantastiska!
Fler recensionerjs_loader
Kvinna på konsultation inför lårplastik

Vad är lårplastik?

Ett flertal människor bekymras av slapp hud och ojämnheter på låren som kan komma genom en kraftig viktnedgång eller en förändrad fettfördelning som kommer med åldern. Detta kan vara svårt att bli av med genom träning eller diet eftersom huden på insidan av låren ofta är väldigt tunn. Hos oss på Plastikkirurgen Stockholm kan du få hjälp med att åter känna dig mer bekväm i din kropp.

Genom ett lårlyft kan formen på låren förbättras genom uppstramning av huden då elasticiteten avtagit och istället anpassa sig mer proportionerligt till kroppen.

Förbättra formen på låren

Flera människor besväras av sin överskottshud på låren och upplever sina ben som så kallade ridbyxlår. En lårplastik tar bort överskottshud och ändrar formen på låren till en mer naturlig förbättring. För att uppnå bäst resultat rekommenderar vi en kombination med fettsugning. Det är vanligt och fördelaktigt för att återfå en mer slankare form på sina lår. Våra kirurger utformar en plan för att uppnå just ditt drömresultat.

Förbättra formen på låren

Flera människor upplever sina ben som så kallade ridbyxlår. En lårplastik tar bort överskottshud och ändrar formen på låren till en mer naturlig förbättring. För att uppnå bäst resultat rekommenderar vi en kombination med fettsugning. Det är vanligt och fördelaktigt för att återfå en mer slankare form på sina lår. Våra kirurger utformar en plan för att uppnå just ditt drömresultat.

Överskott av hud eller fett på insidan av låren

Många besväras av sin överskottshud på låren. Det kan framkalla problem med skav och irritation på huden. Dessutom kan det ge kroppskomplex och leda till psykologiska besvär. Att genomgå en lårplastik hjälper dig att ta bort hud och fett för betydligt smalare lår.

Överviktig kvinna som är missnöjd med formen på sina lår
Kvinna som tar tag i huden på sitt lår som är uppmärkt med vita streck och pilar

Hur går ingreppet till?

Alla våra ingrepp utförs av professionella kirurger med lång erfarenhet av olika behandlingar inom plastikkirurgi för att just du som patient ska känna dig trygg. I en konsultation tillsammans med din specialistkirurg går ni igenom dina önskemål och utformar en individuell plan över operationen. Lårplastik, kombinerat med eller utan fettsugning, är en stor operation som innebär att du är sövd under hela ingreppet.

Innan din operation

Under din konsultation innan din lårplastik bedöms din situation efter dina individuella förutsättningar och behov. Våra kirurger gör en bedömning av ditt fettskikt och din huds elasticitet inför din behandling. Sammantaget bestäms det hur mycket hud som ska stramas upp, om en fettsugning ska genomföras och planering av storleken som behövs på snitten vid ingreppet.

För att vi ska kunna genomföra din lårplastik behöver du vara frisk under operationsdagen och avstå från nikotin två veckor före och efter.

Plastikkirurg som ritar upp linjer på kvinnas bakdel under en konsultation inför lårplastik med rumplyft

Under operationen

Vid en lårplastik lägger våra kirurger ett snitt på insidan av låret. Beroende på hudöverskottets omfattning utformas snittets storlek efter det. Ärren efter den här typen av plastikkirurgi kommer vara synliga, men vi gör vårt yttersta för att placera ärren så diskret som möjligt på både insidan av låren och baksidan av benen. Du kommer vara sövd under operationen då den utförs under narkos och hela ingreppet tar mellan 1-2 timmar.

Efter din operation

Vid en fettsugning är det vanligt att man är trött och öm i kroppen. Därför är det vanligt att patienter stannar över en natt och återhämtar sig på vår klinik samt tar det väldigt lugnt första veckan. Du förses med en gördel som ska bäras i minst två veckor efter operationen eftersom området har lätt till svullnad. Smärtan efter är individuell och beskrivs oftast som en stramande känsla. Vid lårplastik där fettsugning har kombinerats är det vanligt förekommande med blåmärken. Vi rekommenderar att du noga följer våra kirurgers information om skötselråd.

Följande ingår i priset

Om du vill genomgå lårplastik på vår klinik i Stockholm ingår följande i priset:

 Narkos

Återbesök

Ansvarsförsäkring

Våra patienter ska alltid kunna känna sig både trygga och säkra. Därför ingår alltid en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Försäkringen är kostnadsfri och gäller så fort du kliver in på kliniken. Läs mer om vår ansvarsförsäkring.

Vanliga frågor och svar om lårplastik

Vi har sammanställt svaren till vanliga frågor som ofta ställs om just lårplastik. Om du har en fråga om lårplastik som ej besvarats på denna sidan eller behöver ytterligare information om ingreppet är du varmt välkommen att kontakta vår klinik.

Under din konsultation kommer våra kirurger ta fram ett pris utifrån omfattningen av just din operation. Lårplastik varierar i pris beroende på om du kombinerar operationen med en fettsugning. Här hittar du vår prislista för lårplastik.

Det är vanligt att man är svullen efter stora operationer. Därför är det viktigt att du bär en gördel för att strama åt dina lår och hålla emot eventuell svullnad. En gördel fokuserar på de behandlade områdena där inga resårer stör och skaver mot sårbildningen under läkningsprocessen.

Som vid alla operationer finns alltid en risk för blödning och infektion under läkningstiden. Vi ger dig skötselråd och vägledning innan och efter din operation som du i lugn och ro kan läsa hemma.

Din kirurg kommer att gå igenom alla risker med dig under din konsultation inför ditt ingrepp. Du är välkommen att kontakta vår klinik vid minsta fundering.

martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Du kan läsa mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade ingrepp för kroppen

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just lårplastik.

Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.