Mommy Makeover Stockholm

Funderat på att genomgå en Mommy Makeover? Många kvinnor väljer att korrigera sina kroppar efter en graviditet som lämnat oönskade spår på kroppen. Läs vidare för att få information om själva ingreppet, eftervård och pris.

Prislista Mommy Makeover

  • Mommy Makeover
    Pris: 98 000 kr / Delbetalning: 4 083 kr/mån

Snabbfakta

  • Tid på kliniken: *
  • Operationstid: *

* Eftersom att en Mommy Makover oftast genomförs i två steg får du besked i samband med din konsultation.

  • Börja träna: 4-6 veckor
  • Narkos: Ja
  • Ingår i priset: Se lista

Före- och efterbilder

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.
bröstlyft bukplastik före bröstlyft bukplastik efter
bukplastik fore bukplastik efter
Bröstlyft bukplastik före Bröstlyft bukplastik efter
Implantat bukplastik före Implantat bukplastik efter
Bröstförstoring 7 före Bröstförstoring 7 efter
Implantat bukplastik före Implantat bukplastik efter
Implantat bukplastik före Implantat bukplastik efter
Bröstförstoring 6 före Bröstförstoring 6 efter
Bukplastik 4 före Bukplastik 4 efter
bukplastik fore nr2 bukplastik efter nr2
Patientomdömen
BERHANE GEBRE
BERHANE GEBRE
1695279279
Jättefint service av alla personal, ni är väldigt proffsiga ert arbete!!Även om det är tidigt för mig att se resultatet men det känns bra och nöjd.Tack för er 💐
Otroligt proffsiga och så fint omhändertagnde från alla på kliniken! Rekommenderar starkt!
Shene Lee
Shene Lee
1695216042
Jag är sååååå nöjd med min behandling. Jättetrevliga personal
Daniel Saiepour är klart den bästa kirurgen jag besökt. Jag har varit hos flera olika kirurger för konsultation men D tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor, han var grym på att förklara allt i minsta detalj.
Har verkligen inte ett enda dåligt ord att säga om den här kliniken.Alla var helt fantastiska. Verkligen varenda en.Det är lagom litet med en otrolig familjär känsla. Man känner sig så extremt omhändertagen och ompysslad och alla är otroligt jordnära och varma.Det är mysigt att vakna upp tillsammans med andra patienter och prata och ställa frågor. Dela erfarenheter och lyssna på allt och inget.Narkosläkare och narkossjuksköterska pratade på om allt och ingenting och man glömde helt bort vad som skulle hända. Poff så sov en gott.Dessutom berömmer de varandra vilket jag tycker är otroligt viktigt för arbetsmiljön och bra arbetsrelationer vilket i sig bidrar till den goda atmosfären.Ja alltså, jag har somsagt verkligen inget negativt att säga.Stort tack till allihopa!
Super trevlig personal och väldigt omhändertagande! Är Super nöjd och kan varmt rekommendera denna klinik!
Marwa AlOuda
Marwa AlOuda
1693566089
Jag hade nyligen förmånen att genomgå plastikkirurgi hos Örjan Gribbe, och jag kan med glädje säga att min upplevelse har varit helt fantastisk. Från första konsultationen till min operation dag har jag känt mig i trygga och professionella händer.Dr. Örjan Gribbe och hela hans team är oerhört kunniga och engagerade. De tog sig tid att förstå mina önskemål och att svara på alla mina frågor, vilket gav mig den tillit jag behövde för att gå igenom proceduren.Resultatet av min plastikkirurgi överträffade mina förväntningar. Det är naturligt, symmetriskt och harmoniskt. Jag känner mig inte bara nöjd med mitt utseende, utan också med den ökade självkänslan det har gett mig.Jag rekommenderar varmt Dr. Örjan Gribbe till alla som letar efter en skicklig och empatisk plastikkirurg. Tack, Dr. Örjan Gribbe, för att du har förändrat mitt liv på ett så positivt sätt och för att du ha varit så lugnande och stöttande under hela processen. Din förmåga att skapa en känsla av trygghet och tillit gjorde hela upplevelsen ännu mer positiv. Jag är djupt tacksam för din professionalism och medkänsla. 🙂
Kan inte tänka mig en bättre start på mitt nya liv med ny byst. Plastikkirurgen är allt och lite till. Örjan, du överträffade mina förväntningar och har givit mig ett sånt lugn från start till mål. Proffsigare och varmare person hittar ni inte!Jossan, klinikens otroliga receptionist, du har varit ett helt fantastiskt stöd för mig och min oroliga själ ❤️ Alltid med ett leende på läpparna.Bemötandet idag på min op.dag går inte att beskriva med ord. Så varm, fin, genuin, gullig och trygg personal. Kändes som att bo på hotell och konstant övervakning på uppvaket.Jag är sååå förväntansfull på mitt slutgiltiga resultat! 🥹Ångrar mig inte EN sekund över detta beslut och val av klinik. GÅ HIT ❤️
Susanna Öhman
Susanna Öhman
1693238830
Mycket fint och familjärt bemötande, proffsigt och tryggt team.
Fantastiskt!Ni var så gulliga och omhändertagande, riktigt mysig och familjär känsla har ni på kliniken! 🙏🏼🥰Precis innan jag skulle somna på operationsbordet smekte narkosläkaren mig på kinden och sa mjukt; ”vi tar hand om dig”. I princip all ångest försvann där! ♥️Mackan, frukten, yoghurten, juicen och godiset vid uppvaket, var så fräscht och gott också! 🤤Sen Örjans professionalitet! Den är svår att mäta sig med! Han är så lugn och självsäker, det smittade av sig! 🙏🏼 Kände mig så trygg efter vårt samtal! 🙏🏼🥰Tusen tack för en något smärtsam (🤪) men fantastisk upplevelse, ni är bäst! ♥️
tack så mycket till doktor Örjan för de perfekta brösten, även tack till all personal på kliniken är jag mycket nöjd
Jennie Olsson
Jennie Olsson
1689273172
Helt fantastiska människor och klinik.Från att man kliver in första gången på konsultation. Josephine i receptionen ger all information man behöver, glad och otroligt trevlig!Örjan Gribbe som gjorde min operation, kunde inte vara mer nöjd med val utav klinik och kirurg. Fantastiskt bemötande från start, operation och efterkontroll. Gör ett magiskt jobb och är ärlig, rak och gav mig en trygghet. Narkosläkaren och sköterskorna. Tack alla ni!
Otroligt nöjd med min vistelse på Plastikkirurgen. Väl omhändertagen av alla. Kändes tryggt och är glad att jag valde att göra en bröstförstoring hos er.
I had breast surgery on May 22nd. Everything perfect in every way! I was operated on by Dr. Örjan, who dispelled all my doubts, explained everything to me very thoroughly, and answered all my questions. Nurses and all staff at a very high level. The result is what I dreamed of. Thank you !
Samt Selman
Samt Selman
1686665035
Fantastiskt från första steget innanför dörren till uppvak. Alla på den här kliniken är otroligt kompetenta och varma, man känner sig lyssnad på och väl mottagen. Jossan är en solstråle så hon får ett stort plus. Örjan har varit lyhörd och proffesionell i sitt bemötande och förklarat allt väldigt väl. Stor ros till Lisa som tog hand om mig på uppvaket. Narkosansvariga var väldigt informativa och pedagogiska och stillade min oro för att bli sövd. Jag är mycket nöjd med hela upplevelsen och rekommenderar starkt!
Johanna Berger
Johanna Berger
1686664956
Superbra bemötande från konsultation till operation och vård efter operation. Hade fullt förtroende för Örjan och kom till Plastikkirurgen pga av personliga rekommendationer. Gjorde bröstoperationen igår, än så länge känns allt bra!
Linda Stenlund
Linda Stenlund
1686603931
Jag är så tacksam för all personal som jobbar där. Alla är så trevliga och omtänksamma. Daniel överträffar som vanligt mina förväntningar. Tack bästa Ni! Rätt personer på rätt plats!
heeelda
heeelda
1686263867
Super nöjd med allt. Från konsultation till operation och återbesök. Bemötandet har varit på topp. Tack för allt och stort tack till Josephine som löser med tider trots mitt omständiga schema.
Elin Ronnerberg
Elin Ronnerberg
1685027634
Så nöjd, Daniel samt all annan personal är så proffsiga och trygga, Väl bemötande!
Zina Hassan
Zina Hassan
1685023438
Jag tackar för er tjänst för den va otroligt bra. Jag tackar även dockorn av operationen. Och alla som jobbade där. Jag rekommenderar starkt för er som vill hitta en bra plastikkirurgi i Stockholm ta denna!
Donia Hassan
Donia Hassan
1684752657
Jag vill sända mitt varmaste tack och kommer ge mina starkaste rekommendationer till Er för utförande och mottagande under min operation. Läkare, nattsköterska och övrig personal var fantastiska.Med vänlig hälsning,Donia
Sånt otroligt team och sån underbar service! Alla är otroligt omtänksamma där. Även efter operationen var alla lika trevliga och brydda. Ord kan inte beskriva hur nöjd jag är med Örjan och vilket fantastiskt resultat jag fått... Örjan var verkligen grym, skötte hela processen proffesionellt och lyssnade verkligen på mina önskemål, det blev precis som jag hade tänkt mig! Tack till hela teamet och Dr. Örjan Gribbe, ni är fantastiska!
Fler recensionerjs_loader

Vad är en Mommy Makeover?

Att bli mamma är fantastiskt, men kroppen blir inte densamma efter en eller flera graviditeter. Det kan handla om en oönskad mammamage, förlorad volym i brösten, bristningar eller hud som hänger på magen. Allt detta är fullt normalt efter en graviditet men om du skäms över din kropp kan detta åtgärdas genom en behandling. Syftet med din operation är att återställa kroppen till hur den såg ut innan du fött barn.

Mommy Makeover är ett vanligt ingrepp att göra efter en graviditet som lämnat kvar spår på kroppen, där träning eller diet inte hjälper som åtgärd. Det är ett samlingsord för kombinationer av flera ingrepp som till exempel bukplastik, kroppsskulptering, bröstförstoring, bröstlyft och fettsugning.

Operationerna syftar till att få din kropp att se ut som den gjorde innan graviditeten. Det är inte ovanligt att många kvinnor känner sig obekväm med tomma bröst, överhängd mage eller bristningar efter graviditet. En Mommy Makeover åtgärdar din kropp i förhoppning att öka ditt självförtroende på nytt igen.

Mammamage – vanligt efter graviditet

Det är vanligt att många patienter ibland upplever en så kallad mammamage som innebär att man har fått några förändringar på sin kropp som man inte är nöjd med efter en graviditet. Det kan till exempel vara en utbuktande mage eller att man fått ett hudöverskott.

Vid ett utförande av bukplastik är det vanligt att man kombinerar ingreppet med en fettsugning. För att ta bort allt fettöverskott kan man behöva fettsuga hela magen, men det kan också räcka med att bara utföra fettsugningen vid höfterna.

Vi på Plastikkirurgen Stockholm erbjuder Mommy Makeover som utförs av erfarna och professionella plastikkirurger. Våra patienter garanteras alltid ett tryggt bemötande, duktiga kirurger och noggrann uppföljning.

Alla kroppar är unika på sitt sätt och så även graviditeter. En operation kan genomföras först sex månader efter att du är färdig med amningen. Återhämtningstiden varierar individuellt och du kommer tillsammans med kirurgen gå igenom dina önskemål med operationen.

Mest vanliga ingrepp:

Siluett av en kvinna som håller sitt barn på en kulle vid en solnedgång

Hur går en Mommy Makeover till?

Vi värdesätter att du som patient ska få ett säkert resultat och snabbt kunna återgå till din vardag. På Plastikkirurgen Stockholm utför vi skräddarsydda ingrepp just för dig och dina önskemål. Vid en konsultation hos oss träffar du en kirurg där en individuell plan utformas för vilka ingrepp som ska göras och i vilken ordning.

Bröst återställs med implantat och eget kroppsfett för att återfå fyllnad. Korrigeringen kombineras ofta med ett bröstlyft. Bristningar efter graviditet åtgärdas med bukplastik och delade magmuskler sys ihop, ofta i kombination med fettsugning.

Före operation

Våra patienter ska känna sig trygga och säkra inför sitt besök hos oss. För att din operation ska behålla sitt fina resultat, rekommenderar vi att du har skaffat de barn som du har tänkt dig samtidigt som du inte planerar att gå ner mycket i vikt. Det är inte farligt att bli gravid igen, men det finns en risk att resultatet förändras.

Som nämnt tidigare träffar du vid en konsultation en av våra kirurger inför din korrigering, där din situation bedöms efter dina behov och egna önskemål. Ni går igenom eventuella risker och vilket behandlingsalternativ som lämpas bäst. Sammanfattningsvis skapas en övergripande uppfattning över hela processen.

Bild tagen vid en konsultation av en Mommy Makeover på kvinnas mage som har fått bristningar efter sin graviditet

Under operation

Alla operationer planeras individuellt utifrån olika patienters önskan och förutsättningar. Våra kirurger använder moderna metoder för att undvika obehag och förebygga en snabb återhämtningstid.

Vid en bukplastik sys de båda raka bukmusklerna ihop igen vilket resulterar i en plattare mage och mindre belastning på ryggen. Dessa bukmuskler glider åt sidan under graviditeten för att ge plats åt barnet.

Vid bröstförstoring mäts implantatet i relation till bröstvårtan, för att se hur mycket hud som behövs i den nedre halvan av bröstet. Våra kirurger utför ett snitt som hamnar precis i kanten av implantatet, för att dölja ärret. Vid ett bröstlyft mäter vi ut vilken placering hela bröstet ska ha på bröstkorgen.

Efter din operation

De första dygnen efter ingreppet kan du uppleva svullnad, ömhet och nedsatt känsel i huden på magen. Svullnaden är ofarlig och avtar av sig själv under de första veckorna.

Läkningsprocessen är individuell och det är viktigt att du lyssnar på din kropp och anpassar dina aktiviteter efter det. Vi rekommenderar lugna promenader och att du avstår från fysisk träning. Efter ungefär tre månader kan du gå tillbaka till din normala vardag.

Följande ingår i priset

Om du vill genomgå din Mommy Makeover på vår klinik i Stockholm ingår följande i priset:

 Narkos

Återbesök

Ansvarsförsäkring

Våra patienter ska alltid kunna känna sig både trygga och säkra. Därför ingår alltid en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Försäkringen är kostnadsfri och gäller så fort du kliver in på kliniken. Läs mer om vår ansvarsförsäkring.

Vanliga frågor & svar om Mommy Makeover

Här nedan har vi samlat de allra vanligaste frågorna folk har kring en Mommy Makeover. Om du inte hittar din fråga är det bara att höra av dig till vår klinik i Stockholm.

För att din operation ska behålla sitt resultat bör du känna dig färdig med att skaffa barn. Du behöver aldrig vara orolig om du väljer att bli gravid igen. Barnet är bra på att ta den plats det behöver i magen, men för att ingreppet ska vara värt för dig som patient rekommenderar vi att du väntar med din behandling efter att du färdig med dina graviditeter.

Om du saknar hur kroppen kändes innan din graviditet eller vill ta bort din mammamage kan det vara läge att fundera på att genomgå en behandling. Behandlingen möjliggör att du tar tillbaka stoltheten över din figur. Som vi nämnt tidigare rekommenderar vi att du känner dig färdig med att skaffa barn.

Beroende på hur stor din operation är, blir det svårt att ge en exakt prisbild. Ditt ingrepp skräddarsys efter dina behov och ett pris tas fram under en konsultation med en av våra kirurger. Kontakta oss om du vill veta mer.

Efter operationen kan vissa problem få problem som till exempel svullnad, ömhet och nedsatt känsel i huden. Här på Plastikkirurgen Stockholm utför våra erfarna plastikkirurger alla typer av ingrepp med största noggrannhet och professionalitet. För att minska risken för komplikationer bör du följa de råd som din kirurg föreslår.

martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Du kan läsa mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade ingrepp för kroppen

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Mommy Makeover.

Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.