Mommy Makeover Stockholm

Funderat på att genomgå en Mommy Makeover? Många kvinnor väljer att korrigera sina kroppar efter en graviditet som lämnat oönskade spår på kroppen. Läs vidare för att få information om själva ingreppet, eftervård och pris.

Prislista Mommy Makeover

  • Mommy Makeover
    Pris: 98 000 kr / Delbetalning: 4 083 kr/mån

Snabbfakta

  • Tid på kliniken: *
  • Operationstid: *

* Eftersom att en Mommy Makover oftast genomförs i två steg får du besked i samband med din konsultation.

  • Börja träna: 4-6 veckor
  • Narkos: Ja
  • Ingår i priset: Se lista

Före- och efterbilder

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.
Före Mommy makeover med bröstförstoring, bröstlyft samt bukplastik med fettsugning Efter Mommy makeover med bröstförstoring, bröstlyft samt bukplastik med fettsugning
bröstlyft bukplastik före bröstlyft bukplastik efter
bukplastik fore bukplastik efter
Bröstlyft bukplastik före Bröstlyft bukplastik efter
Implantat bukplastik före Implantat bukplastik efter
Bröstförstoring 6 före Bröstförstoring 6 efter
Bröstförstoring 7 före Bröstförstoring 7 efter
Implantat bukplastik före Implantat bukplastik efter
Implantat bukplastik före Implantat bukplastik efter
Bukplastik 4 före Bukplastik 4 efter
bukplastik fore nr2 bukplastik efter nr2
Patientomdömen
Jag opererades i maj och var väldigt nervös inför det. Har opererat mig på två kliniker tidigare, men kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig varit så nöjd som på Plastikkirurgen Sthlm. Fick ett så fint bemötande från konsultation fram till operationsdagen då jag blev omhändertagen av fantastisk personal. Kände mig hundra procent trygg. Och jag kan varmt rekommendera Daniel som kirurg! 10 av 10.
Pierre Westén
Pierre Westén
1716916145
Jag är mycket nöjd med kirurg Daniel och personalen som var mycket omhänderta-gande. Väldigt nöjd med resultatet!! Tack till Er!!
Milica
Milica
1715851642
HejJag vill dela med min upplevelse på plastikkirurgi.Tack snälla till er i personalen för ni är så omhändertagen och gör ett så professionell mottagande .Jag gjorde en bröst förstoring och lyft. Jag har tidigare haft silikon inlägg.Men nu va det dags att byta och lyfta efter 13 år. Med de gamla inlägget,När jag kom till kliniken för konsultation möter jag Daniel som ska utföra min operation. Efter att vi har gått igenom de som ska göras och hur och allt vi pratade om så kände jag att jag va i trygga händer. Jag vill rekommendera plastikkirurgi och skulle jag göra någonting igen så väljer jag plastikkirurgi igen.Den familjär känsla och stämningen jag fick den dag jag gjorde operationen fick mig att bli lugn. Och när personalen innan jag fick narkosen skoja med mig fick mig att känna att jag är i trygga händer.Tack 🙏Till er alla på plastikkirurgi StockholmNi är så grymt duktig 🤩🙏🙏🙏
Anna
Anna
1712668609
Hade gått ner massa i vikt så fixade både magmusklerna, överskottet av huden som var på magen och bröstförstoring. All personal är väldigt lugna och trevliga. Örjan som var min kirurg rekommenderar jag verkligen att gå till. Sålde inte på mig något utan gav mig en rekommendation av storlek på cc men jag ville ha lite större vilket han sa också skulle funka bra till min kroppsform. Väldigt proffsiga och omhändertagande
Tania
Tania
1710422578
2 veckors sedan jag opererades, är super nöjd med dr Daniel Saiepour, han sprider ett lugn och är otroligt proffsig. Vill också passa på att ge beröm till Jossan som alltid har ett glatt humör samt sköterskorna Emma och Evelina som pysslar om en.
julia Neumann
julia Neumann
1709704586
Jag rekommenderar denna klinik av hela mitt hjärta. De tog hand om mig från det att jag kom in, jag kände att jag visste vad de gjorde och förklarade allt steg för steg vad som skulle hända. Kirurgen Daniel och hela personalen är professionella och gjorde operationen snabb och den postoperativa smärtan uthärdlig. Tack alla ❤️
Diana Pascu
Diana Pascu
1708195791
🏆Bästa teamet!!! Tackar alla ! Rekommenderar Örjan G till alla😎The best team ever! Thank you 💐
Ninni Eriksson
Ninni Eriksson
1708023861
Jag opererades för en vecka sedan av Örjan på Plastikkirurgen och kan inte ha bett om en bättre upplevelse. Bemötandet från reception, narkos - och operationssköterskor, personal på uppvaket och givetvis Örjan var fantastiskt. Samtliga förmedlade en lugn, positiv och familjär stämning som definitivt behövs inför, under och efter en operation.Vill även tillägga att stödet efter operationen även det har varit långt över förväntan med snabba svar på diverse frågor och funderingar. Tack snälla till alla på Plastikkirurgen för den här gången - om jag opererar mig igen kommer jag definitivt att göra det hos er!
Örjan Gribbe, en stjärna som verkligen lyssnar på ens önskemål. Operationssköterskan, narkosläkare, receptionist, alla var så tillmötesgående! Kände mig inte det minsta stressad eller nervös i deras händer!Allt ifrån att jag togs emot till uppvaket och omhändertagandet efteråt var så underbart, ville knappt åka hem! 🥹Jag är SUPERnöjd med allt hos de! ❤️
Iryna Gasanova
Iryna Gasanova
1706439592
Amazing and very professional team ❤️Thanks a looooooot
Monica Samie
Monica Samie
1705494957
Bästa kliniken och bästa upplevelsen någon kan önska sig.Alla på kliniken är varma, omhändertagande och proffsiga. Daniel är en kirurg som är proffsig och har ett lugn som smittar av sig.Vart ända person jag har varit i kontakt med på denna klinik har behandlat mig med sån värme och varit så proffsiga så all oro eller tvivel man kanske har bara försvunnit.Tack för att ni gjorde min bukplastik upplevelse till något så underbart och att ni fortfarande finns där och stöttar och kontrollerar och ger mig den trygghet jag behövd..
Ayesha
Ayesha
1705087491
Jag rekommenderar stark denna underbara klinik, Örjan Gribbe är en Stjärna, kan ej med ord beskriva vilken fin människa han är , detsamma till Underbara Jossan🥹❤️ Örjan är väldigt duktig på det han gör, han gör ett så fint jobb, han är skicklig, kunnig samt proffesionellt på högsta nivå samt ärlig, han är omtänksam lyssnar på en, skulle jag fortsätta skriva så kommer jag fortfarande inte med ord kunna beskriva hur bra Örjan är. Jag är så tacksam, Örjan Gribbe⭐️ och tack till er alla på kliniken😊
Sophia Larsson
Sophia Larsson
1704779906
Så bra bemötande av all personal. Var på fler konsultationer men fick så bra intryck av Örjan att jag valde denna klinik ändå. Man kände sig väl omhändertagen och uppassad på. De var lugna och pedagogiska när de förklarade vad som skulle ske och hur. Allt var toppen!
Fantastiskt personal, kändes proffsigt och familjärt på samma gång. Blev väl omhändertagen, kände mig som en drottning. Fräscha lokaler, underbar frukostbricka. Allt gick så smidigt, från konsultation till operation och kontakt efter. Örjan är ett superproffs, han får mig att känna mig otroligt trygg. Rekommenderas varmt, bästa kliniken! (Gjorde bröstförstoring)Tillägg till ursprunglig recension;Nu har det gått 4 v sedan operationen. Allt har gått över förväntan och jag är otroligt nöjd med mina nya bröst! 😍 Örjan är väldigt lyhörd, känner att han lyssnade och förstod mina önskemål och levererade exakt det jag ville ha.Örjan, vilken stjärna du är, jag är så tacksam över det fantastiska jobb du gjort!Bifogar ett par bilder.
Mandy Karlsson
Mandy Karlsson
1703427929
Är väldigt nöjd med resultatet! Haft kontakt efteråt & fått bra bemötande. Rekommenderas starkt. ♥️
Kunde inte haft en bättre upplevelse, all personal var helt underbara från att jag kom dit tills det var dags att åka hem, och man kände sig väl omhändertagen på plats. Kan verkligen lämna mina varmaste rekommendera för Plastikkirurgen Stockholm.
Jättebra kirurg och personal. Är jättenöjd med resultatet.
Fler recensionerjs_loader

Vad är en Mommy Makeover?

Att bli mamma är fantastiskt, men kroppen blir inte densamma efter en eller flera graviditeter. Det kan handla om en oönskad mammamage, förlorad volym i brösten, bristningar eller hud som hänger på magen. Allt detta är fullt normalt efter en graviditet men om du skäms över din kropp kan detta åtgärdas genom en behandling. Syftet med din operation är att återställa kroppen till hur den såg ut innan du fött barn.

Mommy Makeover är ett vanligt ingrepp att göra efter en graviditet som lämnat kvar spår på kroppen, där träning eller diet inte hjälper som åtgärd. Det är ett samlingsord för kombinationer av flera ingrepp som till exempel bukplastik, kroppsskulptering, bröstförstoring, bröstlyft och fettsugning.

Operationerna syftar till att få din kropp att se ut som den gjorde innan graviditeten. Det är inte ovanligt att många kvinnor känner sig obekväm med tomma bröst, överhängd mage eller bristningar efter graviditet. En Mommy Makeover åtgärdar din kropp i förhoppning att öka ditt självförtroende på nytt igen.

Mammamage – vanligt efter graviditet

Det är vanligt att många patienter ibland upplever en så kallad mammamage som innebär att man har fått några förändringar på sin kropp som man inte är nöjd med efter en graviditet. Det kan till exempel vara en utbuktande mage eller att man fått ett hudöverskott.

Vid ett utförande av bukplastik är det vanligt att man kombinerar ingreppet med en fettsugning. För att ta bort allt fettöverskott kan man behöva fettsuga hela magen, men det kan också räcka med att bara utföra fettsugningen vid höfterna.

Vi på Plastikkirurgen Stockholm erbjuder Mommy Makeover som utförs av erfarna och professionella plastikkirurger. Våra patienter garanteras alltid ett tryggt bemötande, duktiga kirurger och noggrann uppföljning.

Alla kroppar är unika på sitt sätt och så även graviditeter. En operation kan genomföras först sex månader efter att du är färdig med amningen. Återhämtningstiden varierar individuellt och du kommer tillsammans med kirurgen gå igenom dina önskemål med operationen.

Mest vanliga ingrepp:

Plastikkirurg Mats von Wachenfeldt

Hur går en Mommy Makeover till?

Vi värdesätter att du som patient ska få ett säkert resultat och snabbt kunna återgå till din vardag. På Plastikkirurgen Stockholm utför vi skräddarsydda ingrepp just för dig och dina önskemål. Vid en konsultation hos oss träffar du en kirurg där en individuell plan utformas för vilka ingrepp som ska göras och i vilken ordning.

Bröst återställs med implantat och eget kroppsfett för att återfå fyllnad. Korrigeringen kombineras ofta med ett bröstlyft. Bristningar efter graviditet åtgärdas med bukplastik och delade magmuskler sys ihop, ofta i kombination med fettsugning.

Före operation

Våra patienter ska känna sig trygga och säkra inför sitt besök hos oss. För att din operation ska behålla sitt fina resultat, rekommenderar vi att du har skaffat de barn som du har tänkt dig samtidigt som du inte planerar att gå ner mycket i vikt. Det är inte farligt att bli gravid igen, men det finns en risk att resultatet förändras.

Som nämnt tidigare träffar du vid en konsultation en av våra kirurger inför din korrigering, där din situation bedöms efter dina behov och egna önskemål. Ni går igenom eventuella risker och vilket behandlingsalternativ som lämpas bäst. Sammanfattningsvis skapas en övergripande uppfattning över hela processen.

Bild tagen vid en konsultation av en Mommy Makeover på kvinnas mage som har fått bristningar efter sin graviditet

Under operation

Alla operationer planeras individuellt utifrån olika patienters önskan och förutsättningar. Våra kirurger använder moderna metoder för att undvika obehag och förebygga en snabb återhämtningstid.

Vid en bukplastik sys de båda raka bukmusklerna ihop igen vilket resulterar i en plattare mage och mindre belastning på ryggen. Dessa bukmuskler glider åt sidan under graviditeten för att ge plats åt barnet.

Vid bröstförstoring mäts implantatet i relation till bröstvårtan, för att se hur mycket hud som behövs i den nedre halvan av bröstet. Våra kirurger utför ett snitt som hamnar precis i kanten av implantatet, för att dölja ärret. Vid ett bröstlyft mäter vi ut vilken placering hela bröstet ska ha på bröstkorgen.

Efter din operation

De första dygnen efter ingreppet kan du uppleva svullnad, ömhet och nedsatt känsel i huden på magen. Svullnaden är ofarlig och avtar av sig själv under de första veckorna.

Läkningsprocessen är individuell och det är viktigt att du lyssnar på din kropp och anpassar dina aktiviteter efter det. Vi rekommenderar lugna promenader och att du avstår från fysisk träning. Efter ungefär tre månader kan du gå tillbaka till din normala vardag.

Följande ingår i priset

Om du vill genomgå din Mommy Makeover på vår klinik i Stockholm ingår följande i priset:

 Narkos

Återbesök

Ansvarsförsäkring

Våra patienter ska alltid kunna känna sig både trygga och säkra. Därför ingår alltid en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Försäkringen är kostnadsfri och gäller så fort du kliver in på kliniken. Läs mer om vår ansvarsförsäkring.

Vanliga frågor & svar om Mommy Makeover

Här nedan har vi samlat de allra vanligaste frågorna folk har kring en Mommy Makeover. Om du inte hittar din fråga är det bara att höra av dig till vår klinik i Stockholm.

För att din operation ska behålla sitt resultat bör du känna dig färdig med att skaffa barn. Du behöver aldrig vara orolig om du väljer att bli gravid igen. Barnet är bra på att ta den plats det behöver i magen, men för att ingreppet ska vara värt för dig som patient rekommenderar vi att du väntar med din behandling efter att du färdig med dina graviditeter.

Om du saknar hur kroppen kändes innan din graviditet eller vill ta bort din mammamage kan det vara läge att fundera på att genomgå en behandling. Behandlingen möjliggör att du tar tillbaka stoltheten över din figur. Som vi nämnt tidigare rekommenderar vi att du känner dig färdig med att skaffa barn.

Beroende på hur stor din operation är, blir det svårt att ge en exakt prisbild. Ditt ingrepp skräddarsys efter dina behov och ett pris tas fram under en konsultation med en av våra kirurger. Kontakta oss om du vill veta mer.

Efter operationen kan vissa problem få problem som till exempel svullnad, ömhet och nedsatt känsel i huden. Här på Plastikkirurgen Stockholm utför våra erfarna plastikkirurger alla typer av ingrepp med största noggrannhet och professionalitet. För att minska risken för komplikationer bör du följa de råd som din kirurg föreslår.

martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Du kan läsa mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade ingrepp för kroppen

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Mommy Makeover.

Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.