Näsplastik

Har du funderingar på näsplastik? Vår överläkare Leif Gylbert är specialist inom plastikkirurgi. Läs mer om ingreppet nedan och boka en konsultation.

Näsplastik med pris från: 56 000 kr

Delbetala räntefritt från 2 333 kr/mån via Svea Ekonomi.

Tid på kliniken: 4-6 timmar

Operationstid: 60-120 minuter

Ingår i priset: Se lista

Narkos: Ja

Börja träna: 1-3 veckor

Sjukskrivning: 1-2 veckor

näsoperation ansikte

Näsplastik på Plastikkirurgen Stockholm

Är du intresserad av näsplastik? Tveka inte att kontakta oss på Plastikkirurgen Stockholm. Legitimerade läkare Dr Leif Gylbert är vår framstående specialist i plastikkirurgi som mellan 1995 och 2020 drev en framgångsrik plastikkirurgisk klinik vid Sophiahemmet i Stockholm med fokus på estetiska samt rekonstruktiva operationer. Leif Gylbert är nu överläkare på Plastikkirurgen Stockholms nya plastikkirurgklinik i Hammarby Sjöstad.

Varför näsplastik?

Näsans form bestäms av ärftliga faktorer. Patienter som genomgår näsplastik vill oftast ha en mindre näsa antingen smalare, kortare eller lägre kanske en kombination av dessa. Vid det första läkarbesöket får du beskriva hur du vill att näsan ska bli. Utifrån dessa önskemål planeras de åtgärder som behövs för att resultatet så mycket som möjligt ska överensstämma med dina förväntningar.

För att ytterligare beskriva vad dessa åtgärder kan innebära kan vi göra en datasimulering. Bilder tas då av näsan framifrån och från sidan. Dessa bilder bearbetas med datateknik och näsans utseende förändras i enlighet med de överenskomna kirurgiska åtgärderna.

Resultatet av en datasimulering är en målsättning att arbeta efter men är naturligtvis inte någon exakt garanti på ett kirurgiskt resultat. Olika faktorer som exempelvis ärrbildning kan göra att man inte når precis den form på näsan som databilden visar.

Du undrar säkert hur ditt operationsresultat skulle kunna se ut, läs mer om 3D-simulering här eller läs mer om ingreppet nedan.

Före- och efterbilder på Näsplastik

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.
Before Image After Image
Before Image After Image
Före- och efterbild på näsplastik taget från vänster
Före- och efterbild på näsplastik taget från snett vänster
Patientomdömen
Carl Sandberg
Carl Sandberg
08:09 18 May 21
Stort tack, ni är ytterst professionella!
Maja Nilsson
Maja Nilsson
15:09 10 May 21
jag fick svar mina tusen frågor på telefon, toppen. tack!! vilken service!!!!
Lisen Bergman
Lisen Bergman
10:54 26 Apr 21
Det märks att er personal trivs på jobbet! Stort tack!!
Cissi Högberg
Cissi Högberg
11:31 23 Mar 21
Tack för ett fint bemötande!
Oscar Hellström
Oscar Hellström
08:51 15 Mar 21
Väldigt trevlig personal och fina lokaler!
anna-maria mendez
anna-maria mendez
14:18 14 Mar 21
Tack för ett trevligt bemötande!/A
Viktor Morin
Viktor Morin
10:48 08 Mar 21
Underbar personal och välkomnande! Helt klart Stockholms professionellaste plastikkirurgi!
Ioana Filip
Ioana Filip
10:12 08 Mar 21
Rekommenderar starkt plastikkirurgen Leif Gylbert och hela personalstyrkan på Plastikkirurgen Stockholm på grund av fantastiskt bemötande, kompetens och service.Gjorde min konsultation hos Leif i deras nya och mysiga lokaler i Hammarby Sjöstad. Kan bara säga WOW, längtar att få komma tillbaka igen:)TACK Plastikkirurgen Stockholm!
Caroline Lindman
Caroline Lindman
10:04 08 Mar 21
Bukplastik hos Leif Gylbert då två graviditeter hade ändrat min kropp fullständigt. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet. Kan verkligen rekommendera kliniken i Hammarby Sjöstad och hela personalen som arbetar där! Med vänlig hälsning, Carro
Camilla H
Camilla H
11:12 03 Mar 21
Supernöjd med trevligt bemötande på kliniken vid konsulationen. Kommer boka ögonlocksplastik inom kort!
Annica Bylund
Annica Bylund
11:07 03 Mar 21
Gjorde min operation på deras helt nya klinik i Hammarby Sjöstad, Plastikkirurgen Stockholm.Opererade bort mina proteser som var på 400+350 gram. Samtidigt lyfte jag brösten.Allt gick bra och all personal var fantastisk!snack med sköterskor, narkospersonal och plastikkirurgen Leif som målar på en och förklarar.Nervöst, men det spelar tydligen ingen roll hur många gånger jag varit sövd så är jag nervös inför varje gång!Jag åkte hem på eftermidddagen då allt verkade bra. Rekommenderas
Beston kidir
Beston kidir
20:26 02 Jul 19
Bästa läkare jag har treffat och jag är jätte nöjd med honom när man är med honom i opraskon rummet han gör ett jobb det är trygg och finnt tacksam över jag har treffat dig väntar på nästa opraskon värmt kram tillDr.Leif Gylbert från Lana Amin
Fler recensioneryH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7

Innan din näsoperation

Vi börjar alltid med en konsultation när du kommer till oss. Under konsultationen pratar vi om ingreppet och din önskan om att genomföra en näsplastik. Du får ställa alla dina frågor och vi pratar om vad du kan förvänta dig för resultat utifrån dina önskemål. Vi pratar även om priset och när det finns operationstid om så önskas.

Innan du träffar din plastikkirurg fyller du i en hälsodeklaration där frågor kring din hälsa och eventuella sjukdomar finns. Du kan få med dig papper hem kring hur det går till rent praktiskt av en av våra mottagningssjuksköterskor. Vi skickar alltid information kring hur du ska förbereda dig inför en operation om du väljer att gå vidare och genomföra en näsplastik.​

innan en naskirurgi
efter nasplastik

Under operationen

En näsplastik utförs vanligen under narkos men mindre åtgärder av framförallt näsans broskskelett kan göras i lokalbedövning. Snittet läggs alltid innanför näsöppningarna ibland kombinerat med ett litet snitt tvärsöver hudbryggan mellan dessa. Därefter görs de korrigeringar av näsans brosk- och benskelett som ingår i den kirurgiska planen. Förbandet består alltid av tejp ibland kompletterat med gips.

Efter operationen

Efter en vecka tas förband och eventuella stygn. Delar av resultatet är synliga redan nu men på grund av en måttlig svullnad i näsans mjukdelar kan slutresultatet dröja upp till ett år efter operation. En tunn hud draperar sig lättare över den nya formen på näsans skelett och resultatet blir vanligtvis bättre än om näsans hud är tjock. Smärtan efter operation är måttlig eller ingen alls. Andningsförmåga, lukt etc påverkas ej.

Följande ingår i priset

Om du genomgår en näsoperation hos Plastikkirurgen Stockholm ingår följande i priset.

Narkos

Måltider

Återbesök

Gratis Wi-Fi

Hotellövernattning

 

FAQ - Näsplastik

Vanliga frågor och svar rörande Näsplastik. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!
Beroende på hur omfattande operationen är det inte alltid aktuellt med gips. Är näsplastiken enbart i mjukdelar så behöver du inte ha gips. Är näsplastiken mer omfattande får du gips.
Om du behöver gips efter operation så sitter det i 7 dagar och tas bort på mottagningen vid ditt återbesök.
Du kan bli blå under ögonen och det är förväntat. Svullnaden lägger sig efter hand. Näsan är ett område som tar lång tid att läka och du har ett slutresultat efter tidigast 6 månader. Räkna med upp till ett år.
Vi tejpar näsan för att minska svullnad och för att få ett så bra resultat som möjligt. Det är bra att hålla näsan tejpad i två veckor.
Det är normalt att ha en mindre näsblödning dagen för operation samt dagen efter. Under operation har du förband i näsan som tas bort efter operation.
Du kan uppleva det jobbigt i början då näsan är svullen. Om det även finns gammalt blod kvar i näsan kan det också försvåra. Vi avråder från att du rengör näsan själv från gammalt blod innan första återbesöket. Näsplastiken i sig ska inte påverka din andning.
Sköterska besvarar frågor

Vad är 3D-simulering?

3D-simulering innebär att din kirurg i förväg kan visa hur exempelvis dina bröst kan se ut med olika implantat eller hur din kropp kan se ut efter en fettsugning. En 3D-bild tas fram på ett par sekunder.

Se resultatet i förväg – i 3D

Du undrar säkert över resultatet av din plastikoperation, hur det kommer att se ut. Vad kan jag förvänta mig efter operation? Gå inte och jämför dig med andra personer som genomgått en operation. Då vi alla är unika är våra kroppar också det. Det innebär alla resultat blir unika.

Vi använder oss av den senaste 3D-tekniken

Vår kamerautrustning är den allra senaste från Crisalix. Vi visar dig via 3D-simulering exempel på hur din operation kommer se ut just för dig vare sig det gäller näsplastik eller bröstförstoring. En trygghet för dig.

plastikkirurg forbereder patient infor brostforstoring
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad.

Läs mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Ansvarsförsäkring

På Plastikkirurgen Stockholm ska du som kund alltid känna dig både trygg och säker. Vi erbjuder därför alla av våra kunder en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Denna tjänst är helt kostnadsfri och gäller så fort du kliver in genom dörren på vår klinik.

Relaterade ingrepp för ansiktet

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Näsplastik.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din månadskostnad med delbetalning

Låna: 31 000 kr

Betala: 1 292 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.