Ansiktslyft

Funderar du på att genomgå ett ansiktslyft? Vår överläkare Leif Gylbert är specialist inom plastikkirurgi. Läs mer om ingreppet nedan och boka en konsultation.

Ansiktslyft med pris från: 45 000 kr

Delbetala räntefritt från 1 875 kr/mån via Svea Ekonomi.

Tid på kliniken: 16-24 timmar

Operationstid: 90-120 minuter

Ingår i priset: Se lista

Narkos: Ja

Sjukskrivning: 1-3 veckor

Börja träna: 4-5 veckor

Vackert ansikte efter ansiktslyft

Ansiktslyft på Plastikkirurgen Stockholm

Är du intresserad av ansiktslyft? Tveka inte att kontakta oss på Plastikkirurgen Stockholm. Legitimerade läkare Dr Leif Gylbert är vår framstående specialist i plastikkirurgi som mellan 1995 och 2020 drev en framgångsrik plastikkirurgisk klinik vid Sophiahemmet i Stockholm med fokus på estetiska samt rekonstruktiva operationer. Leif Gylbert är nu överläkare på vår nya plastikkirurgklinik i Hammarby Sjöstad. Läs mer om ingreppet nedan.

Varför ansiktslyft?

Det normala åldrandet innebär att hudens elasticitet minskar, varvid rynkor och veck uppstår på kinder och hals. Underliggande muskulatur och bindväv blir också slappare med åren. Vid en ansiktslyftning sträcks både hud och underliggande vävnad.

Du undrar säkert hur ditt operationsresultat skulle kunna se ut, läs mer om 3D-simulering här.

Före- och efterbilder på Ansiktslyft

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.
Ansiktslyft - före och efter
Before Image After Image
ansiktslyft fore efter 1
Before Image After Image
Patientomdömen
Carl Sandberg
Carl Sandberg
08:09 18 May 21
Stort tack, ni är ytterst professionella!
Maja Nilsson
Maja Nilsson
15:09 10 May 21
jag fick svar mina tusen frågor på telefon, toppen. tack!! vilken service!!!!
Lisen Bergman
Lisen Bergman
10:54 26 Apr 21
Det märks att er personal trivs på jobbet! Stort tack!!
Cissi Högberg
Cissi Högberg
11:31 23 Mar 21
Tack för ett fint bemötande!
Oscar Hellström
Oscar Hellström
08:51 15 Mar 21
Väldigt trevlig personal och fina lokaler!
anna-maria mendez
anna-maria mendez
14:18 14 Mar 21
Tack för ett trevligt bemötande!/A
Viktor Morin
Viktor Morin
10:48 08 Mar 21
Underbar personal och välkomnande! Helt klart Stockholms professionellaste plastikkirurgi!
Ioana Filip
Ioana Filip
10:12 08 Mar 21
Rekommenderar starkt plastikkirurgen Leif Gylbert och hela personalstyrkan på Plastikkirurgen Stockholm på grund av fantastiskt bemötande, kompetens och service.Gjorde min konsultation hos Leif i deras nya och mysiga lokaler i Hammarby Sjöstad. Kan bara säga WOW, längtar att få komma tillbaka igen:)TACK Plastikkirurgen Stockholm!
Caroline Lindman
Caroline Lindman
10:04 08 Mar 21
Bukplastik hos Leif Gylbert då två graviditeter hade ändrat min kropp fullständigt. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet. Kan verkligen rekommendera kliniken i Hammarby Sjöstad och hela personalen som arbetar där! Med vänlig hälsning, Carro
Camilla H
Camilla H
11:12 03 Mar 21
Supernöjd med trevligt bemötande på kliniken vid konsulationen. Kommer boka ögonlocksplastik inom kort!
Annica Bylund
Annica Bylund
11:07 03 Mar 21
Gjorde min operation på deras helt nya klinik i Hammarby Sjöstad, Plastikkirurgen Stockholm.Opererade bort mina proteser som var på 400+350 gram. Samtidigt lyfte jag brösten.Allt gick bra och all personal var fantastisk!snack med sköterskor, narkospersonal och plastikkirurgen Leif som målar på en och förklarar.Nervöst, men det spelar tydligen ingen roll hur många gånger jag varit sövd så är jag nervös inför varje gång!Jag åkte hem på eftermidddagen då allt verkade bra. Rekommenderas
Beston kidir
Beston kidir
20:26 02 Jul 19
Bästa läkare jag har treffat och jag är jätte nöjd med honom när man är med honom i opraskon rummet han gör ett jobb det är trygg och finnt tacksam över jag har treffat dig väntar på nästa opraskon värmt kram tillDr.Leif Gylbert från Lana Amin
Fler recensioneryH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7

Innan ditt ansiktslyft

Vi börjar alltid med en konsultation när du kommer till oss. Under konsultationen pratar vi om ingreppet och din önskan om att genomföra ett ansiktslyft. Du får ställa alla dina frågor och vi pratar om vad du kan förvänta dig för resultat utifrån dina önskemål. Vi talar även om priset och när det finns operationstid om så önskas. Innan du träffar din plastikkirurg fyller du i en hälsodeklaration där frågor kring din hälsa och eventuella sjukdomar finns. Du kan få med dig papper hem kring hur det går till rent praktiskt av en av våra mottagningssjuksköterskor. Vi sänder alltid information kring hur du ska förbereda dig inför en operation om du väljer att gå vidare och genomföra din ansiktslyftning.

Under ansiktslyftet

Operationen sker under narkos och tar mellan 90-120 min. Ett snitt läggs från tinningen, runt örat och ner längs hårfästet. Därefter sträcks huden och underliggande vävnad, eventuellt görs en fettsugning under hakan. Efter ingreppet appliceras ett tryckförband runt huvudet. Du stannar sedan kvar på vår klinik över natten för övervakning och omvårdnad.

Innan ditt ansiktslyft
Under ditt ansiktslyft

Efter ansiktslyftet

Dagen efter operationen avlägsnas tryckförbandet och du får duscha och tvätta håret innan du lämnar oss. Vid hemgång får du ej köra bil. Vi rekommenderar att du hämtas av anhörig, alternativt åker taxi. Efter operationen är det inte ovanligt att du får blåmärken och upplever svullnad, spänningar och smärta, särskilt runt öronen. Smärtan kan sitta i ett par dygn och motverkas med värktabletter som tas enligt ordination. Ett visst känselbortfall förekommer normalt efter operationen. Det försvinner successivt under de följande månaderna. Ärren som till en början är röda, bleknar gradvis. Komplikationer som blödning, infektion och nervskador är mycket ovanliga.

En vecka efter operationstillfället kommer du på din första kontroll och efter ytterligare en vecka får du komma tillbaka för stygntagning. Efter en ansiktslyftning följer vanligtvis två efterkontroller; tre månader respektive 12 månader efter operationen. Redan efter stygntagningen kommer du se en förändring men det slutliga resultatet bedöms inte förrän vid 12-månaders kontrollen. Vi rekommenderar ca en till tre veckors ledighet efter operationen. Beroende på yrke och arbetsbelastning kan behovet av ledighet variera. Du bör avhålla dig från träning och andra fysiska aktiviteter upp till en månad efter operationen. För bästa resultat är det även viktigt att du skyddar dina ärr mot solljus de första 12 månaderna. Detta görs bäst med tejp eller solkräm med hög skyddsfaktor.

Följande ingår i priset

Om du genomgår ditt ansiktslyft hos Plastikkirurgen Stockholm ingår följande i priset.

Narkos

 Återbesök

Måltider

Gratis Wi-Fi

Hotellövernattning

 

FAQ - Ansiktslyft

Vanliga frågor och svar rörande Ansiktslyft. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!
Beroende på val av operation så är det inte alltid nödvändigt. Om du och din kirurg bestämmer att göra ett mindre lyft räcker det med lokalbedövning och du skrivs ut samma dag som operation.
Det är förväntat att bli svullen efter operation. Upplever du detta så är det bra att försöka ha en höjd huvudända.
Förbandet har du som kompression för att förebygga/förhindra svullnad och blödning. Tryckförbandet går bra att avlägsna 1-2 dagar efter operation. Du får närmare information vad som gäller just dig.
Efter ett ansiktslyft är det viktigt att minimera risken för blödning, det gör du genom att hålla dig lugn och stilla närmsta två veckorna efter operation. Du får inte böja dig framåt eller göra något som höjer blodtrycket.
Som regel syns inte ärren. Det är mindre och tunna snitt som läggs längs öra och hårfäste. Om såren läker fint är det ingen som kommer se att du genomgått kirurgi.
Sköterska besvarar frågor

Vad är 3D-simulering?

3D-simulering innebär att din kirurg i förväg kan visa hur exempelvis dina bröst kan se ut med olika implantat eller hur din kropp kan se ut efter en fettsugning. En 3D-bild tas fram på ett par sekunder.

Se resultatet i förväg – i 3D

Du undrar säkert över resultatet av din plastikoperation, hur det kommer att se ut. Vad kan jag förvänta mig efter operation? Gå inte och jämför dig med andra personer som genomgått en operation. Då vi alla är unika är våra kroppar också det. Det innebär alla resultat blir unika.

Vi använder oss av den senaste 3D-tekniken

Vår kamerautrustning är den allra senaste från Crisalix. Vi visar dig via 3D-simulering exempel på hur din operation kommer se ut just för dig vare sig det gäller näsplastik eller bröstförstoring. En trygghet för dig.

plastikkirurg forbereder patient infor brostforstoring
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad.

Läs mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Ansvarsförsäkring

På Plastikkirurgen Stockholm ska du som kund alltid känna dig både trygg och säker. Vi erbjuder därför alla av våra kunder en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Denna tjänst är helt kostnadsfri och gäller så fort du kliver in genom dörren på vår klinik.

Relaterade ingrepp för ansiktet

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Ansiktslyft.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din månadskostnad med delbetalning

Låna: 31 000 kr

Betala: 1 292 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.