PRP Stockholm

PRP är en effektiv behandling för att förnya gammal hud i exempelvis ansikte. PRP kan även användas för att stimulera tillväxt av hår. En PRP-behandling är ett helt naturligt sätt att förnya hudens celler samt motverka håravfall.

Prislista PRP

  • PRP
    Pris: 2 990 kr / Delbetalning: 125 kr/mån

Snabbfakta

  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 3-24 månader

Före- och efterbilder på PRP

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat av behandling med PRP pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

placeholder fore operation placeholder efter operation
placeholder fore operation placeholder efter operation
Patientomdömen
lena almousavi
lena almousavi
09:50 31 Mar 23
Ohört tacksam av kirurgen Örjan och de fina personal. Fick mina drömbröst och skulle inte välja någon annan klinik änn Plastikkirurg hoppas han jobbar kvar bara om 10-15 år då jag ska göra om dom ♥️♥️
Kryptonista
Kryptonista
14:39 30 Mar 23
Mycket professionellt bemötande och utförande. Helnöjd. 100% rekommendation.
Sandra Olsson
Sandra Olsson
14:26 30 Mar 23
Helt underbar personal och underbar läkare som förstår en 😘
Amanda Berg
Amanda Berg
11:29 30 Mar 23
Nöjd med omhändertagandet på kliniken, sov där en natt. Allt har gått jättebra! Glad över att jag valde att göra operationen hos plastikkirurgen STHLM. väldigt kunnig och trevlig personal.
Nasrin Abu el-hawa
Nasrin Abu el-hawa
11:41 28 Mar 23
Så omhändertagande och gulliga genuint intresserade av ens mående.
Bianca Hedensjö
Bianca Hedensjö
08:26 28 Mar 23
Jag var väldigt nervös innan dels över att bli sövd samt smärtan som skulle vänta men allt har gått så bra och är så glad att jag gjort detta hos plastikkirurgen Stockholm. Har blivit otroligt bra bemött och omhändertagen.
Shene Mohammad
Shene Mohammad
20:28 23 Mar 23
Bästa och träligaste och duktigaste personalen i plastikkirurge Stockholm…⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kristina
Kristina
06:11 21 Mar 23
Nöjd från första mötet till slutresultatet 😊
Izabela Godlewska
Izabela Godlewska
06:44 17 Mar 23
Jättefin service av all personal! Josefine i receptionen hjälper med alla frågor och funderingar (så tryggt) när man är så tankspridd inför en operation.Örjan Gibbe kom med väldigt bra råd för min behandling under konsultationen! Väl på plats för operation får man träffa alla läkare osv som ska ta hand om en, alla var superfina och omhändertagande!Örjan har ögon för bröstförstoring och jag fick verkligen ett önskat resultat, för mig var det viktigt att förstoringen skulle vara proportionerlig med min kropp, det såg Örjan verkligen till att det blev, supernöjd.Kommer utan tvekan gå hit igen om jag skulle ha funderingar över en annan behandling och kan starkt rekommendera denna klinik.
jenny Brickner
jenny Brickner
10:59 28 Feb 23
Supernöjd med denna fantastiska kliniks proffessionalitet och bemötande. Rekommenderas!
Ida Sselle
Ida Sselle
14:31 25 Feb 23
Jag gjorde min första operation på denna proffsiga klinik.Jag hade redan från början mycket höga förväntningar, och väldigt tydliga bilder av hur jag ville att mitt resultat skulle bli. Men trots mina redan mycket höga förväntningar så lyckades Dr Daniel på något magiskt sätt att överträffa mina förväntningar med hästlängder, och jag hade inte kunnat bli mer nöjd! Jag älskar resultatet.Daniel är superduktig, och väldigt proffsig. Han lyssnade noga på mina önskningar, gav egna förslag, och skapade perfektion efter det.Han är otroligt lyhörd och lyssnar verkligen på dig som kund, men är också noga med att berätta vad han kan göra för dig utefter dina egna förutsättningar. Han gjorde med andra ord precis allt rätt man kan göra som kirurg och gav mig mer än jag önskade.Från det att man tar kontakt med kliniken, tills man kommer på återbesök efter sin operation så blir man välinformerad om hur allting ska gå till, och de svarar snällt på alla frågor man kan tänkas ha, både före och efter op.För mig är det ett klart beslut att återvända till denna klinik ifall jag ska operera mig igen. Vilket jag planerar att göra framåt. Jag har varit på många konsultationer, på flera olika kliniker där magkänslan aldrig känts så bra och rätt som här. Det här är enligt mig en klinik i toppklass.
Sandra Altamirano
Sandra Altamirano
09:46 23 Feb 23
En fantastisk klinik med ett mycket proffsig team, med hög kvalitet och bästa resultat o dessutom utmärkt service.Rekommenderar varm kliniken! Bästa kliniken o jag är mycket nöjd med valet.
Hedda Remmereit
Hedda Remmereit
14:19 21 Feb 23
Så otroligt glad med mitt val av klinik. Jag gjorde bröstförstoring hos Örjan och skulle rekommendera han till alla. Så proffsig noggrann och duktig. Vill också tagga Roger på uppvaket som var så otroligt givmild och trevlig. Det är nu 2 v efter Op och har inget negativt att säga❤️
Ioana Filip
Ioana Filip
17:50 16 Feb 23
Tack för en fantastisk upplevelse och service i världsklass Dr. Saiepour och övrig personal. Ett extra tack till Josephine för snabb återkoppling och engagemang. Ni är bäst! Kommer definitivt att rekommendera er till alla jag känner.
Sandra Norling
Sandra Norling
17:47 16 Feb 23
Bra bemötande bra personal
An He
An He
21:27 08 Feb 23
När man som kund väljer att komma tillbaka, jamen de måste väl ändå säga endel om kliniken och dess medarbetare. Från dag ett i kontakten med kliniken så infann sig ett lugn hos mig som kund. Fantastiska Dr Daniel, samt övrig personal, fick mitt första dygn på kliniken att kännas som en "dans på rosor". Trots att jag gjorde en stor bukplastik blev vare sig värken eller oron nämnvärd. Precis all personal, från kirurg till sköteska till kordinator, visar på stor proffsigt bemötande såväl kunskapsmässigt som medmänsklighet. De ger ett lugn hos mig som patient att känna hur alla runt mig kan sitt yrke, såväl när allt går som planerat eller om min kropp på något vis skulle protestera under min vård där.Nu är jag enbart ca 4 v in i min läkning, men ser redan fram emot mina kommande operationer på kliniken, bröstreduktion/lyft samt fettsugning lår..Jag följde magkänslan i valet av Plastikkirurgen Stockholm. Gör det du med..
Caroline Abu Sweid
Caroline Abu Sweid
18:01 08 Feb 23
Blev super nöjd med min mammy makeover. Daniel saiepour är så otroligt duktig på det han gör.
Emma
Emma
17:30 08 Feb 23
Fantastisk personal. Jättenöjd med allt. Rekommenderar verkligen +++++
Sofie Stålemar
Sofie Stålemar
05:50 04 Feb 23
Jag kan verkligen rekommendera Plastikkirurgen I Stockholm.Vilket otroligt bra bemötande, från det att jag tog kontakt med kliniken, till operationen och tiden efter.Jag opererades av Örjan, och är så himla nöjd!Han är lugn och realistisk, och är den jag kommer ringa till om jag kommer på att göra någon fler operation.Narkosläkarna där måste vara bland de bästa som finns, man blev verkligen omhändertagen ❤Är så glad att jag valde just denna klinik.
florence farfan
florence farfan
14:39 01 Feb 23
Really good experience!! I’m so happy with the results! Highly recommend this place
Petra Zetterberg
Petra Zetterberg
10:36 01 Feb 23
Var hos er i måndags och gjorde min bröst operation hos Örjan. Vill bara säga att ni är ett fantastiskt team hela gänget jag träffade. Kände mig väl omhändertagen. Kan varmt rekommendera er ❤️
Cecilia Axelsson
Cecilia Axelsson
06:40 30 Jan 23
Väldigt proffesionella och hade verkligen valt Plastikkirurgen Stockholm igen! Alla frågor är välkomna såväl före som efter operation. Man känner sig väl ompysslad efter operationen och de är bra på att informera. Kan verkligen rekommendera dem! Gjorde stor bukplastik och bröstlyft utan implantat (mommy makeover) hos Daniel och är verkligen nöjd!
Sonia Rickne
Sonia Rickne
12:29 25 Jan 23
Professionell och respektfull plastkirurg , trevlig och omhändertagande personal från receptionen till operation kan varmt rekommendera.
Anna Linder
Anna Linder
15:43 20 Jan 23
En dröm blev till verklighet!! Vilket otroligt fint bemötande från denna klinik! Allt från receptionen, narkos, sköterskor och bästa Örjan. Kan bara varmt rekommendera denna klinik. Tack mina hjältar!!!
Amanda Edlund
Amanda Edlund
12:48 21 Dec 22
Älskar stället & människorna! Daniel fick mig att känna mig lugn från start
Sarah
Sarah
10:18 15 Dec 22
Då flera skrivit om sina operationer gått så skriver jag om min erfarenhet av tiden efter mina operationer. För 25 år sedan gjorde jag en bröstförstoring med hjälp av Dr Gylbert. Protesen lades under muskeln och allt gick bra. Ammat två barn efter det och mina bröst ser fortfarande fantastiska ut. Jag är så nöjd med formen, anatomiska som jag valde, samt storleken. Gjorde sedan en näsplastik hos samma läkare med utmärkt resultat. Tipsade min väninna som också gjorde näsplastik. Jag rekommenderar verkligen denna trygga kompetenta läkare.
Pernilla Lagergren
Pernilla Lagergren
18:03 09 Dec 22
Bästa kliniken och Daniel gör underverk.
Katherine Alcantara
Katherine Alcantara
15:01 17 Oct 22
Nu stämmer proportionerna! Mer än nöjd⚘️
Clara Eriksson
Clara Eriksson
07:42 13 Oct 22
Jag vill bara säga hur duktiga ni alla var och tog hand om mig så bra och tack Daniel för bra operation, verkligen bästa kliniken ni är bäst 💓🙂
Helene Moberg
Helene Moberg
04:47 06 Oct 22
Vill med varmaste rekommenderar Plastikkirurgen Stockholm då jag har gjort en bröstreduktion där.Blev rekommenderad av min väninna som hade varit hos Leif Gilbertsom gjort samma ingrepp.Jag är så otroligt Super nöjd.Vill även tacka Camilla och Josepine för fantastiskt bemötande och hjälp.//Helene
Malin M
Malin M
08:47 23 Sep 22
Gjort mina bröst hos Daniel. Valet av kirurg kan jag inte vara nöjdare med! Tog mentor 275HP. Drömlikt resultat, mycket bättre än föreställt✨
Linnea Hedberg
Linnea Hedberg
19:02 20 Sep 22
Blev bra bemött, brösten blev som ja ville, bra hjälp när ja behövt de, tack så jätte mkt! Kan varmt rekommendera Daniel 👌
Petra Fahlen
Petra Fahlen
18:32 15 Sep 22
Blev väldigt bra bemött. Kände mig trygg. Vaknade pigg och glad efter operationen.
Camilla Eriksson
Camilla Eriksson
20:06 10 Sep 22
Very happy with dr Gilbert’s result of the “tune up.”.
Lotta Thörnberg
Lotta Thörnberg
15:23 06 Sep 22
Jag rekommenderar varmt Plastikkirurgen Stockholm. Gjorde en bröstförtoring i april och är nu 6 mån senare så nöjd med resultatet. Varmt omhändertagande både före och efter op. Stort tack till kirurgen Daniel Saiepour för ditt proffsiga utförande 👍🌷Mvh Charlotte
Anna Andersson
Anna Andersson
17:52 31 Aug 22
Daniel är en magiker som skapar perfektion om och om igen. Har gjort både bröst och bukplastik hos honom och har 43 år gammal fått min drömkropp. Är så otroligt nöjd och kan bara ge mina absolut varmaste rekommendationer♥️
Magdalena Zboś
Magdalena Zboś
11:02 30 Aug 22
Jag är supernöjd med resultatet mitt bröstförstoring hos dr.Daniel bästa läkare 👌.Verkligen rekommendera Plastikkirurgen Hammarby Sjöstad Stockholm fina ,mysiga lokaler, professionell och trevliga personalen.Stort tack 🤗
Gunilla Klevhamre
Gunilla Klevhamre
16:21 23 Aug 22
Helnöjd! Fantastiskt bemötande , men framförallt en skicklig kirurg.
Madeleine Aldborg
Madeleine Aldborg
08:32 23 Aug 22
Fint mottagande och underbart resultat! 🤩😍👍
sara thuressson
sara thuressson
09:49 16 Aug 22
Omtänksam personal som tar hand om sina kunder på bästa sätt. Kunde inte vara annat än nöjd med mitt resultat. Rekommenderar varmt till andra för naturliga och fina resultat!
Hanan Ennjmaouy
Hanan Ennjmaouy
13:22 20 Jun 22
Toppen bemötande. Professional läkare. Ser framemot min bokade tid.
Elisabeth Ljungqvist
Elisabeth Ljungqvist
15:39 16 Jun 22
Jag kan varmt rekommendera Plastikkirurgen Sthlm och Dr Daniel. Jag är så nöjd med mitt resultat och blev så väl om omhändertagen av hela proffsiga gänget. Tack!!!
Cecilia Eidin
Cecilia Eidin
10:46 18 May 22
Mycket nöjd, stort tack till hela personalen som alla är så fina och omtänksamma 🌸
Pia Hansson
Pia Hansson
09:54 17 Feb 22
Genomgick brötlyft och implantat hos Daniel. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet av hela personalen!
Carina Morssing
Carina Morssing
18:48 03 Feb 22
Är otroligt nöjd med resultatet, kan bara ösa lovord‼️
miranda Kidir
miranda Kidir
06:44 06 Oct 21
Jag är så himla tacksam över dr.jobb han är väldigt duktig 💜🙏
Jag är OTROLIGT nöjd med mitt besök hos Plastikkirurgen. Jag gjorde idag en bröstförstoring med 355 cc i vänstra bröstet samt 375 cc i högra.All personal har verkligen tagit hand om mig, jag kände mig jättetrygg. Vill även tillägga att jag berätta detta så fort jag prata med dem efter uppvaket, och jag berätta även att jag inte alltid i mitt liv haft bra erfarenheter av vård och sjukhus.Jättefräscha lokaler och allt som allt var det en toppen upplevelse!!Rekommenderar starkt! Även väldigt duktig kirurg och jag är jättenöjd med det första resultatet!
Maja Nilsson
Maja Nilsson
15:09 10 May 21
jag fick svar mina tusen frågor på telefon, toppen. tack!! vilken service!!!!
Lisen Bergman
Lisen Bergman
10:54 26 Apr 21
Det märks att er personal trivs på jobbet! Stort tack!!
Cissi Högberg
Cissi Högberg
11:31 23 Mar 21
Tack för ett fint bemötande!
Oscar Hellström
Oscar Hellström
08:51 15 Mar 21
Väldigt trevlig personal och fina lokaler!
Viktor Morin
Viktor Morin
10:48 08 Mar 21
Underbar personal och välkomnande! Helt klart Stockholms professionellaste plastikkirurgi!
Caroline Lindman
Caroline Lindman
10:04 08 Mar 21
Bukplastik hos Leif Gylbert då två graviditeter hade ändrat min kropp fullständigt. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet. Kan verkligen rekommendera kliniken i Hammarby Sjöstad och hela personalen som arbetar där! Med vänlig hälsning, Carro
Camilla H
Camilla H
11:12 03 Mar 21
Supernöjd med trevligt bemötande på kliniken vid konsulationen. Kommer boka ögonlocksplastik inom kort!
Annica Bylund
Annica Bylund
11:07 03 Mar 21
Gjorde min operation på deras helt nya klinik i Hammarby Sjöstad, Plastikkirurgen Stockholm.Opererade bort mina proteser som var på 400+350 gram. Samtidigt lyfte jag brösten.Allt gick bra och all personal var fantastisk!snack med sköterskor, narkospersonal och plastikkirurgen Leif som målar på en och förklarar.Nervöst, men det spelar tydligen ingen roll hur många gånger jag varit sövd så är jag nervös inför varje gång!Jag åkte hem på eftermidddagen då allt verkade bra. Rekommenderas
Beston kidir
Beston kidir
20:26 02 Jul 19
Bästa läkare jag har treffat och jag är jätte nöjd med honom när man är med honom i opraskon rummet han gör ett jobb det är trygg och finnt tacksam över jag har treffat dig väntar på nästa opraskon värmt kram tillDr.Leif Gylbert från Lana Amin
Fler recensionerjs_loader
Förberdelse av Platelet-Rich Plasma (PRP) blodrör

Vad är PRP?

PRP står för Platelet Rich Plasma vilket betyder blodplättrik plasma. Med en PRP-behandling används dina egna tillväxthormoner som finns naturligt i ditt blod. Vårt blod har nämligen fantastiska egenskaper. Bland annat innehåller det läkande tillväxtfaktorer som kan stimulera din hårtillväxt.

I en PRP-behandling används din egen blodplasma för att stimulera tillväxten av ditt hår eller för att förnya din hud. Tillväxtfaktorerna som naturligt finns i ditt blod återbildar hudvävnad och kan motverka håravfall.

PRP används runt om i världen och kallas ofta “vampyrbehandling”. PRP används även i sjukvården för att reparera hud som skadats. Det är en helt naturligt metod som endast använder ditt blods egna tillväxtfaktorer. Det medför att behandlingen är trygg och säker, dessutom ger den ett bra resultat. En PRP-behandling går relativt fort och många väljer den vägen när de vill förnya hud i ansiktet eller motverka håravfall. Tack vare att en PRP-behandling är helt naturlig och samtidigt ger bra resultat har den kommit att bli en mycket populär metod för att stimulera hud liksom hårtillväxt.

PRP behandling mot håravfall

Att tappa håret eller få delvis håravfall är mycket vanligt och helt naturligt. Många människor besväras emellertid av sitt håravfall. Som tur är finns det effektiva metoder att ta till. I en PRP-behandling mot håravfall används ditt blods egna unika tillväxtfaktorer. Dessa separeras från ditt blod och injiceras därefter i din hårbotten med hjälp av mycket små stick. Platelet Rich Plasma är en effektiv metod som stimulerar ditt hårs tillväxt.

Att göra en PRP-behandling mot håravfall är vanligt. Tack vare den helt naturlig processen har det under de senaste åren blivit en mycket populär behandling bland personer som tappar hår. En PRP-behandling mot håravfall är ett effektivt sätt att stimulera tillväxten och ger goda resultat. När plasman injiceras i hårbotten ökar blodtillförseln vilket förbättrar omfattningen av hårsäcksceller. Syftet med en behandling mot håravfall är att få starkare och tätare hår. En PRP har inga biverkningar men det behandlade området kan efteråt vara något rött.

Injektion av PRP

Platelet Rich Plasma

Platelet Rich Plasma används i hela världen. Och användningsområdena är flera. Platelet Rich Plasma kan användas för att förnya hud men också för att förbättra hårets tillväxt. PRP används bland annat inom sjukvården för att reparera skadad hud. I en PRP används patients egna blod, vårt blod innehåller nämligen tillväxtfaktorer som ämnar sig utmärkt för att stimulera tillväxt av hår och förnya hudceller.

Platelet Rich Plasma är en helt naturlig men även effektiv metod som går snabbt att genomföra. Tack vare dess många fördelar har intresset för behandlingen de senaste åren ökat markant.

Platelet-Rich Plasma blodrör töms inför injektion i skalpen Background

Varför PRP behandling?

Det finns en mängd olika skäl till att man vill göra en PRP-behandling. Det kan bero på att hudens förmåga att vara spänstig minskat men det kan också bero på ett oönskat håravfall. Oavsett varför du är intresserad av en PRP finns vi här för att hjälpa dig.

PRP kommer med många fördelar. Och en av dem är att behandlingen är helt naturlig. Är man ute efter en trygg och naturlig behandling rekommenderar vi PRP varmt. Med hjälp av ditt eget blod kan vi förnya hud och stimulera tillväxten av ditt hår. Vilket resultat man får är individuellt, men en PRP är i regel en effektiv metod.

Innan du bestämmer dig för en PRP-behandling har vi alltid en konsultation. Under din konsultation ges du chansen att ställa alla dina frågor kring önskvärt resultat, effekt och området du vill behandla.

Konsultation

Inför din PRP-behandling ses vi på en konsultation. Under konsultationen möter du den legitimerade behandlaren som ska utföra din PRP. Under din konsultation går ni igenom vilket område du vill behandla och vilket resultat du kan förvänta dig på det behandlade området.

Under din konsultation kan du ställa alla de frågor du har kring PRP och din PRP-behandling. Tillsammans går vi igenom vilket resultat du kan förvänta dig och vad vi rekommenderar för just dig. Efter konsultationen är det upp till dig om du vill genomföra behandlingen. Hos oss är du i mycket goda händer och du är alltid välkommen oavsett vilka funderingar du har.

Tryggt och naturligt

En PRP är en helt naturlig behandling. Vi använder ditt eget blod och separerar plasma som sedan injiceras i det önskade området. Syftet är att förnya celler i huden eller att stimulera hårsäckceller som i sin tur resulterar i ett friskare, tjockare hår.

PRP Stockholm

Vi har gedigen erfarenhet av PRP-behandlingar. Alla våra medarbetare är givetvis legitimerade. När du genomgår en PRP-behandling hos oss följer vi alltid upp resultatet samt rekommenderar alltid exakt vad för typ av behandling som passar just dig och dina önskemål.

Stärker håret

Vid en PRP mot håravfall stärks håret. Detta genom att hårsäckarnas hållbarhet blir starkare. Desto tidigare skede av ditt håravfall du gör en PRP, desto bättre. En PRP hjälper nämligen dina hårsäckar som är svaga att återhämta sig. Du rekommenderas att ta kontakt med oss så tidigt som möjligt, men det är även möjligt att genomföra en PRP i ett framskridet håravfall.

Hur går en PRP-behandling till?

Vid en PRP tas en liten mängd blod från patienten. Därefter centrifugeras blodet för att få ut plasman. Blodets plasma innehåller cellbevarande komponenter som stimulerar celler.

Efter centrifugeringen injiceras plasman i det område som önskas. Detta görs med en mycket liten nål. De injicerade trombocyterna börjar sedan utsöndra bland annat kollagen. Det är detta som i sin tur stimulerar hud- och hårförnyelse.

Innan behandlingen

Innan din behandling möts vi på kliniken i Stockholm för en konsultation. Där går vi igenom området du vill behandla och om en PRP ämnar sig för just dig. Under besöket pratar vi igenom behandlingen och hur resultatet kan bli, alltid baserat på ditt syfte (PRP för hår eller hud). Självklart ges du chansen att lyfta alla funderingar du kan tänkas ha. Inför en behandling ska du känna dig helt trygg, därför ser vi till att du gör det.

Vår klinik ligger i Stockholm och det är även här din PRP kommer att genomföras när det är dags för behandling.

Under behandlingen

Under behandlingen tas ett litet rör med blod från dig (som ett blodprov). Därefter separerar vi plasman och blodplättarna från det övriga blodet. Plasman, som bland annat innehåller kollagen och hyaluronsyra, injiceras i området som ska behandlas. Detta görs med mycket små stick. Plasman injiceras i hårbotten om du gör en PRP mot håravfall och i huden om du gör PRP för att förnya hudceller.

Behandlingen tar cirka 30-60 minuter och du kan åka hem samma dag. PRP är en helt naturlig metod att använda.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan du lämna vår klinik i Stockholm. Då en PRP görs med ditt eget blod tillkommer inga särskilda biverkningar. Direkt efter kan du uppleva lite rödhet. Denna avtar efter ett par timmar. Efter en PRP är det inga problem att återgå till dina vardagsaktiviteter som jobb och träning.

FAQ - PRP

Vanliga frågor och svar rörande PRP. Är inte din fråga med i listan? I så fall, tveka inte att kontakta oss!

Vad en PRP kostar beror helt på området som ska behandlas. För mer information kring pris är du varmt välkommen att höra av dig till vår klinik i Stockholm.

För dig som besväras av håravfall eller vill förnya din hud i exempelvis ansikte är en PRP något vi rekommenderar. PRP används världen över och även inom sjukvården. Fördelarna med metoden är många och den främsta är att vi enbart använder ditt eget blod. Någonting som gör att biverkningar endast består av exempelvis rödhet. PRP är en effektiv metod som går snabbt och är helt trygg. Resultatet du får varierar beroende på flera faktorer som är helt individuella. Om du vill veta vilket resultat du kan vänta dig är du varmt välkommen på en konsultation. Under konsultationen får du träffa en av våra legitimerade behandlare på vår klinik i Stockholm.

Vi rekommenderar tre till fyra behandlingar med en månads mellanrum. Effekten av din PRP håller i upp till 18 månader.

Efter din PRP kan du uppleva en rödhet. Denna rödhet beror på de små stick som gjorts med hjälp av sprutor. Rödheten lägger sig efter några timmar. När plasma injicerats börjar hudens struktur eller tillväxten av ditt hår, successivt förbättras. Den slutliga effekten av kollagenet ser du efter cirka tre månader.

En PRP stimulerar dina blodstamceller så att de växer och delar sig. När proteiner från skadat kollagen kommer i kontakt med blodplättarna i den primära hemostasen utsöndrar de granula, vilket aktiverar frisättning av adenosindifosfat och fibrinogen. Detta leder i sin tur till att vävnaden läker. En PRP ger dig en högre koncentration och aktivering av de tillväxtfaktorer som reparerar skadad hud och hämmar håravfall. En PRP kommer helt utan biverkningar tack vare att det som injiceras kommer från din egen kropp. En PRP är ingen permanent behandling och effekten av den varierar från person till person. Tack vare att behandlingen är helt naturlig och i många fall effektiv har den kommit att bli mycket populär.

En PRP är en bra behandling för dig som vill reparera skadad hud eller hämma håravfall. Resultatet går dock inte att fastställa innan behandlingen är genomförd då det beror på dina individuella förutsättningar.

ogonlocksplastik ritade lappar kvinna
Kliniken hos Plastikkirurgen Stockholm

Läs mer om våra behandlingar

På vår klinik i Stockholm erbjuder vi många typer av behandlingar för huden men också andra typer av behandlingar.

Utefter dina behov rekommenderar vi den mest optimala för just dig och före din behandling, oavsett vilken du väljer, kommer du alltid på en konsultation hos oss. Vi använder endast de senaste, mest beprövade produkterna och metoderna.

Relaterade behandlingar

Andra behandlingar som är relaterade till just PRP.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din månadskostnad med delbetalning

Låna: 75 000 kr

Betala: 3 125 kr /mån

1 000 kr150 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.