PRP Stockholm

PRP är en effektiv behandling för att förnya gammal hud i exempelvis ansikte. PRP kan även användas för att stimulera tillväxt av hår. En PRP-behandling är ett helt naturligt sätt att förnya hudens celler samt motverka håravfall.

Prislista PRP

 • PRP - Hudföryngring
  Pris: 3 500 kr / Delbetalning: 146 kr/mån
 • PRP - Hår mini
  Pris: 2 500 kr / Delbetalning: 104 kr/mån
 • PRP - Hår standard
  Pris: 3 500 kr / Delbetalning: 146 kr/mån
 • PRP - Hår XL
  Pris: 4 000 kr / Delbetalning: 167 kr/mån

Snabbfakta

 • Behandlingstid: 30-60 minuter
 • Hållbarhet: 3-24 månader

Före- och efterbilder på PRP

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat av behandling med PRP pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

placeholder fore operation placeholder efter operation
placeholder fore operation placeholder efter operation
Patientomdömen
Jag opererades i maj och var väldigt nervös inför det. Har opererat mig på två kliniker tidigare, men kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig varit så nöjd som på Plastikkirurgen Sthlm. Fick ett så fint bemötande från konsultation fram till operationsdagen då jag blev omhändertagen av fantastisk personal. Kände mig hundra procent trygg. Och jag kan varmt rekommendera Daniel som kirurg! 10 av 10.
Pierre Westén
Pierre Westén
1716916145
Jag är mycket nöjd med kirurg Daniel och personalen som var mycket omhänderta-gande. Väldigt nöjd med resultatet!! Tack till Er!!
Milica
Milica
1715851642
HejJag vill dela med min upplevelse på plastikkirurgi.Tack snälla till er i personalen för ni är så omhändertagen och gör ett så professionell mottagande .Jag gjorde en bröst förstoring och lyft. Jag har tidigare haft silikon inlägg.Men nu va det dags att byta och lyfta efter 13 år. Med de gamla inlägget,När jag kom till kliniken för konsultation möter jag Daniel som ska utföra min operation. Efter att vi har gått igenom de som ska göras och hur och allt vi pratade om så kände jag att jag va i trygga händer. Jag vill rekommendera plastikkirurgi och skulle jag göra någonting igen så väljer jag plastikkirurgi igen.Den familjär känsla och stämningen jag fick den dag jag gjorde operationen fick mig att bli lugn. Och när personalen innan jag fick narkosen skoja med mig fick mig att känna att jag är i trygga händer.Tack 🙏Till er alla på plastikkirurgi StockholmNi är så grymt duktig 🤩🙏🙏🙏
Anna
Anna
1712668609
Hade gått ner massa i vikt så fixade både magmusklerna, överskottet av huden som var på magen och bröstförstoring. All personal är väldigt lugna och trevliga. Örjan som var min kirurg rekommenderar jag verkligen att gå till. Sålde inte på mig något utan gav mig en rekommendation av storlek på cc men jag ville ha lite större vilket han sa också skulle funka bra till min kroppsform. Väldigt proffsiga och omhändertagande
Tania
Tania
1710422578
2 veckors sedan jag opererades, är super nöjd med dr Daniel Saiepour, han sprider ett lugn och är otroligt proffsig. Vill också passa på att ge beröm till Jossan som alltid har ett glatt humör samt sköterskorna Emma och Evelina som pysslar om en.
julia Neumann
julia Neumann
1709704586
Jag rekommenderar denna klinik av hela mitt hjärta. De tog hand om mig från det att jag kom in, jag kände att jag visste vad de gjorde och förklarade allt steg för steg vad som skulle hända. Kirurgen Daniel och hela personalen är professionella och gjorde operationen snabb och den postoperativa smärtan uthärdlig. Tack alla ❤️
Diana Pascu
Diana Pascu
1708195791
🏆Bästa teamet!!! Tackar alla ! Rekommenderar Örjan G till alla😎The best team ever! Thank you 💐
Ninni Eriksson
Ninni Eriksson
1708023861
Jag opererades för en vecka sedan av Örjan på Plastikkirurgen och kan inte ha bett om en bättre upplevelse. Bemötandet från reception, narkos - och operationssköterskor, personal på uppvaket och givetvis Örjan var fantastiskt. Samtliga förmedlade en lugn, positiv och familjär stämning som definitivt behövs inför, under och efter en operation.Vill även tillägga att stödet efter operationen även det har varit långt över förväntan med snabba svar på diverse frågor och funderingar. Tack snälla till alla på Plastikkirurgen för den här gången - om jag opererar mig igen kommer jag definitivt att göra det hos er!
Örjan Gribbe, en stjärna som verkligen lyssnar på ens önskemål. Operationssköterskan, narkosläkare, receptionist, alla var så tillmötesgående! Kände mig inte det minsta stressad eller nervös i deras händer!Allt ifrån att jag togs emot till uppvaket och omhändertagandet efteråt var så underbart, ville knappt åka hem! 🥹Jag är SUPERnöjd med allt hos de! ❤️
Iryna Gasanova
Iryna Gasanova
1706439592
Amazing and very professional team ❤️Thanks a looooooot
Monica Samie
Monica Samie
1705494957
Bästa kliniken och bästa upplevelsen någon kan önska sig.Alla på kliniken är varma, omhändertagande och proffsiga. Daniel är en kirurg som är proffsig och har ett lugn som smittar av sig.Vart ända person jag har varit i kontakt med på denna klinik har behandlat mig med sån värme och varit så proffsiga så all oro eller tvivel man kanske har bara försvunnit.Tack för att ni gjorde min bukplastik upplevelse till något så underbart och att ni fortfarande finns där och stöttar och kontrollerar och ger mig den trygghet jag behövd..
Ayesha
Ayesha
1705087491
Jag rekommenderar stark denna underbara klinik, Örjan Gribbe är en Stjärna, kan ej med ord beskriva vilken fin människa han är , detsamma till Underbara Jossan🥹❤️ Örjan är väldigt duktig på det han gör, han gör ett så fint jobb, han är skicklig, kunnig samt proffesionellt på högsta nivå samt ärlig, han är omtänksam lyssnar på en, skulle jag fortsätta skriva så kommer jag fortfarande inte med ord kunna beskriva hur bra Örjan är. Jag är så tacksam, Örjan Gribbe⭐️ och tack till er alla på kliniken😊
Sophia Larsson
Sophia Larsson
1704779906
Så bra bemötande av all personal. Var på fler konsultationer men fick så bra intryck av Örjan att jag valde denna klinik ändå. Man kände sig väl omhändertagen och uppassad på. De var lugna och pedagogiska när de förklarade vad som skulle ske och hur. Allt var toppen!
Fantastiskt personal, kändes proffsigt och familjärt på samma gång. Blev väl omhändertagen, kände mig som en drottning. Fräscha lokaler, underbar frukostbricka. Allt gick så smidigt, från konsultation till operation och kontakt efter. Örjan är ett superproffs, han får mig att känna mig otroligt trygg. Rekommenderas varmt, bästa kliniken! (Gjorde bröstförstoring)Tillägg till ursprunglig recension;Nu har det gått 4 v sedan operationen. Allt har gått över förväntan och jag är otroligt nöjd med mina nya bröst! 😍 Örjan är väldigt lyhörd, känner att han lyssnade och förstod mina önskemål och levererade exakt det jag ville ha.Örjan, vilken stjärna du är, jag är så tacksam över det fantastiska jobb du gjort!Bifogar ett par bilder.
Mandy Karlsson
Mandy Karlsson
1703427929
Är väldigt nöjd med resultatet! Haft kontakt efteråt & fått bra bemötande. Rekommenderas starkt. ♥️
Kunde inte haft en bättre upplevelse, all personal var helt underbara från att jag kom dit tills det var dags att åka hem, och man kände sig väl omhändertagen på plats. Kan verkligen lämna mina varmaste rekommendera för Plastikkirurgen Stockholm.
Jättebra kirurg och personal. Är jättenöjd med resultatet.
Fler recensionerjs_loader
Förberdelse av Platelet-Rich Plasma (PRP) blodrör

Vad är PRP?

PRP står för Platelet Rich Plasma vilket betyder blodplättrik plasma. Med en PRP-behandling används dina egna tillväxthormoner som finns naturligt i ditt blod. Vårt blod har nämligen fantastiska egenskaper. Bland annat innehåller det läkande tillväxtfaktorer som kan stimulera din hårtillväxt.

I en PRP-behandling används din egen blodplasma för att stimulera tillväxten av ditt hår eller för att förnya din hud. Tillväxtfaktorerna som naturligt finns i ditt blod återbildar hudvävnad och kan motverka håravfall.

PRP används runt om i världen och kallas ofta “vampyrbehandling”. PRP används även i sjukvården för att reparera hud som skadats. Det är en helt naturligt metod som endast använder ditt blods egna tillväxtfaktorer. Det medför att behandlingen är trygg och säker, dessutom ger den ett bra resultat. En PRP-behandling går relativt fort och många väljer den vägen när de vill förnya hud i ansiktet eller motverka håravfall. Tack vare att en PRP-behandling är helt naturlig och samtidigt ger bra resultat har den kommit att bli en mycket populär metod för att stimulera hud liksom hårtillväxt.

PRP behandling mot håravfall

Att tappa håret eller få delvis håravfall är mycket vanligt och helt naturligt. Många människor besväras emellertid av sitt håravfall. Som tur är finns det effektiva metoder att ta till. I en PRP-behandling mot håravfall används ditt blods egna unika tillväxtfaktorer. Dessa separeras från ditt blod och injiceras därefter i din hårbotten med hjälp av mycket små stick. Platelet Rich Plasma är en effektiv metod som stimulerar ditt hårs tillväxt.

Att göra en PRP-behandling mot håravfall är vanligt. Tack vare den helt naturlig processen har det under de senaste åren blivit en mycket populär behandling bland personer som tappar hår. En PRP-behandling mot håravfall är ett effektivt sätt att stimulera tillväxten och ger goda resultat. När plasman injiceras i hårbotten ökar blodtillförseln vilket förbättrar omfattningen av hårsäcksceller. Syftet med en behandling mot håravfall är att få starkare och tätare hår. En PRP har inga biverkningar men det behandlade området kan efteråt vara något rött.

Injektion av PRP

Platelet Rich Plasma

Platelet Rich Plasma används i hela världen. Och användningsområdena är flera. Platelet Rich Plasma kan användas för att förnya hud men också för att förbättra hårets tillväxt. PRP används bland annat inom sjukvården för att reparera skadad hud. I en PRP används patients egna blod, vårt blod innehåller nämligen tillväxtfaktorer som ämnar sig utmärkt för att stimulera tillväxt av hår och förnya hudceller.

Platelet Rich Plasma är en helt naturlig men även effektiv metod som går snabbt att genomföra. Tack vare dess många fördelar har intresset för behandlingen de senaste åren ökat markant.

Platelet-Rich Plasma blodrör töms inför injektion i skalpen Background

Varför PRP behandling?

Det finns en mängd olika skäl till att man vill göra en PRP-behandling. Det kan bero på att hudens förmåga att vara spänstig minskat men det kan också bero på ett oönskat håravfall. Oavsett varför du är intresserad av en PRP finns vi här för att hjälpa dig.

PRP kommer med många fördelar. Och en av dem är att behandlingen är helt naturlig. Är man ute efter en trygg och naturlig behandling rekommenderar vi PRP varmt. Med hjälp av ditt eget blod kan vi förnya hud och stimulera tillväxten av ditt hår. Vilket resultat man får är individuellt, men en PRP är i regel en effektiv metod.

Innan du bestämmer dig för en PRP-behandling har vi alltid en konsultation. Under din konsultation ges du chansen att ställa alla dina frågor kring önskvärt resultat, effekt och området du vill behandla.

Konsultation

Inför din PRP-behandling ses vi på en konsultation. Under konsultationen möter du den legitimerade behandlaren som ska utföra din PRP. Under din konsultation går ni igenom vilket område du vill behandla och vilket resultat du kan förvänta dig på det behandlade området.

Under din konsultation kan du ställa alla de frågor du har kring PRP och din PRP-behandling. Tillsammans går vi igenom vilket resultat du kan förvänta dig och vad vi rekommenderar för just dig. Efter konsultationen är det upp till dig om du vill genomföra behandlingen. Hos oss är du i mycket goda händer och du är alltid välkommen oavsett vilka funderingar du har.

Tryggt och naturligt

En PRP är en helt naturlig behandling. Vi använder ditt eget blod och separerar plasma som sedan injiceras i det önskade området. Syftet är att förnya celler i huden eller att stimulera hårsäckceller som i sin tur resulterar i ett friskare, tjockare hår.

PRP Stockholm

Vi har gedigen erfarenhet av PRP-behandlingar. Alla våra medarbetare är givetvis legitimerade. När du genomgår en PRP-behandling hos oss följer vi alltid upp resultatet samt rekommenderar alltid exakt vad för typ av behandling som passar just dig och dina önskemål.

Stärker håret

Vid en PRP mot håravfall stärks håret. Detta genom att hårsäckarnas hållbarhet blir starkare. Desto tidigare skede av ditt håravfall du gör en PRP, desto bättre. En PRP hjälper nämligen dina hårsäckar som är svaga att återhämta sig. Du rekommenderas att ta kontakt med oss så tidigt som möjligt, men det är även möjligt att genomföra en PRP i ett framskridet håravfall.

Hur går en PRP-behandling till?

Vid en PRP tas en liten mängd blod från patienten. Därefter centrifugeras blodet för att få ut plasman. Blodets plasma innehåller cellbevarande komponenter som stimulerar celler.

Efter centrifugeringen injiceras plasman i det område som önskas. Detta görs med en mycket liten nål. De injicerade trombocyterna börjar sedan utsöndra bland annat kollagen. Det är detta som i sin tur stimulerar hud- och hårförnyelse.

Innan behandlingen

Innan din behandling möts vi på kliniken i Stockholm för en konsultation. Där går vi igenom området du vill behandla och om en PRP ämnar sig för just dig. Under besöket pratar vi igenom behandlingen och hur resultatet kan bli, alltid baserat på ditt syfte (PRP för hår eller hud). Självklart ges du chansen att lyfta alla funderingar du kan tänkas ha. Inför en behandling ska du känna dig helt trygg, därför ser vi till att du gör det.

Vår klinik ligger i Stockholm och det är även här din PRP kommer att genomföras när det är dags för behandling.

Under behandlingen

Under behandlingen tas ett litet rör med blod från dig (som ett blodprov). Därefter separerar vi plasman och blodplättarna från det övriga blodet. Plasman, som bland annat innehåller kollagen och hyaluronsyra, injiceras i området som ska behandlas. Detta görs med mycket små stick. Plasman injiceras i hårbotten om du gör en PRP mot håravfall och i huden om du gör PRP för att förnya hudceller.

Behandlingen tar cirka 30-60 minuter och du kan åka hem samma dag. PRP är en helt naturlig metod att använda.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan du lämna vår klinik i Stockholm. Då en PRP görs med ditt eget blod tillkommer inga särskilda biverkningar. Direkt efter kan du uppleva lite rödhet. Denna avtar efter ett par timmar. Efter en PRP är det inga problem att återgå till dina vardagsaktiviteter som jobb och träning.

FAQ - PRP

Vanliga frågor och svar rörande PRP. Är inte din fråga med i listan? I så fall, tveka inte att kontakta oss!

Vad en PRP kostar beror helt på området som ska behandlas. För mer information kring pris är du varmt välkommen att höra av dig till vår klinik i Stockholm.

För dig som besväras av håravfall eller vill förnya din hud i exempelvis ansikte är en PRP något vi rekommenderar. PRP används världen över och även inom sjukvården. Fördelarna med metoden är många och den främsta är att vi enbart använder ditt eget blod. Någonting som gör att biverkningar endast består av exempelvis rödhet. PRP är en effektiv metod som går snabbt och är helt trygg. Resultatet du får varierar beroende på flera faktorer som är helt individuella. Om du vill veta vilket resultat du kan vänta dig är du varmt välkommen på en konsultation. Under konsultationen får du träffa en av våra legitimerade behandlare på vår klinik i Stockholm.

Vi rekommenderar tre till fyra behandlingar med en månads mellanrum. Effekten av din PRP håller i upp till 18 månader.

Efter din PRP kan du uppleva en rödhet. Denna rödhet beror på de små stick som gjorts med hjälp av sprutor. Rödheten lägger sig efter några timmar. När plasma injicerats börjar hudens struktur eller tillväxten av ditt hår, successivt förbättras. Den slutliga effekten av kollagenet ser du efter cirka tre månader.

En PRP stimulerar dina blodstamceller så att de växer och delar sig. När proteiner från skadat kollagen kommer i kontakt med blodplättarna i den primära hemostasen utsöndrar de granula, vilket aktiverar frisättning av adenosindifosfat och fibrinogen. Detta leder i sin tur till att vävnaden läker. En PRP ger dig en högre koncentration och aktivering av de tillväxtfaktorer som reparerar skadad hud och hämmar håravfall. En PRP kommer helt utan biverkningar tack vare att det som injiceras kommer från din egen kropp. En PRP är ingen permanent behandling och effekten av den varierar från person till person. Tack vare att behandlingen är helt naturlig och i många fall effektiv har den kommit att bli mycket populär.

En PRP är en bra behandling för dig som vill reparera skadad hud eller hämma håravfall. Resultatet går dock inte att fastställa innan behandlingen är genomförd då det beror på dina individuella förutsättningar.

ogonlocksplastik ritade lappar kvinna
Kliniken hos Plastikkirurgen Stockholm

Läs mer om våra behandlingar

På vår klinik i Stockholm erbjuder vi många typer av behandlingar för huden men också andra typer av behandlingar.

Utefter dina behov rekommenderar vi den mest optimala för just dig och före din behandling, oavsett vilken du väljer, kommer du alltid på en konsultation hos oss. Vi använder endast de senaste, mest beprövade produkterna och metoderna.

Relaterade behandlingar

Andra behandlingar som är relaterade till just PRP.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.