PRP Stockholm

PRP är en effektiv behandling för att förnya gammal hud i exempelvis ansikte. PRP kan även användas för att stimulera tillväxt av hår. En PRP-behandling är ett helt naturligt sätt att förnya hudens celler samt motverka håravfall.

Prislista PRP

 • PRP - Hudföryngring
  Pris: 3 500 kr / Delbetalning: 146 kr/mån
 • PRP - Hår mini
  Pris: 2 500 kr / Delbetalning: 104 kr/mån
 • PRP - Hår standard
  Pris: 3 500 kr / Delbetalning: 146 kr/mån
 • PRP - Hår XL
  Pris: 4 000 kr / Delbetalning: 167 kr/mån

Snabbfakta

 • Behandlingstid: 30-60 minuter
 • Hållbarhet: 3-24 månader

Före- och efterbilder på PRP

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat av behandling med PRP pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

placeholder fore operation placeholder efter operation
placeholder fore operation placeholder efter operation
Patientomdömen
BERHANE GEBRE
BERHANE GEBRE
1695279279
Jättefint service av alla personal, ni är väldigt proffsiga ert arbete!!Även om det är tidigt för mig att se resultatet men det känns bra och nöjd.Tack för er 💐
Otroligt proffsiga och så fint omhändertagnde från alla på kliniken! Rekommenderar starkt!
Shene Lee
Shene Lee
1695216042
Jag är sååååå nöjd med min behandling. Jättetrevliga personal
Daniel Saiepour är klart den bästa kirurgen jag besökt. Jag har varit hos flera olika kirurger för konsultation men D tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor, han var grym på att förklara allt i minsta detalj.
Har verkligen inte ett enda dåligt ord att säga om den här kliniken.Alla var helt fantastiska. Verkligen varenda en.Det är lagom litet med en otrolig familjär känsla. Man känner sig så extremt omhändertagen och ompysslad och alla är otroligt jordnära och varma.Det är mysigt att vakna upp tillsammans med andra patienter och prata och ställa frågor. Dela erfarenheter och lyssna på allt och inget.Narkosläkare och narkossjuksköterska pratade på om allt och ingenting och man glömde helt bort vad som skulle hända. Poff så sov en gott.Dessutom berömmer de varandra vilket jag tycker är otroligt viktigt för arbetsmiljön och bra arbetsrelationer vilket i sig bidrar till den goda atmosfären.Ja alltså, jag har somsagt verkligen inget negativt att säga.Stort tack till allihopa!
Super trevlig personal och väldigt omhändertagande! Är Super nöjd och kan varmt rekommendera denna klinik!
Marwa AlOuda
Marwa AlOuda
1693566089
Jag hade nyligen förmånen att genomgå plastikkirurgi hos Örjan Gribbe, och jag kan med glädje säga att min upplevelse har varit helt fantastisk. Från första konsultationen till min operation dag har jag känt mig i trygga och professionella händer.Dr. Örjan Gribbe och hela hans team är oerhört kunniga och engagerade. De tog sig tid att förstå mina önskemål och att svara på alla mina frågor, vilket gav mig den tillit jag behövde för att gå igenom proceduren.Resultatet av min plastikkirurgi överträffade mina förväntningar. Det är naturligt, symmetriskt och harmoniskt. Jag känner mig inte bara nöjd med mitt utseende, utan också med den ökade självkänslan det har gett mig.Jag rekommenderar varmt Dr. Örjan Gribbe till alla som letar efter en skicklig och empatisk plastikkirurg. Tack, Dr. Örjan Gribbe, för att du har förändrat mitt liv på ett så positivt sätt och för att du ha varit så lugnande och stöttande under hela processen. Din förmåga att skapa en känsla av trygghet och tillit gjorde hela upplevelsen ännu mer positiv. Jag är djupt tacksam för din professionalism och medkänsla. 🙂
Kan inte tänka mig en bättre start på mitt nya liv med ny byst. Plastikkirurgen är allt och lite till. Örjan, du överträffade mina förväntningar och har givit mig ett sånt lugn från start till mål. Proffsigare och varmare person hittar ni inte!Jossan, klinikens otroliga receptionist, du har varit ett helt fantastiskt stöd för mig och min oroliga själ ❤️ Alltid med ett leende på läpparna.Bemötandet idag på min op.dag går inte att beskriva med ord. Så varm, fin, genuin, gullig och trygg personal. Kändes som att bo på hotell och konstant övervakning på uppvaket.Jag är sååå förväntansfull på mitt slutgiltiga resultat! 🥹Ångrar mig inte EN sekund över detta beslut och val av klinik. GÅ HIT ❤️
Susanna Öhman
Susanna Öhman
1693238830
Mycket fint och familjärt bemötande, proffsigt och tryggt team.
Fantastiskt!Ni var så gulliga och omhändertagande, riktigt mysig och familjär känsla har ni på kliniken! 🙏🏼🥰Precis innan jag skulle somna på operationsbordet smekte narkosläkaren mig på kinden och sa mjukt; ”vi tar hand om dig”. I princip all ångest försvann där! ♥️Mackan, frukten, yoghurten, juicen och godiset vid uppvaket, var så fräscht och gott också! 🤤Sen Örjans professionalitet! Den är svår att mäta sig med! Han är så lugn och självsäker, det smittade av sig! 🙏🏼 Kände mig så trygg efter vårt samtal! 🙏🏼🥰Tusen tack för en något smärtsam (🤪) men fantastisk upplevelse, ni är bäst! ♥️
tack så mycket till doktor Örjan för de perfekta brösten, även tack till all personal på kliniken är jag mycket nöjd
Jennie Olsson
Jennie Olsson
1689273172
Helt fantastiska människor och klinik.Från att man kliver in första gången på konsultation. Josephine i receptionen ger all information man behöver, glad och otroligt trevlig!Örjan Gribbe som gjorde min operation, kunde inte vara mer nöjd med val utav klinik och kirurg. Fantastiskt bemötande från start, operation och efterkontroll. Gör ett magiskt jobb och är ärlig, rak och gav mig en trygghet. Narkosläkaren och sköterskorna. Tack alla ni!
Otroligt nöjd med min vistelse på Plastikkirurgen. Väl omhändertagen av alla. Kändes tryggt och är glad att jag valde att göra en bröstförstoring hos er.
I had breast surgery on May 22nd. Everything perfect in every way! I was operated on by Dr. Örjan, who dispelled all my doubts, explained everything to me very thoroughly, and answered all my questions. Nurses and all staff at a very high level. The result is what I dreamed of. Thank you !
Samt Selman
Samt Selman
1686665035
Fantastiskt från första steget innanför dörren till uppvak. Alla på den här kliniken är otroligt kompetenta och varma, man känner sig lyssnad på och väl mottagen. Jossan är en solstråle så hon får ett stort plus. Örjan har varit lyhörd och proffesionell i sitt bemötande och förklarat allt väldigt väl. Stor ros till Lisa som tog hand om mig på uppvaket. Narkosansvariga var väldigt informativa och pedagogiska och stillade min oro för att bli sövd. Jag är mycket nöjd med hela upplevelsen och rekommenderar starkt!
Johanna Berger
Johanna Berger
1686664956
Superbra bemötande från konsultation till operation och vård efter operation. Hade fullt förtroende för Örjan och kom till Plastikkirurgen pga av personliga rekommendationer. Gjorde bröstoperationen igår, än så länge känns allt bra!
Linda Stenlund
Linda Stenlund
1686603931
Jag är så tacksam för all personal som jobbar där. Alla är så trevliga och omtänksamma. Daniel överträffar som vanligt mina förväntningar. Tack bästa Ni! Rätt personer på rätt plats!
heeelda
heeelda
1686263867
Super nöjd med allt. Från konsultation till operation och återbesök. Bemötandet har varit på topp. Tack för allt och stort tack till Josephine som löser med tider trots mitt omständiga schema.
Elin Ronnerberg
Elin Ronnerberg
1685027634
Så nöjd, Daniel samt all annan personal är så proffsiga och trygga, Väl bemötande!
Zina Hassan
Zina Hassan
1685023438
Jag tackar för er tjänst för den va otroligt bra. Jag tackar även dockorn av operationen. Och alla som jobbade där. Jag rekommenderar starkt för er som vill hitta en bra plastikkirurgi i Stockholm ta denna!
Donia Hassan
Donia Hassan
1684752657
Jag vill sända mitt varmaste tack och kommer ge mina starkaste rekommendationer till Er för utförande och mottagande under min operation. Läkare, nattsköterska och övrig personal var fantastiska.Med vänlig hälsning,Donia
Sånt otroligt team och sån underbar service! Alla är otroligt omtänksamma där. Även efter operationen var alla lika trevliga och brydda. Ord kan inte beskriva hur nöjd jag är med Örjan och vilket fantastiskt resultat jag fått... Örjan var verkligen grym, skötte hela processen proffesionellt och lyssnade verkligen på mina önskemål, det blev precis som jag hade tänkt mig! Tack till hela teamet och Dr. Örjan Gribbe, ni är fantastiska!
Fler recensionerjs_loader
Förberdelse av Platelet-Rich Plasma (PRP) blodrör

Vad är PRP?

PRP står för Platelet Rich Plasma vilket betyder blodplättrik plasma. Med en PRP-behandling används dina egna tillväxthormoner som finns naturligt i ditt blod. Vårt blod har nämligen fantastiska egenskaper. Bland annat innehåller det läkande tillväxtfaktorer som kan stimulera din hårtillväxt.

I en PRP-behandling används din egen blodplasma för att stimulera tillväxten av ditt hår eller för att förnya din hud. Tillväxtfaktorerna som naturligt finns i ditt blod återbildar hudvävnad och kan motverka håravfall.

PRP används runt om i världen och kallas ofta “vampyrbehandling”. PRP används även i sjukvården för att reparera hud som skadats. Det är en helt naturligt metod som endast använder ditt blods egna tillväxtfaktorer. Det medför att behandlingen är trygg och säker, dessutom ger den ett bra resultat. En PRP-behandling går relativt fort och många väljer den vägen när de vill förnya hud i ansiktet eller motverka håravfall. Tack vare att en PRP-behandling är helt naturlig och samtidigt ger bra resultat har den kommit att bli en mycket populär metod för att stimulera hud liksom hårtillväxt.

PRP behandling mot håravfall

Att tappa håret eller få delvis håravfall är mycket vanligt och helt naturligt. Många människor besväras emellertid av sitt håravfall. Som tur är finns det effektiva metoder att ta till. I en PRP-behandling mot håravfall används ditt blods egna unika tillväxtfaktorer. Dessa separeras från ditt blod och injiceras därefter i din hårbotten med hjälp av mycket små stick. Platelet Rich Plasma är en effektiv metod som stimulerar ditt hårs tillväxt.

Att göra en PRP-behandling mot håravfall är vanligt. Tack vare den helt naturlig processen har det under de senaste åren blivit en mycket populär behandling bland personer som tappar hår. En PRP-behandling mot håravfall är ett effektivt sätt att stimulera tillväxten och ger goda resultat. När plasman injiceras i hårbotten ökar blodtillförseln vilket förbättrar omfattningen av hårsäcksceller. Syftet med en behandling mot håravfall är att få starkare och tätare hår. En PRP har inga biverkningar men det behandlade området kan efteråt vara något rött.

Injektion av PRP

Platelet Rich Plasma

Platelet Rich Plasma används i hela världen. Och användningsområdena är flera. Platelet Rich Plasma kan användas för att förnya hud men också för att förbättra hårets tillväxt. PRP används bland annat inom sjukvården för att reparera skadad hud. I en PRP används patients egna blod, vårt blod innehåller nämligen tillväxtfaktorer som ämnar sig utmärkt för att stimulera tillväxt av hår och förnya hudceller.

Platelet Rich Plasma är en helt naturlig men även effektiv metod som går snabbt att genomföra. Tack vare dess många fördelar har intresset för behandlingen de senaste åren ökat markant.

Platelet-Rich Plasma blodrör töms inför injektion i skalpen Background

Varför PRP behandling?

Det finns en mängd olika skäl till att man vill göra en PRP-behandling. Det kan bero på att hudens förmåga att vara spänstig minskat men det kan också bero på ett oönskat håravfall. Oavsett varför du är intresserad av en PRP finns vi här för att hjälpa dig.

PRP kommer med många fördelar. Och en av dem är att behandlingen är helt naturlig. Är man ute efter en trygg och naturlig behandling rekommenderar vi PRP varmt. Med hjälp av ditt eget blod kan vi förnya hud och stimulera tillväxten av ditt hår. Vilket resultat man får är individuellt, men en PRP är i regel en effektiv metod.

Innan du bestämmer dig för en PRP-behandling har vi alltid en konsultation. Under din konsultation ges du chansen att ställa alla dina frågor kring önskvärt resultat, effekt och området du vill behandla.

Konsultation

Inför din PRP-behandling ses vi på en konsultation. Under konsultationen möter du den legitimerade behandlaren som ska utföra din PRP. Under din konsultation går ni igenom vilket område du vill behandla och vilket resultat du kan förvänta dig på det behandlade området.

Under din konsultation kan du ställa alla de frågor du har kring PRP och din PRP-behandling. Tillsammans går vi igenom vilket resultat du kan förvänta dig och vad vi rekommenderar för just dig. Efter konsultationen är det upp till dig om du vill genomföra behandlingen. Hos oss är du i mycket goda händer och du är alltid välkommen oavsett vilka funderingar du har.

Tryggt och naturligt

En PRP är en helt naturlig behandling. Vi använder ditt eget blod och separerar plasma som sedan injiceras i det önskade området. Syftet är att förnya celler i huden eller att stimulera hårsäckceller som i sin tur resulterar i ett friskare, tjockare hår.

PRP Stockholm

Vi har gedigen erfarenhet av PRP-behandlingar. Alla våra medarbetare är givetvis legitimerade. När du genomgår en PRP-behandling hos oss följer vi alltid upp resultatet samt rekommenderar alltid exakt vad för typ av behandling som passar just dig och dina önskemål.

Stärker håret

Vid en PRP mot håravfall stärks håret. Detta genom att hårsäckarnas hållbarhet blir starkare. Desto tidigare skede av ditt håravfall du gör en PRP, desto bättre. En PRP hjälper nämligen dina hårsäckar som är svaga att återhämta sig. Du rekommenderas att ta kontakt med oss så tidigt som möjligt, men det är även möjligt att genomföra en PRP i ett framskridet håravfall.

Hur går en PRP-behandling till?

Vid en PRP tas en liten mängd blod från patienten. Därefter centrifugeras blodet för att få ut plasman. Blodets plasma innehåller cellbevarande komponenter som stimulerar celler.

Efter centrifugeringen injiceras plasman i det område som önskas. Detta görs med en mycket liten nål. De injicerade trombocyterna börjar sedan utsöndra bland annat kollagen. Det är detta som i sin tur stimulerar hud- och hårförnyelse.

Innan behandlingen

Innan din behandling möts vi på kliniken i Stockholm för en konsultation. Där går vi igenom området du vill behandla och om en PRP ämnar sig för just dig. Under besöket pratar vi igenom behandlingen och hur resultatet kan bli, alltid baserat på ditt syfte (PRP för hår eller hud). Självklart ges du chansen att lyfta alla funderingar du kan tänkas ha. Inför en behandling ska du känna dig helt trygg, därför ser vi till att du gör det.

Vår klinik ligger i Stockholm och det är även här din PRP kommer att genomföras när det är dags för behandling.

Under behandlingen

Under behandlingen tas ett litet rör med blod från dig (som ett blodprov). Därefter separerar vi plasman och blodplättarna från det övriga blodet. Plasman, som bland annat innehåller kollagen och hyaluronsyra, injiceras i området som ska behandlas. Detta görs med mycket små stick. Plasman injiceras i hårbotten om du gör en PRP mot håravfall och i huden om du gör PRP för att förnya hudceller.

Behandlingen tar cirka 30-60 minuter och du kan åka hem samma dag. PRP är en helt naturlig metod att använda.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan du lämna vår klinik i Stockholm. Då en PRP görs med ditt eget blod tillkommer inga särskilda biverkningar. Direkt efter kan du uppleva lite rödhet. Denna avtar efter ett par timmar. Efter en PRP är det inga problem att återgå till dina vardagsaktiviteter som jobb och träning.

FAQ - PRP

Vanliga frågor och svar rörande PRP. Är inte din fråga med i listan? I så fall, tveka inte att kontakta oss!

Vad en PRP kostar beror helt på området som ska behandlas. För mer information kring pris är du varmt välkommen att höra av dig till vår klinik i Stockholm.

För dig som besväras av håravfall eller vill förnya din hud i exempelvis ansikte är en PRP något vi rekommenderar. PRP används världen över och även inom sjukvården. Fördelarna med metoden är många och den främsta är att vi enbart använder ditt eget blod. Någonting som gör att biverkningar endast består av exempelvis rödhet. PRP är en effektiv metod som går snabbt och är helt trygg. Resultatet du får varierar beroende på flera faktorer som är helt individuella. Om du vill veta vilket resultat du kan vänta dig är du varmt välkommen på en konsultation. Under konsultationen får du träffa en av våra legitimerade behandlare på vår klinik i Stockholm.

Vi rekommenderar tre till fyra behandlingar med en månads mellanrum. Effekten av din PRP håller i upp till 18 månader.

Efter din PRP kan du uppleva en rödhet. Denna rödhet beror på de små stick som gjorts med hjälp av sprutor. Rödheten lägger sig efter några timmar. När plasma injicerats börjar hudens struktur eller tillväxten av ditt hår, successivt förbättras. Den slutliga effekten av kollagenet ser du efter cirka tre månader.

En PRP stimulerar dina blodstamceller så att de växer och delar sig. När proteiner från skadat kollagen kommer i kontakt med blodplättarna i den primära hemostasen utsöndrar de granula, vilket aktiverar frisättning av adenosindifosfat och fibrinogen. Detta leder i sin tur till att vävnaden läker. En PRP ger dig en högre koncentration och aktivering av de tillväxtfaktorer som reparerar skadad hud och hämmar håravfall. En PRP kommer helt utan biverkningar tack vare att det som injiceras kommer från din egen kropp. En PRP är ingen permanent behandling och effekten av den varierar från person till person. Tack vare att behandlingen är helt naturlig och i många fall effektiv har den kommit att bli mycket populär.

En PRP är en bra behandling för dig som vill reparera skadad hud eller hämma håravfall. Resultatet går dock inte att fastställa innan behandlingen är genomförd då det beror på dina individuella förutsättningar.

ogonlocksplastik ritade lappar kvinna
Kliniken hos Plastikkirurgen Stockholm

Läs mer om våra behandlingar

På vår klinik i Stockholm erbjuder vi många typer av behandlingar för huden men också andra typer av behandlingar.

Utefter dina behov rekommenderar vi den mest optimala för just dig och före din behandling, oavsett vilken du väljer, kommer du alltid på en konsultation hos oss. Vi använder endast de senaste, mest beprövade produkterna och metoderna.

Relaterade behandlingar

Andra behandlingar som är relaterade till just PRP.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.