miraDry® i Stockholm - Tar bort armsvett och lukt permanent

Plastikkirurgen Stockholm erbjuder en unik lösning för permanent reducering av svett och dålig lukt under armarna med hjälp av miraDry®. Välkommen att boka din konsultation idag och upplev en förbättrad livskvalitet!

Prislista miraDry®

  • miraDry svettbehandling
    Pris: 15 900 kr / Delbetalning: 663 kr/mån Kampanj

Snabbfakta

  • Behandlingstid: 60-90 minuter
  • Hållbarhet: Permanent
miraDry utförs på patient

Har du problem med extrem svettning?

Om du lider av överdriven svettning (hyperhidros) eller dålig lukt under armarna kan miraDry® vara lösningen för dig. Det är en icke-kirurgisk behandling som säkert och effektivt tar bort dina svettkörtlar i armhålan genom mikrovågsteknik. Innebär inga risker och påverkar inte kroppens möjligheter att justera din kroppstemperatur.

Helt smärtfri svettbehandling

Behandlingen gör inte ont och tar endast en timme. Hos Plastikkirurgen Stockholm genomförs behandlingen av skickliga och erfarna doktor Ioana Filip.

miraDry® löser problemet permanent med en bestående effekt. Undersökningar visar att svettningen hos behandlade patienter minskar i genomsnitt med över 82 % och svettlukten med upp till 93 % efter en enda behandling.

Behandling med miraDry® är säker

Du kan känna dig trygg och säker. MiraDry® anses vara en mycket säker procedur med minimala risker. Behandlingsformen är väl beprövad och kommer från USA där den är FDA-godkänd samt CE-märkt i Europa. Mer än 30 000 behandlingar har utförts världen över.

Patientomdömen
Sanna Johansson
Sanna Johansson
1701775480
Så välkomnande ödmjuka allihopa :)Örjan är bäst på att få en trygg och att jag kunde ställa många frågor som man är osäker på.Tar sin tid att lyssna och sin tid att svara. .Efter op finns han tillgänglig och känner mig inte jobbig . Under konsultation sa jag att jag litar på honom och då svarar han , du ska lita på oss :)vi gör det här tillsammans , tycker jag var väldigt fint sagt. Sen har vi Jossan drottningen i repan. Som fixar allt . Rolig , proffesionell.
Elena Svensson
Elena Svensson
1701187441
Jag är väldigt tacksam för fina bemötanden från all personal och den bästa läkaren Örjan som hade mycket självförtroende och gav mig den tryggheten jag behövde, samt narkos läkaren, sjuksköterskan och receptionisten, de är ett fantastiskt gäng. Jag rekommenderar de 100%
kristina melin
kristina melin
1701187416
Jag kan verkligen rekommendera det här stället! Så enormt härlig och varm personal. Mysiga lokaler. Resultatet vet jag inte ännu eftersom jag opererades igår. Men allt känns bra🌺
Ronja Oderstad
Ronja Oderstad
1700765914
Fantastisk, trevlig och varm personal! Kände mig otroligt bra omhändertagen 😃
Michaela Quick
Michaela Quick
1700666970
Jag kan verkligen rekommendera denna klinik. Att mötas av Josephine i receptionen och att ha Daniel som kirurg är som en dröm! Hela teamet tillsammans med narkosläkare och sköterskor har verkligen gjort att jag känt mig väl omhändertagen hela dygnet. Och att inte minst nämna resultatet av operationen som överträffat mina förväntningar med råge!
BITA VOSOGHIYAN
BITA VOSOGHIYAN
1699878959
Jag rekomendera stark Dr Örjan,han är väldigt duktigt. Har gjort bröstförstoring 2 veckor sen hos honom och jag är super nöjd.
Marlene Lauren
Marlene Lauren
1699518521
Ett professionellt och tryggt bemötande från konsultation till OperationÖrjan är trygg och lugn med ett öga för det estetiskaPersonalen på plats vid operationen och i anslutning var varma mjuka och trygga och fick mig att känna lugn genom hela processen
Therese
Therese
1699518430
Så proffsiga, snälla och omhändertagande. Hade en väldigt bra upplevelse!
Katlen Saliba
Katlen Saliba
1698060952
Vill varmt rekommendera plastikkirurgen Stockholm ❤️och tacka alla för ett professionellt bemötande och professionellt utförande av operation. Ni har ett super bra team som tog hand om mig före och under operationen och uppvaknande. Så stort tack till er. Bra jobbat alla.
Jag opererades idag och är så nöjd med mottagandet och bemötandet från alla på kliniken. Så tryggt på alla sätt. Kan verkligen rekommendera!!
Sabina Subasic
Sabina Subasic
1697729081
Otroligt professionell klinik. Inget, verkligen inget finns att klaga på.Vilket bemötande från inskrivning till utskrivning man fick! 10/10Ni är helt underbara, fortsätt med det ni gör 🫶Jossan i receptionen ❤️ du är en ⭐️Rekommenderar val av klinik!!!
Maria J
Maria J
1697556491
Fantastiska! Josephine roddade ihop allt och fort gick det. Tack Örjan, Josephine alla andra. Är så otroligt nöjd med precis allt.Tack ännu en gång. Kommer med all säkerhet tillbaka till er igen ❤️
Ida Fromm
Ida Fromm
1697118241
Så hiiiiiimla nöjd med service o mottagande från att man kom till man åkte hem. Så familjärt,så varmt och trevligt. En hemma känsla atmosfär. Verkligen toppen personal och toppen ställe. Jag är jättenöjd tack så mycket hörni 🙏😍 kunde jag ge fler stjärnor skulle jag de.Kram Ida Fromm-Brinck
Bella Jansson
Bella Jansson
1696955331
Fantastiskt bra bemötande och omhändertagande utav alla som jobbar här, och jag är så himla nöjd med resultatet utav ingreppet gjort av Örjan! Kan varmt rekommendera!
BERHANE GEBRE
BERHANE GEBRE
1695279279
Jättefint service av alla personal, ni är väldigt proffsiga ert arbete!!Även om det är tidigt för mig att se resultatet men det känns bra och nöjd.Tack för er 💐
Otroligt proffsiga och så fint omhändertagnde från alla på kliniken! Rekommenderar starkt!
Shene Lee
Shene Lee
1695216042
Jag är sååååå nöjd med min behandling. Jättetrevliga personal
Daniel Saiepour är klart den bästa kirurgen jag besökt. Jag har varit hos flera olika kirurger för konsultation men D tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor, han var grym på att förklara allt i minsta detalj.
Har verkligen inte ett enda dåligt ord att säga om den här kliniken.Alla var helt fantastiska. Verkligen varenda en.Det är lagom litet med en otrolig familjär känsla. Man känner sig så extremt omhändertagen och ompysslad och alla är otroligt jordnära och varma.Det är mysigt att vakna upp tillsammans med andra patienter och prata och ställa frågor. Dela erfarenheter och lyssna på allt och inget.Narkosläkare och narkossjuksköterska pratade på om allt och ingenting och man glömde helt bort vad som skulle hända. Poff så sov en gott.Dessutom berömmer de varandra vilket jag tycker är otroligt viktigt för arbetsmiljön och bra arbetsrelationer vilket i sig bidrar till den goda atmosfären.Ja alltså, jag har somsagt verkligen inget negativt att säga.Stort tack till allihopa!
Super trevlig personal och väldigt omhändertagande! Är Super nöjd och kan varmt rekommendera denna klinik!
Fler recensionerjs_loader

Hur går en miraDry®-behandling till?

Innan behandlingen kan påbörjas måste du genomföra en kostnadsfri konsultation med vår specialutbildade läkare, doktor Ioana Filip. Under konsultationen går ni igenom dina förväntningar och du får information om hur behandlingen går till. Du får även råd om vad du bör tänka på före och efter.

Inledningsvis markeras det område som ska behandlas. Därefter injicerar din läkare en lösning som består av bedövning och koksalt. Syftet med detta är att behandlingen ska vara smärtfri, men också för att lyfta hudlagret där svettkörtlarna finns och skydda underliggande vävnad.

Efter att bedövningsmedlet har verkat används ett speciellt munstycke som skickar mikrovågor till svettkörtlarna. Dessa mikrovågor värmer upp och eliminerar svettkörtlarna permanent. Du känner ingenting.

bild på maskinen som används vid en behandling av miradry

Individuellt resultat

Ditt resultat är naturligtvis individuellt men du kan omgående förvänta dig en markant skillnad både i hur mycket du svettas och problemen med dålig lukt då dina svett- och luktkörtlar permanent inaktiveras, samtidigt som hårtillväxten under armarna minskar. En positiv bieffekt är en permanent reduktion av hårväxt på ca 70 %, vilket många uppskattar.

För många patienter räcker ett behandlingstillfälle för ett tillfredställande resultat. Behöver du ytterligare en miraDry®-behandling är du naturligtvis välkommen tillbaka till oss. Tänk dock på att en andra behandling tidigast göras 3 månader efter din första behandling.

kvinna under en behandling av miradry för att bli permanent svettfri

Vanliga frågor gällande miraDry®

Vanliga frågor och svar rörande miraDry. Är inte din fråga med i listan? I så fall, tveka inte att kontakta oss!

Ja, du kan omgående räkna med en svettminskning på över 82 % och 93 % reduktion av dålig lukt.

Hos oss är det endast specialutbildade läkare som utför behandlingen, något smått unikt.

Denna behandling passar för alla som plågas av svettning och dåliga dofter från armhålan. Både killar och tjejer. Då svettkörtlarna förvinner märker du omedelbart resultat.

Hos Plastikkirurgen Stockholm kan du behandla armhålan.

patient genomgår behandling av miradry

Relaterade behandlingar

Andra behandlingar som är relaterade till just miraDry.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.