miraDry® i Stockholm - Tar bort armsvett och lukt permanent

Plastikkirurgen Stockholm erbjuder en unik lösning för permanent reducering av svett och dålig lukt under armarna med hjälp av miraDry®. Välkommen att boka din konsultation idag och upplev en förbättrad livskvalitet!

Prislista miraDry®

  • miraDry svettbehandling
    Pris: 15 900 kr / Delbetalning: 663 kr/mån Kampanj

Snabbfakta

  • Behandlingstid: 60-90 minuter
  • Hållbarhet: Permanent
miraDry utförs på patient

Har du problem med extrem svettning?

Om du lider av överdriven svettning (hyperhidros) eller dålig lukt under armarna kan miraDry® vara lösningen för dig. Det är en icke-kirurgisk behandling som säkert och effektivt tar bort dina svettkörtlar i armhålan genom mikrovågsteknik. Innebär inga risker och påverkar inte kroppens möjligheter att justera din kroppstemperatur.

Helt smärtfri svettbehandling

Behandlingen gör inte ont och tar endast en timme. Hos Plastikkirurgen Stockholm genomförs behandlingen av skickliga och erfarna doktor Ioana Filip.

miraDry® löser problemet permanent med en bestående effekt. Undersökningar visar att svettningen hos behandlade patienter minskar i genomsnitt med över 82 % och svettlukten med upp till 93 % efter en enda behandling.

Behandling med miraDry® är säker

Du kan känna dig trygg och säker. MiraDry® anses vara en mycket säker procedur med minimala risker. Behandlingsformen är väl beprövad och kommer från USA där den är FDA-godkänd samt CE-märkt i Europa. Mer än 30 000 behandlingar har utförts världen över.

Patientomdömen
Milica
Milica
1715851642
HejJag vill dela med min upplevelse på plastikkirurgi.Tack snälla till er i personalen för ni är så omhändertagen och gör ett så professionell mottagande .Jag gjorde en bröst förstoring och lyft. Jag har tidigare haft silikon inlägg.Men nu va det dags att byta och lyfta efter 13 år. Med de gamla inlägget,När jag kom till kliniken för konsultation möter jag Daniel som ska utföra min operation. Efter att vi har gått igenom de som ska göras och hur och allt vi pratade om så kände jag att jag va i trygga händer. Jag vill rekommendera plastikkirurgi och skulle jag göra någonting igen så väljer jag plastikkirurgi igen.Den familjär känsla och stämningen jag fick den dag jag gjorde operationen fick mig att bli lugn. Och när personalen innan jag fick narkosen skoja med mig fick mig att känna att jag är i trygga händer.Tack 🙏Till er alla på plastikkirurgi StockholmNi är så grymt duktig 🤩🙏🙏🙏
Anna
Anna
1712668609
Hade gått ner massa i vikt så fixade både magmusklerna, överskottet av huden som var på magen och bröstförstoring. All personal är väldigt lugna och trevliga. Örjan som var min kirurg rekommenderar jag verkligen att gå till. Sålde inte på mig något utan gav mig en rekommendation av storlek på cc men jag ville ha lite större vilket han sa också skulle funka bra till min kroppsform. Väldigt proffsiga och omhändertagande
Tania
Tania
1710422578
2 veckors sedan jag opererades, är super nöjd med dr Daniel Saiepour, han sprider ett lugn och är otroligt proffsig. Vill också passa på att ge beröm till Jossan som alltid har ett glatt humör samt sköterskorna Emma och Evelina som pysslar om en.
julia Neumann
julia Neumann
1709704586
Jag rekommenderar denna klinik av hela mitt hjärta. De tog hand om mig från det att jag kom in, jag kände att jag visste vad de gjorde och förklarade allt steg för steg vad som skulle hända. Kirurgen Daniel och hela personalen är professionella och gjorde operationen snabb och den postoperativa smärtan uthärdlig. Tack alla ❤️
Diana Pascu
Diana Pascu
1708195791
🏆Bästa teamet!!! Tackar alla ! Rekommenderar Örjan G till alla😎The best team ever! Thank you 💐
Ninni Eriksson
Ninni Eriksson
1708023861
Jag opererades för en vecka sedan av Örjan på Plastikkirurgen och kan inte ha bett om en bättre upplevelse. Bemötandet från reception, narkos - och operationssköterskor, personal på uppvaket och givetvis Örjan var fantastiskt. Samtliga förmedlade en lugn, positiv och familjär stämning som definitivt behövs inför, under och efter en operation.Vill även tillägga att stödet efter operationen även det har varit långt över förväntan med snabba svar på diverse frågor och funderingar. Tack snälla till alla på Plastikkirurgen för den här gången - om jag opererar mig igen kommer jag definitivt att göra det hos er!
Örjan Gribbe, en stjärna som verkligen lyssnar på ens önskemål. Operationssköterskan, narkosläkare, receptionist, alla var så tillmötesgående! Kände mig inte det minsta stressad eller nervös i deras händer!Allt ifrån att jag togs emot till uppvaket och omhändertagandet efteråt var så underbart, ville knappt åka hem! 🥹Jag är SUPERnöjd med allt hos de! ❤️
Iryna Gasanova
Iryna Gasanova
1706439592
Amazing and very professional team ❤️Thanks a looooooot
Monica Samie
Monica Samie
1705494957
Bästa kliniken och bästa upplevelsen någon kan önska sig.Alla på kliniken är varma, omhändertagande och proffsiga. Daniel är en kirurg som är proffsig och har ett lugn som smittar av sig.Vart ända person jag har varit i kontakt med på denna klinik har behandlat mig med sån värme och varit så proffsiga så all oro eller tvivel man kanske har bara försvunnit.Tack för att ni gjorde min bukplastik upplevelse till något så underbart och att ni fortfarande finns där och stöttar och kontrollerar och ger mig den trygghet jag behövd..
Ayesha
Ayesha
1705087491
Jag rekommenderar stark denna underbara klinik, Örjan Gribbe är en Stjärna, kan ej med ord beskriva vilken fin människa han är , detsamma till Underbara Jossan🥹❤️ Örjan är väldigt duktig på det han gör, han gör ett så fint jobb, han är skicklig, kunnig samt proffesionellt på högsta nivå samt ärlig, han är omtänksam lyssnar på en, skulle jag fortsätta skriva så kommer jag fortfarande inte med ord kunna beskriva hur bra Örjan är. Jag är så tacksam, Örjan Gribbe⭐️ och tack till er alla på kliniken😊
Sophia Larsson
Sophia Larsson
1704779906
Så bra bemötande av all personal. Var på fler konsultationer men fick så bra intryck av Örjan att jag valde denna klinik ändå. Man kände sig väl omhändertagen och uppassad på. De var lugna och pedagogiska när de förklarade vad som skulle ske och hur. Allt var toppen!
Fantastiskt personal, kändes proffsigt och familjärt på samma gång. Blev väl omhändertagen, kände mig som en drottning. Fräscha lokaler, underbar frukostbricka. Allt gick så smidigt, från konsultation till operation och kontakt efter. Örjan är ett superproffs, han får mig att känna mig otroligt trygg. Rekommenderas varmt, bästa kliniken! (Gjorde bröstförstoring)Tillägg till ursprunglig recension;Nu har det gått 4 v sedan operationen. Allt har gått över förväntan och jag är otroligt nöjd med mina nya bröst! 😍 Örjan är väldigt lyhörd, känner att han lyssnade och förstod mina önskemål och levererade exakt det jag ville ha.Örjan, vilken stjärna du är, jag är så tacksam över det fantastiska jobb du gjort!Bifogar ett par bilder.
Mandy Karlsson
Mandy Karlsson
1703427929
Är väldigt nöjd med resultatet! Haft kontakt efteråt & fått bra bemötande. Rekommenderas starkt. ♥️
Kunde inte haft en bättre upplevelse, all personal var helt underbara från att jag kom dit tills det var dags att åka hem, och man kände sig väl omhändertagen på plats. Kan verkligen lämna mina varmaste rekommendera för Plastikkirurgen Stockholm.
Jättebra kirurg och personal. Är jättenöjd med resultatet.
Sanna Johansson
Sanna Johansson
1701775480
Så välkomnande ödmjuka allihopa :)Örjan är bäst på att få en trygg och att jag kunde ställa många frågor som man är osäker på.Tar sin tid att lyssna och sin tid att svara. .Efter op finns han tillgänglig och känner mig inte jobbig . Under konsultation sa jag att jag litar på honom och då svarar han , du ska lita på oss :)vi gör det här tillsammans , tycker jag var väldigt fint sagt. Sen har vi Jossan drottningen i repan. Som fixar allt . Rolig , proffesionell.
Elena Svensson
Elena Svensson
1701187441
Jag är väldigt tacksam för fina bemötanden från all personal och den bästa läkaren Örjan som hade mycket självförtroende och gav mig den tryggheten jag behövde, samt narkos läkaren, sjuksköterskan och receptionisten, de är ett fantastiskt gäng. Jag rekommenderar de 100%
kristina melin
kristina melin
1701187416
Jag kan verkligen rekommendera det här stället! Så enormt härlig och varm personal. Mysiga lokaler. Resultatet vet jag inte ännu eftersom jag opererades igår. Men allt känns bra🌺
Fler recensionerjs_loader

Hur går en miraDry®-behandling till?

Innan behandlingen kan påbörjas måste du genomföra en kostnadsfri konsultation med vår specialutbildade läkare, doktor Ioana Filip. Under konsultationen går ni igenom dina förväntningar och du får information om hur behandlingen går till. Du får även råd om vad du bör tänka på före och efter.

Inledningsvis markeras det område som ska behandlas. Därefter injicerar din läkare en lösning som består av bedövning och koksalt. Syftet med detta är att behandlingen ska vara smärtfri, men också för att lyfta hudlagret där svettkörtlarna finns och skydda underliggande vävnad.

Efter att bedövningsmedlet har verkat används ett speciellt munstycke som skickar mikrovågor till svettkörtlarna. Dessa mikrovågor värmer upp och eliminerar svettkörtlarna permanent. Du känner ingenting.

bild på maskinen som används vid en behandling av miradry

Individuellt resultat

Ditt resultat är naturligtvis individuellt men du kan omgående förvänta dig en markant skillnad både i hur mycket du svettas och problemen med dålig lukt då dina svett- och luktkörtlar permanent inaktiveras, samtidigt som hårtillväxten under armarna minskar. En positiv bieffekt är en permanent reduktion av hårväxt på ca 70 %, vilket många uppskattar.

För många patienter räcker ett behandlingstillfälle för ett tillfredställande resultat. Behöver du ytterligare en miraDry®-behandling är du naturligtvis välkommen tillbaka till oss. Tänk dock på att en andra behandling tidigast göras 3 månader efter din första behandling.

kvinna under en behandling av miradry för att bli permanent svettfri

Vanliga frågor gällande miraDry®

Vanliga frågor och svar rörande miraDry. Är inte din fråga med i listan? I så fall, tveka inte att kontakta oss!

Ja, du kan omgående räkna med en svettminskning på över 82 % och 93 % reduktion av dålig lukt.

Hos oss är det endast specialutbildade läkare som utför behandlingen, något smått unikt.

Denna behandling passar för alla som plågas av svettning och dåliga dofter från armhålan. Både killar och tjejer. Då svettkörtlarna förvinner märker du omedelbart resultat.

Hos Plastikkirurgen Stockholm kan du behandla armhålan.

patient genomgår behandling av miradry

Relaterade behandlingar

Andra behandlingar som är relaterade till just miraDry.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.