Blygdläppsförminskning Stockholm

Har du funderat på att förminska dina blygdläppar? Då ska du veta att du inte är ensam. Många kvinnor upplever osäkerhet eller besvär kring sina blygdläppar. Något som går att åtgärda med hjälp av en blygdläppsförminskning.

Prislista Blygdläppsförminskning

 • Blygdläppsförmninskning
  Pris: 42 000 kr / Delbetalning: 1 750 kr/mån
 • Fettsugning yttre blygdläppar
  Pris: 35 000 kr / Delbetalning: 1 458 kr/mån
 • Fettransplantation yttre blygdläppar
  Pris: 39 000 kr / Delbetalning: 1 625 kr/mån

Snabbfakta

 • Tid på kliniken: 4 timmar
 • Operationstid: 1 timme
 • Börja träna: 4-6 veckor
 • Narkos: Ja
 • Lokalbedövning: Ja
 • Ingår i priset: Se lista
Patientomdömen
Milica
Milica
1715851642
HejJag vill dela med min upplevelse på plastikkirurgi.Tack snälla till er i personalen för ni är så omhändertagen och gör ett så professionell mottagande .Jag gjorde en bröst förstoring och lyft. Jag har tidigare haft silikon inlägg.Men nu va det dags att byta och lyfta efter 13 år. Med de gamla inlägget,När jag kom till kliniken för konsultation möter jag Daniel som ska utföra min operation. Efter att vi har gått igenom de som ska göras och hur och allt vi pratade om så kände jag att jag va i trygga händer. Jag vill rekommendera plastikkirurgi och skulle jag göra någonting igen så väljer jag plastikkirurgi igen.Den familjär känsla och stämningen jag fick den dag jag gjorde operationen fick mig att bli lugn. Och när personalen innan jag fick narkosen skoja med mig fick mig att känna att jag är i trygga händer.Tack 🙏Till er alla på plastikkirurgi StockholmNi är så grymt duktig 🤩🙏🙏🙏
Anna
Anna
1712668609
Hade gått ner massa i vikt så fixade både magmusklerna, överskottet av huden som var på magen och bröstförstoring. All personal är väldigt lugna och trevliga. Örjan som var min kirurg rekommenderar jag verkligen att gå till. Sålde inte på mig något utan gav mig en rekommendation av storlek på cc men jag ville ha lite större vilket han sa också skulle funka bra till min kroppsform. Väldigt proffsiga och omhändertagande
Tania
Tania
1710422578
2 veckors sedan jag opererades, är super nöjd med dr Daniel Saiepour, han sprider ett lugn och är otroligt proffsig. Vill också passa på att ge beröm till Jossan som alltid har ett glatt humör samt sköterskorna Emma och Evelina som pysslar om en.
julia Neumann
julia Neumann
1709704586
Jag rekommenderar denna klinik av hela mitt hjärta. De tog hand om mig från det att jag kom in, jag kände att jag visste vad de gjorde och förklarade allt steg för steg vad som skulle hända. Kirurgen Daniel och hela personalen är professionella och gjorde operationen snabb och den postoperativa smärtan uthärdlig. Tack alla ❤️
Diana Pascu
Diana Pascu
1708195791
🏆Bästa teamet!!! Tackar alla ! Rekommenderar Örjan G till alla😎The best team ever! Thank you 💐
Ninni Eriksson
Ninni Eriksson
1708023861
Jag opererades för en vecka sedan av Örjan på Plastikkirurgen och kan inte ha bett om en bättre upplevelse. Bemötandet från reception, narkos - och operationssköterskor, personal på uppvaket och givetvis Örjan var fantastiskt. Samtliga förmedlade en lugn, positiv och familjär stämning som definitivt behövs inför, under och efter en operation.Vill även tillägga att stödet efter operationen även det har varit långt över förväntan med snabba svar på diverse frågor och funderingar. Tack snälla till alla på Plastikkirurgen för den här gången - om jag opererar mig igen kommer jag definitivt att göra det hos er!
Örjan Gribbe, en stjärna som verkligen lyssnar på ens önskemål. Operationssköterskan, narkosläkare, receptionist, alla var så tillmötesgående! Kände mig inte det minsta stressad eller nervös i deras händer!Allt ifrån att jag togs emot till uppvaket och omhändertagandet efteråt var så underbart, ville knappt åka hem! 🥹Jag är SUPERnöjd med allt hos de! ❤️
Iryna Gasanova
Iryna Gasanova
1706439592
Amazing and very professional team ❤️Thanks a looooooot
Monica Samie
Monica Samie
1705494957
Bästa kliniken och bästa upplevelsen någon kan önska sig.Alla på kliniken är varma, omhändertagande och proffsiga. Daniel är en kirurg som är proffsig och har ett lugn som smittar av sig.Vart ända person jag har varit i kontakt med på denna klinik har behandlat mig med sån värme och varit så proffsiga så all oro eller tvivel man kanske har bara försvunnit.Tack för att ni gjorde min bukplastik upplevelse till något så underbart och att ni fortfarande finns där och stöttar och kontrollerar och ger mig den trygghet jag behövd..
Ayesha
Ayesha
1705087491
Jag rekommenderar stark denna underbara klinik, Örjan Gribbe är en Stjärna, kan ej med ord beskriva vilken fin människa han är , detsamma till Underbara Jossan🥹❤️ Örjan är väldigt duktig på det han gör, han gör ett så fint jobb, han är skicklig, kunnig samt proffesionellt på högsta nivå samt ärlig, han är omtänksam lyssnar på en, skulle jag fortsätta skriva så kommer jag fortfarande inte med ord kunna beskriva hur bra Örjan är. Jag är så tacksam, Örjan Gribbe⭐️ och tack till er alla på kliniken😊
Sophia Larsson
Sophia Larsson
1704779906
Så bra bemötande av all personal. Var på fler konsultationer men fick så bra intryck av Örjan att jag valde denna klinik ändå. Man kände sig väl omhändertagen och uppassad på. De var lugna och pedagogiska när de förklarade vad som skulle ske och hur. Allt var toppen!
Fantastiskt personal, kändes proffsigt och familjärt på samma gång. Blev väl omhändertagen, kände mig som en drottning. Fräscha lokaler, underbar frukostbricka. Allt gick så smidigt, från konsultation till operation och kontakt efter. Örjan är ett superproffs, han får mig att känna mig otroligt trygg. Rekommenderas varmt, bästa kliniken! (Gjorde bröstförstoring)Tillägg till ursprunglig recension;Nu har det gått 4 v sedan operationen. Allt har gått över förväntan och jag är otroligt nöjd med mina nya bröst! 😍 Örjan är väldigt lyhörd, känner att han lyssnade och förstod mina önskemål och levererade exakt det jag ville ha.Örjan, vilken stjärna du är, jag är så tacksam över det fantastiska jobb du gjort!Bifogar ett par bilder.
Mandy Karlsson
Mandy Karlsson
1703427929
Är väldigt nöjd med resultatet! Haft kontakt efteråt & fått bra bemötande. Rekommenderas starkt. ♥️
Kunde inte haft en bättre upplevelse, all personal var helt underbara från att jag kom dit tills det var dags att åka hem, och man kände sig väl omhändertagen på plats. Kan verkligen lämna mina varmaste rekommendera för Plastikkirurgen Stockholm.
Jättebra kirurg och personal. Är jättenöjd med resultatet.
Sanna Johansson
Sanna Johansson
1701775480
Så välkomnande ödmjuka allihopa :)Örjan är bäst på att få en trygg och att jag kunde ställa många frågor som man är osäker på.Tar sin tid att lyssna och sin tid att svara. .Efter op finns han tillgänglig och känner mig inte jobbig . Under konsultation sa jag att jag litar på honom och då svarar han , du ska lita på oss :)vi gör det här tillsammans , tycker jag var väldigt fint sagt. Sen har vi Jossan drottningen i repan. Som fixar allt . Rolig , proffesionell.
Elena Svensson
Elena Svensson
1701187441
Jag är väldigt tacksam för fina bemötanden från all personal och den bästa läkaren Örjan som hade mycket självförtroende och gav mig den tryggheten jag behövde, samt narkos läkaren, sjuksköterskan och receptionisten, de är ett fantastiskt gäng. Jag rekommenderar de 100%
kristina melin
kristina melin
1701187416
Jag kan verkligen rekommendera det här stället! Så enormt härlig och varm personal. Mysiga lokaler. Resultatet vet jag inte ännu eftersom jag opererades igår. Men allt känns bra🌺
Fler recensionerjs_loader
Kvinna bekymrad inför operation av blygdläppar

Blygdläppskirurgi hos Plastikkirurgen Stockholm

Här kan du läsa allt från information om själva ingreppet till pris och eftervård.

På Plastikkirurgen Stockholm erbjuder vi blygdläppsförminskning som utförs av erfarna och professionella plastikkirurger. När du kommer hit kan du alltid vara säker på ett tryggt bemötande, duktiga kirurger och noggrann uppföljning.

Vi hjälper dig som vill förminska dina blygdläppar, vilket man kan vilja utav olika anledningar. Vissa operationer är rent kosmetiska och vissa är på grund av upplevda besvär vid till exempel sportande eller samlag. För att underlätta besvären eller förändra estetiken av blygdläpparna tar vi bort överskottet av hud och formar blygdläpparna symmetriskt.

En blygdläppsförminskning är ett relativt smärtfritt ingrepp och hjälper dig som patient att lätta dina obehag och bli nöjd med estetiken. Blygdläppsförminskning kan genomföras på såväl de yttre som de inre blygdläpparna.

Det finns en mängd olika anledningar till att dina blygdläppar är eller blir förstorade. Till viss del är det genetiskt och något som du föds med, men det kan också uppstå senare i livet som en konsekvens av åldrande eller barnafödande.

Många kvinnor föds till exempel med mindre yttre blygdläppar vilket gör att de inre blygdläpparna ibland hänger ut och skapar skav och obehag. Oavsett är det viktigt att veta att det inte på något sätt är onormalt, men upplever du besvär är det enkelt att göra något åt.

Intimkirurgi av inre blygdläppar

Blygdläppsplastik är den vanligaste formen av intimkirurgi och en standardprocedur som utförs med hjälp av lokalbedövning. Allra vanligast är det att önska minska storleken på dina inre blygdläppar, rätta till symmetrin och skapa en harmoni mellan de inre och yttre blygdläpparna.

Så går din blygdläppsoperation till

När du vill operera dina blygdläppar hos oss på Plastikkirurgen Stockholm genomförs till att börja med en konsultation. Där får du prata med din kirurg och berätta om dina önskemål och förväntningar. Sedan görs en undersökning varpå kirurgen går igenom olika alternativ med dig och gör en plan för operationen. Beroende på dina förutsättningar och önskemål bestämmer kirurgen teknik.

Du kan till exempel få en så kallad V-formad reduktion. Då tar man bort en triangelformad del av blygdläppens mittersta del. Sedan syr man ihop den främre och bakre delen. Men vi kan också göra ett rakt snitt. Den metoden används vanligtvis för att minska risken för potentiella defekter av läkningen. Efter operationen ska du avstå från sexuell aktivitet i sex veckor.

Tjej läser om hur en blygdläppsoperation går tillväga
Kvinna slappnar av inför sin opearation

Innan din operation

Som nämnt har du innan ditt ingrepp en konsultation tillsammans med kirurgen där ni går igenom dina önskemål och planen för operationen.

Väl innan din operation, närmare bestämt en timme innan, får du ta smärtstillande. Och närmare ingreppet får du lokalbedövning och avslappnande medicin.

Du slipper alltså att bli sövd och kommer att kunna åka hem redan ett par timmar efter operationen.

Under själva operationen

Själva operationen utförs som nämnt med lokalbedövning. Beroende på anledningen till din operation kan olika tekniker för ingreppet användas.

Din kirurg utför antingen en V-plastik, direktexcision eller klitorislyft. Vid V-plastik gör kirurgen ett triangelformat snitt tas bort i den mellersta delen av blygdläppen för att sedan sy ihop den bakre och främre delen. Vid direktexcision görs istället ett rakt snitt.

Efter blygdläppsoperationen

Efter operationen får du ligga kvar hos oss och vila. Men vanligtvis kan du åka hem redan 1-2 timmar efteråt. Som standard rekommenderar vi att du upprätthåller hygien med en mild underlivstvål och vatten. 

Efter ingreppet kan du uppleva en del ömhet och potentiellt en del svullnad. Normalt är det som värst runt andra till tredje dygnet och kommer att försvinna mer och mer för var dag. Vi rekommenderar att du tar det lugnt efter din operation och vilar. Du får även smärtstillande med dig hem.

Ungefär en vecka efter operationen får du komma tillbaka till oss på ett återbesök. Under återbesöket gör vi en kontroll och ser till att allting läker som det ska. Du kommer inte behöva komma in för att ta bort några stygn då de försvinner av sig själva. För att säkra läkningen efter en behandling bör du ta det lugnt efter operationen, hålla god hygien med intimtvål och vatten och avstå från sexuell aktivitet i sex veckor.

Intimkirurgi utförs som bekant i ett känsligt område. Det betyder att extra försiktighet behöver vidtas av såväl kirurg som patient. Efter operationen kan vissa problem så som infektioner, ärrbildning, förlorad känsel eller ökad känslighet i området. Här på Plastikkirurgen Stockholm arbetar erfarna plastikkirurger och de utför alla typer av ingrepp med största försiktighet och professionalitet. Du kommer dessutom att få råd av din kirurg om hur du ska sköta din eftervård i flera veckor efter din behandling. Var noga med att följa de råden för att minska risken för komplikationer och problem.

Glad kvinna på spång efter en lyckad operation av sina blygdläppar

Följande ingår i priset

Om du vill genomgå din blygdläppsförminskning i Stockholm hos oss ingår följande i priset:

 Narkos

 Lokalbedövning

Återbesök

Ansvarsförsäkring

Våra patienter ska alltid kunna känna sig både trygga och säkra. Därför ingår alltid en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Försäkringen är kostnadsfri och gäller så fort du kliver in på kliniken. Läs mer om vår ansvarsförsäkring.

FAQ - Blygdläppsförminskning

Vanliga frågor och svar om blygdläppsförminskning. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!

Pris för ingreppet varierar beroende på själva operationen och om du kombinerar blygdläppsförminskningen med något annat, till exempel fettsugning av venusberget. Här hittar du vår prislista för intimkirurgi där vi specificerat pris för respektive ingrepp.

Intimkirurgi är ett samlingsnamn för de ingrepp som utförs i nära anslutning till könsorganet. För kvinnor innefattar det vanligtvis blygdläppsförminskning, klitorislyft, fettsugning av venusberg och försnävningsplasti.

Det är väldigt vanligt att ha stora blygdläppar. Det kan förekomma av genetiska skäl från födseln eller uppstå efter en graviditet eller åldrande.

När det kommer till intimkirurgi är det ytterst viktigt att vända sig till en seriös klinik med utbildade och professionella kirurger med mycket erfarenhet. Det är ett känsligt område och vid oprofessionell behandling kan besvärliga och onödiga komplikationer uppstå. På Plastikkirurgen Stockholm kommer du endast ett möta utbildad och erfaren personal, och kirurgin utförs bara av erfarna kirurger.

De vanligaste ingreppen är rak excision (edge resection technique), V-excision (wedge resection technique) och modifierad V-excision (inferior wedge resection technique).

martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Du kan läsa mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade intimkirurgiska behandlingar

Våra andra intima ingrepp som är nära relaterade till just Blygdläppsförminskning.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.