Blygdläppsförminskning Stockholm

Har du funderat på att förminska dina blygdläppar? Då ska du veta att du inte är ensam. Många kvinnor upplever osäkerhet eller besvär kring sina blygdläppar. Något som går att åtgärda med hjälp av en blygdläppsförminskning.

Prislista Blygdläppsförminskning

 • Blygdläppsförmninskning
  Pris: 42 000 kr / Delbetalning: 1 750 kr/mån
 • Fettsugning yttre blygdläppar
  Pris: 35 000 kr / Delbetalning: 1 458 kr/mån
 • Fettransplantation yttre blygdläppar
  Pris: 39 000 kr / Delbetalning: 1 625 kr/mån

Snabbfakta

 • Tid på kliniken: 4 timmar
 • Operationstid: 1 timme
 • Börja träna: 4-6 veckor
 • Narkos: Ja
 • Lokalbedövning: Ja
 • Ingår i priset: Se lista
Patientomdömen
Sanna Johansson
Sanna Johansson
1701775480
Så välkomnande ödmjuka allihopa :)Örjan är bäst på att få en trygg och att jag kunde ställa många frågor som man är osäker på.Tar sin tid att lyssna och sin tid att svara. .Efter op finns han tillgänglig och känner mig inte jobbig . Under konsultation sa jag att jag litar på honom och då svarar han , du ska lita på oss :)vi gör det här tillsammans , tycker jag var väldigt fint sagt. Sen har vi Jossan drottningen i repan. Som fixar allt . Rolig , proffesionell.
Elena Svensson
Elena Svensson
1701187441
Jag är väldigt tacksam för fina bemötanden från all personal och den bästa läkaren Örjan som hade mycket självförtroende och gav mig den tryggheten jag behövde, samt narkos läkaren, sjuksköterskan och receptionisten, de är ett fantastiskt gäng. Jag rekommenderar de 100%
kristina melin
kristina melin
1701187416
Jag kan verkligen rekommendera det här stället! Så enormt härlig och varm personal. Mysiga lokaler. Resultatet vet jag inte ännu eftersom jag opererades igår. Men allt känns bra🌺
Ronja Oderstad
Ronja Oderstad
1700765914
Fantastisk, trevlig och varm personal! Kände mig otroligt bra omhändertagen 😃
Michaela Quick
Michaela Quick
1700666970
Jag kan verkligen rekommendera denna klinik. Att mötas av Josephine i receptionen och att ha Daniel som kirurg är som en dröm! Hela teamet tillsammans med narkosläkare och sköterskor har verkligen gjort att jag känt mig väl omhändertagen hela dygnet. Och att inte minst nämna resultatet av operationen som överträffat mina förväntningar med råge!
BITA VOSOGHIYAN
BITA VOSOGHIYAN
1699878959
Jag rekomendera stark Dr Örjan,han är väldigt duktigt. Har gjort bröstförstoring 2 veckor sen hos honom och jag är super nöjd.
Marlene Lauren
Marlene Lauren
1699518521
Ett professionellt och tryggt bemötande från konsultation till OperationÖrjan är trygg och lugn med ett öga för det estetiskaPersonalen på plats vid operationen och i anslutning var varma mjuka och trygga och fick mig att känna lugn genom hela processen
Therese
Therese
1699518430
Så proffsiga, snälla och omhändertagande. Hade en väldigt bra upplevelse!
Katlen Saliba
Katlen Saliba
1698060952
Vill varmt rekommendera plastikkirurgen Stockholm ❤️och tacka alla för ett professionellt bemötande och professionellt utförande av operation. Ni har ett super bra team som tog hand om mig före och under operationen och uppvaknande. Så stort tack till er. Bra jobbat alla.
Jag opererades idag och är så nöjd med mottagandet och bemötandet från alla på kliniken. Så tryggt på alla sätt. Kan verkligen rekommendera!!
Sabina Subasic
Sabina Subasic
1697729081
Otroligt professionell klinik. Inget, verkligen inget finns att klaga på.Vilket bemötande från inskrivning till utskrivning man fick! 10/10Ni är helt underbara, fortsätt med det ni gör 🫶Jossan i receptionen ❤️ du är en ⭐️Rekommenderar val av klinik!!!
Maria J
Maria J
1697556491
Fantastiska! Josephine roddade ihop allt och fort gick det. Tack Örjan, Josephine alla andra. Är så otroligt nöjd med precis allt.Tack ännu en gång. Kommer med all säkerhet tillbaka till er igen ❤️
Ida Fromm
Ida Fromm
1697118241
Så hiiiiiimla nöjd med service o mottagande från att man kom till man åkte hem. Så familjärt,så varmt och trevligt. En hemma känsla atmosfär. Verkligen toppen personal och toppen ställe. Jag är jättenöjd tack så mycket hörni 🙏😍 kunde jag ge fler stjärnor skulle jag de.Kram Ida Fromm-Brinck
Bella Jansson
Bella Jansson
1696955331
Fantastiskt bra bemötande och omhändertagande utav alla som jobbar här, och jag är så himla nöjd med resultatet utav ingreppet gjort av Örjan! Kan varmt rekommendera!
BERHANE GEBRE
BERHANE GEBRE
1695279279
Jättefint service av alla personal, ni är väldigt proffsiga ert arbete!!Även om det är tidigt för mig att se resultatet men det känns bra och nöjd.Tack för er 💐
Otroligt proffsiga och så fint omhändertagnde från alla på kliniken! Rekommenderar starkt!
Shene Lee
Shene Lee
1695216042
Jag är sååååå nöjd med min behandling. Jättetrevliga personal
Daniel Saiepour är klart den bästa kirurgen jag besökt. Jag har varit hos flera olika kirurger för konsultation men D tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor, han var grym på att förklara allt i minsta detalj.
Har verkligen inte ett enda dåligt ord att säga om den här kliniken.Alla var helt fantastiska. Verkligen varenda en.Det är lagom litet med en otrolig familjär känsla. Man känner sig så extremt omhändertagen och ompysslad och alla är otroligt jordnära och varma.Det är mysigt att vakna upp tillsammans med andra patienter och prata och ställa frågor. Dela erfarenheter och lyssna på allt och inget.Narkosläkare och narkossjuksköterska pratade på om allt och ingenting och man glömde helt bort vad som skulle hända. Poff så sov en gott.Dessutom berömmer de varandra vilket jag tycker är otroligt viktigt för arbetsmiljön och bra arbetsrelationer vilket i sig bidrar till den goda atmosfären.Ja alltså, jag har somsagt verkligen inget negativt att säga.Stort tack till allihopa!
Super trevlig personal och väldigt omhändertagande! Är Super nöjd och kan varmt rekommendera denna klinik!
Fler recensionerjs_loader
Kvinna bekymrad inför operation av blygdläppar

Blygdläppskirurgi hos Plastikkirurgen Stockholm

Här kan du läsa allt från information om själva ingreppet till pris och eftervård.

På Plastikkirurgen Stockholm erbjuder vi blygdläppsförminskning som utförs av erfarna och professionella plastikkirurger. När du kommer hit kan du alltid vara säker på ett tryggt bemötande, duktiga kirurger och noggrann uppföljning.

Vi hjälper dig som vill förminska dina blygdläppar, vilket man kan vilja utav olika anledningar. Vissa operationer är rent kosmetiska och vissa är på grund av upplevda besvär vid till exempel sportande eller samlag. För att underlätta besvären eller förändra estetiken av blygdläpparna tar vi bort överskottet av hud och formar blygdläpparna symmetriskt.

En blygdläppsförminskning är ett relativt smärtfritt ingrepp och hjälper dig som patient att lätta dina obehag och bli nöjd med estetiken. Blygdläppsförminskning kan genomföras på såväl de yttre som de inre blygdläpparna.

Det finns en mängd olika anledningar till att dina blygdläppar är eller blir förstorade. Till viss del är det genetiskt och något som du föds med, men det kan också uppstå senare i livet som en konsekvens av åldrande eller barnafödande.

Många kvinnor föds till exempel med mindre yttre blygdläppar vilket gör att de inre blygdläpparna ibland hänger ut och skapar skav och obehag. Oavsett är det viktigt att veta att det inte på något sätt är onormalt, men upplever du besvär är det enkelt att göra något åt.

Intimkirurgi av inre blygdläppar

Blygdläppsplastik är den vanligaste formen av intimkirurgi och en standardprocedur som utförs med hjälp av lokalbedövning. Allra vanligast är det att önska minska storleken på dina inre blygdläppar, rätta till symmetrin och skapa en harmoni mellan de inre och yttre blygdläpparna.

Så går din blygdläppsoperation till

När du vill operera dina blygdläppar hos oss på Plastikkirurgen Stockholm genomförs till att börja med en konsultation. Där får du prata med din kirurg och berätta om dina önskemål och förväntningar. Sedan görs en undersökning varpå kirurgen går igenom olika alternativ med dig och gör en plan för operationen. Beroende på dina förutsättningar och önskemål bestämmer kirurgen teknik.

Du kan till exempel få en så kallad V-formad reduktion. Då tar man bort en triangelformad del av blygdläppens mittersta del. Sedan syr man ihop den främre och bakre delen. Men vi kan också göra ett rakt snitt. Den metoden används vanligtvis för att minska risken för potentiella defekter av läkningen. Efter operationen ska du avstå från sexuell aktivitet i sex veckor.

Tjej läser om hur en blygdläppsoperation går tillväga
Kvinna slappnar av inför sin opearation

Innan din operation

Som nämnt har du innan ditt ingrepp en konsultation tillsammans med kirurgen där ni går igenom dina önskemål och planen för operationen.

Väl innan din operation, närmare bestämt en timme innan, får du ta smärtstillande. Och närmare ingreppet får du lokalbedövning och avslappnande medicin.

Du slipper alltså att bli sövd och kommer att kunna åka hem redan ett par timmar efter operationen.

Under själva operationen

Själva operationen utförs som nämnt med lokalbedövning. Beroende på anledningen till din operation kan olika tekniker för ingreppet användas.

Din kirurg utför antingen en V-plastik, direktexcision eller klitorislyft. Vid V-plastik gör kirurgen ett triangelformat snitt tas bort i den mellersta delen av blygdläppen för att sedan sy ihop den bakre och främre delen. Vid direktexcision görs istället ett rakt snitt.

Efter blygdläppsoperationen

Efter operationen får du ligga kvar hos oss och vila. Men vanligtvis kan du åka hem redan 1-2 timmar efteråt. Som standard rekommenderar vi att du upprätthåller hygien med en mild underlivstvål och vatten. 

Efter ingreppet kan du uppleva en del ömhet och potentiellt en del svullnad. Normalt är det som värst runt andra till tredje dygnet och kommer att försvinna mer och mer för var dag. Vi rekommenderar att du tar det lugnt efter din operation och vilar. Du får även smärtstillande med dig hem.

Ungefär en vecka efter operationen får du komma tillbaka till oss på ett återbesök. Under återbesöket gör vi en kontroll och ser till att allting läker som det ska. Du kommer inte behöva komma in för att ta bort några stygn då de försvinner av sig själva. För att säkra läkningen efter en behandling bör du ta det lugnt efter operationen, hålla god hygien med intimtvål och vatten och avstå från sexuell aktivitet i sex veckor.

Intimkirurgi utförs som bekant i ett känsligt område. Det betyder att extra försiktighet behöver vidtas av såväl kirurg som patient. Efter operationen kan vissa problem så som infektioner, ärrbildning, förlorad känsel eller ökad känslighet i området. Här på Plastikkirurgen Stockholm arbetar erfarna plastikkirurger och de utför alla typer av ingrepp med största försiktighet och professionalitet. Du kommer dessutom att få råd av din kirurg om hur du ska sköta din eftervård i flera veckor efter din behandling. Var noga med att följa de råden för att minska risken för komplikationer och problem.

Glad kvinna på spång efter en lyckad operation av sina blygdläppar

Följande ingår i priset

Om du vill genomgå din blygdläppsförminskning i Stockholm hos oss ingår följande i priset:

 Narkos

 Lokalbedövning

Återbesök

Ansvarsförsäkring

Våra patienter ska alltid kunna känna sig både trygga och säkra. Därför ingår alltid en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Försäkringen är kostnadsfri och gäller så fort du kliver in på kliniken. Läs mer om vår ansvarsförsäkring.

FAQ - Blygdläppsförminskning

Vanliga frågor och svar om blygdläppsförminskning. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!

Pris för ingreppet varierar beroende på själva operationen och om du kombinerar blygdläppsförminskningen med något annat, till exempel fettsugning av venusberget. Här hittar du vår prislista för intimkirurgi där vi specificerat pris för respektive ingrepp.

Intimkirurgi är ett samlingsnamn för de ingrepp som utförs i nära anslutning till könsorganet. För kvinnor innefattar det vanligtvis blygdläppsförminskning, klitorislyft, fettsugning av venusberg och försnävningsplasti.

Det är väldigt vanligt att ha stora blygdläppar. Det kan förekomma av genetiska skäl från födseln eller uppstå efter en graviditet eller åldrande.

När det kommer till intimkirurgi är det ytterst viktigt att vända sig till en seriös klinik med utbildade och professionella kirurger med mycket erfarenhet. Det är ett känsligt område och vid oprofessionell behandling kan besvärliga och onödiga komplikationer uppstå. På Plastikkirurgen Stockholm kommer du endast ett möta utbildad och erfaren personal, och kirurgin utförs bara av erfarna kirurger.

De vanligaste ingreppen är rak excision (edge resection technique), V-excision (wedge resection technique) och modifierad V-excision (inferior wedge resection technique).

martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Du kan läsa mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade intimkirurgiska behandlingar

Våra andra intima ingrepp som är nära relaterade till just Blygdläppsförminskning.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.