Hip Dips Stockholm

Funderat på att genomgå en operation för Hip Dips? Vi erbjuder kirurgi för Hip Dips för de som önskar skulptera och fylla ut sina höfter.

Prislista Hip Dips

 • Hip Dips
  Pris: 55 000 kr / Delbetalning: 2 292 kr/mån

Snabbfakta

  • Tid på kliniken: 4-6 timmar
  • Operationstid: 1 timme
  • Sjukskrivning: Ja
 • Börja träna: 4-6 veckor
 • Narkos: Ja
 • Ingår i priset: Se lista

Före- och efterbilder

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat efter att ha genomgått opernation av Hip Dips pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

Bröstförstoring maskerad 5 före 1 Bröstförstoring maskerad 5 efter 1
brostforminskning fore nr4 brostforminskning efter nr4
Patientomdömen
lena almousavi
lena almousavi
09:50 31 Mar 23
Ohört tacksam av kirurgen Örjan och de fina personal. Fick mina drömbröst och skulle inte välja någon annan klinik änn Plastikkirurg hoppas han jobbar kvar bara om 10-15 år då jag ska göra om dom ♥️♥️
Kryptonista
Kryptonista
14:39 30 Mar 23
Mycket professionellt bemötande och utförande. Helnöjd. 100% rekommendation.
Sandra Olsson
Sandra Olsson
14:26 30 Mar 23
Helt underbar personal och underbar läkare som förstår en 😘
Amanda Berg
Amanda Berg
11:29 30 Mar 23
Nöjd med omhändertagandet på kliniken, sov där en natt. Allt har gått jättebra! Glad över att jag valde att göra operationen hos plastikkirurgen STHLM. väldigt kunnig och trevlig personal.
Nasrin Abu el-hawa
Nasrin Abu el-hawa
11:41 28 Mar 23
Så omhändertagande och gulliga genuint intresserade av ens mående.
Bianca Hedensjö
Bianca Hedensjö
08:26 28 Mar 23
Jag var väldigt nervös innan dels över att bli sövd samt smärtan som skulle vänta men allt har gått så bra och är så glad att jag gjort detta hos plastikkirurgen Stockholm. Har blivit otroligt bra bemött och omhändertagen.
Shene Mohammad
Shene Mohammad
20:28 23 Mar 23
Bästa och träligaste och duktigaste personalen i plastikkirurge Stockholm…⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kristina
Kristina
06:11 21 Mar 23
Nöjd från första mötet till slutresultatet 😊
Izabela Godlewska
Izabela Godlewska
06:44 17 Mar 23
Jättefin service av all personal! Josefine i receptionen hjälper med alla frågor och funderingar (så tryggt) när man är så tankspridd inför en operation.Örjan Gibbe kom med väldigt bra råd för min behandling under konsultationen! Väl på plats för operation får man träffa alla läkare osv som ska ta hand om en, alla var superfina och omhändertagande!Örjan har ögon för bröstförstoring och jag fick verkligen ett önskat resultat, för mig var det viktigt att förstoringen skulle vara proportionerlig med min kropp, det såg Örjan verkligen till att det blev, supernöjd.Kommer utan tvekan gå hit igen om jag skulle ha funderingar över en annan behandling och kan starkt rekommendera denna klinik.
jenny Brickner
jenny Brickner
10:59 28 Feb 23
Supernöjd med denna fantastiska kliniks proffessionalitet och bemötande. Rekommenderas!
Ida Sselle
Ida Sselle
14:31 25 Feb 23
Jag gjorde min första operation på denna proffsiga klinik.Jag hade redan från början mycket höga förväntningar, och väldigt tydliga bilder av hur jag ville att mitt resultat skulle bli. Men trots mina redan mycket höga förväntningar så lyckades Dr Daniel på något magiskt sätt att överträffa mina förväntningar med hästlängder, och jag hade inte kunnat bli mer nöjd! Jag älskar resultatet.Daniel är superduktig, och väldigt proffsig. Han lyssnade noga på mina önskningar, gav egna förslag, och skapade perfektion efter det.Han är otroligt lyhörd och lyssnar verkligen på dig som kund, men är också noga med att berätta vad han kan göra för dig utefter dina egna förutsättningar. Han gjorde med andra ord precis allt rätt man kan göra som kirurg och gav mig mer än jag önskade.Från det att man tar kontakt med kliniken, tills man kommer på återbesök efter sin operation så blir man välinformerad om hur allting ska gå till, och de svarar snällt på alla frågor man kan tänkas ha, både före och efter op.För mig är det ett klart beslut att återvända till denna klinik ifall jag ska operera mig igen. Vilket jag planerar att göra framåt. Jag har varit på många konsultationer, på flera olika kliniker där magkänslan aldrig känts så bra och rätt som här. Det här är enligt mig en klinik i toppklass.
Sandra Altamirano
Sandra Altamirano
09:46 23 Feb 23
En fantastisk klinik med ett mycket proffsig team, med hög kvalitet och bästa resultat o dessutom utmärkt service.Rekommenderar varm kliniken! Bästa kliniken o jag är mycket nöjd med valet.
Hedda Remmereit
Hedda Remmereit
14:19 21 Feb 23
Så otroligt glad med mitt val av klinik. Jag gjorde bröstförstoring hos Örjan och skulle rekommendera han till alla. Så proffsig noggrann och duktig. Vill också tagga Roger på uppvaket som var så otroligt givmild och trevlig. Det är nu 2 v efter Op och har inget negativt att säga❤️
Ioana Filip
Ioana Filip
17:50 16 Feb 23
Tack för en fantastisk upplevelse och service i världsklass Dr. Saiepour och övrig personal. Ett extra tack till Josephine för snabb återkoppling och engagemang. Ni är bäst! Kommer definitivt att rekommendera er till alla jag känner.
Sandra Norling
Sandra Norling
17:47 16 Feb 23
Bra bemötande bra personal
An He
An He
21:27 08 Feb 23
När man som kund väljer att komma tillbaka, jamen de måste väl ändå säga endel om kliniken och dess medarbetare. Från dag ett i kontakten med kliniken så infann sig ett lugn hos mig som kund. Fantastiska Dr Daniel, samt övrig personal, fick mitt första dygn på kliniken att kännas som en "dans på rosor". Trots att jag gjorde en stor bukplastik blev vare sig värken eller oron nämnvärd. Precis all personal, från kirurg till sköteska till kordinator, visar på stor proffsigt bemötande såväl kunskapsmässigt som medmänsklighet. De ger ett lugn hos mig som patient att känna hur alla runt mig kan sitt yrke, såväl när allt går som planerat eller om min kropp på något vis skulle protestera under min vård där.Nu är jag enbart ca 4 v in i min läkning, men ser redan fram emot mina kommande operationer på kliniken, bröstreduktion/lyft samt fettsugning lår..Jag följde magkänslan i valet av Plastikkirurgen Stockholm. Gör det du med..
Caroline Abu Sweid
Caroline Abu Sweid
18:01 08 Feb 23
Blev super nöjd med min mammy makeover. Daniel saiepour är så otroligt duktig på det han gör.
Emma
Emma
17:30 08 Feb 23
Fantastisk personal. Jättenöjd med allt. Rekommenderar verkligen +++++
Sofie Stålemar
Sofie Stålemar
05:50 04 Feb 23
Jag kan verkligen rekommendera Plastikkirurgen I Stockholm.Vilket otroligt bra bemötande, från det att jag tog kontakt med kliniken, till operationen och tiden efter.Jag opererades av Örjan, och är så himla nöjd!Han är lugn och realistisk, och är den jag kommer ringa till om jag kommer på att göra någon fler operation.Narkosläkarna där måste vara bland de bästa som finns, man blev verkligen omhändertagen ❤Är så glad att jag valde just denna klinik.
florence farfan
florence farfan
14:39 01 Feb 23
Really good experience!! I’m so happy with the results! Highly recommend this place
Petra Zetterberg
Petra Zetterberg
10:36 01 Feb 23
Var hos er i måndags och gjorde min bröst operation hos Örjan. Vill bara säga att ni är ett fantastiskt team hela gänget jag träffade. Kände mig väl omhändertagen. Kan varmt rekommendera er ❤️
Cecilia Axelsson
Cecilia Axelsson
06:40 30 Jan 23
Väldigt proffesionella och hade verkligen valt Plastikkirurgen Stockholm igen! Alla frågor är välkomna såväl före som efter operation. Man känner sig väl ompysslad efter operationen och de är bra på att informera. Kan verkligen rekommendera dem! Gjorde stor bukplastik och bröstlyft utan implantat (mommy makeover) hos Daniel och är verkligen nöjd!
Sonia Rickne
Sonia Rickne
12:29 25 Jan 23
Professionell och respektfull plastkirurg , trevlig och omhändertagande personal från receptionen till operation kan varmt rekommendera.
Anna Linder
Anna Linder
15:43 20 Jan 23
En dröm blev till verklighet!! Vilket otroligt fint bemötande från denna klinik! Allt från receptionen, narkos, sköterskor och bästa Örjan. Kan bara varmt rekommendera denna klinik. Tack mina hjältar!!!
Amanda Edlund
Amanda Edlund
12:48 21 Dec 22
Älskar stället & människorna! Daniel fick mig att känna mig lugn från start
Sarah
Sarah
10:18 15 Dec 22
Då flera skrivit om sina operationer gått så skriver jag om min erfarenhet av tiden efter mina operationer. För 25 år sedan gjorde jag en bröstförstoring med hjälp av Dr Gylbert. Protesen lades under muskeln och allt gick bra. Ammat två barn efter det och mina bröst ser fortfarande fantastiska ut. Jag är så nöjd med formen, anatomiska som jag valde, samt storleken. Gjorde sedan en näsplastik hos samma läkare med utmärkt resultat. Tipsade min väninna som också gjorde näsplastik. Jag rekommenderar verkligen denna trygga kompetenta läkare.
Pernilla Lagergren
Pernilla Lagergren
18:03 09 Dec 22
Bästa kliniken och Daniel gör underverk.
Katherine Alcantara
Katherine Alcantara
15:01 17 Oct 22
Nu stämmer proportionerna! Mer än nöjd⚘️
Clara Eriksson
Clara Eriksson
07:42 13 Oct 22
Jag vill bara säga hur duktiga ni alla var och tog hand om mig så bra och tack Daniel för bra operation, verkligen bästa kliniken ni är bäst 💓🙂
Helene Moberg
Helene Moberg
04:47 06 Oct 22
Vill med varmaste rekommenderar Plastikkirurgen Stockholm då jag har gjort en bröstreduktion där.Blev rekommenderad av min väninna som hade varit hos Leif Gilbertsom gjort samma ingrepp.Jag är så otroligt Super nöjd.Vill även tacka Camilla och Josepine för fantastiskt bemötande och hjälp.//Helene
Malin M
Malin M
08:47 23 Sep 22
Gjort mina bröst hos Daniel. Valet av kirurg kan jag inte vara nöjdare med! Tog mentor 275HP. Drömlikt resultat, mycket bättre än föreställt✨
Linnea Hedberg
Linnea Hedberg
19:02 20 Sep 22
Blev bra bemött, brösten blev som ja ville, bra hjälp när ja behövt de, tack så jätte mkt! Kan varmt rekommendera Daniel 👌
Petra Fahlen
Petra Fahlen
18:32 15 Sep 22
Blev väldigt bra bemött. Kände mig trygg. Vaknade pigg och glad efter operationen.
Camilla Eriksson
Camilla Eriksson
20:06 10 Sep 22
Very happy with dr Gilbert’s result of the “tune up.”.
Lotta Thörnberg
Lotta Thörnberg
15:23 06 Sep 22
Jag rekommenderar varmt Plastikkirurgen Stockholm. Gjorde en bröstförtoring i april och är nu 6 mån senare så nöjd med resultatet. Varmt omhändertagande både före och efter op. Stort tack till kirurgen Daniel Saiepour för ditt proffsiga utförande 👍🌷Mvh Charlotte
Anna Andersson
Anna Andersson
17:52 31 Aug 22
Daniel är en magiker som skapar perfektion om och om igen. Har gjort både bröst och bukplastik hos honom och har 43 år gammal fått min drömkropp. Är så otroligt nöjd och kan bara ge mina absolut varmaste rekommendationer♥️
Magdalena Zboś
Magdalena Zboś
11:02 30 Aug 22
Jag är supernöjd med resultatet mitt bröstförstoring hos dr.Daniel bästa läkare 👌.Verkligen rekommendera Plastikkirurgen Hammarby Sjöstad Stockholm fina ,mysiga lokaler, professionell och trevliga personalen.Stort tack 🤗
Gunilla Klevhamre
Gunilla Klevhamre
16:21 23 Aug 22
Helnöjd! Fantastiskt bemötande , men framförallt en skicklig kirurg.
Madeleine Aldborg
Madeleine Aldborg
08:32 23 Aug 22
Fint mottagande och underbart resultat! 🤩😍👍
sara thuressson
sara thuressson
09:49 16 Aug 22
Omtänksam personal som tar hand om sina kunder på bästa sätt. Kunde inte vara annat än nöjd med mitt resultat. Rekommenderar varmt till andra för naturliga och fina resultat!
Hanan Ennjmaouy
Hanan Ennjmaouy
13:22 20 Jun 22
Toppen bemötande. Professional läkare. Ser framemot min bokade tid.
Elisabeth Ljungqvist
Elisabeth Ljungqvist
15:39 16 Jun 22
Jag kan varmt rekommendera Plastikkirurgen Sthlm och Dr Daniel. Jag är så nöjd med mitt resultat och blev så väl om omhändertagen av hela proffsiga gänget. Tack!!!
Cecilia Eidin
Cecilia Eidin
10:46 18 May 22
Mycket nöjd, stort tack till hela personalen som alla är så fina och omtänksamma 🌸
Pia Hansson
Pia Hansson
09:54 17 Feb 22
Genomgick brötlyft och implantat hos Daniel. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet av hela personalen!
Carina Morssing
Carina Morssing
18:48 03 Feb 22
Är otroligt nöjd med resultatet, kan bara ösa lovord‼️
miranda Kidir
miranda Kidir
06:44 06 Oct 21
Jag är så himla tacksam över dr.jobb han är väldigt duktig 💜🙏
Jag är OTROLIGT nöjd med mitt besök hos Plastikkirurgen. Jag gjorde idag en bröstförstoring med 355 cc i vänstra bröstet samt 375 cc i högra.All personal har verkligen tagit hand om mig, jag kände mig jättetrygg. Vill även tillägga att jag berätta detta så fort jag prata med dem efter uppvaket, och jag berätta även att jag inte alltid i mitt liv haft bra erfarenheter av vård och sjukhus.Jättefräscha lokaler och allt som allt var det en toppen upplevelse!!Rekommenderar starkt! Även väldigt duktig kirurg och jag är jättenöjd med det första resultatet!
Maja Nilsson
Maja Nilsson
15:09 10 May 21
jag fick svar mina tusen frågor på telefon, toppen. tack!! vilken service!!!!
Lisen Bergman
Lisen Bergman
10:54 26 Apr 21
Det märks att er personal trivs på jobbet! Stort tack!!
Cissi Högberg
Cissi Högberg
11:31 23 Mar 21
Tack för ett fint bemötande!
Oscar Hellström
Oscar Hellström
08:51 15 Mar 21
Väldigt trevlig personal och fina lokaler!
Viktor Morin
Viktor Morin
10:48 08 Mar 21
Underbar personal och välkomnande! Helt klart Stockholms professionellaste plastikkirurgi!
Caroline Lindman
Caroline Lindman
10:04 08 Mar 21
Bukplastik hos Leif Gylbert då två graviditeter hade ändrat min kropp fullständigt. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet. Kan verkligen rekommendera kliniken i Hammarby Sjöstad och hela personalen som arbetar där! Med vänlig hälsning, Carro
Camilla H
Camilla H
11:12 03 Mar 21
Supernöjd med trevligt bemötande på kliniken vid konsulationen. Kommer boka ögonlocksplastik inom kort!
Annica Bylund
Annica Bylund
11:07 03 Mar 21
Gjorde min operation på deras helt nya klinik i Hammarby Sjöstad, Plastikkirurgen Stockholm.Opererade bort mina proteser som var på 400+350 gram. Samtidigt lyfte jag brösten.Allt gick bra och all personal var fantastisk!snack med sköterskor, narkospersonal och plastikkirurgen Leif som målar på en och förklarar.Nervöst, men det spelar tydligen ingen roll hur många gånger jag varit sövd så är jag nervös inför varje gång!Jag åkte hem på eftermidddagen då allt verkade bra. Rekommenderas
Beston kidir
Beston kidir
20:26 02 Jul 19
Bästa läkare jag har treffat och jag är jätte nöjd med honom när man är med honom i opraskon rummet han gör ett jobb det är trygg och finnt tacksam över jag har treffat dig väntar på nästa opraskon värmt kram tillDr.Leif Gylbert från Lana Amin
Fler recensionerjs_loader

Vad är hip dips?

Hip dips är kända som de små inåtgående kurvorna som finns under höften och ovanför låren. Hip dips beror på ditt pelvis (höftben) form. Hip dips är alltså en normal och naturlig del av din kropp oavsett om det är synligt eller inte.

Mängden samt hur fettet är disponerat på kroppen kan avgöra för hur tydliga hip dips man har. En del har hip dips och en del har det inte.

Det finns inget anatomiskt fel om man har hip dips och de utgör ingen medicinsk risk. Men en del människor känner sig obekväma med sina hip dips och vill åtgärda och ändra dem.

Hip dips är något alla har men som uppfattas mer eller mindre tydligt från person till person. En del vill åtgärda sina hip dips och väljer att göra olika typer av ingrepp för att få bort dessa. Hos Plastikkirurgen Stockholm åtgärdar vi dina hip dips genom att förflytta fett från oönskade platser för att sedan fylla ut och skulptera dina höfter till önskad form.

Hur vi kan hjälpa dig med din insjunkning mellan höft och lår (hip dips)

Hip dips är ingenting att oroa sig för. Men för den sakens skull betyder det inte att du behöver gilla dem. Framför allt många kvinnor känner att de inte gillar sina insjukna höfter och vill släta till området och sidan vid höfterna. Och det går att få bort dem genom tre olika sätt: flytta fett, implantat och fillers.

Vi arbetar endast med att flytta fett från en del av kroppen till höfterna. Målet med fettransplantationen är att jämna ut insjunkningar och släta ut höften. Vanligtvis tar man fett från rumpan, magen eller insida låren genom ett litet snitt. På Plastikkirurgen Stockholm använder vi den senaste tekniken – PAL system, även kallat Micro air.

Att tänka på inför en behandling av hip dips

Något som är värt att tänka på när det kommer till behandling av hip dips är att man uppnår ett långsiktigt och inte ett permanent resultat. Det är inte ett lämpligt ingrepp för någon som vill korrigera rumpan och dess område med hjälp av rumpimplantat.

Påverkar hip dips min hälsa?

Hip dips är inte någonting som påverkar din hälsa rent fysiskt. Det finns inga tecken på att det påverkar din vikt eller faktumet om du är hälsosam eller ohälsosam. Det finns däremot dem som påverkas av sina hip dips rent psykiskt och därför väljer att göra en operation för att reducera dess tydlighet på kroppens höfter.

Musklerna och benstommen som påverkar hur tydliga hip dips man har är vid området gluteus medius. Muskelgruppen gluteus medius utgörs av musklerna vid rumpa och höfter.

Det är vanligt med hip dips och alla har det i mer eller mindre form vilket man inte får glömma. Det utgör ingen form av medicinsk risk överhuvudtaget att ha det.

Man brukar säga att man ser det slutgiltiga resultatet cirka tre månader efter operation. Till en början är höftområdet svullet och det kan ta tid för svullnaden att lägga sig. Så förvänta dig inte att se ett direkt resultat under återhämtningstiden.

En förflyttning av fett i kroppen ger ett permanent resultat. Dock påverkas även de förflyttade fettcellerna av ålder precis som resten av din kropp.

Efter en hip dips-operation är det bra att ha lite tålamod och invänta det slutgiltiga resultatet.

Ingreppet som görs för att minska kroppens hip dips görs endast på personer över 20 år. Det är som mest optimalt om personen i fråga har nått sin idealvikt och som letar efter ett permanent resultat. Hip dips-ingreppet lämpar sig för dig som vill skulptera din kropp genom en kombination av fettsugning på vissa ställen och volymökning på andra.

Något som är viktigt är att du inte röker och har bra blodcirkulation. Patienten som utför operationen måste ha en god allmänhälsa.

Illustrering av hip dips

Hur går ingreppet till?

Att göra ett ingrepp som innebär att man flyttar fett från en del av kroppen till en annan är en relativt liten operation. Vi använder alltså varken fillers eller implantat utan använder kroppens egna fett. Beroende på läkarens rekommendation kommer man däremot sannolikt att läggas under narkos.

De olika stegen i en operation:

Först avlägsnas fett från din kropp med hjälp av fettsugning. Små snitt görs för att ta bort fettet och dessa snitt kommer sys igen och bandageras för snabb återhämtning.

Fettet förbereds därefter för återinjicering i din kropp. En maskin kommer att arbeta med att avlägsna blod och andra vätskor från fettet.

Därefter injiceras fettet i dina höftområden. Vanligtvis behövs inga stygn där injiceringen görs.

Ingreppet skapar naturliga och permanenta resultat i världsklass.

Innan din operation

Innan operationen går din kirurgi igenom med dig vad som kan vara bra att tänka på inför operationen. Vi pratar också igenom dina förväntningar, önskemål och förutsättningar. Vi diskuterar även om hur du kan må och känna i din kropp efter operationen och ger dig värdefulla tips.

Hos oss är det viktigt att du ska känna dig trygg i att låta oss genomföra ingrepp och operation av din kropp så vi är noga med att prata igenom allt ordentligt innan operationen genomförs. Vår strävan är att du ska bli så nöjd som möjligt med resultatet.

hip dips fore efter operation

Under operationen

Att flytta fett från en del av kroppen till en annan är ett vanligt ingrepp när man vill korrigera sina hip dips. Man kan säga att kirurgen under ingreppet kombinerar fettsugning med fettransplantation. Man fettsuger för att ta bort fett från ett område på kroppen till ett annat för att injicera fettet på annat område. Hos Plastikkirurgen Stockholm använder vi en teknik som heter PAL, även kallat Micro air. Det är en teknik i världsklass som använder precisionsinstrument för att extrahera och skulptera fett på kroppen.

Under operation görs ingenting för att ändra den naturliga formen av bäckenbenet. Däremot justeras musklerna och fettet i regionen för att bli av med hip dips.

Efter operationen

Efter operationen kan du uppleva smärta och blåmärken på behandlingsområdena. Blåmärkena kan hålla i sig i upp till två veckor beroende på hur känslig din hud är. Andra biverkningar kan vara svullnad och blödning. Under tiden du upplever dessa biverkningar är det viktigt att du avstår från att träna, bada i pooler, använda bastu och badtunnor.

I och med att ingreppet innebär att fett injiceras i området, kommer du ha snitt därifrån fettet från kroppen plockas. Det är därmed viktigt att du är noggrann med att hålla detta område rent och torrt.

Cirka tre månader efter ingreppet kan du förvänta dig att se ett värdigt resultat då svullnaden kan ta tid på sig innan den lägger sig. Räkna alltså inte med att se ett fullgott resultat direkt efter ingreppet.

Följande ingår i priset

Om du vill genomgå din Brazilian Butt Lift (BBL) på vår klinik i Stockholm ingår följande i priset:

 Narkos

Återbesök

Ansvarsförsäkring

Våra patienter ska alltid kunna känna sig både trygga och säkra. Därför ingår alltid en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Försäkringen är kostnadsfri och gäller så fort du kliver in på kliniken. Läs mer om vår ansvarsförsäkring.

Vanliga frågor och svar om hip dips

Här nedan finner du svar på våra vanligaste frågor som brukar dyka upp kring hip dips. Vi finns alltid tillgängliga för dig och svarar mer än gärna på dina funderingar, ger tips och rekommendationer och finns här för din hjälp.

Hip dips beror på ditt höftbens form. Det är inåtbuktningen där höftbenet möter lårbenet som bildar dina hip dips och också avgör hur tydliga eller otydliga de är då det är högst individuellt från person till person.

Priset på ett ingrepp gällande att få bort sina hip dips beror på vilket typ av ingrepp och tillvägagångssätt man väljer att göra. Exakt pris kommer du och din kirurg komma fram till vid din konsultation.

Genom att släta ut insjunka höfter och fylla ut kroppens hip dips får du intrycket av att höfterna blir mer runda och bredare. Du kan också genom träning av rätt muskelgrupp och rumpan få känslan av rundare höfter.

Alla har hip dips på ett mer eller mindre framträdande sätt. Det är med andra ord inte onormalt att ha inbuktning på höften då det är högst individuellt beroende på kroppsbyggnad och benstommen. Det är inga tecken på att man är hälsosam, ohälsosam, överviktig eller underviktig om man har hip dips.

I och med att det har med benstommen att göra är det realistiskt att tänka att alla på något sätt har någon nivå av hip dips.

Eftersom hip dips beror på varje individs kroppsform kan man inte göra något naturligt för att ta bort dessa. Träning och muskler kan påverka till viss del men kan inte ta bort dess tydlighet helt och hållet.

En konsultation med en expert kan låta dig upptäcka de olika kirurgiska metoder man kan använda sig utav för att få bort hip dips och få bredare höfter. Antingen kan man flytta fett, göra implantat eller göra fillers.

Något som är viktigt att ha i åtanke när det kommer till hip dips är att de faktiskt är en del av din benstomme. Du kan förändra kroppsformen genom träning och kost men du kan inte ändra benstrukturen och benstommen. Även muskelmassan på kroppen avgör kroppens siluett.

Området ovanför höfterna och rumpa, så kallad ”muffin top” kan avgöra hur tydliga hip dips man har. Att träna och hålla god kost kan göra att fettet, the muffin top minskas och därmed reducerar uppfattningen av kroppens hip dips och hur tydligt man ser dem.

martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Du kan läsa mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade ingrepp för kroppen

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Mommy Makeover.

Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din månadskostnad med delbetalning

Låna: 75 000 kr

Betala: 3 125 kr /mån

1 000 kr150 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.