Hip Dips Stockholm

Funderat på att genomgå en operation för Hip Dips? Vi erbjuder kirurgi för Hip Dips för de som önskar skulptera och fylla ut sina höfter.

Prislista Hip Dips

 • Hip Dips
  Pris: 55 000 kr / Delbetalning: 2 292 kr/mån

Snabbfakta

  • Tid på kliniken: 4-6 timmar
  • Operationstid: 1 timme
  • Sjukskrivning: Ja
 • Börja träna: 4-6 veckor
 • Narkos: Ja
 • Ingår i priset: Se lista

Före- och efterbilder

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat efter att ha genomgått opernation av Hip Dips pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

Bröstförstoring maskerad 5 före 1 Bröstförstoring maskerad 5 efter 1
brostforminskning fore nr4 brostforminskning efter nr4
Patientomdömen
BERHANE GEBRE
BERHANE GEBRE
1695279279
Jättefint service av alla personal, ni är väldigt proffsiga ert arbete!!Även om det är tidigt för mig att se resultatet men det känns bra och nöjd.Tack för er 💐
Otroligt proffsiga och så fint omhändertagnde från alla på kliniken! Rekommenderar starkt!
Shene Lee
Shene Lee
1695216042
Jag är sååååå nöjd med min behandling. Jättetrevliga personal
Daniel Saiepour är klart den bästa kirurgen jag besökt. Jag har varit hos flera olika kirurger för konsultation men D tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor, han var grym på att förklara allt i minsta detalj.
Har verkligen inte ett enda dåligt ord att säga om den här kliniken.Alla var helt fantastiska. Verkligen varenda en.Det är lagom litet med en otrolig familjär känsla. Man känner sig så extremt omhändertagen och ompysslad och alla är otroligt jordnära och varma.Det är mysigt att vakna upp tillsammans med andra patienter och prata och ställa frågor. Dela erfarenheter och lyssna på allt och inget.Narkosläkare och narkossjuksköterska pratade på om allt och ingenting och man glömde helt bort vad som skulle hända. Poff så sov en gott.Dessutom berömmer de varandra vilket jag tycker är otroligt viktigt för arbetsmiljön och bra arbetsrelationer vilket i sig bidrar till den goda atmosfären.Ja alltså, jag har somsagt verkligen inget negativt att säga.Stort tack till allihopa!
Super trevlig personal och väldigt omhändertagande! Är Super nöjd och kan varmt rekommendera denna klinik!
Marwa AlOuda
Marwa AlOuda
1693566089
Jag hade nyligen förmånen att genomgå plastikkirurgi hos Örjan Gribbe, och jag kan med glädje säga att min upplevelse har varit helt fantastisk. Från första konsultationen till min operation dag har jag känt mig i trygga och professionella händer.Dr. Örjan Gribbe och hela hans team är oerhört kunniga och engagerade. De tog sig tid att förstå mina önskemål och att svara på alla mina frågor, vilket gav mig den tillit jag behövde för att gå igenom proceduren.Resultatet av min plastikkirurgi överträffade mina förväntningar. Det är naturligt, symmetriskt och harmoniskt. Jag känner mig inte bara nöjd med mitt utseende, utan också med den ökade självkänslan det har gett mig.Jag rekommenderar varmt Dr. Örjan Gribbe till alla som letar efter en skicklig och empatisk plastikkirurg. Tack, Dr. Örjan Gribbe, för att du har förändrat mitt liv på ett så positivt sätt och för att du ha varit så lugnande och stöttande under hela processen. Din förmåga att skapa en känsla av trygghet och tillit gjorde hela upplevelsen ännu mer positiv. Jag är djupt tacksam för din professionalism och medkänsla. 🙂
Kan inte tänka mig en bättre start på mitt nya liv med ny byst. Plastikkirurgen är allt och lite till. Örjan, du överträffade mina förväntningar och har givit mig ett sånt lugn från start till mål. Proffsigare och varmare person hittar ni inte!Jossan, klinikens otroliga receptionist, du har varit ett helt fantastiskt stöd för mig och min oroliga själ ❤️ Alltid med ett leende på läpparna.Bemötandet idag på min op.dag går inte att beskriva med ord. Så varm, fin, genuin, gullig och trygg personal. Kändes som att bo på hotell och konstant övervakning på uppvaket.Jag är sååå förväntansfull på mitt slutgiltiga resultat! 🥹Ångrar mig inte EN sekund över detta beslut och val av klinik. GÅ HIT ❤️
Susanna Öhman
Susanna Öhman
1693238830
Mycket fint och familjärt bemötande, proffsigt och tryggt team.
Fantastiskt!Ni var så gulliga och omhändertagande, riktigt mysig och familjär känsla har ni på kliniken! 🙏🏼🥰Precis innan jag skulle somna på operationsbordet smekte narkosläkaren mig på kinden och sa mjukt; ”vi tar hand om dig”. I princip all ångest försvann där! ♥️Mackan, frukten, yoghurten, juicen och godiset vid uppvaket, var så fräscht och gott också! 🤤Sen Örjans professionalitet! Den är svår att mäta sig med! Han är så lugn och självsäker, det smittade av sig! 🙏🏼 Kände mig så trygg efter vårt samtal! 🙏🏼🥰Tusen tack för en något smärtsam (🤪) men fantastisk upplevelse, ni är bäst! ♥️
tack så mycket till doktor Örjan för de perfekta brösten, även tack till all personal på kliniken är jag mycket nöjd
Jennie Olsson
Jennie Olsson
1689273172
Helt fantastiska människor och klinik.Från att man kliver in första gången på konsultation. Josephine i receptionen ger all information man behöver, glad och otroligt trevlig!Örjan Gribbe som gjorde min operation, kunde inte vara mer nöjd med val utav klinik och kirurg. Fantastiskt bemötande från start, operation och efterkontroll. Gör ett magiskt jobb och är ärlig, rak och gav mig en trygghet. Narkosläkaren och sköterskorna. Tack alla ni!
Otroligt nöjd med min vistelse på Plastikkirurgen. Väl omhändertagen av alla. Kändes tryggt och är glad att jag valde att göra en bröstförstoring hos er.
I had breast surgery on May 22nd. Everything perfect in every way! I was operated on by Dr. Örjan, who dispelled all my doubts, explained everything to me very thoroughly, and answered all my questions. Nurses and all staff at a very high level. The result is what I dreamed of. Thank you !
Samt Selman
Samt Selman
1686665035
Fantastiskt från första steget innanför dörren till uppvak. Alla på den här kliniken är otroligt kompetenta och varma, man känner sig lyssnad på och väl mottagen. Jossan är en solstråle så hon får ett stort plus. Örjan har varit lyhörd och proffesionell i sitt bemötande och förklarat allt väldigt väl. Stor ros till Lisa som tog hand om mig på uppvaket. Narkosansvariga var väldigt informativa och pedagogiska och stillade min oro för att bli sövd. Jag är mycket nöjd med hela upplevelsen och rekommenderar starkt!
Johanna Berger
Johanna Berger
1686664956
Superbra bemötande från konsultation till operation och vård efter operation. Hade fullt förtroende för Örjan och kom till Plastikkirurgen pga av personliga rekommendationer. Gjorde bröstoperationen igår, än så länge känns allt bra!
Linda Stenlund
Linda Stenlund
1686603931
Jag är så tacksam för all personal som jobbar där. Alla är så trevliga och omtänksamma. Daniel överträffar som vanligt mina förväntningar. Tack bästa Ni! Rätt personer på rätt plats!
heeelda
heeelda
1686263867
Super nöjd med allt. Från konsultation till operation och återbesök. Bemötandet har varit på topp. Tack för allt och stort tack till Josephine som löser med tider trots mitt omständiga schema.
Elin Ronnerberg
Elin Ronnerberg
1685027634
Så nöjd, Daniel samt all annan personal är så proffsiga och trygga, Väl bemötande!
Zina Hassan
Zina Hassan
1685023438
Jag tackar för er tjänst för den va otroligt bra. Jag tackar även dockorn av operationen. Och alla som jobbade där. Jag rekommenderar starkt för er som vill hitta en bra plastikkirurgi i Stockholm ta denna!
Donia Hassan
Donia Hassan
1684752657
Jag vill sända mitt varmaste tack och kommer ge mina starkaste rekommendationer till Er för utförande och mottagande under min operation. Läkare, nattsköterska och övrig personal var fantastiska.Med vänlig hälsning,Donia
Sånt otroligt team och sån underbar service! Alla är otroligt omtänksamma där. Även efter operationen var alla lika trevliga och brydda. Ord kan inte beskriva hur nöjd jag är med Örjan och vilket fantastiskt resultat jag fått... Örjan var verkligen grym, skötte hela processen proffesionellt och lyssnade verkligen på mina önskemål, det blev precis som jag hade tänkt mig! Tack till hela teamet och Dr. Örjan Gribbe, ni är fantastiska!
Fler recensionerjs_loader

Vad är hip dips?

Hip dips är kända som de små inåtgående kurvorna som finns under höften och ovanför låren. Hip dips beror på ditt pelvis (höftben) form. Hip dips är alltså en normal och naturlig del av din kropp oavsett om det är synligt eller inte.

Mängden samt hur fettet är disponerat på kroppen kan avgöra för hur tydliga hip dips man har. En del har hip dips och en del har det inte.

Det finns inget anatomiskt fel om man har hip dips och de utgör ingen medicinsk risk. Men en del människor känner sig obekväma med sina hip dips och vill åtgärda och ändra dem.

Hip dips är något alla har men som uppfattas mer eller mindre tydligt från person till person. En del vill åtgärda sina hip dips och väljer att göra olika typer av ingrepp för att få bort dessa. Hos Plastikkirurgen Stockholm åtgärdar vi dina hip dips genom att förflytta fett från oönskade platser för att sedan fylla ut och skulptera dina höfter till önskad form.

Hur vi kan hjälpa dig med din insjunkning mellan höft och lår (hip dips)

Hip dips är ingenting att oroa sig för. Men för den sakens skull betyder det inte att du behöver gilla dem. Framför allt många kvinnor känner att de inte gillar sina insjukna höfter och vill släta till området och sidan vid höfterna. Och det går att få bort dem genom tre olika sätt: flytta fett, implantat och fillers.

Vi arbetar endast med att flytta fett från en del av kroppen till höfterna. Målet med fettransplantationen är att jämna ut insjunkningar och släta ut höften. Vanligtvis tar man fett från rumpan, magen eller insida låren genom ett litet snitt. På Plastikkirurgen Stockholm använder vi den senaste tekniken – PAL system, även kallat Micro air.

Att tänka på inför en behandling av hip dips

Något som är värt att tänka på när det kommer till behandling av hip dips är att man uppnår ett långsiktigt och inte ett permanent resultat. Det är inte ett lämpligt ingrepp för någon som vill korrigera rumpan och dess område med hjälp av rumpimplantat.

Påverkar hip dips min hälsa?

Hip dips är inte någonting som påverkar din hälsa rent fysiskt. Det finns inga tecken på att det påverkar din vikt eller faktumet om du är hälsosam eller ohälsosam. Det finns däremot dem som påverkas av sina hip dips rent psykiskt och därför väljer att göra en operation för att reducera dess tydlighet på kroppens höfter.

Musklerna och benstommen som påverkar hur tydliga hip dips man har är vid området gluteus medius. Muskelgruppen gluteus medius utgörs av musklerna vid rumpa och höfter.

Det är vanligt med hip dips och alla har det i mer eller mindre form vilket man inte får glömma. Det utgör ingen form av medicinsk risk överhuvudtaget att ha det.

Man brukar säga att man ser det slutgiltiga resultatet cirka tre månader efter operation. Till en början är höftområdet svullet och det kan ta tid för svullnaden att lägga sig. Så förvänta dig inte att se ett direkt resultat under återhämtningstiden.

En förflyttning av fett i kroppen ger ett permanent resultat. Dock påverkas även de förflyttade fettcellerna av ålder precis som resten av din kropp.

Efter en hip dips-operation är det bra att ha lite tålamod och invänta det slutgiltiga resultatet.

Ingreppet som görs för att minska kroppens hip dips görs endast på personer över 20 år. Det är som mest optimalt om personen i fråga har nått sin idealvikt och som letar efter ett permanent resultat. Hip dips-ingreppet lämpar sig för dig som vill skulptera din kropp genom en kombination av fettsugning på vissa ställen och volymökning på andra.

Något som är viktigt är att du inte röker och har bra blodcirkulation. Patienten som utför operationen måste ha en god allmänhälsa.

Illustrering av hip dips

Hur går ingreppet till?

Att göra ett ingrepp som innebär att man flyttar fett från en del av kroppen till en annan är en relativt liten operation. Vi använder alltså varken fillers eller implantat utan använder kroppens egna fett. Beroende på läkarens rekommendation kommer man däremot sannolikt att läggas under narkos.

De olika stegen i en operation:

Först avlägsnas fett från din kropp med hjälp av fettsugning. Små snitt görs för att ta bort fettet och dessa snitt kommer sys igen och bandageras för snabb återhämtning.

Fettet förbereds därefter för återinjicering i din kropp. En maskin kommer att arbeta med att avlägsna blod och andra vätskor från fettet.

Därefter injiceras fettet i dina höftområden. Vanligtvis behövs inga stygn där injiceringen görs.

Ingreppet skapar naturliga och permanenta resultat i världsklass.

Innan din operation

Innan operationen går din kirurgi igenom med dig vad som kan vara bra att tänka på inför operationen. Vi pratar också igenom dina förväntningar, önskemål och förutsättningar. Vi diskuterar även om hur du kan må och känna i din kropp efter operationen och ger dig värdefulla tips.

Hos oss är det viktigt att du ska känna dig trygg i att låta oss genomföra ingrepp och operation av din kropp så vi är noga med att prata igenom allt ordentligt innan operationen genomförs. Vår strävan är att du ska bli så nöjd som möjligt med resultatet.

hip dips fore efter operation

Under operationen

Att flytta fett från en del av kroppen till en annan är ett vanligt ingrepp när man vill korrigera sina hip dips. Man kan säga att kirurgen under ingreppet kombinerar fettsugning med fettransplantation. Man fettsuger för att ta bort fett från ett område på kroppen till ett annat för att injicera fettet på annat område. Hos Plastikkirurgen Stockholm använder vi en teknik som heter PAL, även kallat Micro air. Det är en teknik i världsklass som använder precisionsinstrument för att extrahera och skulptera fett på kroppen.

Under operation görs ingenting för att ändra den naturliga formen av bäckenbenet. Däremot justeras musklerna och fettet i regionen för att bli av med hip dips.

Efter operationen

Efter operationen kan du uppleva smärta och blåmärken på behandlingsområdena. Blåmärkena kan hålla i sig i upp till två veckor beroende på hur känslig din hud är. Andra biverkningar kan vara svullnad och blödning. Under tiden du upplever dessa biverkningar är det viktigt att du avstår från att träna, bada i pooler, använda bastu och badtunnor.

I och med att ingreppet innebär att fett injiceras i området, kommer du ha snitt därifrån fettet från kroppen plockas. Det är därmed viktigt att du är noggrann med att hålla detta område rent och torrt.

Cirka tre månader efter ingreppet kan du förvänta dig att se ett värdigt resultat då svullnaden kan ta tid på sig innan den lägger sig. Räkna alltså inte med att se ett fullgott resultat direkt efter ingreppet.

Följande ingår i priset

Om du vill genomgå din Hip Dip på vår klinik i Stockholm ingår följande i priset:

 Narkos

Återbesök

Ansvarsförsäkring

Våra patienter ska alltid kunna känna sig både trygga och säkra. Därför ingår alltid en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Försäkringen är kostnadsfri och gäller så fort du kliver in på kliniken. Läs mer om vår ansvarsförsäkring.

Vanliga frågor och svar om hip dips

Här nedan finner du svar på våra vanligaste frågor som brukar dyka upp kring hip dips. Vi finns alltid tillgängliga för dig och svarar mer än gärna på dina funderingar, ger tips och rekommendationer och finns här för din hjälp.

Hip dips beror på ditt höftbens form. Det är inåtbuktningen där höftbenet möter lårbenet som bildar dina hip dips och också avgör hur tydliga eller otydliga de är då det är högst individuellt från person till person.

Priset på ett ingrepp gällande att få bort sina hip dips beror på vilket typ av ingrepp och tillvägagångssätt man väljer att göra. Exakt pris kommer du och din kirurg komma fram till vid din konsultation.

Genom att släta ut insjunka höfter och fylla ut kroppens hip dips får du intrycket av att höfterna blir mer runda och bredare. Du kan också genom träning av rätt muskelgrupp och rumpan få känslan av rundare höfter.

Alla har hip dips på ett mer eller mindre framträdande sätt. Det är med andra ord inte onormalt att ha inbuktning på höften då det är högst individuellt beroende på kroppsbyggnad och benstommen. Det är inga tecken på att man är hälsosam, ohälsosam, överviktig eller underviktig om man har hip dips.

I och med att det har med benstommen att göra är det realistiskt att tänka att alla på något sätt har någon nivå av hip dips.

Eftersom hip dips beror på varje individs kroppsform kan man inte göra något naturligt för att ta bort dessa. Träning och muskler kan påverka till viss del men kan inte ta bort dess tydlighet helt och hållet.

En konsultation med en expert kan låta dig upptäcka de olika kirurgiska metoder man kan använda sig utav för att få bort hip dips och få bredare höfter. Antingen kan man flytta fett, göra implantat eller göra fillers.

Något som är viktigt att ha i åtanke när det kommer till hip dips är att de faktiskt är en del av din benstomme. Du kan förändra kroppsformen genom träning och kost men du kan inte ändra benstrukturen och benstommen. Även muskelmassan på kroppen avgör kroppens siluett.

Området ovanför höfterna och rumpa, så kallad ”muffin top” kan avgöra hur tydliga hip dips man har. Att träna och hålla god kost kan göra att fettet, the muffin top minskas och därmed reducerar uppfattningen av kroppens hip dips och hur tydligt man ser dem.

martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Du kan läsa mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade ingrepp för kroppen

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Mommy Makeover.

Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.