Hip Dips Stockholm

Funderat på att genomgå en operation för Hip Dips? Vi erbjuder kirurgi för Hip Dips för de som önskar skulptera och fylla ut sina höfter.

Prislista Hip Dips

 • Hip Dips
  Pris: 55 000 kr / Delbetalning: 2 292 kr/mån

Snabbfakta

  • Tid på kliniken: 4-6 timmar
  • Operationstid: 1 timme
  • Sjukskrivning: Ja
 • Börja träna: 4-6 veckor
 • Narkos: Ja
 • Ingår i priset: Se lista

Före- och efterbilder

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat efter att ha genomgått opernation av Hip Dips pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

Bröstförstoring maskerad 5 före 1 Bröstförstoring maskerad 5 efter 1
brostforminskning fore nr4 brostforminskning efter nr4
Patientomdömen
Jag opererades i maj och var väldigt nervös inför det. Har opererat mig på två kliniker tidigare, men kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig varit så nöjd som på Plastikkirurgen Sthlm. Fick ett så fint bemötande från konsultation fram till operationsdagen då jag blev omhändertagen av fantastisk personal. Kände mig hundra procent trygg. Och jag kan varmt rekommendera Daniel som kirurg! 10 av 10.
Pierre Westén
Pierre Westén
1716916145
Jag är mycket nöjd med kirurg Daniel och personalen som var mycket omhänderta-gande. Väldigt nöjd med resultatet!! Tack till Er!!
Milica
Milica
1715851642
HejJag vill dela med min upplevelse på plastikkirurgi.Tack snälla till er i personalen för ni är så omhändertagen och gör ett så professionell mottagande .Jag gjorde en bröst förstoring och lyft. Jag har tidigare haft silikon inlägg.Men nu va det dags att byta och lyfta efter 13 år. Med de gamla inlägget,När jag kom till kliniken för konsultation möter jag Daniel som ska utföra min operation. Efter att vi har gått igenom de som ska göras och hur och allt vi pratade om så kände jag att jag va i trygga händer. Jag vill rekommendera plastikkirurgi och skulle jag göra någonting igen så väljer jag plastikkirurgi igen.Den familjär känsla och stämningen jag fick den dag jag gjorde operationen fick mig att bli lugn. Och när personalen innan jag fick narkosen skoja med mig fick mig att känna att jag är i trygga händer.Tack 🙏Till er alla på plastikkirurgi StockholmNi är så grymt duktig 🤩🙏🙏🙏
Anna
Anna
1712668609
Hade gått ner massa i vikt så fixade både magmusklerna, överskottet av huden som var på magen och bröstförstoring. All personal är väldigt lugna och trevliga. Örjan som var min kirurg rekommenderar jag verkligen att gå till. Sålde inte på mig något utan gav mig en rekommendation av storlek på cc men jag ville ha lite större vilket han sa också skulle funka bra till min kroppsform. Väldigt proffsiga och omhändertagande
Tania
Tania
1710422578
2 veckors sedan jag opererades, är super nöjd med dr Daniel Saiepour, han sprider ett lugn och är otroligt proffsig. Vill också passa på att ge beröm till Jossan som alltid har ett glatt humör samt sköterskorna Emma och Evelina som pysslar om en.
julia Neumann
julia Neumann
1709704586
Jag rekommenderar denna klinik av hela mitt hjärta. De tog hand om mig från det att jag kom in, jag kände att jag visste vad de gjorde och förklarade allt steg för steg vad som skulle hända. Kirurgen Daniel och hela personalen är professionella och gjorde operationen snabb och den postoperativa smärtan uthärdlig. Tack alla ❤️
Diana Pascu
Diana Pascu
1708195791
🏆Bästa teamet!!! Tackar alla ! Rekommenderar Örjan G till alla😎The best team ever! Thank you 💐
Ninni Eriksson
Ninni Eriksson
1708023861
Jag opererades för en vecka sedan av Örjan på Plastikkirurgen och kan inte ha bett om en bättre upplevelse. Bemötandet från reception, narkos - och operationssköterskor, personal på uppvaket och givetvis Örjan var fantastiskt. Samtliga förmedlade en lugn, positiv och familjär stämning som definitivt behövs inför, under och efter en operation.Vill även tillägga att stödet efter operationen även det har varit långt över förväntan med snabba svar på diverse frågor och funderingar. Tack snälla till alla på Plastikkirurgen för den här gången - om jag opererar mig igen kommer jag definitivt att göra det hos er!
Örjan Gribbe, en stjärna som verkligen lyssnar på ens önskemål. Operationssköterskan, narkosläkare, receptionist, alla var så tillmötesgående! Kände mig inte det minsta stressad eller nervös i deras händer!Allt ifrån att jag togs emot till uppvaket och omhändertagandet efteråt var så underbart, ville knappt åka hem! 🥹Jag är SUPERnöjd med allt hos de! ❤️
Iryna Gasanova
Iryna Gasanova
1706439592
Amazing and very professional team ❤️Thanks a looooooot
Monica Samie
Monica Samie
1705494957
Bästa kliniken och bästa upplevelsen någon kan önska sig.Alla på kliniken är varma, omhändertagande och proffsiga. Daniel är en kirurg som är proffsig och har ett lugn som smittar av sig.Vart ända person jag har varit i kontakt med på denna klinik har behandlat mig med sån värme och varit så proffsiga så all oro eller tvivel man kanske har bara försvunnit.Tack för att ni gjorde min bukplastik upplevelse till något så underbart och att ni fortfarande finns där och stöttar och kontrollerar och ger mig den trygghet jag behövd..
Ayesha
Ayesha
1705087491
Jag rekommenderar stark denna underbara klinik, Örjan Gribbe är en Stjärna, kan ej med ord beskriva vilken fin människa han är , detsamma till Underbara Jossan🥹❤️ Örjan är väldigt duktig på det han gör, han gör ett så fint jobb, han är skicklig, kunnig samt proffesionellt på högsta nivå samt ärlig, han är omtänksam lyssnar på en, skulle jag fortsätta skriva så kommer jag fortfarande inte med ord kunna beskriva hur bra Örjan är. Jag är så tacksam, Örjan Gribbe⭐️ och tack till er alla på kliniken😊
Sophia Larsson
Sophia Larsson
1704779906
Så bra bemötande av all personal. Var på fler konsultationer men fick så bra intryck av Örjan att jag valde denna klinik ändå. Man kände sig väl omhändertagen och uppassad på. De var lugna och pedagogiska när de förklarade vad som skulle ske och hur. Allt var toppen!
Fantastiskt personal, kändes proffsigt och familjärt på samma gång. Blev väl omhändertagen, kände mig som en drottning. Fräscha lokaler, underbar frukostbricka. Allt gick så smidigt, från konsultation till operation och kontakt efter. Örjan är ett superproffs, han får mig att känna mig otroligt trygg. Rekommenderas varmt, bästa kliniken! (Gjorde bröstförstoring)Tillägg till ursprunglig recension;Nu har det gått 4 v sedan operationen. Allt har gått över förväntan och jag är otroligt nöjd med mina nya bröst! 😍 Örjan är väldigt lyhörd, känner att han lyssnade och förstod mina önskemål och levererade exakt det jag ville ha.Örjan, vilken stjärna du är, jag är så tacksam över det fantastiska jobb du gjort!Bifogar ett par bilder.
Mandy Karlsson
Mandy Karlsson
1703427929
Är väldigt nöjd med resultatet! Haft kontakt efteråt & fått bra bemötande. Rekommenderas starkt. ♥️
Kunde inte haft en bättre upplevelse, all personal var helt underbara från att jag kom dit tills det var dags att åka hem, och man kände sig väl omhändertagen på plats. Kan verkligen lämna mina varmaste rekommendera för Plastikkirurgen Stockholm.
Jättebra kirurg och personal. Är jättenöjd med resultatet.
Fler recensionerjs_loader

Vad är hip dips?

Hip dips är kända som de små inåtgående kurvorna som finns under höften och ovanför låren. Hip dips beror på ditt pelvis (höftben) form. Hip dips är alltså en normal och naturlig del av din kropp oavsett om det är synligt eller inte.

Mängden samt hur fettet är disponerat på kroppen kan avgöra för hur tydliga hip dips man har. En del har hip dips och en del har det inte.

Det finns inget anatomiskt fel om man har hip dips och de utgör ingen medicinsk risk. Men en del människor känner sig obekväma med sina hip dips och vill åtgärda och ändra dem.

Hip dips är något alla har men som uppfattas mer eller mindre tydligt från person till person. En del vill åtgärda sina hip dips och väljer att göra olika typer av ingrepp för att få bort dessa. Hos Plastikkirurgen Stockholm åtgärdar vi dina hip dips genom att förflytta fett från oönskade platser för att sedan fylla ut och skulptera dina höfter till önskad form.

Hur vi kan hjälpa dig med din insjunkning mellan höft och lår (hip dips)

Hip dips är ingenting att oroa sig för. Men för den sakens skull betyder det inte att du behöver gilla dem. Framför allt många kvinnor känner att de inte gillar sina insjukna höfter och vill släta till området och sidan vid höfterna. Och det går att få bort dem genom tre olika sätt: flytta fett, implantat och fillers.

Vi arbetar endast med att flytta fett från en del av kroppen till höfterna. Målet med fettransplantationen är att jämna ut insjunkningar och släta ut höften. Vanligtvis tar man fett från rumpan, magen eller insida låren genom ett litet snitt. På Plastikkirurgen Stockholm använder vi den senaste tekniken – PAL system, även kallat Micro air.

Att tänka på inför en behandling av hip dips

Något som är värt att tänka på när det kommer till behandling av hip dips är att man uppnår ett långsiktigt och inte ett permanent resultat. Det är inte ett lämpligt ingrepp för någon som vill korrigera rumpan och dess område med hjälp av rumpimplantat.

Påverkar hip dips min hälsa?

Hip dips är inte någonting som påverkar din hälsa rent fysiskt. Det finns inga tecken på att det påverkar din vikt eller faktumet om du är hälsosam eller ohälsosam. Det finns däremot dem som påverkas av sina hip dips rent psykiskt och därför väljer att göra en operation för att reducera dess tydlighet på kroppens höfter.

Musklerna och benstommen som påverkar hur tydliga hip dips man har är vid området gluteus medius. Muskelgruppen gluteus medius utgörs av musklerna vid rumpa och höfter.

Det är vanligt med hip dips och alla har det i mer eller mindre form vilket man inte får glömma. Det utgör ingen form av medicinsk risk överhuvudtaget att ha det.

Man brukar säga att man ser det slutgiltiga resultatet cirka tre månader efter operation. Till en början är höftområdet svullet och det kan ta tid för svullnaden att lägga sig. Så förvänta dig inte att se ett direkt resultat under återhämtningstiden.

En förflyttning av fett i kroppen ger ett permanent resultat. Dock påverkas även de förflyttade fettcellerna av ålder precis som resten av din kropp.

Efter en hip dips-operation är det bra att ha lite tålamod och invänta det slutgiltiga resultatet.

Ingreppet som görs för att minska kroppens hip dips görs endast på personer över 18 år. Det är som mest optimalt om personen i fråga har nått sin idealvikt och som letar efter ett permanent resultat. Hip dips-ingreppet lämpar sig för dig som vill skulptera din kropp genom en kombination av fettsugning på vissa ställen och volymökning på andra.

Något som är viktigt är att du inte röker och har bra blodcirkulation. Patienten som utför operationen måste ha en god allmänhälsa.

Illustrering av hip dips

Hur går ingreppet till?

Att göra ett ingrepp som innebär att man flyttar fett från en del av kroppen till en annan är en relativt liten operation. Vi använder alltså varken fillers eller implantat utan använder kroppens egna fett. Beroende på läkarens rekommendation kommer man däremot sannolikt att läggas under narkos.

De olika stegen i en operation:

Först avlägsnas fett från din kropp med hjälp av fettsugning. Små snitt görs för att ta bort fettet och dessa snitt kommer sys igen och bandageras för snabb återhämtning.

Fettet förbereds därefter för återinjicering i din kropp. En maskin kommer att arbeta med att avlägsna blod och andra vätskor från fettet.

Därefter injiceras fettet i dina höftområden. Vanligtvis behövs inga stygn där injiceringen görs.

Ingreppet skapar naturliga och permanenta resultat i världsklass.

Innan din operation

Innan operationen går din kirurgi igenom med dig vad som kan vara bra att tänka på inför operationen. Vi pratar också igenom dina förväntningar, önskemål och förutsättningar. Vi diskuterar även om hur du kan må och känna i din kropp efter operationen och ger dig värdefulla tips.

Hos oss är det viktigt att du ska känna dig trygg i att låta oss genomföra ingrepp och operation av din kropp så vi är noga med att prata igenom allt ordentligt innan operationen genomförs. Vår strävan är att du ska bli så nöjd som möjligt med resultatet.

hip dips fore efter operation

Under operationen

Att flytta fett från en del av kroppen till en annan är ett vanligt ingrepp när man vill korrigera sina hip dips. Man kan säga att kirurgen under ingreppet kombinerar fettsugning med fettransplantation. Man fettsuger för att ta bort fett från ett område på kroppen till ett annat för att injicera fettet på annat område. Hos Plastikkirurgen Stockholm använder vi en teknik som heter PAL, även kallat Micro air. Det är en teknik i världsklass som använder precisionsinstrument för att extrahera och skulptera fett på kroppen.

Under operation görs ingenting för att ändra den naturliga formen av bäckenbenet. Däremot justeras musklerna och fettet i regionen för att bli av med hip dips.

Efter operationen

Efter operationen kan du uppleva smärta och blåmärken på behandlingsområdena. Blåmärkena kan hålla i sig i upp till två veckor beroende på hur känslig din hud är. Andra biverkningar kan vara svullnad och blödning. Under tiden du upplever dessa biverkningar är det viktigt att du avstår från att träna, bada i pooler, använda bastu och badtunnor.

I och med att ingreppet innebär att fett injiceras i området, kommer du ha snitt därifrån fettet från kroppen plockas. Det är därmed viktigt att du är noggrann med att hålla detta område rent och torrt.

Cirka tre månader efter ingreppet kan du förvänta dig att se ett värdigt resultat då svullnaden kan ta tid på sig innan den lägger sig. Räkna alltså inte med att se ett fullgott resultat direkt efter ingreppet.

Följande ingår i priset

Om du vill genomgå din Hip Dip på vår klinik i Stockholm ingår följande i priset:

 Narkos

Återbesök

Ansvarsförsäkring

Våra patienter ska alltid kunna känna sig både trygga och säkra. Därför ingår alltid en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Försäkringen är kostnadsfri och gäller så fort du kliver in på kliniken. Läs mer om vår ansvarsförsäkring.

Vanliga frågor och svar om hip dips

Här nedan finner du svar på våra vanligaste frågor som brukar dyka upp kring hip dips. Vi finns alltid tillgängliga för dig och svarar mer än gärna på dina funderingar, ger tips och rekommendationer och finns här för din hjälp.

Hip dips beror på ditt höftbens form. Det är inåtbuktningen där höftbenet möter lårbenet som bildar dina hip dips och också avgör hur tydliga eller otydliga de är då det är högst individuellt från person till person.

Priset på ett ingrepp gällande att få bort sina hip dips beror på vilket typ av ingrepp och tillvägagångssätt man väljer att göra. Exakt pris kommer du och din kirurg komma fram till vid din konsultation.

Genom att släta ut insjunka höfter och fylla ut kroppens hip dips får du intrycket av att höfterna blir mer runda och bredare. Du kan också genom träning av rätt muskelgrupp och rumpan få känslan av rundare höfter.

Alla har hip dips på ett mer eller mindre framträdande sätt. Det är med andra ord inte onormalt att ha inbuktning på höften då det är högst individuellt beroende på kroppsbyggnad och benstommen. Det är inga tecken på att man är hälsosam, ohälsosam, överviktig eller underviktig om man har hip dips.

I och med att det har med benstommen att göra är det realistiskt att tänka att alla på något sätt har någon nivå av hip dips.

Eftersom hip dips beror på varje individs kroppsform kan man inte göra något naturligt för att ta bort dessa. Träning och muskler kan påverka till viss del men kan inte ta bort dess tydlighet helt och hållet.

En konsultation med en expert kan låta dig upptäcka de olika kirurgiska metoder man kan använda sig utav för att få bort hip dips och få bredare höfter. Antingen kan man flytta fett, göra implantat eller göra fillers.

Något som är viktigt att ha i åtanke när det kommer till hip dips är att de faktiskt är en del av din benstomme. Du kan förändra kroppsformen genom träning och kost men du kan inte ändra benstrukturen och benstommen. Även muskelmassan på kroppen avgör kroppens siluett.

Området ovanför höfterna och rumpa, så kallad ”muffin top” kan avgöra hur tydliga hip dips man har. Att träna och hålla god kost kan göra att fettet, the muffin top minskas och därmed reducerar uppfattningen av kroppens hip dips och hur tydligt man ser dem.

martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Du kan läsa mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade ingrepp för kroppen

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Mommy Makeover.

Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.