Kämpar du med extrem svettning?

Överdriven svettning kan vara något mycket obehagligt och besvärligt för många. Allt från kläder som förstörs av svettfläckar till svettig kropp och illaluktande odör.
Innehållsförteckning: Kämpar du med extrem svettning?
miradry är din räddning

Överdriven svettning, eller hyperhidros, kan vara något mycket obehagligt och besvärligt för många människor. Allt från kläder som förstörs av svettfläckar till svettig kropp och illaluktande odör. Personer som lider av hyperhidros kan svettas ovanligt mycket i händer, fötter, ansikte eller även andra områden av kroppen, även när de inte är varma eller fysiskt aktiva. 

Besvär och pinsamheter

Detta kan orsaka mycket besvär och pinsamheter, leda till socialt obehag, dåligt självförtroende och i vissa fall till och med minskad livskvalitet. 

Här har du lösningen på problemet!

Det finns metoder som ger en temporär lindring men som inte är speciellt effektiva för dem som verkligen lider av extrem svettning. Vi har därför valt att fokusera på en metod som använder mikrovågor och omgående ger permanent lindring – miraDry®.

bild på maskinen som används vid en behandling av miradry

Hur går en behandling med mikrovågor till?

Svettbehandling med mikrovågor är en effektiv metod med ett permanent resultat för att behandla överdriven svettning. Mikrovågor används för att reducera och ta bort svettkörtlarna i de områden där överdriven svettning uppstår, som exempelvis under armarna. Området som ska behandlas bedövas och därefter värms svettkörtlarna upp, vilket leder till att de förstörs och inte längre kan producera svett.

En permanent lösning på ditt hyperhidrosproblem heter miraDry®

En miraDry®-behandling hjälper dig att permanent minska svettproduktionen i armhålorna. Det är en behandling som använder mikrovågor för att eliminera svettkörtlar under armarna. Snabbt och effektivt. Behandlingen hos Plastikkirurgen Stockholm tar vanligtvis drygt en timme att genomföra.

Svettbehandling som ger omedelbart resultat

Behandlingen med miraDry® är mycket verkningsfull och ger resultat omgående. Det är viktigt att svettbehandlingen genomförs av utbildad och erfaren personal, därför genomförs behandlingen hos Plastikkirurgen Stockholm av skickliga och erfarna doktor Ioana Filip.

miradry

Oerhört effektivt

Svettningen hos patienter som behandlats med miraDry® minskar i snitt med drygt 82 %.  Den jobbiga svettlukten reduceras med upp till 93 %. För många löses problemet permanent med en bestående effekt efter en enda behandling.

Spara både pengar och tid

Ja du får lägre kostnader på lång sikt. Om du jämför en miraDry®-svettbehandling med upprepade injektioner så sparar du in pengarna på tre år och du får dessutom ett permanent resultat. Injektionsbehandlingar är effektiva för stunden men måste upprepas var 3-4:e månad för att ge full effekt och lindring. Tänk dig att slippa alla framtida injektionsbehandlingar.

Passar miraDry® för mig? 

Denna behandling passar alla människor som lider av problem med extrem svettning. Du vet säkert att vanliga deodoranter och antiperspiranter sällan hjälper mer än bristfälligt, hur mycket du än sprejar. Banbrytande miraDry® har hjälpt mer än 150.000 män och kvinnor i Europa och USA med deras svettproblem. Behandlingsmetoden är CE-märkt i Europa och har gått igenom alla tuffa FDA-krav i USA. (FDA är USAs motsvarighet till Läkemedelsverket).

Individuella resultat

Alla resultat är naturligtvis individuella men efter endast en miraDry®-behandling märker du omedelbart en tydlig skillnad hur mycket du svettas och du upptäcker att problemen med dålig lukt minskar. För många räcker det med en enda behandling. Du kan sluta oroa dig för överdriven svettning och dina favoritplagg behöver inte längre förstöras av gula svettringar under armarna. Du kan leva livet fullt ut igen.

miraDry® i korthet

Detta är en ny revolutionerande behandlingsmetod som lanserades 2011 i USA och under 2014 i Europa. miraDry® behandlar effektivt hyperhidros under armarna med mikrovågor som eliminerar svett- och luktkörtlarna permanent.

  • Behandlingen är CE-märkt i Europa och FDA-godkänd i USA
  • Mer än 150.000 behandlingar genomförda i Europa och USA
  • Minimal eller ingen konvalescens
  • Omedelbart permanent resultat, både svett och lukt
  • Påverkar inte svettning på andra delar av kroppen

Boka miraDry®-konsultation hos vår läkare

Klicka här för att läsa mer och boka tid för en konsultation.