Buccal Fat Pad-borttagning / Bichectomi Stockholm

Vill du framhäva dina kindben och få en mer tydlig käklinje? Vi kan hjälpa dig genom ett enkelt ingrepp - Buccal Fat Pad-borttagning (Bichectomi), vilket resulterar i ett mer skulpterat ansikte.

Prislista Bichectomi

  • Bichectomi / Buccal Fat Pad-borttagning
    Pris: 28 000 kr / Delbetalning: 1 167 kr/mån

Snabbfakta

  • Tid på kliniken: 1 timme
  • Operationstid: 30 minuter
  • Börja träna: 4-6 veckor
  • Narkos: Ja
  • Lokalbedövning: Ja
  • Ingår i priset: Se lista

Före- och efterbilder

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat efter Bichectomi pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

placeholder fore operation placeholder efter operation
placeholder fore operation placeholder efter operation
Patientomdömen
BERHANE GEBRE
BERHANE GEBRE
1695279279
Jättefint service av alla personal, ni är väldigt proffsiga ert arbete!!Även om det är tidigt för mig att se resultatet men det känns bra och nöjd.Tack för er 💐
Otroligt proffsiga och så fint omhändertagnde från alla på kliniken! Rekommenderar starkt!
Shene Lee
Shene Lee
1695216042
Jag är sååååå nöjd med min behandling. Jättetrevliga personal
Daniel Saiepour är klart den bästa kirurgen jag besökt. Jag har varit hos flera olika kirurger för konsultation men D tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor, han var grym på att förklara allt i minsta detalj.
Har verkligen inte ett enda dåligt ord att säga om den här kliniken.Alla var helt fantastiska. Verkligen varenda en.Det är lagom litet med en otrolig familjär känsla. Man känner sig så extremt omhändertagen och ompysslad och alla är otroligt jordnära och varma.Det är mysigt att vakna upp tillsammans med andra patienter och prata och ställa frågor. Dela erfarenheter och lyssna på allt och inget.Narkosläkare och narkossjuksköterska pratade på om allt och ingenting och man glömde helt bort vad som skulle hända. Poff så sov en gott.Dessutom berömmer de varandra vilket jag tycker är otroligt viktigt för arbetsmiljön och bra arbetsrelationer vilket i sig bidrar till den goda atmosfären.Ja alltså, jag har somsagt verkligen inget negativt att säga.Stort tack till allihopa!
Super trevlig personal och väldigt omhändertagande! Är Super nöjd och kan varmt rekommendera denna klinik!
Marwa AlOuda
Marwa AlOuda
1693566089
Jag hade nyligen förmånen att genomgå plastikkirurgi hos Örjan Gribbe, och jag kan med glädje säga att min upplevelse har varit helt fantastisk. Från första konsultationen till min operation dag har jag känt mig i trygga och professionella händer.Dr. Örjan Gribbe och hela hans team är oerhört kunniga och engagerade. De tog sig tid att förstå mina önskemål och att svara på alla mina frågor, vilket gav mig den tillit jag behövde för att gå igenom proceduren.Resultatet av min plastikkirurgi överträffade mina förväntningar. Det är naturligt, symmetriskt och harmoniskt. Jag känner mig inte bara nöjd med mitt utseende, utan också med den ökade självkänslan det har gett mig.Jag rekommenderar varmt Dr. Örjan Gribbe till alla som letar efter en skicklig och empatisk plastikkirurg. Tack, Dr. Örjan Gribbe, för att du har förändrat mitt liv på ett så positivt sätt och för att du ha varit så lugnande och stöttande under hela processen. Din förmåga att skapa en känsla av trygghet och tillit gjorde hela upplevelsen ännu mer positiv. Jag är djupt tacksam för din professionalism och medkänsla. 🙂
Kan inte tänka mig en bättre start på mitt nya liv med ny byst. Plastikkirurgen är allt och lite till. Örjan, du överträffade mina förväntningar och har givit mig ett sånt lugn från start till mål. Proffsigare och varmare person hittar ni inte!Jossan, klinikens otroliga receptionist, du har varit ett helt fantastiskt stöd för mig och min oroliga själ ❤️ Alltid med ett leende på läpparna.Bemötandet idag på min op.dag går inte att beskriva med ord. Så varm, fin, genuin, gullig och trygg personal. Kändes som att bo på hotell och konstant övervakning på uppvaket.Jag är sååå förväntansfull på mitt slutgiltiga resultat! 🥹Ångrar mig inte EN sekund över detta beslut och val av klinik. GÅ HIT ❤️
Susanna Öhman
Susanna Öhman
1693238830
Mycket fint och familjärt bemötande, proffsigt och tryggt team.
Fantastiskt!Ni var så gulliga och omhändertagande, riktigt mysig och familjär känsla har ni på kliniken! 🙏🏼🥰Precis innan jag skulle somna på operationsbordet smekte narkosläkaren mig på kinden och sa mjukt; ”vi tar hand om dig”. I princip all ångest försvann där! ♥️Mackan, frukten, yoghurten, juicen och godiset vid uppvaket, var så fräscht och gott också! 🤤Sen Örjans professionalitet! Den är svår att mäta sig med! Han är så lugn och självsäker, det smittade av sig! 🙏🏼 Kände mig så trygg efter vårt samtal! 🙏🏼🥰Tusen tack för en något smärtsam (🤪) men fantastisk upplevelse, ni är bäst! ♥️
tack så mycket till doktor Örjan för de perfekta brösten, även tack till all personal på kliniken är jag mycket nöjd
Jennie Olsson
Jennie Olsson
1689273172
Helt fantastiska människor och klinik.Från att man kliver in första gången på konsultation. Josephine i receptionen ger all information man behöver, glad och otroligt trevlig!Örjan Gribbe som gjorde min operation, kunde inte vara mer nöjd med val utav klinik och kirurg. Fantastiskt bemötande från start, operation och efterkontroll. Gör ett magiskt jobb och är ärlig, rak och gav mig en trygghet. Narkosläkaren och sköterskorna. Tack alla ni!
Otroligt nöjd med min vistelse på Plastikkirurgen. Väl omhändertagen av alla. Kändes tryggt och är glad att jag valde att göra en bröstförstoring hos er.
I had breast surgery on May 22nd. Everything perfect in every way! I was operated on by Dr. Örjan, who dispelled all my doubts, explained everything to me very thoroughly, and answered all my questions. Nurses and all staff at a very high level. The result is what I dreamed of. Thank you !
Samt Selman
Samt Selman
1686665035
Fantastiskt från första steget innanför dörren till uppvak. Alla på den här kliniken är otroligt kompetenta och varma, man känner sig lyssnad på och väl mottagen. Jossan är en solstråle så hon får ett stort plus. Örjan har varit lyhörd och proffesionell i sitt bemötande och förklarat allt väldigt väl. Stor ros till Lisa som tog hand om mig på uppvaket. Narkosansvariga var väldigt informativa och pedagogiska och stillade min oro för att bli sövd. Jag är mycket nöjd med hela upplevelsen och rekommenderar starkt!
Johanna Berger
Johanna Berger
1686664956
Superbra bemötande från konsultation till operation och vård efter operation. Hade fullt förtroende för Örjan och kom till Plastikkirurgen pga av personliga rekommendationer. Gjorde bröstoperationen igår, än så länge känns allt bra!
Linda Stenlund
Linda Stenlund
1686603931
Jag är så tacksam för all personal som jobbar där. Alla är så trevliga och omtänksamma. Daniel överträffar som vanligt mina förväntningar. Tack bästa Ni! Rätt personer på rätt plats!
heeelda
heeelda
1686263867
Super nöjd med allt. Från konsultation till operation och återbesök. Bemötandet har varit på topp. Tack för allt och stort tack till Josephine som löser med tider trots mitt omständiga schema.
Elin Ronnerberg
Elin Ronnerberg
1685027634
Så nöjd, Daniel samt all annan personal är så proffsiga och trygga, Väl bemötande!
Zina Hassan
Zina Hassan
1685023438
Jag tackar för er tjänst för den va otroligt bra. Jag tackar även dockorn av operationen. Och alla som jobbade där. Jag rekommenderar starkt för er som vill hitta en bra plastikkirurgi i Stockholm ta denna!
Donia Hassan
Donia Hassan
1684752657
Jag vill sända mitt varmaste tack och kommer ge mina starkaste rekommendationer till Er för utförande och mottagande under min operation. Läkare, nattsköterska och övrig personal var fantastiska.Med vänlig hälsning,Donia
Sånt otroligt team och sån underbar service! Alla är otroligt omtänksamma där. Även efter operationen var alla lika trevliga och brydda. Ord kan inte beskriva hur nöjd jag är med Örjan och vilket fantastiskt resultat jag fått... Örjan var verkligen grym, skötte hela processen proffesionellt och lyssnade verkligen på mina önskemål, det blev precis som jag hade tänkt mig! Tack till hela teamet och Dr. Örjan Gribbe, ni är fantastiska!
Fler recensionerjs_loader
Markerat område på kvinnas kind inför bichectomi

Vad är Buccal Fat Pad (Bichectomi)?

Vanligtvis avtar fett i din hud med åldern, men det finns en del personer som upplever sina kinder för stora i proportion till ansiktet. Det kan bero på ärftliga faktorer som kroppen inte kan åtgärda av sig själv eller genom diet och träning. Vi kan ta bort fettkuddarna åt dig.

Buccal Fat Pad-borttagning eller Bichectomi är en operation som utförs för att patientens kinder ska bli smalare och mer definierade. Genom ett enkelt ingrepp tar våra kirurger bort fett som sitter bakom ansiktsmuskler och under kindben.

Våra erfarna och professionella kirurger utför en relativt enkel operation som tar mellan 30 till 60 minuter, beroende på ingreppet. Snitten utförs på insidan av kinderna vilket gör att operationen inte lämnar några synliga ärr på din hud efter borttagning av fettkuddar. Allt fett tas aldrig bort helt för att undvika håligheter i kinderna.

Hur går Buccal Fat Pad Removal till?

Vi kan hjälpa dig att ta bort överflödigt fett i nedre delen av kinden på vår klinik i Stockholm. Processen är rätt enkel och blir allt mer efterfrågat att genomföra. Våra kirurger utför ett litet snitt i munslemhinnan och fettkudden i kinden tas bort, vilket resulterar i ett mer skulpterat och symmetriskt ansikte. Stygnen försvinner av sig själv och lämnar inga synliga ärr, då snittet utförs via insidan av munnen. Du får ta lokalbedövning som verkar under hela ingreppet.

Alla behandlingar i ansiktet är individuella och kan kombineras med andra ingrepp som till exempel fettsugning av dubbelhaka. Våra professionella kirurger hjälper till att ta fram en plan efter dina behov och önskemål.

pagande buccal fat pad borttagning

Före operation

På vår klinik i Stockholm träffar du alltid vår specialistkirurg för en personlig konsultation inför operationen. Här går ni tillsammans igenom förväntningar, frågor och du får detaljerad information om vad som är viktigt att tänka på inför ingreppet. Om du röker kommer du att bli ombedd att sluta röka i minst två veckor innan din borttagning av fett och undvika att ta mediciner som ökar risken för blödningar.

Resultatet efter en Bichectomi är permanent och ger ett tydligt resultat, därför är det extra viktigt för oss att du känner dig trygg i ditt beslut.

Under operation

Våra kirurger utför ditt ansiktslyft med högsta noggrannhet för att undvika synliga ärr på kinden. Behandlingar i ansiktet tar mellan en halvtimme upp mot en timme och utförs under lokalbedövning.

Ett litet snitt utförs från insidan av kinden genom munnen där fettkuddarna tas bort, även kallat Buccal Fat Pads, för hand med särskilda instrument. Beroende på hur din operation är utformad kan olika tekniker för ingreppet användas.

Efter operation

Det är viktigt att du får vila och eventuellt ta smärtstillande när din lokalbedövning slutat verka. Borttagning av Buccal Fat Pad har en enkel återhämtningsprocess om man jämför med flera andra kirurgiska ingrepp. Det är vanligt att kroppen reagerar med en svullnad efter operationen som håller i sig upp till en vecka, något som är helt ofarligt.

Konsultation

Är du osäker på hur ett ansiktslyft skulle kunna gynna dig och framhäva dina kindben? Genom en konsultation tillsammans med en specialist inom plastikkirurgi får du svar på alla dina tankar och frågor kring Buccal fat pad removal.

Konsultationen är nödvändig att genomföra om du tänkt att göra ett ansiktslyft och tar runt 30-40 minuter. Här får du möjlighet att ta reda på vilket ingrepp som passar bäst för att uppnå ditt önskade resultat utifrån just dina behov.

Våra professionella kirurger är alla certifierade och legitimerade inom sina expertområden. Vår höga kompetens gör att vi kan anpassa alla behandlingar utifrån våra patienters önskemål och erbjuda bästa tänkbara resultat.

Tillsammans med en kirurg kommer ni att diskutera dina förväntningar och gå igenom realistiska resultat från tidigare behandlingar, men även gå igenom potentiella risker med Buccal fat pad removal. Din kirurg kommer även att utvärdera din hälsa och sedan skapa en plan över den mest lämpade plastikkirurgin för dig.

Vi lyssnar på dig

Hos oss på Plastikkirurgen Stockholm är våra patienter i fokus. Vi lyssnar på dina önskemål och utformar en behandlingsplan specifikt för dig. Du ska känna dig säker i ditt beslut och är alltid i trygga händer hos oss.

Följande ingår i priset

Om du vill genomgå din Bichectomi i Stockholm hos oss ingår följande i priset:

 Narkos

 Lokalbedövning

Återbesök

Ansvarsförsäkring

Våra patienter ska alltid kunna känna sig både trygga och säkra. Därför ingår alltid en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Försäkringen är kostnadsfri och gäller så fort du kliver in på kliniken. Läs mer om vår ansvarsförsäkring.

Vanliga frågor & svar om Bichectomi (BFP removal)

Här nedan har vi samlat de allra vanligaste frågorna folk har kring en Bichectomi, en s.k. “Buccal Fat Pad-borttagning”. Om du inte hittar din fråga är det bara att höra av dig till vår klinik i Stockholm.

Svullnaden håller i sig upp till en vecka efter en Buccal Fat Removal. Självklart reagerar alla våra patienter olika efter ett ansiktslyft eftersom läkeprocessen är individuell. Bara för att svullnaden lagt sig på dina kinder betyder det inte att ditt ansikte har läkt färdigt, utan det tar upp till tre månader. Vid minsta oro är du välkommen att ta kontakt med vår klinik.

Bichectomi ger ett permanent synligt resultat och därför behöver du vara helt säker på att du vill genomföra din behandling. Det kan ta mellan tre till sex månader för slutresultatet att synas.

Våra kunniga kirurger utför Buccal Fat Pad Removal på vår klinik i Stockholm. Du behöver därför inte resa utomlands för att utföra denna typ av ansiktslyft.

Det är svårt att ge en exakt prisbild för just din behandling. Priset för Bichectomi varierar beroende på själva operationen och om du exempelvis väljer att kombinera Buccal Fat Removal med fettsugning av dubbelhaka. Under en konsultation med en av våra kirurger kommer ett pris tas fram utifrån ditt ingrepp och hur du vill att resultatet i ansiktet ska se ut.

martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Du kan läsa mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade ingrepp för ansiktet

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Bichectomi.

Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.