Buccal Fat Pad-borttagning / Bichectomi Stockholm

Vill du framhäva dina kindben och få en mer tydlig käklinje? Vi kan hjälpa dig genom ett enkelt ingrepp - Buccal Fat Pad-borttagning (Bichectomi), vilket resulterar i ett mer skulpterat ansikte.

Prislista Bichectomi

  • Bichectomi / Buccal Fat Pad-borttagning
    Pris: 24 000 kr / Delbetalning: 1 000 kr/mån

Snabbfakta

  • Tid på kliniken: 1 timme
  • Operationstid: 30 minuter
  • Börja träna: 1 vecka
  • Narkos: Ja
  • Lokalbedövning: Ja
  • Ingår i priset: Se lista

Före- och efterbilder

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat efter Bichectomi pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

placeholder fore operation placeholder efter operation
placeholder fore operation placeholder efter operation
Patientomdömen
Hanan Ennjmaouy
Hanan Ennjmaouy
13:22 20 Jun 22
Toppen bemötande. Professional läkare. Ser framemot min bokade tid.
Elisabeth Ljungqvist
Elisabeth Ljungqvist
15:39 16 Jun 22
Jag kan varmt rekommendera Plastikkirurgen Sthlm och Dr Daniel. Jag är så nöjd med mitt resultat och blev så väl om omhändertagen av hela proffsiga gänget. Tack!!!
Cecilia Eidin
Cecilia Eidin
10:46 18 May 22
Mycket nöjd, stort tack till hela personalen som alla är så fina och omtänksamma 🌸
Marie Strand
Marie Strand
12:57 06 Apr 22
Tack doktor Daniel!!!!!
Magdalena Zboś
Magdalena Zboś
12:51 28 Mar 22
Jag är supernöjd med resultatet mitt bröstförstoring hos dr.Daniel bästa läkare 👌.Verkligen rekommendera Plastikkirurgen Hammarby Sjöstad Stockholm fina ,mysiga lokaler, professionell och trevliga personalen.Stort tack 🤗
Johanna Berman
Johanna Berman
11:23 10 Mar 22
Tack all personal, speciellt Linda i repan
Lene Brandt
Lene Brandt
09:36 04 Mar 22
Tack alla inblandade på Plastikkirurgen Stockholm! jag var otroligt rädd innan min operation men ni fick mig verkligen att må så bra som möjligt innan och efter operationen. Evigt tacksam!
Pia Hansson
Pia Hansson
09:54 17 Feb 22
Genomgick brötlyft och implantat hos Daniel. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet av hela personalen!
Carol Beer
Carol Beer
11:19 15 Feb 22
Wow! så väl omhändertagen och professionell vårdpersonal. rekommenderas verkligen!
Daniela Pascual
Daniela Pascual
12:36 10 Feb 22
Fantastisk personal! Kan verkligen rekommendera Plastikkirurgen Stockholm!
Carina Morssing
Carina Morssing
18:48 03 Feb 22
Är otroligt nöjd med resultatet, kan bara ösa lovord‼️
peter svensson
peter svensson
12:20 19 Jan 22
Väldigt trevliga i sitt bemötande!
Dusja Dragomir
Dusja Dragomir
11:07 06 Dec 21
Fantastiskt nöjd 💕😊
Siw Malm
Siw Malm
11:18 16 Nov 21
Fina lokaler, trevlig personal!!!
Gunta G
Gunta G
13:35 08 Nov 21
Är glad jag gjorde gynekomasti!
Håkan B
Håkan B
10:52 02 Nov 21
Tack Camilla!
miranda Kidir
miranda Kidir
06:44 06 Oct 21
Jag är så himla tacksam över dr.jobb han är väldigt duktig 💜🙏
Jag är OTROLIGT nöjd med mitt besök hos Plastikkirurgen. Jag gjorde idag en bröstförstoring med 355 cc i vänstra bröstet samt 375 cc i högra.All personal har verkligen tagit hand om mig, jag kände mig jättetrygg. Vill även tillägga att jag berätta detta så fort jag prata med dem efter uppvaket, och jag berätta även att jag inte alltid i mitt liv haft bra erfarenheter av vård och sjukhus.Jättefräscha lokaler och allt som allt var det en toppen upplevelse!!Rekommenderar starkt! Även väldigt duktig kirurg och jag är jättenöjd med det första resultatet!
Marlena Berg
Marlena Berg
07:12 23 Aug 21
Tack Marta för ett så trevligt bemötande på telefon
Carl Sandberg
Carl Sandberg
08:09 18 May 21
Stort tack, ni är ytterst professionella!
Maja Nilsson
Maja Nilsson
15:09 10 May 21
jag fick svar mina tusen frågor på telefon, toppen. tack!! vilken service!!!!
Lisen Bergman
Lisen Bergman
10:54 26 Apr 21
Det märks att er personal trivs på jobbet! Stort tack!!
Cissi Högberg
Cissi Högberg
11:31 23 Mar 21
Tack för ett fint bemötande!
Oscar Hellström
Oscar Hellström
08:51 15 Mar 21
Väldigt trevlig personal och fina lokaler!
anna-maria mendez
anna-maria mendez
14:18 14 Mar 21
Tack för ett trevligt bemötande!/A
Viktor Morin
Viktor Morin
10:48 08 Mar 21
Underbar personal och välkomnande! Helt klart Stockholms professionellaste plastikkirurgi!
Ioana Filip
Ioana Filip
10:12 08 Mar 21
Rekommenderar starkt plastikkirurgen Leif Gylbert och hela personalstyrkan på Plastikkirurgen Stockholm på grund av fantastiskt bemötande, kompetens och service.Gjorde min konsultation hos Leif i deras nya och mysiga lokaler i Hammarby Sjöstad. Kan bara säga WOW, längtar att få komma tillbaka igen:)TACK Plastikkirurgen Stockholm!
Caroline Lindman
Caroline Lindman
10:04 08 Mar 21
Bukplastik hos Leif Gylbert då två graviditeter hade ändrat min kropp fullständigt. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet. Kan verkligen rekommendera kliniken i Hammarby Sjöstad och hela personalen som arbetar där! Med vänlig hälsning, Carro
Camilla H
Camilla H
11:12 03 Mar 21
Supernöjd med trevligt bemötande på kliniken vid konsulationen. Kommer boka ögonlocksplastik inom kort!
Annica Bylund
Annica Bylund
11:07 03 Mar 21
Gjorde min operation på deras helt nya klinik i Hammarby Sjöstad, Plastikkirurgen Stockholm.Opererade bort mina proteser som var på 400+350 gram. Samtidigt lyfte jag brösten.Allt gick bra och all personal var fantastisk!snack med sköterskor, narkospersonal och plastikkirurgen Leif som målar på en och förklarar.Nervöst, men det spelar tydligen ingen roll hur många gånger jag varit sövd så är jag nervös inför varje gång!Jag åkte hem på eftermidddagen då allt verkade bra. Rekommenderas
Beston kidir
Beston kidir
20:26 02 Jul 19
Bästa läkare jag har treffat och jag är jätte nöjd med honom när man är med honom i opraskon rummet han gör ett jobb det är trygg och finnt tacksam över jag har treffat dig väntar på nästa opraskon värmt kram tillDr.Leif Gylbert från Lana Amin
Fler recensionerjs_loader
Markerat område på kvinnas kind inför bichectomi

Vad är Buccal Fat Pad (Bichectomi)?

Vanligtvis avtar fett i din hud med åldern, men det finns en del personer som upplever sina kinder för stora i proportion till ansiktet. Det kan bero på ärftliga faktorer som kroppen inte kan åtgärda av sig själv eller genom diet och träning. Vi kan ta bort fettkuddarna åt dig.

Buccal Fat Pad-borttagning eller Bichectomi är en operation som utförs för att patientens kinder ska bli smalare och mer definierade. Genom ett enkelt ingrepp tar våra kirurger bort fett som sitter bakom ansiktsmuskler och under kindben.

Våra erfarna och professionella kirurger utför en relativt enkel operation som tar mellan 30 till 60 minuter, beroende på ingreppet. Snitten utförs på insidan av kinderna vilket gör att operationen inte lämnar några synliga ärr på din hud efter borttagning av fettkuddar. Allt fett tas aldrig bort helt för att undvika håligheter i kinderna.

Hur går Buccal Fat Pad Removal till?

Vi kan hjälpa dig att ta bort överflödigt fett i nedre delen av kinden på vår klinik i Stockholm. Processen är rätt enkel och blir allt mer efterfrågat att genomföra. Våra kirurger utför ett litet snitt i munslemhinnan och fettkudden i kinden tas bort, vilket resulterar i ett mer skulpterat och symmetriskt ansikte. Stygnen försvinner av sig själv och lämnar inga synliga ärr, då snittet utförs via insidan av munnen. Du får ta lokalbedövning som verkar under hela ingreppet.

Alla behandlingar i ansiktet är individuella och kan kombineras med andra ingrepp som till exempel fettsugning av dubbelhaka. Våra professionella kirurger hjälper till att ta fram en plan efter dina behov och önskemål.

pagande buccal fat pad borttagning

Före operation

På vår klinik i Stockholm träffar du alltid vår specialistkirurg för en personlig konsultation inför operationen. Här går ni tillsammans igenom förväntningar, frågor och du får detaljerad information om vad som är viktigt att tänka på inför ingreppet. Om du röker kommer du att bli ombedd att sluta röka i minst två veckor innan din borttagning av fett och undvika att ta mediciner som ökar risken för blödningar.

Resultatet efter en Bichectomi är permanent och ger ett tydligt resultat, därför är det extra viktigt för oss att du känner dig trygg i ditt beslut.

Under operation

Våra kirurger utför ditt ansiktslyft med högsta noggrannhet för att undvika synliga ärr på kinden. Behandlingar i ansiktet tar mellan en halvtimme upp mot en timme och utförs under lokalbedövning.

Ett litet snitt utförs från insidan av kinden genom munnen där fettkuddarna tas bort, även kallat Buccal Fat Pads, för hand med särskilda instrument. Beroende på hur din operation är utformad kan olika tekniker för ingreppet användas.

Efter operation

Det är viktigt att du får vila och eventuellt ta smärtstillande när din lokalbedövning slutat verka. Borttagning av Buccal Fat Pad har en enkel återhämtningsprocess om man jämför med flera andra kirurgiska ingrepp. Det är vanligt att kroppen reagerar med en svullnad efter operationen som håller i sig upp till en vecka, något som är helt ofarligt.

Konsultation

Är du osäker på hur ett ansiktslyft skulle kunna gynna dig och framhäva dina kindben? Genom en konsultation tillsammans med en specialist inom plastikkirurgi får du svar på alla dina tankar och frågor kring Buccal fat pad removal.

Konsultationen är nödvändig att genomföra om du tänkt att göra ett ansiktslyft och tar runt 30-40 minuter. Här får du möjlighet att ta reda på vilket ingrepp som passar bäst för att uppnå ditt önskade resultat utifrån just dina behov.

Våra professionella kirurger är alla certifierade och legitimerade inom sina expertområden. Vår höga kompetens gör att vi kan anpassa alla behandlingar utifrån våra patienters önskemål och erbjuda bästa tänkbara resultat.

Tillsammans med en kirurg kommer ni att diskutera dina förväntningar och gå igenom realistiska resultat från tidigare behandlingar, men även gå igenom potentiella risker med Buccal fat pad removal. Din kirurg kommer även att utvärdera din hälsa och sedan skapa en plan över den mest lämpade plastikkirurgin för dig.

Vi lyssnar på dig

Hos oss på Plastikkirurgen Stockholm är våra patienter i fokus. Vi lyssnar på dina önskemål och utformar en behandlingsplan specifikt för dig. Du ska känna dig säker i ditt beslut och är alltid i trygga händer hos oss.

Följande ingår i priset

Om du vill genomgå din Bichectomi i Stockholm hos oss ingår följande i priset:

 Narkos

 Lokalbedövning

Återbesök

Ansvarsförsäkring

Våra patienter ska alltid kunna känna sig både trygga och säkra. Därför ingår alltid en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Försäkringen är kostnadsfri och gäller så fort du kliver in på kliniken. Läs mer om vår ansvarsförsäkring.

Vanliga frågor & svar om Bichectomi (BFP removal)

Här nedan har vi samlat de allra vanligaste frågorna folk har kring en Bichectomi, en s.k. ”Buccal Fat Pad-borttagning”. Om du inte hittar din fråga är det bara att höra av dig till vår klinik i Stockholm.

Svullnaden håller i sig upp till en vecka efter en Buccal Fat Removal. Självklart reagerar alla våra patienter olika efter ett ansiktslyft eftersom läkeprocessen är individuell. Bara för att svullnaden lagt sig på dina kinder betyder det inte att ditt ansikte har läkt färdigt, utan det tar upp till tre månader. Vid minsta oro är du välkommen att ta kontakt med vår klinik.

Bichectomi ger ett permanent synligt resultat och därför behöver du vara helt säker på att du vill genomföra din behandling. Det kan ta mellan tre till sex månader för slutresultatet att synas.

Våra kunniga kirurger utför Buccal Fat Pad Removal på vår klinik i Stockholm. Du behöver därför inte resa utomlands för att utföra denna typ av ansiktslyft.

Det är svårt att ge en exakt prisbild för just din behandling. Priset för Bichectomi varierar beroende på själva operationen och om du exempelvis väljer att kombinera Buccal Fat Removal med fettsugning av dubbelhaka. Under en konsultation med en av våra kirurger kommer ett pris tas fram utifrån ditt ingrepp och hur du vill att resultatet i ansiktet ska se ut.

martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Du kan läsa mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade ingrepp för ansiktet

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Bichectomi.

Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din månadskostnad med delbetalning

Låna: 31 000 kr

Betala: 1 292 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.