Buccal Fat Pad-borttagning / Bichectomi Stockholm

Vill du framhäva dina kindben och få en mer tydlig käklinje? Vi kan hjälpa dig genom ett enkelt ingrepp - Buccal Fat Pad-borttagning (Bichectomi), vilket resulterar i ett mer skulpterat ansikte.

Prislista Bichectomi

  • Bichectomi / Buccal Fat Pad-borttagning
    Pris: 28 000 kr / Delbetalning: 1 167 kr/mån

Snabbfakta

  • Tid på kliniken: 1 timme
  • Operationstid: 30 minuter
  • Börja träna: 4-6 veckor
  • Narkos: Ja
  • Lokalbedövning: Ja
  • Ingår i priset: Se lista

Före- och efterbilder

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat efter Bichectomi pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

placeholder fore operation placeholder efter operation
placeholder fore operation placeholder efter operation
Patientomdömen
Jag opererades i maj och var väldigt nervös inför det. Har opererat mig på två kliniker tidigare, men kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig varit så nöjd som på Plastikkirurgen Sthlm. Fick ett så fint bemötande från konsultation fram till operationsdagen då jag blev omhändertagen av fantastisk personal. Kände mig hundra procent trygg. Och jag kan varmt rekommendera Daniel som kirurg! 10 av 10.
Pierre Westén
Pierre Westén
1716916145
Jag är mycket nöjd med kirurg Daniel och personalen som var mycket omhänderta-gande. Väldigt nöjd med resultatet!! Tack till Er!!
Milica
Milica
1715851642
HejJag vill dela med min upplevelse på plastikkirurgi.Tack snälla till er i personalen för ni är så omhändertagen och gör ett så professionell mottagande .Jag gjorde en bröst förstoring och lyft. Jag har tidigare haft silikon inlägg.Men nu va det dags att byta och lyfta efter 13 år. Med de gamla inlägget,När jag kom till kliniken för konsultation möter jag Daniel som ska utföra min operation. Efter att vi har gått igenom de som ska göras och hur och allt vi pratade om så kände jag att jag va i trygga händer. Jag vill rekommendera plastikkirurgi och skulle jag göra någonting igen så väljer jag plastikkirurgi igen.Den familjär känsla och stämningen jag fick den dag jag gjorde operationen fick mig att bli lugn. Och när personalen innan jag fick narkosen skoja med mig fick mig att känna att jag är i trygga händer.Tack 🙏Till er alla på plastikkirurgi StockholmNi är så grymt duktig 🤩🙏🙏🙏
Anna
Anna
1712668609
Hade gått ner massa i vikt så fixade både magmusklerna, överskottet av huden som var på magen och bröstförstoring. All personal är väldigt lugna och trevliga. Örjan som var min kirurg rekommenderar jag verkligen att gå till. Sålde inte på mig något utan gav mig en rekommendation av storlek på cc men jag ville ha lite större vilket han sa också skulle funka bra till min kroppsform. Väldigt proffsiga och omhändertagande
Tania
Tania
1710422578
2 veckors sedan jag opererades, är super nöjd med dr Daniel Saiepour, han sprider ett lugn och är otroligt proffsig. Vill också passa på att ge beröm till Jossan som alltid har ett glatt humör samt sköterskorna Emma och Evelina som pysslar om en.
julia Neumann
julia Neumann
1709704586
Jag rekommenderar denna klinik av hela mitt hjärta. De tog hand om mig från det att jag kom in, jag kände att jag visste vad de gjorde och förklarade allt steg för steg vad som skulle hända. Kirurgen Daniel och hela personalen är professionella och gjorde operationen snabb och den postoperativa smärtan uthärdlig. Tack alla ❤️
Diana Pascu
Diana Pascu
1708195791
🏆Bästa teamet!!! Tackar alla ! Rekommenderar Örjan G till alla😎The best team ever! Thank you 💐
Ninni Eriksson
Ninni Eriksson
1708023861
Jag opererades för en vecka sedan av Örjan på Plastikkirurgen och kan inte ha bett om en bättre upplevelse. Bemötandet från reception, narkos - och operationssköterskor, personal på uppvaket och givetvis Örjan var fantastiskt. Samtliga förmedlade en lugn, positiv och familjär stämning som definitivt behövs inför, under och efter en operation.Vill även tillägga att stödet efter operationen även det har varit långt över förväntan med snabba svar på diverse frågor och funderingar. Tack snälla till alla på Plastikkirurgen för den här gången - om jag opererar mig igen kommer jag definitivt att göra det hos er!
Örjan Gribbe, en stjärna som verkligen lyssnar på ens önskemål. Operationssköterskan, narkosläkare, receptionist, alla var så tillmötesgående! Kände mig inte det minsta stressad eller nervös i deras händer!Allt ifrån att jag togs emot till uppvaket och omhändertagandet efteråt var så underbart, ville knappt åka hem! 🥹Jag är SUPERnöjd med allt hos de! ❤️
Iryna Gasanova
Iryna Gasanova
1706439592
Amazing and very professional team ❤️Thanks a looooooot
Monica Samie
Monica Samie
1705494957
Bästa kliniken och bästa upplevelsen någon kan önska sig.Alla på kliniken är varma, omhändertagande och proffsiga. Daniel är en kirurg som är proffsig och har ett lugn som smittar av sig.Vart ända person jag har varit i kontakt med på denna klinik har behandlat mig med sån värme och varit så proffsiga så all oro eller tvivel man kanske har bara försvunnit.Tack för att ni gjorde min bukplastik upplevelse till något så underbart och att ni fortfarande finns där och stöttar och kontrollerar och ger mig den trygghet jag behövd..
Ayesha
Ayesha
1705087491
Jag rekommenderar stark denna underbara klinik, Örjan Gribbe är en Stjärna, kan ej med ord beskriva vilken fin människa han är , detsamma till Underbara Jossan🥹❤️ Örjan är väldigt duktig på det han gör, han gör ett så fint jobb, han är skicklig, kunnig samt proffesionellt på högsta nivå samt ärlig, han är omtänksam lyssnar på en, skulle jag fortsätta skriva så kommer jag fortfarande inte med ord kunna beskriva hur bra Örjan är. Jag är så tacksam, Örjan Gribbe⭐️ och tack till er alla på kliniken😊
Sophia Larsson
Sophia Larsson
1704779906
Så bra bemötande av all personal. Var på fler konsultationer men fick så bra intryck av Örjan att jag valde denna klinik ändå. Man kände sig väl omhändertagen och uppassad på. De var lugna och pedagogiska när de förklarade vad som skulle ske och hur. Allt var toppen!
Fantastiskt personal, kändes proffsigt och familjärt på samma gång. Blev väl omhändertagen, kände mig som en drottning. Fräscha lokaler, underbar frukostbricka. Allt gick så smidigt, från konsultation till operation och kontakt efter. Örjan är ett superproffs, han får mig att känna mig otroligt trygg. Rekommenderas varmt, bästa kliniken! (Gjorde bröstförstoring)Tillägg till ursprunglig recension;Nu har det gått 4 v sedan operationen. Allt har gått över förväntan och jag är otroligt nöjd med mina nya bröst! 😍 Örjan är väldigt lyhörd, känner att han lyssnade och förstod mina önskemål och levererade exakt det jag ville ha.Örjan, vilken stjärna du är, jag är så tacksam över det fantastiska jobb du gjort!Bifogar ett par bilder.
Mandy Karlsson
Mandy Karlsson
1703427929
Är väldigt nöjd med resultatet! Haft kontakt efteråt & fått bra bemötande. Rekommenderas starkt. ♥️
Kunde inte haft en bättre upplevelse, all personal var helt underbara från att jag kom dit tills det var dags att åka hem, och man kände sig väl omhändertagen på plats. Kan verkligen lämna mina varmaste rekommendera för Plastikkirurgen Stockholm.
Jättebra kirurg och personal. Är jättenöjd med resultatet.
Sanna Johansson
Sanna Johansson
1701775480
Så välkomnande ödmjuka allihopa :)Örjan är bäst på att få en trygg och att jag kunde ställa många frågor som man är osäker på.Tar sin tid att lyssna och sin tid att svara. .Efter op finns han tillgänglig och känner mig inte jobbig . Under konsultation sa jag att jag litar på honom och då svarar han , du ska lita på oss :)vi gör det här tillsammans , tycker jag var väldigt fint sagt. Sen har vi Jossan drottningen i repan. Som fixar allt . Rolig , proffesionell.
Fler recensionerjs_loader
Markerat område på kvinnas kind inför bichectomi

Vad är Buccal Fat Pad (Bichectomi)?

Vanligtvis avtar fett i din hud med åldern, men det finns en del personer som upplever sina kinder för stora i proportion till ansiktet. Det kan bero på ärftliga faktorer som kroppen inte kan åtgärda av sig själv eller genom diet och träning. Vi kan ta bort fettkuddarna åt dig.

Buccal Fat Pad-borttagning eller Bichectomi är en operation som utförs för att patientens kinder ska bli smalare och mer definierade. Genom ett enkelt ingrepp tar våra kirurger bort fett som sitter bakom ansiktsmuskler och under kindben.

Våra erfarna och professionella kirurger utför en relativt enkel operation som tar mellan 30 till 60 minuter, beroende på ingreppet. Snitten utförs på insidan av kinderna vilket gör att operationen inte lämnar några synliga ärr på din hud efter borttagning av fettkuddar. Allt fett tas aldrig bort helt för att undvika håligheter i kinderna.

Hur går Buccal Fat Pad Removal till?

Vi kan hjälpa dig att ta bort överflödigt fett i nedre delen av kinden på vår klinik i Stockholm. Processen är rätt enkel och blir allt mer efterfrågat att genomföra. Våra kirurger utför ett litet snitt i munslemhinnan och fettkudden i kinden tas bort, vilket resulterar i ett mer skulpterat och symmetriskt ansikte. Stygnen försvinner av sig själv och lämnar inga synliga ärr, då snittet utförs via insidan av munnen. 

Alla behandlingar i ansiktet är individuella och kan kombineras med andra ingrepp som till exempel fettsugning av dubbelhaka. Våra professionella kirurger hjälper till att ta fram en plan efter dina behov och önskemål.

Pågående operation

Före operation

På vår klinik i Stockholm träffar du alltid vår specialistkirurg för en personlig konsultation inför operationen. Här går ni tillsammans igenom förväntningar, frågor och du får detaljerad information om vad som är viktigt att tänka på inför ingreppet. Om du röker kommer du att bli ombedd att sluta röka i minst två veckor innan din borttagning av fett och undvika att ta mediciner som ökar risken för blödningar.

Resultatet efter en Bichectomi är permanent och ger ett tydligt resultat, därför är det extra viktigt för oss att du känner dig trygg i ditt beslut.

Under operation

Operationen tar ca 30 minuter och utförs under narkos.

Ett litet snitt utförs från insidan av kinden genom munnen där fettkuddarna tas bort, även kallat Buccal Fat Pads, för hand med särskilda instrument. Beroende på hur din operation är utformad kan olika tekniker för ingreppet användas.

Efter operation

Det är viktigt att du följer de rekommendationer och eftervård du har fått av din kirurg. Det är vanligt att svullnad uppstår upp till en vecka efter ingreppet. Borttagning av Buccal Fat Pad har en enkel återhämtningsprocess om man jämför med flera andra kirurgiska ingrepp. Det är vanligt att kroppen reagerar med en svullnad efter operationen som håller i sig upp till en vecka, något som är helt ofarligt.

Konsultation

Är du osäker på hur ett Buccal fat pad-ingrepp skulle kunna gynna dig och framhäva dina kindben? Genom en konsultation tillsammans med en specialist inom plastikkirurgi får du svar på alla dina tankar och frågor kring Buccal fat pad removal.

Konsultationen är nödvändig att genomföra om du tänkt att göra ett Bichectomi-ingrepp och tar runt 30-40 minuter. Här får du möjlighet att ta reda på vilket ingrepp som passar bäst för att uppnå ditt önskade resultat utifrån just dina behov.

Våra professionella kirurger är alla certifierade och legitimerade inom sina expertområden. Vår höga kompetens gör att vi kan anpassa alla behandlingar utifrån våra patienters önskemål och erbjuda bästa tänkbara resultat.

Tillsammans med en kirurg kommer ni att diskutera dina förväntningar och gå igenom realistiska resultat från tidigare behandlingar, men även gå igenom potentiella risker med Buccal fat pad removal. Din kirurg kommer även att utvärdera din hälsa och sedan skapa en plan över den mest lämpade plastikkirurgin för dig.

Vi lyssnar på dig

Hos oss på Plastikkirurgen Stockholm är våra patienter i fokus. Vi lyssnar på dina önskemål och utformar en behandlingsplan specifikt för dig. Du ska känna dig säker i ditt beslut och är alltid i trygga händer hos oss.

Följande ingår i priset

Om du vill genomgå din Bichectomi i Stockholm hos oss ingår följande i priset:

 Narkos

 Lokalbedövning

Återbesök

Ansvarsförsäkring

Våra patienter ska alltid kunna känna sig både trygga och säkra. Därför ingår alltid en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Försäkringen är kostnadsfri och gäller så fort du kliver in på kliniken. Läs mer om vår ansvarsförsäkring.

Vanliga frågor & svar om Bichectomi (BFP removal)

Här nedan har vi samlat de allra vanligaste frågorna folk har kring en Bichectomi, en s.k. “Buccal Fat Pad-borttagning”. Om du inte hittar din fråga är det bara att höra av dig till vår klinik i Stockholm.

Svullnaden håller i sig upp till en vecka efter en Buccal Fat Removal. Självklart reagerar alla våra patienter olika efter ett ansiktslyft eftersom läkeprocessen är individuell. Bara för att svullnaden lagt sig på dina kinder betyder det inte att ditt ansikte har läkt färdigt, utan det tar upp till tre månader. Vid minsta oro är du välkommen att ta kontakt med vår klinik.

Bichectomi ger ett permanent synligt resultat och därför behöver du vara helt säker på att du vill genomföra din behandling. Det kan ta mellan tre till sex månader för slutresultatet att synas.

Våra kunniga kirurger utför Buccal Fat Pad Removal på vår klinik i Stockholm. Du behöver därför inte resa utomlands för att utföra denna typ av ansiktslyft.

Det är svårt att ge en exakt prisbild för just din behandling. Priset för Bichectomi varierar beroende på själva operationen och om du exempelvis väljer att kombinera Buccal Fat Removal med fettsugning av dubbelhaka. Under en konsultation med en av våra kirurger kommer ett pris tas fram utifrån ditt ingrepp och hur du vill att resultatet i ansiktet ska se ut.

martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Du kan läsa mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade ingrepp för ansiktet

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Bichectomi.

Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.