Örjan Gribbe

Överläkare/plastikkirurg

Doktor Örjan Gribbe har över 20 års erfarenhet av plastikkirurgi från Karolinska Universitetssjukhuset, Victoriakliniken och Proforma Clinic. Örjan Gribbe blev specialist vid Karolinska Universitetssjukhuset och disputerade i plastikkirurgi och fysiologi vid Karolinska Institutet 2006. 

De senaste 15 åren har Örjan fokuserat på estetiska bröstoperationer och han har utfört många tusen bröstförstoringar med implantat. 

Doktor Örjan Gribbes arbetsuppgifter

Du möter doktor Örjan Gribbe för konsultation när du besöker kliniken. Örjan gör en bedömning av möjligheterna för det önskade ingreppet och planerar din kommande operation. Han genomför dessutom de kirurgiska ingrepp som planerats tillsammans med sitt team. Det är även Örjan du träffar när du kommer in för ett återbesök efter din operation.

På Plastikkirurgen Stockholm sker operationen under trygga förhållanden med den allra senaste utrustningen. På ditt efterföljande återbesök genomförs nödvändiga kontroller av utvecklingen och slutresultat.

Lär känna Örjan Gribbe

För Örjan Gribbe är hela processen från konsultation vidare till operation och slutlig uppföljning med återbesök viktig. Under konsultationen är du som patient i fokus. Du får här i lugn och ro välja implantat, diskutera önskemål och förutsättningar. Operationen utförs på ett av Örjan Gribbe utvecklat och väl inarbetat sett. För Örjan är kontakten med patienten och tillgänglighet grundläggande, du är därför välkommen att kontakta honom både innan och efter operationen via antingen e-mail eller telefon. 

Läs intervjun med Örjan här.

Kirurg Örjan gribbe

Örjans meriter

Örjan är medlem i

Populära behandlingar

Nedan finner du våra allra mest populära plastikkirurgiska ingrepp.