Emma Gummesson

Operationssjuksköterska

Emma är legitimerad specialistsjuksköterska inom operation och arbetar i vårt professionella team bestående av anestesiolog, anestesisjuksköterska, plastikkirurg, operationssjuksköterska samt undersköterska. Förutom att arbeta på operation, jobbar Emma även på vår sjuksköterskemottagning.

Emmas arbetsuppgifter

Emmas huvudsakliga arbetsuppgift är att arbeta på operationsavdelningen. Inom Emmas ansvarområde som operationssjuksköterska ligger bland annat steriliteten i operationssalen, att alla instrument finns på plats samt att dessa och operationsområde är sterila. Under operation är det oerhört viktigt att Emma alltid ligger steget före kirurgen gällande nödvändiga instrument för att operationen ska flyta på så smidigt som möjligt. 

Lär känna Emma

Emma har studerat musik och är en riktig sångfågel. Hon beskriver sig själv som en allätare inom musik och säger att musiken får henne att må bra. Hon kompar sig själv på piano när hon sjunger. Om Emma ska nämna vad hon helst sjunger blir det soul och gospel.

Emma Gummesson

Emmas målsättning

För Emma är det oerhört viktigt att alla patienter ska känna sig väl omhändertagna och trygga. Hennes målsättning är därför att skapa trygghet i hela processen.

Populära behandlingar

Nedan finner du våra allra mest populära plastikkirurgiska ingrepp.