Leif Gylbert

Överläkare/plastikkirurg

Leif har arbetat drygt 40 år med plastikkirurgi och är nu överläkare vid Plastikkirurgen Stockholm. Leifs speciella intresse finns inom bröst- och ansiktskirurgi där hans erfarenhet är unik då han genomfört närmare 12.500 plastikoperationer.

Leifs arbetsuppgifter

Träffar patienter som bokat konsultation. Gör bedömning av och planering för nya patienter som besöker kliniken för plastikkirurgiska ingrepp. Kontrollerar läkningsförloppet hos de patienter som är opererade. Genomför dessutom de kirurgiska ingrepp som planerats, antingen under narkos eller lokalbedövning.

Lär känna Leif

Leif säger att hans största merit är en doktorsexamen i Medicinsk Vetenskap med inriktning på bröstförstoring och proteser. Han uppskattar ärlighet i kontakten med andra och gör allt för att hans erfarenhet ska komma hans patienter till godo. Gillar dessutom kirurgisk effektivitet med snabba genomtänkta beslut självklart med ett förstklassiskt resultat.

Plastikkirurg Leif Gylbert

Leifs målsättning

Att alla patienter ska vara nöjda med både information och mottagande före operation liksom resultatet efter det kirurgiska ingreppet.

Leif är medlem i

Populära behandlingar

Nedan finner du våra allra mest populära plastikkirurgiska ingrepp.