Nya lokaler i Hammarby Sjöstad

Vi kan nu ta emot dig i våra nya och fräscha lokaler. Ett stenkast från Södermalm hittar du Plastikkirurgen Stockholms nyöppnade klinik i Hammarby Sjöstad.
Innehållsförteckning: Nya lokaler i Hammarby Sjöstad
Nya klinikens mottagning i Hammarby Sjöstad i Stockholm

Vi öppnar i helt nya och fräscha lokaler och är oerhört stolta över att kunna ta emot dig på vår nya adress i Stockholm. Ett stenkast från Södermalm med vattnet runt hörnet hittar du Plastikkirurgen Stockholms nyöppnade klinik i Hammarby Sjöstad. Här arbetar ett väletablerat team med hög kompetens, lång erfarenhet och med ett brinnande intresse för plastikkirurgi. På två våningar med behandlingsrum, operationssalar och speciell avdelning för uppvak arbetar vi för att erbjuda dig det senaste inom skönhetsvård.

Se mer av vår nya klinik

För att du ska känna dig trygg genom hela din skönhetsresa är hela vår personalstyrka specialutbildad och besitter en gedigen kunskap inom allt som rör plastikkirurgi och skönhet. I två operationssalar med tillhörande uppvakningsavdelning erbjuder vi alla möjligheter som finns för att ge dig den trygghet du önskar. I samband med din konsultation hos oss får du alltid träffa både kirurg och sjuksköterska. Vi anpassar alltid ingrepp utifrån dina förutsättningar och önskemål. Självklart är du som kund hos oss försäkrad och erbjuds uppföljning även efter din operation.

Dr Leif Gylbert är en mycket erfaren plastikkirurg som har utfört mer än 12 000 operationer. Han arbetar ständigt för att utveckla sina operationstekniker och förfina ingrepp för att på bästa möjliga vis kunna skapa det slutresultat du förtjänar. Vi är väldigt stolta över att ha ett operationsteam med Leif i spetsen. Tillsammans med din plastikkirurg Leif, narkosläkare, operationssjuksköterska och narkossjuksköterska, är du i trygga händer under hela din operation.

Detta erbjuder vi på kliniken

Estetisk kirurgi som förbättrar och återställer det utseendet som du önskar genom operation är främst lämplig då sedvanlig medicinsk kirurgi inte kan erbjudas. De vanligaste estetiska ingreppen är bröstförstoring, fettsugning eller ögonlocksplastik.

Rekonstruktiv kirurgi eller återställande kirurgi erbjuds då målet är att återskapa kroppen. Denna typ av plastikkirurgi erbjuds både män och kvinnor. Indikationen för rekonstruktiv kirurgi kan till exempel vara att återskapa ett bröst efter cancer. Rekonstruktiv kirurgi kan även erbjudas som ett komplement till tidigare utförd estetisk kirurgi. Allt för att du ska få det slutresultat som du önskat.

Samtliga ingrepp erbjuds av vår plastikkirurg tillsammans med många andra ingrepp, läs mer om dem här eller boka din konsultation så tar vi tillsammans fram en plan för att du ska nå din bästa version av dig själv.

Dela: Nya lokaler i Hammarby Sjöstad

Relaterade artiklar till: Nya lokaler i Hammarby Sjöstad

Senaste från Instagram

Följ oss

Populära behandlingar