Plastikkirurgi

Flera decennier av erfarenhet.

Lash lift

Plastikkirurgen med lång erfarenhet på Sophiahemmet i Stockholm.  

SÄKERT

I trygg & omvårdande miljö.

Lash lift i Stockholm

Lash Lift med keratinbehandling är en av de hetaste och nyaste behandlingarna på marknaden.
Nu kan du äntligen få vackert böjda fransar med ett av det skonsammaste Lash lift märket på marknaden “By Bexter”.
Märket By Bexter är Sveriges första Lash lift-märke, noggrant och omsorgsfullt framtaget av Elisabeth Bexter, Auktoriserad Hudterapeut.
By Bexter’s keratinbehandling görs vanligtvis ihop med Lash liften men kan även göras separat som en extra vårdande boost till fransarna eller ihop med en fransfärg.

Fördelarna med Lash lift med keratinbehandling

Böjer dina fransar i en snygg naturlig böj
Hållbart upp till ca 8veckor.
Stärker och vårdar fransarna med keratin, vitaminer och mineraler
Keratinet vårdar och stärker fransen med upp till 40% och gör fransen upp till 2-3 % längre.

Keratinet verkar som en laminering av din egen frans. Den vårdar och stärker fransarna med bl.a:

– Hydrolyzed keratin – återskapar fransens struktur, hjälper fransarna att bli tjockare och starkare.
Keratinet skyddar fibrerna i fransarna så det blir friska från roten till toppen.
Ger ett naturligt skydd samt tillför fukt tillfransarna.
Ger också näring och bidrar till att fransarna växer fortare.
– Glycerin – återfuktar fransarna på djupet, mjukgörande och skyddande.
– Ascorbic acid – Vitamin C, skyddar och stärker fransarna samt ger lyster.
– Hyaluronic acid – kraftigt återfuktande, mjukgörande och hjälper till att återskapa den naturliga ytan på fransen.
– Pyridoxine – provitamin B6, stärkande för fransen.
– Tocopheol – vitamin E, en antioxidant som ger ett naturligt skydd
– Allantoin – fuktbevarande och antiseptisk
Ger ett naturligt skydd samt tillför fukt till fransarna. Ger även näring och bidrar till att fransarna växer fortare.

Så går behandlingen till

Behandlingen innebär att man permanentar upp rötterna på fransarna samt färgar dem, sedan behandlas de med keratin som vårdar och stärker fransarna. Lash lift ger effekten av längre fransar och en mer vaken och öppen blick. Den permanenta fransböjningen håller tills dess att din egna frans naturligt trillar av och byts ut mot en ny, tiden på detta varierar beroende på dina fransars egna växtcykel.

Vi rekommenderar att man upprepar behandlingen 6:e-8:e vecka för en längre effekt av ett permanent böjt utseende. Testa dig fram vilken tidsintervall som passar dig bäst!

Denna behandling är perfekt för dig som inte kan eller vill ha fransförlängning p.g.a allergi eller om du bara vill ge dina naturliga fransar ett lyft.

För att bibehålla effekten efter Lash lift-behandlingen med keratin rekommenderas även köp av By Bexter´s Keratin coating mascaran med hem. Denna keratinmascara hjälper inte enbart med att bibehålla effekten utav ditt Lash lift utan även för att stärka och vårda dina fransar på en daglig basis då den utöver keratin också innehåller vitaminer. Produkten är ej djurtestad och innehåller inga färgämnen. Går bra att använda under sin vanliga mascara om man vill använda denna både morgon och kväll. Se då bara till att By Bexter´s Keratin Coatin Mascara torkar in före du lägger på din vanliga färgade mascara.

– Ta ur eventuella kontaktlinser
– Kom utan smink eller olja/kräm på fransar och ögonlock
– Kom frisk och välmående

– Var försiktig med fransarna i minst 24tim och undvik all typ av fukt (vatten/ånga/svett/produkter). Fransarna får alltså EJ blötas ner det första dygnet.
– INGA oljeprodukter eller ögonmakeup remover får användas på/runt ögonen första 48 tim
– Undvik att gnugga fransarna under det första dygnet

Om inte skötselråden efterföljs finns en risk att franspermanenten släpper och fransarna återtar sin ursprungliga form.

Nyligen utförda operationer i/runt ögonen
Rinnande ögon
Torra ögon
Vagel eller cystor på och runt ögonlock och ögonen
Hudsjukdom, eksem, svullnad, olika typer av sår mm i eller mycket nära området
Kemoterapi (cancerbehandling)
Svårt att stänga ögonen
Sjukdom som orsakar skakningar, ryckningar eller liknande
Mycket svaga eller skadade fransar ( i dessa fall kan man göra enbart keratinbehandlingen som är vårdande)
Alopecia (håravfall)
Hyperkänslighet (hud/ögon)
Förkylning / hösnuva /allergi med hosta och eller rinnande ögon
Ögoninfektion/inflammation
Keratit (hornhinneinflammation)
Fransförlängning

Prislista

(Pris från.)

  • Lash lift inkl. Keratin & fransfärgning 1050:-
  • Lash lift inkl fransfärgning 899:-
  • Keratinbehandling & fransfärgning 299:-
  • Keratinbehandling 199:-
  • Uteblivet besök debiteras med 500kr

Vanliga frågor

Dr Leif Gylbert leg.läk., specialist i plastikkirurgi, utbildad på Karolinska Institutet, verksam på Plastikkirurgiska Kliniken Karolinska Sjukhuset sedan slutet av 70-talet fram till 1994. Huvudinriktning bröstkirurgi och mikrokirurgi. Disputerade 1989 vid Karolinska Institutet på en avhandling om bröstkirurgi med speciell inriktning på bröstförstoring. Parallellt bedrevs privat verksamhet med estetisk plastikkirurgi.

Driver sedan 1995 plastikkirurgisk klinik vid Sophiahemmet med i huvudsak estetiska operationer samt även hudföryngring, injektionsbehandlingar.
Leif Gylbert är medlem i Sveriges Läkarförbund, Svensk Plastikkirurgisk Förening, Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi, Nordisk Plastikkirurgisk Förening samt International Society for Aesthetic Plastic Surgery.

Ledstjärnan för vårt arbete är att optimera patientens livskvalitet, såväl fysisk som psykisk. Vår ambition är att bemöta patienten med förståelse och kunskap samt att utföra de åtgärder som behövs på basen av vetenskap och beprövad erfarenhet. Vår målsättning är ett resultat som under givna förutsättningar motsvarar patientens förväntan. Vårt mål – nöjda patienter

Sjuksköterskor vid mottagningen är syster Jeanette samt syster Lena specialutbildade inom plastikkirurgi som med koordinatorsamtal noggrant informerar patienten före operationen. På mottagningen arbetar även Catharina undersköterska samt Eva läkarsekreterare. Alla medarbetare i vår personal har lång och gedigen erfarenhet från både den privata och allmänna vården. Vidareutbildning av personal är något vi ständigt arbetar med för att kunna erbjuda våra patienter högsta möjliga kompetens.

Övrig sjukvårdspersonal på operationsavdelningar och vårdavdelningar arbetar under Sophiahemmets regim och innefattar bland annat specialistutbildade läkare och sjuksköterskor i anaestesi, operationssköterskor m.fl.

När du kommer till oss så ska du förvänta dig ett bra bemötande,
professionell medicinsk bedömning, mycket bra resultat utifrån dina förutsättningar och ett fortsatt positivt bemötande efter operation. Hos oss får du alltid träffa en specialist i plastikkirurgi. Oftast blir du även informerad av en koordinator, en specialistutbildad sjuksköterska. När du fått all information och du vill gå vidare får du hjälp att planera för den operation som vi kommit överens om. Priset du får innehåller allt som behövs förutom eventuella laboratorie- och medicinkostnader.

Innan du bestämmer dig för att operera dig så ska du först och främst ha en konsultation. En konsultation hos oss går till så att du först får komma på ett koordinatorsmöte till en av våra sjuksköterskor. Du får då allmän information om ingreppet samt vad du bör tänka på innan och efter operationen. Detta möte tar ungefär 30 – 45 minuter. Därefter får du träffa vår plastikkirurg för närmare information kring operationen samt kostnad för en eventuell operation. Mötet tar vanligtvis 15 minuter. Kostnaden för en konsultation är 500 kr. Under mötet så kommer du att få all information kring det ingrepp du är intresserad av. Du kommer få veta vilka eventuella risker och komplikationer som kan uppstå, vad du kan förvänta dig innan och efter operationen och hur resultatet kan komma att bli utifrån dina önskemål och förutsättningar.

Konsultationen är nödvändig att genomföra om man tänkt sig att göra en operation. Vid konsultationen får du framföra dina önskemål och vi informerar dig om det aktuella
ingreppet och vad du kan förvänta dig för resultat. I vissa fall, vid mindre ingrepp kan vi erbjuda en så kallad telemetrisk konsultation där plastikkirurgen utgår ifrån bilder som du skickat. Detta kan exempelvis vara mindre ärrkorrigering eller pigmentförändring.

Om man önskar få en plastikoperation utförd måste man först ha en konsultation vilket som regel går att erbjuda inom ett par veckor. När det sedan kommer till själva operationstillfället så är den genomsnittliga väntetiden 3-5 veckor men varierar beroende på ingreppets art och omfattning. Man kan också sätta upp sig på en väntelista vilket innebär att man kan få en snabbare operationstid om någon skulle vara sjuk och inte kan komma på sin operationsdag.

Vi kan operera patienter som inte ännu fyllt 18. Det krävs alltid en konsultation tillsammans med vårdnadshavare där vi går igenom dina förutsättningar och önskemål inför en operation, ibland görs bedömningen att man bör vänta med operation till ett senare tillfälle men oftast kan man planera för åtgärden direkt.

SHS_plastik_Leif_Gylbert_001_1200x800-1067x800
i TRYGG & OMVÅRDANDE MILJÖ:

Dr. Leif Gylbert

Vår klinik är belägen på Sophiahemmet i Stockholm som är Sveriges största privatsjukhus. Där har vi tillgång till nybyggda moderna operationssalar samt nyrenoverade vårdavdelningar med kunnig personal. Vi utför en mängd olika plastikkirurgiska ingrepp såsom ansiktslyft, fettsugningar, bröstförstoring, bröstförminskning, bröstlyft, pannlyft, ögonlocksplastik och mycket mer. Kvalitet står i fokus och vår målsättning är att varje patient ska känna sig såpass nöjd att vi blir rekommenderade till vänner och bekanta.

Information angående Coronapandemin.

Verksamheten på Plastikkirurgen Sophiahemmet följer de råd och anvisningar som ges av Folkhälsomyndigheten m.fl. Våra öppettider och mottagningar fungerar som vanligt och vi har fortsatt operationsverksamhet som tidigare.

Med hänsyn till risken för smittspridning flyttar vi en del av våra efterkontroller till ett senare datum. Vår personal är ej i arbete vid tecken på förkylning. Vi uppskattar att du följer allmänna råd och inte besöker oss om du inte känner dig helt frisk.

För ytterligare information och rådgivning ber vi dig kontakta oss på tel 08-210101. Du kan även inhämta information på Sophiahemmets hemsida www.sophiahemmet.se/sjukhus.