Trådlyft Stockholm

Trådlyft är behandlingen för dig som vill återställa ansiktets volym och skapa en ungdomlig look.

Prislista Trådlyft

 • APTOS trådlyft - Ansiktskonturering marionettlinjer och käklinje
  Pris: 8 995 kr / Delbetalning: 375 kr/mån
 • APTOS trådlyft - Ansiktskonturering kinder, nasolabiala vecken och marionettlinjer
  Pris: 12 500 kr / Delbetalning: 521 kr/mån
 • APTOS trådlyft - Brynlyft
  Pris: 5 992 kr / Delbetalning: 250 kr/mån
 • APTOS trådlyft - Ansiktskonturering dubbelhaka
  Pris: 9 995 kr / Delbetalning: 416 kr/mån
 • APTOS Trådlyft - Näslyft
  Pris: 6 995 kr / Delbetalning: 291 kr/mån
 • TESSLIFT trådlyft
  Pris: 2 000 kr / Delbetalning: 83 kr/mån

Snabbfakta

 • Behandlingstid: 30-60 minuter
 • Hållbarhet: 4-12 månader

Vill du släta ut din hud och ge den ett lyft?

Ålderstecken börjar ofta synas, särskilt i ansiktet, med tiden. Känner du att ditt ansikte förlorat sin tidigare fyllighet? Detta är en naturlig, om än frustrerande och trist, del av åldrandet. Din hud kan bli allt slappare. På Plastikkirurgen Stockholm har vi lösningen för dig – trådlyft.

Förberedelser inför ett trådlyft på Platsikkirurgen Stockholm

Vad innebär ett trådlyft?

Trådlyft är den perfekta behandlingen för dig som vill återställa ansiktets volym. Det är en säker, pålitlig och effektiv procedur där sterila, biologiskt nedbrytbara PDO-trådar (polydioxanon) används. Dessa trådar lyfter huden och förbättrar dess elasticitet, samtidigt som de stimulerar produktionen av kollagen och elastin, vilket föryngrar huden. Trådlyft är en mycket populär behandling för områden såsom kinder, käklinje, mungipor och panna.

Vad är fördelarna med trådlyft?

Trådlyft är en säker procedur som kan ge dig ett mer ungdomligt utseende. Den största fördelen med trådlyft är att det erbjuder en förändring och ett ansiktslyft utan behov av kirurgi. Många människor strävar idag efter naturlig skönhet, vilket denna behandling kan bidra till.

Det bör noteras att denna behandling inte rekommenderas för personer som har nått en högre ålder och har mycket slapp hud och djupa rynkor, då det kan vara svårt att utföra behandlingen med nålar på alltför lös hud.

Patientomdömen
Jag opererades i maj och var väldigt nervös inför det. Har opererat mig på två kliniker tidigare, men kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig varit så nöjd som på Plastikkirurgen Sthlm. Fick ett så fint bemötande från konsultation fram till operationsdagen då jag blev omhändertagen av fantastisk personal. Kände mig hundra procent trygg. Och jag kan varmt rekommendera Daniel som kirurg! 10 av 10.
Pierre Westén
Pierre Westén
1716916145
Jag är mycket nöjd med kirurg Daniel och personalen som var mycket omhänderta-gande. Väldigt nöjd med resultatet!! Tack till Er!!
Milica
Milica
1715851642
HejJag vill dela med min upplevelse på plastikkirurgi.Tack snälla till er i personalen för ni är så omhändertagen och gör ett så professionell mottagande .Jag gjorde en bröst förstoring och lyft. Jag har tidigare haft silikon inlägg.Men nu va det dags att byta och lyfta efter 13 år. Med de gamla inlägget,När jag kom till kliniken för konsultation möter jag Daniel som ska utföra min operation. Efter att vi har gått igenom de som ska göras och hur och allt vi pratade om så kände jag att jag va i trygga händer. Jag vill rekommendera plastikkirurgi och skulle jag göra någonting igen så väljer jag plastikkirurgi igen.Den familjär känsla och stämningen jag fick den dag jag gjorde operationen fick mig att bli lugn. Och när personalen innan jag fick narkosen skoja med mig fick mig att känna att jag är i trygga händer.Tack 🙏Till er alla på plastikkirurgi StockholmNi är så grymt duktig 🤩🙏🙏🙏
Anna
Anna
1712668609
Hade gått ner massa i vikt så fixade både magmusklerna, överskottet av huden som var på magen och bröstförstoring. All personal är väldigt lugna och trevliga. Örjan som var min kirurg rekommenderar jag verkligen att gå till. Sålde inte på mig något utan gav mig en rekommendation av storlek på cc men jag ville ha lite större vilket han sa också skulle funka bra till min kroppsform. Väldigt proffsiga och omhändertagande
Tania
Tania
1710422578
2 veckors sedan jag opererades, är super nöjd med dr Daniel Saiepour, han sprider ett lugn och är otroligt proffsig. Vill också passa på att ge beröm till Jossan som alltid har ett glatt humör samt sköterskorna Emma och Evelina som pysslar om en.
julia Neumann
julia Neumann
1709704586
Jag rekommenderar denna klinik av hela mitt hjärta. De tog hand om mig från det att jag kom in, jag kände att jag visste vad de gjorde och förklarade allt steg för steg vad som skulle hända. Kirurgen Daniel och hela personalen är professionella och gjorde operationen snabb och den postoperativa smärtan uthärdlig. Tack alla ❤️
Diana Pascu
Diana Pascu
1708195791
🏆Bästa teamet!!! Tackar alla ! Rekommenderar Örjan G till alla😎The best team ever! Thank you 💐
Ninni Eriksson
Ninni Eriksson
1708023861
Jag opererades för en vecka sedan av Örjan på Plastikkirurgen och kan inte ha bett om en bättre upplevelse. Bemötandet från reception, narkos - och operationssköterskor, personal på uppvaket och givetvis Örjan var fantastiskt. Samtliga förmedlade en lugn, positiv och familjär stämning som definitivt behövs inför, under och efter en operation.Vill även tillägga att stödet efter operationen även det har varit långt över förväntan med snabba svar på diverse frågor och funderingar. Tack snälla till alla på Plastikkirurgen för den här gången - om jag opererar mig igen kommer jag definitivt att göra det hos er!
Örjan Gribbe, en stjärna som verkligen lyssnar på ens önskemål. Operationssköterskan, narkosläkare, receptionist, alla var så tillmötesgående! Kände mig inte det minsta stressad eller nervös i deras händer!Allt ifrån att jag togs emot till uppvaket och omhändertagandet efteråt var så underbart, ville knappt åka hem! 🥹Jag är SUPERnöjd med allt hos de! ❤️
Iryna Gasanova
Iryna Gasanova
1706439592
Amazing and very professional team ❤️Thanks a looooooot
Monica Samie
Monica Samie
1705494957
Bästa kliniken och bästa upplevelsen någon kan önska sig.Alla på kliniken är varma, omhändertagande och proffsiga. Daniel är en kirurg som är proffsig och har ett lugn som smittar av sig.Vart ända person jag har varit i kontakt med på denna klinik har behandlat mig med sån värme och varit så proffsiga så all oro eller tvivel man kanske har bara försvunnit.Tack för att ni gjorde min bukplastik upplevelse till något så underbart och att ni fortfarande finns där och stöttar och kontrollerar och ger mig den trygghet jag behövd..
Ayesha
Ayesha
1705087491
Jag rekommenderar stark denna underbara klinik, Örjan Gribbe är en Stjärna, kan ej med ord beskriva vilken fin människa han är , detsamma till Underbara Jossan🥹❤️ Örjan är väldigt duktig på det han gör, han gör ett så fint jobb, han är skicklig, kunnig samt proffesionellt på högsta nivå samt ärlig, han är omtänksam lyssnar på en, skulle jag fortsätta skriva så kommer jag fortfarande inte med ord kunna beskriva hur bra Örjan är. Jag är så tacksam, Örjan Gribbe⭐️ och tack till er alla på kliniken😊
Sophia Larsson
Sophia Larsson
1704779906
Så bra bemötande av all personal. Var på fler konsultationer men fick så bra intryck av Örjan att jag valde denna klinik ändå. Man kände sig väl omhändertagen och uppassad på. De var lugna och pedagogiska när de förklarade vad som skulle ske och hur. Allt var toppen!
Fantastiskt personal, kändes proffsigt och familjärt på samma gång. Blev väl omhändertagen, kände mig som en drottning. Fräscha lokaler, underbar frukostbricka. Allt gick så smidigt, från konsultation till operation och kontakt efter. Örjan är ett superproffs, han får mig att känna mig otroligt trygg. Rekommenderas varmt, bästa kliniken! (Gjorde bröstförstoring)Tillägg till ursprunglig recension;Nu har det gått 4 v sedan operationen. Allt har gått över förväntan och jag är otroligt nöjd med mina nya bröst! 😍 Örjan är väldigt lyhörd, känner att han lyssnade och förstod mina önskemål och levererade exakt det jag ville ha.Örjan, vilken stjärna du är, jag är så tacksam över det fantastiska jobb du gjort!Bifogar ett par bilder.
Mandy Karlsson
Mandy Karlsson
1703427929
Är väldigt nöjd med resultatet! Haft kontakt efteråt & fått bra bemötande. Rekommenderas starkt. ♥️
Kunde inte haft en bättre upplevelse, all personal var helt underbara från att jag kom dit tills det var dags att åka hem, och man kände sig väl omhändertagen på plats. Kan verkligen lämna mina varmaste rekommendera för Plastikkirurgen Stockholm.
Jättebra kirurg och personal. Är jättenöjd med resultatet.
Fler recensionerjs_loader

Före behandlingen

Allt börjar med en kostnadsfri konsultation på vår klinik. Vår legitimerade läkare går igenom behandlingen och svarar på eventuella frågor du kan ha. Tillsammans skapar ni en behandlingsplan för att uppnå bästa möjliga resultat, baserat på dina personliga förutsättningar, önskemål och förväntningar.

PDO trådar förs in under huden

Trådlyft med PDO-trådar har blivit en populär estetisk behandling som är både snabb och minimalt invasiv. Genom att föra in speciella trådar under huden med tunna nålar, uppnår man en lyftande effekt samtidigt som kollagenproduktionen stimuleras. Behandlingen tar ofta under en timme och har en kort återhämtningsperiod, vilket gör det enkelt att återgå till vardagen. Resultatet ser ofta naturligt ut, eftersom det är kroppens egen kollagenproduktion som främjas. Dock är det viktigt att konsultera en kvalificerad specialist innan man går igenom med procedur, eftersom det, som med alla medicinska ingrepp, finns potentiella risker.

Efter ditt trådlyft

Efter behandlingen kan du eventuellt känna av trådarna tillfälligt, men detta försvinner snabbt. Vanliga biverkningar kan inkludera en lätt ömhet i det behandlade området. Ibland kan det förekomma blåmärken, rodnad och lätt svullnad, vilka vanligtvis försvinner inom några dagar till två veckor efter behandlingen. Kom ihåg att undvika solning, både utomhus och i solarium, i minst två veckor efter behandlingen.

När märker jag resultat och hur länge varar det?

Du kommer att märka omedelbara resultat, men det slutliga resultatet syns vanligtvis först tre månader efter den första behandlingen. Det är viktigt att komma ihåg att effekten av ett trådlyft inte är permanent, eftersom trådarna gradvis bryts ner och kollagenproduktionen minskar över tiden.

Ett trådlyft utförs av en behandlare på en patient hos Plastikkirurgen Stockholm

Relaterade behandlingar

Andra behandlingar som är relaterade till just Trådlyft.

FAQ - Trådlyft

Vanliga frågor och svar rörande Trådlyft. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!

Effekten av ett trådlyft varierar från person till person men håller generellt i cirka 6 till 18 månader. Det beror på flera faktorer som ålder, hudens kvalitet och livsstil.

Som med alla medicinska ingrepp finns det risker, inklusive infektion, blåmärken eller en ojämn lyfteffekt. Det är därför viktigt att konsultera en erfaren och kvalificerad specialist.

Många patienter upplever minimal till måttlig smärta under och efter proceduren. Lokalbedövning används ofta för att minska obehaget.

Efter behandlingen kan man förvänta sig viss svullnad och kanske några små blåmärken, men dessa symptom brukar avta efter några dagar. Resultatet är ett naturligt lyft och förbättrad hudstruktur.

Kostnaden för ett trådlyft kan variera beroende på området som behandlas och specialistens erfarenhet, men priset ligger oftast mellan 2 000 och 12 500 kronor.

martha svarar på frågor
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.