Plastikkirurgen Stockholm Logo

Trådlyft Stockholm

Trådlyft är behandlingen för dig som vill återställa ansiktets volym och skapa en ungdomlig look.

Prislista Trådlyft

 • APTOS trådlyft - Ansiktskonturering marionettlinjer och käklinje
  Pris: 8 995 kr / Delbetalning: 375 kr/mån
 • APTOS trådlyft - Ansiktskonturering kinder, nasolabiala vecken och marionettlinjer
  Pris: 12 500 kr / Delbetalning: 521 kr/mån
 • APTOS trådlyft - Brynlyft
  Pris: 5 992 kr / Delbetalning: 250 kr/mån
 • APTOS trådlyft - Ansiktskonturering dubbelhaka
  Pris: 9 995 kr / Delbetalning: 416 kr/mån
 • APTOS Trådlyft - Näslyft
  Pris: 6 995 kr / Delbetalning: 291 kr/mån
 • TESSLIFT trådlyft
  Pris: 2 000 kr / Delbetalning: 83 kr/mån

Snabbfakta

 • Behandlingstid: 30-60 minuter
 • Hållbarhet: 4-12 månader

Vill du släta ut din hud och ge den ett lyft?

Ålderstecken börjar ofta synas, särskilt i ansiktet, med tiden. Känner du att ditt ansikte förlorat sin tidigare fyllighet? Detta är en naturlig, om än frustrerande och trist, del av åldrandet. Din hud kan bli allt slappare. På Plastikkirurgen Stockholm har vi lösningen för dig – trådlyft.

Förberedelser inför ett trådlyft på Platsikkirurgen Stockholm

Vad innebär ett trådlyft?

Trådlyft är den perfekta behandlingen för dig som vill återställa ansiktets volym. Det är en säker, pålitlig och effektiv procedur där sterila, biologiskt nedbrytbara PDO-trådar (polydioxanon) används. Dessa trådar lyfter huden och förbättrar dess elasticitet, samtidigt som de stimulerar produktionen av kollagen och elastin, vilket föryngrar huden. Trådlyft är en mycket populär behandling för områden såsom kinder, käklinje, mungipor och panna.

Vad är fördelarna med trådlyft?

Trådlyft är en säker procedur som kan ge dig ett mer ungdomligt utseende. Den största fördelen med trådlyft är att det erbjuder en förändring och ett ansiktslyft utan behov av kirurgi. Många människor strävar idag efter naturlig skönhet, vilket denna behandling kan bidra till.

Det bör noteras att denna behandling inte rekommenderas för personer som har nått en högre ålder och har mycket slapp hud och djupa rynkor, då det kan vara svårt att utföra behandlingen med nålar på alltför lös hud.

Patientomdömen
BERHANE GEBRE
BERHANE GEBRE
1695279279
Jättefint service av alla personal, ni är väldigt proffsiga ert arbete!!Även om det är tidigt för mig att se resultatet men det känns bra och nöjd.Tack för er 💐
Otroligt proffsiga och så fint omhändertagnde från alla på kliniken! Rekommenderar starkt!
Shene Lee
Shene Lee
1695216042
Jag är sååååå nöjd med min behandling. Jättetrevliga personal
Daniel Saiepour är klart den bästa kirurgen jag besökt. Jag har varit hos flera olika kirurger för konsultation men D tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor, han var grym på att förklara allt i minsta detalj.
Har verkligen inte ett enda dåligt ord att säga om den här kliniken.Alla var helt fantastiska. Verkligen varenda en.Det är lagom litet med en otrolig familjär känsla. Man känner sig så extremt omhändertagen och ompysslad och alla är otroligt jordnära och varma.Det är mysigt att vakna upp tillsammans med andra patienter och prata och ställa frågor. Dela erfarenheter och lyssna på allt och inget.Narkosläkare och narkossjuksköterska pratade på om allt och ingenting och man glömde helt bort vad som skulle hända. Poff så sov en gott.Dessutom berömmer de varandra vilket jag tycker är otroligt viktigt för arbetsmiljön och bra arbetsrelationer vilket i sig bidrar till den goda atmosfären.Ja alltså, jag har somsagt verkligen inget negativt att säga.Stort tack till allihopa!
Super trevlig personal och väldigt omhändertagande! Är Super nöjd och kan varmt rekommendera denna klinik!
Marwa AlOuda
Marwa AlOuda
1693566089
Jag hade nyligen förmånen att genomgå plastikkirurgi hos Örjan Gribbe, och jag kan med glädje säga att min upplevelse har varit helt fantastisk. Från första konsultationen till min operation dag har jag känt mig i trygga och professionella händer.Dr. Örjan Gribbe och hela hans team är oerhört kunniga och engagerade. De tog sig tid att förstå mina önskemål och att svara på alla mina frågor, vilket gav mig den tillit jag behövde för att gå igenom proceduren.Resultatet av min plastikkirurgi överträffade mina förväntningar. Det är naturligt, symmetriskt och harmoniskt. Jag känner mig inte bara nöjd med mitt utseende, utan också med den ökade självkänslan det har gett mig.Jag rekommenderar varmt Dr. Örjan Gribbe till alla som letar efter en skicklig och empatisk plastikkirurg. Tack, Dr. Örjan Gribbe, för att du har förändrat mitt liv på ett så positivt sätt och för att du ha varit så lugnande och stöttande under hela processen. Din förmåga att skapa en känsla av trygghet och tillit gjorde hela upplevelsen ännu mer positiv. Jag är djupt tacksam för din professionalism och medkänsla. 🙂
Kan inte tänka mig en bättre start på mitt nya liv med ny byst. Plastikkirurgen är allt och lite till. Örjan, du överträffade mina förväntningar och har givit mig ett sånt lugn från start till mål. Proffsigare och varmare person hittar ni inte!Jossan, klinikens otroliga receptionist, du har varit ett helt fantastiskt stöd för mig och min oroliga själ ❤️ Alltid med ett leende på läpparna.Bemötandet idag på min op.dag går inte att beskriva med ord. Så varm, fin, genuin, gullig och trygg personal. Kändes som att bo på hotell och konstant övervakning på uppvaket.Jag är sååå förväntansfull på mitt slutgiltiga resultat! 🥹Ångrar mig inte EN sekund över detta beslut och val av klinik. GÅ HIT ❤️
Susanna Öhman
Susanna Öhman
1693238830
Mycket fint och familjärt bemötande, proffsigt och tryggt team.
Fantastiskt!Ni var så gulliga och omhändertagande, riktigt mysig och familjär känsla har ni på kliniken! 🙏🏼🥰Precis innan jag skulle somna på operationsbordet smekte narkosläkaren mig på kinden och sa mjukt; ”vi tar hand om dig”. I princip all ångest försvann där! ♥️Mackan, frukten, yoghurten, juicen och godiset vid uppvaket, var så fräscht och gott också! 🤤Sen Örjans professionalitet! Den är svår att mäta sig med! Han är så lugn och självsäker, det smittade av sig! 🙏🏼 Kände mig så trygg efter vårt samtal! 🙏🏼🥰Tusen tack för en något smärtsam (🤪) men fantastisk upplevelse, ni är bäst! ♥️
tack så mycket till doktor Örjan för de perfekta brösten, även tack till all personal på kliniken är jag mycket nöjd
Jennie Olsson
Jennie Olsson
1689273172
Helt fantastiska människor och klinik.Från att man kliver in första gången på konsultation. Josephine i receptionen ger all information man behöver, glad och otroligt trevlig!Örjan Gribbe som gjorde min operation, kunde inte vara mer nöjd med val utav klinik och kirurg. Fantastiskt bemötande från start, operation och efterkontroll. Gör ett magiskt jobb och är ärlig, rak och gav mig en trygghet. Narkosläkaren och sköterskorna. Tack alla ni!
Otroligt nöjd med min vistelse på Plastikkirurgen. Väl omhändertagen av alla. Kändes tryggt och är glad att jag valde att göra en bröstförstoring hos er.
I had breast surgery on May 22nd. Everything perfect in every way! I was operated on by Dr. Örjan, who dispelled all my doubts, explained everything to me very thoroughly, and answered all my questions. Nurses and all staff at a very high level. The result is what I dreamed of. Thank you !
Samt Selman
Samt Selman
1686665035
Fantastiskt från första steget innanför dörren till uppvak. Alla på den här kliniken är otroligt kompetenta och varma, man känner sig lyssnad på och väl mottagen. Jossan är en solstråle så hon får ett stort plus. Örjan har varit lyhörd och proffesionell i sitt bemötande och förklarat allt väldigt väl. Stor ros till Lisa som tog hand om mig på uppvaket. Narkosansvariga var väldigt informativa och pedagogiska och stillade min oro för att bli sövd. Jag är mycket nöjd med hela upplevelsen och rekommenderar starkt!
Johanna Berger
Johanna Berger
1686664956
Superbra bemötande från konsultation till operation och vård efter operation. Hade fullt förtroende för Örjan och kom till Plastikkirurgen pga av personliga rekommendationer. Gjorde bröstoperationen igår, än så länge känns allt bra!
Linda Stenlund
Linda Stenlund
1686603931
Jag är så tacksam för all personal som jobbar där. Alla är så trevliga och omtänksamma. Daniel överträffar som vanligt mina förväntningar. Tack bästa Ni! Rätt personer på rätt plats!
heeelda
heeelda
1686263867
Super nöjd med allt. Från konsultation till operation och återbesök. Bemötandet har varit på topp. Tack för allt och stort tack till Josephine som löser med tider trots mitt omständiga schema.
Elin Ronnerberg
Elin Ronnerberg
1685027634
Så nöjd, Daniel samt all annan personal är så proffsiga och trygga, Väl bemötande!
Zina Hassan
Zina Hassan
1685023438
Jag tackar för er tjänst för den va otroligt bra. Jag tackar även dockorn av operationen. Och alla som jobbade där. Jag rekommenderar starkt för er som vill hitta en bra plastikkirurgi i Stockholm ta denna!
Donia Hassan
Donia Hassan
1684752657
Jag vill sända mitt varmaste tack och kommer ge mina starkaste rekommendationer till Er för utförande och mottagande under min operation. Läkare, nattsköterska och övrig personal var fantastiska.Med vänlig hälsning,Donia
Sånt otroligt team och sån underbar service! Alla är otroligt omtänksamma där. Även efter operationen var alla lika trevliga och brydda. Ord kan inte beskriva hur nöjd jag är med Örjan och vilket fantastiskt resultat jag fått... Örjan var verkligen grym, skötte hela processen proffesionellt och lyssnade verkligen på mina önskemål, det blev precis som jag hade tänkt mig! Tack till hela teamet och Dr. Örjan Gribbe, ni är fantastiska!
Fler recensionerjs_loader

Före behandlingen

Allt börjar med en kostnadsfri konsultation på vår klinik. Vår legitimerade läkare går igenom behandlingen och svarar på eventuella frågor du kan ha. Tillsammans skapar ni en behandlingsplan för att uppnå bästa möjliga resultat, baserat på dina personliga förutsättningar, önskemål och förväntningar.

PDO trådar förs in under huden

Trådlyft med PDO-trådar har blivit en populär estetisk behandling som är både snabb och minimalt invasiv. Genom att föra in speciella trådar under huden med tunna nålar, uppnår man en lyftande effekt samtidigt som kollagenproduktionen stimuleras. Behandlingen tar ofta under en timme och har en kort återhämtningsperiod, vilket gör det enkelt att återgå till vardagen. Resultatet ser ofta naturligt ut, eftersom det är kroppens egen kollagenproduktion som främjas. Dock är det viktigt att konsultera en kvalificerad specialist innan man går igenom med procedur, eftersom det, som med alla medicinska ingrepp, finns potentiella risker.

Efter ditt trådlyft

Efter behandlingen kan du eventuellt känna av trådarna tillfälligt, men detta försvinner snabbt. Vanliga biverkningar kan inkludera en lätt ömhet i det behandlade området. Ibland kan det förekomma blåmärken, rodnad och lätt svullnad, vilka vanligtvis försvinner inom några dagar till två veckor efter behandlingen. Kom ihåg att undvika solning, både utomhus och i solarium, i minst två veckor efter behandlingen.

När märker jag resultat och hur länge varar det?

Du kommer att märka omedelbara resultat, men det slutliga resultatet syns vanligtvis först tre månader efter den första behandlingen. Det är viktigt att komma ihåg att effekten av ett trådlyft inte är permanent, eftersom trådarna gradvis bryts ner och kollagenproduktionen minskar över tiden.

Ett trådlyft utförs av en behandlare på en patient hos Plastikkirurgen Stockholm

Relaterade behandlingar

Andra behandlingar som är relaterade till just Trådlyft.

FAQ - Trådlyft

Vanliga frågor och svar rörande Trådlyft. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!

Effekten av ett trådlyft varierar från person till person men håller generellt i cirka 6 till 18 månader. Det beror på flera faktorer som ålder, hudens kvalitet och livsstil.

Som med alla medicinska ingrepp finns det risker, inklusive infektion, blåmärken eller en ojämn lyfteffekt. Det är därför viktigt att konsultera en erfaren och kvalificerad specialist.

Många patienter upplever minimal till måttlig smärta under och efter proceduren. Lokalbedövning används ofta för att minska obehaget.

Efter behandlingen kan man förvänta sig viss svullnad och kanske några små blåmärken, men dessa symptom brukar avta efter några dagar. Resultatet är ett naturligt lyft och förbättrad hudstruktur.

Kostnaden för ett trådlyft kan variera beroende på området som behandlas och specialistens erfarenhet, men priset ligger oftast mellan 2 000 och 12 500 kronor.

martha svarar på frågor
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.