Radiesse Stockholm

Radiesse är en typ av filler som stimulerar hudens egen kollagenproduktion. Radiesse används främst för att jämna ut grövre rynkor och framhäva konturer. Om du besväras av djupa veck kan Radiesse öka volymen i området och därmed göra rynkan mindre synlig.

Prislista Radiesse

  • Radiesse
    Pris: 5 500 kr / Delbetalning: 229 kr/mån

Snabbfakta

  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 6-12 månader

Före- och efterbilder på Radiesse

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.
Radiesse käklinje före Radiesse käklinje efter
placeholder fore operation placeholder efter operation
Patientomdömen
Diana Pascu
Diana Pascu
1708195791
🏆Bästa teamet!!! Tackar alla ! Rekommenderar Örjan G till alla😎The best team ever! Thank you 💐
Ninni Eriksson
Ninni Eriksson
1708023861
Jag opererades för en vecka sedan av Örjan på Plastikkirurgen och kan inte ha bett om en bättre upplevelse. Bemötandet från reception, narkos - och operationssköterskor, personal på uppvaket och givetvis Örjan var fantastiskt. Samtliga förmedlade en lugn, positiv och familjär stämning som definitivt behövs inför, under och efter en operation.Vill även tillägga att stödet efter operationen även det har varit långt över förväntan med snabba svar på diverse frågor och funderingar. Tack snälla till alla på Plastikkirurgen för den här gången - om jag opererar mig igen kommer jag definitivt att göra det hos er!
Örjan Gribbe, en stjärna som verkligen lyssnar på ens önskemål. Operationssköterskan, narkosläkare, receptionist, alla var så tillmötesgående! Kände mig inte det minsta stressad eller nervös i deras händer!Allt ifrån att jag togs emot till uppvaket och omhändertagandet efteråt var så underbart, ville knappt åka hem! 🥹Jag är SUPERnöjd med allt hos de! ❤️
Sas Mos
Sas Mos
1706868137
Hade min bröst operation igår, kände ingen smärta alls. Är väldigt nöjd och rekommenderar verkligen kirurgen Daniel. Alla inblandade var väldigt proffsiga.
Iryna Gasanova
Iryna Gasanova
1706439592
Amazing and very professional team ❤️Thanks a looooooot
Monica Samie
Monica Samie
1705494957
Bästa kliniken och bästa upplevelsen någon kan önska sig.Alla på kliniken är varma, omhändertagande och proffsiga. Daniel är en kirurg som är proffsig och har ett lugn som smittar av sig.Vart ända person jag har varit i kontakt med på denna klinik har behandlat mig med sån värme och varit så proffsiga så all oro eller tvivel man kanske har bara försvunnit.Tack för att ni gjorde min bukplastik upplevelse till något så underbart och att ni fortfarande finns där och stöttar och kontrollerar och ger mig den trygghet jag behövd..
Ayesha
Ayesha
1705087491
Jag rekommenderar stark denna underbara klinik, Örjan Gribbe är en Stjärna, kan ej med ord beskriva vilken fin människa han är , detsamma till Underbara Jossan🥹❤️ Örjan är väldigt duktig på det han gör, han gör ett så fint jobb, han är skicklig, kunnig samt proffesionellt på högsta nivå samt ärlig, han är omtänksam lyssnar på en, skulle jag fortsätta skriva så kommer jag fortfarande inte med ord kunna beskriva hur bra Örjan är. Jag är så tacksam, Örjan Gribbe⭐️ och tack till er alla på kliniken😊
Sophia Larsson
Sophia Larsson
1704779906
Så bra bemötande av all personal. Var på fler konsultationer men fick så bra intryck av Örjan att jag valde denna klinik ändå. Man kände sig väl omhändertagen och uppassad på. De var lugna och pedagogiska när de förklarade vad som skulle ske och hur. Allt var toppen!
Fantastiskt personal, kändes proffsigt och familjärt på samma gång. Blev väl omhändertagen, kände mig som en drottning. Fräscha lokaler, underbar frukostbricka. Allt gick så smidigt, från konsultation till operation och kontakt efter. Örjan är ett superproffs, han får mig att känna mig otroligt trygg. Rekommenderas varmt, bästa kliniken! (Gjorde bröstförstoring)Tillägg till ursprunglig recension;Nu har det gått 4 v sedan operationen. Allt har gått över förväntan och jag är otroligt nöjd med mina nya bröst! 😍 Örjan är väldigt lyhörd, känner att han lyssnade och förstod mina önskemål och levererade exakt det jag ville ha.Örjan, vilken stjärna du är, jag är så tacksam över det fantastiska jobb du gjort!Bifogar ett par bilder.
Mandy Karlsson
Mandy Karlsson
1703427929
Är väldigt nöjd med resultatet! Haft kontakt efteråt & fått bra bemötande. Rekommenderas starkt. ♥️
Kunde inte haft en bättre upplevelse, all personal var helt underbara från att jag kom dit tills det var dags att åka hem, och man kände sig väl omhändertagen på plats. Kan verkligen lämna mina varmaste rekommendera för Plastikkirurgen Stockholm.
Jättebra kirurg och personal. Är jättenöjd med resultatet.
Sanna Johansson
Sanna Johansson
1701775480
Så välkomnande ödmjuka allihopa :)Örjan är bäst på att få en trygg och att jag kunde ställa många frågor som man är osäker på.Tar sin tid att lyssna och sin tid att svara. .Efter op finns han tillgänglig och känner mig inte jobbig . Under konsultation sa jag att jag litar på honom och då svarar han , du ska lita på oss :)vi gör det här tillsammans , tycker jag var väldigt fint sagt. Sen har vi Jossan drottningen i repan. Som fixar allt . Rolig , proffesionell.
Elena Svensson
Elena Svensson
1701187441
Jag är väldigt tacksam för fina bemötanden från all personal och den bästa läkaren Örjan som hade mycket självförtroende och gav mig den tryggheten jag behövde, samt narkos läkaren, sjuksköterskan och receptionisten, de är ett fantastiskt gäng. Jag rekommenderar de 100%
kristina melin
kristina melin
1701187416
Jag kan verkligen rekommendera det här stället! Så enormt härlig och varm personal. Mysiga lokaler. Resultatet vet jag inte ännu eftersom jag opererades igår. Men allt känns bra🌺
Ronja Oderstad
Ronja Oderstad
1700765914
Fantastisk, trevlig och varm personal! Kände mig otroligt bra omhändertagen 😃
Michaela Quick
Michaela Quick
1700666970
Jag kan verkligen rekommendera denna klinik. Att mötas av Josephine i receptionen och att ha Daniel som kirurg är som en dröm! Hela teamet tillsammans med narkosläkare och sköterskor har verkligen gjort att jag känt mig väl omhändertagen hela dygnet. Och att inte minst nämna resultatet av operationen som överträffat mina förväntningar med råge!
BITA VOSOGHIYAN
BITA VOSOGHIYAN
1699878959
Jag rekomendera stark Dr Örjan,han är väldigt duktigt. Har gjort bröstförstoring 2 veckor sen hos honom och jag är super nöjd.
Marlene Lauren
Marlene Lauren
1699518521
Ett professionellt och tryggt bemötande från konsultation till OperationÖrjan är trygg och lugn med ett öga för det estetiskaPersonalen på plats vid operationen och i anslutning var varma mjuka och trygga och fick mig att känna lugn genom hela processen
Therese
Therese
1699518430
Så proffsiga, snälla och omhändertagande. Hade en väldigt bra upplevelse!
Fler recensionerjs_loader
Radiesse käklinje

Vad är Radiesse?

Radiesse är en volymökande filler som består av mikrosfärer av kalciumhydrixlaptit i en vattenbaserad gel med glycerin. Hudens fibroblaster stimuleras av mikrosfärerna. Mikrosfärerna ökar även kroppens egen kollagenproduktion. Radiesse ger ett omedelbart resultat och har en långvarig effekt.

Radiesse är en filler som läggs något djupare än annan filler. Radiesse är en mycket effektiv behandling som ämnar sig för områden där huden förlorat sin spänst. Radiesse är godkänd i Europa.

Vilket resultat ger behandling med Radiesse?

En behandling med Radiesse ger ett omedelbart resultat. Volymen för det område som behandlas ökar och effekten av en injektion håller länge. Genom en behandling med Radiesse kan djupare veck minskas markant men fillern kan också användas för att framhäva exempelvis konturer i ansiktet.

Hur mikrosfärerna stimulerar hudens egen kollagenproduktion

Din hud innehåller kollagen helt naturligt. Med åren försämras kroppen egna kollagenproduktion vilket kan bidra till djupare veck och rynkor. Radiesse består av små mikrosfärer av alcumhydroxylapatit i en steril vattenbaserad gel med glycerin. Din naturliga kollagenproduktion stimuleras med hjälp av de små mikrosfärerna.

Radiesse ger en långvarig och föryngrande effekt vilket gör att det är en av de fillers som ämnar sig bra för dig som besväras av grövre rynkor och ojämnheter.

Tjej genomgår en behandling med radiesse

Trygg behandling med Radiesse Stockholm

Radiesse har en hög viskositet och elasticitet vilket medför en ökad volym. Radiesse har testats i flera vetenskapliga studier och är godkänd i Europa.

På vår klinik i Stockholm erbjuder vi trygga behandlingar, alltid utförd av en legitimerad behandlare. Du som är intresserad av en behandling med Radiesse kan känna dig helt trygg i våra händer. Radiesse är biokompatibel och försvinner gradvis ur kroppen.

Varför Radiesse?

Radiesse är en av de fillers som ämnar sig mycket bra för att jämna ut grova rynkor och djupa veck i exempelvis ansikte. Om du besväras av en, eller flera djupa ojämnheter är Radiesse en mycket bra behandling som ger effekt direkt.

Radiesse innehåller bedövningsmedel vilket medför att behandlingen känns mindre än andra injektionsbehandlingar. Radiesse har testats i flera vetenskapliga studier.

Hur går behandlingen till?

Radiesse har en hög viskositet och elasticitet. Vid behandlingen injiceras fillers i huden för området du önskar mer volym, eller tydligare konturer. Radiesse kan användas i huden i ansiktet med även för att släta ut händer eller jämna ut näsa.

Hur snabbt verkar Radiesse?

En behandling med Radiesse verkar omedelbart och du kommer att se resultat redan när du lämnar vår klinik i Stockholm. Radiesse har en långvarig effekt och är biokompatibel och försvinner gradvis ur kroppen.

Innan behandlingen

Inför din behandling ses vi alltid för en konsultation på vår klinik i Stockholm. Under konsultationen pratar vi om just dina förutsättningar och vilket resultat och vilken effekt du kan vänta dig av behandlingen. Vi tittar på huden som ska behandlas och du ges chansen att ställa alla de frågor du kan tänkas ha inför din behandling.

Vi har lång erfarenhet av injektionsbehandlingar och på vår klinik möter du endast legitimerade behandlare.

Glad kvinna innan sin radiesse-behandling
Vacker kvinna under sin behandling med Radiesse

Under behandlingen

Under behandlingen möter du en av våra legitimerade behandlare. Området som ska behandlas injiceras med Radiesse som ger en omedelbar effekt och stimulerar hudens egen kollagenproduktion.

Radiesse innehåller bedövningsmedel Lidocaine vilket gör att behandlingen känns mindre än många andra injektionsbehandlingar. Radiesse är en filler som ökar volym och effekten syns med en gång.

Efter behandlingen

Efter din behandling med Radiesse kan du uppleva en viss ömhet. De första dagarna efter behandlingen kan huden kännas svullen. Denna svullnad, och eventuella blåmärken försvinner inom ett par dagar. Allvarliga biverkningar är ovanliga.

Vilka biverkningar du får är högst individuellt, men det är vanligt att uppleva klåda, blåmärken och ojämnheter de första dagarna.

FAQ - Radiesse

Vanliga frågor och svar rörande Radiesse. Är inte din fråga med i listan? I så fall, tveka inte att kontakta oss!

Effekten av en injektion håller i ungefär 12 månader. Ofta håller resultatet längre men 12 månader är ett bra riktmärke. Därefter försvinner Radiesse naturligt ur kroppen.

Radiesse stimulerar kollagenproduktionen i huden vilket ger ett omedelbart föryngrat resultat. Radiesse lämpar sig bra för flera områden.

Vad en behandling med Radiesse kostar är individuellt och beror på just det område du vill behandla. Hör av dig till vår klinik så bokar vi in en konsultation.

ogonlocksplastik ritade lappar kvinna
Receptionist på Plastikkirurgen Stockholm registrerar ny kund inför sin konsultation av bröstförstoring

Läs mer om våra behandlingar

På vår klinik i Stockholm erbjuder vi många typer av behandlingar för huden men också andra typer av behandlingar.

Utefter dina behov rekommenderar vi den mest optimala för just dig och före din behandling, oavsett vilken du väljer, kommer du alltid på en konsultation hos oss. Vi använder endast de senaste, mest beprövade produkterna och metoderna.

Relaterade behandlingar

Andra behandlingar som är relaterade till just Radiesse.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.