Radiesse Stockholm

Radiesse är en typ av filler som stimulerar hudens egen kollagenproduktion. Radiesse används främst för att jämna ut grövre rynkor och framhäva konturer. Om du besväras av djupa veck kan Radiesse öka volymen i området och därmed göra rynkan mindre synlig.

Prislista Radiesse

  • Radiesse
    Pris: 5 490 kr / Delbetalning: 229 kr/mån

Snabbfakta

  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 6-12 månader

Före- och efterbilder på Radiesse

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.

Fotografering av före- och efterbilder på patienters resultat av behandling med radiesse pågår just nu och kommer att dyka upp här inom kort.

placeholder fore operation placeholder efter operation
placeholder fore operation placeholder efter operation
Patientomdömen
Katherine Alcantara
Katherine Alcantara
15:01 17 Oct 22
Nu stämmer proportionerna! Mer än nöjd⚘️
Clara Eriksson
Clara Eriksson
07:42 13 Oct 22
Jag vill bara säga hur duktiga ni alla var och tog hand om mig så bra och tack Daniel för bra operation, verkligen bästa kliniken ni är bäst 💓🙂
Helene Moberg
Helene Moberg
04:47 06 Oct 22
Vill med varmaste rekommenderar Plastikkirurgen Stockholm då jag har gjort en bröstreduktion där.Blev rekommenderad av min väninna som hade varit hos Leif Gilbertsom gjort samma ingrepp.Jag är så otroligt Super nöjd.Vill även tacka Camilla och Josepine för fantastiskt bemötande och hjälp.//Helene
Malin M
Malin M
08:47 23 Sep 22
Gjort mina bröst hos Daniel. Valet av kirurg kan jag inte vara nöjdare med! Tog mentor 275HP. Drömlikt resultat, mycket bättre än föreställt✨
Linnea Hedberg
Linnea Hedberg
19:02 20 Sep 22
Blev bra bemött, brösten blev som ja ville, bra hjälp när ja behövt de, tack så jätte mkt! Kan varmt rekommendera Daniel 👌
Petra Fahlen
Petra Fahlen
18:32 15 Sep 22
Blev väldigt bra bemött. Kände mig trygg. Vaknade pigg och glad efter operationen.
Camilla Eriksson
Camilla Eriksson
20:06 10 Sep 22
Very happy with dr Gilbert’s result of the “tune up.”.
Lotta Thörnberg
Lotta Thörnberg
15:23 06 Sep 22
Jag rekommenderar varmt Plastikkirurgen Stockholm. Gjorde en bröstförtoring i april och är nu 6 mån senare så nöjd med resultatet. Varmt omhändertagande både före och efter op. Stort tack till kirurgen Daniel Saiepour för ditt proffsiga utförande 👍🌷Mvh Charlotte
Anna Andersson
Anna Andersson
17:52 31 Aug 22
Daniel är en magiker som skapar perfektion om och om igen. Har gjort både bröst och bukplastik hos honom och har 43 år gammal fått min drömkropp. Är så otroligt nöjd och kan bara ge mina absolut varmaste rekommendationer♥️
Magdalena Zboś
Magdalena Zboś
11:02 30 Aug 22
Jag är supernöjd med resultatet mitt bröstförstoring hos dr.Daniel bästa läkare 👌.Verkligen rekommendera Plastikkirurgen Hammarby Sjöstad Stockholm fina ,mysiga lokaler, professionell och trevliga personalen.Stort tack 🤗
Gunilla Klevhamre
Gunilla Klevhamre
16:21 23 Aug 22
Helnöjd! Fantastiskt bemötande , men framförallt en skicklig kirurg.
Madeleine Aldborg
Madeleine Aldborg
08:32 23 Aug 22
Fint mottagande och underbart resultat! 🤩😍👍
sara thuressson
sara thuressson
09:49 16 Aug 22
Omtänksam personal som tar hand om sina kunder på bästa sätt. Kunde inte vara annat än nöjd med mitt resultat. Rekommenderar varmt till andra för naturliga och fina resultat!
Hanan Ennjmaouy
Hanan Ennjmaouy
13:22 20 Jun 22
Toppen bemötande. Professional läkare. Ser framemot min bokade tid.
Elisabeth Ljungqvist
Elisabeth Ljungqvist
15:39 16 Jun 22
Jag kan varmt rekommendera Plastikkirurgen Sthlm och Dr Daniel. Jag är så nöjd med mitt resultat och blev så väl om omhändertagen av hela proffsiga gänget. Tack!!!
Cecilia Eidin
Cecilia Eidin
10:46 18 May 22
Mycket nöjd, stort tack till hela personalen som alla är så fina och omtänksamma 🌸
Pia Hansson
Pia Hansson
09:54 17 Feb 22
Genomgick brötlyft och implantat hos Daniel. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet av hela personalen!
Carina Morssing
Carina Morssing
18:48 03 Feb 22
Är otroligt nöjd med resultatet, kan bara ösa lovord‼️
miranda Kidir
miranda Kidir
06:44 06 Oct 21
Jag är så himla tacksam över dr.jobb han är väldigt duktig 💜🙏
Jag är OTROLIGT nöjd med mitt besök hos Plastikkirurgen. Jag gjorde idag en bröstförstoring med 355 cc i vänstra bröstet samt 375 cc i högra.All personal har verkligen tagit hand om mig, jag kände mig jättetrygg. Vill även tillägga att jag berätta detta så fort jag prata med dem efter uppvaket, och jag berätta även att jag inte alltid i mitt liv haft bra erfarenheter av vård och sjukhus.Jättefräscha lokaler och allt som allt var det en toppen upplevelse!!Rekommenderar starkt! Även väldigt duktig kirurg och jag är jättenöjd med det första resultatet!
Maja Nilsson
Maja Nilsson
15:09 10 May 21
jag fick svar mina tusen frågor på telefon, toppen. tack!! vilken service!!!!
Lisen Bergman
Lisen Bergman
10:54 26 Apr 21
Det märks att er personal trivs på jobbet! Stort tack!!
Cissi Högberg
Cissi Högberg
11:31 23 Mar 21
Tack för ett fint bemötande!
Oscar Hellström
Oscar Hellström
08:51 15 Mar 21
Väldigt trevlig personal och fina lokaler!
Viktor Morin
Viktor Morin
10:48 08 Mar 21
Underbar personal och välkomnande! Helt klart Stockholms professionellaste plastikkirurgi!
Ioana Filip
Ioana Filip
10:12 08 Mar 21
Rekommenderar starkt plastikkirurgen Leif Gylbert och hela personalstyrkan på Plastikkirurgen Stockholm på grund av fantastiskt bemötande, kompetens och service.Gjorde min konsultation hos Leif i deras nya och mysiga lokaler i Hammarby Sjöstad. Kan bara säga WOW, längtar att få komma tillbaka igen:)TACK Plastikkirurgen Stockholm!
Caroline Lindman
Caroline Lindman
10:04 08 Mar 21
Bukplastik hos Leif Gylbert då två graviditeter hade ändrat min kropp fullständigt. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet. Kan verkligen rekommendera kliniken i Hammarby Sjöstad och hela personalen som arbetar där! Med vänlig hälsning, Carro
Camilla H
Camilla H
11:12 03 Mar 21
Supernöjd med trevligt bemötande på kliniken vid konsulationen. Kommer boka ögonlocksplastik inom kort!
Annica Bylund
Annica Bylund
11:07 03 Mar 21
Gjorde min operation på deras helt nya klinik i Hammarby Sjöstad, Plastikkirurgen Stockholm.Opererade bort mina proteser som var på 400+350 gram. Samtidigt lyfte jag brösten.Allt gick bra och all personal var fantastisk!snack med sköterskor, narkospersonal och plastikkirurgen Leif som målar på en och förklarar.Nervöst, men det spelar tydligen ingen roll hur många gånger jag varit sövd så är jag nervös inför varje gång!Jag åkte hem på eftermidddagen då allt verkade bra. Rekommenderas
Beston kidir
Beston kidir
20:26 02 Jul 19
Bästa läkare jag har treffat och jag är jätte nöjd med honom när man är med honom i opraskon rummet han gör ett jobb det är trygg och finnt tacksam över jag har treffat dig väntar på nästa opraskon värmt kram tillDr.Leif Gylbert från Lana Amin
Fler recensionerjs_loader
Kvinna fyller ut pannan med radiesse

Vad är Radiesse?

Radiesse är en volymökande filler som består av mikrosfärer av kalciumhydrixlaptit i en vattenbaserad gel med glycerin. Hudens fibroblaster stimuleras av mikrosfärerna. Mikrosfärerna ökar även kroppens egen kollagenproduktion. Radiesse ger ett omedelbart resultat och har en långvarig effekt.

Radiesse är en filler som läggs något djupare än annan filler. Radiesse är en mycket effektiv behandling som ämnar sig för områden där huden förlorat sin spänst. Radiesse är godkänd i Europa.

Vilket resultat ger behandling med Radiesse?

En behandling med Radiesse ger ett omedelbart resultat. Volymen för det område som behandlas ökar och effekten av en injektion håller länge. Genom en behandling med Radiesse kan djupare veck minskas markant men fillern kan också användas för att framhäva exempelvis konturer i ansiktet.

Hur mikrosfärerna stimulerar hudens egen kollagenproduktion

Din hud innehåller kollagen helt naturligt. Med åren försämras kroppen egna kollagenproduktion vilket kan bidra till djupare veck och rynkor. Radiesse består av små mikrosfärer av alcumhydroxylapatit i en steril vattenbaserad gel med glycerin. Din naturliga kollagenproduktion stimuleras med hjälp av de små mikrosfärerna.

Radiesse ger en långvarig och föryngrande effekt vilket gör att det är en av de fillers som ämnar sig bra för dig som besväras av grövre rynkor och ojämnheter.

Tjej genomgår en behandling med radiesse

Trygg behandling med Radiesse Stockholm

Radiesse har en hög viskositet och elasticitet vilket medför en ökad volym. Radiesse har testats i flera vetenskapliga studier och är godkänd i Europa.

På vår klinik i Stockholm erbjuder vi trygga behandlingar, alltid utförd av en legitimerad behandlare. Du som är intresserad av en behandling med Radiesse kan känna dig helt trygg i våra händer. Radiesse är biokompatibel och försvinner gradvis ur kroppen.

Varför Radiesse?

Radiesse är en av de fillers som ämnar sig mycket bra för att jämna ut grova rynkor och djupa veck i exempelvis ansikte. Om du besväras av en, eller flera djupa ojämnheter är Radiesse en mycket bra behandling som ger effekt direkt.

Radiesse innehåller bedövningsmedel vilket medför att behandlingen känns mindre än andra injektionsbehandlingar. Radiesse har testats i flera vetenskapliga studier.

Hur går behandlingen till?

Radiesse har en hög viskositet och elasticitet. Vid behandlingen injiceras fillers i huden för området du önskar mer volym, eller tydligare konturer. Radiesse kan användas i huden i ansiktet med även för att släta ut händer eller jämna ut näsa.

Hur snabbt verkar Radiesse?

En behandling med Radiesse verkar omedelbart och du kommer att se resultat redan när du lämnar vår klinik i Stockholm. Radiesse har en långvarig effekt och är biokompatibel och försvinner gradvis ur kroppen.

Innan behandlingen

Inför din behandling ses vi alltid för en konsultation på vår klinik i Stockholm. Under konsultationen pratar vi om just dina förutsättningar och vilket resultat och vilken effekt du kan vänta dig av behandlingen. Vi tittar på huden som ska behandlas och du ges chansen att ställa alla de frågor du kan tänkas ha inför din behandling.

Vi har lång erfarenhet av injektionsbehandlingar och på vår klinik möter du endast legitimerade behandlare.

Glad kvinna innan sin radiesse-behandling
Vacker kvinna under sin behandling med Radiesse

Under behandlingen

Under behandlingen möter du en av våra legitimerade behandlare. Området som ska behandlas injiceras med Radiesse som ger en omedelbar effekt och stimulerar hudens egen kollagenproduktion.

Radiesse innehåller bedövningsmedel Lidocaine vilket gör att behandlingen känns mindre än många andra injektionsbehandlingar. Radiesse är en filler som ökar volym och effekten syns med en gång.

Efter behandlingen

Efter din behandling med Radiesse kan du uppleva en viss ömhet. De första dagarna efter behandlingen kan huden kännas svullen. Denna svullnad, och eventuella blåmärken försvinner inom ett par dagar. Allvarliga biverkningar är ovanliga.

Vilka biverkningar du får är högst individuellt, men det är vanligt att uppleva klåda, blåmärken och ojämnheter de första dagarna.

FAQ - Radiesse

Vanliga frågor och svar rörande Radiesse. Är inte din fråga med i listan? I så fall, tveka inte att kontakta oss!

Effekten av en injektion håller i ungefär 12 månader. Ofta håller resultatet längre men 12 månader är ett bra riktmärke. Därefter försvinner Radiesse naturligt ur kroppen.

Radiesse stimulerar kollagenproduktionen i huden vilket ger ett omedelbart föryngrat resultat. Radiesse lämpar sig bra för flera områden.

Vad en behandling med Radiesse kostar är individuellt och beror på just det område du vill behandla. Hör av dig till vår klinik så bokar vi in en konsultation.

ogonlocksplastik ritade lappar kvinna
Kliniken hos Plastikkirurgen Stockholm

Läs mer om våra behandlingar

På vår klinik i Stockholm erbjuder vi många typer av behandlingar för huden men också andra typer av behandlingar.

Utefter dina behov rekommenderar vi den mest optimala för just dig och före din behandling, oavsett vilken du väljer, kommer du alltid på en konsultation hos oss. Vi använder endast de senaste, mest beprövade produkterna och metoderna.

Relaterade behandlingar

Andra behandlingar som är relaterade till just Radiesse.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din månadskostnad med delbetalning

Låna: 31 000 kr

Betala: 1 292 kr /mån

1 000 kr100 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.