Radiesse Stockholm

Radiesse är en typ av filler som stimulerar hudens egen kollagenproduktion. Radiesse används främst för att jämna ut grövre rynkor och framhäva konturer. Om du besväras av djupa veck kan Radiesse öka volymen i området och därmed göra rynkan mindre synlig.

Prislista Radiesse

  • Radiesse
    Pris: 5 500 kr / Delbetalning: 229 kr/mån

Snabbfakta

  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 6-12 månader

Före- och efterbilder på Radiesse

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.
Radiesse käklinje före Radiesse käklinje efter
placeholder fore operation placeholder efter operation
Patientomdömen
BERHANE GEBRE
BERHANE GEBRE
1695279279
Jättefint service av alla personal, ni är väldigt proffsiga ert arbete!!Även om det är tidigt för mig att se resultatet men det känns bra och nöjd.Tack för er 💐
Otroligt proffsiga och så fint omhändertagnde från alla på kliniken! Rekommenderar starkt!
Shene Lee
Shene Lee
1695216042
Jag är sååååå nöjd med min behandling. Jättetrevliga personal
Daniel Saiepour är klart den bästa kirurgen jag besökt. Jag har varit hos flera olika kirurger för konsultation men D tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor, han var grym på att förklara allt i minsta detalj.
Har verkligen inte ett enda dåligt ord att säga om den här kliniken.Alla var helt fantastiska. Verkligen varenda en.Det är lagom litet med en otrolig familjär känsla. Man känner sig så extremt omhändertagen och ompysslad och alla är otroligt jordnära och varma.Det är mysigt att vakna upp tillsammans med andra patienter och prata och ställa frågor. Dela erfarenheter och lyssna på allt och inget.Narkosläkare och narkossjuksköterska pratade på om allt och ingenting och man glömde helt bort vad som skulle hända. Poff så sov en gott.Dessutom berömmer de varandra vilket jag tycker är otroligt viktigt för arbetsmiljön och bra arbetsrelationer vilket i sig bidrar till den goda atmosfären.Ja alltså, jag har somsagt verkligen inget negativt att säga.Stort tack till allihopa!
Super trevlig personal och väldigt omhändertagande! Är Super nöjd och kan varmt rekommendera denna klinik!
Marwa AlOuda
Marwa AlOuda
1693566089
Jag hade nyligen förmånen att genomgå plastikkirurgi hos Örjan Gribbe, och jag kan med glädje säga att min upplevelse har varit helt fantastisk. Från första konsultationen till min operation dag har jag känt mig i trygga och professionella händer.Dr. Örjan Gribbe och hela hans team är oerhört kunniga och engagerade. De tog sig tid att förstå mina önskemål och att svara på alla mina frågor, vilket gav mig den tillit jag behövde för att gå igenom proceduren.Resultatet av min plastikkirurgi överträffade mina förväntningar. Det är naturligt, symmetriskt och harmoniskt. Jag känner mig inte bara nöjd med mitt utseende, utan också med den ökade självkänslan det har gett mig.Jag rekommenderar varmt Dr. Örjan Gribbe till alla som letar efter en skicklig och empatisk plastikkirurg. Tack, Dr. Örjan Gribbe, för att du har förändrat mitt liv på ett så positivt sätt och för att du ha varit så lugnande och stöttande under hela processen. Din förmåga att skapa en känsla av trygghet och tillit gjorde hela upplevelsen ännu mer positiv. Jag är djupt tacksam för din professionalism och medkänsla. 🙂
Kan inte tänka mig en bättre start på mitt nya liv med ny byst. Plastikkirurgen är allt och lite till. Örjan, du överträffade mina förväntningar och har givit mig ett sånt lugn från start till mål. Proffsigare och varmare person hittar ni inte!Jossan, klinikens otroliga receptionist, du har varit ett helt fantastiskt stöd för mig och min oroliga själ ❤️ Alltid med ett leende på läpparna.Bemötandet idag på min op.dag går inte att beskriva med ord. Så varm, fin, genuin, gullig och trygg personal. Kändes som att bo på hotell och konstant övervakning på uppvaket.Jag är sååå förväntansfull på mitt slutgiltiga resultat! 🥹Ångrar mig inte EN sekund över detta beslut och val av klinik. GÅ HIT ❤️
Susanna Öhman
Susanna Öhman
1693238830
Mycket fint och familjärt bemötande, proffsigt och tryggt team.
Fantastiskt!Ni var så gulliga och omhändertagande, riktigt mysig och familjär känsla har ni på kliniken! 🙏🏼🥰Precis innan jag skulle somna på operationsbordet smekte narkosläkaren mig på kinden och sa mjukt; ”vi tar hand om dig”. I princip all ångest försvann där! ♥️Mackan, frukten, yoghurten, juicen och godiset vid uppvaket, var så fräscht och gott också! 🤤Sen Örjans professionalitet! Den är svår att mäta sig med! Han är så lugn och självsäker, det smittade av sig! 🙏🏼 Kände mig så trygg efter vårt samtal! 🙏🏼🥰Tusen tack för en något smärtsam (🤪) men fantastisk upplevelse, ni är bäst! ♥️
tack så mycket till doktor Örjan för de perfekta brösten, även tack till all personal på kliniken är jag mycket nöjd
Jennie Olsson
Jennie Olsson
1689273172
Helt fantastiska människor och klinik.Från att man kliver in första gången på konsultation. Josephine i receptionen ger all information man behöver, glad och otroligt trevlig!Örjan Gribbe som gjorde min operation, kunde inte vara mer nöjd med val utav klinik och kirurg. Fantastiskt bemötande från start, operation och efterkontroll. Gör ett magiskt jobb och är ärlig, rak och gav mig en trygghet. Narkosläkaren och sköterskorna. Tack alla ni!
Otroligt nöjd med min vistelse på Plastikkirurgen. Väl omhändertagen av alla. Kändes tryggt och är glad att jag valde att göra en bröstförstoring hos er.
I had breast surgery on May 22nd. Everything perfect in every way! I was operated on by Dr. Örjan, who dispelled all my doubts, explained everything to me very thoroughly, and answered all my questions. Nurses and all staff at a very high level. The result is what I dreamed of. Thank you !
Samt Selman
Samt Selman
1686665035
Fantastiskt från första steget innanför dörren till uppvak. Alla på den här kliniken är otroligt kompetenta och varma, man känner sig lyssnad på och väl mottagen. Jossan är en solstråle så hon får ett stort plus. Örjan har varit lyhörd och proffesionell i sitt bemötande och förklarat allt väldigt väl. Stor ros till Lisa som tog hand om mig på uppvaket. Narkosansvariga var väldigt informativa och pedagogiska och stillade min oro för att bli sövd. Jag är mycket nöjd med hela upplevelsen och rekommenderar starkt!
Johanna Berger
Johanna Berger
1686664956
Superbra bemötande från konsultation till operation och vård efter operation. Hade fullt förtroende för Örjan och kom till Plastikkirurgen pga av personliga rekommendationer. Gjorde bröstoperationen igår, än så länge känns allt bra!
Linda Stenlund
Linda Stenlund
1686603931
Jag är så tacksam för all personal som jobbar där. Alla är så trevliga och omtänksamma. Daniel överträffar som vanligt mina förväntningar. Tack bästa Ni! Rätt personer på rätt plats!
heeelda
heeelda
1686263867
Super nöjd med allt. Från konsultation till operation och återbesök. Bemötandet har varit på topp. Tack för allt och stort tack till Josephine som löser med tider trots mitt omständiga schema.
Elin Ronnerberg
Elin Ronnerberg
1685027634
Så nöjd, Daniel samt all annan personal är så proffsiga och trygga, Väl bemötande!
Zina Hassan
Zina Hassan
1685023438
Jag tackar för er tjänst för den va otroligt bra. Jag tackar även dockorn av operationen. Och alla som jobbade där. Jag rekommenderar starkt för er som vill hitta en bra plastikkirurgi i Stockholm ta denna!
Donia Hassan
Donia Hassan
1684752657
Jag vill sända mitt varmaste tack och kommer ge mina starkaste rekommendationer till Er för utförande och mottagande under min operation. Läkare, nattsköterska och övrig personal var fantastiska.Med vänlig hälsning,Donia
Sånt otroligt team och sån underbar service! Alla är otroligt omtänksamma där. Även efter operationen var alla lika trevliga och brydda. Ord kan inte beskriva hur nöjd jag är med Örjan och vilket fantastiskt resultat jag fått... Örjan var verkligen grym, skötte hela processen proffesionellt och lyssnade verkligen på mina önskemål, det blev precis som jag hade tänkt mig! Tack till hela teamet och Dr. Örjan Gribbe, ni är fantastiska!
Fler recensionerjs_loader
Radiesse käklinje

Vad är Radiesse?

Radiesse är en volymökande filler som består av mikrosfärer av kalciumhydrixlaptit i en vattenbaserad gel med glycerin. Hudens fibroblaster stimuleras av mikrosfärerna. Mikrosfärerna ökar även kroppens egen kollagenproduktion. Radiesse ger ett omedelbart resultat och har en långvarig effekt.

Radiesse är en filler som läggs något djupare än annan filler. Radiesse är en mycket effektiv behandling som ämnar sig för områden där huden förlorat sin spänst. Radiesse är godkänd i Europa.

Vilket resultat ger behandling med Radiesse?

En behandling med Radiesse ger ett omedelbart resultat. Volymen för det område som behandlas ökar och effekten av en injektion håller länge. Genom en behandling med Radiesse kan djupare veck minskas markant men fillern kan också användas för att framhäva exempelvis konturer i ansiktet.

Hur mikrosfärerna stimulerar hudens egen kollagenproduktion

Din hud innehåller kollagen helt naturligt. Med åren försämras kroppen egna kollagenproduktion vilket kan bidra till djupare veck och rynkor. Radiesse består av små mikrosfärer av alcumhydroxylapatit i en steril vattenbaserad gel med glycerin. Din naturliga kollagenproduktion stimuleras med hjälp av de små mikrosfärerna.

Radiesse ger en långvarig och föryngrande effekt vilket gör att det är en av de fillers som ämnar sig bra för dig som besväras av grövre rynkor och ojämnheter.

Tjej genomgår en behandling med radiesse

Trygg behandling med Radiesse Stockholm

Radiesse har en hög viskositet och elasticitet vilket medför en ökad volym. Radiesse har testats i flera vetenskapliga studier och är godkänd i Europa.

På vår klinik i Stockholm erbjuder vi trygga behandlingar, alltid utförd av en legitimerad behandlare. Du som är intresserad av en behandling med Radiesse kan känna dig helt trygg i våra händer. Radiesse är biokompatibel och försvinner gradvis ur kroppen.

Varför Radiesse?

Radiesse är en av de fillers som ämnar sig mycket bra för att jämna ut grova rynkor och djupa veck i exempelvis ansikte. Om du besväras av en, eller flera djupa ojämnheter är Radiesse en mycket bra behandling som ger effekt direkt.

Radiesse innehåller bedövningsmedel vilket medför att behandlingen känns mindre än andra injektionsbehandlingar. Radiesse har testats i flera vetenskapliga studier.

Hur går behandlingen till?

Radiesse har en hög viskositet och elasticitet. Vid behandlingen injiceras fillers i huden för området du önskar mer volym, eller tydligare konturer. Radiesse kan användas i huden i ansiktet med även för att släta ut händer eller jämna ut näsa.

Hur snabbt verkar Radiesse?

En behandling med Radiesse verkar omedelbart och du kommer att se resultat redan när du lämnar vår klinik i Stockholm. Radiesse har en långvarig effekt och är biokompatibel och försvinner gradvis ur kroppen.

Innan behandlingen

Inför din behandling ses vi alltid för en konsultation på vår klinik i Stockholm. Under konsultationen pratar vi om just dina förutsättningar och vilket resultat och vilken effekt du kan vänta dig av behandlingen. Vi tittar på huden som ska behandlas och du ges chansen att ställa alla de frågor du kan tänkas ha inför din behandling.

Vi har lång erfarenhet av injektionsbehandlingar och på vår klinik möter du endast legitimerade behandlare.

Glad kvinna innan sin radiesse-behandling
Vacker kvinna under sin behandling med Radiesse

Under behandlingen

Under behandlingen möter du en av våra legitimerade behandlare. Området som ska behandlas injiceras med Radiesse som ger en omedelbar effekt och stimulerar hudens egen kollagenproduktion.

Radiesse innehåller bedövningsmedel Lidocaine vilket gör att behandlingen känns mindre än många andra injektionsbehandlingar. Radiesse är en filler som ökar volym och effekten syns med en gång.

Efter behandlingen

Efter din behandling med Radiesse kan du uppleva en viss ömhet. De första dagarna efter behandlingen kan huden kännas svullen. Denna svullnad, och eventuella blåmärken försvinner inom ett par dagar. Allvarliga biverkningar är ovanliga.

Vilka biverkningar du får är högst individuellt, men det är vanligt att uppleva klåda, blåmärken och ojämnheter de första dagarna.

FAQ - Radiesse

Vanliga frågor och svar rörande Radiesse. Är inte din fråga med i listan? I så fall, tveka inte att kontakta oss!

Effekten av en injektion håller i ungefär 12 månader. Ofta håller resultatet längre men 12 månader är ett bra riktmärke. Därefter försvinner Radiesse naturligt ur kroppen.

Radiesse stimulerar kollagenproduktionen i huden vilket ger ett omedelbart föryngrat resultat. Radiesse lämpar sig bra för flera områden.

Vad en behandling med Radiesse kostar är individuellt och beror på just det område du vill behandla. Hör av dig till vår klinik så bokar vi in en konsultation.

ogonlocksplastik ritade lappar kvinna
Receptionist på Plastikkirurgen Stockholm registrerar ny kund inför sin konsultation av bröstförstoring

Läs mer om våra behandlingar

På vår klinik i Stockholm erbjuder vi många typer av behandlingar för huden men också andra typer av behandlingar.

Utefter dina behov rekommenderar vi den mest optimala för just dig och före din behandling, oavsett vilken du väljer, kommer du alltid på en konsultation hos oss. Vi använder endast de senaste, mest beprövade produkterna och metoderna.

Relaterade behandlingar

Andra behandlingar som är relaterade till just Radiesse.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.