Daniel Saiepour

Överläkare/plastikkirurg

Daniel Saiepour är plastikkirurg och överläkare hos oss. Han genomförde sin läkarutbildning på Karolinska Institutet och mottog sin läkarexamen 2005. Därefter disputerade han inom sårläkning och inflammationer. År 2013 utbildade han sig till subspecialist inom craniofacial i Paris.

Sedan 2009 har Daniel arbetat som plastikkirurg och har tjänstgjort på både Akademiska sjukhuset i Uppsala och på privata kliniker. På Akademiska sjukhuset var han ansvarig för ansiktstrauma.

Daniel är en välrenommerad kirurg och medlem i Svensk förening för estetisk plastikkirurgi och International Society of Craniofacial Surgery.

Daniels specialistområden

Daniel är specialist på bröstoperationer och genomför bland annat rekonstruktion, bröstlyft och bröstförstoringar med implantat. Han har mycket gott renommé bland tidigare patienter.

Daniel är även specialist på ansikte och genomför alla typer av ansiktsoperationer. Som subspecialist inom craniofacial och fler års erfarenhet i ryggen ser han alltid till att patienter känner sig trygga. Genom guidning och kunskap hjälper han patienten att komma fram till vilket ingrepp som passar bäst utefter förutsättningar och önskemål.

Under din konsultation gör Daniel en bedömning av utsikterna för ditt ingrepp och vilket resultat du kan förvänta dig. Tillsammans går ni steg för steg igenom hur ingreppet kommer gå till. Det är även Daniel du träffar under ditt återbesök på kliniken.

Kirurg Daniel Saiepour

Daniels meriter

  • Läkarutbildning vid Karolinska Institutet
  • Disputerad inom inflammation och sårläkning
  • Subspecialist inom craniofacial
  • Specialist på bröstkirurgi
  • Ansvarig för ansiktstrauma vid Akademiska sjukhuset i Uppsala
  • Medlem i Svensk förening för estetisk plastikkirurgi
  • Medlem i International Society of Craniofacial Surgery

Daniel är medlem i

Möt Daniel Saiepour

Mommy Makeover

Dr Saiepour om bröstkirugi

Populära behandlingar

Nedan finner du våra allra mest populära plastikkirurgiska ingrepp.