Dr. Leif Gylbert – Erfaren specialist inom Bröstförstoring

Har du funderat länge och väl på att genomgå en bröstförstoring? Börjar du landa i ditt beslut och känner dig mogen för att ta nästa steg? Då kan det vara dags att undersöka kliniker som erbjuder bröstplastik och se var det finns kirurger som är specialister på just bröstförstoring.

Specialist på bröstförstoring

Plastikoperationer.net, Sveriges största informationswebbplats inom ingrepp och behandlingar, belyser de vikten av att välja en klinik och kirurg med lång erfarenhet samt hög kompetens. På Plastikkirurgen på Sofiahemmet arbetar Dr. Leif Gylbert som är specialist på bröstplastik. Han har varit verksam som plastikkirurg i många år och med sitt stora intresse har det varit naturligt för Dr. Leif Gylbert att ständigt vidareutveckla sig och bygga på sin kompetens. Med erfarenheten och strävan att alltid prestera maximalt visar Dr. Leif Gylbert upp professionalism och resultat som lett till hög kundnöjdhet.

Vad kostar en bröstförstoring?

En bröstförstoring hos Plastikkirurgen som utförs av Dr. Leif Gylbert kostar 36.000kr + implantat. Fram till den 22/12-2019 kan du nyttja vårt erbjudande med reducerat pris. Om du vill kombinera din bröstförstoring med ett bröstlyft eller istället funderar på en bröstreduktion gäller priser enligt prislista.

Hur väljer man storlek på sina implantat inför en bröstförstoring?

Storleken benämns oftast i kubikcentimeter (cc) eller milliliter (ml). 350cc har samma betydelse som 350 milliliter eller 3,5 dl. Målet är att hitta en storlek som känns rätt för dig och ditt önskade resultat. Storleken på implantatet kan se olika ut på olika personer, och därför kan du inte helt utgå från någon annans erfarenhet. Dr. Leif Gylbert kommer att hjälpa dig att välja de implantat som passar bäst. Om du vill veta mer om implantatens egenskaper rekommenderar vi att du läser Dr. Leif Gylberts tidigare inlägg.

Woman holding silicon bags for breast implant

Sjukskrivning, svullnad och träning efter en bröstförstoring

När du har gjort en bröstoperation hos Dr. Leif Gylbert blir du sjukskriven i en till två veckor. Det kommer ta emot att lyfta upp armarna och du ska inte lyfta tungt under denna period. Du kommer att uppleva en svullnad och ett tryck över bysten. Efter cirka 6 månader har det mesta av svullnaden lagt sig och dina bröst kommer inte förändras så mycket mer, men det slutgiltiga resultatet syns ett år efter operationen.

Angående träning efter en bröstförstoring är det första rådet att lyssna på kroppen. Det ska inte göra ont eller kännas obehagligt men samtidigt kommer känslan vara annorlunda eftersom du tränar med en större byst än du har gjort tidigare. Dr. Leif Gylbert rekommenderar att börja din träning försiktigt efter ungefär fyra veckor, sedan kan du börja röra på dig mer med tiden men fokusera på att inte utföra tunga övningar som belastar bysten. Efter ungefär 3 månader ska du kunna träna som vanligt men fortsätt att lyssna på kroppen och öka träningen i en lugn takt.

Har du frågor om bröstförstoring?

Kontakta oss gärna genom att trycka på ”boka tid”-knappen nedan,
eller ring oss direkt på telefonummer 08 – 21 01 01. 

Information angående Coronapandemin.

Verksamheten på Plastikkirurgen Sophiahemmet följer de råd och anvisningar som ges av Folkhälsomyndigheten m.fl. Våra öppettider och mottagningar fungerar som vanligt och vi har fortsatt operationsverksamhet som tidigare.

Med hänsyn till risken för smittspridning flyttar vi en del av våra efterkontroller till ett senare datum. Vår personal är ej i arbete vid tecken på förkylning. Vi uppskattar att du följer allmänna råd och inte besöker oss om du inte känner dig helt frisk.

För ytterligare information och rådgivning ber vi dig kontakta oss på tel 08-210101. Du kan även inhämta information på Sophiahemmets hemsida www.sophiahemmet.se/sjukhus.