Hybrid bröstförstoring

Plastikkirurgen Stockholm arbetar med det senaste inom bröstoperationer och erbjuder bröstförstoring med hybridteknik.

Patientomdömen
Jättebra kirurg och personal. Är jättenöjd med resultatet.
Sanna Johansson
Sanna Johansson
1701775480
Så välkomnande ödmjuka allihopa :)Örjan är bäst på att få en trygg och att jag kunde ställa många frågor som man är osäker på.Tar sin tid att lyssna och sin tid att svara. .Efter op finns han tillgänglig och känner mig inte jobbig . Under konsultation sa jag att jag litar på honom och då svarar han , du ska lita på oss :)vi gör det här tillsammans , tycker jag var väldigt fint sagt. Sen har vi Jossan drottningen i repan. Som fixar allt . Rolig , proffesionell.
Elena Svensson
Elena Svensson
1701187441
Jag är väldigt tacksam för fina bemötanden från all personal och den bästa läkaren Örjan som hade mycket självförtroende och gav mig den tryggheten jag behövde, samt narkos läkaren, sjuksköterskan och receptionisten, de är ett fantastiskt gäng. Jag rekommenderar de 100%
kristina melin
kristina melin
1701187416
Jag kan verkligen rekommendera det här stället! Så enormt härlig och varm personal. Mysiga lokaler. Resultatet vet jag inte ännu eftersom jag opererades igår. Men allt känns bra🌺
Ronja Oderstad
Ronja Oderstad
1700765914
Fantastisk, trevlig och varm personal! Kände mig otroligt bra omhändertagen 😃
Michaela Quick
Michaela Quick
1700666970
Jag kan verkligen rekommendera denna klinik. Att mötas av Josephine i receptionen och att ha Daniel som kirurg är som en dröm! Hela teamet tillsammans med narkosläkare och sköterskor har verkligen gjort att jag känt mig väl omhändertagen hela dygnet. Och att inte minst nämna resultatet av operationen som överträffat mina förväntningar med råge!
BITA VOSOGHIYAN
BITA VOSOGHIYAN
1699878959
Jag rekomendera stark Dr Örjan,han är väldigt duktigt. Har gjort bröstförstoring 2 veckor sen hos honom och jag är super nöjd.
Marlene Lauren
Marlene Lauren
1699518521
Ett professionellt och tryggt bemötande från konsultation till OperationÖrjan är trygg och lugn med ett öga för det estetiskaPersonalen på plats vid operationen och i anslutning var varma mjuka och trygga och fick mig att känna lugn genom hela processen
Therese
Therese
1699518430
Så proffsiga, snälla och omhändertagande. Hade en väldigt bra upplevelse!
Katlen Saliba
Katlen Saliba
1698060952
Vill varmt rekommendera plastikkirurgen Stockholm ❤️och tacka alla för ett professionellt bemötande och professionellt utförande av operation. Ni har ett super bra team som tog hand om mig före och under operationen och uppvaknande. Så stort tack till er. Bra jobbat alla.
Jag opererades idag och är så nöjd med mottagandet och bemötandet från alla på kliniken. Så tryggt på alla sätt. Kan verkligen rekommendera!!
Sabina Subasic
Sabina Subasic
1697729081
Otroligt professionell klinik. Inget, verkligen inget finns att klaga på.Vilket bemötande från inskrivning till utskrivning man fick! 10/10Ni är helt underbara, fortsätt med det ni gör 🫶Jossan i receptionen ❤️ du är en ⭐️Rekommenderar val av klinik!!!
Maria J
Maria J
1697556491
Fantastiska! Josephine roddade ihop allt och fort gick det. Tack Örjan, Josephine alla andra. Är så otroligt nöjd med precis allt.Tack ännu en gång. Kommer med all säkerhet tillbaka till er igen ❤️
Ida Fromm
Ida Fromm
1697118241
Så hiiiiiimla nöjd med service o mottagande från att man kom till man åkte hem. Så familjärt,så varmt och trevligt. En hemma känsla atmosfär. Verkligen toppen personal och toppen ställe. Jag är jättenöjd tack så mycket hörni 🙏😍 kunde jag ge fler stjärnor skulle jag de.Kram Ida Fromm-Brinck
Bella Jansson
Bella Jansson
1696955331
Fantastiskt bra bemötande och omhändertagande utav alla som jobbar här, och jag är så himla nöjd med resultatet utav ingreppet gjort av Örjan! Kan varmt rekommendera!
BERHANE GEBRE
BERHANE GEBRE
1695279279
Jättefint service av alla personal, ni är väldigt proffsiga ert arbete!!Även om det är tidigt för mig att se resultatet men det känns bra och nöjd.Tack för er 💐
Otroligt proffsiga och så fint omhändertagnde från alla på kliniken! Rekommenderar starkt!
Shene Lee
Shene Lee
1695216042
Jag är sååååå nöjd med min behandling. Jättetrevliga personal
Daniel Saiepour är klart den bästa kirurgen jag besökt. Jag har varit hos flera olika kirurger för konsultation men D tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor, han var grym på att förklara allt i minsta detalj.
Har verkligen inte ett enda dåligt ord att säga om den här kliniken.Alla var helt fantastiska. Verkligen varenda en.Det är lagom litet med en otrolig familjär känsla. Man känner sig så extremt omhändertagen och ompysslad och alla är otroligt jordnära och varma.Det är mysigt att vakna upp tillsammans med andra patienter och prata och ställa frågor. Dela erfarenheter och lyssna på allt och inget.Narkosläkare och narkossjuksköterska pratade på om allt och ingenting och man glömde helt bort vad som skulle hända. Poff så sov en gott.Dessutom berömmer de varandra vilket jag tycker är otroligt viktigt för arbetsmiljön och bra arbetsrelationer vilket i sig bidrar till den goda atmosfären.Ja alltså, jag har somsagt verkligen inget negativt att säga.Stort tack till allihopa!
Fler recensionerjs_loader
bröstlyft och förstoring med hybridteknik

Vad är en hybrid bröstförstoring?

Bröstförstoring är Sveriges vanligaste plastikoperation som genomförs på kvinnor i olika åldrar över hela världen. Det kan finnas flera anledningar till att du vill ändra dina bröst och vilket resultat du önskar; kanske du vill ändra form, storlek eller utseende. En bröstförstoring kan även vara ett sätt att rekonstruera brösten efter en graviditet, amning eller cancer.

En hybrid bröstförstoring (Hybrid Breast Augmentation) betyder att kirurgen, förutom att applicera ett bröstimplantat, genomför en fettsugning av exempelvis magen eller lår. Därefter återanvänds kroppens egna fettceller i området kring implantatet.

Bröstförstoring med implantat

Många kvinnor funderar på att inte bara öka volymen på sina bröst utan också förändra formen på brösten. Lösningen heter hybridbröstförstoring som innebär att fett sugs ut från en del av kroppen och sprutas därefter in i brösten. Genom att kombinera implantat med eget kroppsfett kan din kirurg skapa ett mer naturligt resultat.

Vi på Plastikkirurgen Stockholm arbetar endast med marknadens bästa implantat, Motiva och Mentor.

Mindre implantat

Vid en bröstförstoring läggs implantaten delvis under den stora bröstmuskeln och en utveckling av den metoden är att genomföra en hybrid bröstförstoring. Vid detta ingrepp används en mindre storlek av silikonimplantat tillsammans med kroppseget fett vilket ger ett naturligt utseende.

Kroppseget fett

Fettet som sugs ut hanteras mycket varsamt då fettcellerna ska överleva förflyttningen. Kombinerade implantat och kroppseget fett ger symmetriska naturliga bröst. Kombinationen av metoder gör det möjligt att genomföra förändringar som inte kan skapas enbart med implantat

Hur går en hybrid bröstförstoring till?

Det hela börjar med en konsultation, så kontakta oss för att boka en tid. Under konsultationen pratar vi igenom vad en hybrid bröstförstoring innebär och dina förväntningar på själva ingreppet. Vi kommer dessutom att gå igenom vilka olika alternativ som finns; bara implantat, hybrid och eget fett. Du får möjlighet att ställa alla dina frågor och vi pratar om vad du kan förvänta dig för resultat utifrån dina önskemål och anatomi. Vi går även igenom priset och olika betalningsalternativ samt passande operationstider om du så önskar.

Kirurg Daniel Saiepour, kirurg Örjan Gribbe

Vanliga frågor och svar om hybrida bröstförstoringar

Vanliga frågor och svar rörande hybrida bröstförstoringar. Är inte din fråga med i listan? I så fall, tveka inte att kontakta oss!

Vid ett hybridingrepp används både implantat och eget kroppsfett.

Ditt resultat efter en bröstoperation beror på flera faktorer. Dina förutsättningar tillsammans med den metod som används ger dig slutresultatet. Därför skiljer det sig vad som är bäst för olika personer.

Din kirurg sjukskriver dig 2-4 veckor efter operation, beroende på viken typ av arbete du har. Du ska undvika alla typer av lyft under de närmaste veckorna. Träna kan du börja med efter 6 veckor.

Alice Liljesand

Relaterade bröstbehandlingar

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Hybrid bröstförstoring.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.