Hakimplantat Stockholm

Är du intresserad av hakimplantat? Överläkare Leif Gylbert är specialist inom plastikkirurgi. Läs mer om operationen nedan och boka en konsultation.

Hakimplantat med pris från: 48 000 kr

Delbetala räntefritt från 2 000 kr/mån via Svea Ekonomi.

Tid på kliniken: 3-6 timmar

Operationstid: 45-60 minuter

Ingår i priset: Se lista

Narkos och lokalbedövning: Ja

Sjukskrivning: 0-14 dagar

Börja träna: 4 veckor

Hakimplantat ansiktsoperation

Hakimplantat på Plastikkirurgen Stockholm

Är du intresserad av hakimplantat? Tveka inte att kontakta oss på Plastikkirurgen Stockholm. Legitimerade läkare Dr Leif Gylbert är vår framstående specialist i plastikkirurgi som mellan 1995 och 2021 drev en framgångsrik plastikkirurgisk klinik vid Sophiahemmet i Stockholm med fokus på estetiska samt rekonstruktiva operationer. Leif Gylbert är nu överläkare hos oss på vår nya plastikkirurgklinik i Hammarby Sjöstad. 

Varför hakimplantat?

Finns det ingen tydlig distinktion mellan haka och hals kan man förtydliga hakan genom användande av implantat. Implantat i ansiktet är inte något nytt utan har använts under lång tid. Ofta kombineras olika typ av ingrepp för att framhäva ansiktsdrag men även för att skapa bättre proportioner i ansiktet.

Detta är ett ingrepp som utförs på både kvinnor och män, dock med olika önskemål om hur hakan ska se ut. Hakimplantat kan påverka utseendet på ett mycket positivt sätt för de som har en så kallad “flyende haka” och operationen är relativt okomplicerad.

Du undrar säkert hur ditt operationsresultat skulle kunna se ut, läs mer om 3D-simulering här.

Före- och efterbilder på Hakimplantat

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden innan behandling mot resultatet efter.
Före- och efterbild på hakimplantat taget från höger sida
Före- och efterbild på insatt hakimplantat tagen från vänster
Before Image After Image
Hakimplantat fore efter 3
Före- och efterbild på hakimplantat taget från vänster sida
Before Image After Image
Patientomdömen
Marlena Berg
Marlena Berg
07:12 23 Aug 21
Tack Marta för ett så trevligt bemötande på telefon
Carl Sandberg
Carl Sandberg
08:09 18 May 21
Stort tack, ni är ytterst professionella!
Maja Nilsson
Maja Nilsson
15:09 10 May 21
jag fick svar mina tusen frågor på telefon, toppen. tack!! vilken service!!!!
Lisen Bergman
Lisen Bergman
10:54 26 Apr 21
Det märks att er personal trivs på jobbet! Stort tack!!
Cissi Högberg
Cissi Högberg
11:31 23 Mar 21
Tack för ett fint bemötande!
Oscar Hellström
Oscar Hellström
08:51 15 Mar 21
Väldigt trevlig personal och fina lokaler!
anna-maria mendez
anna-maria mendez
14:18 14 Mar 21
Tack för ett trevligt bemötande!/A
Viktor Morin
Viktor Morin
10:48 08 Mar 21
Underbar personal och välkomnande! Helt klart Stockholms professionellaste plastikkirurgi!
Ioana Filip
Ioana Filip
10:12 08 Mar 21
Rekommenderar starkt plastikkirurgen Leif Gylbert och hela personalstyrkan på Plastikkirurgen Stockholm på grund av fantastiskt bemötande, kompetens och service.Gjorde min konsultation hos Leif i deras nya och mysiga lokaler i Hammarby Sjöstad. Kan bara säga WOW, längtar att få komma tillbaka igen:)TACK Plastikkirurgen Stockholm!
Caroline Lindman
Caroline Lindman
10:04 08 Mar 21
Bukplastik hos Leif Gylbert då två graviditeter hade ändrat min kropp fullständigt. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet. Kan verkligen rekommendera kliniken i Hammarby Sjöstad och hela personalen som arbetar där! Med vänlig hälsning, Carro
Camilla H
Camilla H
11:12 03 Mar 21
Supernöjd med trevligt bemötande på kliniken vid konsulationen. Kommer boka ögonlocksplastik inom kort!
Annica Bylund
Annica Bylund
11:07 03 Mar 21
Gjorde min operation på deras helt nya klinik i Hammarby Sjöstad, Plastikkirurgen Stockholm.Opererade bort mina proteser som var på 400+350 gram. Samtidigt lyfte jag brösten.Allt gick bra och all personal var fantastisk!snack med sköterskor, narkospersonal och plastikkirurgen Leif som målar på en och förklarar.Nervöst, men det spelar tydligen ingen roll hur många gånger jag varit sövd så är jag nervös inför varje gång!Jag åkte hem på eftermidddagen då allt verkade bra. Rekommenderas
Beston kidir
Beston kidir
20:26 02 Jul 19
Bästa läkare jag har treffat och jag är jätte nöjd med honom när man är med honom i opraskon rummet han gör ett jobb det är trygg och finnt tacksam över jag har treffat dig väntar på nästa opraskon värmt kram tillDr.Leif Gylbert från Lana Amin
Fler recensioneryH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7

Innan operation av haka

Vi börjar alltid med en konsultation när du kommer till oss. Under konsultationen pratar vi om ingreppet och din önskan om ett hakimplantat. Du får ställa alla dina frågor och vi pratar om vad du kan förvänta dig för resultat utifrån dina önskemål. Vi talar även om priset och när det finns operationstid om så önskas.

Innan du träffar din plastikkirurg fyller du i en hälsodeklaration där frågor kring din hälsa och eventuella sjukdomar finns. 

Vi skickar alltid information kring hur du ska förbereda dig inför en operation om du väljer att gå vidare och genomföra ingreppet.

Operation haka
Efter operation av haka

Under operationen

Vid tillbakadragen haka utförs hakplastik då ett implantat appliceras på hakspetsen via ett snitt under hakan. Operationen av hakplastik kan utföras under narkos eller lokalbedövning. Implantatet integreras med den lokala vävnaden så att det känns som en fortsättning av käkbenet.

Implantaten finns i olika storlekar som anpassas efter ditt ansikte och dina önskemål. De består av silikon och är mycket säkra att använda.

Efter operationen

Viss ömhet och känselnedsättning är inte ovanligt 1-2 veckor efter operation.

Följande ingår i priset

Om du genomgår ingrepp för hakplastik hos Plastikkirurgen Stockholm ingår följande i priset.

Narkos

 Lokalbedövning

Återbesök

Måltider

Hotellövernattning

 

FAQ - Hakimplantat

Vanliga frågor och svar rörande Hakimplantat. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!
Nej implantatet syns inte efter operation. Det placeras på ett sådant sätt i ansiktet att det skapar en fin symmetri och inte blir synligt för andra.
Som regel hamnar ärret precis under hakan. Huden under hakan är mycket tacksam och blir ärret blir sällan synligt över tid. Män som har möjlighet att dölja ärret med skäggväxt får ett nästintill osynligt ärr. Kvinnor upplever att ärret bleknar fort.
Beroende på utgångsläget kan ett hakimplantat ge en stor eller liten förändring. Profilen som oftast är det som vi vid operation försöker balansera är väldigt tacksam att arbeta med och våra kunder blir alltid glada över resultatet.
martha plastikkirurgen stockholm

Vad är 3D-simulering?

3D-simulering innebär att din kirurg i förväg kan visa hur exempelvis dina bröst kan se ut med olika implantat eller hur din kropp kan se ut efter en fettsugning. En 3D-bild tas fram på ett par sekunder.

Se resultatet i förväg – i 3D

Du undrar säkert över resultatet av din plastikoperation, hur det kommer att se ut. Vad kan jag förvänta mig efter operation? Gå inte och jämför dig med andra personer som genomgått en operation. Då vi alla är unika är våra kroppar också det. Det innebär alla resultat blir unika.

Vi använder oss av den senaste 3D-tekniken

Vår kamerautrustning är den allra senaste från Crisalix. Vi visar dig via 3D-simulering exempel på hur din operation kommer se ut just för dig vare sig det gäller näsplastik eller bröstförstoring. En trygghet för dig.

plastikkirurg forbereder patient infor brostforstoring
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad.

Läs mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Ansvarsförsäkring

På Plastikkirurgen Stockholm ska du som kund alltid känna dig både trygg och säker. Vi erbjuder därför alla av våra kunder en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Denna tjänst är helt kostnadsfri och gäller så fort du kliver in genom dörren på vår klinik.

Relaterade ingrepp för ansiktet

Våra andra plastikkirurgiska ingrepp som är nära relaterade till just Hakimplantat.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din månadskostnad med delbetalning

Låna: 31 000 kr

Betala: 1 292 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.