Plastikkirurgi

Flera decennier av erfarenhet.

Våra behandlingar

Plastikkirurgen med lång erfarenhet på Sophiahemmet i Stockholm.  

kirill-balobanov-Ef3AOkt6hHg-unsplash
vi utför:

Plastikkirurgi

Skälet till att vilja genomgå ett plastikkirurgiskt ingrepp eller annan behandling är olika hos varje patient. De allra flesta patienter har under lång tid tänkt på den delen av sitt utseende som de önskar förändra. Vi kan hjälpa dig att förstärka vissa delar av ditt utseende, återställa utseendet om du åldrats för snabbt eller rätta till något som du önskat förändra en längre tid.
vi utför:

Hudvård & Injektioner

IPL-Intensivt Pulsat Ljus

IPL, Intensivt Pulsat Ljus, är en vidareutveckling av lasertekniken och den används vid behandling av generande hårväxt, pigmentfläckar, ytliga blodkärl i ansiktet och vid hudföryngring. Ljuset leds från en blixtlampa till området som ska behandlas. Innan behandling med IPL, som ger lokal värmeökning, läggs en kall kontaktgel på det specifika hudområdet. De synliga, infraröda ljuspulserna överförs via en glasprisma.

LÄSA MER OM IPL OCH DESS BEHANDLINGAR?
vi utför:

Rekonstruktiv kirurgi

Rekonstruktiv plastikkirurgi behandlar konkreta sjukdomstillstånd såsom cancer, missbildningar och skador som t.ex. brännskador, tillstånd som fordrar kirurgisk behandling. Rekonstruktiv plastikkirurgi genomförs många gånger inte på privata kliniker utan på sjukhus. I vår verksamhet förekommer bl.a. excision av hudtumörer, korrigering av öronmissbildningar, ärrplastiker efter olika typer av skador samt rekonstruktion efter bröstcancer. Oavsett av vilken anledning du söker till oss så kommer vi erbjuda dig bästa möjliga service och en hög kompetens på de tjänster vi erbjuder.

Estetisk kirurgi

Estetisk kirurgi är som regel ej förknippad med sjukdom utan motiveras snarare av medfödda eller senare utvecklade besvär från någon del av kroppen. Inte sällan uppträder dessa problem som en normal effekt av åldrande. Besvär som inte på något sätt skall negligeras eller bedömas som ytliga eller kosmetiska. Att behöva lida av att ens ansikte ständigt utstrålar trötthet, att skämmas för sin slappa mage eller för sina hängiga bröst efter barnafödande och amning, att alltid försöka dölja ett handikapp bidrar inte till större kvalitet på livet.
Ledstjärnan för vårt arbete är att optimera patientens livskvalitet, såväl fysisk som psykisk. Vår ambition är att bemöta patienten med förståelse och kunskap samt att utföra de åtgärder som behövs på basen av vetenskap och beprövad erfarenhet. Vår målsättning är ett resultat som under givna förutsättningar motsvarar patientens förväntan. Vårt mål – nöjda patienter.

Information angående Coronapandemin.

Verksamheten på Plastikkirurgen Sophiahemmet följer de råd och anvisningar som ges av Folkhälsomyndigheten m.fl. Våra öppettider och mottagningar fungerar som vanligt och vi har fortsatt operationsverksamhet som tidigare.

Med hänsyn till risken för smittspridning flyttar vi en del av våra efterkontroller till ett senare datum. Vår personal är ej i arbete vid tecken på förkylning. Vi uppskattar att du följer allmänna råd och inte besöker oss om du inte känner dig helt frisk.

För ytterligare information och rådgivning ber vi dig kontakta oss på tel 08-210101. Du kan även inhämta information på Sophiahemmets hemsida www.sophiahemmet.se/sjukhus.