Nytillskott – Två av Sveriges ledande narkosläkare

Nu kan vi stolt meddela att två av Sveriges ledande narkosläkare, Johan Ullman och Anders Östlund, numera arbetar med Plastikkirurgen Stockholm.
Innehållsförteckning: Nytillskott – Två av Sveriges ledande narkosläkare
Timglashuset i Hammarby Sjöstad vid Plastikkirurgen Stockholms klinik

Redan när vi slog upp dörrarna för våra första kunder insåg vi snabbt att teamet som arbetar hos oss behöver växa. Sagt och gjort. Därför kan vi stolt meddela att två av Sveriges ledande narkosläkare numera även arbetar med oss. Johan Ullman och Anders Östlund. För dig som kommer hit betyder det att du under hela operationen har den absolut kunnigaste och mest kompetenta personalen vid din sida.

Anders Östlund

Anders Östlund

Överläkare, Perioperativ Medicin och Intensivvård, Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska institutet

View LinkedIn profile

Johan Ullman

Johan Ullman

Dr på Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset

View LinkedIn profile

Nu står våren och sommaren för dörren, något som vi gläds väldigt mycket åt. Vi på Plastikkirurgen Stockholm har med vårt fantastiska team tagit emot både stora och små operationer sedan början av mars. Vi har tillsammans med er börjat slå rot i våra nya lokaler och vi stortrivs. Att kunna lämna innerstadens puls och istället njuta av sol, vind och vatten men ändå ha Södermalms pulserande liv inpå knutarna har varit mer än uppskattat av hela personalen. Nu hoppas vi att inom kort kunna ta en morgonkaffe vid bryggorna vid Hammarbykanalen innan vi välkomnar in dagens patienter till operation. Detta är arbets- och livskvalitet för oss.

Johans tips till dig som ska genomgå operation och narkos

Sluta röka! Visste du att mikrocirkulationen, blodet som syresätter kroppen genom våra allra minsta kärl, påverkas av rökning? Har du inte slutat tidigare är det ett ypperligt tillfälle att passa på nu. Med en bättre mikrocirkulation och syresättning i kroppen ökar du dina chanser för att under och efter operation inte råka ut för någon komplikation.

Bli inte en soffpotatis! Visste du att röra på sig snart inpå en avslutad operation är bra för sårläkning och kan förebygga blodproppar? Självklart ska du vila men en plastikoperation innebär inte att du är sjuk, var uppe och gör det du orkar och kan. Ta inte i för mycket, lagom är alltid bäst. Undvik tunga lyft. Även om det kan vara bekvämt att bli uppassad på så kan den där lilla promenaden ut i köket göra en stor skillnad för ditt slutresultat och hälsa.

Föreläsning med Johan Ullman från SFAI-mötet 2019

Johan Ullman om Anestesi vid hotad luftväg del 1 av 3

Om du är nyfiken på fortsättningen hittar du del 2 och 3 här:


Vi gör vad vi kan, gör det du kan

Oavsett hur kompetent och duktig personal vi har ligger det alltid ett stort ansvar på dig som kund att efter operationen ta hand om dig själv och följa de riktlinjer du fått för att nå ett så bra slutresultat som möjligt.

De riktlinjer som du får inför din utskrivning efter operation är därför av största vikt att följa. Kom också ihåg att vi är vana att få många frågor, är det något som känns oklart eller om du har en fundering som du inte fått svar på så fråga oss. Vi finns här för dig och svarar mer än gärna på alla dina frågor.

Trygghet hela vägen

För oss är trygghet och säkerhet inget vi vill tumma på. Av den anledningen har vi också valt att erbjuda dig en trygghetsgaranti. Trygghetsgarantin innebär att du är försäkrad och har fullständiga rättigheter i att erhålla stöd från oss innan, under och efter operation.

Vår filosofi är trygghet hela vägen. Det innebär att hos oss får du alltid möjligheten att nå specialistutbildad personal dygnet runt, alla dagar, hela året via ett journummer. Vårt journummer får du som genomgått operation hos oss. Detta är en trygghet för dig som kund, men också för oss som klinik. Vi vill alltid försäkra oss om att du känner dig trygg till varje pris.

Plastikkirurgen Stockholm

Dela: Nytillskott – Två av Sveriges ledande narkosläkare

Relaterade artiklar till: Nytillskott – Två av Sveriges ledande narkosläkare

Senaste från Instagram

Följ oss

Populära behandlingar