Klitorislyft Stockholm

Har du någon gång funderat på intimkirurgi? Idag blir det vanligare att kvinnor överväger intimkirurgiska korrigeringar för att minska besvär i underlivet eller av estetiska anledningar. Vi på Plastikkirurgen Stockholm kan hjälpa dig med bland annat klitorislyft.

Prislista Klitorislyft

 • Klitorislyft
  Pris: 15 000 kr / Delbetalning: 625 kr/mån
 • Blygdläppsförminskning + klitorislyft
  Pris: 39 000 kr / Delbetalning: 1 625 kr/mån

Snabbfakta

 • Tid på kliniken: 4 timmar
 • Operationstid: 1 timme
 • Börja träna: 4 veckor
 • Narkos: Ja
 • Lokalbedövning: Ja
 • Ingår i priset: Se lista
Patientomdömen
Jane Morberg
Jane Morberg
21:12 26 Nov 21
Så trevligt bemötande i telefon. Ska på konsultation den 13:e Dec. Vet av erfarenhet att Leif är otroligt duktig. 👍❤👍
Siw Malm
Siw Malm
11:18 16 Nov 21
Fina lokaler, trevlig personal!!!
Gunta G
Gunta G
13:35 08 Nov 21
Är glad jag gjorde gynekomasti!
Håkan B
Håkan B
10:52 02 Nov 21
Tack Camilla!
miranda Kidir
miranda Kidir
06:44 06 Oct 21
Jag är så himla tacksam över dr.jobb han är väldigt duktig 💜🙏
Evelina mancini åkerlbom
Evelina mancini åkerlbom
18:42 05 Oct 21
Jag är OTROLIGT nöjd med mitt besök hos Plastikkirurgen. Jag gjorde idag en bröstförstoring med 355 cc i vänstra bröstet samt 375 cc i högra.All personal har verkligen tagit hand om mig, jag kände mig jättetrygg. Vill även tillägga att jag berätta detta så fort jag prata med dem efter uppvaket, och jag berätta även att jag inte alltid i mitt liv haft bra erfarenheter av vård och sjukhus.Jättefräscha lokaler och allt som allt var det en toppen upplevelse!!Rekommenderar starkt! Även väldigt duktig kirurg och jag är jättenöjd med det första resultatet!
Marlena Berg
Marlena Berg
07:12 23 Aug 21
Tack Marta för ett så trevligt bemötande på telefon
Carl Sandberg
Carl Sandberg
08:09 18 May 21
Stort tack, ni är ytterst professionella!
Maja Nilsson
Maja Nilsson
15:09 10 May 21
jag fick svar mina tusen frågor på telefon, toppen. tack!! vilken service!!!!
Lisen Bergman
Lisen Bergman
10:54 26 Apr 21
Det märks att er personal trivs på jobbet! Stort tack!!
Cissi Högberg
Cissi Högberg
11:31 23 Mar 21
Tack för ett fint bemötande!
Oscar Hellström
Oscar Hellström
08:51 15 Mar 21
Väldigt trevlig personal och fina lokaler!
anna-maria mendez
anna-maria mendez
14:18 14 Mar 21
Tack för ett trevligt bemötande!/A
Viktor Morin
Viktor Morin
10:48 08 Mar 21
Underbar personal och välkomnande! Helt klart Stockholms professionellaste plastikkirurgi!
Ioana Filip
Ioana Filip
10:12 08 Mar 21
Rekommenderar starkt plastikkirurgen Leif Gylbert och hela personalstyrkan på Plastikkirurgen Stockholm på grund av fantastiskt bemötande, kompetens och service.Gjorde min konsultation hos Leif i deras nya och mysiga lokaler i Hammarby Sjöstad. Kan bara säga WOW, längtar att få komma tillbaka igen:)TACK Plastikkirurgen Stockholm!
Caroline Lindman
Caroline Lindman
10:04 08 Mar 21
Bukplastik hos Leif Gylbert då två graviditeter hade ändrat min kropp fullständigt. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet. Kan verkligen rekommendera kliniken i Hammarby Sjöstad och hela personalen som arbetar där! Med vänlig hälsning, Carro
Camilla H
Camilla H
11:12 03 Mar 21
Supernöjd med trevligt bemötande på kliniken vid konsulationen. Kommer boka ögonlocksplastik inom kort!
Annica Bylund
Annica Bylund
11:07 03 Mar 21
Gjorde min operation på deras helt nya klinik i Hammarby Sjöstad, Plastikkirurgen Stockholm.Opererade bort mina proteser som var på 400+350 gram. Samtidigt lyfte jag brösten.Allt gick bra och all personal var fantastisk!snack med sköterskor, narkospersonal och plastikkirurgen Leif som målar på en och förklarar.Nervöst, men det spelar tydligen ingen roll hur många gånger jag varit sövd så är jag nervös inför varje gång!Jag åkte hem på eftermidddagen då allt verkade bra. Rekommenderas
Beston kidir
Beston kidir
20:26 02 Jul 19
Bästa läkare jag har treffat och jag är jätte nöjd med honom när man är med honom i opraskon rummet han gör ett jobb det är trygg och finnt tacksam över jag har treffat dig väntar på nästa opraskon värmt kram tillDr.Leif Gylbert från Lana Amin
Fler recensionerjs_loader
Medelålders kvinna inför sitt kirurgiska ingrepp: Klitorislyft

Klitorislyft hos Plastikkirurgen Stockholm

Över klitoris finns hudveck, en hudkappa, som motsvarar mannens förhud och är till för att skydda klitoris, då klitoris är väldigt känslig för beröring. Vissa upplever problem med att kappan är eller känns för stor, eller har ett ojämnt utseende. Ofta brukar det innebära att det är mycket hud runt om och ovanför klitoris eller att sidorna är ojämna.

Ibland kan hudkappan bli så lång att den kommer fram och syns mellan de yttre blygdläpparna. Om klitoris täcks med för mycket hud kan många kvinnor få problem med sämre hygien och under sex. Det kan hjälpa med en enkel behandling där vi minskar huden och skapar ett mer tilltalande utseende.

Operation av inre blygdläpparna

Många kvinnor upplever även att de har problem med stora inre blygdläppar samt hudkappan och väljer att minska dem i samband med sitt klitorislyft. Ingreppet hjälper att lindra besvär vid fysisk aktivitet eller sex, och ibland är det av kosmetiska skäl.

Operation av yttre blygdläppar

Som andra kvinnor kan du även operera dina yttre blygdläppar i samband med klitorislyftet. De kan förminskas om de är eller upplevs för stora. De yttre kan även fyllas med fillers eller eget kroppsfett för ett mer estetiskt utseende.

Så går ditt klitorislyft till

Först genomgår du en konsultation med en av våra kirurger för att gå igenom dina behov och önskemål samt ett pris. När din korrigering genomförts och beroende på om du fått lokalbedövning eller narkos får du åka hem samma dag eller stanna över natten. Om lokalbedövning eller narkos passar bäst för ditt ingrepp kommer din plastikkirurg och du tillsammans fram till. Du kommer se ditt resultat efter några veckor när svullnaden gått ner.

Kvinna besöker plastikkirurgen.com och läser om plastikkirurgiska ingrepp
Förväntansfull kvinna på en äng inför sitt klitorislyft

Innan din operation

Innan ditt ingrepp kommer du genomgå en konsultation tillsammans med kirurgen där ni går igenom dina problem och önskemål samt upplägget för din operation. Du kommer att få möjlighet att ställa frågor om du har några funderingar.

En timme innan det är dags för dig att opereras får du ta smärtstillande. Och närmare ditt ingrepp får du lokalbedövning och avslappnande medicin. Om narkos behöver användas är det något du och din kirurg gemensamt bestämt.

Du slipper i de flesta fall att bli sövd och kommer att kunna åka hem redan ett par timmar efter att du opererats.

Under själva operationen

Under operationen, beroende på dina önskemål, kommer kappan att förminskas på sidorna om klitoris, detta sker ofta i samband med inre eller yttre blygdläppsförminskning. Om kappan behöver göras kortare kommer ett snitt att göras längst ner vid hudvecket.

Ska hudkappan korrigeras för ett mer estetiskt utseende kommer den förminskas där det behövs efter konsultation mellan dig och din kirurg.

Ärren döljs i flikarna och syns inte efter läkningen. Viktigt att veta är att själva klitoris inte kommer att påverkas under ingreppet.

Efter operationen

Efter din intimkirurgi får du ligga kvar hos oss och vila. Men vanligtvis kan du gå hem redan 1-2 timmar efteråt. Vid de fall som din operation utförs med narkos kan du få stanna på kliniken under natten.

Efter ingreppet kan svullnad och smärta i underlivet samt mindre blödningar förekomma och går oftast att lindra med smärtstillande. Välj löst sittande kläder, underkläder av bomull och håll området rent med hjälp av duschning. Svullnaden kommer gå ner och stygnen försvinner av sig själva efter en tid och då kan du se ditt resultat.

Under de första 3-4 veckorna bör du undvika hårdare träning, tunga lyft och sexuella aktiviteter, utöver det kan du leva ett normalt liv.

Intimkirurgi utförs i ett känsligt område. Vilket betyder att extra försiktighet behöver vidtas av såväl kirurg som patient. Infektioner är ovanliga men kan uppstå, risken för nervskada eller känselbortfall är obefintlig vid denna behandling. Som standard rekommenderar vi att du upprätthåller hygien med en mild underlivstvål och vatten.

Tjej kopplar av inför sin operation

Följande ingår i priset

När du genomgår ditt klitorislyft på vår klinik i Stockholm, ingår följande i priset:

 Narkos

 Lokalbedövning

Återbesök

Ansvarsförsäkring

Våra patienter ska alltid kunna känna sig både trygga och säkra. Därför ingår alltid en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Försäkringen är kostnadsfri och gäller så fort du kliver in på kliniken. Läs mer om vår ansvarsförsäkring.

Vanliga frågor och svar om klitorislyft

Vanliga frågor och svar om klitorislyft. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!

Ja det är normalt att klitoris är svullen efter ingreppet. Svullnaden kommer att gå ner successivt och är inget konstigt.

Innan ett klitorislyft finns det vissa delar du behöver tänka på. På operationsdagen behöver du vara frisk och inte ha en pågående infektion i kroppen. Du behöver även duscha hemma och se till att ha rena kläder på dig. Lämna smycken hemma och ta bort eventuellt nagellack.

Många kvinnor kan känna sig trötta och omtöcknade efter klitorislyftet, därför bör du ta det lugnt de första dygnen. Svullnad, smärta och blödning kan förekomma.

Ja, klitorislyftet sker i regel med lokalbedövning och lugnande medel. Men ibland kan narkos förekomma. Innan operation kommer du och din kirurg tillsammans gå igenom vilken metod som passar dig och din korrigering bäst.

Klitorislyft varierar i pris beroende på hur omfattande ingreppet är. I samråd med din kirurg och anpassat efter dina behov och önskemål kommer du få ett pris presenterat för dig. Om du väljer att genomföra något av våra andra intimkirurgiska ingrepp kommer du att få ett pris även för det. Prisindikation hittar du i prislistan.

martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Du kan läsa mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade intimkirurgiska behandlingar

Våra andra intima ingrepp som är nära relaterade till just Klitorislyft.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din månadskostnad med delbetalning

Låna: 31 000 kr

Betala: 1 292 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.