Fettsugning venusberg Stockholm

Går du i tankar att göra en fettsugning av venusberg? Vissa kvinnor upplever en stor fettansamling på blygdbenet. Detta kan du få hjälp med på kirurgisk väg hos oss. Här hittar du allt från fakta om själva behandlingen till pris och eftervård.

Prislista Fettsugning venusberg

  • Fettsugning venusberget
    Pris: 39 000 kr / Delbetalning: 1 625 kr/mån

Snabbfakta

  • Tid på kliniken: 4 timmar
  • Operationstid: 1 timme
  • Börja träna: 4-6 veckor
  • Narkos: Ja
  • Lokalbedövning: Ja
  • Ingår i priset: Se lista
Patientomdömen
BERHANE GEBRE
BERHANE GEBRE
1695279279
Jättefint service av alla personal, ni är väldigt proffsiga ert arbete!!Även om det är tidigt för mig att se resultatet men det känns bra och nöjd.Tack för er 💐
Otroligt proffsiga och så fint omhändertagnde från alla på kliniken! Rekommenderar starkt!
Shene Lee
Shene Lee
1695216042
Jag är sååååå nöjd med min behandling. Jättetrevliga personal
Daniel Saiepour är klart den bästa kirurgen jag besökt. Jag har varit hos flera olika kirurger för konsultation men D tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor, han var grym på att förklara allt i minsta detalj.
Har verkligen inte ett enda dåligt ord att säga om den här kliniken.Alla var helt fantastiska. Verkligen varenda en.Det är lagom litet med en otrolig familjär känsla. Man känner sig så extremt omhändertagen och ompysslad och alla är otroligt jordnära och varma.Det är mysigt att vakna upp tillsammans med andra patienter och prata och ställa frågor. Dela erfarenheter och lyssna på allt och inget.Narkosläkare och narkossjuksköterska pratade på om allt och ingenting och man glömde helt bort vad som skulle hända. Poff så sov en gott.Dessutom berömmer de varandra vilket jag tycker är otroligt viktigt för arbetsmiljön och bra arbetsrelationer vilket i sig bidrar till den goda atmosfären.Ja alltså, jag har somsagt verkligen inget negativt att säga.Stort tack till allihopa!
Super trevlig personal och väldigt omhändertagande! Är Super nöjd och kan varmt rekommendera denna klinik!
Marwa AlOuda
Marwa AlOuda
1693566089
Jag hade nyligen förmånen att genomgå plastikkirurgi hos Örjan Gribbe, och jag kan med glädje säga att min upplevelse har varit helt fantastisk. Från första konsultationen till min operation dag har jag känt mig i trygga och professionella händer.Dr. Örjan Gribbe och hela hans team är oerhört kunniga och engagerade. De tog sig tid att förstå mina önskemål och att svara på alla mina frågor, vilket gav mig den tillit jag behövde för att gå igenom proceduren.Resultatet av min plastikkirurgi överträffade mina förväntningar. Det är naturligt, symmetriskt och harmoniskt. Jag känner mig inte bara nöjd med mitt utseende, utan också med den ökade självkänslan det har gett mig.Jag rekommenderar varmt Dr. Örjan Gribbe till alla som letar efter en skicklig och empatisk plastikkirurg. Tack, Dr. Örjan Gribbe, för att du har förändrat mitt liv på ett så positivt sätt och för att du ha varit så lugnande och stöttande under hela processen. Din förmåga att skapa en känsla av trygghet och tillit gjorde hela upplevelsen ännu mer positiv. Jag är djupt tacksam för din professionalism och medkänsla. 🙂
Kan inte tänka mig en bättre start på mitt nya liv med ny byst. Plastikkirurgen är allt och lite till. Örjan, du överträffade mina förväntningar och har givit mig ett sånt lugn från start till mål. Proffsigare och varmare person hittar ni inte!Jossan, klinikens otroliga receptionist, du har varit ett helt fantastiskt stöd för mig och min oroliga själ ❤️ Alltid med ett leende på läpparna.Bemötandet idag på min op.dag går inte att beskriva med ord. Så varm, fin, genuin, gullig och trygg personal. Kändes som att bo på hotell och konstant övervakning på uppvaket.Jag är sååå förväntansfull på mitt slutgiltiga resultat! 🥹Ångrar mig inte EN sekund över detta beslut och val av klinik. GÅ HIT ❤️
Susanna Öhman
Susanna Öhman
1693238830
Mycket fint och familjärt bemötande, proffsigt och tryggt team.
Fantastiskt!Ni var så gulliga och omhändertagande, riktigt mysig och familjär känsla har ni på kliniken! 🙏🏼🥰Precis innan jag skulle somna på operationsbordet smekte narkosläkaren mig på kinden och sa mjukt; ”vi tar hand om dig”. I princip all ångest försvann där! ♥️Mackan, frukten, yoghurten, juicen och godiset vid uppvaket, var så fräscht och gott också! 🤤Sen Örjans professionalitet! Den är svår att mäta sig med! Han är så lugn och självsäker, det smittade av sig! 🙏🏼 Kände mig så trygg efter vårt samtal! 🙏🏼🥰Tusen tack för en något smärtsam (🤪) men fantastisk upplevelse, ni är bäst! ♥️
tack så mycket till doktor Örjan för de perfekta brösten, även tack till all personal på kliniken är jag mycket nöjd
Jennie Olsson
Jennie Olsson
1689273172
Helt fantastiska människor och klinik.Från att man kliver in första gången på konsultation. Josephine i receptionen ger all information man behöver, glad och otroligt trevlig!Örjan Gribbe som gjorde min operation, kunde inte vara mer nöjd med val utav klinik och kirurg. Fantastiskt bemötande från start, operation och efterkontroll. Gör ett magiskt jobb och är ärlig, rak och gav mig en trygghet. Narkosläkaren och sköterskorna. Tack alla ni!
Otroligt nöjd med min vistelse på Plastikkirurgen. Väl omhändertagen av alla. Kändes tryggt och är glad att jag valde att göra en bröstförstoring hos er.
I had breast surgery on May 22nd. Everything perfect in every way! I was operated on by Dr. Örjan, who dispelled all my doubts, explained everything to me very thoroughly, and answered all my questions. Nurses and all staff at a very high level. The result is what I dreamed of. Thank you !
Samt Selman
Samt Selman
1686665035
Fantastiskt från första steget innanför dörren till uppvak. Alla på den här kliniken är otroligt kompetenta och varma, man känner sig lyssnad på och väl mottagen. Jossan är en solstråle så hon får ett stort plus. Örjan har varit lyhörd och proffesionell i sitt bemötande och förklarat allt väldigt väl. Stor ros till Lisa som tog hand om mig på uppvaket. Narkosansvariga var väldigt informativa och pedagogiska och stillade min oro för att bli sövd. Jag är mycket nöjd med hela upplevelsen och rekommenderar starkt!
Johanna Berger
Johanna Berger
1686664956
Superbra bemötande från konsultation till operation och vård efter operation. Hade fullt förtroende för Örjan och kom till Plastikkirurgen pga av personliga rekommendationer. Gjorde bröstoperationen igår, än så länge känns allt bra!
Linda Stenlund
Linda Stenlund
1686603931
Jag är så tacksam för all personal som jobbar där. Alla är så trevliga och omtänksamma. Daniel överträffar som vanligt mina förväntningar. Tack bästa Ni! Rätt personer på rätt plats!
heeelda
heeelda
1686263867
Super nöjd med allt. Från konsultation till operation och återbesök. Bemötandet har varit på topp. Tack för allt och stort tack till Josephine som löser med tider trots mitt omständiga schema.
Elin Ronnerberg
Elin Ronnerberg
1685027634
Så nöjd, Daniel samt all annan personal är så proffsiga och trygga, Väl bemötande!
Zina Hassan
Zina Hassan
1685023438
Jag tackar för er tjänst för den va otroligt bra. Jag tackar även dockorn av operationen. Och alla som jobbade där. Jag rekommenderar starkt för er som vill hitta en bra plastikkirurgi i Stockholm ta denna!
Donia Hassan
Donia Hassan
1684752657
Jag vill sända mitt varmaste tack och kommer ge mina starkaste rekommendationer till Er för utförande och mottagande under min operation. Läkare, nattsköterska och övrig personal var fantastiska.Med vänlig hälsning,Donia
Sånt otroligt team och sån underbar service! Alla är otroligt omtänksamma där. Även efter operationen var alla lika trevliga och brydda. Ord kan inte beskriva hur nöjd jag är med Örjan och vilket fantastiskt resultat jag fått... Örjan var verkligen grym, skötte hela processen proffesionellt och lyssnade verkligen på mina önskemål, det blev precis som jag hade tänkt mig! Tack till hela teamet och Dr. Örjan Gribbe, ni är fantastiska!
Fler recensionerjs_loader
Kvinna går på strand och tänker på sitt kommande ingrepp: fettsugning av venusberg

Fettsugning av venusberg hos Plastikkirurgen Stockholm

Vi på Plastikkirurgen Stockholm erbjuder fettsugning av venusberg. Alla våra behandlingar utförs på ett säkert sätt av våra professionella plastikkirurger för att du som patient ska känna dig trygg.

Våra erfarna plastikkirurger hjälper dig att minska fettansamlingar på blygdbenet, vilket vissa önskar då de känner obehag vid fysiska aktiviteter eller vill känna sig mer bekväma i sig själva generellt. Det är väldigt individuellt hur fettansamlingar kan fördela sig, vilket till stor del antingen beror på hormonella eller ärftliga anledningar.

Denna typ av intimkirurgi ett relativt simpelt och riskfritt ingrepp som hjälper dig som patient att känna dig mer bekväm i din kropp.

Vi värdesätter att du som patient ska vara nöjd med ditt ingrepp och strävar efter ett naturligt resultat.

Operationen lämnar kvar två ärr under din mage vid dina ljumskar. Dessa punktformade snitt är väldigt små och diskreta vilket gör att de inte stör estetiken. Slutresultatet blir tydligt först efter 3–6 månader.

Fettsugning av venusberget

Alla människor har ett visst antal fettceller i kroppen som man föds med. Vid viktuppgång respektive viktnedgång kan fettcellerna förstoras eller förminskas. Fettsugning av venusberg avlägsnar cellerna och resultatet innebär att dessa upphör permanent.

Viktig information är att korrigering av intimkirurgi inte ska ses som en ersättning till bantning, men att resultatet är bestående och området på din kropp får en mindre utstående form.

Kvinna läser om hur en fettsugning av venusberget går till
Kvinna i gul klänning hållandes ett grönt blad från en växt förbereder sig inför sin fettsugning av vensusberget

Innan din operation

Inför din operation har du en konsultation tillsammans med kirurgen som ska utföra din behandling. Ni kommer gå igenom speciella önskemål, pris och du får information kring ingreppet.

För att vi ska kunna genomföra din intimkirurgi är det viktigt att du som patient är frisk på operationsdagen. Du och din kirurg kommer överens om ingreppet ska ske under narkos eller lokalbedövning.

Vi på Plastikkirurgen Stockholm skickar alltid ut all väsentlig information så att du är väl förberedd inför ditt besök hos oss.

Under operationen

Ingreppet påbörjas med att en vätskeblandning injiceras i huden som löser upp fettvävnaden, drar samman blodkärlen samtidigt som det bedövar venusberget. Fettet blir lättare att ta bort och mindre blödning uppstår.

Din kirurg utför en operation genom små snitt i huden med hjälp av tunna kanyler. Överskottet av fett sugs ut av kanylen som är kopplad till en behållare med undertryck.

Att genomföra en fettsugning av venusberg tar upp till 30 minuter.

Efter operationen

Efter din operation får du stanna kvar och vila en stund. Det är inte konstigt om du kan komma att uppleva illamående och trötthet de närmsta timmarna efter ingreppet.

Vi uppmanar att du använder tighta kläder för att hålla emot svullnaden, vilket är förekommande efter intimkirurgi. Du bör undvika fysisk ansträngning under de första veckorna, men kan vara normalt aktiv redan efter första dagen.

Som alltid vid behandlingar nära känsliga områden kan komplikationer förekomma. Infektioner och blödningar är dock mycket sällsynt.

Operationen är som tidigare nämnt relativt riskfri, men det är inte ovanligt med blåmärken och svullnad vid underlivet. Det är inget att vara orolig över, utan det läker av sig själv efter cirka 1–2 veckor och är helt ofarligt.

kvinna på strand efter en lyckad fettsugning av venusberg

Följande ingår i priset

Om du vill genomgå din fettsugning av venusberg hos oss i Stockholm, ingår följande i priset:

 Narkos

 Lokalbedövning

Återbesök

Ansvarsförsäkring

Våra patienter ska alltid kunna känna sig både trygga och säkra. Därför ingår alltid en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Försäkringen är kostnadsfri och gäller så fort du kliver in på kliniken. Läs mer om vår ansvarsförsäkring.

De vanligaste frågorna och svaren om fettsugning av venusberg

Vanliga frågor och svar om fettsugning av venusberget. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!

Behandlingen är en relativt simpel korrigering som varar i cirka en halvtimme. Din plastikkirurg och du kommer fram till om din behandling genomförs under lokalbedövning eller narkos.

För att lösa upp fettvävnaden, injiceras en vätska i huden. Två minimala punktformade snitt läggs vid ljumskarna med tunna kanyler. När kanylen rör sig i fettvävnaden sugs överskottet av fett ut i en behållare.

Det är inte ovanligt att huden på venusberget har en tendens att bli något slappare efter en fettsugning.

En åtgärd som du kan göra är att kombinera din behandling med en huduppstramning för att eliminera överflödig hud.

Intimkirurgi ska inte förknippas som ett alternativ till en mer hälsosam livsstil. Ingreppet innebär att fettceller avlägsnas och resultatet blir att de försvinner permanent.

Korrigeringen av överflödigt fett resulterar i en mindre utstående form. Många kvinnor upplever i efterhand en förbättrad självkänsla och har fått en annan kroppsuppfattning.

Under din konsultation kommer din kirurg ta fram ett pris utifrån operationens omfattning. Ingreppen varierar i pris beroende på om du kombinerar operationen med till exempel huduppstramning. Här hittar du vår prislista för olika ingrepp, där vi specificerat pris för olika korrigeringar.

martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Du kan läsa mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade intimkirurgiska behandlingar

Våra andra intima ingrepp som är nära relaterade till just Fettsugning venusberg.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.