Fettsugning venusberg Stockholm

Går du i tankar att göra en fettsugning av venusberg? Vissa kvinnor upplever en stor fettansamling på blygdbenet. Detta kan du få hjälp med på kirurgisk väg hos oss. Här hittar du allt från fakta om själva behandlingen till pris och eftervård.

Prislista Fettsugning venusberg

  • Fettsugning venusberget
    Pris: 39 000 kr / Delbetalning: 1 625 kr/mån

Snabbfakta

  • Tid på kliniken: 4 timmar
  • Operationstid: 1 timme
  • Börja träna: 4-6 veckor
  • Narkos: Ja
  • Lokalbedövning: Ja
  • Ingår i priset: Se lista
Patientomdömen
Anna
Anna
1712668609
Hade gått ner massa i vikt så fixade både magmusklerna, överskottet av huden som var på magen och bröstförstoring. All personal är väldigt lugna och trevliga. Örjan som var min kirurg rekommenderar jag verkligen att gå till. Sålde inte på mig något utan gav mig en rekommendation av storlek på cc men jag ville ha lite större vilket han sa också skulle funka bra till min kroppsform. Väldigt proffsiga och omhändertagande
Tania
Tania
1710422578
2 veckors sedan jag opererades, är super nöjd med dr Daniel Saiepour, han sprider ett lugn och är otroligt proffsig. Vill också passa på att ge beröm till Jossan som alltid har ett glatt humör samt sköterskorna Emma och Evelina som pysslar om en.
julia Neumann
julia Neumann
1709704586
Jag rekommenderar denna klinik av hela mitt hjärta. De tog hand om mig från det att jag kom in, jag kände att jag visste vad de gjorde och förklarade allt steg för steg vad som skulle hända. Kirurgen Daniel och hela personalen är professionella och gjorde operationen snabb och den postoperativa smärtan uthärdlig. Tack alla ❤️
Diana Pascu
Diana Pascu
1708195791
🏆Bästa teamet!!! Tackar alla ! Rekommenderar Örjan G till alla😎The best team ever! Thank you 💐
Ninni Eriksson
Ninni Eriksson
1708023861
Jag opererades för en vecka sedan av Örjan på Plastikkirurgen och kan inte ha bett om en bättre upplevelse. Bemötandet från reception, narkos - och operationssköterskor, personal på uppvaket och givetvis Örjan var fantastiskt. Samtliga förmedlade en lugn, positiv och familjär stämning som definitivt behövs inför, under och efter en operation.Vill även tillägga att stödet efter operationen även det har varit långt över förväntan med snabba svar på diverse frågor och funderingar. Tack snälla till alla på Plastikkirurgen för den här gången - om jag opererar mig igen kommer jag definitivt att göra det hos er!
Örjan Gribbe, en stjärna som verkligen lyssnar på ens önskemål. Operationssköterskan, narkosläkare, receptionist, alla var så tillmötesgående! Kände mig inte det minsta stressad eller nervös i deras händer!Allt ifrån att jag togs emot till uppvaket och omhändertagandet efteråt var så underbart, ville knappt åka hem! 🥹Jag är SUPERnöjd med allt hos de! ❤️
Sas Mos
Sas Mos
1706868137
Hade min bröst operation igår, kände ingen smärta alls. Är väldigt nöjd och rekommenderar verkligen kirurgen Daniel. Alla inblandade var väldigt proffsiga.
Iryna Gasanova
Iryna Gasanova
1706439592
Amazing and very professional team ❤️Thanks a looooooot
Monica Samie
Monica Samie
1705494957
Bästa kliniken och bästa upplevelsen någon kan önska sig.Alla på kliniken är varma, omhändertagande och proffsiga. Daniel är en kirurg som är proffsig och har ett lugn som smittar av sig.Vart ända person jag har varit i kontakt med på denna klinik har behandlat mig med sån värme och varit så proffsiga så all oro eller tvivel man kanske har bara försvunnit.Tack för att ni gjorde min bukplastik upplevelse till något så underbart och att ni fortfarande finns där och stöttar och kontrollerar och ger mig den trygghet jag behövd..
Ayesha
Ayesha
1705087491
Jag rekommenderar stark denna underbara klinik, Örjan Gribbe är en Stjärna, kan ej med ord beskriva vilken fin människa han är , detsamma till Underbara Jossan🥹❤️ Örjan är väldigt duktig på det han gör, han gör ett så fint jobb, han är skicklig, kunnig samt proffesionellt på högsta nivå samt ärlig, han är omtänksam lyssnar på en, skulle jag fortsätta skriva så kommer jag fortfarande inte med ord kunna beskriva hur bra Örjan är. Jag är så tacksam, Örjan Gribbe⭐️ och tack till er alla på kliniken😊
Sophia Larsson
Sophia Larsson
1704779906
Så bra bemötande av all personal. Var på fler konsultationer men fick så bra intryck av Örjan att jag valde denna klinik ändå. Man kände sig väl omhändertagen och uppassad på. De var lugna och pedagogiska när de förklarade vad som skulle ske och hur. Allt var toppen!
Fantastiskt personal, kändes proffsigt och familjärt på samma gång. Blev väl omhändertagen, kände mig som en drottning. Fräscha lokaler, underbar frukostbricka. Allt gick så smidigt, från konsultation till operation och kontakt efter. Örjan är ett superproffs, han får mig att känna mig otroligt trygg. Rekommenderas varmt, bästa kliniken! (Gjorde bröstförstoring)Tillägg till ursprunglig recension;Nu har det gått 4 v sedan operationen. Allt har gått över förväntan och jag är otroligt nöjd med mina nya bröst! 😍 Örjan är väldigt lyhörd, känner att han lyssnade och förstod mina önskemål och levererade exakt det jag ville ha.Örjan, vilken stjärna du är, jag är så tacksam över det fantastiska jobb du gjort!Bifogar ett par bilder.
Mandy Karlsson
Mandy Karlsson
1703427929
Är väldigt nöjd med resultatet! Haft kontakt efteråt & fått bra bemötande. Rekommenderas starkt. ♥️
Kunde inte haft en bättre upplevelse, all personal var helt underbara från att jag kom dit tills det var dags att åka hem, och man kände sig väl omhändertagen på plats. Kan verkligen lämna mina varmaste rekommendera för Plastikkirurgen Stockholm.
Jättebra kirurg och personal. Är jättenöjd med resultatet.
Sanna Johansson
Sanna Johansson
1701775480
Så välkomnande ödmjuka allihopa :)Örjan är bäst på att få en trygg och att jag kunde ställa många frågor som man är osäker på.Tar sin tid att lyssna och sin tid att svara. .Efter op finns han tillgänglig och känner mig inte jobbig . Under konsultation sa jag att jag litar på honom och då svarar han , du ska lita på oss :)vi gör det här tillsammans , tycker jag var väldigt fint sagt. Sen har vi Jossan drottningen i repan. Som fixar allt . Rolig , proffesionell.
Elena Svensson
Elena Svensson
1701187441
Jag är väldigt tacksam för fina bemötanden från all personal och den bästa läkaren Örjan som hade mycket självförtroende och gav mig den tryggheten jag behövde, samt narkos läkaren, sjuksköterskan och receptionisten, de är ett fantastiskt gäng. Jag rekommenderar de 100%
kristina melin
kristina melin
1701187416
Jag kan verkligen rekommendera det här stället! Så enormt härlig och varm personal. Mysiga lokaler. Resultatet vet jag inte ännu eftersom jag opererades igår. Men allt känns bra🌺
Ronja Oderstad
Ronja Oderstad
1700765914
Fantastisk, trevlig och varm personal! Kände mig otroligt bra omhändertagen 😃
Fler recensionerjs_loader
Kvinna går på strand och tänker på sitt kommande ingrepp: fettsugning av venusberg

Fettsugning av venusberg hos Plastikkirurgen Stockholm

Vi på Plastikkirurgen Stockholm erbjuder fettsugning av venusberg. Alla våra behandlingar utförs på ett säkert sätt av våra professionella plastikkirurger för att du som patient ska känna dig trygg.

Våra erfarna plastikkirurger hjälper dig att minska fettansamlingar på blygdbenet, vilket vissa önskar då de känner obehag vid fysiska aktiviteter eller vill känna sig mer bekväma i sig själva generellt. Det är väldigt individuellt hur fettansamlingar kan fördela sig, vilket till stor del antingen beror på hormonella eller ärftliga anledningar.

Denna typ av intimkirurgi ett relativt simpelt och riskfritt ingrepp som hjälper dig som patient att känna dig mer bekväm i din kropp.

Vi värdesätter att du som patient ska vara nöjd med ditt ingrepp och strävar efter ett naturligt resultat.

Operationen lämnar kvar två ärr under din mage vid dina ljumskar. Dessa punktformade snitt är väldigt små och diskreta vilket gör att de inte stör estetiken. Slutresultatet blir tydligt först efter 3–6 månader.

Fettsugning av venusberget

Alla människor har ett visst antal fettceller i kroppen som man föds med. Vid viktuppgång respektive viktnedgång kan fettcellerna förstoras eller förminskas. Fettsugning av venusberg avlägsnar cellerna och resultatet innebär att dessa upphör permanent.

Viktig information är att korrigering av intimkirurgi inte ska ses som en ersättning till bantning, men att resultatet är bestående och området på din kropp får en mindre utstående form.

Kvinna läser om hur en fettsugning av venusberget går till
Kvinna i gul klänning hållandes ett grönt blad från en växt förbereder sig inför sin fettsugning av vensusberget

Innan din operation

Inför din operation har du en konsultation tillsammans med kirurgen som ska utföra din behandling. Ni kommer gå igenom speciella önskemål, pris och du får information kring ingreppet.

För att vi ska kunna genomföra din intimkirurgi är det viktigt att du som patient är frisk på operationsdagen. Du och din kirurg kommer överens om ingreppet ska ske under narkos eller lokalbedövning.

Vi på Plastikkirurgen Stockholm skickar alltid ut all väsentlig information så att du är väl förberedd inför ditt besök hos oss.

Under operationen

Ingreppet påbörjas med att en vätskeblandning injiceras i huden som löser upp fettvävnaden, drar samman blodkärlen samtidigt som det bedövar venusberget. Fettet blir lättare att ta bort och mindre blödning uppstår.

Din kirurg utför en operation genom små snitt i huden med hjälp av tunna kanyler. Överskottet av fett sugs ut av kanylen som är kopplad till en behållare med undertryck.

Att genomföra en fettsugning av venusberg tar upp till 30 minuter.

Efter operationen

Efter din operation får du stanna kvar och vila en stund. Det är inte konstigt om du kan komma att uppleva illamående och trötthet de närmsta timmarna efter ingreppet.

Vi uppmanar att du använder tighta kläder för att hålla emot svullnaden, vilket är förekommande efter intimkirurgi. Du bör undvika fysisk ansträngning under de första veckorna, men kan vara normalt aktiv redan efter första dagen.

Som alltid vid behandlingar nära känsliga områden kan komplikationer förekomma. Infektioner och blödningar är dock mycket sällsynt.

Operationen är som tidigare nämnt relativt riskfri, men det är inte ovanligt med blåmärken och svullnad vid underlivet. Det är inget att vara orolig över, utan det läker av sig själv efter cirka 1–2 veckor och är helt ofarligt.

kvinna på strand efter en lyckad fettsugning av venusberg

Följande ingår i priset

Om du vill genomgå din fettsugning av venusberg hos oss i Stockholm, ingår följande i priset:

 Narkos

 Lokalbedövning

Återbesök

Ansvarsförsäkring

Våra patienter ska alltid kunna känna sig både trygga och säkra. Därför ingår alltid en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Försäkringen är kostnadsfri och gäller så fort du kliver in på kliniken. Läs mer om vår ansvarsförsäkring.

De vanligaste frågorna och svaren om fettsugning av venusberg

Vanliga frågor och svar om fettsugning av venusberget. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!

Behandlingen är en relativt simpel korrigering som varar i cirka en halvtimme. Din plastikkirurg och du kommer fram till om din behandling genomförs under lokalbedövning eller narkos.

För att lösa upp fettvävnaden, injiceras en vätska i huden. Två minimala punktformade snitt läggs vid ljumskarna med tunna kanyler. När kanylen rör sig i fettvävnaden sugs överskottet av fett ut i en behållare.

Det är inte ovanligt att huden på venusberget har en tendens att bli något slappare efter en fettsugning.

En åtgärd som du kan göra är att kombinera din behandling med en huduppstramning för att eliminera överflödig hud.

Intimkirurgi ska inte förknippas som ett alternativ till en mer hälsosam livsstil. Ingreppet innebär att fettceller avlägsnas och resultatet blir att de försvinner permanent.

Korrigeringen av överflödigt fett resulterar i en mindre utstående form. Många kvinnor upplever i efterhand en förbättrad självkänsla och har fått en annan kroppsuppfattning.

Under din konsultation kommer din kirurg ta fram ett pris utifrån operationens omfattning. Ingreppen varierar i pris beroende på om du kombinerar operationen med till exempel huduppstramning. Här hittar du vår prislista för olika ingrepp, där vi specificerat pris för olika korrigeringar.

martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Du kan läsa mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade intimkirurgiska behandlingar

Våra andra intima ingrepp som är nära relaterade till just Fettsugning venusberg.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din räntefria månadskostnad

Låna: 30 000 kr

Betala: 1 250 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.