Fettsugning venusberg Stockholm

Går du i tankar att göra en fettsugning av venusberg? Vissa kvinnor upplever en stor fettansamling på blygdbenet. Detta kan du få hjälp med på kirurgisk väg hos oss. Här hittar du allt från fakta om själva behandlingen till pris och eftervård.

Prislista Fettsugning venusberg

 • Fettsugning venusberget
  Pris: 15 000 kr / Delbetalning: 625 kr/mån
 • Fettsugning yttre blygdläppar
  Pris: 15 000 kr / Delbetalning: 625 kr/mån
 • Fettransplantation yttre blygdläppar
  Pris: 18 000 kr / Delbetalning: 750 kr/mån

Snabbfakta

 • Tid på kliniken: 4 timmar
 • Operationstid: 1 timme
 • Börja träna: 4 veckor
 • Narkos: Ja
 • Lokalbedövning: Ja
 • Ingår i priset: Se lista
Patientomdömen
Jane Morberg
Jane Morberg
21:12 26 Nov 21
Så trevligt bemötande i telefon. Ska på konsultation den 13:e Dec. Vet av erfarenhet att Leif är otroligt duktig. 👍❤👍
Siw Malm
Siw Malm
11:18 16 Nov 21
Fina lokaler, trevlig personal!!!
Gunta G
Gunta G
13:35 08 Nov 21
Är glad jag gjorde gynekomasti!
Håkan B
Håkan B
10:52 02 Nov 21
Tack Camilla!
miranda Kidir
miranda Kidir
06:44 06 Oct 21
Jag är så himla tacksam över dr.jobb han är väldigt duktig 💜🙏
Evelina mancini åkerlbom
Evelina mancini åkerlbom
18:42 05 Oct 21
Jag är OTROLIGT nöjd med mitt besök hos Plastikkirurgen. Jag gjorde idag en bröstförstoring med 355 cc i vänstra bröstet samt 375 cc i högra.All personal har verkligen tagit hand om mig, jag kände mig jättetrygg. Vill även tillägga att jag berätta detta så fort jag prata med dem efter uppvaket, och jag berätta även att jag inte alltid i mitt liv haft bra erfarenheter av vård och sjukhus.Jättefräscha lokaler och allt som allt var det en toppen upplevelse!!Rekommenderar starkt! Även väldigt duktig kirurg och jag är jättenöjd med det första resultatet!
Marlena Berg
Marlena Berg
07:12 23 Aug 21
Tack Marta för ett så trevligt bemötande på telefon
Carl Sandberg
Carl Sandberg
08:09 18 May 21
Stort tack, ni är ytterst professionella!
Maja Nilsson
Maja Nilsson
15:09 10 May 21
jag fick svar mina tusen frågor på telefon, toppen. tack!! vilken service!!!!
Lisen Bergman
Lisen Bergman
10:54 26 Apr 21
Det märks att er personal trivs på jobbet! Stort tack!!
Cissi Högberg
Cissi Högberg
11:31 23 Mar 21
Tack för ett fint bemötande!
Oscar Hellström
Oscar Hellström
08:51 15 Mar 21
Väldigt trevlig personal och fina lokaler!
anna-maria mendez
anna-maria mendez
14:18 14 Mar 21
Tack för ett trevligt bemötande!/A
Viktor Morin
Viktor Morin
10:48 08 Mar 21
Underbar personal och välkomnande! Helt klart Stockholms professionellaste plastikkirurgi!
Ioana Filip
Ioana Filip
10:12 08 Mar 21
Rekommenderar starkt plastikkirurgen Leif Gylbert och hela personalstyrkan på Plastikkirurgen Stockholm på grund av fantastiskt bemötande, kompetens och service.Gjorde min konsultation hos Leif i deras nya och mysiga lokaler i Hammarby Sjöstad. Kan bara säga WOW, längtar att få komma tillbaka igen:)TACK Plastikkirurgen Stockholm!
Caroline Lindman
Caroline Lindman
10:04 08 Mar 21
Bukplastik hos Leif Gylbert då två graviditeter hade ändrat min kropp fullständigt. Otroligt nöjd med resultatet och bemötandet. Kan verkligen rekommendera kliniken i Hammarby Sjöstad och hela personalen som arbetar där! Med vänlig hälsning, Carro
Camilla H
Camilla H
11:12 03 Mar 21
Supernöjd med trevligt bemötande på kliniken vid konsulationen. Kommer boka ögonlocksplastik inom kort!
Annica Bylund
Annica Bylund
11:07 03 Mar 21
Gjorde min operation på deras helt nya klinik i Hammarby Sjöstad, Plastikkirurgen Stockholm.Opererade bort mina proteser som var på 400+350 gram. Samtidigt lyfte jag brösten.Allt gick bra och all personal var fantastisk!snack med sköterskor, narkospersonal och plastikkirurgen Leif som målar på en och förklarar.Nervöst, men det spelar tydligen ingen roll hur många gånger jag varit sövd så är jag nervös inför varje gång!Jag åkte hem på eftermidddagen då allt verkade bra. Rekommenderas
Beston kidir
Beston kidir
20:26 02 Jul 19
Bästa läkare jag har treffat och jag är jätte nöjd med honom när man är med honom i opraskon rummet han gör ett jobb det är trygg och finnt tacksam över jag har treffat dig väntar på nästa opraskon värmt kram tillDr.Leif Gylbert från Lana Amin
Fler recensionerjs_loader
Kvinna går på strand och tänker på sitt kommande ingrepp: fettsugning av venusberg

Fettsugning av venusberg hos Plastikkirurgen Stockholm

Vi på Plastikkirurgen Stockholm erbjuder fettsugning av venusberg. Alla våra behandlingar utförs på ett säkert sätt av våra professionella plastikkirurger för att du som patient ska känna dig trygg.

Våra erfarna plastikkirurger hjälper dig att minska fettansamlingar på blygdbenet, vilket vissa önskar då de känner obehag vid fysiska aktiviteter eller vill känna sig mer bekväma i sig själva generellt. Det är väldigt individuellt hur fettansamlingar kan fördela sig, vilket till stor del antingen beror på hormonella eller ärftliga anledningar.

Denna typ av intimkirurgi ett relativt simpelt och riskfritt ingrepp som hjälper dig som patient att känna dig mer bekväm i din kropp.

Vi värdesätter att du som patient ska vara nöjd med ditt ingrepp och strävar efter ett naturligt resultat.

Operationen lämnar kvar två ärr under din mage vid dina ljumskar. Dessa punktformade snitt är väldigt små och diskreta vilket gör att de inte stör estetiken. Slutresultatet blir tydligt först efter 3–6 månader.

Fettsugning av venusberget

Alla människor har ett visst antal fettceller i kroppen som man föds med. Vid viktuppgång respektive viktnedgång kan fettcellerna förstoras eller förminskas. Fettsugning av venusberg avlägsnar cellerna och resultatet innebär att dessa upphör permanent.

Viktig information är att korrigering av intimkirurgi inte ska ses som en ersättning till bantning, men att resultatet är bestående och området på din kropp får en mindre utstående form.

Kvinna läser om hur en fettsugning av venusberget går till
Kvinna i gul klänning hållandes ett grönt blad från en växt förbereder sig inför sin fettsugning av vensusberget

Innan din operation

Inför din operation har du en konsultation tillsammans med kirurgen som ska utföra din behandling. Ni kommer gå igenom speciella önskemål, pris och du får information kring ingreppet.

För att vi ska kunna genomföra din intimkirurgi är det viktigt att du som patient är frisk på operationsdagen. Du och din kirurg kommer överens om ingreppet ska ske under narkos eller lokalbedövning.

Vi på Plastikkirurgen Stockholm skickar alltid ut all väsentlig information så att du är väl förberedd inför ditt besök hos oss.

Under operationen

Ingreppet påbörjas med att en vätskeblandning injiceras i huden som löser upp fettvävnaden, drar samman blodkärlen samtidigt som det bedövar venusberget. Fettet blir lättare att ta bort och mindre blödning uppstår.

Din kirurg utför en operation genom små snitt i huden med hjälp av tunna kanyler. Överskottet av fett sugs ut av kanylen som är kopplad till en behållare med undertryck.

Att genomföra en fettsugning av venusberg tar upp till 30 minuter.

Efter operationen

Efter din operation får du stanna kvar och vila en stund. Det är inte konstigt om du kan komma att uppleva illamående och trötthet de närmsta timmarna efter ingreppet. Har du fått narkos får du stanna på vår klinik över natten.

Vi uppmanar att du använder tighta kläder för att hålla emot svullnaden, vilket är förekommande efter intimkirurgi. Du bör undvika fysisk ansträngning under de första veckorna, men kan vara normalt aktiv redan efter första dagen.

Som alltid vid behandlingar nära känsliga områden kan komplikationer förekomma. Infektioner och blödningar är dock mycket sällsynt.

Operationen är som tidigare nämnt relativt riskfri, men det är inte ovanligt med blåmärken och svullnad vid underlivet. Det är inget att vara orolig över, utan det läker av sig själv efter cirka 1–2 veckor och är helt ofarligt.

kvinna på strand efter en lyckad fettsugning av venusberg

Följande ingår i priset

Om du vill genomgå din fettsugning av venusberg hos oss i Stockholm, ingår följande i priset:

 Narkos

 Lokalbedövning

Återbesök

Ansvarsförsäkring

Våra patienter ska alltid kunna känna sig både trygga och säkra. Därför ingår alltid en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam. Försäkringen är kostnadsfri och gäller så fort du kliver in på kliniken. Läs mer om vår ansvarsförsäkring.

De vanligaste frågorna och svaren om fettsugning av venusberg

Vanliga frågor och svar om fettsugning av venusberget. Finns inte din fråga med i listan? Tveka inte att kontakta oss!

Behandlingen är en relativt simpel korrigering som varar i cirka en halvtimme. Din plastikkirurg och du kommer fram till om din behandling genomförs under lokalbedövning eller narkos.

För att lösa upp fettvävnaden, injiceras en vätska i huden. Två minimala punktformade snitt läggs vid ljumskarna med tunna kanyler. När kanylen rör sig i fettvävnaden sugs överskottet av fett ut i en behållare.

Det är inte ovanligt att huden på venusberget har en tendens att bli något slappare efter en fettsugning.

En åtgärd som du kan göra är att kombinera din behandling med en huduppstramning för att eliminera överflödig hud.

Intimkirurgi ska inte förknippas som ett alternativ till en mer hälsosam livsstil. Ingreppet innebär att fettceller avlägsnas och resultatet blir att de försvinner permanent.

Korrigeringen av överflödigt fett resulterar i en mindre utstående form. Många kvinnor upplever i efterhand en förbättrad självkänsla och har fått en annan kroppsuppfattning.

Under din konsultation kommer din kirurg ta fram ett pris utifrån operationens omfattning. Ingreppen varierar i pris beroende på om du kombinerar operationen med till exempel huduppstramning. Här hittar du vår prislista för olika ingrepp, där vi specificerat pris för olika korrigeringar.

martha svarar på frågor
Motell Hammarby Sjöstad

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad. Vi på Plastikkirurgen Stockholm bokar rummet åt dig.

Du kan läsa mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Relaterade intimkirurgiska behandlingar

Våra andra intima ingrepp som är nära relaterade till just Fettsugning venusberg.
Delbetala plastikkirurgi via Svea Ekonomi

Se din månadskostnad med delbetalning

Låna: 31 000 kr

Betala: 1 292 kr /mån

1 000 kr60 000 kr

Ränta 0 %.
Räkneexempel:
Effektiv ränta för ett lån om 60 000 kr med 24 månaders återbetalning, uppläggningsavgift 598 kr, blir 0,97 % effektiv ränta, enligt Konsumentverkets riktlinjer.